Britanska vlada suočava se s policijskom istragom zbog kršenja pravila sigurnosti vakcine protiv Covid-19

Boris Johnson zabrinut
15 komentara

Dr. Sam White i njegov pravni tim traže pravdu protiv vlade Ujedinjenog Kraljevstva, za koju kažu da ignoriše poznate sigurnosne rizike povezane s “vakcinama” protiv koronavirusa iz Wuhana (Covid-19).

White i ostali nedavno su posjetili policijske stanice Charing Cross i Hammersmith u Londonu kako bi pokušali podnijeti krivičnu prijavu u kojoj se navodi da britanske vlasti svjesno kriju informacije od javnosti o negativnim zdravstvenim implikacijama vakcina.

PJH zakon kaže da ima “značajne i neoborive dokaze” o lošim postupcima, a Metropolitanska policija je navodno prihvatila ove dokaze kao dio podnesene žalbe. Referentni broj za krivično djelo je tada dodan za “Nedolično ponašanje u javnoj funkciji” i određeni službenik iz odjela je određen da se time bavi.

“Od najveće važnosti i kao pitanje javne sigurnosti, mi kao kolektiv smo zahtijevali da se uvođenje vakcina odmah zaustavi i predložili smo da se Metropolitan policija obrati naciji kako bi ih savjetovala u skladu s tim”, naveli su advokati koji djeluju u ime Whitea.

“Određeni broj vladinih odjeljenja, a posebno pojedinci na javnim funkcijama i vladi, imenovani su kao prestupnici i mi imamo dokaze u prilog tome.”

Policijski razgovor koji je doveo do ovoga trajao je šest sati i snimljen je. Međutim, ne objavljuje se jer se sada smatra da se radi o aktivnoj istrazi.

Jedna od stvari koje je Whiteov tim naglasio policiji je da su ljekari, medicinske sestre i zdravstveni radnici širom Ujedinjenog Kraljevstva „ucijenjeni da prime vakcinu ili izgube posao“.

Zdravstveni radnici u Velikoj Britaniji imaju rok do 1. aprila 2022. da se “potpuno vakcinišu” ili u suprotnom ostaju bez posla. Datum je slučajno “prvi april”, iako White i njegov tim kažu da trenutne okolnosti nisu šala.

Prisilna vakcinacija protiv Covida-19 je medicinsko silovanje

Najnovije brojke, u međuvremenu, ne izgledaju dobro u smislu toga šta vakcine već rade ljudima koji su odlučili da ih prime.

Najviše vakcinisane zemlje na svijetu bilježe najveći porast novih “slučajeva”, kao i hospitalizacija i smrtnih slučajeva. To vrijedi ne samo u Velikoj Britaniji već iu Sjedinjenim Državama, Singapuru, Izraelu i drugdje.

Velika Britanija trenutno ima neke od najstrožih mjera kako bi natjerala javnost da primi vakcine, čak i ako to ne želi. Mnogi to rade samo da bi zadržali posao ili da bi im i dalje bilo dozvoljeno da putuju.

Čini se da je vrlo malo ljudi još uvijek vakcinisano jer se plaše nekog takozvanog “virusa”. U početku svega ovoga, oni koji su vjerovali u plandemiju jedva su čekali vakcinu, ali sada se samo onima koji se ustručavaju poručuje da moraju primiti vakcine ili će u suprotnom biti kažnjeni.

“Nažalost, više se ne rukovodimo vladavinom zakona, već zakonom popularnog javnog mnijenja”, požalio se jedan komentator u The Epoch Times.

“Velika većina podržava obaveznu vakcinaciju. Stoga je prihvatljivo maltretirati, prijetiti i prisiljavati i potpuno ignorisati Nirnberšku konvenciju. Ljudska rasa je izgubila moralni kompas.”

Drugi se pitao zašto se ljudima u Ujedinjenom Kraljevstvu (i drugdje) još uvijek govori da moraju nositi maske jer najnovija nauka pokazuje da maske ne čine apsolutno ništa da zaustave širenje (i vjerovatno doprinosi širenju).

„Nadam se da će ovi psihopati biti izvedeni pred lice pravde za zločine protiv čovječnosti“, napisao je drugi.

“Prvu vakcinu sam dobio u martu i imao sam jake bolove u grudima i hospitalizovan sam, moja mama je imala krvne ugruške nakon obje doze. Poznajem ljude u mojoj ulici kod kojih je došlo do otkazivanja organa, a kod drugih se pojavio krvni ugrušak u plućima.”

COVID-19
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Xam
2 godine prije

quod licet Iovi, non licet bovi

Tri doze do tromboze
2 godine prije

V.Britanija ima preko 70 tisuća hospitaliziranih, od toga preko 70% piknut, užas…vjerojatno im taj otrov toliko uništava imunitet da se teško razboljevaju i od obične viroze…strašno. Zato me samo mogu piknut kad se ohladim

Max
2 godine prije

Tući ih njihovim oružjem.

Perun
2 godine prije

Ovaj britanski premijer boris johnson (londonski stakor) izgleda kao Strasilo za ptice i za ljude….
.P.S…politika u britaniji je izgubila moralni kompas dokaz za to su brexit i
boris johnson ( patoloski lazov )…..

petar schroder
2 godine prije

Bravo Dokovicu Slusam jednu doktoricu iz Istocne Njemacke koja je sada otisla u politiku da je u Njemackoj ove godine strasno puno svijeta umrlo od vakcine Kako ona kaze TE BROJKE SE KRIJU I SESTRE I DOKTORE UCJENJUJU DA NE SMIJU RECI ISTINU

Metabaron
2 godine prije

Nema nista dok ne vidim lisice na necijim rukama …

s. modrijan
2 godine prije

Bolesni psihopat nam kaže samo poniženje, koje goje globalisti do naroda. Bio si izabran (jer si bolesno đubre, jednako češ bit i anuliran). Narod, sad se ustaje…………

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI