Chicago će noćas u ponoć izgubiti 50 % ili više policijskih snaga, zbog malverzacija gradonačelnika i vlasti u vezi prijavljivanja Covid-19 statusa

Chicago policija
27 komentara

Predsjednik sindikata policajaca u Chicagu John Catanzara otkriva plan gradonačelnice Lori Lightfoot.

Gradonačelnica Chicaga pokušava prisiliti sve čikaške policajce na registriranje na portalu grada koji otkriva imaju li dokaz o cijepljenju protiv COVIDA-19. Službenici imaju rok do večeras u ponoć (14. listopada 2021.) registriranja na portalu ili će ući u status “neplaćanja”, za koji Catanzara tvrdi da je novi status koji prije nije ni postojao.

Catanzara je u utorak ovog tjedna objavila video zapis, upućujući službenike da “drže liniju”, da NE idu na portal i da ne daju gradu svoje osobne podatke. Ne vjeruje da gradonačelnica ili grad imaju zakonito pravo na te podatke, što očito krši HIPAA-u i druge zakone o privatnosti.

“Nemojte ispunjavati podatke portala. Vi niste dužni to učiniti, osim zahtjeva grada.

Kad to učinite, više nikada nećemo moći dobiti informacije.

Nemamo nikakvih uvjerenja od grada da je to sigurno. Što će te informacije uključivati u budućnosti, s kim se mogu podijeliti itd. (Nitko ne zna.)

Jednostavna činjenica da stalno objavljuju javne izjave, e -poštu i da vas šefovi zovu znači jedno: naši članovi se ne predaju.

Policijski službenici iz svih činova ne ulaze na taj portal. Oni očito moraju imati vrlo nisku razinu suradnje, što je dobro.

To su podaci na koje ne bi trebali imati pravo.”

Catanzara je rekao službenicima da predaju obrasce za izuzeće danas (četvrtak) umjesto odlaska na portal. Sindikat je dostavio tri obrasca za izuzeća koji su zakonom dopušteni u državi Illinois za valjana izuzeća od cjepiva: medicinski, vjerski i prigovor savjesti.

U videu Catanzara objašnjava da su spremni podnijeti pritužbe Odboru za rad, a također to podnijeti sudu i zatražiti privremenu zabranu prilaska (TRO).

Obraćajući se policajcima, Catanzara vrlo jasno daje do znanja da NE pozivaju na štrajk ili bilo koju drugu nezakonitu radnju.

Ovo očito nije radna akcija, nije poziv na štrajk, ništa od onih nezakonitih stvari za koje sam siguran da će ih grad pokušati ispostaviti.

Ako grad zadrži svoj trenutni smjer, ako dođete u ponoć u četvrtak/petak ujutro, članovi će biti prisiljeni u status neplaćanja koji nije dovršio podatke o portalu ili će nakon toga biti podvrgnuti testiranju.

Potiče sve službenike da se jave na dužnost u petak ujutro te prisiljavaju svoje nadzornike da ih pošalju kući, jer nisu otišli na portal i ispunili medicinske podatke.

Ako grad prođe kroz ovo, Catanzara navodi da će 50 % čikaške policije, ili čak manje, biti na dužnosti ovog vikenda.

Čini se da necijepljeni ne samo da ne odlaze na portal, kako bi predali osobne podatke, očito se ne pridržavaju ni mnogi službenici koji su primili cjepivo, jer zahtjeve Grada smatraju nezakonitima i kao zadiranje u njihovu privatnost.

Gradonačelnica Lori Lightfoot odgovorila je na Catanzarin video zapis slijedeći trenutni scenarij koji su napisali globalisti i koji se sada emitira na njihovim korporativnim medijima u vlasništvu farmaceutskih proizvoda 24 sata dnevno.

“Ako niste cijepljeni, igrate se svojim životom, životom svoje obitelji, životom svojih kolega i javnosti. Ne želimo više gubiti policajce zbog smrti od COVIDA-19 kada je cjepivo za spašavanje lako dostupno.”

Na pitanje o pravnim radnjama koje je Catanzara izjavila da će Unija poduzeti, ona je navodno odgovorila:

“Samo dajte.”

Pogledajte cijelu poruku Johna Catanzare čikaškoj policiji, jer nećete dobiti točan prikaz onoga što je rekao iz korporativnih medija, koji su u vlasništvu farmaceuta.

Autor: Brian Shilhavy
ChicagoCovidJohn CatanzaraPolicija
Pretplatiti se
Obavijesti o
27 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
NeBudiOvca
2 godine prije

Let’s go Brandon!!!
Jasan i jednostavan prikaz prezira koji globalisticka oligarhija i njihova propagandna mašinerija osjeća prema svojim vlastitim poslušnicima.
Laži, bezobrazne i ocite plasiraju se svaki dan u tisućama, ali ipak je interesantno vidjeti novinarku NBC kako dok iza nje odzvanja “pozdravna” poruka za američkog predsjednika, uvjerava ovcoide da krivo čuju i da ustvari ljudi vicu let’s go Brandon

Pastro
2 godine prije

Mislim da se oni boje policije i vojske kada shvate da ih je gradonacelnica odvela na pogresan put . Tada sljedi surova osveta i zato vjerovatno hoce da ih onesposobe kroz vakcine. Psihopate na zapadu su definitivno bolesne i tu bolest prenose drugim drzavama .

Lucija, prva
2 godine prije

Točno.
Kako takvi dolaze na vlast?
Ona je prvo i osnovno – koristoljubiva luda.
Šta je bila prije u životu?

Još devedesetih godina čitala sam članak jedne američke politologinje koja je kratko rekla: PARTIJSKI SUSTAVI SU GADNO ISKRIVLJAVANJE DEMOKRACIJE.
I to je to.
Takve nekakva stranka dovodi na vlast. Kao u u nas.
Sve druge osobine takvih nesposobnih fukara su potpuno sporedne.
Osim što služe da se zamrze takve grupe, kojima pripadaju, bilo da su crnci ili lžgbt.

tadrzavagotova
2 godine prije

Prvo sto je napravila kd dosla na vlast je da se isla popisat stojecki nasred ceste u centru Cikaga.

Šele
2 godine prije

na žalost živim u malom gradu, u maloj državi, za mene se moraju boriti drugi, kao ovi u Italiji, Francuskoj, u Čikagu Njujorku, ako se oni odupru ima nade i za mene, ako ih slome, ostaću skoro sam, u mom okruženju sam propao, ali imam čvrstu volju, strah me cjepiva, i ne mislim popustiti ni mm.

Max
2 godine prije

Naprijed ljudi.

Poznavalac prilika
2 godine prije

Neće Chicago izgubiti odmah 50% policajaca nego prema procjenama 10-15%, ali i to je puno budući da se grad guši u kriminalu i da stope ubojstava munjevito rastu, a policija im je već i do sada bila podkapacitirana i dodatno osakaćena BLM “Defund the police” zahtjevima. Ali s takvom tragikomičnom kreaturom na čelu kao što je gradonačelnica-lezba Lori Lightfoot sreća je da cijeli grad već nije potpuno izgorio.

Feniks
2 godine prije

Pa dobro Chicago je inače miran grad njemu i netreba policija.

tri p
2 godine prije

Najjače mi je bilo u jeku pokreta “podtlačenih” BLM, gradonačelnica ima konferenciju za novinare….Dan prije najavljene presice, kaže ženska, neću odgovarati na pitanja bijelih novinara 🙂
Danas u nekom članku, gospođa crnkinja i znanstvenik, kaže cijepiva štete najugroženijima, Znanstvenicima, tu ne navodi nikakve brojke i afroamerikancima, tu daje brojke koje ne drže vodu.

Ne znam šta reć, osim… idemo mi polako svi u krasan Sebastian K.

Praetorian
2 godine prije

Pa kad ih stite, neka se onda cijepe. Ne treba ih zalit, ionako ce umrijet u sljedecih par godina. Umjesto da se organizira pravda i privede ove zlocince na vlasti pravdi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI