CIA navodno upravlja online ukrajinskim anti-Trumpovim “farmama trolova” kako bi utjecala na izbore 2024.

Trump vs Biden
19 komentara

Radi li Središnja obavještajna agencija (CIA) s Kijevom kako bi spriječila predsjednika Trumpa da ponovno pobijedi na izborima 2024.? Odgovor je možda, prema novim izvješćima.

Takozvani “NAFO” računi na X-u, koji sadrže animirane slike životinja na profilnim fotografijama, možda nisu stvarni ljudi, već prije računi koje su izradile ukrajinske anti-Trumpove “farme trolova” kako bi pokušale odvratiti birače od glasovanja za New York poduzetnik u studenom.

NAFO računi redovito objavljuju stvari poput “Tko misli da je vrijeme da Donald Trump ide u zatvor?” zajedno sa slikama koje pokazuju njegova mnoga kaznena djela i broj godina koje bi morao odslužiti u zatvoru ako bude procesuiran i osuđen za sva njih.

Bivši američki zastupnik Adam Kinzinger (R-Ill.) jedan je poznati član Kongresa koji je dio NAFO-ove smicalice. Kinzinger je, kao što se možda sjećate, neugodno pao na meme “Duh Kijeva”, vjerujući da je stvaran. On također rutinski širi lažne vijesti u znak podrške Ukrajini.

Prema zviždaču koji je nedavno istupio, Kinzinger i drugi NAFO-ovi neprilagođeni dio su farme trolova koju posjeduje i kojom upravlja CIA, čiji je zadatak kontrolirati ishod izbora 2024. godine.

Ukrajina, CIA namješta izbore 2024

Andriy Yermak, dotični zviždač koji tvrdi da je bivši zaposlenik jedne od mnogih navodnih “tvornica trolova” sa sjedištem u Kijevu, kaže da Ukrajina prednjači u namještanju ishoda izbora 2024. u korist Joea Bidena.

Rečeno je da postoji video dokaz iz unutrašnjosti jedne od tvornica trolova, kao i nekoliko fotografija koje prikazuju kako prijevara funkcionira.

“Ukratko, od nas se tražilo da učinimo sve kako bismo spriječili Donalda Trumpa da pobijedi na izborima”, kaže Yermak. “Tako da je u osnovi ova tema dodana našim glavnim linijama rada.”

“Od tada je svatko od nas morao objaviti najmanje 3 do 5 postova dnevno predstavljajući se kao Amerikanci i Europljani, kritizirajući Donalda Trumpa i hvaleći Bidena.”

Yermak kaže da djelatnici CIA-e iz Sjedinjenih Država također organiziraju cijela predavanja čiji je cilj podučiti ukrajinske trolove više o tome kako funkcionira američka politika, kao i informirati ih o općem američkom načinu razmišljanja o društvenim i političkim pitanjima.

Odatle, sredstva ispiraju mozak svojim metama ukrajinskim trolovima da pomisle da je Biden pametan i iskusan dok Trump nije, te da Biden nikada ne bi izdao NATO partnere kao što bi to učinio Trump.

“Biden neće napustiti Ukrajinu”, velika je poruka za koju Yermak kaže da je podučava ukrajinske trolove. Biden će štititi demokraciju dok je Trump Putinova marioneta.

“Iskreno sam se pokušao uvjeriti da je to u redu jer je Biden očito bolja opcija za Ukrajinu, ali to je bilo previše za mene”, kaže Yermak o tome što je pretrpio. “Jedna stvar je raditi za najbolje interese svoje zemlje, ali miješanje u američku politiku je sasvim druga stvar.”

američki izboriBidenTrumpukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
19 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
eks
14 dana prije

Hazarska mafija sekte Habad vlada Amerikom i upravlja mnogim državama preko svojih marioneta . Ta skta je zlo i za ostale Jevreje .

Lucija, prva
14 dana prije

Putin je u početku nastojao prikazati invaziju Ukrajine punog opsega kao križarski rat protiv “ukrajinskih nacista” i odgovor na desetljeća širenja NATO-a. Međutim, kako se rat odvijao, on je postajao sve otvoreniji o pravoj prirodi svoje imperijalne agende u Ukrajini. Putin je trenutačnu invaziju izravno usporedio s carskim osvajanjima ruskog vladara Petra Velikog u osamnaestom stoljeću, da je putin simpatizer fašista potvrđuje intervju sa Fuckersonom u kojem je još sam prizno da je hitlerovo anketiranje polske bilo opravdano.

Metabaron
14 dana prije

O tome na Jubitou izvjestava Redacted sa Natalie i Clayton Morris, kao i o molu koji Ameri upravo grade u Gazi ne bi li se dokopali palestinske nafte nakon sto pobiju i rasele sve Palestince …

Primat
14 dana prije

čime više votafaka imaju upravljat,, kad su svi izbori već namješteni_?

XXXL-Kujac
14 dana prije

 Kako se namještaju izbori, svjedočili smo ovdje u Hrvatskoj? I svi šute i prave se blesavi! Eto što je po srjedi, pa svaki čitatelj neka sam prosudi.. Prema popisu stanovništva RH iz 2021g. Bilo je ukupno  3.871.833 stanovnika svih uzrasta. Djece od 0-19 godina bilo je ukupno 741.145 osoba. U razredu starosti od 14-19 godina bilo je 188.729 mladih osoba iz kojih je oko 132.110 steklo punoljetnost u protekle 3 godine od popisa I pravo glasovanja odnosno biti u registru birača. No moramo uzeti u obzir da je u 3 protekle godine umrlo starijih osoba I poginulih najmanje 65.000. Dakle u popisu birača ne bi moglo biti više od (3.871.833 -741.145- 65.000 +132.110) = 3.197.798 birača –glasača. Na popisu birača 2024 g. za Sabor, bilo je 3.522.910  glasača –birača, dakle razlika od birača duhova  je 325.112 osoba. kojih ima u registru birača, ali ih nema u popisu birača, a nastala razlika je izborni inženjering… Čitaj više »

vrlodrag
14 dana prije

CIA – odjel za prljave poslove sastavljen od degena sa lenjinovim kompleksom.

Max
14 dana prije

Ne bi bilo prvi put . Takvih ima i ovdje.

Darko
14 dana prije

Ameri su postali nevjerojatne pičke, imali su petlje ubiti Kenedya koji je bio oličenje poštenja, a sada se boje prdnuti i nema niti jednog junaka da sa jednim spremnikom pospremi Bijelu kuću? Svi postali pederi i samo čuvaju svoje drek magazine dok im izabrani luđaci rade što hoće i vode ih žedne preko vode..

Lucija, prva
14 dana prije

Izbori kod nas. Kolakušić: >>”Poštovani građani, dragi prijatelji, pred nama su izbori na kojima se na najvišoj razini vodi borba protiv globalizma, protiv suludih ograničenja građanskih prava nas Europljana i ZAMJENE STANOVNIŠTVA što će posljedično dovesti do sloma zapadne civilizacije u sljedećih nekoliko desetaka godina, ukoliko im se ne suprotstavimo. “Jedini sam u vrijeme kovid ludila iznosio javno dostupne činjenice” Proteklih 5 godina u Europskom parlamentu zastupam zdravorazumske i suverenističke ideje koje dijeli veliki broj građana Republike Hrvatske. >>Sjetimo se 2019. i početaka 2020. kada sam jedini u vrijeme početka kovid ludila iznosio javno dostupne činjenice i podatke o koronavirusima, forsiranju nepostojećih cjepiva koja su bila sto posto NEUČINKOVITA, ALI I IZNIMNO OPASNA i dovela su do milijuna prijavljenih štetnih posljedica po zdravlje onih koji su ih primili. Tijekom covid pandemije bio sam jedan od nekolicine zastupnika koji se svim silama borio protiv UVOĐENJA STRAHOVLADE nad građanima i BEZOČNE PLJAČKE… Čitaj više »

Josip
13 dana prije

Ameri vrijeme je da izvrsite atentat na Bidena barem jednako kako ste to napravili na Kenedyja. Ovaj to barem zasluxuje..

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI