Čelnik CIA-e priznao da s Meksikom i Kolumbijom ruši vladu Venezuele (VIDEO)

Mike Pompeo
8 komentara

Julian Assange je na Twitteru napisao kako su Sjedinjene Američke Države pronašle novi Irak u Venezueli, koje su zbog referenduma o uspostavi Nacionalne ustavotvorne skupštine, kojeg smatraju ilegalnim, pokrenule napad protiv Bolivarske Republike Venezuele.

Ovo je istina i isto su izjavili brojni stručnjaci, budući da od završetka referenduma predsjednika Venezuele svi američki mediji nazivaju ”diktatorom poput Saddama Husseina i Muammara Gaddafija”.

Julian Assange se o ovom pitanju očitovao na Twitteru, gdje je objavio video u kojem direktor CIA-e objašnjava ”kako su SAD donijeli mir i stabilnost na Bliskom istoku”, ali je pri kraju nehotice priznao kako s vladama Meksika i Kolumbije radi zajedno na svrgavanju legitimno izabrane vlade u Venezueli, koju predvodi Nicolas Maduro.

Assange optužuje SAD za gospodarski udar protiv Venezuele koji je izazvao gore posljedice od onih koje je Amerika proživljavala tijekom Velike depresije ili Rusija nakon raspada Sovjetskog Saveza.

Izjava direktora CIA-e dodatno objašnjava veliki odaziv naroda Venezuele na izbore za Nacionalnu ustavotvornu skupštinu.

VIDEO –  Mike Pompeo na 6.25 videa potvrđuje suradnju Washingtona i vlada Meksika i Kolumbije u svrgavanju legitimno izabrane vlade i predsjednika Nicolasa Madura

CIANacionalna ustavotvorna skupština
Pretplatiti se
Obavijesti o
8 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
jale
6 godine prije

Ovakve stvari ne možeš normalno komentarisati bez par prostih riječi na račun USA i svih amerofila. Neka se onaj tko podržava i voli USA zapita, koliko je MORALNO i POŠTENO rušiti države, rušiti vlade, uzurpirati, privatizirati i prostituirati demokratiju i ljudska prava radi korporativnog profita i zbog toga pogaziti sve međunarodne sporazume i povelje UN-a?

Laki Topalović
6 godine prije

Cijeli video je odličan, možda se malo ovaj voditelj dere, previše za moj ukus, ali je dobar

rodoljub
6 godine prije

Amerika – imperija zla . Dalji komentar – nepotreban .

Crni žutokljunac
6 godine prije

Venezuela im je na zubu od kad je Chavez došao na njeno čelo,i počeo vodit samostalnu politiku.Kako bezobrazno,kolko nafte imaju,a sami bi raspolagali njome.Ovaj Maduro je u gadnim problemima,pod sankcijama,sa manjom cijenom nafte na tržištu a privreda slaba.Nema karizmu Chaveza,a ovi ruju izvana i iznutra,čekaju da ga zaskoče i maknu.

EU dismr
6 godine prije

Ma jooj, da nije priznao mi jadni ne bi znali ko ruši vladu Venecuele

antuncomb
6 godine prije

Ima ona stara latinsko americka…..

“Zasto nikad nije bilo drzavnog udara u USA. Zato jer nema USA ambasade u Washingtonu”

Ludiagresivan
6 godine prije

Putin je kriv.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI