Bidenov režim razmatra preseljenje nekih izbjeglica iz Gaze u SAD

Izbjeglice iz Gaze
6 komentara

Kako bi pomogli Izraelu da brže etnički očisti pojas Gaze, predsjednik Joe Biden i njegov režim sastavljaju planove za premještanje palestinskih izbjeglica u gradove i mjesta u SAD-u.

Collin Rugg iz CBS Newsa napisao je u članku da brojne federalne agencije pokušavaju kovati planove za dovođenje palestinskih izbjeglica u Sjedinjene Države. Jedna ideja uključuje korištenje američkog Programa za prihvat izbjeglica za dovođenje “Palestinaca s vezama sa SAD-om koji su možda pobjegli u Egipat.”

“Oni koji zadovolje uvjete podobnosti tada bi doletjeli u Sjedinjene Države sa statusom izbjeglice, dobili pomoć za smještaj i imali put prema državljanstvu”, objasnio je Rugg.

“Bidenova administracija razmatra dovođenje određenih Palestinaca u SAD kao izbjeglica, potez koji bi ponudio trajno sigurno utočište nekima od onih koji bježe iz ratom razorene Gaze, prema internim dokumentima savezne vlade do kojih je došao CBS News.”

Izbjeglice iz Gaze dobivaju socijalnu pomoć SAD-a, put do državljanstva

Sve dok izbjeglica ima američke rođake, mogao bi steći pravo na preseljenje s Bliskog istoka u Ameriku. Sve što moraju učiniti jest proći niz provjera podobnosti, medicinskih i sigurnosnih provjera kako bi se kvalificirali.

Baš kao i sa svim ilegalnim strancima kojima Bidenov režim preplavljuje naciju, izbjeglicama iz Gaze koje ispunjavaju uvjete za preseljenje bit će ponuđene povlastice za preseljenje, uključujući pomoć u smještaju i put do državljanstva.

“Iako se očekuje da će populacija koja ispunjava uvjete biti relativno mala, planovi o kojima raspravljaju američki dužnosnici mogli bi ponuditi pojas spasa nekim Palestincima koji bježe od rata Izraela i Hamasa, za koji lokalne vlasti kažu da je odnio živote više od 34.000 ljudi i raseljenih stotine tisuća civila u Gazi”, objašnjavaju izvješća.

Nekoliko cionista u Kongresu SAD-a oduševljeni su ovim planom. Jedan od njih, zastupnik Jamaal Bowman (D-N.Y.), kaže da “u potpunosti podržava” preseljenje izbjeglica iz Gaze u Sjedinjene Države, kao i Bidenov plan da ponudi “amnestiju” ne samo njima, već i milijunima neprovjerenih ilegalni stranci koji također preplavljuju zemlju.

Mogli bismo biti samo nekoliko dana od toga da izraelski premijer Benjamin Netanyahu povuče okidač za sveobuhvatni upad u grad Rafah na jugu Gaze. Ovo je mjesto gdje sada živi većina preostalih stanovnika Gaze, mnogi od njih u improviziranim šatorskim gradovima, poput pataka koje sjede i čekaju sljedeći potez Izraela.

“Ući ćemo u Rafah jer nemamo drugog izbora”, rekao je Netanyahu u izjavi. “Uklonit ćemo Hamasove bataljune i ispuniti sve ciljeve rata, uključujući vraćanje svih talaca.”

Hoće li cionistički gospodari marioneta koji kontroliraju Bidena i Kongres ikada biti svrgnuti s trona?

BidengazaIzbjegliceIZRAELPalestinaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Darko
12 dana prije

Pizda ti materina Bidene preseli si cijeli Izrael u Ameriku pa da se barem ovaj kontinent očisti od tog smeća.

Darko
12 dana prije

Neka si Amerika preseli sve smrdljive židove iz Izraela pa da se taj kontinent očisti od smeća i ološa.

Max
12 dana prije

Podmukli prokletnici.

Tupko Glupko
12 dana prije

Da podsjetim – SAD je u ove dvije godine rata primio čak 2.500 ukrajinskih izbjeglica.
Od arapskog proljeća 2011. do danas primio je čak 200.000 arapskih izbjeglica.
Naravno da izuzetni i odabrani misle dva milijuna Palestinaca iz Gaze poslati u Europu.
A UvdL i ostala EU kamarila će odmah na to pristati.
Što znači da ćemo opet morati zbog tuđh ratova primati kvote izbjeglica u Hrvatsku, ovaj puta palestinskih.

11 dana prije

cini se to je samo da zagrije evropu za ideju.

gigi pinna
11 dana prije

“Hoće li cionistički gospodari marioneta koji kontroliraju Bidena i Kongres ikada biti svrgnuti s trona?” – Hoće, na njihovo mjesto dolaze drugi cionistički gospodari marioneta, koji kontroliraju Trumpa i Kongres.
Motto JewSA-a: Sve za Izrael, Izrael nizašto.
A kad se samo pogledaju korumpirani arapski režimi, veliki ljubitelj Palestinaca Sultan Erdo…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI