Austrija na nogama – prosvjedi u svim gradovima protiv obveznog cijepljenja

Prosvjedi u Austriji
31 komentar

Prosvjedi protiv općeg obveznog cijepljenja održani su i ove subote. Bilo u Grazu, Klagenfurtu, St. Pöltenu ili Innsbrucku, ljudi su posvuda izašli na ulice. Jer sve ih ujedinjuje volja da odbace planove tirkizno-zelene vlasti i da nastave živjeti u slobodi.

„Mir, sloboda, bez diktature!“ piše danas, u subotu, na mnogim mjestima u Austriji. Tisuće Austrijanaca okupilo se na prosvjednim skupovima i marševima kako bi demonstrirali protiv općeg zahtjeva cijepljenja. Također su se ponavljali pozivi na štrajk kako bi se vlada prisilila da odustane od svojih planova. Prvi štrajk upozorenja održat će se diljem Austrije u srijedu, 1. prosinca.

Dok se jučer u gornjoaustrijskom Vöcklabrucku u večernjim satima na gradskom trgu okupilo više od 2.500 ljudi, danas su u Grazu, u glavnom gradu Donje Austrije St. Pöltenu i u Klagenfurtu u Koruškoj sudjelovale tisuće građana – u Grazu čak su i mainstream mediji morali priznati da je riječ o preko 30.000 ljudi. Gotovo onoliko koliko sustav službeno tvrdi da je bilo na divovskom protestu prošle subote u Beču. No, stvarni razmjeri prosvjeda očito se više ne mogu skrivati.

 

 

 

IZVOR: wochenblick.at

AustrijacjepivoCovidProsvjedivakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
31 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sticky fingers
2 godine prije

Stop zlostavljanju iglama i stapicima!!!

AJeTo
2 godine prije

U bolja vremena na današnji dan narod bi masovno vješao svinje.

RoPe
2 godine prije

Gdje je Malomorgen?! U Sloveniji se vise niti na benzinsku ne moze bez ausvajsa. Jel kod brace netko prosvjeduje?

Vox
2 godine prije

Ovi yapadnjaci ynaju protestovati samo SUBOTOM i nesto manje NEDJELJOM. To je budalastina prve vrste i na takav nacin NIKADA NECE DOCI DO PROMJENE !
Pri pravim i kvalitetnim protestima OKUPLJENI SE NE RAZILAZE DO ISPUNJENJA ZAHTJEVA.

Prle
2 godine prije

Ovi svi prosvjedi,nebitno gdje se odrzavaju,su ne samo operativno i tehnicki usmjereni i upravljani,vec i energetski. Ezoterijski magovi to vrlo dobro znaju i organiziraju rulju kako bi se ispuhala i energetski klonula. Za sada im dobro ide i kako vrijeme bude prolazilo energija i volja za prosvjedom ce padati,jer na ovaj nacin nikada i nista se nije postiglo. Magovi ce udovoljiti rulji samo onda kada bude neophodno da plan ide dalje. Izgubit ce malo vremena i energije,ali je bitno da ide dalje. Jedini nacin da narod/rulja/goje itd ostvari svoja zagarantvano ustavna prava je taj da prestane suradjivati sa sistemom na svim poljima. Prestati ici na posao,prestati placati racune bilo koje vrste,i mnogo drugih nacina i vidjecete kako vas zovu za pregovaracki stol. Jer su nam u protokolima rekli da ce raditi ova sranja i da cemo jos ta sranja mi placati,a netko mora to sve platiti. Ako ovo vec mora… Čitaj više »

tihobl
2 godine prije

Cujem da ke Kurc rodio sina. Pitajte ga kad ce ga vakcinisati.

Marijo
2 godine prije

Nije im još odzvonilo….ali im je sve teže i najvećim ovcama lagati 👍
Nedajte se Austrijanci!

rade iz niša
2 godine prije

citirat ću sebe samog:

“Most nam ga je uvalio odozada do grla. Nema šanse da ovaj referendum prođe. Cak i da ne laziraju glasove, siguran sam da 50% Hrvata nije protiv covid potvrda. Ako kroz tjedan-dva skoci broj mrtvih na 100, gotovi smo, referendum će biti izglasan ZA s barem 60-postotnim rezultatom, a onda im je samo nebo granica u fašizmu i razaranju.”

Nikakvi referendumi ni protestići, dragi moji, barem ne u ovoj formi. Pravo referendumsko pitanje bi trebalo glasiti: podržavate li obvezno cijepljenje?

Ukleti Holandjanin
2 godine prije

Danas ja dan Republikej

Max
2 godine prije

Tiranija neće proći.

Maslina-Želja
2 godine prije

Ovo je postalo pomalo i dosadno.
Apsolutno nikakve koristi nema od ovakvih prosvjeda.
Vrijeme ističe….
Korisnije bi bilo da su molili šetajuće krunice po cjelom gradu

hiber
2 godine prije

Da, a sutra ti je Dan kraljevine, pa isto nazdravi.

Uzalud vam trud ....
2 godine prije

…Austrijanci i Australci kad nemate u zemlji Marka da vas povede ……

Markovski
2 godine prije

Rešenje je vrlo vrlo prosto.Baciti sva lična dokumenta,pasoše,izvode o rođenju sve ispred Austrijskog parlamenta.I sutradan doći po nova dokumenta.Nema više ni K od korone da im kažu.Zašto.Zato što za “državu” smo svi mi “brojevi”iz ličnih karti i pasoša.Nema dokumenata=nema građana/pučanstva.Jedina snaga svih država u svetu da drže narode u šaci je u tome ŠTO MI DRŽIMO DOKUMENTA I PRIHVATAMO DOKUMENTA TE DRŽAVE.Nema dokumenata=nema države.Zamislite recimo da 3 miliona Hrvata BACI SVA DOKUMENTA ispred policijskih stanica.Ne da lomi,tuče se sa policijom.Samo da dođu i bace sva osobna dokumenta koja im je “Republika Hrvatska” dala.Šta bi “država” u tom slučaju sutradan radila?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI