Crnačko stanovništvo prvo je na meti Gatesovog ispitivanja cjepiva protiv koronavirusa. Pitate li se zašto?

Bill Gates vakcina
59 komentara

Dok se znanstvenici širom svijeta trude osmisliti cjepivo protiv COVID-19, mnogi od nas pitaju se tko će točno volontirati kao ispitni subjekt? Ako su cjepiva iza kojih stoje desetljeća istraživanja još uvijek tako opasna, uznemirujuće je misliti što bi ubrzano osmišljavanje cjepiva moglo učiniti na ljudsko zdravlje.

Kada je riječ o cjepivima COVID-19 koje financira Bill&Melinda Gates Foundation, čini se da već postoji plan igre, s time da taj plan neće iznenaditi sve one koji su obraćali pažnju na ono što Gatesovi rade posljednjih godina.

Supruga suosnivača Microsofta Billa Gatesa, Melinda Gates, rekla je kako zdravstveni radnici zaslužuju prvi dobiti cjepivo, ali nakon toga, voljela bi da cjepivo dobiju crnci.

Tijekom virtualnog obraćanja bračnog para na nedavnom Forbesovom filantropskom summitu, rekla je: “Ovdje u Sjedinjenim Državama, crnci bi prvi trebali dobiti cjepivo, kao i ljudi s kroničnim simptomima, i zatim starije osobe”.

Njihova zaklada podržava Gavi, Savez cjepiva, za kojeg kažu da će kupiti i distribuirati doze cjepiva u zemlje s niskim prihodima.

Uloga zaklade bračnog para u financiranju istraživanja cjepiva protiv COVID-19 uvelike je povezana i s problemima poput pobačaja i činjenice da su se u prošlosti zalagali za kontrolu stanovništva.

Cjepiva koja su povezana s Gatesovima odgovorna su za smrt i bolesti mnogih afričkih žena i djece

Predsjednik Zdravstvene zaštite za djecu, Robert F. Kennedy Mlađi, nedavno se osvrnuo na Gatesovu opsesiju cjepivima tijekom godina. Evo samo nekoliko slučajeva kada ta potraga nije završila dobro za crnačko stanovništvo.

Zaklada je 2010. financirala pokus faze 3 eksperimentalnog cjepiva protiv malarije, koji je na kraju ubio 151 afričko novorođenče i ostavio više od 1.000 s ozbiljnim štetnim učincima poput paralize i napadaja. Slična kampanja u saharskom dijelu Afrike, napori MenAfriVaca iz 2002. godine uključivala je prisilno cijepljenje tisuća afričke djece, zbog čega je 50-ero ostalo paralizirano.

Nakon što je Gates Svjetskoj zdravstvenoj organizaciji (WHO) napunio proračun za 10 milijardi dolara, rekao je da bi nova cjepiva “mogla doprinijeti smanjenju broj stanovnika”. U TED Talku za 2010. godinu, Bill Gates je izjavio: “Danas svijet ima 6,8 milijardi ljudi… što u stvari ide prema 9 milijardi. Ako postignemo dobar posao s novim cjepivima, na zdravstvu, uslugama reproduktivnog zdravlja, taj broj možda bismo mogli sniziti za 10 do 15 posto”.

Nekoliko godina kasnije Katoličko liječničko udruženje u Keniji  optužilo je WHO da je kemijski steriliziralo milijune žena u toj zemlji, putem kampanje cijepljenja protiv tetanusa. Laboratorijski testovi otkrili su da svako testirano cjepivo sadrži formulu sterilnosti, dok je WHO kasnije priznao kako razvija cjepiva protiv sterilnosti već više od desetljeća.

Također je vrijedno napomenuti da je studija iz 2017. utvrdila da popularno DTP cjepivo Svjetske zdravstvene organizacije ubija afričku djecu alarmantnom brzinom, dok su djevojčice koje su cijepljene DTP-om doživjele 10 puta veću smrtnost od one djece koja nisu dobila cjepivo.

Na summitu o Globalnom planiranju obitelji, održanom u Londonu, Melinda Gates najavila je da će fondacija u sljedeće četiri godine donirati 375 milijuna dolara organizacijama koje žene potiču na pobačaje i koje im pribavljaju kontracepcijska sredstva.

Fondacija ”Planirano roditeljstvo” dobila je 71 milijun dolara od zaklade, u vremenu između 2009. i 2013. Klinike za pobačaj uglavnom su locirane u afroameričkim četvrtima, a većina pobačaja u SAD-u izvršena je na afroameričkim ženama.

U vrijeme kada ljevičari sve moguće etiketiraju kao nešto što je rasističko, uključujući i mlijeko,  zanimljivo je to kako nitko ne poziva na odgovornost Zakladu Gatesovih zbog njihove sveobuhvatne i zastrašujuće odlično financirane kampanje koja ide u smjeru smanjivanje crnačkog stanovništva?

COVID-19USAIDwho
Pretplatiti se
Obavijesti o
59 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
AJeTo
3 godine prije

Sve je rečeno, plan je da crnci prvi dobe cjepivo, ali ne i jedini.

Zeus
3 godine prije

Mislim da im obavezno cijepljenje neće proći. Vjerojatno će se to svesti na dobrovoljno cijepljenje, kao za ovu našu dobru staru gripu.

duki
3 godine prije

Naravno, koleateralne žrtve među crncima,se ne broje kao one među nama!
Ili griješim?🙉🙊🙈

Spacevoodoo
3 godine prije

Besmisleno je uopće koristiti termin “ljevičari” jer upravo preko podjela na lijevo i desno se vladalo svijetom zadnjih stotinjak godina i još uvijek se pokušava. Ima onih koji se izjašnjavaju kao “ljevičari” i to im nebi trebalo braniti, ali bilo bi bolje nikoga ne nazivati “ljevičarom” jer odmah po nametnutom redu stvari se podrazumjeva kako je netko tko se ne slaže s “lijevom” paradigmom “desničar”. Također oni programiranog uma koji funkcionira na globalističkoj frekvenciji sve navode o smanjenju stanovništva smatraju “teorijama zavjere” i ne pomaže im ni kad sam Bill Gates urbi et orbi objavi kako bi trebalo smanjiti broj stanovnika na zemlji. Ti isti smatraju kako je i cijepljenje protiv korone jedino rjeśenje i privilegija te neće imati ništa protiv da se poslije radnika u zdravstvu najprije cijepe crnci jer su po njima oni ionako najugroženiji. Kad se radi o indoktrinaciji pozivanje na razum i logiku je beskorisno odnosno… Čitaj više »

Emiliano Zapata
3 godine prije

Nema potrebe za pojasnjenjima, sve je jasno!

Red Dog
3 godine prije

Drug Bill je pravi filantrop.
Daje najugrozenijima prvo.
Bill for President!

Mirko
3 godine prije

Slazem se neka crnci prvi dobiju, pa da se pokaze da tamo nema mesta za rasizam 🙂 Sad imaju sansu da u necemu budu prvi 🙂

Dokurčilomi
3 godine prije

Pa valjda zato što imaju bijele zube.

corona idiot
3 godine prije

ako slika govori vise od hiljadu rijeci, izgleda da je ovo cjepivo za bijelce;)

Zigi
3 godine prije

“Nekoliko godina kasnije WHO je optužio Katoličko liječničko udruženje u Keniji da je kemijski steriliziralo milijune žena u toj zemlji, putem kampanje cijepljenja protiv tetanusa. Laboratorijski testovi otkrili su da svako testirano cjepivo sadrži formulu sterilnosti, dok je WHO kasnije priznao kako razvija cjepiva protiv sterilnosti već više od desetljeća.”
Ovaj dio je pomalo konfuzan ,jer ispada da WHO optužuje nekog za zloupotrebu, a onda sam priznaje da radi to isto? Sumnjam u takav razvoj događaja i nekakva priznanja . Tko je otkrio štetni sadržaj cijepiva , otkuda tom Katoličkom udruženju to cijepivo ….?
Zbog ozbiljnosti članka bilo bi dobro da se takve stvari bolje obrazlože da ne bude “rekla /kazala”?

Slonica
3 godine prije

Maeve Kennedy je propitivala sigurnost cjepiva,nedavno se utopila

Nekoime
3 godine prije

Prvo će cijepiti, a onda svakog drugog utorka u mjesecu izdavati dodatak cjepivu koji poništava negativne nuspojave. (vidi Windows updates).

neznanje
3 godine prije

Poštovani H.I.
Da li može koja poveznica za gore iznesene “tvrdnje”, fantazije i i objede.

Toni
3 godine prije

Vrlom Bill Gatesu Nobelovu nagradu za medicinu, mir, ljudskost, altruizma i još ponešto.
Zbilja duša od čovjeka.
Kad se sam sjetim za koja minorna (ne)djela su sudili nacistima uhvati me smjeh.

Perat
3 godine prije

Ajmo ovako prvo crni a onda jeverji.
Jel može?

MelisMarsa
3 godine prije

Većina u afričkim državama živi primitivnim životom,nema hrane,vode.Oni se jašu kao majmuni i prave djecu.Nešto slično se događa u Indiji i zemljama južne Amerike.Od 80 godine prošlog stoljeća su humanitarne organizacije pokušavale da pomognu na sve načine ali nije bilo efekta.Tako da nisam iznenađena sa ovim što poduzimaju svjetski moćnici.

Niks
3 godine prije

Meni je najjace kako mediji kod nas kmecee da se treba ponovo zatvarati i doslovno lobiraju za zatvaranje granica, ( da ne bi slucajno netko otisao viditi kucu, ili bolesnu strinu ili na cevape otisao juh zla velikoga) iznenadjuje kako to nasi politicari trenutno ignoriraju (samo pitam se dokle?)… Realno kod nas, mislim na Hr, SRB i Bih a neki dan vidjeh i u Mađarskoj ima više slobode nego u vecini Europe.

Max
3 godine prije

Zato što su rasisti i eugeničari i žele smanjiti broj stanovnika.

RENEW
3 godine prije

Normalno. On je psihopat in zato, ker je psihopat želi, da ga nekdo ustavi. Kako in kdo? BLM bo ugotovil, da sta s Faucijem kriva za genocid nad črnsko manjšino in takrat bodo udarili. Preprosto se bo bogastvo potem bolj pravično porazdelilo.

Mostarac
3 godine prije

Bože, šta ti kažeš na ovo? A da, ti se slažes jer si bijelac.

Donald J. Kramp
3 godine prije

Mislim da će Billy i Melinda završiti kao Čaušesku i Elena, samo neće biti streljani nego kamenovani.

Armagedon
3 godine prije

ovog kriminalca treba na lomacu da ni pepela ne ostane .
Bilo bi najboje da ne dobiju ni bijeli ni crni ni zuti ni smedzi ni eskimi ni crveni , ma niko.
ni desni ni ljevi
ma niko nego da se svi skupa udruzimo i da se ovo zlo unisti jednom za svagda
Ako se ne udruzimo , i dalje ce nas cijepi trovati ubijati i zavadzivati , jer tako nas ljepo razijedinuju a oda koriste i opet ostajemo ovce.

politicki nekorektan
3 godine prije

…..e, hmmm, ona giljotina ispred kuce dripca bezosa, moze jos koja takva pa da cjepimo ovog belzebuba?

Zigi
3 godine prije

Opet ja!
“U vrijeme kada ljevičari sve moguće etiketiraju kao nešto što je rasističko, uključujući i mlijeko, zanimljivo je to kako nitko ne poziva na odgovornost Zakladu Gatesovih zbog njihove sveobuhvatne i zastrašujuće odlično financirane kampanje koja ide u smjeru smanjivanje crnačkog stanovništva?”
Autoru teksta bi se moglo onda postaviti pitanje , zašto na takva dijelovanja skoro genocidna i u stilu nacizma, ne reagira ni tzv desnica ? Kako se to Gates stavlja i smatra ljevičarem? Previše generaliziranja je uvijek pogrešan put , a toga je bilo i ima na ovim prostorima i previše,
npr Hrvati su ustaše , Srbi su četnici i završilo je kako je završilo . Novinari bi trebali imati višu dozu odmjerenosti od komentatora , jedino ako je cilj isprovocirati na reakcije?

Nenad
3 godine prije

hahah dok naprave vakcinu vise od pola planete ce prelezati koronu i nece im bit potrebna

Ivan
3 godine prije

Da bre,odma posle Srbije ce crnce prve da špricaju 😂😂😂

Suzana
3 godine prije

koji bolesnik

marina rose
3 godine prije

Pozdravljeni, gospod in gospa
Ponudba posojila med resnim posameznikom in Poštenim.
Jaz sem posameznik, ki odobrim posojila v razponu od 5.000 EUR do 30.000.000 EUR vsem, ki lahko izpolnjujejo pogoje za 2% obrestno mero.
E-naslov: [email protected]  

gost
3 godine prije

Prvo crnci pa onda ljudi s kroničnim problemima ? Totalno ima smisla

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI