DORH postao suradnik domaćih i stranih zločinačkih organizacija?

DORH
180 komentara

DORH provodi istragu: Zet zarazio punca – imao je koronu, a nije bio u samoizolaciji, objavljuju hrvatski portali, nagovještavajući novu pravnu apokaliptičnu budućnost u kojoj će svi biti potencijalno kazneno odgovorni, pa čak i za najbanalnije žitovne aktivnosti kao što su kretanje i komunikacija.

Da čujemo što radi DORH?

Općinsko državno odvjetništvo u Virovitici objavilo je u utorak da provodi istragu protiv 42-ogodišnjaka za kojeg sumnjaju da je zarazio svog punca koronavirusom jer se nije pridržavao mjera samoizolacije.

Punac je od posljedica zaraze virusom Sars-Cov-2 umro nakon hospitalizacije u respiracijskom centru KBC-a Osijek, a zetu sada prijeti zatvorska kazna jer ga DORH tereti zbog osnovane sumnje na počinjenje teškog kaznenog djela protiv zdravlja ljudi, javlja strani medij N1.

“Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 42-godišnjak od 13. studenoga do 19. studenoga 2021. u Virovitici, počinio navedeno kazneno djelo znajući da mu je dijagnosticirana akutna respiratorna bolest Covid-19, uzrokovana virusom Sars-Cov-2 i da mu je Zavod za javno zdravstvo odredio posebnu mjeru za sprečavanje i suzbijanje zarazne bolesti iz članka 21. stavka 2. Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti u vidu izolacije na adresi prebivališta”, stoji u priopćenju Županijskog državnog odvjetništva u Bjelovaru objavljenom u utorak.

Osnovano se sumnja da se okrivljeni 42-godišnjak, navodi DORH, pristajući ugroziti zdravlje drugih ukućana i svjestan lošeg zdravstvenog stanja svoga punca, nije izolirao u jednu prostoriju obiteljske kuće već se kretao po drugim prostorijama i bio u neposrednom kontaktu s puncem kojeg je zarazio virusom Sars-Cov-2. Punac se uslijed te zaraze razbolio od respiratorne bolesti COVID-19 zbog čega je morao biti hospitaliziran u respiracijskom centru KBC-a Osijek u kojem je umro 26. studenoga 2021.

Pričitali ste i shvatili što radi DORH. Istražuje osobu koja je u svom stanu zarazila drugu osobu, jer se nije izolirala u jednoj sobi.

Odmah postavljamo prvo pitanje: što ako sve osobe žive u jednoj sobi? Gdje se zaražena osoba može izlolirati?

Drugo pitanje, kako će i tko dokazati prijelaz virusa na drugu osobu? Postoji li za to neki materijalni dokaz i kako se do njega dolazi?

Treće pitanje. Hoće li svi cjepljeni koji su i dalje znanstveno zarazni biti istraženi i osuđeni za masovna “ubojstva” koja su pruzrokovali?

Četvrto pitanje. Što ćemo sa zdravim ljudima koji su dolaskom u bolnicu zbog jedne stvari, zaraženi raznim bakterijama pri čemu su mnogi umrli? Hoćemo li istražiti liječnike, medicinske setre i politiku?

Peto pitanje. Hoće li DORH nakon svakog intimnog odnosa istražiti parove kako bi utvrdili tko je koga zarazio HPV-om, Hepatitisom ili Sidom?

Šesto pitanje. Molimo DORH da istraži sve HDZ-ovce koji su nakon izborne pobjede ignorirali zdravstvene mjere nošenja maske, te utvrde njihovu odgovornost za eventualne smrti?

Mogli bismo postaviti na stotine sličnih pitanja, ali u DORH-u možebiti sjede osobe upitnih intelektualni sposobnosti ili su možda ogrezli u korupciji?

Ovako što se još nije dogodilo u svijetu. Hrvatske vlasti su postale dno dna naše civilizacije, a političari na vlasti i u opoziciji nisu više vrijedni spomena. Imena će im u povijesti biti zapisana na zidu srama, kao i onima koji u DORHu donose slične odluke.

CovidDORHistraga
Pretplatiti se
Obavijesti o
180 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
1 godina prije

Čisti teror.

1 godina prije

u australiji su uhicivali pelcovane ljude koji su izasli pojesti sendvic i zapaliti cigaretu pred kucom.tako da nije hrvatska neka iznimka po pitanju puzajuce diktature..ovdje razliku radi jedino situacija gdje ce,u buducnosti,bolestan covjek-jer neadekvatni test kaze da je bolestan- postati kriminalac koji se ne smije kretati..tako da je ovo stepenica vise.ne znam da li je vec bilo ovakvih slucajeva negdje drugdje. inace,sami DORH je pod ingerencijom buzina jer se zna da su se optuznice protiv odredjenih ljudi,za vrijeme mladena bajica,slale prvo u veleposlanstvo USA na blagoslov.hvala. p.s.gospodja zlata sa slike zbilja izgleda kao osoba koja donosi odluke..oko cipela koje ce obuci.

...
1 godina prije

Kuća je na njegovo ime tako da mogu zijevati u prazno. Ima tu jos stvari na kojoj svaka ovakva glupost pada ali neda mi se pisati. Slobdono kontaktirajte odvjetnike za ostala pitanja.

Necjepljeni Kokot
1 godina prije

Inače svijetom makar oni koje vidimo ,vladaju likovi kao da su ispali iz Alan Forda ! Pogledajte tu Zlatu Šipek ! Jeste li je kada čuli kako i što priča ?Žena je intlektualno vidno pod kapacitirana ! Pogledajte onog Vulina ,njegovo nisko čelo govori sve o njegovoj inteligenciji! A ovi iz DORH-a vjerovatno imaju nardbu iz vrha ! Da je punac ostao kući i dalje bi respirao .Inače ni jedan čovjek ,koji je ostao kod kuće, nije umro od Korone !

Lucija, prva
1 godina prije

Nemojmo se zamarati glupostima: potpuno je nemoguće dokazati da je baš određena osoba prenijela drugoj respiratorni virus.
“Osnovana sumnja”,…ostaje samo to.
Kod spolnih bolesti stvari nisu baš tako nedokazive.
U USA su u nekim slučajevima i krivično djelo.
Međutim, imao je DORH još ‘bisera’.
Tužili su jednu stranku, jer, ima, PREVELIKI broj kandidata ženskog roda na izbornoj listi.
Dobro ste vidjeli.
DORH Osijek. Zanimljivo? 😄

Lucija, prva
1 godina prije

Zašto ova nije u peMziji ili staračkom domu?
A gdje treba spremiti i ono dvoje iz USA.
Dajte joj besplatnu plastičnu operaciju.

Lenko
1 godina prije

Zlo djeluje u čovjeku kao nikad prije.
Poznata je njihova sudbina, nisu oni još za dugo.
 
Optuženi ako ima viru ne triba se ovom optužbom opterečivat.
Ima tko misli na njega i njegovu obranu.

Fabijan
1 godina prije

Samo bojkot,svih mjera koje provode domaći puleni u ime sotonista. Oni koji pristaju biti poslušni ne trebaju biti žaljeni jer je na svakome punoljetnom što će izabrati! Sam pao -sam se ubio!

Rudar
1 godina prije

Molim DORH da istraži tko je zarazio zeta i povede kaznenu prijavu protiv te osobe.
Nije valjda sova ili šišmiš, možda vrabac ili kokoš ?
Ludilo se nastavlja, jesen stiže, baš me zanima šta će izmisliti novo.

1 godina prije

Ko za koga radi, ko je čiji saradnik – odlična tema za diskusiju sinoćnih komentara (sigurno su mnogi to propustili).

 

Elem, Taker pita zna li ko šta je sa Ledenim, tu se razvije diskusija a redakcija razjasni situaciju: “Portal Logično ne blokira komentare, nego su provokatori dolazili s istog skrivenog IP broja kao i Ledeni s razlikom od par sekundi. Firma koja stoji iza tih skrivenih IP brojeva, ima u sebi naziv CIA” – dakle, ne potpuno otvoreno ali optuži Ledenog da je agent CIA-e!?!

 

Ovo je neverovatno bitna izjava bez obzira da li je istinita ili ne! Da krenemo od pretpostavke da Ledenog okrivljuje za nešto za šta nije kriv (ili srpski – da laže) jer je njegov narativ u suprotnosti sa politikom portala – to bi bio totalni moralni pad portala, posebno u svetlu stalnog pozivanja na raskrinkavanje raznih malicioznih agendi! Tu nema mnogo šta da se priča.

1 godina prije

nastavak: Meni lično Ledeni nije ličio na nekakvog agenta ali na pomenutu izjavu redakcije malo premotam film i zaključim da je njegov narativ gotovo identičan Istražujevom – jedino što je Istražuj taj narativ širio sa mnogo više žara. A kod njega je situacija znatno drugačija: par puta sam ukazao na vrlo neobičnu pojavu: tada je Istražuj potpuno suprotno svom temperamentu vrlo pomirljivo završio diskusiju – kao pod uticajem nekoga sa strane, kao po direktivi. To je bilo toliko očigledno da nije moglo da se ne primeti što me je navelo da pretpostavim da to nije njegova lična agenda (da mu IP adresa “slučajno” nije bila ista kao Ledenog?)   Da se koncentrišemo na Ledenog pošto za njega “imamo dokaze”. Neoprezna izjava redakcije dovodi u pitanje ne samo sposobnost već i obraz portala. Lako je moglo da im prođe maliciozno delovanje Ledenog ali ne ako sam ja (i ne samo ja)… Čitaj više »

1 godina prije

zaključak: Baš mene briga da li su Ledeni i Istražuj agenti CIA-e, Mosada, KGB-a (kako god), da li Logično radi po nečijem nalogu, da li objavljuje “tekstove kabale”… Neko reče: “Ne pravi sebi idola” – za mene je to urođeno stanje iako nisam verujući. “Lik” me previše ne interesuje, pažnju obraćam na “delo”. Može neko imati gotovo identičan stav mome, kritikovaću ga za nešto što mislim da je pogrešno – i obratno. Ugledni mediji, analitičari, za mene su ugledni samo u odnosu na njihov rezultat… inače bih i za CNN misli da je ugledan. Pomenute likove sam napadao ne toliko zbog njihovog stava već više zbog uticaja koji su imali na druge jer su ih radikalizovali do mere: “Mrzim brnjicare i mrzit cu ih i kada se skinu brnjice” (poslaću i link na komentar ako neko ne veruje).   Da li želite da živite u fanatičnom svetu? Ja ne želim,… Čitaj više »

Kalle balle
1 godina prije

Neka gamad istrazi prasinu iz aviona sta udisemo. Kilometar duge tragove na nebu. Chemtrails.

1 godina prije

Inače, znam tipa koji je na ovaj način zaista želeo da ubije taštu… a ona lakše prebolela od njega 😉

Mel Gipson
1 godina prije

Dokaz, samo DOKAZ, da se “virus” prenio sa čovjeka na čovjeka! – Ako Dorh tako tvrdi to je onda čista lakrdija jer DOKAZA NEMAJU!!!
Pokojni doktor ZELENKO je tvrdio da se virus tzv. Covid prenosi aerosolom i da vas ni 20 metara razmaka ne može spasiti a ne 2metra kako ova kvazi struka tvrdi!
Dakle zete, čvrsti znanstveni DOKAZ traži da si prenio virus!
Osim toga Austrija ukida karantene za oboljele, a što je sa cjepišima, potencijalnim širiteljima” zaraze”, pa sada treba i njih sve KAZNITI!
KOJA JE OVO SVE LAKRDIJA!!!

CAN
1 godina prije

“””
Drugo pitanje, kako će i tko dokazati prijelaz virusa na drugu osobu? Postoji li za to neki materijalni dokaz i kako se do njega dolazi?
“”
DO NJEGA SE DOLAZI SAMO TESTOM,KOJI POKAZUJE SVE ŠTO POŽELIŠ,MOŽE TE ZGAZITE I KAMION-DVAPUT,AKO TE POTOM TEST + “obilježi”,UMRO SI OD “REZULTATA TESTA”.tj od sars-cov²kxdy verzije…
A to sa testom treba tvorca istog pitat.
čo’ek je JASNO rekao;
Nisam osmislio i razvio ovaj proces(test) za dijagnozu,,((koristili ga i za skupljanje hiv+ u 90ima(cdc/Atlanta), namijenjen je(“test”) za Labor.ISTRAŽIVANJA !!!!
dok s tim testom “nauka “-određuje dijagnozu”,možemo komotno,ili;
●odbaciti imunol.sistem ,i kupati se jednom godišnje u Kadi punoj 90% alkohola,disati na škrge u javnosti,i cepat se 2-3 puta godišnje,za početak-kraja.
Takoreći,napraviti se “pacijentom-bez razloga”
Inače opcija 2:
○ POPRIČAT SA STRUKOM & “STRUKOM!

ZriBra
1 godina prije

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam siguran”A.Einstein
Mogli bi smo uključiti ,i DORHovu servilnost,serivost.

Mrčikola
1 godina prije

“Prirodni” razvoj korona situacije😁…žalosno je da će većina “vjernika u koronu i znanost” ovo poduprijeti…jimg,nipusp.

Zax
1 godina prije

Prijavila ga punica. Ne treba ovome pridavati veliku pozornost. Samo jos jedna vijest koja sluzi kao distrakcija pravoj vijesti

Pera Detlic
1 godina prije

Punac umro, a “zaraženom” ništa. Izgleda da je njegov krimen što je živ,a necijepljen. Pretpostavljam da je punac poslušao struku.

Čudan lik
1 godina prije

Znači zet je zarazio punca virusom kojeg su “stručnjaci” nacrtali uz pomoć CGI-a??? I to je jedini “dokaz” postojanja tog virusa.
Znači DORH će na sudu pokazati nacrtanu lopticu sa šiljcima i to predočiti kao oružje kojim je izvršeno ubojstvo???

goran
1 godina prije

dorh stranka korumpiranih političara koji navodno rade pardon ne rade ništa,sve ih treba na vješala poslati

Roki
1 godina prije

Iznenada je preminuo novinar Vladimir Matijanić poznat sa index hr po gorljivim clancima zagovaranja cijepljena: “Doznali smo kako vlada planira natjerati ljude da se cijepe” i “Antivakseri likuju, u državnoj nas kampanji na cijepljenje pozivaju Ćiro i Bebek”…gorljivi zagovornice cjepiva, sta bi?

pero
1 godina prije

Osjećam duboko gađenje prema većini vlada na svijetu!!!

Damir
1 godina prije

Ljudi, čemu se čudite, zar još shvatili niste?

Marmel
1 godina prije

Nö, zet se samo htio punca riješiti, ništa loše u tome. Ne kleveći državu, ne KRADI, država-čitaj kriminalci ne vole konkurenciju.

Jadranka S.
1 godina prije

Pametnije bi im bilo da istrazuju “medicinu” kako unistavaju ljude !

1 godina prije

Taj DORH ako stvarno nema drugoga posla , treba ga raspustiti da ne opterećuju državni proračun. Ovo šta oni rade je sramota , pa takve se stvari ne događaju ni u Tunguziji!

Emiliano Zapata
1 godina prije

Sve redom izjest jednom zauvijek!
Zivila Anarhija!

Emiliano Zapata
1 godina prije

Di su sad oni: “NECE IM TO PROCI NA BALKANU”
e pa proslo je i jos ce sto sta da vam prode!

Damir
1 godina prije

Ovdje sada nije pitanje što je pametnije, logičnije, prirodnije, ovo je igra po nalogu, igra po suprotnim pravilima od iznad navedenog, narod ne poznaje pravila, tko ne poznaje pravila igre osuđen je da je izgubi u samom početku.
Nemoj igrati igru kojoj ne poznaješ pravila i cijeli se život čuditi odlukama “sudije” osnovno je pravilo života.
Život je jedan i vječan, kako ćeš ga manifestirati i u što ćeš ga pretvoriti isključivo je tvoja odluka.
Živi bez straha i odgovorno.

Mark
1 godina prije

Mogu ga optuziti tuzilastvo nek predoči obdukcijski nalaz iz kojeg jeg su vidljive patolodke promjene na organima koje je dokazano prouzrokovao virus !!!

Otpornik
1 godina prije

Njemačka je najavila od 1.10.22. do 07.04.23. ponovno uvođenje anti corona mjera i to, pazi sad, bez obzira na incidenciju zaraze. Dakle, više zaista nema dvojbe čemu ovo služi. Isto će sigurno uvesti i Hrvatska. Hoćemo li pokrenuti pokret otpora na vrijeme prije nego uvedu mjere ili ćemo čekati pa se onda mjesec-dva čuditi… OTPOR odmah!

čudila se aman ja
1 godina prije

…odakle oni znaju kako se on ponašao u svojoj kući, znači netko od ,ženine rodbine je inicijator a motiv nije žal za starim,nego imovinski (kuča,stan..)

Hagar
1 godina prije

Kad institucije rade protiv naroda, dogodi se narod. Tako je bilo i bit ce.

Mat
1 godina prije

Jos od 90-tih.

Rimtutituki
1 godina prije

DORH radi ono sto treba,pokusava nas unistiti,svi rade ono sto trebaju,osim nas.odavno pisem,organizirati se,logistika,oruzje,sklonista i poceti uzvracat.kad ih nekokiko plati glavom,nece vise nikoga naci da sprovodi ova sranja.dok se odjecaju sigurni,nastavice,treba im svima nabit osjećaj da sutra mogu oni biti slijedeci.

Jomla
1 godina prije

Svi su, što ne bi i dorh?

Iris
1 godina prije

Ja samo cekam da netko povede ovaj narod. Bit cu u prvim redovima

ANTIFŠISTA
1 godina prije

A dokazana tvrdnja da nacjepani više šire zarazu od necjepanih.

DEDA
1 godina prije

BIO NAŽALOST U JEDNOM RATU PREVIŠE I NISAM ZA NIKAKVE RATOVE ALI MOGU NAPRAVITI IZNIMKU ZA IDUĆI KOJI DOLAZI SA OGROMNIM GUŠTOM.DABOGDA PRVI POGINUO OD SVIH ALI NEĆU VIŠE TRPIT NIKOGA.

Luka Morić
1 godina prije

Kakav DORH, kakvi bakrači. Oni su stvoreni da služe vladajućoj kasti, a ne da zastupaju narod i njegove interese.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI