Bijela Kuća kaže da je svatko tko misli da su izbori 2020. ukradeni ekstremist – a oni su isto tvrdili za izbore 2016.

Glasacki listici-Izbori
12 komentara

Isti oni članovi američke Demokratske stranke koji su vrištali kako je Trump ukrao izbore 2016. godine, i to ni više ni manje nego uz pomoć Putina, sada tvrde da je svatko ko misli da su izbori 2020 godine bili nepošteni – opasni desničarski ekstremist.

Ove stavove oni iznose na službenim press konferencijama Bijele Kuće, čime takvo stajalište postaje službeno stajalište vlade. Ovo licemjerje razotkrio je novinar FOX Newsa Peter Doocy jednostavnim pitanjem, a slobodno pogledajte kako se tiskovna tajnica Bijele Kuće pokušava izvući muljanjem.

 

Dopisnik Fox Newsa Peter Doocy pitao je u utorak tiskovnu tajnicu Bijele kuće Karine Jean-Pierre smatra li da su izbori 2016. bili “ukradeni” nakon kritika koje je predsjednik Biden iznio protiv Republikanske Stranke.

Doocy se referirao na niz tweetova koje je Jean-Pierre poslala u vrijeme izbora bivšeg predsjednika Trumpa, tijekom kojih je sugerirala da predsjednička utrka 2016. i utrka za guvernera Georgije 2018. nisu bile pošteno provedene.

“Ako se svi slažemo da je netočno reći da su izbori 2020. pokradeni, što je s izborima 2016.?” Doocy je upitao Jean-Pierrea tijekom dnevnog brifinga s novinarima u Bijeloj kući.

“Usredotočit ćemo se na ovdje i sada. Usredotočit ćemo se na ono što se danas događa”, odgovorila je.

Jean-Pierre je također kritizirao novinara Fox Newsa zbog njegovog pitanja.

“Budimo jasni da je ta usporedba koju si napravio jednostavno smiješna”, rekao je Jean-Pierre. “U to sam vrijeme konkretno govorio o tome što se događalo s biračkim pravima i koja je bila opasnost od glasačkih prava.”

Dok je Doocy postavljao svoje pitanje, Jean-Pierre je dobacio “Oh, znao sam da ovo dolazi.”

“Čekala sam, Peter, kada ćeš mi postaviti to pitanje”, našalila se.

Prošlog je tjedna Biden kritizirao republikance lojalne Trumpu kao prijetnju demokraciji, rekavši da “nema sumnje da Republikanskom strankom danas dominiraju, vode i zastrašuju Donald Trump i republikanci MAGA. I to je prijetnja ovoj zemlji.”

Mnogi konzervativni kritičari, uključujući Fox News, kritizirali su Bidenove izjave kao namjerne razdore i pristrane uoči jesenskih izbora na sredini mandata.

BidendemokrateIzboriSADTrump
Pretplatiti se
Obavijesti o
12 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žvuž
1 godina prije

Ja ne mislim da su izbori ukradeni, ja to znam. Na svoje oči sam vidio desetke (od više tisuća dostupnih) video snimaka na kojima se mogu vidjeti sve zamislive i nezamislive muljaže – od krađe i uništavanja listića, preko naknadnog zaokruživanja pedofila na neiskorištenim listićima, prebacivanja listića s jedne hrpe na drugu…

Šta sam onda ja? Terorista?

Max
1 godina prije

Za Trumpove tvrdnje ima i dokaza. Za njihove ne.

Xam
1 godina prije

Dobra vijest je da se Ruski front u Ukrajini raspao.
Vidimo se na Krimu.
Ode Rusija u komade.

C.F.
1 godina prije

Jos malo pa ce “misliti” biti terorizam.

Grdi
1 godina prije

Potrazite na mrezi *The Ten Stages of Genocide* koji je opisao muzej holokuasta u montrealu …i onda usporedite to sa danasnjem stanju na zapadu …..

goran
1 godina prije

ja koji živim u pizdi miloj materini od amerike znam da su ukradeni predsjednički izbori u americi,šta sam onda ja koji nemam veze sa vama idiotima u americi.

iiiistina
1 godina prije

ovo zuji netom….
…..Tako Truss postaje samo novi vođa konzervativaca!!! Boris 2.0 je još uvijek dužnosnik Ujedinjenog Kraljevstva, nikada nije podnio ostavku na mjesto premijera – SAMO kao vođa torijevaca. Liz Truss NE može biti imenovana u Škotskoj jer je to protuzakonito i protivno je engleskom ustavu. Engleski ustav kaže da novi premijer mora položiti prisegu u Engleskoj od strane trenutnog monarha, inače je to ništavno. Škotska ima drugačiju jurisdikciju od Engleske, tako da bi Doris 2.0 (Whitehat Plant) tehnički i dalje bila premijerka (skrbnica) Ujedinjenog Kraljevstva. Britanska korporacija (vlada) je u potpunosti raspuštena i raspuštena, kao i kraljevski establišment. Nema šefa države nema vlade. Nemamo pravog premijera jer nemamo monarha kojem bismo prisegnuli, niti imamo korporaciju na koju bismo se prisegnuli.

Emiliano Zapata
1 godina prije

Pa svatko osim njih! Kako Vam to nije jasno???
Eno zadnjih 50g. napadali su citav svijet sad kad Rusija rjesava neato s bivsom republikom odma ni macke Ruske nesmiju na natjecanje!

Schwarze Hunderte
1 godina prije

Democratic Party su postali soconisti novog doba i u skladu sa tim bi ih i valjalo tretirat .

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI