Big Pharma, Gates, Fauci, britanski zvaničnici optuženi za zločine protiv čovječnosti u tužbi Međunarodnom sudu

Tuzba
72 komentara

Aktivisti optužuju britanske zvaničnike i najmoćnije svjetske zdravstvene ličnosti za genocid, pozivajući se na niz statističkih podataka o posljedicama “vakcina” i politika protiv COVIDA-19.

Grupa koja uključuje bivšeg potpredsjednika kompanije Pfizer dr. Michael Yeadona podnijela je tužbu Međunarodnom krivičnom sudu (ICC) u ime građana Velike Britanije protiv Borisa Johnsona i britanskih zvaničnika, Billa i Melinde Gates, izvršnih direktora velikih farmaceutskih kompanija, Svjetskog ekonomskog foruma izvršnog predsjednika Klaus Schwaba i druge za zločine protiv čovječnosti.

Britanska grupa, uključujući jednog astrofizičara i jednog voditelja pogreba, dodatno je optužila dr. Anthony Faucija; Tedros Adhanom Ghebreyesusa, generalnog direktora Svjetske zdravstvene organizacije(SZO); June Raine, izvršnu direktoricu Regulatorne agencije za lijekove i zdravstvene proizvode(MHRA); dr Radiv Shaha, predsjednika Rockefeller fondacije; i dr. Peter Daszaka, predsjednika Eco Health Alliance, kao “odgovorne za brojna kršenja Nirnberškog kodeksa… ratne zločine i zločine agresije” u UK i drugim zemljama.

Treba„zaustaviti uvođenje vakcinacija protiv COVIDA-19, uvođenje nezakonitih pasoša za vakcinaciju i sve druge vrste ilegalnog ratovanja… koje se vode protiv naroda Ujedinjenog Kraljevstva.”

U tužbi grupe podnesenoj 6. decembra, oni iznose dokaze da su “vakcine” protiv COVIDA-19 zapravo eksperimentalne genske terapije osmišljene istraživanjem povećanja funkcije koronavirusa slijepih miševa, tvrdeći da su te “vakcine” izazvale ogromnu smrt i ozljede i da vlada Ujedinjenog Kraljevstva nije uspjela istražiti takve prijavljene smrtne slučajeve i ozljede;

da su brojevi slučajeva COVID-19 i umrlih vještački naduvani;

da su maske za lice štetne zbog hipoksije, hiperkapnije i drugih uzroka;

i PCR testovi su “potpuno nepouzdani” i “sadrže kancerogen etilen oksid”.

Nadalje su tvrdili da su učinkoviti tretmani za COVID-19, kao što su hidroksihlorokin i ivermektin, potisnuti, što je dovelo do većeg broja smrtnih slučajeva od COVID-19 nego što je trebalo da se dogodi.

Oni tvrde da su izolacije donesene pod izgovorom umjetno napuhane infekcije i broja smrtnih slučajeva od konstruiranog virusa, kao i da su eksperimentalne “vakcine” rezultirale:

  • ogromnim brojem kratkoročnih šteta i smrt, s najmanje 395.049 prijavljenih nuspojava na COVID-19 „vakcine“ samo u UK;
  • naglim porastom broja poziva iz ChildLine zbog ugrožene djece tokom izolacije;
  • “uništavanje bogatstva i poslovanja” kroz nametnute mjere blokade;
  • “teško lišavanje fizičke slobode kršenjem osnovnih pravila međunarodnog prava”, uključujući zabranu putovanja i okupljanja, te prisilni karantin i samoizolaciju; aparthejd zbog segregacije posjedovanjem pasoša za vakcinu;i
  • “očekivano smanjenje plodnosti” nakon “vakcinacije”, između ostalih štetnih fizičkih i psihičkihposljedica.

Osim toga, podnosioci zahtjeva tvrde da “suzbijanje sigurnih i efikasnih alternativnih tretmana za Covid-19 predstavlja ubistvo i opravdava punu istragu od strane suda.” Napomenuli su da pored cenzure internetskih informacija i promocije ovih alternativnih tretmana, „neki akademski časopisi blokiraju objavljivanje studija koje pokazuju efikasnost lijekova kao što su ivermektin i hidroksihlorokin.

Podnosioci zahtjeva su također citirali izjave preživjelih Holokausta koji su povukli “oštre paralele između ograničenja Covid-19 i početka Holokausta”. U otvorenom  pismu, osobe koje su preživjele holokaust zatražile su od medicinskih regulatornih vlasti da “odmah zaustave ovaj bezbožni medicinski eksperiment nad čovječanstvom”, za koji smatraju da krši Nirnberški kodeks.

Oni čak navode da se “pred našim očima dešava još jedan holokaust većih razmjera”. Jedna preživjela, Vera Sharav, napomenula je u intervjuu koji se navodi u tužbi,

“Oštra lekcija Holokausta je da kad god doktori udruže snage s vladom i odstupe od svoje lične, profesionalne, kliničke obaveze da ne nanose štetu pojedincu, medicina se tada može izopačiti iz iscjeliteljske, humanitarne profesije u aparat za ubijanje.”

“Ono što Holokaust izdvaja od svih drugih masovnih genocida je ključna uloga koju je igrao medicinski establišment, cijeli medicinski establišment. Svaki korak ubistvenog procesa podržavao je akademski, profesionalni medicinski establišment. Doktori i prestižna medicinska društva i institucije dali su legitimitet čedomorstvu, masovnom ubistvu civila.”

Prema podnosiocima zahtjeva, sve štetne posljedice „vakcina“, izolacije i virusa ispunjavaju kriterije za genocid, zločine protiv čovječnosti i ratne zločine protiv naroda UK, jer su krivi „članovi britanske vlade i svjetski lideri koji imaju i znanje i namjeru u vezi s ovim navodnim zločinima.”

U stvari, oni tvrde da su destruktivne posljedice “vakcina”, zatvaranja i konstruiranog virusa namjerni pokušaji depopulacije i društvene destabilizacije kao dio globalno koordinisanog plana za konsolidaciju bogatstva i moći u rukama nekolicine.

Oni tvrde da te mjere stoga takođe predstavljaju “zločin agresije”, odnosno nastojanje “djelotvornog vršenja kontrole ili usmjeravanja političke ili vojne akcije neke države”.

U ovom slučaju, kako tvrde, cilj je da se „demontiraju sve demokratske nacionalne države, korak po korak, i da se „unište mala i srednja preduzeća, prenoseći tržišne udjele na najveće korporacije”, u vlasništvu ultrabogatih, kako bi ovoj “elitnoj” grupi dali veću političku i monetarnu kontrolu.

Autor: Emily Mangiaracina

Big PharmaBill GatescjepivoCovidMeđunarodni sudPandemijaTužbavakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
72 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
2 godine prije

” Ne razumijes ti to , druze sudija ….”

Toxic_Zombie
2 godine prije

U Srednjem vijeku su vlasti zločince, ubojice, silovatelje, razbojnike, bandite, kriminalce javno vješali na glavnom trgu, suđenje u roku par sati i doviđenja. Ili giljotinom.Pravosudni sistem daleko napredniji nego danas. Čak su osuđenici molili i podmićivali egzekutore da sjekira bude što oštrija tak da sve što brže i bezbolnije završi.

Xam
2 godine prije

Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje:
Tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje…

Puž
2 godine prije

Ajmo fino vratiti STUP SRAMA! Da ima po jedan veliki u svakom gradu.
Može se osnovati građanska udruga koj če se brinuti da to bude kak se šika!

hope
2 godine prije

zivim za dan zavrsnice sudjenja i kad ce se presuditi psihopatama i zlocincima!!!zivim za taj dan!!!!

LZN
2 godine prije

Zaboravili su ovog “stručnjaka”
Nestorović:
„Nekako je prošlo nezapaženo da ovaj virus napada mozak, bubrege, testise… Ovo je jedini respiratorni virus koji napada testise. Videćemo kako će ovi mladi ljudi koji su preležali virus reagovati na to… Nikada nisam video ovakav virus“,

I ovaj bi triba u aps!

Barbara
2 godine prije

Kazna bi im trebala biti da rade cjeli dan od jutra do mraka…i da nad njima i njihovom djecom vrše sva ispitivanja za buduća cjepiva…lijekove

Keki
2 godine prije

Držim fige. Onako baš baš.

Dražen
2 godine prije

OK, podnesena je tužba međunarodnom sudu. Zna li netko gdje je taj sud, u kojem gradu? Je li to Haag ili nešto drugo?
Dalje, zna li netko kakav je status tužbe koju je pripremao tim odvjetnika i stručnjaka (glavni je dr. Reiner Fuellmich)..? Na njihovim službenim stranicama samo je navedeno da su pripreme uspješno privedene kraju prošlog mjeseca, te da također partnerski tim u USA, kojeg vodi Robert F. Kennedy Jr. priprema tužbe…itd.
Ako se to nastavi ovom dinamikom i ako tužbe ne budu odbačene, prve rasprave i saslušanja možemo očekivati za vrijeme booster-a 5. ili 6. dozom…

nnNeznanje
2 godine prije

Gdje su do sada bili ant ivakseri i ovaj portal, terorizirajuća manjina, “gori oli doli?”

Primat
2 godine prije

sila “pravdu” dijeli.

Primat
2 godine prije

nema pravde na ovome svijetu. samo borba.
zivot se dogodi izmedju bitaka. i to je sve.
treba se, samo, u tome znati uzivati.

https://www.bitchute.com/video/jdpq2icmiY0U/

Smokva
2 godine prije

Ne vjerujem sve dok ne vidim njihove glave na vješalu

abc
2 godine prije

Sva ta covid bagra ima ogromno para i utjecaja, da če svaka obtužba gladko pasti. Na žalost nam ostaje samo jedan način, a to je oružana pobuna i fizička likvidacija bagre.

abc
2 godine prije

Dosta bi bilo, da se narod totalno pobuni u samo par utjecajnih država i pakleni plan cionista bi se srušio kao domine.

Primat
2 godine prije

odvjetnica Sylvia Stolz, prije utamnicenja, citira prekrasnu artikulaciju (Johann Gottfried von Herder) : “To think what is true, to sense what is beautiful and to want what is good.” prevedeno, “Misliti sto je istina, osjecati sto je lijepo i htjeti sto je dobro.”
…naravno, ovakvi stavovi su Sylviji oduzeli odvjetnicku “licencu” i odveli je u zatvor.

toliko o “pravosudju”.

davor
2 godine prije

Hvale vrijedno iako tu treba dodati još Boltona, Trumpa i jedno cca 90% Pentagona.

abc
2 godine prije

Ko drži u ruci medije, taj ima u rukama i policiju i političare. Medijska propaganda je najače oružje u rukama bogatih, koji dobro znaju da podplačen novinar brzo postane njegova krotka i dobro jahačka prostitutka, koja če uraditi sve da zadovolji bogatu mušteriju.

abc
2 godine prije

Prodani policajci, novinari, doktori i političari stvarno misle, da su baš oni ona zlatna milijarda odabranih, koje bogate cionistične gazde neče da likvidiraju cjepivima. Oni stvarno vjeruju, da če s izdajom i holokavstom vlastitih naroda, spasiti svoje bjedne živote.

abc
2 godine prije

Da gospodarstvo, promet, trgovine, itd., zastanu samo za jedan dan, sav satanistički plan oko obaveznih cjepiva bi puknuo kao mjehur od sapunice.

abc
2 godine prije

Od ovoliko mirnih prosvjeda, još nijedan državni i privatni medij nije dao priliku suprotnoj strani, da javno izrazi svoje antivaks. mišljenje i postavi svoje argumente. A to znači, da mirni prosvjedi ne daju nikakve rezultate. Oni na vrhu se nam samo pakosno smiju i prave nas budalama….

vjera u ljude
2 godine prije

gdje mi je macak da mu ovo objesim o rep

Max
2 godine prije

I neka.

2 godine prije

Je li ovo opet neka šuplja?
Zar i Fulmiš nije digao ruke od ovog suda i izjavio nešto kao…ako sami ovo ne odradite, nikakav sud nećemo naći da osudi ove zločince.
Čini mi se da brkamo one tužbe i presude u Americi gdje pacijenti dobijaju pravo da se lječe Ivermectinom i zabrane prisilnog vakcinisanja u odredjenim republikama, sa optužnicama i PRESUDAMA firmama i pojedincima odgovornim za ovo.
Upravo na vjestima…Pfizer kaže da se pandemija neće zaustaviti još najmanje dvije godine i da će više mutacija nastaviti svoj smrtonosni pohod.
Ali da oni srčano rade na istraživanju i da će svaki taj novi soj pobjediti.
Novim vakcinama.
Tako da se ne trebamo bojati.
Šta bi mi bez pfizerovih istraživača i stručnjaka, kao i bez Bila bez čijeg vodjstva u ovim teškim trenutcima za sve Zemljane ne bi bilo spasa?
Eto, šta?

Praetorian
2 godine prije

Ja bih uveo kaznu vezanja na trgovima, a narod da izvrsava kaznu koju smatra primjerenom. Rukama, nogama, klijestima, cekicima, cime sve ne

Tak
2 godine prije

Mogu im staviti soli na rep

Dabljuhite
2 godine prije

Očekujem da umjetnici svih profila daju svoj doprinos borbi protiv plandemijskih izvođača radova i stožera. Šta se čeka ?

abc
2 godine prije

Samo jedan sudija poleti sa krova i tužba pada u vodu…

Njegovo Visocanstvo
2 godine prije

Sto je nebo tamnije, to ce zvijezde biti sjajnije..!
Zlo i nesreca ne dolazi od Boga, nego od samog covjeka..!

Ko nas upije da zastrasi, pokorio nas je.tako se i dogodilo.
kasno je za povratak u normalno..mnogi su vec zavrnuli rukave. Steta..!

Blufonija
2 godine prije

Zasto ne postavljate linkove prema izvorima? Djeluje kao lazna vijest.

Luka
2 godine prije
Lucija, prva
2 godine prije

Prihvatio je tužbu Izraelaca, u svibnju (?)
Zašto ne bi i ovu?

Kmet i minimalac
2 godine prije

PARTIZANSKO STRELJANJE.

Bosanac
2 godine prije

Only Toljaga boraniju spašava.
(čuj tužba 6. decembra 2021 – dok to dođe na red ostat će 20 ljudi ne-pelcovanih).

sebastian
2 godine prije

Ovdje se postavlja samo jedno logično pitanje,a to je može li se i kako u presuđivanju ove tužbe očekivati od Međunarodnog kaznenog suda neovisnost,nepristranost i objektivnost.
Ako se išta od toga može smatrati upitnim onda je sve upitno pa se i ishod toga postupka može smatrati takvim.

Кнут
2 godine prije

Наведите извор, поставите линк.
Унапред хвала.

Ljudevit
2 godine prije

Nazalost, dosad su neke tuzbe uspjele samo u SADu. U Europi kao da su covidisti umrezeni u svim slojevima vlasti, moci i utjecaja.

Josip Skok
2 godine prije

Podrška britanskim aktivistima. Nadam se da su konzultirali vrhunske pravnike i advokate. Naime, kaznene prijave i tužbe upućuju se tužilaštvu Međunarodnog kaznenog suda u Haagu, a mogu se uputiti i sudovima u UK, sudovima opće nadležnosti u New Yorku, Madridu i drugdje. Ovdje treba paziti na pravila ili statut suda gdje su propisana pravila tko je ovlašten da podnosi prijavu ili tužbu da ne bi bilo odbačaja. Povezati se treba s dr Reinerom Fuelmichom iz Njemačke, uglednim međunarodnim odvjetnikom. Sretno!

Snježana
2 godine prije

U moru današnjih loših vijesti jedna pozitivna .Čitam danas ,srušio se mladi momak ,nogometaš iz Senja .
Pa što trebamo gledat da nam se mladost ruši po terenima .
Jadna dica ,pa nije istina da su se svi ,,samo ” tako srušili ,umrli ( ne daj Bože).
Daj Bože da im ova tužba prođe ,da ,,ovce” pogledaju pa da skupa dignemo glas .
Je li vama logično da se ne vrše obdukcija i da mrtve stavljaju u zavarene limene kovčegu,pa nije ovaj virus kuga pobogu ljudi!!!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI