Analitičari tvrde da bi Hillary Clinton možda željela puno važniju ulogu od Bidenovog izaslanika pri UN-u

Hillary Clinton
13 komentara

Washington Post izvijestio je u četvrtak da se bivša američka državna tajnica i bivša predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton razmatra za mjesto veleposlanice u Ujedinjenim narodima i da tako poništava potencijalnu administraciju Joea Bidena i Kamale Harris. Clinton se tek trebala pozabaviti tim izvješćima.

Prema The Washington Postu, tim Joea Bidena vjeruje da je Hillary Clinton savršen izbor za mjesto američke izaslanice u Ujedinjenim narodima, budući da ona može ojačati američki imidž i prestiž u očima međunarodne zajednice, nakon turbulentnog predsjedanja Donalda Trumpa.

Analitičar i istraživački novinar s Wall Streeta Charles Ortel podijelio je svoje stavove o tom pitanju.

Sputnjik: Prema izvješćima, tranzicijski tim Joea Bidena razmatra bivšu državnu tajnicu Hillary Clinton za ulogu veleposlanice pri Ujedinjenim narodima. Koliko su po vašem mišljenju ta izvješća vjerojatna i istinita?

Charles Ortel: Iako službu veleposlanika u Ujedinjenim narodima neki vide kao imenovanje na visokoj razini, ovo je mjesto daleko ispod državnog tajnika ili mjesta predsjednika SAD-a, za koje Hillary Clinton i dalje vjeruje da je osvojila u studenom 2016.

Sumnjam da su ove glasine samo nagađanja i da bi Hillary Clinton mogla poželjeti puno važniju ulogu poput ministrice obrane u administraciji Bidena, ako Joe Biden stvarno dobije 270 elektorskih glasova na zajedničkom zasjedanju Doma i Senata 06. siječnja 2021. Tek tada ćemo moći znati koji će od kandidata biti zaista odabrani za predsjednika i potpredsjednika.

Štoviše, s obzirom na ulog i spornu prirodu modernog života u Americi, neizvjesnosti se mogu nastaviti i nakon 06. siječnja 2021. godine, ali vjerojatno će se riješiti do podneva 20. siječnja 2021. godine, kako predviđa američki ustav.

Sputnjik: S obzirom na nastup Hillary Clinton na mjestu državne tajnice i na sve kontroverze koje je stvorila, na primjer, u vezi s napadom na Benghazi i njezinu opću ulogu u arapskom proljeću, koliko proturječno može biti ovo imenovanje?

Charles Ortel: Svaka odluka o imenovanju Hillary Clinton na mjesto koje zahtijeva potvrdu od strane američkog Senata oživjet će odlučni interes za povratkom kontroverzi koje ističete, kao i optužbama za korupciju i prijevare u dobrotvorne svrhe koje uključuju mreže “dobrotvornih organizacija”, kojima upravljaju Bill, Hillary & Chelsea Clinton.

Uz to, takvo imenovanje moglo bi potaknuti zanimanje za ispitivanje mnogih “dobrotvornih organizacija” kojima upravljaju obitelj Biden i njihovi saveznici.

Što se tiče kontradiktornosti, Joe Biden i Hillary Clinton imaju užasne prošle podatke koji oblikuju američku vanjsku politiku kao i sumnjive financijske veze sa stranim vladama i globalističkim oligarsima. Iz tog razloga i jer me malo iznenađuje u vezi s politikom, možda ima iznimnog smisla zamisliti Hillary kako u nekom obliku ili na neki način služi u Bidenovom kabinetu.

Sputnjik: Stručnjaci već dugo tvrde da bi Bidenovo predsjedanje moglo biti takozvano “vraćanje” politike Baracka Obame. Također znamo da se predviđa i to da će Susan Rice biti izabrana za sljedeću državnu tajnicu. Što nam ovo govori o planovima politike Joea Bidena, prema vašem mišljenju?

Charles Ortel: Ako Joe Biden stvarno pobijedi, bit će s počastima dočekan na mnogim mjestima, uključujući Svjetski ekonomski forum i Ujedinjene narode, mjesta za one koji slave neuređeni globalizam.

Dobici koje je Predsjednik Trump izborio za radnike u privatnom sektoru i za investitore bit će dijelom izbrisani Izvršnim nalogom i nakon žestokih borbi za donošenje zakona, osim ako Demokrati ne uspiju oduzeti kontrolu nad Senatom od Republikanaca; u tom slučaju doći će prije do zakonskog vraćanja Trumpovih reformi.

U svakom slučaju, ulagači u američke obveznice i dionice vjerojatno će povući kapital bojeći se padova iz očekivanog novog poglavlja u “Ratu protiv kapitalizma,” kojeg je ozbiljno započeo predsjednik Barack Obama 20. siječnja 2009.

Iako zagađena elita to neće priznati, neuređeni globalizam ozbiljna je prijetnja radnicima u privatnom sektoru, posebno u zemljama poput Amerike, gdje radnici dobivaju puno veće plaće nego drugdje.

Suprotno tome, djelatnici u javnom sektoru mogu odgoditi obračun koji dolazi od neumoljivog napretka tehnologije, ali samo dok raskalašene vlade mogu uvjeravati investitore i druge ugovorne strane u prihvaćanja fiat valute kao medij za ulaganje ili trgovinu.

Rješavanje izbora u SAD-u imat će dugoročne posljedice, kako na SAD tako i na cijeli svijet.

hillary clintonSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
hiver
3 godine prije

Ona bi bila tek zadovoljna kad bi bila glavna u Paklu.

Patriot
3 godine prije

Padavičarku smjestiti u Guantanamo.

Stara kuka
3 godine prije

Mjesto UN ambasadora mnogima zvuči vrlo impresivno i važno, ali je ustvari beznačajno. To je marginaliziranje izvedeno na fin način. A iza tog marginaliziranja Psiho Hilary ne stoji senilni Joe jer on ionako ne zna više ni šlic sam otkopčati, nego druga psihopatkinja Kamala koja je svjesna da se Hilary nikada ne bi pomirila s tim da živi u njenoj sjeni, te bi joj uvijek radila iza leđa. Zato ju mora maknuti što dalje od bilo kakve konkretne pozicije moći i vlasti, a najbolji način je zvučno ali politički beznačajno mjesto UN ambasadora.

nekoime
3 godine prije

Baš bu Hillary ojačala ugled USA…

Kažun d.d.
3 godine prije

Poslati je u Kinu za veleposlanika,

Tako da Bill proba malo svježe piletine.

македонец🇲🇰
3 godine prije

nemogu da je smislim

Max
3 godine prije

Gospođa je ambiciozna .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI