Bombe u Rijeci – Objavite imena kako bismo saznali pozadinu terorističkog akta

Plodine - Terorizam
32 komentara

Policijska uprava primorsko-goranska izvjestila je da je noćas oko 00:30 u blizini upravne zgrade poslovnog subjekta kod trgovačkog centra na Pećinama, došlo je do aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave. Ozlijeđenih osoba nije bilo.

Međutim. neposredno prije navedenog događaja, oko ponoći, policijski službenici Policijske uprave primorsko-goranske su ispred trgovačkog centra na području Kostrene zatekli njemačkog i hrvatskog državljanina koji su ondje ostavili eksplozivnu napravu. Navedene osobe su uhićene i privedene u policijsku postaju, objavila je policija i mainstream mediji.

Osumnjičenici su imali i treću napravu, a sve se dovodi u vezu s eksplozijom od 21. svibnja na području trgovačkog centra na Vežici, u Rijeci, kada je uslijed aktiviranja nepoznate eksplozivne naprave došlo do oštećenja stakla na vratima trgovačkog centra Plodine.

Mainstream mediji iznova špekuliraju

Mainstream mediji pokušavaju usmjeriti pažnju na Plodine tj. optužiti teroriste da su terorističko djelo izvršili zbog navodne mržnje prema Plodinama.

Stvar je ozbiljnija, jer za puno veće krize, osobe u Hrvatskoj nisu pribjegavale terorizmu. Zato postavljamo jednostavno pitanje na koje se odgovor i dalje krije: “Kako se zovu hrvatski i njemački državljani, tko su i odakle su?

Čekamo odogovor za neku veću i temeljitiju analizu.

PlodineRijekaTerorizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
32 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tako treba
10 mjeseci prije

A pola milijuna protestanata u bg u dva dana su prosla nezapaženo?
A sad su bitna dva imena?
Koja će ionako biti objavljena u svim novinama….

joškoboško
10 mjeseci prije

Plodine su jedina reklama na portalu Logično u vidu kataloga odnosno linka na portal Plodina. Moguće netko želi prekinuti poslovni odnos Plodina sa Logičnim.?? Mnogi drže Logično za proRuski medij i možebitno je ovo upozorenje i Logičnom!

Crni Golf 4 vrata
10 mjeseci prije

.. vjerojatno “false flag🏴 op’s”, jer ovo je totalni diletantizam i smijurija ili su dvije pijane budale možda htjele izvesti nekakav posao u vezi bankomata……… 90% da je “false flag..”..

Tako treba
10 mjeseci prije

I istog izvora…
1.Tužilaštvo je izdalo nalog za hapšenje pet osoba koje su na društvenim mrežama širile dezinformacije o drugom krugu predsedničkih izbora u Turskoj
– Istanbulsko tužilaštvo pokrenulo je istragu o nalozima na društvenim mrežama koji su javno širili lažne informacije o drugom krugu predsedničkih izbora.

2. Erdogan delio novac i igračke na biračkom mestu
Aktuelni predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan je u školi u kojoj je glasao u Istanbulu podelio novac i igračke,

gargamel
10 mjeseci prije

Možda su pokušali da razvale bankomat, ako je u blizini.Nekako mi je to logičnije, na zapadu to rade svaki dan.

Max
10 mjeseci prije

Namjerno posijan kaos.

nessy
10 mjeseci prije

Nema terorizma, veseljaci pljackaju bankomate.

Antee
10 mjeseci prije

Kaže na radiju da su u điru Hrvat i Njemac (kakva osovina zlaahahahahaha) i da je zbog sukoba u poslovanju sa nekim trgovačkim lancem.
Pizdarija, ništa ozbiljno.
Ne bi me čudilo da se iskoristi za tlačenje naroda ‘siguronosnim’ uredbama.

Sorab
10 mjeseci prije

Drugovi, slabo mi pišete o Kosovu i Metohiji i nepravdama koje čine srpskom narodu.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI