Austrija kao da namjerno izluđuje građane – obaveza nošenja maski vraća se samo 2 tjedna nakon ukidanja

Covid ludilo
41 komentar

Kaos u koji se Austrija pretvorila, teško je opisati. Zemlja koja je u 3 mjeseca promijenila 3 premijera, i koja je uvela obavezno cijepljenje, i onda u zadnji čas odustala od njega. Sad je promijenila i ministra zdravstva, nakon što je bivši odustao zbog prijetnji koje je primao, i čini se da je novi ministar stroži, te se sad vraćaju ukinute mjere nakon samo 2 tjedna.

Nedavno ukinut, besmisleni zahtjevi za maskom FFP2 u zatvorenom prostoru sada se ponovno trebaju uvesti. Ovo će u petak na tiskovnoj konferenciji objaviti novi ministar zdravstva Johannes Rauch (Zeleni). Čini se kao da su odgovorni konačno izgubili svaki djelić preostalog razuma.

Sloboda disanja ne bi trebala dugo trajati, jer će tek skinute koprene s lica uskoro morati ponovno biti privezane u zatvorenom prostoru. Ovog petka u 18 sati održat će se konferencija za novinare, a bit će najavljeno vraćanje zahtjeva za maskom u zatvorenom prostoru. “Opuštanje” je stupilo na snagu 5. ožujka, pa bi se manje od dva tjedna kasnije sada ponovno trebalo poništiti.

S ponovnim uvođenjem zahtjeva za maskom FFP2 u zatvorenom prostoru, omražene krpe moraju se ponovno nositi u ugostiteljstvu i u cijelom trgovačkom sektoru. Model je ovdje Beč. Dakle, trebala bi vrijediti ista pravila o maski kao i trenutno u Beču. I gradonačelnik SPÖ-a Michael Ludwig i njegov crveni gradski vijećnik za zdravstvo Peter Hacker više puta su pozivali saveznu vladu da slijedi bečki put. Navodno je vicekancelar Werner Kogler (Zeleni) pozvao ministra zdravstva na to, izvještavaju dnevne novine. Rauch je izazvao negodovanje mnogih zelenih simpatizera. Oni su se izjasnili za još strože mjere.

Zeleni ministar zdravlja Johannes Rauch, “stručnjaci” i državni predstavnici trebali bi biti uključeni u konzultacije o detaljima, izvještavaju vladi lojalni mediji. Rauch ga želi provjeriti do trenutka kada će zahtjev za maskom stupiti na snagu. Ali mi već znamo ono što ministar ne zna: maske su besmilene! Barem nemaju pozitivan učinak na zdravlje ljudi koji ga moraju nositi. I to satima, ako mislite na nesretne zaposlenike u trgovinama, primjerice. Za sada nema informacija hoće li školska djeca ponovno biti podvrgnuta cijelom spektru torture s maskama i hoće li ih morati nositi na svom mjestu.

U svakom slučaju, pritisak za ponovno uvođenje torture maskom dolazi s nekoliko strana: Osim GECKO-a, zahtjev za maskom FFP2 traži i semaforska komisija. Osim toga, također bi trebao postojati veliki pritisak nekih saveznih država ÖVP-a. Na primjer, guvernerica Donje Austrije Johanna Mikl-Leitner (ÖVP) izjasnila se u prilog nacionalnog propisa. LH Gornja Austrija, Thomas Stelzer, također je “otvoren i spreman razgovarati” o zahtjevu za maskom: “Ali to mora biti jednoobrazno regulirano u cijeloj zemlji”, rekao je.

Ovaj petak je i GECKO susret. Čini se da postoji rizik od ostavke članova. Čini se da ionako nekoliko “popuštanja” smeta nekim “stručnjacima”, jer su mnogi kritizirali kraj zahtjeva za maskom.

IZVOR: wochenblick.at

AustrijaCovidKorona mjeremaskeNošenje maske
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mrčikola
2 godine prije

Austrija je država u kojoj “vlada zna najbolje” i kao takva je idealna za eksperimentiranje do kojih granica, sa suludim pravilima i zakonima, mogu ići.

NeBudiOvca
2 godine prije

Davanje besmislenih i kontradiktornih naloga je vrlo cesta metoda u slamanju volje kod zarobljenika, zatvorenika, a koristi se cak i prilikom vojne obuke.
Obzirom na rat koji globalisticka oligarhija uz pomoc svojih namjesnika i veliku podršku ovcoidnog dijela populacije, vodi protiv “beskorisnih izjelica”, primjena ovakvih metoda nas ne bi trebala čuditi.

Cocolo
2 godine prije

austrijanci nikako da shvate ,bez da odgovorne ne uhvatis za siju i izvuces van ,nema promjena

tratarataratata
2 godine prije

Treba znati da se mjere donose iz jednog jedinog razloga da se ne preoptereti zdravstveni sustav i svima potrebitim omogući adekvatna zdravstvena skrb. Mjere se stalno prilagođavaju situaciji da bi se omogučio čim normalniji život uz optimalnu zaštitu.

norbert
2 godine prije

Europljani po malo ali sigurno postaju GMO populacija, uništava im se prirodni imunitet, postaju stterilni re-produkcijski ali i u glavama, postaju ovisni o busteriranju , igla postaje zabavna igra, radi ih se budalama a nameće demokratska vrijednost “čovječe ne ljuti se”, novo normalno u starom svjetu….

abc
2 godine prije

Eto, šta sam vam rekao….
Austrijska vlada primjenjuje mjere mentalnog pritiska i izsiljavanja građana, koje se može jednačiti sa psihološkim mučenjima.

trataratarata
2 godine prije

Treba znati da se mjere donose iz jednog jedinog razloga da se ne preoptereti zdravstveni sustav i svima potrebitim omogući adekvatna zdravstvena skrb. Mjere se stalno prilagođavaju situaciji da bi se omogučio čim normalniji život uz optimalnu zaštitu.

Max
2 godine prije

Masovno psihičko zlostavljanje koje će se nastaviti.

Mali zloco
2 godine prije

I najveci zlotvor na planeti je bio Austrijanac(Braunau) tako da nista nije cudno.

aragorn
2 godine prije

Na njima testiraju koliko mogu ici, koja je granica kad ce se prestati pokoravati. Prvo se trebaju vratiti Bogu, jer su sada ocito slijepi, gluhi i brainwashed…
Boze smiluj se

sokre
2 godine prije

treba ih početi skidati sve do jednog, svugdje, ko glinene golubove, drugog izlaza nemamo.

Abe 04
2 godine prije

Sad nakon popusta ko opet posluša i stavi masku je…

Sticky fingers
2 godine prije

Ne nosim masku i nitko nista…nista! Pa kad ce me netko opomenuti???😜

Otpornik
2 godine prije

Tko još nije shvatio da se cijeli ovaj cirkus ne provodi zbog bolesti, nego iz drugih razloga i da se provodi psihološki teror nad stanovništvom, iskreno ga žalim.

Samuraj
2 godine prije

Žao mi je svake osobe koja je napustila ovaj svijet to neka je jasno, no ljudi, vrlo jednostavno, postoji zlo. Čovječe trebate se odlučiti na koju ćete stranu. Nema srednje odluke, sredina je farizejština i hipokrizija. Tko je bez grijeha neka baci kamen prvi. Može se krenuti krivim putem, ali čovječe ne trebaš ostati na tom putu. Dobro znaš kome se uvijek možeš obratiti, tko te uvijek čeka raširenih ruku. Gospodin je jasno rekao – “Ne boj se. ” Kad je On uz tebe, ma tko se usudi biti protiv tebe!!! Zdrav način života je tu, uvijek je bio kraj tebe samo si zaboravio na to zbog “modernog” načina života. Sve oko tebe je koncipirano na taj način da ti zamagli pogled, da te udalji od (Izvora), a ti dobro znaš duboko u sebi Tko je Izvor, o da. Dođi k sebi. Zdrava organska domaća hrana, tjelovježba, te pored tjelesne ne… Čitaj više »

Rudar
2 godine prije

Ja bi volio da se rat iz Ukrajine malo proširi na zapad pa da nam uvale neko oružije u ruke, tada bi ga legalno mogao držati uz sebe a onda malo da prošetam do nekih stožera koji brinu za naše zdravlje, da se nikad više ne prehladimo i tako to.
Ja bi se pobrinuo da se oni također nikad više ne prehlade ali ni ne progovore.
Da li će doći taj dan?

Pero
2 godine prije

Tako i treba…narod je birao i mora sada da sluša…

Rimtutituki
2 godine prije

Ja se jos uvijek testiram svaki dan za uci na boxe,doma moram masku normalnu,na poslu ffp2,predajem preko mosta,druga regija. Kad slome Njemacku,ostali padaju kao domino,a već uspijevaju.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI