Fauci drži predavanja Kini o karantenama

Fauci - Kina lockdown
13 komentara

Američki gazda Covida 19 tvrdi kako Peking nema jasnu strategiju

Glavni zdravstveni savjetnik Bijele kuće, dr. Anthony Fauci, kritizirao je Kinu zbog odbijanja zapadnih cjepiva dok nastavlja s izolacijom za svoje građane. Peking tvrdi da je njegova strategija dovela do nižeg broja smrtnih slučajeva. “Njihov je pristup bio vrlo, vrlo strog i prilično drakonski u vrstama gašenja bez prividne svrhe”, rekao je Fauci u nedjelju u intervjuu za NBC News. 81-godišnji Fauci, koji se planira umiroviti do kraja sljedećeg mjeseca, predvodio je nepovezanu reakciju SAD-a na Covid-19 obilježenu njegovim neuspjehom u pitanjima kao što su učinkovitost maski i ciljevi kolektivnog imuniteta. Kritizirao je kinesku politiku ”nultog postotka Covid-19”, unatoč tome što je ranije hvalio slične pristupe ublažavanja nulte tolerancije u Australiji i Novom Zelandu.

Masovni prosvjedi protiv zaključavanja potresli su nekoliko kineskih gradova, uključujući Šangaj, Wuhan i Peking tijekom vikenda, navodno potaknuti smrtonosnim požarom u stambenom bloku u Urumqiju, a prosvjednici okrivljuju Covid ograničenja za smetnje u spašavanjima.

 

“Čini se da je u Kini to bila samo vrlo, vrlo stroga, izvanredna karantena, gdje zaključavate ljude u kuću, ali bez ikakve izgledne završnice”, rekao je Fauci. “Otišli su u produljeno zaključavanje bez ikakve naizgled svrhe ili završetka, što zapravo nema smisla za javno zdravstvo.”

Kinesko Ministarstvo vanjskih poslova izjavilo je ovog ljeta da “dinamična politika nultog postotka Covida-19” “nije usmjerena na nulti postotak zaraženih”. Naprotiv, “njen je cilj kontrolirati širenje virusa uz najmanju moguću cijenu u najkraćem mogućem vremenu.” Prema službenim podacima, Kina je zabilježila 9,5 milijuna zaraza i 30.000 smrtnih slučajeva, dok su SAD izbrojale više od 97 milijuna slučajeva i gotovo 1,1 milijun smrtnih slučajeva.

Dok je predsjednik Joe Biden prije dva mjeseca izjavio da je pandemija “gotova”, Fauci je proturječio ovoj izjavi, rekavši u nedjelju da SAD još uvijek bilježi 300-400 smrtnih slučajeva od Covida-19 dnevno i žaleći se da je manje od 15 % Amerikanaca prošlo cijepljenja najsuvremenijim docjepljivanjem. Fauci je rekao da je Peking pogriješio odbijajući uvesti “visoko učinkovita, učinkovita između 94 i 95 %” zapadna cjepiva i oslanjajući se na domaća cjepiva, za koje je tvrdio da su inferiorna u odnosu na cijepljenja koja se koriste drugdje u svijetu. Ipak, unatoč tome što je bio potpuno cijepljen i dvostruko cijepljen američkim cjepivom, Fauci se i sam dva puta zarazio virusom. Kontroverzni američki zdravstveni dužnosnik također je optužio kineske vlasti za djelovanje na “sumnjiv, netransparentan način” tijekom izbijanja bolesti, “čak i kada se nema što skrivati”. Međutim, sam Fauci je ranije priznao da je lagao američkoj javnosti kako bi “pogurao” cijepljenje.

COVID-19FauciKarantenakinaLockdown
Pretplatiti se
Obavijesti o
13 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
1 godina prije

“…oslanjajući se na domaća cjepiva, za koje je tvrdio da su inferiorna u odnosu na cijepljenja koja se koriste drugdje u svijetu”

“Nije bitno što su naše vakcine neefikasne, bitno je da su njihove manje efikasne od naših”!?!

Max
1 godina prije

Monstrum.

Schroder
1 godina prije

Covjek je zlocinac Nadam se da ce odgovorati za milione umrli i bolesni od njegova otrova On i Bill gates i jos grupa psihopata trebaju odgovarati za sve sto su nam cinili , trovali virusom otrovom i njihovom vakcinom koja dolazi iz istoga labora Tko je TA GRUPICA PSIHOPATA DA NAS PLASI OD KLAUSA SCHWABA DO SOROSA I HOCE DA NAS PRETVORE U ROBOVE:Kako je moguce da Klaus Schwab govori na G20 da nas plasi gladu i bolestima i ratom a ti vladari koji su ga slusali njemu se dive i upijaju svaku rijec od DEMONA?

tata mata
1 godina prije

sad mu se vratilo sjecanje?

tata mata
1 godina prije

kad ce vec neko koknuti stakora

Gnostik
1 godina prije

Pod rukovodstvom ovoga je negdje osamdeset i neke prošlog vijeka preko cjepiva protiv dječije paralize u centralnoj Africi zaraženo AIDS-om oko 50 djece.

ANTINAZY
1 godina prije

Kako mu se memorija naglo osviježila, nakon one sudske amnezije. Seronju Fauvia treba nagraditi, oduzimanjem cjelokupne stečevine i doživotnim zatvorom

Jajaja
1 godina prije

Smece sociopatsko,krepak štakoru!

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI