fbpx

Dr. Fauci potajno je naručio kineske “eksperimente na životinjama” uznemirujući povezane s izbijanjem COVID-a

Fauci-eksperimenti na zivotinjama

Ako ste bili na internetu prošle godine otprilike u to vrijeme, vaš je vremenski slijed na društvenim mrežama bio preplavljen nepreglednim nizom priča i memea koji uključuju šišmiše.

Koronavirus se upravo dobrano zahuktavao u siječnju 2020. godine i vrtjele su se glasine da se virus pojavio jer su Kinezi jeli “juhu od šišmiša”.

Iako je većina priča i memea o temi šišmiša bila neobična, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) priznala je da su COVID-19 i šišmiši najvjerojatnije nasljedno povezani. Međutim, tu kažu veza prestaje. WHO još uvijek tvrdi da je podrijetlo COVIDA-19 i dalje tajna.

Sve do sada…

Bombastičan istraživački izvještaj voditelja Fox Newsa Stevea Hiltona bacio je potpuno novo svjetlo na podrijetlo Covida-19, a prema izvješću, to nema nikakve veze s juhom od šišmiša, ali ima puno veze s dr. Faucijem i tvorovima.

Da, tvorovima.

Tvorovi su one preslatke dlakave male lasice koje mnogi Amerikanci drže kao kućne ljubimce… a dr. Fauci je ta dosadna mala lasica koje se Amerikanci ne mogu riješiti.

A kad su se ove dvije lasice napokon spojile u istraživačkom laboratoriju u Wuhanu u Kini, dogodilo se nešto nezamislivo – stvorena je i u svijet oslobođena smrtonosna i destruktivna pandemija.

To tvrdi Steve Hilton u svom novom istraživanju podrijetla pandemije koronavirusa.

Međutim, priča o COVIDU-19 ne započinje u kineskom Wuhanu. Zapravo je započela prije desetak godina u nizozemskom istraživačkom laboratoriju.

Inovativno epidemiološko istraživanje održano je u Medicinskom centru Erasmus u Nizozemskoj. Istraživači su pokušavali otkriti različite načine na koje su respiratorni virusi reagirali u ljudima. Znanstvenici su u svojoj studiji koristili tvorove, jer tvor ima sličnu plućnu strukturu kao i čovjek, s dobro razvijenim respiratornim bronhiolima i submukoznim žlijezdama.

Konkretno, istraživači su željeli znati može li nezračni virus mutirati kako bi postao zarazna bolest koja se prenosi zrakom.

Dakle, da bi to otkrili, istraživači su injekcijama ubrizgali virus gripe u tvorove i nakon niza testova otkrili su da se nezračnim virusima može manipulirati kako bi postali puno jači i širili se kapljicama dišnog sustava.

Nalazi su bili revolucionarni i ova je studija otvorila put potpuno novoj vrsti znanstvenih istraživanja genomike pod nazivom „Dobitak funkcije“ („Gain of function“).

Poanta istraživanja “Dobitka funkcije” bila je replicirati u laboratoriju ono što je učinjeno s tvorovima u Nizozemskoj – uzeti virus te manipulirati i mutirati ga kako bi bio “jači” kako bi se vidjelo hoće li “dobiti novu funkciju. ”

Na površini zvuči pomalo grozno i ​​gotovo “frankenštajnovski“ ali zamislite napredak koji bi medicinsko istraživanje moglo postići na polju testiranja virusa i cjepiva jednostavnim ponovnim stvaranjem tih virusa u laboratoriju.

Istraživanje “Dobitka funkcije” temeljilo se na filozofiji “držite prijatelje blizu, ali neprijatelje bliže”.

Međutim, kad neprijatelje držite blizu, riskirate da se opečete.

Stvaranje ovih bezbožno jakih i vrlo zaraznih virusa u istraživačke svrhe moglo je dovesti do slučajne ili podle katastrofe epskih razmjera.

No, unatoč opasnosti, mnogi u znanstvenoj zajednici vjerovali su da je potencijal za napredak veći od ogromnih rizika.

Dr. Anthony Fauci bio je jedan od tih ljudi.

Istraživanje “Dobitka funkcije” brzo se proširilo u laboratorije diljem svijeta, a novac je stizao sa svih strana svijeta, uključujući Sjedinjene Države.

Prema članku Newsweeka napisanom 2019. godine, Nacionalni zavod za zdravlje (NIH) i Nacionalni institut za alergiju i zarazne bolesti (NIAID) kojeg je vodio Fauci, tijekom šest godina uložili su 3,7 milijuna dolara za istraživanje šišmiša i koronavirusa u Kini kroz razdoblje od šest godina.

Važno je napomenuti u tom konkretnom članku Newsweeka da se američka obavještajna služba povukla iz svojih ranijih tvrdnji da se izbijanje koronavirusa dogodilo “prirodno” i priznala da je pandemija “mogla” započeti curenjem iz laboratorija u Wuhanu.

No, ovo novo istraživanje nije se odnosilo samo na šišmiše. Išlo je dublje i mračnije od toga. Ustvari, dr. Fauci je među prvima financirao kontroverzna istraživanja „dobitka funkcije“  na tvorovima u Wuhanu u Kini. Fauci je bio toliko predan kontroverznom radu da je još 2011. godine napisao članak u časopisu The Washington Post pod naslovom “Rizik od virusa gripe vrijedan preuzimanja”, gdje energično brani istraživanje “Dobitka funkcije”.

No, nešto se vrlo zanimljivo dogodilo neposredno prije Obaminog moratorija na “Dobitak funkcije”.

Doktor Fauci naručio je studiju za procjenu rizika od pojave novih koronavirusa od divljih životinja. Fauci je želio vidjeti koji virusi mogu zaraziti životinje i ljude. Direktiva koja stoji iza istraživanja i napisana u sažetku projekta bila je manipulacija „Dobitak funkcije“.

Ali Obamin se administrator uplašio zbog programa.

Dok su mnogi u znanstvenoj zajednici (poput Faucija) bili vrlo uzbuđeni istraživanjem „Dobitka funkcije“, ono je postajalo popularnije, i dobivalo je sve više pažnje pa su postavljena značajna sigurnosna pitanja. Na kraju, bilo je previše kontroverze i 2014. Sjedinjene Države su se povukle.

Portal NPR je izvijestio da je Obamina administracija zabrinuta zbog bilo kakvih istraživanja koja bi viruse mogla učiniti opasnijima, pa su ih htjeli zaustaviti i pregledati studije kako bi utvrdili mogu li ove mikrobe učiniti sposobnima da izazovu više bolesti ili se lako proširiti zrakom.

Ovo je službeno američko priopćenje o prestanku financiranja istraživanja “dobivanja funkcije”.

Studije o dobivanju funkcije ili istraživanja koja poboljšavaju sposobnost patogena da uzrokuje bolest pomažu u definiranju temeljne prirode interakcija čovjeka i patogena, omogućujući tako procjenu pandemijskog potencijala zaraznih uzročnika u nastajanju, informiranje o naporima javnog zdravlja i pripravnosti, i unapređivanje razvoja medicinske protumjere. Studije dobivanja funkcije mogu sadržavati biosigurnosne rizike; stoga se moraju procijeniti rizici i koristi od istraživanja dobivanja funkcije, kako u kontekstu nedavnih američkih incidenata biološke sigurnosti, tako i u kontekstu održavanja koraka s novim tehnološkim razvojem, kako bi se utvrdilo koje vrste studija trebaju ići naprijed i pod kojim uvjetima.

 U svjetlu nedavnih zabrinutosti u vezi s biološkom sigurnošću, koje stupaju na snagu odmah, američka vlada (USG) zaustavit će nova američka financiranja za istraživanja dobivanja funkcije virusa gripe, MERSa ili SARSa, kako je definirano u nastavku. Ova stanka u financiranju istraživanja bit će na snazi ​​dok se ne dovrši opsežan i jasno promišljen postupak koji rezultira usvajanjem nove politike istraživanja SAD-a o dobivanju funkcije 1. Ograničenja za novo financiranje primjenjivat će se na sljedeći način: Novo USG financiranje neće biti objavljeno za istraživačke projekte s dobivanjem funkcije za koje se opravdano može očekivati ​​da daju atribute virusima gripe, MERS-a ili SARS-a, tako da bi virus mogao imati pojačanu patogenost i/ili prenosivost kod sisavaca respiratornim putem. Stanka za financiranje istraživanja ne bi se odnosila na karakterizaciju ili ispitivanje virusa gripe, MERS i SARS koji se javljaju u prirodi, osim ako se opravdano očekuje da će testovi povećati prenosivost i / ili patogenost.

Ali dr. Fauci nije prestao financirati “Dobitak funkcije”.

Ta mala lasica je nastavila kopati…

Fauci je održavao istraživanje na životu pametnim podugovaranjem rada s njujorškom udrugom nazvanom “Eco-Health Alliance” (Eko-zdravstveni savez), koju je vodio zoolog Peter Daszak. Daszak se proslavio otkrićem veze između šišmiša i SARS-a.

Fauci je uplatio tri milijuna dolara “Eco-Health Allianceu” i istraživanje se nastavilo.

Ali sad dolazi najluđi dio.

Prema bombastičnom izvještaju Stevea Hiltona, “Eco-Health Alliance” se zatim okrenuo i podugovorio dio “Dobivanja funkcije” Faucijevog istraživanja natrag na Institut za virusologiju Wuhan.

Hilton kaže da papirologija iz Wuhana sadrži “referentni broj” koji vodi izravno natrag do sredstava koja je Fauci uplatio “Eco-Health Allianceu”.

Sve ceste vode natrag do Wuhana, a Fauci vozi automobil.

Nije tajna da je Fauci financirao laboratorij u Wuhanu, puno je izvještaja o njegovom “općem financiranju”. Međutim, izvještaj Stevea Hiltona otkrio je krvave detalje o specifičnom poslu koji se radio, a o kojem do sada nitko nije izvještavao.

Prema dokumentaciji iz Wuhana koju je gospodin Hilton preuzeo, laboratorij je prikupio izmet šišmiša iz špilje u Kini i u uzorcima otkrio mnoge slučajeve novog koronavirusa. Istraživači su analizirali i sekvencirali svoje genetske informacije, a zatim su od tih uzoraka izgradili nove viruse i njima zarazili ljudske stanice. To istraživanje otkrilo je da bi se njihovi umjetni virusi zapravo mogli ponašati točno poput “prirodnog virusa”.

Ali upravo je ono što su istraživači otključali najstrašnije od svega.

Prema izvješću, stvaranje i istraživanje virusa u laboratoriju otključalo je vrlo specifičan “prolaz” u ljudsko tijelo. A još je zagonetnije i užasnije da virus COVID-19 s kojim danas imamo posla ima upravo iste karakteristike “gatewaya” (prolaza).

Vjerujete li u slučajnosti? Ja ne…

Virus COVID-19 lijepi se na stanice 10-20 puta jače nego virus SARS, a to je ono što COVID-19 čini tako nevjerojatno zaraznim.

Pogledajte što se događa kada COVID uđe u tijelo:

Koronavirus ulazi u tijelo kroz nos, usta ili oči. Kad uđe u tijelo, ulazi u zdrave stanice i koristi pogon u tim stanicama kako bi stvorio više virusnih čestica. Kad je stanica puna virusa, ona se otvara. To dovodi do odumiranja stanice, a čestice virusa mogu zaraziti više stanica.

Virusi stvoreni tijekom istraživanja u Wuhanu nisu potpuno isti kao virus COVID-19 s kojim danas imamo posla. Međutim, kako ističe gospodin Hilton, provedeno istraživanje potvrdilo je da bi se COVID-19 mogao proizvoditi u laboratoriju koristeći iste tehnike koje su razvijene u projektu dr. Faucija.

Uz to, Faucijev projekt nastavio se još tri godine.

Današnji virus COVID razlikuje se od bilo kojeg drugog “prirodnog” virusa koji smo vidjeli u prošlosti. Prirodni virusi s vremenom postaju zarazniji jer prirodno mutiraju, ali današnji virus COVID već je imao tu značajku “ugrađenu” odmah pred vratima.

Dokumentacija iz projekta dr. Faucija objašnjava kako su istraživači zamijenili viruse iz šišmiša i drugih životinja kako bi napravili više zaraznih virusa za proučavanje.

A još je nevjerojatnije bilo ono što je rekla kineska virologinja Shi Zhengli – objasnila je da se “okosnica” ovog virusa COVID-19 podudara s drugim virusima koje je stvorio čovjek iz laboratorijske biblioteke Wuhan.

Prema Steveu Hiltonu, stručnjaci kažu da COVID-19 izgleda kao dva različita soja od šišmiša i još jedne neidentificirane životinje… možda opet tvora?

Pitanje je sljedeće – može li se nešto poput COVIDA-19 dogoditi prirodno? I ako je tako, zašto izgleda i djeluje tako slično virusima koje je stvorio čovjek prije samo nekoliko godina, a mnogi su iz osobnog trezora dr. Faucija?

Još slučajnosti? Sad se stvarno gomilaju.

Ne vjerujem u slučajnosti, ali isto tako ne znam kako je COVID nastao niti kako je pušten u svijet. Ali mislim da je istraga Stevea Hiltona najdublje i najuvjerljivije što smo do sada vidjeli. To definitivno stavlja Faucija u središte zbivanja na vrlo opasan način i otvara prostor za još puno pitanja.

Sve češći pozivi da se istraži Institut za virologiju Wuhan kao potencijalni izvor SARS-CoV-2 doveli su do pojačanog nadzora udruženja Eco Health Allienca.

E-mailovi koje je američki U.S. Right to Know (Pravo na znanje SAD-a) pribavio pokazuju da su izjavu u časopisu The Lancet čiji su autori 27 istaknutih znanstvenika iz javnog zdravstva a u kojoj se osuđuje “teorija zavjere koja sugerira da COVID-19 nema prirodno podrijetlo” objavili zaposlenici udruge Eco Health Alliance, neprofitne skupine, koja je primila milijune dolara američkih poreznih obveznika za genetsku manipulaciju koronavirusima sa znanstvenicima s Instituta za virologiju Wuhan.

E-mailovi dobiveni putem zahtjeva iz javne evidencije pokazuju da je predsjednik Saveza EcoHealth Alliancea, Peter Daszak skicirao izjavu za Lancet i da ju je namjeravao objaviti tako da se “ne može identificirati kao izjava koja dolazi iz neke organizacije ili od neke osobe“, već da se na nju gleda kao na “jednostavno pismo vodećih znanstvenika“. Daszak je napisao da je želio “izbjeći da djeluje kao politička izjava“.

Pismo znanstvenika pojavilo se u časopisu The Lancet 18. veljače, samo tjedan dana nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da će bolest uzrokovana novim koronavirusom dobiti naziv COVID-19.

27 autora “oštro osuđuju teorije zavjere koje sugeriraju da COVID-19 nema prirodno podrijetlo“, i izvijestili su da znanstvenici iz više zemalja “većinom zaključuju da je ovaj koronavirus podrijetlom iz divljih životinja“. Pismo nije sadržavalo znanstvene reference za pobijanje teorije virusa iz laboratorijskog podrijetla. Jedna znanstvenica, Linda Saif, pitala je putem e-pošte bi li bilo korisno „dodati samo jednu ili dvije izjave u znak podrške zašto nCOV nije virus generiran u laboratoriju i prirodno se javlja? Čini se presudnim za znanstveno opovrgavanje takvih tvrdnji!” Daszak je odgovorio, “Mislim da bismo se vjerojatno trebali držati široke izjave.”

Iako se fraza “Eco Health Alliance” pojavila samo jednom u izjavi The Lanceta, u suradnji s koautorom Daszakom, nekoliko drugih koautora također ima izravne veze s grupom koja nije prepoznata kao sukob interesa. Rita Colwell i James Hughes članovi su odbora direktora Eco Health Alliancea, William Karesh izvršni je potpredsjednik grupe za zdravstvo i politiku, a Hume Field savjetnik za znanost i politike.

Autori izjave također su tvrdili da “brzom, otvorenom i transparentnom dijeljenju podataka o ovom izbijanju sada prijete glasine i pogrešne informacije o njegovom podrijetlu“. Međutim, danas se malo zna o podrijetlu SARS-CoV-2, a istrage Svjetske zdravstvene organizacije i povjerenstva Lancet COVID-19 o njegovom podrijetlu obavijene su tajnom i zagađene sukobima interesa.

Osobno mi je vrlo teško povjerovati da su se sva ta revolucionarna istraživanja odvijala bez Obaminog znanja. On je čovjek koji voli “naoružati” stvari. U tome se sastoji cijelo njegovo nasljeđe – naoružani IRS (Internal Revenue Service), Intel i mediji.

Je li dr. Fauci skrivao istraživanje od Obame ili su Obama i dr. Fauci skrivali istraživanje od svih ostalih? I nakon svih ovih podataka koje smo upravo probavili, je li tako nategnuto pitati jesu li projekt i istraživanje dr. Faucija kasnije korišteni za nešto užasno podlo kako bi povratili moć?

Ili je sve bila samo jedna velika slučajnost?

Sve su to pitanja na koja zaslužujemo dobiti odgovor.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
124 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
noman
Gost
noman
19 dana prije

Wuhan virus je najjače kinesko oružje.

Picajzl
Gost
Picajzl
19 dana prije
Reply to  noman
Mikojan
Gost
Mikojan
19 dana prije
Reply to  Picajzl

O da, to kao kad gdja. Krišto poziva suce na ostavku, tako će i ovi smjeniti ono zlo Faucija kad ga je novi POTUS upravo postavio za glavnog. To je prestrašno, kako se taj provlači i bude u vrhu vlasti za svih predsjednika, znači da ima netko tko je iznad njih i oni nemaju baš neku moć u odlučivanju.

Karma
Gost
Karma
19 dana prije

ZLO u ljudskom obliku stuje sotonu i cita Talmud. Sprovodi plan i ima novaca za to.

Maaja
Gost
Maaja
19 dana prije
Reply to  Karma

…se more reči da je mjerilo informacija….a svi smo vidjeli što se čini Asanžu i Snowdenu…tako da treba imati i muda za pisati protiv hazarske mafije….još su oni i te kako opasni…….a mi koji pokazujemo što se sve koristi se napadamo od dežurnih pljuvača koji ne mogu iz okvira svog ograničena uma i bez imalo poštovanja pljuju li ga i pljuju a neznaju da se moru i ugušiti u to malo svoje zlobne pljuvačke

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije
Reply to  Maaja

zašto uvijek govoriš u množini imaš problem

Alen
Gost
Alen
19 dana prije
Reply to  Karma

Bravo, bravo i još 1000 puta bravo.
Hvala dragom Bogu da ima ljudi na ovom portalu koji vide odskle vjetar puše.
care svaka čast na tekstu svako slovo ti stoji a najviše on T.
Vidim da znaš koje zlo vlada svijetom i koje knjige tj. spise čita.

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
19 dana prije
Reply to  Karma

Upravo tako.Članak je izvrsna analiza PLANdemičnog zla.Fauci i NIH uz pomoć FDA uvode neučinkoviti,toksični remdesivir, na temelju falsificiranih podataka od Gilead-a (proizvođač remdesivira) sponzorirane studije u protokol liječenja covida.Time onemogućuju efikasno liječenje, a mnogi umiru od zatajenja funkcije bubrega(nuspojava remdesivira),a ne od covid-a ,što su već počele ispitivati regulatorne agencije. Očit je interes da nikako ne doznamo porijeklo virusa jer bi svijet bio u totalnom šoku ako se pokaže da su ga PLANdemičari sami proizveli i pustili u opticaj da na njemu zarade i uvedu medicinski fašizam.Dokazi se polako,ali sigurno gomilaju i sve bolje se uklapaju u big picture. Fauci je glavna karika ,poveznica svih muljaža i financijskih transakcija tako da će kopanje po njegovim računima(NIH,NIAID) i konekcijama prije li kasnije dovesti do raspleta plandemične štorije.Nije on glavni i jedini,ali ako ga dobro stisnu, “elitni” će ga žrtvovati kad zagusti.S obzirom što o njemu govori Judy Mikovits u Plandemiji I i II, i kakav je pakao napravio iz njenog života jer nije htjela sudjelovati u kriminalu-zaslužio bi dobranu kaznu. I nobelovac Luc Montagnier dobro poznaje muljaže s virusima(još od HIV-a) i Fauci-jeve GOF biznise,pa ne čudi ni njegova izjava da je virus lab made.Uvijek su me nervirale izjave pa što… Pročitaj više »

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

fauci gates i tedros su u kompi već godinama imali su lab u etiopiji e tamo je svašta bilo ovaj tedros je godinama prešućivao epidemije u etiopiji a mi mislili da ljudi umiru od gladi

Nonwo Nonwo
Member
Famed Member
Nonwo Nonwo
19 dana prije
Reply to  Nonwo Nonwo

Die Welt, objavio je članak u kojem piše kako je njemački ministar unutrašnjih poslova Horst Seehofer angažirao znanstvenike kako bi podigli razinu straha od COVID-19 pandemije te tako kontrolirali stavove građana koji bi se mogli usprotiviti radikalnim epidemiološkim mjerama odnosno nametnutom lockdownu. Die Welt je teze iz članka temeljio na e-mail korespondenciji. Intrigantna e-mail korespondencija datira iz ožujka i travnja 2020. godine kad je Njemačka bila u prvom lockdownu, a Seehofer je bio zabrinut zbog, prema njegovom mišljenju, mogućeg prebrzog otvaranja te je dao instrukcije državnom sekretaru Markusu Kerberu da kreira plan koji će omogućiti provedbu strogih epidemioloških mjera. Kerber je pak poslao e-mailove na adrese više znanstvenika na sveučilištima i istraživačkim institutima te ih je zamolio, između ostalog, da mu napišu najgore moguće scenarije kako bi imali „mentalnu i sistemsku“ kontrolu situacije te bi mogli mirno planirati „mjere preventivne i represivne prirode“. “Znanstvenici su isporučili obilje sugestija, uključivši prijedloge kako osigurati „strah i poslušnost populacije“. Primjerice, kampanja je trebala uključiti slike ljudi koji umiru boreći se za dah jer nema dovoljno slobodnih jedinica intenzivne skrbi. Znanstvenici su u korespondenciji međusobno pregovarali o tome kakvu smrtnost nakon zaraze SARS-CoV-2 virusom treba spominjati. Ozbiljni Robert Koch institut predložio je (visokih) 0,56 posto, dok je s… Pročitaj više »

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
19 dana prije

Pa kad neki virus dišnih puteva kaj korona ima genome virusa HIV-a u svom genetskom kodu,onda je kristalno jasno da nema teorije da je potekal iz prirode, podsjećam da su u WW1 osim bojnih otrova,iperita, korištene i bombe punjene virusima napravljenima u laboratorijima.

Neznankako
Gost
Neznankako
19 dana prije
Reply to  Jack Shadow

Virusi ne poatoje u smislu u kojem ih nama oposuju. To da je virus uzrok bolesti je isto ko da kazete da su stakori na smecu uzrok smeca. Na internetu mozete nac dosta informacija ako trazite istinu

Mr.T
Gost
Mr.T
19 dana prije
Reply to  Neznankako

👍
Isto tako, obicno cemo tamo gdje je pozar, vidjeti vatrogasce, ali to ne znaci da vatrogasci uzrokuju pozare.

Neznankako
Gost
Neznankako
19 dana prije
Reply to  Mr.T

Pa uglavnom ne . Ali bilo je i toga da su vatrogasci palil.

Vesna Šipuš
Gost
Vesna Šipuš
19 dana prije

Jeste li vidjeli na Internetu video Poraz Satane januar 2021?

Netko
Gost
Netko
19 dana prije
Reply to  Vesna Šipuš

Jesam ja. Bajke. Mislim da smo ovdje već apsolvirali da su priče o uhićenjima loših momaka glupost. Nema potrebe da se muti voda s tim dezinfo. Pokušajte na nekom drugom portalu.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije

Još jedna dimenzija kontrole – napredni klonovi: Montague Keen:   „Vaš svijet postaje preplavljen klonovima. Oni se lako proizvode u tvornicama koje se specijaliziraju za njihovu proizvodnju. Svi ste vidjeli klon Hillary Clinton u akciji. Oni imaju tehnologiju koja nadmašuje vašu maštu. To je namjerno tajeno od masa. Ostali su samo klonovi, u većini slučajeva. Oni koriste klonove koji se infiltriraju i mame ljude. Proizvodnja ovih klonova je usavršena i široko se upotrebljavaju. Oni koriste naprednu tehnologiju koja nije poznata običnim ljudima.“   https://www.youtube.com/watch?v=IUdf61BOLWc   Johnny Depp klon nije bio u stanju čak niti dati potpise obožavateljima, nego je više puta pao na pod. Već se i po ponašanju vidi da to nije original, nego beživotna automatizirana isprogramirana lutka. Oko klona se uvijek nalaze agenti koji eventualno priskoče u pomoć, da se ne bi ljudi previše približili i shvatili u čemu je trik. Osim toga, Johnny Depp klon nema tetovažu na ruci koju ima original i to je netko primijetio. Tako elita neugodne poslove prepušta klonovima, a imaju dovoljno para da ih nabave.   Na 7:13 se jasno vidi ženski klon i tu nema nikakve sumnje da se radi o robotu. Pogledajte samo beživotno njihanje tog klona lijevo-desno. I tip… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

bravoooo…..za Grk-a , samo ti odeeeriii…. eeeeee da vidimo koliko će pljuvača sada navaliti…..hej pljuvači poput ovog…neću reći….liči “kao””””””””” da je čovjek ograničena uma izgubljen u svojoj pokvarenosti okupiran čineći razlike,udaljen od ljubavi, zatamnjena srca i blokirane duše….nema poštovanja ni prema sebi a kamoli prema drugom,svom bližnjem….sami ga prepoznajte jer njegov nik nije dostojan mojih prstiju-osječam se prljavo a kamoli uma…..
bravo za M K-Grk
prilog +SKANDALOZNO! NASA RATNI DOKUMENT O PLANU DEPOPULACIJE ZEMLJE!https://youtu.be/Y9DAQlBw1Wc?t=9

Sony
Gost
Sony
19 dana prije
Reply to  Maaja

…a tebi bravo za ovaj video, razaslala ga po svijetu, skinula u pdf “The Future is Now!”
Sve je u tim dokumentima od NASA-e. Šaljite ovo, ljudi, dok je dostupno! Onima za koje znate da su pod hipnozom, gurnite ovo pod nos, ako ni tada ne shvate, pustite ih da idu putem propasti kojega su sami izabrali.

TIKTAKTIKATAKATAK
Gost
TIKTAKTIKATAKATAK
19 dana prije
Reply to  Sony

Draga Sony, ipak neću doći na skup 13.02., hoće li ga biti ili neće, uglavnom ja ne dolazim jer mi ona “stavka” o opozivu vlade izgleda da bi skup trebao činiti vodu na mlin smrdljive oporbe-e,pa neću!

Sony
Gost
Sony
19 dana prije

Razumijem te, ta stavka je dvosjekli mač, sama po sebi je krupan zahtjev za javni istup i treba to razdvojiti od ostalih zahtjeva, jer će sve skupa krenuti u krivom smjeru i po tankom ledu.

Mikojan
Gost
Mikojan
19 dana prije
Reply to  Sony

Ovoj današnjoj nazovimo oporbi bi trebalo jasno dati do znanja da voda neće na njihov mlin već da se i njima sprema Goli Otok jer godinu dana glumataju sa brnjicama na guzicama i ne rade ništa.

Sony
Gost
Sony
18 dana prije
Reply to  Mikojan

Treba im jasno dati do znanja, ali tko ima moć sprovesti to u djelo? Narod nema. Pravosuđe – znamo kako funcionira. Tko se dočepao moći, ukopao se u njoj kao krpelj – išćupaš mu ono šta viri van, glava ostaje unutra, na sigurnom, tijelo ponovo naraste. Do sad je bilo tako.

Maaja
Gost
Maaja
19 dana prije
Reply to  Sony

mišljenja sam da se treba pokušavati otvarati oči- ne se obazirati na dežurne pljuvače jer ako se i jednome pomogne u osvještenju i uvidu -puno je učinjeno, nuditi nađeno na netu, podsticati ljude da se zagledavaju u sebe i zamisle kakvi su prema drugima …može li bolje od trenutnog-žetva se približava i materijalno bogatstvo znamo da nitko ne nosi sa sobom već će podastrijeti svoju dušu okičenu djelima za ovog života na pregled svom Tvorcu

Sony
Gost
Sony
19 dana prije
Reply to  Maaja

To je moja misija, u radu s ljudima najprije moramo biti svjesni da radimo sa ovisnicima. Ne sa narkomanima, nego sa ovisnicima o lažima, o tv programu, sa ovisnicima o rutini, o autoritetu, o nametnutom režimu i mišljenju, o svom ukorijenjenom obrascu razmišljanja. Ne može im se oduzeti predmet ovisnosti – pokušaj, pobjeći će bezglavo. Na svako pitanje imaju “svoj” odgovor od božinovića, od capaka, mrgudičke, beroša, uvjerljivih tv voditelja, hipnotičkih mantri sa ekrana i novina… pobijanje njihovih laži otvorenom istinom stvara trenutačni nemir i otpor, istinu ne prepoznaju kao istinu, nego kao suprotnost već usvojenog mišljenja koje im je poznato, makar bilo krivo, automatski brane svoje jer su u simbiozi, zatvaraju se za sve daljnje diskusije, i opet bježe. Pogriješimo li u načinu pristupa hipnotiziranim ovisnicima, pri prvom koraku – gubimo priliku da im predočimo istinu na način uz pomoću kojega će sami raspoznati i uvidjeti šta je dobro, a šta loše i pogubno za njih.

nfvaewfaerfbvaefraze
Gost
nfvaewfaerfbvaefraze
18 dana prije
Reply to  Sony

Izvrsna dijagnoza ovisnika kurtonaša.

Sony
Gost
Sony
18 dana prije

Nije teško uočiti njihovo ponašanje tipično za ovisnike. Čim uspostavim kontakt sa ovom vrstom ovisnika iz mojih krugova ili obitelji, direktno ili telefonom, prvo sa čime će započeti razgovor je referiranje brojeva novozaraženih, novoumrlih danas i šta kaže stožer – svaki dan je danas i svaki dan ista programirana priča. Prateći jedan te isti obrazac njihovog slijeda misli i reakcija, skužila sam kako treba s njima da bi im se pomoglo u umu napraviti barem malo mjesta za drugačije informacije. Takva ovisnost nije nastala u jedan dan, niti će nestati u jedan dan. Otkad je proglašena pandemija uspjelo mi je potpuno izmijeniti taj obrazac ovisničkog razmišljanja kod nekoliko članova moje najuže rodbine, koji su sada aktivni u istraživanju prave istine o svemu šta se dešava, progledali su, probudili se, ne trebam im više slati informacije, oni šalju meni, svaki dan pristiže mi hrpa novih linkova koje već imam i koje još nisam istražila, svatko od njih ima nekoga kome isti ti, bivši ovisnici o lažima, dijele prave informacije, šire i razotkrivaju istinu. Nisam ostala samo na njima. Koristim svaku dobru priliku u kontaktu sa ljudima da posijem sjeme istine dajući im odabrane informacije i ukazujući im na prava mjesta gdje… Pročitaj više »

onvsivuezbnvjsbcfjsw
Gost
onvsivuezbnvjsbcfjsw
17 dana prije
Reply to  Sony

Dobar si psiholog terapeut, bravo.

Sony
Gost
Sony
17 dana prije

Hvala. Medicina nije moja struka. Život je moj fakultet – specijalizacija – poznavanje ljudske prirode, ega, karaktera, psihe, sklonosti, slabosti… za to mi nije potrebna diploma nego sposobnost uočavanja. Isto tako, život me naučio iz loših situacija izvući najbolje šta se može. Negativne okolnosti iskoristiti za nešto dobro. Otkad radim tako, uvijek mi uspije. Svaki put, i sa ponekad neočekivano dobrim rezultatima. Kaže se: svako zlo za neko dobro. To je provjereno točno, pod uvjetom da lošu situaciju ne doživljavamo bezizlaznom. Doživljavanje bezizlaznosti je razmišljanje na razini ega. Na višoj razini mišljenja znamo da za svaki problem postoji rješenje koje je toliko blizu nama, jednako kao i problem koji imamo. Ljudi se od straha i brige zbog problema zatvaraju za rješenje koje ne vide ili im rješenje nije po volji, pa ga odbiju, njegujući problem koji imaju (to može biti i bolest). Prirodni zakon ravnoteže održava se sa najmanje dvije komponente: problem – rješenje. Da postoje samo problemi prevagnuli bi i poremetili prirodnu ravnotežu, a to je nemoguće jer sve opstaje na prirodnim zakonima. Njih nitko i ništa ne može promijeniti. Znajući to, problem mijenja i naziv i značenje, pa više nemamo problem, nego zadatak za riješiti. Ključ je –… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
17 dana prije
Reply to  Sony

zaslužuješ ne samo pohvalu već i sljeđenje, dok je dobrih duša poput tvoje u dejstvu ovaj svijet ima šanse…..nemamo lasere ni skalarna oružja ali svi imamo mozak i…….i n f o r m a c i j u…..
ta poručeno nam je…….dali smo vam mozak pa ga i koristite.

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
19 dana prije
Reply to  Maaja

Svaka cast gospodji,ali ovo objasniti velikoj vecini ljudi je gotovo nemoguce,
nazalost…

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije

majja je umišljeni homoseksualac pun mržnje i jedino se može ovdje nešto preseravat ko fol kuži sve

Vidimanemogunista
Gost
Vidimanemogunista
19 dana prije
Reply to  bauštelac

Budite kulturni!

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije

zašto kako mišliš kulturni pa nisam rekao peder

Adidas
Gost
Adidas
19 dana prije
Reply to  Maaja

A ti sa ovakvim komentarom širiš samo pozitivu, je li? To kar očitaš tistemu zgoraj izhaja tud iz tebe. Le kdaj se je pa tebi kaj potapljalo med nogami da si ves čas jezna?
Oprosti ali ne pljujem nego samo upotrebljavam tvoje pitanje koje si sama prva napisala.

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije
Reply to  Adidas

od kud je majja?

Maaja
Gost
Maaja
18 dana prije
Reply to  Adidas

nastojim korektno ići u razmjenu mišljenja di se uvijek može bolje od trenutnog, hvala ti na sugestiji kao i ostalima koji su dali korektnu primjedbu -smanjit ću zajedljivost ….pa svatko ima za naučiti- popraviti trenutno…..ostalo ću ti uz prevod za dotičnog:
sprehodite se po portalu ter objavah in komentarjih tega komentatorja in nam pokažite nekaj pametnega od njega, razen očitnega posmehovanja vsem in nepomembnih vdorov.(ako nije prevod dobar -molim ispravite)

mario
Gost
mario
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Znamo već dugo za klonove, hvala

Istražuj
Famed Member
Istražuj
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

haha…
Meni je ovaj John McCain najsmjesniji…

Iskren da budem, nemam pojma da li su ovo kolonovi ili ne…
To da su ovi kamatarski banditi mogli napraviti i usavrsiti tu tehnologiju preko njihovih “renomiranih filantropskih instituta” – ne sumnjam…

Ako su uspjeli klonirati ono ovcu (Dolly ako se ne varam) prije 40tak godina – zasigurno NISU stali sa eksperimentiranjem na ljudima – zato jer im (idiotske=marionetske) “demokratske vlasti” to ne dozvoljavaju…

Dakle, mogu klonirati ljude – 100% sam siguran…
Jedino ne vidim rrazlog zasto bi klonirali ove bitange…poput McCaina?

piždro
Gost
piždro
19 dana prije
Reply to  Istražuj

Ima razlog budi siguran. jer oni suradjuju i sa ufovcima i sličnim negativnim entitetima..

Maaja
Gost
Maaja
19 dana prije
Reply to  Istražuj

pa i prije Grka je na portalu pokazivano-znamo tko je počeo pokazivati ili si i ti omanuo u pračenju i što je bilo oko toga- šutio si a i sad isti pravi sranje-no nisi ti ovdje policajac…… ali daaaaa postoje klonovi-tko ne sluša određeno i pokuša po svome-neprimjetno za večinu nestane-ima tekst da u Kanadi postoji labos za to a Antarktika se napušta-vijest je pokazana ko prati a čini mi se da je i otpisani…pokazivao velike konvoje nlo-a u odlasku odgovorni za adrenokrom su razotkriveni kao i ucjenjivanje MJ12 i cjele kabale kad je Trump počeo rasturavanje s Epštajnom—na netu ima hapšenje kilarice i odmah izlazak dublera-fotke su na netu ko želi naći će neću kopiravat…

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Maaja

Epštajn uopće nije izvršio samoubojstvo – izvukli su ga iz zatvora, ugasili su zatvorske kamere, a nakon njegove “smrti” je njegov privatni avion s otoka otišao na Antarktik i nazad – postoji službeni zapis o tom letu i snimljena putanja.
Otok je čak renoviran nakon njegove “smrti” – vidio sam snimke iz dronova renoviranog otoka.
U svakom slučaju, odglumili su njegovu smrt.
Takvih odglumljenih smrti isto ima na izvoz.

Sony
Gost
Sony
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Legendo, uvijek izletiš sa nekom ekskluzivom i vrlo značajnim informacijama 👌

Maaja
Gost
Maaja
18 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

znam za to- bilo je objavljeno za događanja da je ptica dobro propjevala i skrivena na sigurno pa ubrzo i suradnica na redu pa ne mora baš sve od mene biti rečeno i pokazano-svi smo u potragu se dali jer šuška se da do zemljinih promjena nije još dugo-mislim da na to cilja galama na rječ …D O G A Đ A J….. ili to ovisi od tehnologije pomahnitalih zlotvora da pokrenu najviše spominjanu manju indoaustralsku ploču koja se podvlači pod Himalaju-sjetimo se potresa na Himalaji koji ju je izmjestio s položaja ili će tim zlotvorima ipak se stići stati “na rep” često se spominje da postoji alijansa na Zemlji.

Maaja
Gost
Maaja
18 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

za starog Buša u dane pokopa je pisano da je bio jedan od boljih klonova i tada su djeljeni pozivi za sud u onoj kao skripta za pjevanje tog oproštaja od pokojnika-ima video na netu kako svi se čude malim bjelim koverticama i mislim da su tada odveli kilaricu nakon te ceremonije ima isto video di se otima i neće u kombi.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Istražuj

Johnny Depp i ostali glumci ili pjevači se nekada ne žele gnjaviti s obožavateljima, pa onda šalju svoje klonove, a političarska banda ovako izbjegava veliki rizik po svoje živote.
Naši političari vjerojatno nemaju klonove, ali u SAD ih ima koliko hoćeš.
Prije blokade i totalne ukočenosti ih je gotovo nemoguće prepoznati.
Gadafi, Saddam Husein i Putin su imali više dvojnika ili klonova – postoje njihove slike gdje se jasno vide neke sitne razlike.
Ako netko vidi klona u blokadi i ako ga “ubije”, nije počinio nikakav “grijeh”, jer je to kao da uništiš auto ili usisavač – beživotnu ali skupu igračku.

Slonica
Gost
Slonica
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Mislim da ipak treba odvojiti dublere koji su korišteni u svrhu obilazaka nekih ivenata, bili viđeni ili odradili neka nevažna zbivanja..
Od klonova…

Sto se tiče dublera neke zvijezde ih javno pokazuju, snimaju dijelove filma i dobro zarađuju na račun sličnosti.

Klon i dvojnik (dubler)su dva različita termina.

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Slonica

Dvojnici su bili nekada davno, prije pojave robotskih klonova.
Klon je savršena kopija, za razliku od dvojnika.

bauštelac
Gost
bauštelac
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

ma pusti od kad su klonirali ovcu dolly tko ima para za to to i radi misliš da pedofili mogu otet toliko djece a da ne govorim o žrtvovanju sotoni mislim stvoriš klon i onda ga se riješiš poslje je misa

čudila se aman ja
Gost
čudila se aman ja
19 dana prije
Reply to  bauštelac

Upravo sam htjela isto napisati! Klonirali su ovcu i dalje – ništa ? Vraga ništa! One priče o tunelima s djecom, moguće da su istinite ako su klonirali….

Novi kolac
Gost
Novi kolac
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Grk majstore,koliko su otporni ovi klonovi na AK47 ili sta ti preporucujes,onako iz svog ugla?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Novi kolac

Nema tu nekog velikog otpora – kopilo će crknuti od metka, kao i original.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

A sta mislis ove zenske klonovi,valja li to cemu?

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Novi kolac

Samo pazi da slučajno ne naletiš na “Living tissue over metal endoskeleton” kao u Terminatoru – gadno si nadrapao ako pucaš na takvog tipa.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Pa sta cu mu onda?Da ga zalijem vodom?Kratki spoj,puf,boom,gotov,hajmo sljedeci😄

Sony
Gost
Sony
19 dana prije
Reply to  Novi kolac

Koncentriranom solnom kiselinom

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
18 dana prije
Reply to  Sony

…od malo bubiča iz tabakere Grka.

Sony
Gost
Sony
17 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

E da

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Termičko skeniranje nedvosmisleno pokazuje da je Hillary Clinton robot: https://www.youtube.com/watch?v=noBW8GvvoSw Hillary Clinton sa sastoji od plavog hladnog metala, a svi ostali imaju normalan crveni termički otisak – to se vidi na 2:58. Ovdje je klon Hillary Clinton u akciji: https://www.youtube.com/watch?v=gUbHFmpVFdw Više puta je klon posrnuo, prestao govoriti ili je previše treptao očima – čak tri puta u sekundi. Na 6:05 i ranije se vidi da s očima nešto nije u redu. https://www.youtube.com/watch?v=TnbDZXoA78k Ovdje se odmah na početku vidi poznati kolaps klona Hillary Clinton prije ulaska u auto. Prva televizijska pojava „Hillary Clinton“ nakon tog kolapsa je bila posebno dramatična – slika je nestajala, kao da se radilo o hologramu i to je bio hologram – jasno se vidjela pozadina iza holograma. Inženjer koji pravi holograme kaže da je njihova primjena, između ostaloga i u politici. Hologram je lako otkriti kada se uspori snimak, jer onda on povremeno nestaje, što se ne može nikako dogoditi sa stvarnim fizičkim tijelom, bilo da je original ili klon. Upravo fondacija Clinton financira proizvodnju klonova. Uglavnom, na Zemlji osim ljudi postoje i roboti – klonovi, dok su hologrami manje opasni jer su od svjetlosti. I jedni i drugi služe da obmanjuju ljude i da ih… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
18 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

čestitam, da je s moje str.krenuto pokazivanje ovog materijala bi se gomila pljuvača sjurila da se izžive-vođu ste svi uočili….dovoljan je posjet di je istup kod anno domini i pokaza prilično aktuelna teksta bez obzira na način plasiranja što očito se ne razumije …….tebe nešto zaobilaze što je dobro….informacija je važna i pokaži sve što si pronašao -Iesa je s tobom i rasturaj…..nemoj zaobići ni Antarktik ni bazu u pustinji Gobi-kina

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
18 dana prije
Reply to  Maaja

To je zato jer mene štiti Grk iz podzemno svijeta Hada i njegov veliko prijatelj, vrhovno Bog Zeuš s Olimpa.
Oni će rezati sav krvavo neprijatelj na hiljadu komata i praviti od njih OSTATAKA!

Sony
Gost
Sony
17 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Dobre su ti ove snimke, jaooo kad to pokažem mojima sutra… nekima sam proslijedila preko Signala, čuđenju nema kraja 😧

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
17 dana prije
Reply to  Sony

Roboti i klonovi su zbog metala nezgodni za ljude – to su zapravo Terminatori – ali malo bubiča od Grka iz njegove tabakere će sve robotske kopilandere lako otopiti sa super-čiselina.

Sony
Gost
Sony
17 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Da su terminatori, to je prvo šta pomislim kad ih vidim. Još nekako sa ovim probnim primjercima koje treba usavršavati, imati ćemo posla sa terminatorima – ubojicama.

Malimali
Gost
Malimali
19 dana prije

Valjalo bi pomenuti da je kongres SAD Fauciju zabranio izvjesne eksperimente sa/na virusima, pa je Fauci to prenio u Kinu. O tome je mnogo prašine digao intervju sa Judy Mitkovits, ona je neko vrijeme radila u tom projektu, a kad je skužila što zapravo radi, pobunila se, naravno izgubila posao itd.

nessy
Gost
nessy
19 dana prije
Reply to  Malimali

Ne znam zasto su ljudi sumnjicavi prema ovim genijalnim naucnicima. Oni daju sve od sebe da stvore biolosko oruzje od kojeg nema obrane. Tim vise, od njihovih genijalnih izuma, ne umire se u par minuta, kao od kemijskog oruzja. Oni ce vam humano, ostaviti par mjeseci, ili tjedana, da se patite i crkavate, molite Boga za svaki udah zraka. Pa, vidite da su pametni ljudi zakljucili da su potencijalne koristi vece od rizika. Jos samo da objasne, koje koristi i za koga, i koji rizici i za koga. Ako ikada ova izgubljena rasa ljudi, stekne dovoljan nivo svijesti, neke grane nauke ce biti zabranjeno prakticirati, pod prijetnjom smrti. Naucnici sa projekta Manhatan, pri razvoju atomske bombe, proracunima su dosli do zakljucka da postoji mogucnost da bomba pri aktivaciji zapali sav kisik u atmosferi, ali ih to nije zaustavilo. Ovi ‘naucnici’ se igraju virusima, kako bi se igrala djeca rucnom bombom, ‘ako ucinimo ovo, da vidimo sto ce se dogoditi’. Kad bi postojao mjerac sociopatskih osobina, kod ljudi bez savjesti, u blizini ‘istrazivackih centara’, bi sigurno eksplodirao. Cak i eksperimenti onoga manijaka Mengelea uglavnom nisu imali nikakvu naucnu vrijednost, nego je bilo ‘da vidimo koliko zena kirurg moze izvaditi jajnike, na… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije

Covid-19 nije Sars CoV-2 već je genetska manipulacija Sars-CoV-2, drugim riječima to je Frankeštajn koji po svojim karakteristikama ulazi u sferu biološkog oružja. On je početak priče stvaranja lažne programirane pandemije uz konstantno nametanje ograničenja i širenja straha, od strane četverokuta „ Vlade svijeta – medicina – korporacije – mediji“ koji trebaju natjerati čovječanstvo na cijepljenje tijekom nadolazećeg razdoblja. Tim vrhunskih liječnika iz Francuske objavio je (uz svu dokumentaciju) na svojim stranicama dokument pod nazivom THE WHOLE TRUTH, COVID19, COVID 19 VACCINES. Nastajanje Covida 19 Covid-19 je rezultat nekoliko kontinuiranih genetskih manipulacija soja coronavirusa „Sars-CoV“ koje su se odvijale u Institutu Pasteur, u Francuskoj. Svaka od tih genetskih manipulacija zaštićena je patentom na nivou Europe i/ili na nivou Amerike tako da može bilo kojem čitatelju biti lako provjerljiva. Budući da su ljudi uglavnom zdravi, farmaceutski mafijaši ne bi mogli toliko zaraditi bez masovnog trovanja ljudi, kao i s ovim izmišljenim i podmetnutim bolestima – zato oni svake dvije godine rade ovakve cirkuse – oni su ti koji „patentiraju“ te bolesti. Prvi korak U genetskoj manipulaciji je stvaranje Sars-CoV-1 od Sars Cov virusa prikupljenog prije 2003 g. u francuskoj bolnici Hanoiu-Vijetnam. Sars Cov 1 proizveden je i zaštićen patentom EU 2003g.… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Uzročnik malarije nije virus.
Sve to skupa nije tako jednostavno.
I oni koji desetljećima prtljagu po genomima biljaka (GMO), npr Monsanto, neznaju sve. Npr tvrde da ima 15 mutacija, a zapravo ih ima više od 20.
Nemožeš sa Dna kako ti hoćeš.

Dva vrlo jednostavna pitanja:
1. Kakve ‘spikeove’ imaju ona 4 korona virusa koja redovno izazivaju prehlade?
Najvažnije: jesu oni mutirali? Jesu sigurno; ali ne – bitno.
2. Većina cjepiva bi trebala generirati imunitet baš na Spike virusa.
Nisam primjetila da netko tvrdi da će se istim cijepljenjem dobiti i imunitet na HIV.

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Nanočestice koje su patentirane kao „US Patent WO 2020/060606 A1“ Taj patent ne patentira nanočestice nego rudarenje kripto-valuta putem praćenja tjelesnih aktivnosti korisnika. Za to se mogu koristiti različiti senzori: praćenje moždanih valova, pulz, kontrakcije mišića, temperatura tijela, protok tekućina (krvi), kretanje udova ili tijela, radijacija ljudskog tijela… i svih drugih aktivnosti, koje se mogu očitati i koje se mogu prikazati valovima, slikama, brojkama, tekstom, signalima i bilo kojim drugim oblikom informacija i podataka. Senzori ne moraju biti ugrađeni u tijelo, nego mogu biti u satovima, narukvicama, VR kacigama, naočalama… Kripto-valute bi se rudarile gledanjem reklama ili korištenjem internetnih servisa. Vjerojatno će taj način gledanja reklama biti predstavljen ljudima, koji će to objeručke prihvatiti. Pa tko ne bi želio zarađivati dok gleda reklame?! Ali treba pogledati malo dublje i vidjeti, da će senzori moći pratiti i druge aktivnosti i algoritmima provjeravati da li u istinu radite nešto ili hoćete varati sistem. Pored toga ako senzori mogu pratiti druge stvari, ako se samo ograničimo na internetske servise, recimo e-mail, igranje, čitanje vijesti…, to znači da se isto tako isti mogu i naplaćivati. Naravno isto take so to može primjeniti i na sve ostale ljudske aktivnosti. A pošto su senzori povezani sa… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije

Ja sam sasvim zadovoljan s fizičkim novčanikom, a fiktivni digitalni novčanik mi uopće ne treba.
Kada padne sustav ili kada nestane struje ili se prekine internet ili padne neka web stranica, onda su svi ti digitalci potpuno izgubljeni, blokirani i ne mogu ništa sa svojim karticama i brojevima na ekranu.
Onaj tko ima nešto opipljivo u džepu i dalje može normalno funkcionirati, naročito na tržnici gdje se jasno vidi da su sve te kartice totalno nepotrebne.
Jasno je da banda ne podnosi one koji rade s gotovinom, jer nad tim ljudima nemaju kontrolu, pa zato podmeću ljudima fiktivne digitalne novčanike i tzv. “rudarenje”.

branimir zrilić
Gost
branimir zrilić
19 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Ova konstatacija je logički obrazložena

pera lozac
Gost
pera lozac
18 dana prije
Reply to  Legendarni Grk

Dovoljno se prisetit sta se desilo 2017 ili 18-e nesecam se tacno, kada je pao sistem Hrvatskog Telekoma na nekih 5-6 sati i nisu se mogle koristit kartice, kolika je frka ispala a bogami i panika.
E sad aj da zamislimo da se to desilo u Svedistanu gde se kes koristi u 0,3% dnevnih transakcija i gde se i kafa placa karticom i jos da potraje koji dan.
Doslo bi do totalne blokade drzave posto tamo cak ni u bankama nema kesa (ili jako malo) i otimanja paste i konzervi iz supermarketa.
Ukidanje gotovine (sto im je odavno u planu) nema nikakve veze sa borbom protiv korupcije, kriminala i pranja para, radi se o totalnoj kontroli gde ce buntovnici i protivnici sistema ili politicki protivnici, pritiskom na jedan dugmic ostat gladni.
Divnu buducnost nam pripremaju. Neces bit zamorac i da te bockamo par puta godisnje, u redu to je tvoje pravo ali mi cemo ti uzet dokumente i obrisat racun, nema putovanja a ni jela na stolu, da te naucimo kako se postaje poslusan rob.

CAN
Gost
CAN
19 dana prije

To se dalo vidjeti,u kratkom isčezlom videu iz kine,dijeca u školi nose oko glave rajf…zelena lampa=sluša koncentrirano,,,crvena….još je živ,misli svojom glavom.

duki
Gost
duki
19 dana prije

Čim je ” čovjek”visok do 1,60 m znaj da neko zlo čuči u njemu,za ovoga je Mengele pič..in dim.
A ovo je rezultat enormnog bogaćenja pojedinaca! Ovce bleje a blejat’ če i dalje.
Smrtonosni igrokaz se nastavlja sada če “besplatna tranša cjepiva” odraditi svoje- suzbili će virus,ali što kada cjepivo “izgubi ” dah,kada broj zaraženih za 5-6 mjeseci počne rasti ?? Dali će cjepivo biti mukte,?e neče ,a onaj sa početka priče skupa sa svojim mentorom samo to čekaju !!
Živi bili pa vidjeli !🙉🙊🙈👹👹

piždro
Gost
piždro
19 dana prije

Ovom na slici ni Frankenstein nemere vode polit.. jezuitska je to škola.. nedaj ti bože popit nešto od njegovi asortimana i lijekova’..

Drago
Gost
Drago
19 dana prije

Admiral Domazet je prije pola godine govorio o novom soju virusa, napravljenom od tvora.

viktor
Gost
viktor
19 dana prije
Reply to  Drago

Tako je. Spomenuo je ”venetke” t.e. tvorove.

admir huskic
Gost
admir huskic
19 dana prije

morate i vi ponekad napisati gluposti i nabuloze

Jack Shadow
Gost
Jack Shadow
19 dana prije

Taj je isto plaćenik od Rotschilda,Gatesa,buba Schwaba i sotonista iz WEF-a,zemlja će im kosti izbaciti.

Puž
Gost
Puž
19 dana prije

Autor: Sandy.
hahahahahahahahahahahah

4e 65 6b 64 6f 2e
Gost
4e 65 6b 64 6f 2e
19 dana prije

I Petar Daszak je sada član stručnog tima WHO, koji se nalazi u Wuhanu. Taj isti tim već je objavio da SARS-Cov2 sigurno nije došao iz laboratorija, nego je na čovjeka preskočio sa neke životinje, ali ne znaju još koje.

Nema kraja slučajnostima. Vjerojatno to objašnjava ogromnu popularnost “teorija slučajnosti” naspram “teorija zavjere” u medijima, znanstvenim krugovima i široj populaciji.

piždro
Gost
piždro
19 dana prije

dada da i dadaizam i ‘znastveni krugovi’ i wuhan.. ako nije ovako, je onako i ako nije onako je nekako..

Kardinale
Gost
Kardinale
19 dana prije

Okultna sotonisticka sekta crnog talmuda vodi ludilo i novi konc logor. Odakle tolika mrznja prema gojimima i pravo da se igraju ljudskim zivotima? Moze li netko ove zle degenerike privesti sudu i osuditi? Ovo je genocid i holokaust veci od onoga 1945.

Sony
Gost
Sony
18 dana prije
Reply to  Kardinale

Privesti može, a suditi im nema tko iz pravosuđa jer je taj sistem njihov, sistem u sistemu. Ostaje druga opcija za izvršenje osude. Već su osuđeni od čovječanstva, nema nikoga da to izvrši jer su fizički neuhvatljivi i maksimalno zaštićeni tehnologijom. Da bi se nekoga uhvatilo i zatvorilo, treba znati lokaciju i moći to praktično izvesti. U ovo doba robota i klonova čini mi se nemoguće. Gdje se stvarno nalaze stvarni oni kojima se sudi? Možda su pod zemljom jer su iz duhovnog podzemlja, a možda su izvan negdje u orbiti, tu blizu di su naslagali lance satelita. Najvjerojatnije su još po otocima, oni putuju samo zrakom i razasuti su na raznim destinacijama, imaju sve pod kontrolom… kako to pohvatati, pa privesti pred narod? Gdje su originali? Pitam se..

Maaja
Gost
Maaja
17 dana prije
Reply to  Sony

solidno posloženo-čestitam

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije

Ključna prevara kod “PCR testova” – detektiraju se egzozomi, a ne virusi:

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2882729191999534

Mnogi virusolozi i liječnici potvrđuju da su “virusi” zapravo egzozomi.

shumadinac
Gost
shumadinac
19 dana prije

Moratorijum na ovakva istraživanja u civilnom sektoru nema nikakvog uticaja na vojna istraživanja.

Metallica
Gost
Metallica
19 dana prije
Reply to  shumadinac

Zato vojna istrazivanja imaju moratorijum na civilni sektor.Cak se protezu i dalje od sumadije…Cak i i Tokijo.

Metallica
Gost
Metallica
19 dana prije
Reply to  Metallica

!

Max
Member
Max
19 dana prije

Tko nakon ovoga ne progleda nikad i neće.

... ....
Gost
... ....
19 dana prije

Kako shvatiti ovaj naslov?

Kresimir
Gost
Kresimir
19 dana prije

Nisam citao pazljivo, ali uglavnom se ne slazem. Virusi se ne vide pod optickim mikroskopom, a pod elektronskim mikroskopom vide se samo u obliku nekog preparata, a ne u zivom stanju. Cijela ” germs teorija” je sumnjiva. Virusi su ili egsosomi ili je istina negdje izmedu. Jednom sam procitao neku studiju od, cini mi se, izraelskog znanstvenika u kojemu je pisalo da se neke vrste “virusa” ne mogu smatrati uzrocnicima bolesti. Ne mogu vise pronaci tu studiju.

Istražuj
Famed Member
Istražuj
19 dana prije
Reply to  Kresimir

“… Ne mogu vise pronaci tu studiju….”

Kolega, ja bih vam predlozio da krenete odavde…

https://www.logicno.com/politika/nedokazivanje-uzrocnika-simptoma.html

Samo polako i pazljivo citajte i analizirajte…
Imate masu poveznica na jos zanimljivije naucne radove i klipove naucnika…
Sretno

Maaja
Gost
Maaja
19 dana prije
Reply to  Istražuj

lagana sugestija za ,,,,,,,,,,dobrog tragaoca Istražuj…
gore kod Grka je predložen video o NASA–nađi malo vremena i virni izlaganje.žena koja govori ima još videa što je sve našla…obrati pažnju na uput što i gdje pročitati…prvo je video postavljen jer sumnjam u blokadu i sad pregledavam što to pokazuje i ti si već dio toga pokazivao i argumentirao

Istražuj
Famed Member
Istražuj
19 dana prije
Reply to  Maaja

“… gore kod Grka je predložen video o NASA…” Koligice, Hvala na preporuci. Pogledao klip! Sjetio sam se da sam ovaj isti klip u originalu – gledao prije 7-8 godina… Nevjerovatno. Cak imam negdje na starom kompu zasigurno ovaj PDF file – koji je i ovdje dostupan… Tada sam shvatao film kao SF-bajku o nekom potencialnom buducem ratu… Ocito je da sam pogrijesio. Radi se o stvarnom ratu protiv nas – obicnih ljudi Goyima… Zena je apsolutno u pravu u nekoliko tacaka: “bankari” kako ih ona zove (a ja kazem “Dvorski zidovi” tj “centralni bankari”) – u potpunosti kontrolisu – tzv “demokratiju, nauku, religiju i informaciju….” nama ljudima ne pomaze nikakva “revolucija“… tzv “revolucije” su uvijek pravili oni isti “dvorski zidovi”, kao i tzv “svjetske ratove“… Jedini nacin za nas obicane ljude (Goyime) – jeste da se informisemo i shvatimo Obmanu… na zalost – samo gledajuci komentare (cak i na Logicno) – jasno mi je da nema nista od ljudske (Goyimske) – Osvijescenosti i Razumijevanja… Dakle…. Cini mi se nakon godinu dana ovog Cio-satanistickog genocida – koji se kontinuirano razvija – da glupoca i indoktrinacija najveceg dijela ljudske rase – pomjesana sa suludom oholoscu i sujetom (tipa “ja sam sve… Pročitaj više »

Maaja
Gost
Maaja
19 dana prije
Reply to  Istražuj

slušaj brate, nije mi iznenađujuće kompatibilnost sa tvojim pristupom zbog prečitanog puta sl.tvome o svemu ovome i zato je prisutnost razmjene potrebna da se to nađeno iskristalizira a ti si u tome kao detonator- strpljivo pričekati da primjetiš i pošteno češ reći svoje uvide i uvijek si korektan prema svakome di mene pomalo” uvati” kad ovaj dežurni pljuvač ograničena uma proradi i tu suzdržanost reakcije učim od tebe-HVALA TI. Video je sinoć odgledan i prepoznat je kao već viđen ali zanemaren kao i ti a u ovom drmanju svih naših uvjerenja kao i sve ostalo o čemu argumentirano nastupaš di si potkovaniji za argumentiranje i spretniji s kompjuterom. Svijet se mora nekako pokrenuti protiv ovoga ali je zabrinjavajuće -tehnologija koju posjeduju-Fukušima i cunami filipini i čeprkajući po svemu treba stati i dobro odvagnuti količinu istine u nađenom di nema ustezanja ni pred alienima ni pred vanzemaljcima(antarktik je veliki ?)admiral Bird akcija, ni pred kanaliziranim materijalom i hvala ti na odvojenom vremenu za moja pitanja. Spominje se u tome i taj nesretni Trump da je njegov stric FBI-a koji je zapljenio Teslin materijal(za Teslu neki šapuću-uklonjen nasilno) moć vojne komponente SAD-a nije mačji kašalj a samo se sjeti što je činjeno… Pročitaj više »

Legendarni Grk
Gost
Legendarni Grk
19 dana prije
Reply to  Istražuj

Zanimljivo je da je taj dokument iz 7. mjeseca 2001.
Još onda su postojale sve te tehnološke igračke o kojima ljudi nemaju pojma da se protiv njih potajno koriste.

ledno doba
Gost
ledno doba
19 dana prije

ovaj štakor na slici lijevo, je daleko veća krvopoija nego šišmiš,

CAN
Gost
CAN
19 dana prije
Reply to  ledno doba

Takve i šišmiš izbjegava.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
19 dana prije
Reply to  CAN

Šišmiš šišmišu ugledavši dr, Faucia :

Šišmo od vakih !!

CAN
Gost
CAN
19 dana prije
Reply to  Umpah Pah

Frizerski salon:

,,šišam mišam,,

Cijenik
Šišmiš frizura 6,66 $

CAN
Gost
CAN
19 dana prije
Reply to  CAN

P.S.
JU-TU JUHA
GRATIS

Kihot
Gost
Kihot
19 dana prije

youtube.com/watch?v=RD7e8mJJv6o&feature=emb_logo

Pazite ovu bolesnu propagandu. do kud to ide. A ovaj demonski gnom sada Amerikancima “preporučava” da nose 2 maske!

zerohedge.com/medical/cdc-begins-recommending-wearing-two-masks

Simon
Gost
Simon
19 dana prije
Reply to  Kihot

Kad si već stavio link na ZH, već je ZH prije objavio jednog nadobudnog doktora koji zagovara 4 maske;

zerohedge.com/medical/doctor-tells-nbc-americans-should-consider-wearing-four-face-masks

mQstar
Gost
mQstar
19 dana prije

Zašto kažu da Fauci sliči na tatu/Majku Terezu…

“mogu samo pokazati vrata…”
https://gab.com/JuliansRum/posts/105708989588583952

Istražuj
Famed Member
Istražuj
19 dana prije
Reply to  mQstar

E ova je najpametnija, a mozda i najperfidnija od Q…
Kako napraviti promjenu – sa glupacima…?
Nikako… Nece biti nikakve Promjene, nego ce se samo oni na “tzv vrhu demokratije” promijeniti…
Promjena je naprosto nemoguca – sa zaglupljenim i neinformiranim ljudima…
Obmana je OOGROMNA.
Stara nekoliko stoljeca, a ulazi u svaku poru naseg zivota… Nasi cukun, cukun djedovi su takodjer bili obmanute kreature – ali im tada to niti nije bilo jasno, premda ih je pogadjalo na ovako globalnoj skali kao nas…. Recimo ucestvovali su u “revolucijama” i ratovima” – a nikada im iz guzice nije moglo doci u glavu – da iza SVEGA stoje oni isti kamatari koji im kad ostvare “revoluciju” ili “pobjede u ratu” – dodju sa prijedlozima o “Financijskom sistemu” i “Obnovi ekonomije”…

Koliko vidim, ni u SAD se nista specijalno ne dogadja, a ova cionisticka-kamatarska banda samo ceka da se narod pobuni – pa da onda naredi idiotiziranim “organima sile” (policija i placenici) – da sve to pogazi, pobije dronovima i giljotinizira…
Sta vise – vec izvjesno vrijeme pozivaju na to preko cionistickih MSM…

Najbolja POBUNA i PROMJENA – jeste ona promjena koja istovremeno i raskrinkava Obmanu… Dakle “prosvjetljenje”…

CAN
Gost
CAN
19 dana prije
Reply to  Istražuj

Dok stoka ima za pasti, a pastiru sotona naređuje.nema pomaka.

Maaja
Gost
Maaja
18 dana prije
Reply to  Istražuj

slažem se s tvojim promišljanjem i tužno gledam prilog-obradu iz Srbije pomalo iznenađeno pa zar i on……..jedan prilog švarceneger -ajl bi bek-terminator trom neugledan i nosi na nozi sigurnosnu čizmu ko mc cain,.kilari klan i ima ih dosta i snimci niču sve više zbilja postaje sve nam čudnije i nije lako oko toga svega

bole
Gost
bole
19 dana prije

Da li je mali iskompleksirani gnom Faucci, napokon postao tvor?

Pun Kufer
Gost
Pun Kufer
18 dana prije

E, moj Sandy, novinaru nas!
Pomijesao si ti i tvorove i lasice i nerceve i vise neznas koja je krznena zivina koja.
Vidi se da si bio nepazljiv ucenik u osnovnoj skoli.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik