fbpx

Bill Gates podiže uzbunu zbog uzajamno pogoršavajućih katastrofa povezanih s COVIDOM, predviđa drugi val

Bill Gates - COVID

Suosnivač Microsofta i “filantrop” Bill Gates osjeća se “pesimistično” u vezi s doglednom budućnošću, upozoravajući da bi smrtnost od COVIDA-19, uključujući one u SAD-u, mogla ponovno poletjeti na razinu registriranu tijekom prvog vala pandemije, osim ako vlade zajednički ne donesu odlučujuće odluke.

Bill Gates rekao je za The Telegraph, na lansiranju godišnjeg izvješća Goalkeepers, u kojem se pregledava svjetski napredak u odnosu na UN-ov program održivog razvoja, da bi kriza u zdravstvu mogla svijet povući unatrag, čak i u razdoblje 1990-ih u smislu napretka.

“Vratili smo se unazad 25 godina”, rekao je. “Očekivao bih znatno više smrtnih slučajeva od neizravnih učinaka nego od izravnih učinaka virusa”, objasnio je demokratski donator i filantrop, dok se niz pokazatelja od smrtnosti novorođenčadi do gladi i dostupnosti obrazovanja pomaknuo unatrag, kako sugerira izvještaj.

U uvodu dokumenta, Bill i njegova supruga Melinda Gates, osnivači njihovog dobrotvornog fonda, povukli su paralele u vezi s koronavirusom s izbijanjem Španjolske gripe 1918. godine, što je u to vrijeme potaknulo “niz međusobno pogoršavajućih katastrofa”.

“Zdravstvena kriza je u tren oka postala ekonomska, prehrambena, stambena i politička. Sve se sudarilo sa svime ostalim”, napisao je dvojac, pretpostavljajući da je takva snježna kugla katastrofa ‘prikladan opis’ i za COVID-19-ovu krizu.

Iako nema iluzija o dugoročnoj šteti koju je korona-kriza već nanijela, Gates se još uvijek nada da će cjepivo, s učinkovitom suradnjom među zemljama, uroditi plodom.

“Do sljedećeg ljeta dobit ćemo cjepivo koje će biti dostupno u svim zemljama svijeta”, rekao je. “Čak i na razini cijepljenja od 60 posto, trebali biste biti u stanju zaustaviti gotovo cijelo širenje bolesti eksponencijalno”, podijelio je, dodajući kako je optimist da će sljedeće godine broj oboljelih od koronavirusa i povezanih smrtnih slučajeva biti dramatično smanjen te da će svijet negdje 2022. pronaći izlaz iz krize.

Rekao je da se svijet mora probuditi i suočiti s činjenicom da se najgori utjecaji mogu spriječiti samo učinkovitom suradnjom, tvrdeći da što je ljudima potrebno više vremena da to shvate, trebat će više vremena i više novca za potpuni oporavak.

Na upit o procjeni reakcije različitih zemalja na pandemiju, Gates je rekao da su različite zemlje različito reagirale i da različito gledaju na ovu krizu.

Iako je imao tendenciju vjerovati da je Švedska pogriješila u zauzimanju opuštenijeg pristupa mjerama, dodao je da je zemlja u konačnici možda izgradila prirodniji imunitet svojih građana.

”To će samo vrijeme pokazati”, rekao je.

U SAD-u je povukao paralele između velike investicije koju je njegova zemlja uložila u utrku za proizvodnju cjepiva: “daleko, puno više sredstava nego svi ostali zajedno”, kao i s neuspjehom u vezi s ranijim uvođenjem testiranja te ranijeg hvatanja u koštac s eliminiranjem bolesti.

To se dogodilo unatoč tome što SAD imaju “puno više” PCR uređaja po glavi stanovnika nego bilo koja druga zemlja, rekao je Gates.

SAD i Velika Britanija, gdje je zabilježeno gotovo 195.000, odnosno 42.000 smrtnih slučajeva (prema Sveučilištu Johns Hopkins), nisu imale dobar učinak kao azijske zemlje poput Južne Koreje i Tajvana, koje su, rekao je Gates, imale koristi od njihovog iskustva sa Sarsom i Mersom te su odmah izvršili svoja testiranja i potrebne intervencije.

Obraćajući se problemu u vezi sa Svjetskom zdravstvenom organizacijom, odnosno odluci Donalda Trumpa da se povuče iz Organizacije zbog navodnih posebno bliskih veza WHO-a s Kinom, 64-godišnji tehnološki poduzetnik primijetio je da ne postoji struktura UN-a koja je više povezana s nekom državom kao što je WHO povezan s SAD-om.

Gates i njegova supruga Melinda uložili su milijune u razvoj cjepiva, a početkom kolovoza najavljeno je da će Zaklada Gates uložiti 150 milijuna dolara u distribuciju sredstava za cijepljenje  protiv koronavirusa 2021. godine u zemljama s niskim prihodima.

Partnerstvo s Indijskim institutom za serum (SII) i globalnim savezom za cijepljenje Gavi planira isporučiti najmanje 100 milijuna doza cjepiva za COVID-19, za koje se očekuje da će koštati po 3 dolara po cjepivu.

Tijekom krize, Bill Gates i njegova zaklada financirali su nekoliko tvrtki širom svijeta radi razvoja terapija i cjepiva za SARS-Covid-19.

Za neke se Gates, koji je prethodno upozorio svijet na opasnosti od pandemije, pretvorio u žrtvenog jarca, a brojni teoretičari zavjere tvrde da je on započeo izbijanje kako bi “mikro-čipirao svjetsko stanovništvo radi bolje kontrole”. Sam je Gates žestoko negirao tu tvrdnju, odbacujući je kao apsurdnu i naglašavajući da je njegova misija isključivo filantropska.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
132 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Milance
Gost
Milance
5 mjeseci prije

Pobjedi Trump na izborima, mozes pakirati kofere Bille dá svojim americkom elitom ili cete sví zavrsiti u przunu.Zato svá ta histerija dá nepobjedi Trump, dobro znaju sto ih čeká..Idiotima sa ostalim elitom u Evropi je kraj, kraj liberálního drustva kóje vodi k haosu..Biti ce vruca zima za mnogé a krvavih gaca.

myrtle
Gost
myrtle
5 mjeseci prije
Reply to  Milance

Ma mozes mislit da će pakirat kofere. Iako mislim da je Trump 1000x bolja opcija od bilo kojeg od trenutačnih kandidata, nema šanse da će bitnije utjecati na poteze deep state mašinerije. Najbolji dokaz toj tezi jest 5 godina prepucavanja po twitteru bez konkretnih poteza koji bi mogli iole ugroziti taj isti deep state šljam.

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije
Reply to  Milance

Ja uopće ne vjerujem da su oni zavađeni, kakvi globalisti i nacionalisti, svi oni imaju istog oca,Đavla, i on vuče tamo gdje on hoće,a to je konačni sukob s Bogom ili bitka od Harmagedona(otkrivenje 16:13-16)
Pa pogledaj im simbole…bez obzira tko god bio na vlasti,ali simboli ostaju isti…piramide,sunce,križ,svastika,zvijezda. A značenje isto…političkoreligiozni kult sunca iz drevnog Babilona,tj.obožavanje palog anđela,pale zvijezde,Sotone Đavla. Svim tim političarima upravljaju tajne organizacije koje su osnovali religiozni vođe, Bludnica(Jezuiti,Vatikan i ostale religije) Zato ih Otkrivenje i zove Bludnica/Babilon Veliki(otkrivenje 17 i 18 poglavlje) Religije su glavna karika kojom Sotona drži svijet u pokornosti. Zato se ne nadaj da će se ostankom ili odlaskom Trumpa išta bitno promijeniti. S njim ili bez Trumpa oni će svejedno uskoro proglasiti NWO(novi svjetski poredak) i objaviti narodima “mir i sigurnost”.(1.Solunjanima 5:3) Tad će početi Harmagedon,i ovakav svijet će nestati, i bit će uspostavljena Vlast od Boga ,ona za koju se kršćani mole: Dođi Kraljevstvo tvoje!

:-)
Gost
🙂
5 mjeseci prije
Reply to  Davor

🙂

Zaprepastiti ćeš se kada saznaš da je Antikrist na Zemlji. 🙂
Svi gledaju od njega na drugu stranu. 🙂

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  🙂

I ti to znaš! 👍 u Otkrivenju piše i sa koje strane svijeta će se pojaviti u punoj veličini (moći).

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije

Umoran sam od biznisa na američki način, to se ne može regulirati. Koliko god mali ili velik bio vaš utjecaj na svijet, nemajte posla sa njima.

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije

Kad su mu bacili tortu u lice prije puno godina, bilo mi cudno…
Danas kad se tog sjetim dok promatram kako nam se djeca muce pod maskama, uffffff grrrrr nesmijem vise nista napisat…

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije

Trebali su ciglu staviti u tortu.

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
5 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Još uvjek ima cigli, a i slastičari rade

Mirko
Gost
Mirko
5 mjeseci prije

Moje je mišljenje da je ova korona histerija sprovedena radi američkih izbora, na način da se američka ekonomija oslabi, a onda i oslabi Trump pred izbore. Ako pobjedi Biden mogla bi se korona histerija ukinuti jer su njome ostvarili cilj. Ako pobjedi Trump, ostaje pitanje kako će se dalje boriti protiv njega, ne isključujući daljnje teroriziranje

Promatrač
Gost
Promatrač
5 mjeseci prije
Reply to  Mirko

Predviđa, da se stanje normalizuje do oko 2022 gidine. Vjerovatno če odugovlačiti do 2023 godine kada se planira do kraja izvest reset svjetske ekonomije i mi čemo bit zatvoreni sa ograničenim kretanjem pod prijetnjom vrlo velikih kazni.
Znači nema prosvijeda i bune… Savršena krinka za ono, što nas čeka i što če bit mnogo gore od ove lažne pandemije, koja služi kao maska.
Uz to, usput če i prorijediti svjetsko pučanstvo na broj, koji su zamislili, najverovatnije vakcinom koja če uz ostalo uzrokovat i neplodnost osim izabranim strukturama…

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Mirko

Corono je samo jedan od agendi NWO.. a ti se tješi trumpom. ovdje se radi o digital ‘obiljženima’.. trump je u ovoj priči nevažan i nebitan! isto kao što je bušito bio nebitan u priči od 11 septembra… oni su samo sporedni glumci… a glavne meštre nevidiš i mediji o njima ništa ne pričaju… budi siguran i trump je dio prograna..

nessy
Gost
nessy
5 mjeseci prije
Reply to  Mirko

DeBill Gates “filantrop” i “dobrocinitelj”.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Mirko

Korona histerija je uvod u cjepljenje i čipiranje, krajnji cilj je porobljavanje i genocid, stoga neće biti ukinuta, koji god od njih dvoje bude na vlasti. Misliš da bi se Gates uzalud povukao iz microsofta i bacio na proizvodnju cjepiva? Osim ako proglasi da u Americi korone više nema, ali u ostatku svijeta ima je sve više…cjepivo je isplanirano puno prije objave lažne pandemije a Gates ne odustaje od svog cilja.

Patriot
Gost
Patriot
5 mjeseci prije

Nadam se da će do ljeta iduće godine ovaj gmaz i njegova transrodna ‘žena’ crknuti.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Od čega, virusa?
Neće, na žalost, ne brini.
I na želost nikad nećemo saznati tko stoji iza ovog cirkusa, to nitko ni na samrti neće priznati.
A da je cilj u pozadini američki izbori, ima logike, Trumpa su pokušali uzdrmati demonstaracijama, nije prošlo, stvorili pandemiju da se zatvori amerika i njega proglase tiraninom, nije prošlo. Iako sam načelno više za Trumpa nego za Bidena ako je Biden riješenje za završenje covid cirkusa onda neka bude on, kako će sa njim amerika završiti nije me briga, bio to građanski ili neki drugi rat. Vijesti više ne slušam i ne gledam, sve dok budu nabrajali prehlađene kao teško bolesne, vijesti-portale više ne čitam iz istog razloga. Kad bi svi prestali klikati na portale koje u naslovnici imaju statistike i brojeve prehlađenih brzo bi oni ostali gladni jer ipak žive od svakog klika. Kod mene su na ignore do daljnjega.

Istražuj
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Amazing Polly – razbija kao i obicno ovog zlocinca – ali dokumetirano!

https://www.youtube.com/watch?v=zJHREGwSK1o

Najgore je sto je mreza ovih cionistickih zlocinaca toliko rasirena u tzv “medijima” i ne samo spodobe poput Faktografa, nego i odvratne “mainstream” novine – na platnoms su spisku i jedva cekaju da napisu novu laz za ovog eugenicarskog zlocinca i njegovu cionisticku bratiju!

Ili da prikriju STVARNI dogadjaj – kao sto je izvorna pobuna roditelja u Sibenuku!
Naravno, gnjide koje podrzavaju Gatesa i cionisticku “demokratiju” na sva pljuju roditelje koji su se spontano okupili i udruzili protiv Cionistickog terora nad njihovom djecom!
Koliko ljudi u Hrvatskoj i sire – cak i ZNA za ovaj dogadjaj?
A koliko ih je tek pogresno (zlocinacki) informirano od strane Cionisticki kontroliranog smeca po Hrvatskoj i sire?

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Gdje se može više proćitati o Šibeniku?

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Pročitati teško, ali se sve može saznati na rivi po kafićima i šibenskoj pijaci…kad me nešto zanima iz tog područja, nazovem svoje u Vodice pa sve saznam. Isto tako o stanju u državi Victoria gdje žive moji najbliži rođaci, u Melbourneu, nazovem ih i saznam strašne stvari koje nisu objavljene u medijima. Evo, prije pola sata zovem ih i pitam kako je, rođak mi kaže: “Nitko ovdje nije dobro. To šta vi tamo čitate i gledate o stanju u Australiji nije ništa šta se tu stvarno događa i kako se živi”…dobijemo pokoju vijest pa se digne prašina, a da znamo sve…ajooooj….

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ako nije problem možeš li napisati ponešto od tih strašnih stvari?
Smiju li putovati van Victorije, mogu li ljudi otići drugdje van toga, npr neko stariji, žene, djeca..

jozo
Gost
jozo
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Jok..ne smije se putovati van Melbourne. Kazne od danas 5000$.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  jozo

To mi je rođak iz Melbournea napisao u poruci

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  jozo

Ajde? Još će ljudi plakati za S.Korejom !
Demokrati konačno pokazuju svoje pravo lice.
Šta je riješenje, komuna sa svojom milicijom radi odbrane od vanjskih uljeza.
🙂
(i meni je smješno ali ne ide to na dobro, nikako)

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Naravno, napisati ću sve šta znam iz prve ruke. Najprije odgovor na ova tvoja pitanja:
1. Van Viktorije zabranjeno putovati.
2. Mjesto boravka tj grad u kojem netko živi ne smije se napuštati, slijedi masna novčana kazna.
(sad idem prema sve gorem…)
3. Zabranjeno kretanje dalje od 500 metara u radijusu od adrese stanovanja, osim sa određenim razlogom: odlazak liječniku, u apoteku, u kupovinu a to je uvijek neki veliki shoping – centar, frizeru – samo ako to nije dostupno u dozvoljenih 500 metara u kvartu. Ne smije se, na primjer, otići iz grada na kavu ili tako nešto. Posvuda vise kamere koje registriraju svako vozilo koje pređe 500 metara, snimi se registracija i lokacija, najbliža policijska patrola presretne vozilo, slijedi detaljno ispitivanje, nekoga vrate natrag u dozvoljenu zonu, sve uđe u zapisnik, poštom stigne uplatnica za kaznu. (probaj ne platiti ☝️), a nekoga privedu u stanicu. Primjer od nedavno: trojica momaka vozila se autom tražeći gdje bi mogli kupiti nešto za pojesti take away. Kako su svi restorani i fast food lokali pozatvarani zbog strogih restrikcija, radi samo M’c Donalds. Dečki su se odvezli do M’c D, kupili pizze, sjeli u auto i počeli jesti. Tek šta su počeli, stiže policija, pohapsi ih i privede u stanicu. Samo zato jer su malo prešli zonu sumraka, u potrazi za hranom.
4. U kupovinu, u apoteku, na poštu i sl. smije ići samo jedan član obitelji. Nikako dvoje ili nedaj bože, čitava obitelj – slijedi kazna. Izuzetak je vožnja nekoga doktoru ili u bolnicu, uz dužno pokazivanje dokaznog papira (uputnica) policiji, ako si prešao 500 metara do odredišta, a jesi, jer u stambenim kvartovima i nema ambulanti ni bolnica, samo privatne kuće, pokoji mali dućan, trafika i pokoja radnja. Svi uredi i sve službene institucije su u poslovnoj zoni u centru grada.Isto tako izuzetak su službene obaveze kada drugi član mora sam nešto potpisati. Koji god bio razlog unutar pravila,uvijek ide u zapisnik (kao da si pušten iz zatvora uz kauciju, sa zabranom napuštanja mjesta boravka)
5. Ima li tko kakve privilegije u kretanju obzirom na starosnu dob to ne znam, pitaću. Moji su svi odrasli pa nije još bilo govora o tome.
6. Avionski promet je zatvoren još na proljeće tako da nitko ne može napustiti Australiju ili ući u nju. Bila je objava sa rokom u kojem se stanovnici Australije mogu vratiti doma, dok još aerodromi nisu bili potpuno zatvoreni. (Moj bratić je prije objave korone u Australiji odletio kod cure na Tajland i još je tamo. Imao je neki kratki rok za povratak doma, mislim tjedan dana ali je odustao jer bi sa aerodroma bio odveden u samoizolaciju ali ne u svoju kuću gdje ih živi troje, nego negdje di je tako određeno. 14 dana solo u 4 zida – on bi puko! Pa tko ne bi, zato jer je prisilno. Nije problem ne izaći iz kuće jer dođe takva faza da ti se nikud ne izlazi ili si bolestan. Problem je u oduzimanju slobode šta ruši ljudsko dostojanstvo. Upitno je da li će se ikad moći vratiti kući.Nadamo se.)
7. U dućanima jedva da ima ičega, police prazne jer raja pokupuje ratne zalihe čim stigne bilo šta u prodaju. Sretnici se ne vrate doma praznih ruku.
8. Na otvorenom maske obavezne ali ne onako kako se nose kod nas. Oni moraju kupovati maske koje prekrivaju cijelo lice do ispod očiju, preko nosa. Vide se samo oči i čelo. Policija patrolira posvuda, kruže ko ajkule kontrolirajući nose li svi maske, nos ne smije van – i to se kažnjava. Bio ti u autu ili pješke na ulici, moraš nabiti masku, makar se sam vozio. Kazna za nenošenje maske na otvorenom prostoru je 200 Aus dolara. U zatvoreno, naravno, ne puštaju bez maske.
9. Tamo prosvjednici i policija ratuju po trgovima i ulicama žestoko. Hapse, mlate, privode koga dohvate.
10. Zabranjene šetnje u prirodi.
Ovo ti je 1. dio da stekneš opću sliku, a ono puno ozbiljnije u 2. dijelu.
Do javljanja – pozdrav. Nadam se, sutra. 🙋🏻‍♀️

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Zajebavaš?
Pa koliko taj virus živi, milion godina?
Ajde, sve to nabrojano bi se moglo strpati u vrijeme karantene, 15 dana, 15 dana sve zatvoreno, sve, i nakon toga sve po starom. Ako to traje više od 15 dana onda se ne radi o nikakvoj bolesti već o stanju, novom uređenju društva a to će završiti tragičnije nego što jedan virus može napraviti.
Hebote, zato su kod nas i zračnice oduzimali, znači ovo se priprema duže vrijeme, jesmo li pripremni na to?

Istrazuj
Gost
Istrazuj
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Pa ne bih se iznenadio da je Australija samo “pilot projekat” – te da nam cionisticka eugenicarska banda iz rockfellerovog i Gatesovog UN/WHO priprema nesto slicno za ovu zimu….i tako sljedecih 100+ godina…
Sve dok nas – bukvalno – ne pobiju, bilo korona terorom, bilo vakcinama…cionisticki teror – nece prestati!…
Cilj cionista / zidova je odavno jasan.

Pobiti prakticno sve “gojime” (NEzidove) na svijetu, te uci u “novi zidovski ciklus” zajedno sa Jehovom.

Postoje samo 2 glavne grupe medju religioznim zidovima.
1. “Tradicionalni”
2. “Cionisticki” tj satanisticki kult Sudnjeg dana.

Razlika je jedino sto neki izuzetno mali procenat tih “Tradicionalnih” (jer je Habad Lubawitsch satanisticka sekta, uz Rotschildovu pomoc – preuzela svo zidovstvo Svijeta) – smatraju da Jehova a ne Rotschild – moraju stvoriti Izrael, a onda ispuniti zavrsno prorocanstvo o istrebljenju nezidova (“gojima” tj “stoke” po njihovoj religiji)….
Rotschild i sekta Habad Lubawitsch smatraju – da oni sami trenaju “pomoci” Jehovi da se ostvari prorocanstvo…
Dakle “finale” je po svakoj zidovskoj grupaciji – uvijek isto!
Pobiti sve “Gojime”, a onaj mali broj (do 500 miliona na Svijetu) – pretvoriti u zidovsko roblje! (Mozda cak i u GMO “ljude”)…

Znaci, cilj zasigurno nije “nosenje maski” sljedecih 100 godina (kako neki budalasi misle da ih nose kao “gace”) – nego naprosto – teror korone pocinje sa maskama, a zavrsava masovnim genocidom nad 7 milijardi ljudi na Svijetu!
Toliko su se Rotschild i bratija osilili da se vise i ne libe to javno obznaniti.
Kao na primjer na onim Georgia Guidestones-ima.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Izgleda da je AUS Pilot – projekt, mislim zbog toga jer je naseljen, ovisan o avionskom prometu a i geografski je na takvom položaju da ovako zarobljeni nisu u mogućnosti primati ikakvu pomoć od ostalog dijela svijeta. Tako su ih bacili u nemoć. Nisu direktno povezani granicama sa drugim državama, tako da im ničija vojska ne može pomoći. To je kontinent okružen oceanima pa je nemoguće bježati morskim putem jer i obalu čuva vojska. Politiku im diktira Engleska (šta radi glava engleske kraljice Elizabette II na australskom dolaru???) a trgovački su ovisni o Americi.

Feko
Gost
Feko
5 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Možda,kad pobiju “obične” Australce, imaju utočište prije atomskoga. Uglavnom, jaki su tamo.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Ne zajebavam se na ovakve teme. Na šta točno misliš?

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

A di sam pisala o bolesti? Pišem o stanju. Kad napišem u komentu broj oboljelih onda je to pod navodnicima. Gluha sam i slijepa za izvikivanje brojeva. A ovo stanje u Victoriji traje od početka objave korone u Australiji. Moji su kupili aviokarte za Zagreb za 9.5. i put im je propao. Kažu da sa fb masovno brišu prekontrolirane profile i objave. Prebacuju se na druge društvene mreže. U vezi smo preko whatsappa, dok i njega ne ukinu.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Zaista nemam nikoga u Australiji da bih iz “prve ruke” mogao provjeriti sve tvoje navode, ali ako je i trećina od svega toga sto si naveo istina, jbte to je teror, u pravom smislu te riječi, teror države nad stanovništvom. Kako će se sve to završiti, sam Bog zna.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Davor drugi

I gore je nego šta misliš, nisam sve napisala. Čekala sam još informacija od mojih i dokaze koliko je bilo moguće pribaviti. Prije sat ipo dobila sam to šta želim objaviti da šta prije pročitaš i ti i svi koje zanima pravo stanje u Victoriji.
Ovako, rođak mi je ozbiljan i nikad mi ne bi pričao bajke o životu iz kakvog nema izlaza. Linkove i sve šta mi je uz to napisao, prepisala sam da mogu sve to pretočiti u informativni koment.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Objavila sam ti poduži izvještaj sa odgovorima na tvoja pitanja plus dodatne informacije. Ne znam jesi li pročitao. Čim napišem drugi dio kroz 1 sat, objavljujem a ti svrati pa pročitaj, ima i 3 linka za članke i videa, to treba vidjeti. To je njihova stvarnost.

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Vidio sam, hvala za trud!
Ovo je važno za sve nas da čitamo.
Iz nekog razloga maltretiraju bogatu Victoriju. Nisam čuo da dave neku afričku zemlju na taj način. Kod nas to ide naprijed nazad mic po mic, mislim da treba negodovati i reagirati u svakoj prilici, makar na kraju i stavili masku, recimo u dućanu. Jer nakon mic mic obično dođe i… cap!

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Ma kakav trud, sva sam u širenju istine, da nisam to tu objavila, sigurno bi printala plakate o tome, ovo je jedino mjesto u koje sam se ugnjezdila…Afrika nije interesantna za ovakve pokuse (za sada su samo probe, pred pravu izvedbu) i Australija je savršena za to, šta sam i obrazložila u drugom komentaru zbog čega su baš nju odabrali za to šta rade.

Feko
Gost
Feko
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Cionisti su posebno jaki u Australiji.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Sto rece Sony, tesko se nesto suvislo moze procitati po govnjivim medijima u Hrvatskoj…
Uglavnom, ta gamad pljuje roditelje koji su se pobunili da im djeca nose maske po cinelu dan u skoli!!!
(Samo ne zaboravimo, cak i ti idioti stozerasi su morali priznat da lazna pLandemija nikad nije napala dijete (u stvarnosti NIKOG, ali cak i sa laznom “statistikom” nikad djecu!) …a jos uvijek nece niti da priznaju zaglupljenoj svjetini da je u Wuhanu tzv “korona” prosla!)

Evo jedan uradak sa msm smeca – koji spominje tu pobunu roditelja, ali ovlas i kao politizira “rjesenje” za tzv”problem” – koji u opste nije niti smio nastati!
https://www.24sata.hr/news/nesto-se-s-maskama-u-skolama-ipak-mora-mijenjati-djeca-ih-na-nastavi-vise-nece-nositi-716017

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

E, hvala ti za link, pogledaću ga. Bilo je danas na vijestima Nove tv o nekim promjenama u školama.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Neće prirodnom smrću. Odavno se pitam kako to da ih do sad još nitko nije upucao, ne samo Gatese nego i ostale monstrume zavjere. U prošlim vremenima bilo je atentata, a sad kad čovječanstvo klizi u ponor propasti, nema nikoga da odsijeće glavu hobotnici, rezanje krakova pokazalo se neefikasno, izrastu novi…

Istrazuj
Gost
Istrazuj
5 mjeseci prije

Ovaj terorist i genocidni psihopat – bez ikakvih problema – sterilizirao je, poubijao je i osakatio svojim “vakcinama” na milione mladih ljudi po Africi i Indiji!
I ne samo da mu se nista nije desilo, nego ga jos zovu i “filantrop”.
A u genocidu po Africi ucestvovala je DIREKTNO i njegova privatna tzv WHO!
Osta ona njegova privatna “svjetska organizacija” koja je prije 10tak godina proglasila laznu pLandemiju “svinjske gripe” kao i danasnju pLandemiju “korone”!
Nista.
O tome Kennedy ima odlicnu dokumentaciju!
Ipak, ovog zlocinca, bez ikakve dvojbe svaka televizija i tzv “drzava” docekuje kao “filantropa, virusologa” pa cak i “financijskog strucnjaka” (szo je na zalost uradio Batko!)…

A stvar je vise nego jednostavna…
Ova cionisticka eugenicarska gamad – koju nam kvazi-novinari predstavljaju “filantropima” – jesu samo izvrsioci naredbi gornjeg sloja cionistickog esalona!
Recimo ovaj odvratni gad, je upravo uz milione eugenicara djeda i majke koja je poslala injzenjere IBM da “pomognu balavcu iz garaze” – postao Microsoft.
Dakle, ogromne korporacije su dopustile da im balavac iz garaze – preuzme biznis….
Tako i ona bitanga Elon Musk…
“Sjetilo se dijete” da se ugradi izmedju velikih bamaka i musterija sa PayPalom!
Pazi molim te koja”ideja”!
A bankari, kroz vijekove onako duhovni i dobrocudni – sve mu to fino dozvole, pa on onda postane “genijalac” za tzv nauku…. Niti jedan cent nije zaradio za svoju Hi-Tech kompanije, ali novac dolazi ogromnim kolicinama iz “nepoznatog pravca”….
Svi ovi cionisticki zlocinacki balavci i eugenicari – dobijaju financijebiz jednog mjesta! Centralne banke SAD poznatije kao FED!
Zato imaju stotine milijardi, jer Rotschild je vlasnik FED da jos 5 cionistickih familija!

erotgjurnjvngtuernei
Gost
erotgjurnjvngtuernei
5 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Istražuj, da, Hejts i Muskat su određeni od onog koji vlada planetom da dobiju svu podršku čildrensa za ulogu koja mu je data i onda se svi sjate da izgrade mit o toj osobi jer tako stvor želi a čildrensi zapovjedaju a ostali mogu samo slušati.

Istražuj
Istražuj
5 mjeseci prije

Subaru,
Ne znam da li si upratio ovaj video od Jamesa Corbetta – ali mislim da je izuzetnan. U ostalom kao i svaki njegov video!
https://www.youtube.com/watch?v=opAyJt94Kmo

Dakle, cijela ona suluda laz sa 911 “teroristickim napadom” – u kojem su 3 (TRI!) solitera pala a samo su 2 (DVA!) pogodjena navodno “avionima” – jeste u totalnoj povezanosti sa ovom laznom pandemijom!
Od pocetka se samo radilo o ratu – protiv ljudske rase!

Dakle samo kontrola nad stokom (“gojimima”) – koja se postizala suludim zaplasivanjem stoke, i ubacivanjem u odredjene torove… Od prilike kada stoku mesari prisiljavaju u kanalisu prema – klanici!
Tzv “gojimi” (iliti stoka) – kako SVI vjernici zidovi inace nazivaju sve nas NEzidove, ocito po volji i uz financiranje istih onih politickih zidova=cionista (uz njihove sluge poput jezuita ili masona) – izgleda da se priblizavaju tacki totalnog unistenja!
Dakle – prilazimo kroz zidovski/cionisticki teror – prema klanici za “gojime”!
Svaka od ovih EPSKIH lazi tipa “911! ili “korona” – samo je jedan korak u preuzimanju totalne kontrole nas stokom za klanje!
James je napravio odlicnu paralelu…

Ja licno ne vjerujem u inteligenciju ljudske rase, a pogotovo kada vidim komentare poput ovog glupaka “dabe”.
Ko ce glupaku “dabi” bilo sta objasniti…?
To je prosto nemoguce, jer glupak i ne zeli nista vidjeti, a mozda i dobija kakvu kintu od cionista za pivu i sendvich da baljezga po ovom portalu. I to u neprekidnom nizu nevjerovatno glupavih (idiotskih!) “razmisljanja”…
Ja se samo nadam da ce glupak – prvi skociti na “spasonosnu vakcinu” – pa da nam javi kako je u “cionistickom raju”…

Inace – ono sto mi se cini da cionisticka eugenicarska banda naprosto ne moze pobijediti – jeste prosta Ponzijeva shema, koju cionisticka banda gradi vec vise od 50 godina – sa americkim dolarom i zidovskim/cionistickim FED kao – epicentrom moci!
To smece ce se samo urusit.
Prije nego kasnije.

Daba
Gost
Daba
5 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Da ne dangubis po komentarima mogao si postati bolji I jaci Od njega
🙂
I TI zavladati svijetom
Kao opica a ne kao ovaj gmaz
🙂

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Daba

Daba, kako, svojim radom, ne ide to tako. Samo ako si član partije ili plemena.

igor
Gost
igor
5 mjeseci prije
Reply to  Istrazuj

Postovani Istrazuj meni se vidi da vi niste istrazivali jer toliko optuzbi bez imalo logike i dokaza u tako kratkom tekstu vec dugo nisam vidio. Dajte mi molim Vas nekakve linkove da ja vidim di Vi to nalazite pa da mogu provjeriti jel to istina, jer ako je onda je jako grdo.

igor
Gost
igor
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Samo mi nemojete poslati link na onaj video o FEDu (na kojeg se i Pernar samozadovoljava)i kako nastaje novac jer taj video iskrivljuje istinu i njegov autor je u teskoj zabludi ako misli da tako nastaje novac.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Ajde Igore ti onda nama reci kako nastaje novac!? Donese rudar u vreči dve kile zlata pa mu bankar da friško odštampan novac u protuvrijednosti zlata ?
Eto, ja mislim da tako nastaje novac ili sam u krivu?

Istražuj
Gost
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Ovdje se slazem sa kolegom Mikojanom.
Vi postavljate besmisleno pitanje, na stvar koja je jasna, vjerujem i djetetu iz 4tog osnovne…
Uz sve to imate more dokumenata ali i klipova koji objasnjavaju ta kretanja i stvaranje para “ni iz cega” – tj opis naseg danasnjeg STVARNOG financijskog sistema.
Nemam pojma sta je g. Pernar postavljao, ali bi stvarno zanimljivo bilo cuti vase misljenje o tome. Naprosto da vidim koliki je jaz izmedju nasih shvatanja – za pocetak?

Istražuj
Gost
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Kolega,
Puno sam linkova na ovu temu postavio u zadnjih nekoliko mjeseci.
Prakticno od prvog dana – izbijanja ove lazne pLandemije.

Mozda vi niste u to vrijeme bili na portalu, pa cu vas uputiti da pogledate sljedece (prevedene) klipove:
https://jubitu.com/videos/watch/41ac0df6-aed9-4b0e-befc-5ce6ee996d23
https://jubitu.com/videos/watch/364132ac-b847-4c6d-83c6-b9fa66f82427

Radi se o fantasticnoj detaljnoj analizi Amazing Polly od prije nekoliko mjeseci!
Sve linkove na u klipovima pomenute dokumente imate prilozene i u opisu klipa.
Dakle – sokantna dokumentarna studija sa oboljem dokumenata i poveznica – koja do u detalj raskrinkava ulogu Bil Gatesa i ostalih eugenicara iz njegove privatne tzv “WHO”!
Vidjecete da su mjesecima prije pve pLandemije – do u detalj upravo planirali kako ce da nas lazu i terorisu – uz obilato koristenje MSM koji ce siriti strah uz gebelsovsku cenzuru.
Ovo zlocinci to “uvjezbavaju” na Hopkins institutu (koji je i onako na platoi kod Bill Gatesa tj Rotschilda).
Ne smije se takodjer zaboraviti da je taj Gatesov zlocinacki institut Hoppkins uvijek prisutan kada se radi o cionistickom (eugenicarskom) teroriziranju ljudi – pa je tako taj “renomirani” (cionisticki) institut razvijo i “protokole korone” – kojima su se UBIJALI ljudi diljem svijeta!
Ovdje mozete procitati upravo o tim “Hopkins protokolima” – koji su objavljeni u “renomiranom” (cionistickom) medicinskom casopisu Lancet – a koji su prakticno postali standard za laznu pLandemiju!
Ubojice su tzv “doktori” koji kao telad – izvrsavaju naredbe ovih “renomiranih” instituta poput Gatesovog Hopkinsa:
https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/ubijaju-li-terapijom-osobe-zarazene-koronavirusom.html
Dr Claus Köhnlein – jasno i glasno to definise – jos na samom pocetku pLandemije! Pohledajte video – i shvaticete poruku:
Slucaj tog relativno mladog covjeka kojeg opisuje (cionisticki) “renomirani” Lancet – jasno pokazuje da je – bio UBIJEN onim “protokolom” drugog (cionistickog) “renomiranog” Gatesovog instituta Hopkins!

Predpostavljam da vam je ovo za sada dosta?

igor
Gost
igor
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Hvala na linkovima.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Outsider

UFO? Blimp za nadzor rats on d’graund.

Lexilio
Gost
Lexilio
5 mjeseci prije
Reply to  Outsider

Početak kondicioniranja ljudi jer nakon lažne pandemije mogli bi izvesti plašenje s lažnom invazijom ili nešto slično gdje bi se masovno koristili NLO-i. Ljudi koji nisu pobliže upoznati s tim fenomenom mogli bi vrlo panično reagirati a onda će im osovina Rothschild-Rockefeller i ostali “filantropi” ponuditi spas. Dosada su uspješno zataškavali ali ovo zvuči kao priprema za nešto ozbiljnije. Teško je predvidjeti njihove poteze ali dobro je znati da mogu organizirati takvu predstavu. Koliko je sve izrežirano vidi se po tome što nije bilo nikakve vojne intervencije. U gusto naseljenom području letjelica službeno nepoznata, teoretski može biti opasnost ali nikakve intervencije nema jer je sve koordinirano. Službeno će vjerovatno poricati, ljude proglasiti luđacima, kolektivna halucinacija a za NLO će prodati priču kao i prije neki meteorološki baloni. Balon jest ali probni balon da vide reakcije ljudi, sve vuče na to. Ako će masovno ići na neku “invaziju” znat ćemo ali odmah treba naglasiti da će službene verzije biti lažne. Najednom će svi oni koji su poricali fenomen NLO-a trubiti na sva zvona o toj opasnosti i kako se mora nešto poduzeti što bi u praksi značilo ukidanje i ovo malo slobode što je preostalo. I naravno nikad neće priznati deal s nekim čudnim bićima – alienima sklopljen negdje po završetku WW2.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Lexilio

Lexilio dobro objašnjeno

Istražuj
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Lexilio

“… Početak kondicioniranja ljudi jer nakon lažne pandemije mogli bi izvesti plašenje s lažnom invazijom ili nešto slično gdje bi se masovno koristili NLO-i…”

Uopste se ne bih iznenadio da je – upravo o tome i rijec!
Cak sam siguran da im zato i netrebaju nikakava “cudna bica” ili “vanzemaljci”…
Pa ta cionisticka banda vlada i Holivudom da ne zaboravimo!
(pored vladanja Centralnim bankama i sampanja para, te tzv “naukom, medijima i politikom”)…
Cisto sumnjam da ce im biti problem da isceniraju neko Holivudsko smece poput “Aliena” – a onda da to prikazu uplasenoj stoki “(“gojimima”) kao “stvarnost”.
I ne bi niti bilo prvi put!
Jer je stoka (tj mi “gojimi”) poprilicno kondicionirana na svaku laz, pa i na “vanzemaljce”.

Promatrač
Gost
Promatrač
5 mjeseci prije
Reply to  Lexilio

Dil sa čudnim bičima sklopljen, samo što se ta čudna biča plaše NLO. U prošlosti su ih ti pobijedili i proterali pod zemlju. Koliko sam čitao ili razumjeo, dil je sklopljen sa pogrešnim bičima.

Lexilio
Gost
Lexilio
5 mjeseci prije
Reply to  Promatrač

Takvi dealovi su uvijek pogrešni. Ti alieni su hibridi koji nemaju puno veze sa prošlošću. Rade za što su programirani, daju poluinformacije i oldtajmersku tehnologiju koja trenutno djeluje napredno kao nekad prvi automobili kad su se pojavili. Doslovno biološki roboti demonoidnog oblika poznati kao Greys ili Sivi -hibridna rasa stvorena na Zemlji s uvoznom genetikom. Nisu tu samo NLO-i, oni su najpopularniji ali cijela stealth tehnologija je takvog porijekla. Npr. bombarder B-2 Spirit ali to priznaju i danas svaka država koja ima dovoljan vojni budžet može razvijati stealth tehnologiju. NLO-i su sve što ne priznaju. Posada može biti ljudska, neljudska ili miješana. SF kao žanr je utjecao na percepciju NLO-a kojima upravljaju vanzemaljci došli iz svemira. Ne možeš s tim kantama poduzimati neka ozbiljna putovanja. Nije uzalud Spielberg snimao Bliske susrete treće vrste ili E.T. sve je to kondicioniranje. Ovaj model NLO-a snimljen u New Jerseyu ne može doći niti do Mjeseca. Nisu to modeli za nekakve svemirske letove no svakako su bolji od svega javno priznatog. Najbolje je demistificirati stvar pa se može hladne glave proučavati. Prve NLO-e modernog doba imao je 3. Reich, Britanci su ih zvali Foo Fighters. Sve je to završilo u rukama Saveznika a podjela takvog plijena se ne dogovara pred novinarima i javnošću. Takve stvari su još danas Top Secret i X-Files. Kako god izvodili predstavu “invazije” percepcija ogromne većine ljudi će biti da se radi o realnoj invaziji nekih vanzemaljaca iz svemira koji su došli s nekakvih Zeta Reticuli da nas pokore. Otkad je izvršen reset civilizacije nema generacije koja pamti slobodu. Sumerani se uzimaju kao točka reseta okvirno 4000 B.C. a to je nekih 6000 godina. Znači da bi endgame mogao biti jako blizu pa Izabrane i Iluminirane hvata panika. Sve manje skrivaju karte s kojima raspolažu. Trenutno su baš oni u najvećem strahu.

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije
Reply to  Outsider

goodyear balon

zlatko
Gost
zlatko
5 mjeseci prije
Reply to  Outsider

@Outsider- možda je to davno objasnio Benjamín Solari Parravicini? Možda! Interesantan čovjek. Poglavito u ovom mućnom vremenu.

Planet zemlja
Gost
Planet zemlja
5 mjeseci prije

Kada kill bill nesho predvidja,to znaci da to zeli i da intenzivno sa svojim sotonskim kolegama radi na tome.usput,gledajuci mu lice izbliza…mozda david icke istinu govori o ljudima gusterima.

Piretis
Member
Piretis
5 mjeseci prije

Sada se osjeća “pesimistično”.
Zašto se nije tako osjećao kada su djevojčice u Indiji ili Rwandi umirale ili ostajale trajno sterilne kao posljedica cijepljenja cjepivom koje je on financirao (i nametnuo). Zahvaljujući njegovoj kampanji cijepljenja protiv polija u Indiji je između 2000 i 2017 god. 496 000 djece ostalo paralizirani. Ljudi, pa to je pola milijuna djece, i nikom ništa, protjerali su ga ali se sad vraća u velikom stilu prako svog čeda Gavi-a.
U kakvom to svijetu živimo kad nam smjernice u zdravstvu određuje upitno pismena osoba? Bi li itko normalan dopusti njemu, ili njemu sličnom, da npr. uređuje avioprijevoz?

Daba
Gost
Daba
5 mjeseci prije
Reply to  Piretis

Provjeri brojeve
Danas djecje paralize tamo vise nema !!!!!

Promatrač
Gost
Promatrač
5 mjeseci prije
Reply to  Daba

Da nije zato,što su umrli od onih vakcina?

Piretis
Member
Piretis
5 mjeseci prije
Reply to  Daba

U principu nemam ništa protiv cjepiva protiv polija, dapače ako je učinkovito i s prihvatljivim rizikom čini više koristi od bilo kojeg drugog cjepiva. U Jugi je polio (dj. paraliza) iskorijenjen zahvaljujući njemu.
Ali, uvijek ima ali, očito je da je cjepivo koje su koristili u Indiji ili Rwandi bilo, najblaže rečeno, manjkavo. Odnosno bilo je previše posljedica zahvaljujući uvođenju tzv. novog soja polia u igru. Uz to bilo je “oplemenjeno” dodatkom koji žensku djecu čini neplodnom ili barem bitno pridonosi tome.
Treba razlikovati cjepivo koje stvaraju i financiraju države za svoje građane od onih koje plasiraju farmakolobiji uz pomoć “filantropa”. Mi smo uspješno ugušili našu proizvodnju i razvoj cjepiva pa smo osuđeni osloniti se na druge i vjerovati da imaju dobre namjere, što čisto sumnjam kad je u pitanju neki Balkan i neki Slaveni da je ikome stalo do naše sreće.

Istražuj
Gost
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Piretis

“… U principu nemam ništa protiv cjepiva protiv polija, dapače ako je učinkovito i s prihvatljivim rizikom čini više koristi od bilo kojeg drugog cjepiva. U Jugi je polio (dj. paraliza) iskorijenjen zahvaljujući njemu….”

Kolega,
Bojim se da nisi u pravu ovdje.
Nista tzv vakcine nisu iskorijenile u Jugi.
Samo je kvalitet zivota doprinio “iskorjevanju” necega sto se tako zvalo. Medjutim prije svega – cak i ta manifestacija bolesti “polio” morala bi se podvrgnuti istrazivanju.
Previse je smeca tu zatrpano! Kroz desetljeca!

Predlozio bih ti da pogledas ovaj klip i pleomorfizmu.
Dakle Pleomorfizam je prakticno ne samo dokazan – nego i pokazan – jos prije 30+ godna!
Naravno teorija o pleomorfizmu stara je koliko i profesor Antoan Bechamp a i njegovi savremenici tog doba. Na zalost, bitange poput Pastera i Kocha uz pomoc industrijalaca (i naravno neizbjeznih cionistickih bankara) su potakli i doveli na “naucnu razinu” tzv teoriju klica. Besmislicu koja je okosnica terora – koji danas prozivljava cijeli Svijet.
Politicki zidovi odlicno znaju da je “teorija klica” – smijesna budalastina!
Oni su zasigurno gledali ovaj klip kojeg ces i ti mozda pogledati. Zato i znaju da je “nauka za gojime” sa teorijamo klica – “nauka” za budale!

Nisam siguran da li si i ti ucestvovao u ranijim diskusijama na ovu temu ali znam da Starina i jos par ljudi – definitivno prezire tu “nauku” za budale.
Sa pravom i uz dokaz i pokaz!
Naime, ako pleomorfizam postoji (a POSTOJI, kao sto mozes vidjeti i sam i u zivo!) – onda je teorija “zaraze” samo za budale!

Uvjeri se sam:
Uvod u mikrobiologiju i predstavljanje fantasticnih mogucnosti OPTICKOG mikroskopa Kurta Obreita (preko 24000x uvecanje, sto je prije 30tak godina, kada je film napravljen – bilo u klasi sa elektronskim mikroskopom i fantasticno je! Zasto? Pa zato sto OPTICKI mikroskop NE UBIJA mikrobe sto elektronski neminovno radi!)
https://jubitu.com/videos/watch/2219e5e9-c7ee-46bf-940e-eb619af1af4c

Pleomorfizam, tj prelazak ISTOG mikroba iz jedne forme u drugu! U ZIVO!
https://jubitu.com/videos/watch/3546491b-20df-4853-8c24-a2c5b529e971

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Daba

Brojevi….brojevi…brojevi zaraženih, brojevi bolesnih, brojevi umrlih, brojevi izliječenih…koliko je još djece u Indiji i Africi brojčano ostalo živih ( gladnih, bolesnih, umirućih) i bez dječje paralize, sa HIV-om, malarijom, skorbutom i svim ostalim smrtonosnim bolestima…

igor
Gost
igor
5 mjeseci prije
Reply to  Piretis

Piretis molim Vas link do sluzbenih podataka o skoro 500 000 ostecene djece. Jako mi je cudno da do sad to nije bilo u svim medijima pogotovo ako se sijetim da i tvrtka doticnog ima konkurenciju koja bi jedva docekala nekakav takav skandal pa da napadne.

Piretis
Member
Piretis
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Čuj, informatički sam dosta zapušten, može mi biti jer kad zapne pitam sina, ali najlakše je ukucati u pretraživač Bill Gates, cijepljenje, Indija ili slično i dobit ćeš sve na našem jeziku, naravno ako hoćeš na engleskom još više ćeš naći.

Promatrač
Gost
Promatrač
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Znači ako nije u MSM ti ne vjeruješ. Konkurencije nema, svi imaju iste vlastnike. U cenzuru ne vjeruješ. Što tebi onda objašnjavati.

TražeseDomaćaJaja
Gost
TražeseDomaćaJaja
5 mjeseci prije
Reply to  Promatrač

Zna on sve, samo se šali ,dobro raspoložen,dobri sendviči,mljac

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Ma, kod tebe je sve jednostavno objašnjeno 😁

Istrazuj
Gost
Istrazuj
5 mjeseci prije
Reply to  igor

Skandala i to dokumentiranih je – OOOKEAN!
Nista od toga necete naci na medijima – posto su mediji kontrolirani od iste bande koja i proizvodi smrtonosne tzv “vakcine”.
A ista banda ocito kontrolira i tzv UN/WHO sto ste vec DOKUMENTIMA mogli vidjeti na oba dva klipa koja sam vam povezao…

Ako ste zaista zainteresirani saznati dokumentovanu istinu o ZLOCINIMA Bil Gatesa i njegove privatne “WHO”, malo cete istrazivati MORE dokumenata na sajtu g. Kennedyja:
https://childrenshealthdefense.org/

Heinrich
Gost
Heinrich
5 mjeseci prije

Nevjerojatno, ova globalistička elit je ubacila u 5 brzinu, više se niti ne skrivaju da im je konačni cilj depopulacija, e pa Bille cijepi prvo sebe, svoju obitelj pa svu svoju rodbinu skote dabogda te karcionom cijelog pojeo.
Ako se iko pita kako izgleda sotona, pogledaj bill-a.

tihobl
Gost
tihobl
5 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Zure se jer im vrijeme istice. Tika-taka, Tika-taka.

Daba
Gost
Daba
5 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Koja koristi od agresivnog dijela populacije poput tebe???

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
5 mjeseci prije
Reply to  Daba

Kletva znači nemoć i prizivanje više sile da nam pomogne.To je ljudski.Nije to agresija.Neljudski je ne imati osjećaj za patnju drugoga.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Daba

To pitaj sebe, koja korist od tebe primitivne provokatorske trolčine 😈

Alex
Gost
Alex
5 mjeseci prije

Neprikosnoveni stručnjak za drugi val…mlaćenja love…😝💩
Dok jednom ne smrkne, nema drugom da osvane…

Stara kuka
Gost
Stara kuka
5 mjeseci prije

Čitajući ovakve stvari čovjek gotovo požali što više ne postoje “crvene” terorističke otganizacije kao Crvene brigade ili Frakcija Crvene armije koje bi vršile atentate i tamanile ovakve opasne psihopatske nakaze.

Taj čovjek je već nanio milijunima ljudi toliko zla da će samo za njega biti potrebno u paklu iskopati poseban, deseti krug. A nažalost nije jedini.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

…i ja kažem to isto Patriotu u svom komentaru…nema više atentata (???!!!)

Patriot
Gost
Patriot
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Sve će se riješiti u USA, bez obzira na ishod izbora. Građanski rat je neizbježan, a Američki patrioti jedini mogu poraziti Deep State. S njenim padom, pasti će i Gates. Budu li svjesni da gube bitku, Kabalisti će pokušati iscenirati Alien atack pomoću holograma. Već su odradili nekoliko proba iznad većih gradova u Americi. Uništenje Silicijske doline i zauzimanje NASA, Darpa, vojnih kompleksa biti će od najvećeg značaja. Veliki dio vojske i policije stoji uz Patriote, biti će svega.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Razumijem ja to a isto tako mislim da i Gates vidi šta je neminovno, valjda ima neki plan C…D….da se iz toga izvuče na neki iluzionistički trik. Ako mi to znamo, onda on zna još i više. Rado bih gledala njegovu propast samo treba uzeti u obzir da nije sam i da pripada najvećoj platformi zla. Nešto ću te pitati pa ako želiš možeš mi odgovoriti. Vjeruješ li u biblijsko Otkrivenje ( ako si ga čitao) ?

Patriot
Gost
Patriot
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Vjerujem.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Javim ti se još u vezi toga

Emiliano Zapata
Gost
Emiliano Zapata
5 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Desna ruka sotone se ne plasi pakla

nessy
Gost
nessy
5 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

Crvene Brigade, RAF, Bader-Meinhoff grupa, pa i Baski, imali su ideologiju, drzali su do principa, i cesto su bili spremni poginuti za princip. Danas, ovi takozvani ljevicari su grupa huligana i vandala, cije djelovanje se svodi na izazivanje kaosa i nereda. Gore navedeni “teroristi” su bili udruzenje pjesnika i filozofa u odnosu na ove danasnje Antife, placene od najgorih na planeti.

Stara kuka
Gost
Stara kuka
5 mjeseci prije
Reply to  nessy

Da nisi ti uređivao hrvatsku stranicu wikipedije o crvenim brigadama? Tamo se oni ne nazivaju terorističkom organizacijom nego “komunističkom oružanom skupinom”.

Osim ETA iIRA koji su zaista imali neke političke i opravdane ciljeve ali ne uvijek i metode svi navedeni bili su teroristička bagra. Razmaženi tatini sinčići i kćerkice,propali studenti i sotonisti kojima je i to dosadilo i koji od obijesti nisu više znali što bi radili pa se krenuli “boriti” za radnička prava. Mo’š misliti. Bili su obične bande psihopata, razbojnika i ubojica a tako dugo su djelovali isključivo zbog nesposobnosti policija pa i potajne potpore nekih politički utjecajnih ljudi.

Ali slažem se s tvojim mišljenjem o današnjim antifama.To je zaista redom sve najgori smrdljivi talog s dna društvene kace. Karijerne propalice, kriminalci, pedofili i huligani.

tihobl
Gost
tihobl
5 mjeseci prije
Reply to  Stara kuka

O cemu ti pricas? Crvene brigade i danas postoje, samo zovu se Antifa.
Sve te frakcije iz ’70-ih koje si nabrojao osnovala je CIA. 20 godina kasnije taj posao je prebacen Sorosu koji je osnovao Otvoreno drustvo. Sve je isto, samo podizvodjaci imaju drugacije nazive.

Vendetta
Gost
Vendetta
5 mjeseci prije

Transić i on i žena mu. Sve trandže i klonovi.

nekoime
Gost
nekoime
5 mjeseci prije

Nisam znao da se u američkim srednjim školama postaje specijalist medicine.

Daba
Gost
Daba
5 mjeseci prije
Reply to  nekoime

Ti ga stvarno odvalis I ostanes ziv
🙂
Ali Da
BiH srednja placena skola za ekonomiju. 🙂

The Who
Gost
The Who
5 mjeseci prije

Da nije Boga sve bi đavo odnio, a Bile

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
5 mjeseci prije

Postalo je malo previše korone. I kad otvore hladnjak ljudi će početi razmišljati ima li korone u njemu.
Što se Gatesa tiče, on je veliku zarazu predvidio još prije dvije godine, tako da bi mu se moglo vjerovati ako se živi u korona mode-u.
Osim preko tv, novina i portala, korona će se početi širiti i preko paštete koja se nalazi u hladnjaku, ako Gates tako kaže, a mi bi onda možda trebali raspravljati koliko dugo virus ostaje aktivan na šest stupnjeva Celziusa 😊😊😊

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Evo, korona već viri iz pitke vode, samo gušter još nije odlučio kad će i to objaviti 😜

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Spacevoodoo

Prema mojoj statistici više je zaraženih brojevima nego koronom 🤯

Heinrich
Gost
Heinrich
5 mjeseci prije

Crkni bile ti i tvoja obitelj.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
5 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Reptili ne crkaju tek tako. Reptilima je potrebno glavu smrskati kako bi crkli. Kad si vidio kako je neka zmija ili gušter prirodno crknuo bez da ga je fizički uništila vanjska sila 😊😊😊

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Heinrich

Oće ako se netko primi tog zadatka

Hamer
Gost
Hamer
5 mjeseci prije

Ovaj čovjek se u sve razumije

buga
Gost
buga
5 mjeseci prije

cionisti ne odustaju,ubacili su u 5 brzinu vjerovatno se nešto veliko valja iza brda bojim se da nas čekaju vrlo zanimljiva vremena.

Krik
Gost
Krik
5 mjeseci prije

Jedan od glavnih ideologa ove lažne pandemije sad zamislite narice nad posljedicama, a kako je predvidio pandemiju sad predviđa i novi val, vidoviti milan mu može samo pozavidjeti

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Krik

To ti je diplomatska naricaljka isto kao šta su i brojevi koji se objavljuju najjednostavnije sredstvo obmane, manipulacije i izazivanja straha i panike.

Spacevoodoo
Gost
Spacevoodoo
5 mjeseci prije

Kineska virologinja objavila znanstveni rad kako je korona u kineskom laboratoriju modificirana.
Na udaru je KP Kine i Twitter joj je odmah ugasio račun;

https://www.zerohedge.com/medical/i-am-target-silenced-chinese-virologist-tells-tucker-covid-19-intentionally-released-ccp

Mijo
Gost
Mijo
5 mjeseci prije

Bill Gates i Covid-19, otkud ovaj “stručnjak”?

Max
Member
Max
5 mjeseci prije

Pa normalno da predviđa kad on radi tomu. I Bell je predvidio telefon.

marty
Gost
marty
5 mjeseci prije

Ovom “filantropu” najcrnji scenariji, drugi, peti, deseti valovi, što veće brojke… samo povećavaju izglede da bude više eksponiran a njegova fondacija i svi ostali njeni priljepci radit će sa 200% kapaciteta. Mislim da iz tolikog rada proizlazi prilično velika lova zbog koje njegov osjećaj božanskih moći raste u neslućene visine.

Nego, zanimljivo je da na svijetu postoje desetci laboratorija koji istražuju smrtonosne patogene. Ti patogeni iznenađujuće brzo “bježe” iz tih laboratorija.
CDC, koji nadgleda sigurnost u labosima SAD-a, izvjestio je da se to događa u prosjeku dva puta tjedno: https://www.scientificamerican.com/article/bio-unsafety-level-3-could-the-next-lab-accident-result-in-a-pandemic/
Link nije na CDC-ovo izvješće nego na članak iz 2014. koji obrađuje temu da li može takva nesreća prouzročiti pandemiju, ali tu ćete naći i info o istraživanju CDC-a.

Te nesreće su uglavnom skrivane od javnosti: https://www.hsph.harvard.edu/news/hsph-in-the-news/deadly-viruses-dangerous-experiments/
Nekako ne vjerujem da ovakvim likovima poput Billa, koji lovu njuše miljama daleko, da su takve informacije bile malo poznate.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  marty

Nije njemu cilj novac, on ga pravi. Novcem kupuje moć, a moć je njegov cilj. Novcem sebi pribavlja dužnike. Dužnici su robovi vjerovniku. Dužništvo = ropstvo
Nije mu od primarne važnosti koliko novaca donose njegova ulaganja, nego šta postiže novčanim ulaganjima. Postiže kontrolu nad masama za svoje psihopatske ciljeve. Koliko će u tome uspjeti, vidjećemo. Gates nije vrh hijerarhijske piramide. Taj vrh je skriven od javnosti, zasad.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
5 mjeseci prije

Čudesni vizionar ponovno briljira, popis Gatesovih proročanstava raste. Patološki filantrop bi se nakon simulacije pandemije trebao okušati u klađenju na virtualne utrke pasa ili u vremenskoj prognozi. Ovaj genij dobrote možda nema rješenje kako potpuno osposobiti poluproizvod poput Windowsa, ali najavljuje pandemije i spasonosno cjepivo za cijeli svijet, koje će vjerojatno isto dolaziti u apdejtovima koji bi trebali ispraviti prethodne anomalije u obliku opadanja nosa, rasta dlaka na dlanovima, monstruozne transformacije spolnih organa ili gubitka volje za životom.

tihobl
Gost
tihobl
5 mjeseci prije

Najzanimljivije mu je prorocanstvo: ako mi date 40 milijardi korona nestaje 2022.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Pa nije on sam u tome. Osigurao si je zaleđe. Vidi koga i šta sve financira. To znamo. Čuj…kad bi on svoje govorancije držao vani pred narodom možda bi mu uspjelo samo u početku. Prvom prilikom netko bi ga iz mase koknuo, pokosio bi i njega i one koji su s njim. Zna on to, pa sve šta izjavljuje za javnost snima se unutar sigurna 4 zida, bilo na sastancima ili u studiju. Kažeš, pravac adresa Gates. Promisli malo koliko ima adresa i gdje se trenutno nalazi…ima on svoje otoke gdje je siguran, ima avione pa ga hvatajmo ako možemo 😏

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Sad te pravo razumijem…nije uvijek lako skužiti da li se komentator izjasnio doslovno ili metaforički ili provokativno, znaš da nas ima svakakvih na ovom portalu, a i ne vidimo se da bi mogla zaključiti iz pogleda šta stoji iza kojeg komentara.
Hmm…hmm… ako imamo svog Bill-a vani, kako ćemo se fokusirati na njegovu imovinu ako ne znamo točno tko je taj? Razmišljam…znamo li nešto da još ne znamo čije je vlasništvo?

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Razumijem…negdje napisah da je zlo metastaziralo kroz sve pore ljudskosti. Kako to riješiti kad se jedna mala grupica na ovom portalu ne može složiti oko jednog, pa gledajuči šire, u jednoj obitelji teško je naći sve istomišljenike (u mojoj, recimo, ima i osviještenih i zavedenih), pa još šire gledajući ne postoji mjesto ili grad u kojemu se svi slažu u stavovima, da ne kažem u jednoj državi u kojoj postoji više oprečnih stavova do te mjere da jedni drugima postaju neprijatelji…slažem se ja s tobom ali ne vidim tko bi organizirano odsjekao “ruke” i “noge” nevidljivom, koji uspješno razjedinjava mase na nemoćne pojedince služeći se strahom, terorom i prisilom. Uskoro bi se 432hz trebalo po planu pojačati na puno više hz uvođenjem 5G…u svakom slučaju, najebasmo 😫

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

🤩 👍👍…ne predajem se i ne sumnjam da će “Glavni” sve dovesti u red. Primjećujem da su tvoji i moji komentari začinjeni koktelom od umjerene doze sarkazma, metafore i crnog humora sa vrlo ozbiljnom pozadinom tematike i mislim da smo se konačno sinhronizirali u razumijevanju toga “što je pisac htio reči” 🤔..ja tebe shvatila doslovno, ti mene isto ali odsad je to nepotrebno, uhvatila sam ti vibru 🙂 evo na ovo:
“…ipak je Bog “glavni baja” U SVIM DIMENZIJAMA…”
Duhovno osvješten, sa puno uvida, spojen si sa Izvorom, Bogom…pa kaže: “Upoznati ćete istinu i istina će vas osloboditi.” Nekada sam imala puno želja, a sada samo jednu: da pređem u četvrtu dimenziju gdje nema svih ovih sranja…preduvjet je nevezanost za materijalni svijet, biti slobodan od želja i gledati konačni cilj.
U tvojim komentima više je riječi pod navodnicima, nego bez, uviđaš li to? 😉…gle, nisam ni spomenula “tamo nekog čovjeka” koji to možda i nije (navodi iz tvojih komentara), a kojega dobro opisuje Otkrivenje:
Pogl.13 – stavak 15:
“I imala je vlast ( druga Zvijer) dati život liku Zvijeri, tako da lik Zvijeri i progovori te učini da svi oni koji ne iskažu štovanje liku Zvijeri trebaju biti ubijeni.”
To isto si napisao gore: “kompjutorski generirana osoba” koja ustvari ne postoji, a “iza” tog imena stoje oni…(prva Zvijer za koju radi druga) – to bi bio taj naš nedodirljivi Hell Bill na nekoj bazi izvan zemlje, o kojem pišeš.
Ključna riječ iz 15. stavka je LIK, a ne ČOVJEK.
PS. – I ti i ja ubacili smo ZVIJER u svoje komentare.

Vlastimir
Gost
Vlastimir
5 mjeseci prije

Ko o čemu kurva ( Bil Gejts ) o poštenju.

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije

Gates (zvani killbill) je apsolviran.
Niko ga jos nije uhapsio, dakle ili skupit pare pa unajmit kakvu agenciju da neutralise potencijalno njegovo negativno djelovanje na covjecantstvo il ne znam ni ja sta.
Beskonacno komentarisat jedno isto, ne znam kolk’o je to produktivno

Luka
Gost
Luka
5 mjeseci prije
milivoje
Gost
milivoje
5 mjeseci prije

duboka drzava i njeni podrzavaoci bice u velikom problemima (pa i zivotnim) od izbora u novembru 2020. a apsane bice pune… borba dobrog i zlog je u toku i to tako traje nekoliko hiljada godina. nista novo. treba nam novi nivo svesti a i to ce doci kad zasluzimo

milivoje
Gost
milivoje
5 mjeseci prije

love & peace

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Preporučujem šta prije pročitati članke i videa sa ova tri linka jer je mnogo toga izbrisano, pa će tako i ovo u nekom momentu nestati i više neće biti dostupno.

ISTINA O ŽIVOTU U DRŽAVI VICTORIJA – AUSTRALIJA – 2.DIO ⚠️

1. – https://www.facebook.com/Inst.ofPublicAffairs/videos/363032228413155/

2. – https://www.facebook.com/10NewsMelb/videos/1042092019536937/

3. – https://www.thebigsmoke.com.au/2020/09/17/under-the-cover-of-covid-victorian-police-brutality-is-on-the-rise/

❕ S obzirom da je proglašeno izvanredno stanje (opsadno stanje), policija može upadati u kuće bez ikakvog naloga i konfisirati svu elektroniku, pa to i rade. Ako snimaš šta rade, samo ti oduzmu mobitel i nikad ga ne vrate.
❕ Sve čitaju i sve snimaju. Čitaju fb, pa hapse. Na ulicama snimaju ako netko pokušava nešto raditi ili reći protiv njih. Izvanredno stanje je, pa tko kaže nešto protiv njih državni je neprijatelj.
❕ Otpor je uzaludan, kažu.
NEMA IZLAZA
❕ Sve ove biološko – tehnološke pripreme za sad samo isprobavaju, ali još ne znaju kako to sve upotrijebiti.
❕ Na ulicama patrolira konjica, policija i vojska na konjima mlati sve koji se pokušavaju organizirati na pobunu, mnoge premlaćuju, mnoge privode u stanicu. Nema mjesta u gradu koje je izvan njihove kontrole.
❕ Ponovo je dozvoljeno šetanje u krugu od 500 metara od kuće SAMO DVA SATA DNEVNO!
❕ Novom objavom “manjeg broja zaraženih” ponovo su otvorena dječja igrališta na otvorenom. Djeca do 12 godina ne moraju nositi maske, od 12. godine na više obavezno nose maske.
❕ Od svih radnji, servisa i trgovina rade SAMO PREHRAMBENE. Shoping centri svi su zatvoreni, isto i sve trgovine odjeće, obuće, dječja oprema, bijela tehnika, oprema za dom, svi restorani, kafići i pubovi. Rade samo apoteke, trafike i fast food take away. Drugo sve ZATVORENO. Kupovina neprehrambenih proizvoda samo on-line.
❕ Odsiječeni su od svijeta strogom zabranom napuštanja države Victoria, čak i odlaskom u druga područja kontinenta. Ne trebam naglašavati nemogućnost napuštanja kontinenta jer će avionski promet još jako dugo biti blokiran. Nadaju se da će se situacija promijeniti nakon izbora novog premijera.

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Pa jesu li ti policajci ujedno i susjedi tima koje maltretiraju, gdje i kome idu poslije smjene?
Je li shvaćaju da nema opet mira za njih nakon sr… koje rade? Izabrali su stranu i morat će ići do kraja, a ako uspiju, na kraju će i sami popu….

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  ... ....

Ha…mnogima su susjedi…već neko vrijeme kose australce sa društvenih mreža, trenutno gase profile svima koji su bilo šta objavili u vezi terorizma kod njih, čitaju im sadržaje i vjerojatno prave arhivu dosijea sa fb, slutim da će ih po adresama hapsiti zbog objavljenog materijala a najviše su na udaru grupe organizirane protiv ovog porobljavanja, njih prate s kim kako šta i zašto pa im upadaju u kuće i konfisiraju im elektroniku tako da u jednom momentu ostanu bez kontakata. Doći će to i do nas i zato bi bilo korisno da se pokupe sa fejsa svi koji se nalaze u ovoj grupaciji, bolje da sami izbrišu sve objave na teme koje su trn u Plenkovićevom oku i izbrišu profile, promijene mail adrese, zaporke, korisnička imena i ugnjezde se na nekom zasad sigurnijem virtualnom mjestu. Nemam ideju šta bi to bilo ali društvene platforme svakako nisu dobar izbor. Režu sredstva komunikacije tamo pa će i tu. Imam sreću jer ne ovisim o fb, od početka sam intuitivno osjećala strahovit otpor prema fejsu gdje su svi servirani na tacni svakome tko direktnim ili okolnim putem prati koga hoće i zato nemam svoj profil nigdje. Mudro je maknuti im se iz vidokruga ali je otežavajuća okolnost svima, bez iznimke, koji koriste pametne telefone i druge prepametne uređaje to šta je u svakom aparatu ugrađen GPS kao zaseban i neovisan microsistem unutar mobitela preko kojega se može locirati svakoga i pratiti mu kretanje, čak i kad je sve isključeno. Baterija s tim nema veze jer GPS radi na drugom pricipu. U posebnim situacijama najbolje je mobitel ostaviti na drugoj lokaciji, ali to nitko ne radi.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Znači, takvo stanje u USA jednako građanski rat, ispast će da je “udruženje za oružije” nešto najbolje što su imali a nisu uspjeli ukinuti i zabraniti. I nas su razoružali, rekao bi Dalton koja koincidencija. Neće ovo završiti dobro.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Neće završiti dobro.

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Misle oni da ako odnesu ‘victory u victoriji’ da ce svud pobijedit sa svojim konceptima ……. sutra malo

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Nadajmo se da neće. Ali oni imaju strategiju, vlast, policiju, vojsku, terorističke organizacije, masonske lože, oružje – bojno, biološko, kemijsko, tehnološko.. – pa svi protiv nas koji još filozofiramo o svemu, a nemamo niti razrađenu strategiju obrane. Na suprotnoj strani smo “mi”, neorganizirani pojedinci koje svakodnevno cenzuriraju…šta misliš, jedan dan ideš otvoriti ovaj portal, a njega više nema. Nema ni komentara, nema kontakta među nama…ozbiljno strahujem od toga jer smo im na nišanu i pod prijetnjom. Gdje ćemo onda ako nam je ovaj portal jedino mjesto za sastanke? Tako ja to vidim u bliskoj budućnosti, poučena razvojem događaja u Australiji, Engleskoj, Njemačkoj, Francuskoj…koga ćemo tada pitati “šta sad? kako postupiti dalje?”…plašim se trenutka kada ćemo biti prepušteni sami sebi. Ovo je jedno od mojih viđenja situacije. Djeluje pesimistično. Imam i drugo, a to je prepuštanje svakog pojedinca vodstvu intuicije kroz koju primamo upute i potrebne informacije od našeg zajedničkog Izvora. I ovako razjedinjeni, nismo sami. Nemamo još mnogo vremena za izgradnju vlastite osobnosti. Trebamo raditi na podizanju razine svijesti, biti prisutni u sadašnjem trenutku, a ne odsutni lutati u prošlost i budućnost. Biti uvijek ovdje i sada, ma gdje se trenutno nalazili, otvoreni za duhovno vodstvo. To je sve šta se traži od nas. Za sve ostalo pobrinuti će se Stvoritelj.To znam iz vlastitog iskustva.

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Na nama se ovdje (na ovom prostoru) koplja lome, oduvijek.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Bosanac

Da, nažalost. Mi nikad nismo ni bili svoji. Nikad nismo stigli biti svoji. Ex Ju konfederacija nije bila, kako ljudi kažu, svoj na svome. Nakon razjedinjavanja na samostalne države, isto tako. Imaš svoju kuću kojom drugi vlada. Da li je onda stvarno kuća tvoja, ako drugi odlučuje o njoj? Samo na vlasničkom papiru. U stvarnom životu, vlasnike kuća deložiraju, bacaju ih na ulicu, pa sad ti maši vlasničkim papirom dok je u katastru uknjižen novi vlasnik. Koplja se i dalje lome na nama, a mi bez štitova. Neveselo skroz.

Daniel Plainview
Gost
Daniel Plainview
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ovo je gruba povreda ljudskog dostojanstva i ljudskih prava na više razina, sve se to odvija “legalno” jer je pod krinkom nezaustavljive pandemije, a ove neodgovorne građane koje batinaju predstavljaju biološkom prijetnjom i tako opravdavaju silu. Pandemija je političarima dala moć od koje se neće htjeti olako odreći u totalitarističkoj vladavini.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Na tu kartu igraju. Jasno je da nisu mogli objaviti GENOCID. Nadjenuli su mu ime COVID. Zvuči različito, ali znači isto. Gledajući te dvije riječi, u oči mi upadaju zadnja dva ista slova ID. U sredini je treće isto slovo u obe riječi a to je O. Je li ovo slučajni odabir naziva za globalnu prevaru koju su maskirali pojmom PANDEMIJA? Gaženje ljudskog dostojanstva njihov je način onemoćavanja energije masa. To su energetski vampiri koji se hrane ljudskom energijom, jer kao takvi destruktivni nisu u stanju proizvesti svoju. Ovo je duhovni rat na materijalnoj razini trećeg denziteta našeg postojanja. Neizbježno, oni su gubitnici. Uvid u ovo raspršuje moj strah od krajnjeg ishoda.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Šta je u glavama tih ljudi, zar misle sve pobiti i nastaviti živjeti sami, koje je njihovo opravdanje za ovakvo postupanje?

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Ja bih to nazvala “opsjednutost”. Oni su robovi zla, niže energije kojoj robuju i zato nisu svoji. Normalan čovjek zdravog uma i savjesti ne može dokučiti šta je sve u njihovim glavama jer nije s njima na toj nižoj frekvenciji. To mu je strano isto kao šta je opsjednutima strana ljudska empatija. Oni se ne bave svojom krivnjom jer nemaju savjest, a podređenima se ne moraju opravdavati. Nesavjesnost ne poznaje granice.

IVANKA MARKOVIĆ
Gost
IVANKA MARKOVIĆ
5 mjeseci prije

Bill Gates i njegova drugarica uložili su kaže milijune za nalaženje cijepiva da bi kasnije milijarde zaradili na tom cijepivu. Već preko dvije godine znalo se o koroni i pripremali se dezinficijensi i ostalo da netko dođe do velike zarade.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik