fbpx

Dr. Fauci potajno je naručio kineske “eksperimente na životinjama” uznemirujući povezane s izbijanjem COVID-a

Fauci-eksperimenti na zivotinjama
128 komentara
8,221

Ako ste bili na internetu prošle godine otprilike u to vrijeme, vaš je vremenski slijed na društvenim mrežama bio preplavljen nepreglednim nizom priča i memea koji uključuju šišmiše.

Koronavirus se upravo dobrano zahuktavao u siječnju 2020. godine i vrtjele su se glasine da se virus pojavio jer su Kinezi jeli “juhu od šišmiša”.

Iako je većina priča i memea o temi šišmiša bila neobična, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) priznala je da su COVID-19 i šišmiši najvjerojatnije nasljedno povezani. Međutim, tu kažu veza prestaje. WHO još uvijek tvrdi da je podrijetlo COVIDA-19 i dalje tajna.

Sve do sada…

Bombastičan istraživački izvještaj voditelja Fox Newsa Stevea Hiltona bacio je potpuno novo svjetlo na podrijetlo Covida-19, a prema izvješću, to nema nikakve veze s juhom od šišmiša, ali ima puno veze s dr. Faucijem i tvorovima.

Da, tvorovima.

Tvorovi su one preslatke dlakave male lasice koje mnogi Amerikanci drže kao kućne ljubimce… a dr. Fauci je ta dosadna mala lasica koje se Amerikanci ne mogu riješiti.

A kad su se ove dvije lasice napokon spojile u istraživačkom laboratoriju u Wuhanu u Kini, dogodilo se nešto nezamislivo – stvorena je i u svijet oslobođena smrtonosna i destruktivna pandemija.

To tvrdi Steve Hilton u svom novom istraživanju podrijetla pandemije koronavirusa.

Međutim, priča o COVIDU-19 ne započinje u kineskom Wuhanu. Zapravo je započela prije desetak godina u nizozemskom istraživačkom laboratoriju.

Inovativno epidemiološko istraživanje održano je u Medicinskom centru Erasmus u Nizozemskoj. Istraživači su pokušavali otkriti različite načine na koje su respiratorni virusi reagirali u ljudima. Znanstvenici su u svojoj studiji koristili tvorove, jer tvor ima sličnu plućnu strukturu kao i čovjek, s dobro razvijenim respiratornim bronhiolima i submukoznim žlijezdama.

Konkretno, istraživači su željeli znati može li nezračni virus mutirati kako bi postao zarazna bolest koja se prenosi zrakom.

Dakle, da bi to otkrili, istraživači su injekcijama ubrizgali virus gripe u tvorove i nakon niza testova otkrili su da se nezračnim virusima može manipulirati kako bi postali puno jači i širili se kapljicama dišnog sustava.

Nalazi su bili revolucionarni i ova je studija otvorila put potpuno novoj vrsti znanstvenih istraživanja genomike pod nazivom „Dobitak funkcije“ („Gain of function“).

Poanta istraživanja “Dobitka funkcije” bila je replicirati u laboratoriju ono što je učinjeno s tvorovima u Nizozemskoj – uzeti virus te manipulirati i mutirati ga kako bi bio “jači” kako bi se vidjelo hoće li “dobiti novu funkciju. ”

Na površini zvuči pomalo grozno i ​​gotovo “frankenštajnovski“ ali zamislite napredak koji bi medicinsko istraživanje moglo postići na polju testiranja virusa i cjepiva jednostavnim ponovnim stvaranjem tih virusa u laboratoriju.

Istraživanje “Dobitka funkcije” temeljilo se na filozofiji “držite prijatelje blizu, ali neprijatelje bliže”.

Međutim, kad neprijatelje držite blizu, riskirate da se opečete.

Stvaranje ovih bezbožno jakih i vrlo zaraznih virusa u istraživačke svrhe moglo je dovesti do slučajne ili podle katastrofe epskih razmjera.

No, unatoč opasnosti, mnogi u znanstvenoj zajednici vjerovali su da je potencijal za napredak veći od ogromnih rizika.

Dr. Anthony Fauci bio je jedan od tih ljudi.

Istraživanje “Dobitka funkcije” brzo se proširilo u laboratorije diljem svijeta, a novac je stizao sa svih strana svijeta, uključujući Sjedinjene Države.

Prema članku Newsweeka napisanom 2019. godine, Nacionalni zavod za zdravlje (NIH) i Nacionalni institut za alergiju i zarazne bolesti (NIAID) kojeg je vodio Fauci, tijekom šest godina uložili su 3,7 milijuna dolara za istraživanje šišmiša i koronavirusa u Kini kroz razdoblje od šest godina.

Važno je napomenuti u tom konkretnom članku Newsweeka da se američka obavještajna služba povukla iz svojih ranijih tvrdnji da se izbijanje koronavirusa dogodilo “prirodno” i priznala da je pandemija “mogla” započeti curenjem iz laboratorija u Wuhanu.

No, ovo novo istraživanje nije se odnosilo samo na šišmiše. Išlo je dublje i mračnije od toga. Ustvari, dr. Fauci je među prvima financirao kontroverzna istraživanja „dobitka funkcije“  na tvorovima u Wuhanu u Kini. Fauci je bio toliko predan kontroverznom radu da je još 2011. godine napisao članak u časopisu The Washington Post pod naslovom “Rizik od virusa gripe vrijedan preuzimanja”, gdje energično brani istraživanje “Dobitka funkcije”.

No, nešto se vrlo zanimljivo dogodilo neposredno prije Obaminog moratorija na “Dobitak funkcije”.

Doktor Fauci naručio je studiju za procjenu rizika od pojave novih koronavirusa od divljih životinja. Fauci je želio vidjeti koji virusi mogu zaraziti životinje i ljude. Direktiva koja stoji iza istraživanja i napisana u sažetku projekta bila je manipulacija „Dobitak funkcije“.

Ali Obamin se administrator uplašio zbog programa.

Dok su mnogi u znanstvenoj zajednici (poput Faucija) bili vrlo uzbuđeni istraživanjem „Dobitka funkcije“, ono je postajalo popularnije, i dobivalo je sve više pažnje pa su postavljena značajna sigurnosna pitanja. Na kraju, bilo je previše kontroverze i 2014. Sjedinjene Države su se povukle.

Portal NPR je izvijestio da je Obamina administracija zabrinuta zbog bilo kakvih istraživanja koja bi viruse mogla učiniti opasnijima, pa su ih htjeli zaustaviti i pregledati studije kako bi utvrdili mogu li ove mikrobe učiniti sposobnima da izazovu više bolesti ili se lako proširiti zrakom.

Ovo je službeno američko priopćenje o prestanku financiranja istraživanja “dobivanja funkcije”.

Studije o dobivanju funkcije ili istraživanja koja poboljšavaju sposobnost patogena da uzrokuje bolest pomažu u definiranju temeljne prirode interakcija čovjeka i patogena, omogućujući tako procjenu pandemijskog potencijala zaraznih uzročnika u nastajanju, informiranje o naporima javnog zdravlja i pripravnosti, i unapređivanje razvoja medicinske protumjere. Studije dobivanja funkcije mogu sadržavati biosigurnosne rizike; stoga se moraju procijeniti rizici i koristi od istraživanja dobivanja funkcije, kako u kontekstu nedavnih američkih incidenata biološke sigurnosti, tako i u kontekstu održavanja koraka s novim tehnološkim razvojem, kako bi se utvrdilo koje vrste studija trebaju ići naprijed i pod kojim uvjetima.

 U svjetlu nedavnih zabrinutosti u vezi s biološkom sigurnošću, koje stupaju na snagu odmah, američka vlada (USG) zaustavit će nova američka financiranja za istraživanja dobivanja funkcije virusa gripe, MERSa ili SARSa, kako je definirano u nastavku. Ova stanka u financiranju istraživanja bit će na snazi ​​dok se ne dovrši opsežan i jasno promišljen postupak koji rezultira usvajanjem nove politike istraživanja SAD-a o dobivanju funkcije 1. Ograničenja za novo financiranje primjenjivat će se na sljedeći način: Novo USG financiranje neće biti objavljeno za istraživačke projekte s dobivanjem funkcije za koje se opravdano može očekivati ​​da daju atribute virusima gripe, MERS-a ili SARS-a, tako da bi virus mogao imati pojačanu patogenost i/ili prenosivost kod sisavaca respiratornim putem. Stanka za financiranje istraživanja ne bi se odnosila na karakterizaciju ili ispitivanje virusa gripe, MERS i SARS koji se javljaju u prirodi, osim ako se opravdano očekuje da će testovi povećati prenosivost i / ili patogenost.

Ali dr. Fauci nije prestao financirati “Dobitak funkcije”.

Ta mala lasica je nastavila kopati…

Fauci je održavao istraživanje na životu pametnim podugovaranjem rada s njujorškom udrugom nazvanom “Eco-Health Alliance” (Eko-zdravstveni savez), koju je vodio zoolog Peter Daszak. Daszak se proslavio otkrićem veze između šišmiša i SARS-a.

Fauci je uplatio tri milijuna dolara “Eco-Health Allianceu” i istraživanje se nastavilo.

Ali sad dolazi najluđi dio.

Prema bombastičnom izvještaju Stevea Hiltona, “Eco-Health Alliance” se zatim okrenuo i podugovorio dio “Dobivanja funkcije” Faucijevog istraživanja natrag na Institut za virusologiju Wuhan.

Hilton kaže da papirologija iz Wuhana sadrži “referentni broj” koji vodi izravno natrag do sredstava koja je Fauci uplatio “Eco-Health Allianceu”.

Sve ceste vode natrag do Wuhana, a Fauci vozi automobil.

Nije tajna da je Fauci financirao laboratorij u Wuhanu, puno je izvještaja o njegovom “općem financiranju”. Međutim, izvještaj Stevea Hiltona otkrio je krvave detalje o specifičnom poslu koji se radio, a o kojem do sada nitko nije izvještavao.

Prema dokumentaciji iz Wuhana koju je gospodin Hilton preuzeo, laboratorij je prikupio izmet šišmiša iz špilje u Kini i u uzorcima otkrio mnoge slučajeve novog koronavirusa. Istraživači su analizirali i sekvencirali svoje genetske informacije, a zatim su od tih uzoraka izgradili nove viruse i njima zarazili ljudske stanice. To istraživanje otkrilo je da bi se njihovi umjetni virusi zapravo mogli ponašati točno poput “prirodnog virusa”.

Ali upravo je ono što su istraživači otključali najstrašnije od svega.

Prema izvješću, stvaranje i istraživanje virusa u laboratoriju otključalo je vrlo specifičan “prolaz” u ljudsko tijelo. A još je zagonetnije i užasnije da virus COVID-19 s kojim danas imamo posla ima upravo iste karakteristike “gatewaya” (prolaza).

Vjerujete li u slučajnosti? Ja ne…

Virus COVID-19 lijepi se na stanice 10-20 puta jače nego virus SARS, a to je ono što COVID-19 čini tako nevjerojatno zaraznim.

Pogledajte što se događa kada COVID uđe u tijelo:

Koronavirus ulazi u tijelo kroz nos, usta ili oči. Kad uđe u tijelo, ulazi u zdrave stanice i koristi pogon u tim stanicama kako bi stvorio više virusnih čestica. Kad je stanica puna virusa, ona se otvara. To dovodi do odumiranja stanice, a čestice virusa mogu zaraziti više stanica.

Virusi stvoreni tijekom istraživanja u Wuhanu nisu potpuno isti kao virus COVID-19 s kojim danas imamo posla. Međutim, kako ističe gospodin Hilton, provedeno istraživanje potvrdilo je da bi se COVID-19 mogao proizvoditi u laboratoriju koristeći iste tehnike koje su razvijene u projektu dr. Faucija.

Uz to, Faucijev projekt nastavio se još tri godine.

Današnji virus COVID razlikuje se od bilo kojeg drugog “prirodnog” virusa koji smo vidjeli u prošlosti. Prirodni virusi s vremenom postaju zarazniji jer prirodno mutiraju, ali današnji virus COVID već je imao tu značajku “ugrađenu” odmah pred vratima.

Dokumentacija iz projekta dr. Faucija objašnjava kako su istraživači zamijenili viruse iz šišmiša i drugih životinja kako bi napravili više zaraznih virusa za proučavanje.

A još je nevjerojatnije bilo ono što je rekla kineska virologinja Shi Zhengli – objasnila je da se “okosnica” ovog virusa COVID-19 podudara s drugim virusima koje je stvorio čovjek iz laboratorijske biblioteke Wuhan.

Prema Steveu Hiltonu, stručnjaci kažu da COVID-19 izgleda kao dva različita soja od šišmiša i još jedne neidentificirane životinje… možda opet tvora?

Pitanje je sljedeće – može li se nešto poput COVIDA-19 dogoditi prirodno? I ako je tako, zašto izgleda i djeluje tako slično virusima koje je stvorio čovjek prije samo nekoliko godina, a mnogi su iz osobnog trezora dr. Faucija?

Još slučajnosti? Sad se stvarno gomilaju.

Ne vjerujem u slučajnosti, ali isto tako ne znam kako je COVID nastao niti kako je pušten u svijet. Ali mislim da je istraga Stevea Hiltona najdublje i najuvjerljivije što smo do sada vidjeli. To definitivno stavlja Faucija u središte zbivanja na vrlo opasan način i otvara prostor za još puno pitanja.

Sve češći pozivi da se istraži Institut za virologiju Wuhan kao potencijalni izvor SARS-CoV-2 doveli su do pojačanog nadzora udruženja Eco Health Allienca.

E-mailovi koje je američki U.S. Right to Know (Pravo na znanje SAD-a) pribavio pokazuju da su izjavu u časopisu The Lancet čiji su autori 27 istaknutih znanstvenika iz javnog zdravstva a u kojoj se osuđuje “teorija zavjere koja sugerira da COVID-19 nema prirodno podrijetlo” objavili zaposlenici udruge Eco Health Alliance, neprofitne skupine, koja je primila milijune dolara američkih poreznih obveznika za genetsku manipulaciju koronavirusima sa znanstvenicima s Instituta za virologiju Wuhan.

E-mailovi dobiveni putem zahtjeva iz javne evidencije pokazuju da je predsjednik Saveza EcoHealth Alliancea, Peter Daszak skicirao izjavu za Lancet i da ju je namjeravao objaviti tako da se “ne može identificirati kao izjava koja dolazi iz neke organizacije ili od neke osobe“, već da se na nju gleda kao na “jednostavno pismo vodećih znanstvenika“. Daszak je napisao da je želio “izbjeći da djeluje kao politička izjava“.

Pismo znanstvenika pojavilo se u časopisu The Lancet 18. veljače, samo tjedan dana nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da će bolest uzrokovana novim koronavirusom dobiti naziv COVID-19.

27 autora “oštro osuđuju teorije zavjere koje sugeriraju da COVID-19 nema prirodno podrijetlo“, i izvijestili su da znanstvenici iz više zemalja “većinom zaključuju da je ovaj koronavirus podrijetlom iz divljih životinja“. Pismo nije sadržavalo znanstvene reference za pobijanje teorije virusa iz laboratorijskog podrijetla. Jedna znanstvenica, Linda Saif, pitala je putem e-pošte bi li bilo korisno „dodati samo jednu ili dvije izjave u znak podrške zašto nCOV nije virus generiran u laboratoriju i prirodno se javlja? Čini se presudnim za znanstveno opovrgavanje takvih tvrdnji!” Daszak je odgovorio, “Mislim da bismo se vjerojatno trebali držati široke izjave.”

Iako se fraza “Eco Health Alliance” pojavila samo jednom u izjavi The Lanceta, u suradnji s koautorom Daszakom, nekoliko drugih koautora također ima izravne veze s grupom koja nije prepoznata kao sukob interesa. Rita Colwell i James Hughes članovi su odbora direktora Eco Health Alliancea, William Karesh izvršni je potpredsjednik grupe za zdravstvo i politiku, a Hume Field savjetnik za znanost i politike.

Autori izjave također su tvrdili da “brzom, otvorenom i transparentnom dijeljenju podataka o ovom izbijanju sada prijete glasine i pogrešne informacije o njegovom podrijetlu“. Međutim, danas se malo zna o podrijetlu SARS-CoV-2, a istrage Svjetske zdravstvene organizacije i povjerenstva Lancet COVID-19 o njegovom podrijetlu obavijene su tajnom i zagađene sukobima interesa.

Osobno mi je vrlo teško povjerovati da su se sva ta revolucionarna istraživanja odvijala bez Obaminog znanja. On je čovjek koji voli “naoružati” stvari. U tome se sastoji cijelo njegovo nasljeđe – naoružani IRS (Internal Revenue Service), Intel i mediji.

Je li dr. Fauci skrivao istraživanje od Obame ili su Obama i dr. Fauci skrivali istraživanje od svih ostalih? I nakon svih ovih podataka koje smo upravo probavili, je li tako nategnuto pitati jesu li projekt i istraživanje dr. Faucija kasnije korišteni za nešto užasno podlo kako bi povratili moć?

Ili je sve bila samo jedna velika slučajnost?

Sve su to pitanja na koja zaslužujemo dobiti odgovor.

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
128 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
noman
Gost
noman
5 mjeseci prije

Wuhan virus je najjače kinesko oružje.

Picajzl
Gost
Picajzl
5 mjeseci prije
Reply to  noman
Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Picajzl

O da, to kao kad gdja. Krišto poziva suce na ostavku, tako će i ovi smjeniti ono zlo Faucija kad ga je novi POTUS upravo postavio za glavnog. To je prestrašno, kako se taj provlači i bude u vrhu vlasti za svih predsjednika, znači da ima netko tko je iznad… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Picajzl

more bibliotecapleyades.net weekly news May 2021

Karma
Gost
Karma
5 mjeseci prije

ZLO u ljudskom obliku stuje sotonu i cita Talmud. Sprovodi plan i ima novaca za to.

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Karma

…se more reči da je mjerilo informacija….a svi smo vidjeli što se čini Asanžu i Snowdenu…tako da treba imati i muda za pisati protiv hazarske mafije….još su oni i te kako opasni…….a mi koji pokazujemo što se sve koristi se napadamo od dežurnih pljuvača koji ne mogu iz okvira svog… Pročitaj više »

Simon
Gost
Simon
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

Ajde ne glumi sveca koji kad ga netko pljune on to poliže. Te finte možeš prodavati svojoj babi.

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Simon

On je na liniji Matrixsa dušom, djelom i tjelom ..

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

navedi primjer

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Maaja

more bibliotecapleyades.net weekly news May 2021

Novi kolac
Gost
Novi kolac
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

A zasto ti ne odgovoris sta ti se nije svidjelo na turistickom putovanju,94.god. u BiH?

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

zašto uvijek govoriš u množini imaš problem

Alen
Gost
Alen
5 mjeseci prije
Reply to  Karma

Bravo, bravo i još 1000 puta bravo.
Hvala dragom Bogu da ima ljudi na ovom portalu koji vide odskle vjetar puše.
care svaka čast na tekstu svako slovo ti stoji a najviše on T.
Vidim da znaš koje zlo vlada svijetom i koje knjige tj. spise čita.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
5 mjeseci prije
Reply to  Karma

Upravo tako.Članak je izvrsna analiza PLANdemičnog zla.Fauci i NIH uz pomoć FDA uvode neučinkoviti,toksični remdesivir, na temelju falsificiranih podataka od Gilead-a (proizvođač remdesivira) sponzorirane studije u protokol liječenja covida.Time onemogućuju efikasno liječenje, a mnogi umiru od zatajenja funkcije bubrega(nuspojava remdesivira),a ne od covid-a ,što su već počele ispitivati regulatorne agencije.… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

fauci gates i tedros su u kompi već godinama imali su lab u etiopiji e tamo je svašta bilo ovaj tedros je godinama prešućivao epidemije u etiopiji a mi mislili da ljudi umiru od gladi

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
5 mjeseci prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Die Welt, objavio je članak u kojem piše kako je njemački ministar unutrašnjih poslova Horst Seehofer angažirao znanstvenike kako bi podigli razinu straha od COVID-19 pandemije te tako kontrolirali stavove građana koji bi se mogli usprotiviti radikalnim epidemiološkim mjerama odnosno nametnutom lockdownu. Die Welt je teze iz članka temeljio na e-mail korespondenciji.… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Nonwo Nonwo

vise. bibliotecapleyades.net weekly news May 2021

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
5 mjeseci prije

Pa kad neki virus dišnih puteva kaj korona ima genome virusa HIV-a u svom genetskom kodu,onda je kristalno jasno da nema teorije da je potekal iz prirode, podsjećam da su u WW1 osim bojnih otrova,iperita, korištene i bombe punjene virusima napravljenima u laboratorijima.

Neznankako
Gost
Neznankako
5 mjeseci prije
Reply to  Jack Shadow

Virusi ne poatoje u smislu u kojem ih nama oposuju. To da je virus uzrok bolesti je isto ko da kazete da su stakori na smecu uzrok smeca. Na internetu mozete nac dosta informacija ako trazite istinu

Mr.T
Gost
Mr.T
5 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

👍
Isto tako, obicno cemo tamo gdje je pozar, vidjeti vatrogasce, ali to ne znaci da vatrogasci uzrokuju pozare.

Neznankako
Gost
Neznankako
5 mjeseci prije
Reply to  Mr.T

Pa uglavnom ne . Ali bilo je i toga da su vatrogasci palil.

Vesna Šipuš
Gost
Vesna Šipuš
5 mjeseci prije

Jeste li vidjeli na Internetu video Poraz Satane januar 2021?

Netko
Gost
Netko
5 mjeseci prije
Reply to  Vesna Šipuš

Jesam ja. Bajke. Mislim da smo ovdje već apsolvirali da su priče o uhićenjima loših momaka glupost. Nema potrebe da se muti voda s tim dezinfo. Pokušajte na nekom drugom portalu.

Martin
Gost
Martin
1 mjesec prije
Reply to  Vesna Šipuš

?????? video
more bibliotecapleyades.net weekly news May June 2021

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije

Još jedna dimenzija kontrole – napredni klonovi: Montague Keen:   „Vaš svijet postaje preplavljen klonovima. Oni se lako proizvode u tvornicama koje se specijaliziraju za njihovu proizvodnju. Svi ste vidjeli klon Hillary Clinton u akciji. Oni imaju tehnologiju koja nadmašuje vašu maštu. To je namjerno tajeno od masa. Ostali su… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

bravoooo…..za Grk-a , samo ti odeeeriii…. eeeeee da vidimo koliko će pljuvača sada navaliti…..hej pljuvači poput ovog…neću reći….liči “kao””””””””” da je čovjek ograničena uma izgubljen u svojoj pokvarenosti okupiran čineći razlike,udaljen od ljubavi, zatamnjena srca i blokirane duše….nema poštovanja ni prema sebi a kamoli prema drugom,svom bližnjem….sami ga prepoznajte jer… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

…a tebi bravo za ovaj video, razaslala ga po svijetu, skinula u pdf “The Future is Now!” Sve je u tim dokumentima od NASA-e. Šaljite ovo, ljudi, dok je dostupno! Onima za koje znate da su pod hipnozom, gurnite ovo pod nos, ako ni tada ne shvate, pustite ih da… Pročitaj više »

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Draga Sony, ipak neću doći na skup 13.02., hoće li ga biti ili neće, uglavnom ja ne dolazim jer mi ona “stavka” o opozivu vlade izgleda da bi skup trebao činiti vodu na mlin smrdljive oporbe-e,pa neću!

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Razumijem te, ta stavka je dvosjekli mač, sama po sebi je krupan zahtjev za javni istup i treba to razdvojiti od ostalih zahtjeva, jer će sve skupa krenuti u krivom smjeru i po tankom ledu.

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Ovoj današnjoj nazovimo oporbi bi trebalo jasno dati do znanja da voda neće na njihov mlin već da se i njima sprema Goli Otok jer godinu dana glumataju sa brnjicama na guzicama i ne rade ništa.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Mikojan

Treba im jasno dati do znanja, ali tko ima moć sprovesti to u djelo? Narod nema. Pravosuđe – znamo kako funcionira. Tko se dočepao moći, ukopao se u njoj kao krpelj – išćupaš mu ono šta viri van, glava ostaje unutra, na sigurnom, tijelo ponovo naraste. Do sad je bilo… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

mišljenja sam da se treba pokušavati otvarati oči- ne se obazirati na dežurne pljuvače jer ako se i jednome pomogne u osvještenju i uvidu -puno je učinjeno, nuditi nađeno na netu, podsticati ljude da se zagledavaju u sebe i zamisle kakvi su prema drugima …može li bolje od trenutnog-žetva se… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

To je moja misija, u radu s ljudima najprije moramo biti svjesni da radimo sa ovisnicima. Ne sa narkomanima, nego sa ovisnicima o lažima, o tv programu, sa ovisnicima o rutini, o autoritetu, o nametnutom režimu i mišljenju, o svom ukorijenjenom obrascu razmišljanja. Ne može im se oduzeti predmet ovisnosti… Pročitaj više »

nfvaewfaerfbvaefraze
Gost
nfvaewfaerfbvaefraze
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Izvrsna dijagnoza ovisnika kurtonaša.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Nije teško uočiti njihovo ponašanje tipično za ovisnike. Čim uspostavim kontakt sa ovom vrstom ovisnika iz mojih krugova ili obitelji, direktno ili telefonom, prvo sa čime će započeti razgovor je referiranje brojeva novozaraženih, novoumrlih danas i šta kaže stožer – svaki dan je danas i svaki dan ista programirana priča.… Pročitaj više »

onvsivuezbnvjsbcfjsw
Gost
onvsivuezbnvjsbcfjsw
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Dobar si psiholog terapeut, bravo.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije

Hvala. Medicina nije moja struka. Život je moj fakultet – specijalizacija – poznavanje ljudske prirode, ega, karaktera, psihe, sklonosti, slabosti… za to mi nije potrebna diploma nego sposobnost uočavanja. Isto tako, život me naučio iz loših situacija izvući najbolje šta se može. Negativne okolnosti iskoristiti za nešto dobro. Otkad radim… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

zaslužuješ ne samo pohvalu već i sljeđenje, dok je dobrih duša poput tvoje u dejstvu ovaj svijet ima šanse…..nemamo lasere ni skalarna oružja ali svi imamo mozak i…….i n f o r m a c i j u…..
ta poručeno nam je…….dali smo vam mozak pa ga i koristite.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

Svaka cast gospodji,ali ovo objasniti velikoj vecini ljudi je gotovo nemoguce,
nazalost…

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije

majja je umišljeni homoseksualac pun mržnje i jedino se može ovdje nešto preseravat ko fol kuži sve

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
5 mjeseci prije
Reply to  bauštelac

Budite kulturni!

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije

zašto kako mišliš kulturni pa nisam rekao peder

Adidas
Gost
Adidas
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

A ti sa ovakvim komentarom širiš samo pozitivu, je li? To kar očitaš tistemu zgoraj izhaja tud iz tebe. Le kdaj se je pa tebi kaj potapljalo med nogami da si ves čas jezna?
Oprosti ali ne pljujem nego samo upotrebljavam tvoje pitanje koje si sama prva napisala.

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije
Reply to  Adidas

od kud je majja?

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Adidas

nastojim korektno ići u razmjenu mišljenja di se uvijek može bolje od trenutnog, hvala ti na sugestiji kao i ostalima koji su dali korektnu primjedbu -smanjit ću zajedljivost ….pa svatko ima za naučiti- popraviti trenutno…..ostalo ću ti uz prevod za dotičnog: sprehodite se po portalu ter objavah in komentarjih tega… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

poslušaj mater, kdaj si nazadnje to svoje zlo potopil med noge na pravem mestu?tako da si ves čas jezen.

Neznankako
Gost
Neznankako
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Daj objasni minolim te sto te ponukalo da napises ovaj komentar. 1 mislis da je originalan 2 mislis da je duhovit. 3 MISLIS da si mozda ponizio komentatora kojem replociras 4 ti si osoba bez karaktera i zato se prilagodjavas vecinskom nacinu razmisljanja jer mislis da ces tako najbolje proc… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

7 postavio je pravo pitanje i čeka se odgovor

Neznankako
Gost
Neznankako
5 mjeseci prije
Reply to  bauštelac

Zasto bi to bilo pravo pitanje . Kad je ocito da nije pravo pitanje jer se zna dobro ko je legendarni grk na oobom portalu. Ti isto koliko se sjecam nisi los. A malo morgen je obican nemastoviti trol . Radi za gmo parizer

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Dovoljno je da pogledaš blokirane klonove koji su se potpuno prestali micati, pa čak i treptati očima – na primjer onaj novinar crnac na ulici krajnje lijevo. Dobro pogledaj ponašanje svih tih klonova, a naročito kada se isključe i budu duže vrijeme ukočeni kao lutke. Ima već dosta godina da… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Pazi koji komentar . Pravi produkt znanstvene analize. “Da listvarno verujes u to şpšto pišeš” ah kako Duboko kako pronicljivo . Kako originalno. Originalno ko klon izlucevine klona hilari klinton

Francuz
Gost
Francuz
5 mjeseci prije
Reply to  Neznankako

A pazi koji komentar i produkt znastvene analize i sa tvoje strane. Baš originalan “to sa izlučevinom”. Kako več ide ona tvoja psihoanaliza iz tvog komentara malo više gore pod brojem 6? Citiram: 6.Imas neki psihicki poremecaj zbog kojeg mislis da si inteligentan i to zelis dokazat na glup nacin.… Pročitaj više »

Neznankako
Gost
Neznankako
5 mjeseci prije
Reply to  Francuz

Pa dobro si mi spustia . Svaka cast

mario
Gost
mario
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Znamo već dugo za klonove, hvala

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

haha… Meni je ovaj John McCain najsmjesniji… Iskren da budem, nemam pojma da li su ovo kolonovi ili ne… To da su ovi kamatarski banditi mogli napraviti i usavrsiti tu tehnologiju preko njihovih “renomiranih filantropskih instituta” – ne sumnjam… Ako su uspjeli klonirati ono ovcu (Dolly ako se ne varam)… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Ima razlog budi siguran. jer oni suradjuju i sa ufovcima i sličnim negativnim entitetima..

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

pa i prije Grka je na portalu pokazivano-znamo tko je počeo pokazivati ili si i ti omanuo u pračenju i što je bilo oko toga- šutio si a i sad isti pravi sranje-no nisi ti ovdje policajac…… ali daaaaa postoje klonovi-tko ne sluša određeno i pokuša po svome-neprimjetno za večinu… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

Epštajn uopće nije izvršio samoubojstvo – izvukli su ga iz zatvora, ugasili su zatvorske kamere, a nakon njegove “smrti” je njegov privatni avion s otoka otišao na Antarktik i nazad – postoji službeni zapis o tom letu i snimljena putanja. Otok je čak renoviran nakon njegove “smrti” – vidio sam… Pročitaj više »

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Legendo, uvijek izletiš sa nekom ekskluzivom i vrlo značajnim informacijama 👌

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

znam za to- bilo je objavljeno za događanja da je ptica dobro propjevala i skrivena na sigurno pa ubrzo i suradnica na redu pa ne mora baš sve od mene biti rečeno i pokazano-svi smo u potragu se dali jer šuška se da do zemljinih promjena nije još dugo-mislim da… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

za starog Buša u dane pokopa je pisano da je bio jedan od boljih klonova i tada su djeljeni pozivi za sud u onoj kao skripta za pjevanje tog oproštaja od pokojnika-ima video na netu kako svi se čude malim bjelim koverticama i mislim da su tada odveli kilaricu nakon… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Johnny Depp i ostali glumci ili pjevači se nekada ne žele gnjaviti s obožavateljima, pa onda šalju svoje klonove, a političarska banda ovako izbjegava veliki rizik po svoje živote. Naši političari vjerojatno nemaju klonove, ali u SAD ih ima koliko hoćeš. Prije blokade i totalne ukočenosti ih je gotovo nemoguće… Pročitaj više »

Slonica
Gost
Slonica
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Mislim da ipak treba odvojiti dublere koji su korišteni u svrhu obilazaka nekih ivenata, bili viđeni ili odradili neka nevažna zbivanja..
Od klonova…

Sto se tiče dublera neke zvijezde ih javno pokazuju, snimaju dijelove filma i dobro zarađuju na račun sličnosti.

Klon i dvojnik (dubler)su dva različita termina.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Slonica

Dvojnici su bili nekada davno, prije pojave robotskih klonova.
Klon je savršena kopija, za razliku od dvojnika.

bauštelac
Gost
bauštelac
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

ma pusti od kad su klonirali ovcu dolly tko ima para za to to i radi misliš da pedofili mogu otet toliko djece a da ne govorim o žrtvovanju sotoni mislim stvoriš klon i onda ga se riješiš poslje je misa

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
5 mjeseci prije
Reply to  bauštelac

Upravo sam htjela isto napisati! Klonirali su ovcu i dalje – ništa ? Vraga ništa! One priče o tunelima s djecom, moguće da su istinite ako su klonirali….

Novi kolac
Gost
Novi kolac
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Grk majstore,koliko su otporni ovi klonovi na AK47 ili sta ti preporucujes,onako iz svog ugla?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Nema tu nekog velikog otpora – kopilo će crknuti od metka, kao i original.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

A sta mislis ove zenske klonovi,valja li to cemu?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Samo pazi da slučajno ne naletiš na “Living tissue over metal endoskeleton” kao u Terminatoru – gadno si nadrapao ako pucaš na takvog tipa.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Pa sta cu mu onda?Da ga zalijem vodom?Kratki spoj,puf,boom,gotov,hajmo sljedeci😄

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Novi kolac

Koncentriranom solnom kiselinom

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

…od malo bubiča iz tabakere Grka.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

E da

Adidas
Gost
Adidas
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Ja mu vjerujem. Evo baš neki dan sam na svoje oči imao priliku vidjeti jednog takvog klona. To je bio klon Sultana Veličastnog. Samo nije jahao na konju, nego je vozio kamion do Austrije. Na benziskoj pumpi kad si ga pogledao, to treptanje očima, zijevanje ustima, meni je izgledao ko… Pročitaj više »

Francuz
Gost
Francuz
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Na otvorenom, na zatvorenom je njegov klon.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Termičko skeniranje nedvosmisleno pokazuje da je Hillary Clinton robot: https://www.youtube.com/watch?v=noBW8GvvoSw Hillary Clinton sa sastoji od plavog hladnog metala, a svi ostali imaju normalan crveni termički otisak – to se vidi na 2:58. Ovdje je klon Hillary Clinton u akciji: https://www.youtube.com/watch?v=gUbHFmpVFdw Više puta je klon posrnuo, prestao govoriti ili je previše… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

čestitam, da je s moje str.krenuto pokazivanje ovog materijala bi se gomila pljuvača sjurila da se izžive-vođu ste svi uočili….dovoljan je posjet di je istup kod anno domini i pokaza prilično aktuelna teksta bez obzira na način plasiranja što očito se ne razumije …….tebe nešto zaobilaze što je dobro….informacija je… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

To je zato jer mene štiti Grk iz podzemno svijeta Hada i njegov veliko prijatelj, vrhovno Bog Zeuš s Olimpa.
Oni će rezati sav krvavo neprijatelj na hiljadu komata i praviti od njih OSTATAKA!

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Dobre su ti ove snimke, jaooo kad to pokažem mojima sutra… nekima sam proslijedila preko Signala, čuđenju nema kraja 😧

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

Roboti i klonovi su zbog metala nezgodni za ljude – to su zapravo Terminatori – ali malo bubiča od Grka iz njegove tabakere će sve robotske kopilandere lako otopiti sa super-čiselina.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Da su terminatori, to je prvo šta pomislim kad ih vidim. Još nekako sa ovim probnim primjercima koje treba usavršavati, imati ćemo posla sa terminatorima – ubojicama.

Malimali
Gost
Malimali
5 mjeseci prije

Valjalo bi pomenuti da je kongres SAD Fauciju zabranio izvjesne eksperimente sa/na virusima, pa je Fauci to prenio u Kinu. O tome je mnogo prašine digao intervju sa Judy Mitkovits, ona je neko vrijeme radila u tom projektu, a kad je skužila što zapravo radi, pobunila se, naravno izgubila posao… Pročitaj više »

nessy
Gost
nessy
5 mjeseci prije
Reply to  Malimali

Ne znam zasto su ljudi sumnjicavi prema ovim genijalnim naucnicima. Oni daju sve od sebe da stvore biolosko oruzje od kojeg nema obrane. Tim vise, od njihovih genijalnih izuma, ne umire se u par minuta, kao od kemijskog oruzja. Oni ce vam humano, ostaviti par mjeseci, ili tjedana, da se… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije

Covid-19 nije Sars CoV-2 već je genetska manipulacija Sars-CoV-2, drugim riječima to je Frankeštajn koji po svojim karakteristikama ulazi u sferu biološkog oružja. On je početak priče stvaranja lažne programirane pandemije uz konstantno nametanje ograničenja i širenja straha, od strane četverokuta „ Vlade svijeta – medicina – korporacije – mediji“… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Uzročnik malarije nije virus. Sve to skupa nije tako jednostavno. I oni koji desetljećima prtljagu po genomima biljaka (GMO), npr Monsanto, neznaju sve. Npr tvrde da ima 15 mutacija, a zapravo ih ima više od 20. Nemožeš sa Dna kako ti hoćeš. Dva vrlo jednostavna pitanja: 1. Kakve ‘spikeove’ imaju… Pročitaj više »

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Nanočestice koje su patentirane kao „US Patent WO 2020/060606 A1“ Taj patent ne patentira nanočestice nego rudarenje kripto-valuta putem praćenja tjelesnih aktivnosti korisnika. Za to se mogu koristiti različiti senzori: praćenje moždanih valova, pulz, kontrakcije mišića, temperatura tijela, protok tekućina (krvi), kretanje udova ili tijela, radijacija ljudskog tijela… i svih… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije

Ja sam sasvim zadovoljan s fizičkim novčanikom, a fiktivni digitalni novčanik mi uopće ne treba. Kada padne sustav ili kada nestane struje ili se prekine internet ili padne neka web stranica, onda su svi ti digitalci potpuno izgubljeni, blokirani i ne mogu ništa sa svojim karticama i brojevima na ekranu.… Pročitaj više »

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Ova konstatacija je logički obrazložena

pera lozac
Gost
pera lozac
5 mjeseci prije
Reply to  Legendarni Grk

Dovoljno se prisetit sta se desilo 2017 ili 18-e nesecam se tacno, kada je pao sistem Hrvatskog Telekoma na nekih 5-6 sati i nisu se mogle koristit kartice, kolika je frka ispala a bogami i panika. E sad aj da zamislimo da se to desilo u Svedistanu gde se kes… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

To se dalo vidjeti,u kratkom isčezlom videu iz kine,dijeca u školi nose oko glave rajf…zelena lampa=sluša koncentrirano,,,crvena….još je živ,misli svojom glavom.

duki
Gost
duki
5 mjeseci prije

Čim je ” čovjek”visok do 1,60 m znaj da neko zlo čuči u njemu,za ovoga je Mengele pič..in dim. A ovo je rezultat enormnog bogaćenja pojedinaca! Ovce bleje a blejat’ če i dalje. Smrtonosni igrokaz se nastavlja sada če “besplatna tranša cjepiva” odraditi svoje- suzbili će virus,ali što kada cjepivo… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

Ovom na slici ni Frankenstein nemere vode polit.. jezuitska je to škola.. nedaj ti bože popit nešto od njegovi asortimana i lijekova’..

Drago
Gost
Drago
5 mjeseci prije

Admiral Domazet je prije pola godine govorio o novom soju virusa, napravljenom od tvora.

viktor
Gost
viktor
5 mjeseci prije
Reply to  Drago

Tako je. Spomenuo je ”venetke” t.e. tvorove.

admir huskic
Gost
admir huskic
5 mjeseci prije

morate i vi ponekad napisati gluposti i nabuloze

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
5 mjeseci prije

Taj je isto plaćenik od Rotschilda,Gatesa,buba Schwaba i sotonista iz WEF-a,zemlja će im kosti izbaciti.

Puž
Gost
Puž
5 mjeseci prije

Autor: Sandy.
hahahahahahahahahahahah

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
5 mjeseci prije

I Petar Daszak je sada član stručnog tima WHO, koji se nalazi u Wuhanu. Taj isti tim već je objavio da SARS-Cov2 sigurno nije došao iz laboratorija, nego je na čovjeka preskočio sa neke životinje, ali ne znaju još koje. Nema kraja slučajnostima. Vjerojatno to objašnjava ogromnu popularnost “teorija slučajnosti”… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

dada da i dadaizam i ‘znastveni krugovi’ i wuhan.. ako nije ovako, je onako i ako nije onako je nekako..

Kardinale
Gost
Kardinale
5 mjeseci prije

Okultna sotonisticka sekta crnog talmuda vodi ludilo i novi konc logor. Odakle tolika mrznja prema gojimima i pravo da se igraju ljudskim zivotima? Moze li netko ove zle degenerike privesti sudu i osuditi? Ovo je genocid i holokaust veci od onoga 1945.

Sony
Gost
Sony
5 mjeseci prije
Reply to  Kardinale

Privesti može, a suditi im nema tko iz pravosuđa jer je taj sistem njihov, sistem u sistemu. Ostaje druga opcija za izvršenje osude. Već su osuđeni od čovječanstva, nema nikoga da to izvrši jer su fizički neuhvatljivi i maksimalno zaštićeni tehnologijom. Da bi se nekoga uhvatilo i zatvorilo, treba znati… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Sony

solidno posloženo-čestitam

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije

Ključna prevara kod “PCR testova” – detektiraju se egzozomi, a ne virusi:

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2882729191999534

Mnogi virusolozi i liječnici potvrđuju da su “virusi” zapravo egzozomi.

shumadinac
Gost
shumadinac
5 mjeseci prije

Moratorijum na ovakva istraživanja u civilnom sektoru nema nikakvog uticaja na vojna istraživanja.

Metallica
Gost
Metallica
5 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Zato vojna istrazivanja imaju moratorijum na civilni sektor.Cak se protezu i dalje od sumadije…Cak i i Tokijo.

Metallica
Gost
Metallica
5 mjeseci prije
Reply to  Metallica

!

Max
Member
Max
5 mjeseci prije

Tko nakon ovoga ne progleda nikad i neće.

... ....
Gost
... ....
5 mjeseci prije

Kako shvatiti ovaj naslov?

Kresimir
Gost
Kresimir
5 mjeseci prije

Nisam citao pazljivo, ali uglavnom se ne slazem. Virusi se ne vide pod optickim mikroskopom, a pod elektronskim mikroskopom vide se samo u obliku nekog preparata, a ne u zivom stanju. Cijela ” germs teorija” je sumnjiva. Virusi su ili egsosomi ili je istina negdje izmedu. Jednom sam procitao neku… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Kresimir

“… Ne mogu vise pronaci tu studiju….”

Kolega, ja bih vam predlozio da krenete odavde…

https://www.logicno.com/politika/nedokazivanje-uzrocnika-simptoma.html

Samo polako i pazljivo citajte i analizirajte…
Imate masu poveznica na jos zanimljivije naucne radove i klipove naucnika…
Sretno

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

lagana sugestija za ,,,,,,,,,,dobrog tragaoca Istražuj… gore kod Grka je predložen video o NASA–nađi malo vremena i virni izlaganje.žena koja govori ima još videa što je sve našla…obrati pažnju na uput što i gdje pročitati…prvo je video postavljen jer sumnjam u blokadu i sad pregledavam što to pokazuje i ti… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  Maaja

“… gore kod Grka je predložen video o NASA…” Koligice, Hvala na preporuci. Pogledao klip! Sjetio sam se da sam ovaj isti klip u originalu – gledao prije 7-8 godina… Nevjerovatno. Cak imam negdje na starom kompu zasigurno ovaj PDF file – koji je i ovdje dostupan… Tada sam shvatao… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

slušaj brate, nije mi iznenađujuće kompatibilnost sa tvojim pristupom zbog prečitanog puta sl.tvome o svemu ovome i zato je prisutnost razmjene potrebna da se to nađeno iskristalizira a ti si u tome kao detonator- strpljivo pričekati da primjetiš i pošteno češ reći svoje uvide i uvijek si korektan prema svakome… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Zanimljivo je da je taj dokument iz 7. mjeseca 2001.
Još onda su postojale sve te tehnološke igračke o kojima ljudi nemaju pojma da se protiv njih potajno koriste.

ledno doba
Gost
ledno doba
5 mjeseci prije

ovaj štakor na slici lijevo, je daleko veća krvopoija nego šišmiš,

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  ledno doba

Takve i šišmiš izbjegava.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
5 mjeseci prije
Reply to  CAN

Šišmiš šišmišu ugledavši dr, Faucia :

Šišmo od vakih !!

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Umpah Pah

Frizerski salon:

,,šišam mišam,,

Cijenik
Šišmiš frizura 6,66 $

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  CAN

P.S.
JU-TU JUHA
GRATIS

Kihot
Gost
Kihot
5 mjeseci prije

youtube.com/watch?v=RD7e8mJJv6o&feature=emb_logo

Pazite ovu bolesnu propagandu. do kud to ide. A ovaj demonski gnom sada Amerikancima “preporučava” da nose 2 maske!

zerohedge.com/medical/cdc-begins-recommending-wearing-two-masks

Simon
Gost
Simon
5 mjeseci prije
Reply to  Kihot

Kad si već stavio link na ZH, već je ZH prije objavio jednog nadobudnog doktora koji zagovara 4 maske;

zerohedge.com/medical/doctor-tells-nbc-americans-should-consider-wearing-four-face-masks

mQstar
Gost
mQstar
5 mjeseci prije

Zašto kažu da Fauci sliči na tatu/Majku Terezu…

“mogu samo pokazati vrata…”
https://gab.com/JuliansRum/posts/105708989588583952

Istražuj
Member
Famed Member
Istražuj
5 mjeseci prije
Reply to  mQstar

E ova je najpametnija, a mozda i najperfidnija od Q… Kako napraviti promjenu – sa glupacima…? Nikako… Nece biti nikakve Promjene, nego ce se samo oni na “tzv vrhu demokratije” promijeniti… Promjena je naprosto nemoguca – sa zaglupljenim i neinformiranim ljudima… Obmana je OOGROMNA. Stara nekoliko stoljeca, a ulazi u… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

Dok stoka ima za pasti, a pastiru sotona naređuje.nema pomaka.

Maaja
Gost
Maaja
5 mjeseci prije
Reply to  Istražuj

slažem se s tvojim promišljanjem i tužno gledam prilog-obradu iz Srbije pomalo iznenađeno pa zar i on……..jedan prilog švarceneger -ajl bi bek-terminator trom neugledan i nosi na nozi sigurnosnu čizmu ko mc cain,.kilari klan i ima ih dosta i snimci niču sve više zbilja postaje sve nam čudnije i nije… Pročitaj više »

bole
Gost
bole
5 mjeseci prije

Da li je mali iskompleksirani gnom Faucci, napokon postao tvor?

Pun Kufer
Gost
Pun Kufer
5 mjeseci prije

E, moj Sandy, novinaru nas!
Pomijesao si ti i tvorove i lasice i nerceve i vise neznas koja je krznena zivina koja.
Vidi se da si bio nepazljiv ucenik u osnovnoj skoli.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik