Dilema Pentagona: Cjepivo protiv Covida narušava učinak američkih borbenih snaga

Pentagon
18 komentara

“Pripadnici američkih oružanih snaga, uključeni u tužbu kojom se osporava mandat cjepiva COVID-a za oružane snage 10. prosinca podnijeli su izmijenjenu tužbu tražeći novu zabranu, nakon što je sudac prošlog mjeseca odbacio tvrdnju američkog Ministarstva obrane da su cjepiva Pfizer-BioNTech i Comirnaty COVID “zamjenjiva”. (TheDefender)

Uvod

Pentagon je 24. kolovoza 2021. odobrio Pfizer/BioNTech cjepivo protiv koronavirusa. Obavezno je za sve vojno osoblje:

“Nakon pažljivog savjetovanja s medicinskim stručnjacima i vojnim vodstvom, te uz potporu predsjednika, ja [Lloyd Austin] utvrdio sam da je obvezno cijepljenje protiv bolesti koronavirusa 2019. (COVID-19) neophodno za zaštitu Sile i obranu američkog naroda, ” (Tajnik obrane Lloyd Austin, memorandum, 24. kolovoza 2021., pogledajte fotografiju ispod).

“Pažljivo savjetovanje”? S Joeom Bidenom, vrhovnim zapovjednikom?

Vidljivo nije bilo ozbiljnih konzultacija.

“Obvezno cijepljenje… Za zaštitu”. Besmislena izjava ministra obrane.

Nuspojave i ozljede koje se odnose na Covid cjepivo su opširno dokumentirane: tromboza, srčani udari, miokarditis, krvni ugrušci, rak, neurološki utjecaji.

Neizbrisivo će ovi “zdravstveni rizici” povezani s cjepivom utjecati na cijepljeno vojno osoblje, kao i na učinak i sposobnosti “borbenih snaga SAD-a”.

Analitičari Pentagona ne govore o toj temi, jer im je rečeno da je “cjepivo sigurno”.

Ali cjepivo nije sigurno. Pogledajte brojke:

SAD (od prosinca 2020. do kraja kolovoza 2021. Prijavljeno 1. rujna 2021.: 14.506 smrtnih slučajeva povezanih s injekcijom Covid-19 i 3.146.691 ozlijeđenih, (VAERS baza podataka).

Službene brojke (izvijestio VAERS) samo su mali postotak stvarnih brojki. Na temelju povijesnih podataka (Elektronička podrška za javno zdravstvo, Sustav izvješćivanja o nuspojavama cjepiva (ESP: VAERS, str. 6):

“Neželjeni događaji od lijekova i cjepiva su česti, ali nedovoljno prijavljeni. … manje od 0,3 % svih nuspojava lijekova i 1-13 % ozbiljnih događaja prijavljeno je Upravi za hranu i lijekove (FDA). Isto tako, prijavljeno je manje od 1 % nuspojava cjepiva.

Dilema Pentagona. Cjepivo protiv Covida narušava vojne sposobnosti i učinak

Mandat Pentagona za cjepivo neizbježno će narušiti sposobnosti američke vojske, uključujući pilote zračnih snaga, mornarice i marinaca, kao i pješačke i kopnene borbene snage. Strateške i operativne implikacije su dalekosežne.

To se odnosi na cijepljene pilote na velikoj nadmorskoj visini koji mogu patiti od nuspojave cjepiva protiv Covida, npr. krvni ugrušci.

Liječnica američke vojske i specijalistica za zrakoplovnu medicinu bojnica Theresa Long “pozvala je čelnike Pentagona bez presedana, tražeći od njih neka prizemlje sve pilote u svim službama koji su dobili cjepivo protiv COVIDA-19”.

Prema dr. Theresi Long:

”Većina mladih novih vojnih pilota je u ranim dvadesetima. Znamo da postoji rizik od miokarditisa sa svakim cijepljenjem mRNK cjepivima. … Dodatni ubodi hvalisavca dodaju veći rizik. … Upotreba mRNK cjepiva u našim borbenim snagama predstavlja rizik neutvrđene veličine. … Brojni vojnici i civili Ministarstva obrane ispričali su mi kako su bili bolesni, prikovani za krevet, oslabljeni i nesposobni za rad danima do tjednima nakon cijepljenja. Također sam nedavno pregledala medicinske kartone trojice članova letačke posade, koji su svi sadržavali značajne i agresivne sistemske zdravstvene probleme. … Sva tri slučaja plućne embolije dogodila su se unutar 48 sati od njihovog cijepljenja.”

Piloti civilnog zrakoplovstva govore

Ovo pitanje pokrenuli su i piloti civilnih (komercijalnih) zrakoplovnih prijevoznika koji su suočeni s istim problemom. Piloti civilnih zrakoplovnih prijevoznika također su izrazili zabrinutost za sigurnost putnika.

Neželjeni događaji povezani s cjepivom mogu se pojaviti na 34.000 stopa. Prema pilotu American Airlinesa Joshui Yoderu: “Ovo je možda najveći problem sigurnosti leta s kojim su se zrakoplovne kompanije ikada suočile”:

“Što ako miokarditis postane veći problem, a piloti počnu gubiti svoje letačke sposobnosti, recimo za tri ili četiri godine; mogao bi u potpunosti baciti zrakoplovnu industriju na koljena, ako imaju pilote koji ne mogu proći liječnički pregled za par godina. … Ovo je možda najveći problem sigurnosti leta s kojim su se zrakoplovne kompanije ikada suočile…

Tužba protiv američkog Ministarstva obrane

Nakon memoranduma Ministarstva obrane od 24. kolovoza, odmah je uslijedila savezna tužba podnesena 30. kolovoza protiv ministra obrane Lloyda Austina, čelnika za domovinsku sigurnost Xaviera Bacerre i povjerenice američke Uprave za hranu i lijekove Janet Woodcock.

Tužba, podnesena 30. kolovoza američkom Okružnom sudu u Coloradu, traži hitnu zabranu.

Dvojica tužitelja, Daniel Robert, 33-godišnji narednik za obuku u vojnoj bazi Fort Benning u Columbusu, Georgia, i Hollie Mulvihill, 29-godišnji stožerni narednik u bazi Marine Corp u Jacksonvilleu, Sjeverna Karolina, pitaju sud za privremenu zabranu pristupa kojom se sprječavaju prisilne injekcije prije nego što se može zakazati potpuna rasprava. Oni u konačnici traže trajnu zabranu i deklaratornu presudu protiv Bidenovog Ministarstva obrane.

Dvojica optuženika predstavljaju 220.000 drugih aktivnih pripadnika američke vojske koji imaju prirodni imunitet i ne žele da im se bilo koje od tri sintetička “cjepiva”, zasnovana na genima, ubaci u njihova tijela. (Leo Hohmann, 3. rujna 2021.)

Vrhovni zapovjednik: Joe Biden “u škripcu”

Što će se dogoditi ako Joe Biden odobri izuzeće od cjepiva protiv Covida-19 za vojno osoblje s ciljem izbjegavanja “zdravstvenih rizika”, kao i očuvanja sposobnosti zračnih snaga, mornarice, marinaca i kopnenog osoblja kopnene vojske?

Sa stajališta “političkog” i odnosa s javnošću, to je opcija koju bi predsjednik Joe Biden najradije želio izbjeći. To bi potencijalno moglo narušiti legitimitet njegovog mandata cjepiva koji se primjenjuje na civile. Odluka ove prirode također bi izložila “zdravstvene rizike” povezane s cjepivom protiv Covida.

S druge strane, ako se mandat cjepiva koji se primjenjuje na sve vojno osoblje nastavi provoditi, to bi moglo potkopati kredibilitet Joea Bidena kao vrhovnog zapovjednika američkih oružanih snaga. Opširno dokumentirano, cjepivo protiv Covida ugrozit će sposobnosti američkih borbenih snaga.

Iako je potreba za prizemljenjem cijepljenih pilota zračnih snaga stvarna, predsjednik Biden će po svoj prilici nastaviti odbacivati ​​pojavu smrtnih slučajeva povezanih s cjepivom i “štetnih događaja” kao što su krvni ugrušci i miokarditis. Pritom bi zažmirio na “štetne događaje” i ozljede vezane uz cjepivo, koje će po svoj prilici utjecati na učinak cijepljenih snaga u ratnom kazalištu ili zoni borbe.

Propaganda

Prema Time Magazinu, pretežitost necijepljenih američkih snaga potkopava nacionalnu sigurnost. Necijepljeni su označeni kao “ekstremisti”:

“U redovima je podmuklija zaraza ekstremizma, a to se pokazuje u šokantno visokom postotku vojnika koji odbijaju uzeti cjepivo protiv COVIDA-19 – čak jedna trećina pripadnika vojske odustala je od toga.

Domaći teroristi možda neće prihvatiti te skupine, ali na njih očito utječu internetski teoretičari zavjere i jednostavno ne vjeruju temeljnoj znanosti. To je opasno za nacionalnu sigurnost SAD-a. U sve složenijem digitalnom svijetu, trebaju nam naše trupe da se čuvaju od dezinformacija, vjeruju podacima i vjeruju u znanost jer je ona sve važnija na bojnom polju.

“Pod utjecajem teoretičara zavjere”? Američko vojno osoblje pročitalo je (službeno) izvješće VAERS-a o smrtnim slučajevima i ozljedama povezanim s cjepivom. VAERS je tijelo američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC).

“Prvi korak je da naši vojni čelnici jednostavno uvjere svoje vojnike da dobiju cjepivo. Amerika će biti sigurnija i jača kada to učine”, piše Time Magazine.

“Amerika će biti sigurnija i jača”. Besmislena izjava časopisa Time. To je obrnuto. “Nesiguran i slab”. Zamislite što bi se dogodilo da cijepljeni pilot, koji upravlja skrivenim, borbenim mlažnjakom F-35 Lightning II, koji krstari na velikoj visini, razvije simptome miokarditisa.

Ono što možemo zaključiti jest: Cjepivo i njegovi “štetni događaji” slabe učinak i sposobnosti američke vojske.

“Upotreba mRNK cjepiva u našim borbenim snagama predstavlja rizik neutvrđene veličine”, kaže potpukovnik dr. Theresa Long.

Jesu li analizirane strateške i operativne implikacije? Pitajte Joea Bidena, on je vrhovni zapovjednik.

Autor: Prof Michel Chossudovsky
cjepivoCovidPentagonvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Zloglasni
2 godine prije

Neka je, i bolje.

LNZ
2 godine prije

Polako dolazi iz dupeta u glavu…….polako ali sigurno.

Godina 2022
6X cijepljeni i 8X cijepljeni se potukli na ulici zato što je 8X cijepljeni 6X cijepljenome rekao da je hebeni antivaxer….

Tupko Glupko
2 godine prije

Samo do rujna 2021. izuzetni su naručili 500 milijuna Comirnaty cjepiva koje proizvodi Pfizer:

Pfizer and BioNTech to Provide U.S. Government with an Additional 200 Million Doses of COVID-19 Vaccine to Help Meet Continued Need for Vaccine Supply in the U.S. | Pfizer

Cijena Pfizer cjepiva je 22 eura, pa računajte sami.

Izgleda da su Biden i Austin trgovački putnici Pfizera kada toliko prisiljavaju na cijepljenje ovim očigledno štetnim i prilično neučinkovitim cjepivom.
Ako je tako, pitanje za koju proviziju rade?

mBUCKURIS
2 godine prije

U prijevodu, idemo se praviti da nemamo dronove i da robotika nije dovoljno razvijena, i da su nam vojnici zaista potrebni.

Primat
2 godine prije

u svim danasnjim vojno-strateskim strategijama najvece pitanje je, cijim ce pokemonima duze trajat baterije.

Primat
2 godine prije

njihova “nacionalna sigurnost”, potkopana je, prije njihovog “nacionalnog” rodjenja.

Keki
2 godine prije

Pa kak.

Primat
2 godine prije

njihova “nacionalna sigurnost”, potkopana je, prije njihovog “nacionalnog” rodjenja.

Tupko Glupko
2 godine prije

Treba uvijek pratiti trag novca. Zbog Covid mjera, u EU državama je zabilježen pad BDP-a u 2020. godini za – u prosjeku – 5%: Statistics | Eurostat (europa.eu) U Kini je porastao BDP u 2020. godini od 2,2%: China GDP: 2020 economic growth revised down with Beijing braced for headwinds | South China Morning Post (scmp.com) U pred-covidaškoj 2019. rast BDP-a u EU državama bio je – u prosjeku – 3,5% (vidljivo na prvom linku). U Kini je u toj godini rast BDP-a bio 5,9%. To znači da je BDP samo u 2020. godini zbog Covid mjera u EU pao za 8,5%, a u Kini za 3,7% u odnosu na 2019. godinu. Europska Unija je prva u svijetu po ostvarenom BDP-u, dok je Kina treća zemlja (podaci iz 2017. godine). Razlog? Kina (1,4 milijarde ljudi) još od travnja 2020. godine nikada nije imala sedmodnevni prosjek zaraženih veći od 100 (dobro… Čitaj više »

2 godine prije

Što će im vojska?
Protiv koga će ratovati?
Zadaća vojske je da čuva državu od vanjskog neprijatelja (Ok, njihova i za širenje demokracije).
Policija im treba.
Zašto?
Da guše nemire do kojih neizbježno mora doći.
To je njihova uloga.
Problem:
Vojska se može okrenuti i prepoznati neprijatelja u zemlji. Autoimuni sistem.
I onda ide citokinska oluja.
Rješenje:
Ukini vojsku.

Max
2 godine prije

Pad carstva.

Frodo
2 godine prije

Pa sko je štetno za oružane snage USA onda i nije baš tako loše he,he…

Ivan Grozomorni
2 godine prije

Zbog sigurnosnih razloga svakog jameričkog pripadnika OS odmah cijepiti trostrukom dozom .

Perun
2 godine prije

Tako je kod svih NATO – vojski ne samo kod Lamerikanaca…..a gdje su tu civili koje ta ,,sila ” treba brani ….sve u otpad…

Primat
2 godine prije

Nikad ni jedna vojska nije pobijedila, nit je ijedan rat nekoga oslobodio.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI