Bomba – britanski podaci poništavaju cjelokupan proces forsiranja cijepljenja protiv Covid-19

COVID vakcine
76 komentara

Ovo apsolutno mijenja igru.

Vlada Velike Britanije upravo je izvijestila o sljedećim podacima, sakrivenim u svom izvješću o varijantama koje izazivaju zabrinutost:

Manje od trećine smrtnih slučajeva varijante delta događa se kod necijepljenih.

Točnije, to znači da dvije trećine smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji, od novog Delta soja, otpada na cijepljene.

Da budemo konkretni:

Od 01. veljače do 02. kolovoza Britanija je zabilježila 742 smrti od Delte (da, strašna Delta nije oduzela toliko života).

Od 742 umrlih, 402 su bili potpuno cijepljeni. 79 je primilo jedno cjepivo. Samo 253 nije bilo cijepljeno.

Izvještaj možete vidjeti ovdje.

U izvješću se vidi da je 402 smrti od 47.008 slučajeva cijepljenih; 253 smrti od 151.054 slučajeva u necijepljenih. Prema ovim informacijama, ako dobijete covid, a prije toga ste se cijepili, puno je veća vjerojatnost da ćete umrijeti nego da niste cijepljeni!

Očigledno je da se mora uzeti u obzir veći broj starijih osoba koje se cijepe, ali ne dovoljno da se promijeni zaključak: ovo cjepivo nije ni približno tako učinkovito kao što se oglašava.

Uz sve njegove nepoznanice i mnogo veći broj štetnih izvještaja od svih ostalih cjepiva zajedno, potpuna rekalibracija globalne politike jedina je moralna opcija.

Zemlje diljem svijeta, kako prolaze mjeseci od cijepljenja, doživljavaju porast smrtnosti i hospitalizacija kod cijepljenih. 60 % hospitalizacija u Izraelu otpada na potpuno cijepljene pacijente. (Otuda luda žurba za neprovjerenim pojačivačima.)

Moći neće priznati da nešto užasno nije u redu. Neće priznati jasnu znanost da ljudi s prirodnim imunitetom, te mladi i zdravi, ne moraju riskirati zbog ovih injekcija. Postoje mnogi članci koji govore o prirodnom imunitetu, kao što je ovaj: https://www.biznews.com/health/2021/06/28/covid-19-vaccine-immunity Pouzdane studije koje pokazuju superiornost prirodnog imuniteta naši gospodari jednostavno zanemaruju. Umjesto toga, oni bi cijepili ponovno i ponovno. Putovnice za cjepivo obnavljat će se svakih šest mjeseci. Zemlje naručuju do 8 uboda po građaninu. Maske neće nestati. Izrael, istaknuto nastradala nacija, u ”lockdownu” je.

Izvješće je stvorilo još jedno važno priznanje:

„PCR (Ct) testovi, koji su poduzeti na građanima Engleske pokazuju da su Ct vrijednosti slične kod cijepljenih i necijepljenih građana.“

Drugim riječima, cijepiti se kako bi zaštitili druge nije istina!

Ovo NIJE sterilizacijsko cjepivo koje zaustavlja bolesti poput dječje paralize ili hepatitisa pomoću živog virusa. Ovo je samo za vas. Što znači, kako su stručnjaci poput Martina Kulldorffa, biostatističara, epidemiologa i profesora medicine na Harvardovoj medicinskoj školi i Jaya Bhattacharye, profesora medicine na Sveučilištu Stanford i znanstvenog suradnika u Nacionalnom uredu za ekonomska istraživanja, već davno rekli da nema smisla cijepiti mlade i zdrave.

Imamo posla sa svjetsko-povijesnom pogreškom, a zapravo globalnim napadom na mlada tijela.

Da budem jasan, nikome ne dajem savjete o tome treba li netko uzeti cjepiva ili ne. Možda sam se odlučio uzeti to da sam u rizičnoj kategoriji, ili da sam znao da ne moram nositi masku niti se testirati nakon što sam uzeo jednu injekciju. Vlastitu odluku treba donijeti nakon savjetovanja s liječnikom, informiranim pristankom i vlastitom savješću.

Trebali biste se zapitati zašto ne postoji objašnjenje za stotine tisuća žena koje su doživjele menstrualne promjene nakon injekcije, ili način na koji se cjepiva propisuju u isto vrijeme kada su pod istragom zbog nepoznatih rizika.

Ono što ću kategorički reći je da ćete jednog dana, u ovom ili sljedećem životu, morati odgovoriti na pitanje o tome gdje ste stajali o pitanju davanja lijekova zdravima bez informiranog pristanka, da dajete pokriće vladama da odlučuju o životima vaše djece i u pogledu zaključavanja svega onoga što se smatra vrijednim. Gdje ste bili kada su djeci oduzete slobode? Sumnjam da će naići na puno oprosta od tog mladog naraštaja.

Svaki put kad netko objavi meme koji ismijava oklijevanje s cjepivom, ne samo da otuđuje kolebljive i radikalizira ih, nego implicitno podržava novu policijsku državu, u kojoj se liberalna vlada poput Australije osjeća ovlaštenom prskati djecu u lice, jer ne nose masku za koje nije dokazano da sprječavaju prijenos virusa.

Za Boga miloga, ovo u vezi s maskama priznaje i sama Svjetska zdravstvena organizacija.

Cjepiva neće prekinuti ove mjere, osobito u zemljama s niskim postotkom cijepljenja. Ne mogu, osim ako ove vlade ne priznaju svoje velike pogreške. Pojačivači ovo čine malo vjerojatnim.

Konačno, zašto mediji uopće ne izvještavaju o državnim podacima? Zašto prijavljujem ove stvari?

Nemam pojma, ali ne sluti na dobro.

Zapitajte se zašto mediji neće ni spomenuti činjenicu da je ovaj 23-godišnji irski nogometaš, savršenog zdravlja, preminuo tri dana nakon što je primio cjepivo.

Nevjerojatno, zaista. Bože, smiluj nam se.

Autor: Chris Waldburger

COVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
76 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Spacevoodoo
2 godine prije

Ništa se ne poništava, nego se čak i povećava.
Minus i minus daju plus.

2 godine prije

Polako počinje da se probija na videlo sumanutost obaveznog vakcinisanja – izgleda da je vreme za “pravu stvar” koja će da stavi tačku na svako protivljenje.

2 godine prije

Još više mi smeta što se poziva na tvrdnje dobijene korišćenjem PCR testa kojeg toliko pljuju – najviše mi smeta što uopšte nije bitno šta se koristi ukoliko potvrđuje nečije stavove.

Ali kako je obavezna vakcinacija trenutno najveća opasnost koja nas vreba “poklonjenom konju u zube se ne gleda” – svaki podatak koji ukazuje na besmislenost vakcinacije je dobrodošao.

Zagten
2 godine prije

Jedno je sigurno, sto se vise budu otkrivale ovakve stvari, lazi i agenda ce biti sve brutalniji.

2 godine prije

“… Točnije, to znači da dvije trećine smrtnih slučajeva u Velikoj Britaniji, od novog Delta soja, otpada na cijepljene….” Pa naravno. To je ZNAO – svako prosjecno inteligentan, a otvoren za nove informacije i cinjenice koje nam ova satanisticka banda skriva pred nosom u “Rotschildovoj pecini” sad vec vijekovima – jos od dana 1 pLandemije… Na zalost, generacije i generacije idiota tzv “doktora” podrzane ljudskim otpadom tzv “politicarima, novinarima, uciteljima…” – strasno su tom svojom glupocom, idiotiznom i sujetom – ne samo podrzali, nego i ucestvovali akticvno u genocidu nevidjenih razmjera… Genocid jos traje – jer idioti (mahom “visoko-obrazovani” idioti) – nece nikada odustati od “svetog virusa” i cjelokupne prevare koja podrazumjeva idiotsku “modernu medicinu“… Dakle jedno zlocinacko smece pod totalnom kontrolom satanista-kamatara (laznih “zidova”) oko familija Rotschild/Rockfeler… Idioti smatraju da su bubanjem telefonskih iumanika (to su one “pametne knjige” Rockfellerove idiotske medicine) – postali izuzetno mudri poznavaoci “zivota i… Čitaj više »

Abe 04
2 godine prije

Koju igru mijenja, jesmo li svi svjesni da smo u igri?

Abe 04
2 godine prije

Daj malo raznovrsnosti momak!

Vodeni Topovi
2 godine prije

“79 je primilo jedan hitac.”
Cime ovi cijepe topovima?

2 godine prije

“… Pred godinu dana ovaj Portal nije niti priznavao da se od covida umire….” Samo totalni idiot – smatra jos uvijek da se nekakav “virus covida19” sirti okolo iskace sa covjeka na covjeka -te ih “zarazava”… Ocito je dakle – da takvih jos uvijek ima na portalu i da aktivno “komentarisu” pokazujuci samo svoju glupocu… U svakom slucaju – Portal je za razliku od idiota-pseudo-nauke i stovalaca “svetog virusa” vjerovatno bio konzekventan u ISTINITOJ tvrdnji da se od tzv “covida19” – NE UMIRE… I to je svako prosjecno inteligentan, jasno mogao i sam pronaci na mrezi, a ovdje je kolega Stock postavljao i dijagrame i statistiku Svedske koja nije imala nikakvog zakljucavanja, a ipak ukupna smrtnost stanovnistva “pLandemijske” 2020 je bila cak i puno manje nego u nekim ranijim godinama… Razuman covjek bi se na tom mjestu zapitao – GDJE je odna “smrtonosni virus”...? Naravno idiot-pseudo-nauke nije u stanju ne… Čitaj više »

Dragica Gravora
2 godine prije

Umiru uglavnom stariji,mlađi rijetko. Imate puno podataka o smrtnosti od covida,koja nije realna. Žalim za svakim ljudskim životom. Znate li kolike su posljedice odmah,nakon par godina,smrtnost od cijepljenja.

ledeno doba
2 godine prije

ne znam je li to taj sotonski princip, upozorenja žrtve… ali oni objvaljuju takve stvari, uvijek, tako sakriveno, zakukuljeno… naravno, neće oni to staviti kao udarnu vijest, na naslovne stranice glavnih medija… tako je naprimjer i sam koncern Biontech u svom službenom izvještaju u listopadu prošle godine, označio vlastito tek proizvedeno cjepivo, kao nedostatno, slabo učinkovito i jako riskantno… i preporučio da ga se ne odobrava međutim, to cjepivo su EMA i svi glavni mediji označili kao totalno učinkovito i potpuno sigurno.. i EMA ga je odmah odobrila ii onaj izvještaj nezavisnih francuskih liječnika, koji sam u skraćenom obliku, objavio ovdje na forumu, prije više mjeseci.. ti su liječnici u službenim dokumentima europske agencije za odobrenje lijekova i cjepiva EMA, našli hrpu podataka, o tome, da su sva cjepiva eksperimentalna, nesigurna i da imaju ograničeni rok.. tamo je navedeno, koje cjepivo važi do kojeg datuma koje godine.. slobodnomisleći kao mi… Čitaj više »

Mölltaler
2 godine prije

Nešto se baš ne sjećam da si ti bila (bio) pod ovim nick-om na portalu prije godinu dana. Znači da si najvjerojatnije trol.

ledeno doba
2 godine prije

ne znam je li ti upalo u oči, ili se praviš bedasta, po trolskom principu– da ovaj članak nije pisao nitko iz redakcije ovog portala, tojest da se ne radi o osobnom mišljenju nekoga iz redakcije, već da je ovo izvještaj britanske vlade

bez obzira, da li netko priznaje postojanje virusa ili ne ,. ovo je samo još jedan u nizu dokaza,- da se radi o kolosalnoj prevari- sa samo jednim ciljem- da se što više ljudi natjera na eksperimentalno i riskantno cjepivo sa genestkom modifikacijom.. i nesagledivim posljedicama..koje su već sada katastrofalne, a bit će još katastrofalnije

čak i da postoji nekakavaq zasebna bolest korona– čak i službeni podatci, iako totalno prenapuhani,-pokazuju da smrtnost od nje, nije ništa veća nego od gripe, čak i manja…

Jack Shadow
2 godine prije

Ovo je dugo planiran rat protiv zdravih ljudi, nema tu puno mudrosti ni filozofije

Jack Shadow
2 godine prije

Umire se,ali ih stvarno možda dvoje umre od 10 koliko ti kažu na Dnevniku

grom iz vedra neba
2 godine prije

Davno rekoh da sad treba izbjegavat cijepljene. Vjerojatno je većina ovih necjepljenih stradala od nečeg što su dobili od ovih cjepljenih.

neznanje
2 godine prije

Još kad bi pisac teksta dobro proučio tablicu i znaćenje svake kolone pa sve zajedno shvatio, možda bi i napisao vrijedan tekst!?

TiranKonstant
2 godine prije

Prosvijed zagreb trg bana 16 h danas. Neka doje ko more

Bosanac
2 godine prije

Kupi sebi štrik , skrati si muke, nemoj nas zamarat tvojom “robovskom” perspektivom gledanja na život.

Bosanac
2 godine prije

Eco malo pogleda na blisku prošlost, sadašnjost i moguću budućnost (sa Titlovima).

h ttps://www.bitchute.com/video/0k8XVh5dPvXC/

Veliki Mislilac
2 godine prije

Ovo je za vas ‘logicare’: ako je 9/10 ljudi preko 50 u UK cijepljeno, kolika je razlika u smrtnosti izmedu svih cijepljenih i svih necijepljenih?

Tko prvi rijesi ovu enigmu saljem mu na poklon knjigu o teorijama zavjere po izboru.

Max
2 godine prije

Ubijaju ljude

Martin
2 godine prije

NOVCI KORONA
tps://narod.hr/koronavirus/lauc-otkrio-kolike-je-marze-ministar-beros-omogucio-tvrtkama-koje-testiraju

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI