Austrijanci pozvani u predsjedničku palaču zbog cjepiva protiv COVIDA-19

Cijepljenje
21 komentar

Austrijski predsjednik Alexander Van der Bellen pozvao je u subotu građane u palaču 26. listopada, kako bi dobili cjepivo protiv COVIDA-19 u veličanstvenoj mramornoj dvorani carske palače Hofburg.

“Ako ste oduvijek željeli vidjeti Hofburg iznutra, a još niste bili cijepljeni protiv COVIDA-19, navratite… I onda vas pozivam na šetnju predsjedničkim uredom. Budite tamo 26. listopada, na naš Dan državnosti”, rekao je u video poruci.

Hofburg, nekad glavna carska palača dinastije Habsburg, otvorit će vrata registriranim posjetiteljima od podneva do 18 sati. Bit će dostupna cjepiva Pfizer i J&J.

AustrijacjepivoCOVID-19vakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žvuž
2 godine prije

Koliki imbecil moraš biti da nasjedneš na ovakvu glupost…

Sunseeker
2 godine prije

Ovo je za krepati od smijeha…
Da li je to patriotisam, politicka reklama,ušupkavanje Ili reklamiranje cjepiva….bas sam zbunjen🤓😂

Nevera
2 godine prije

Za ovo mu treba dati nobelovu nagradu… O ako se dijeli za svakakve monade

Kum
2 godine prije

Bit ce ih dosta koji ce otici i bit ce sretni da mogu jos i selfi opaliti u carskoj palaci!!

Zagten
2 godine prije

Tko prvi, odmah treca bocka, coca cola i lilihip.

NeBudiOvca
2 godine prije

Oni dovoljno glupi i ispranog mozga kojima bi ovo bila motivacija za cjepljenje su cjepljeni već odavno, a oni koji su se oduprijeli do sada, tesko da će ih ovo privući.
Drugim riječima u palači će se dijeliti booster doze veselim ovcoidima.

ledeno doba
2 godine prije

ovo je stvarno jadno i dno dna… ovo je već očaj kabalista.. koji nemaju ni obraza, ni srama, ni ništa.. a kako bi kada umjesto savjesti imaju samo ghovna što sve nisu činili u mnogim državama svijeta da bi sjebili što više ovaca; pa nekakve novčane premije i to dovoljne samo za džeparac, pa nuđenje jela i pića, pa nuđenje bezplatnih karata za kina, kazališta, utakmice..itd..pa akcije sjebljenja na kolodvorima, u šoping centrima..itd… ili čak sjebljenje na ulici, u pojedinim gradovima u Njemačkoj,– za sendvič i kavu i slično— što je posebno ljigavo.-.. jer su tu očito htjeli pokokati što više beskućnika koji žive po ulici i spavaju pod mostovima.-.. stari eugeničko-sotonjarski princip koji su 30-ih godina radilii nacisti u programima eutanazije, financiranih kabalinim parama, Rokefelera, Carnegieja i Forda. Da se najprije pokokaju “bezvrijedni životi” (unwertes leben)… Danas ih zovu “beskorisne izjelice”. A posebeno je ljigava kabalčad u propaloj, gnjiloj državi… Čitaj više »

Trt
2 godine prije

U palaču na lomaču.

Pitanje
2 godine prije

Jel zna netko jesu počeli po školama slat roditeljima neke gluposti u vezi cijepljenja djece. Neki kažu da već zovu roditelje na dogovor. Samo nek me nazovu pa će me čut.

Jery
2 godine prije

U ponekim državama je takvih imbicila 80-90%! Gluposti kraja nema!!!! Znači, dođi da vidiš kako su nekada živjeli i kako i danas žive feudalci ali preduvjet za to je prostovoljna eutanazija ili umri ponizno u kući samozvanih ovozemaljskih bogova! Smrad predsjednički!

Bonbon
2 godine prije

“Aaaa kako lijepo, nikad nisam vidio carsku palaću Hofburg iznutra. Idem se cijepiti.”
Te se debilčina krene cijepiti.

Max
2 godine prije

Jeftin trik.

hope
2 godine prije

ovo je dno dna psihopata!skuzili su da je narod pametniji od njih,makar ima podosta i ovaca koji su povjerovali u ovo smece koje nazivaju cjepivom!

Zbljuuuv
2 godine prije

Kako jadno pfuuuuj

kobraN
2 godine prije

zar to nije neobično ?

Nina
2 godine prije

Imbecili

Praetorian
2 godine prije

Dodji dodji, da stricek bombona

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI