Dr. Fauci potajno je naručio kineske “eksperimente na životinjama” uznemirujući povezane s izbijanjem COVID-a

Fauci-eksperimenti na zivotinjama
128 komentara

Ako ste bili na internetu prošle godine otprilike u to vrijeme, vaš je vremenski slijed na društvenim mrežama bio preplavljen nepreglednim nizom priča i memea koji uključuju šišmiše.

Koronavirus se upravo dobrano zahuktavao u siječnju 2020. godine i vrtjele su se glasine da se virus pojavio jer su Kinezi jeli “juhu od šišmiša”.

Iako je većina priča i memea o temi šišmiša bila neobična, Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) priznala je da su COVID-19 i šišmiši najvjerojatnije nasljedno povezani. Međutim, tu kažu veza prestaje. WHO još uvijek tvrdi da je podrijetlo COVIDA-19 i dalje tajna.

Sve do sada…

Bombastičan istraživački izvještaj voditelja Fox Newsa Stevea Hiltona bacio je potpuno novo svjetlo na podrijetlo Covida-19, a prema izvješću, to nema nikakve veze s juhom od šišmiša, ali ima puno veze s dr. Faucijem i tvorovima.

Da, tvorovima.

Tvorovi su one preslatke dlakave male lasice koje mnogi Amerikanci drže kao kućne ljubimce… a dr. Fauci je ta dosadna mala lasica koje se Amerikanci ne mogu riješiti.

A kad su se ove dvije lasice napokon spojile u istraživačkom laboratoriju u Wuhanu u Kini, dogodilo se nešto nezamislivo – stvorena je i u svijet oslobođena smrtonosna i destruktivna pandemija.

To tvrdi Steve Hilton u svom novom istraživanju podrijetla pandemije koronavirusa.

Međutim, priča o COVIDU-19 ne započinje u kineskom Wuhanu. Zapravo je započela prije desetak godina u nizozemskom istraživačkom laboratoriju.

Inovativno epidemiološko istraživanje održano je u Medicinskom centru Erasmus u Nizozemskoj. Istraživači su pokušavali otkriti različite načine na koje su respiratorni virusi reagirali u ljudima. Znanstvenici su u svojoj studiji koristili tvorove, jer tvor ima sličnu plućnu strukturu kao i čovjek, s dobro razvijenim respiratornim bronhiolima i submukoznim žlijezdama.

Konkretno, istraživači su željeli znati može li nezračni virus mutirati kako bi postao zarazna bolest koja se prenosi zrakom.

Dakle, da bi to otkrili, istraživači su injekcijama ubrizgali virus gripe u tvorove i nakon niza testova otkrili su da se nezračnim virusima može manipulirati kako bi postali puno jači i širili se kapljicama dišnog sustava.

Nalazi su bili revolucionarni i ova je studija otvorila put potpuno novoj vrsti znanstvenih istraživanja genomike pod nazivom „Dobitak funkcije“ („Gain of function“).

Poanta istraživanja “Dobitka funkcije” bila je replicirati u laboratoriju ono što je učinjeno s tvorovima u Nizozemskoj – uzeti virus te manipulirati i mutirati ga kako bi bio “jači” kako bi se vidjelo hoće li “dobiti novu funkciju. ”

Na površini zvuči pomalo grozno i ​​gotovo “frankenštajnovski“ ali zamislite napredak koji bi medicinsko istraživanje moglo postići na polju testiranja virusa i cjepiva jednostavnim ponovnim stvaranjem tih virusa u laboratoriju.

Istraživanje “Dobitka funkcije” temeljilo se na filozofiji “držite prijatelje blizu, ali neprijatelje bliže”.

Međutim, kad neprijatelje držite blizu, riskirate da se opečete.

Stvaranje ovih bezbožno jakih i vrlo zaraznih virusa u istraživačke svrhe moglo je dovesti do slučajne ili podle katastrofe epskih razmjera.

No, unatoč opasnosti, mnogi u znanstvenoj zajednici vjerovali su da je potencijal za napredak veći od ogromnih rizika.

Dr. Anthony Fauci bio je jedan od tih ljudi.

Istraživanje “Dobitka funkcije” brzo se proširilo u laboratorije diljem svijeta, a novac je stizao sa svih strana svijeta, uključujući Sjedinjene Države.

Prema članku Newsweeka napisanom 2019. godine, Nacionalni zavod za zdravlje (NIH) i Nacionalni institut za alergiju i zarazne bolesti (NIAID) kojeg je vodio Fauci, tijekom šest godina uložili su 3,7 milijuna dolara za istraživanje šišmiša i koronavirusa u Kini kroz razdoblje od šest godina.

Važno je napomenuti u tom konkretnom članku Newsweeka da se američka obavještajna služba povukla iz svojih ranijih tvrdnji da se izbijanje koronavirusa dogodilo “prirodno” i priznala da je pandemija “mogla” započeti curenjem iz laboratorija u Wuhanu.

No, ovo novo istraživanje nije se odnosilo samo na šišmiše. Išlo je dublje i mračnije od toga. Ustvari, dr. Fauci je među prvima financirao kontroverzna istraživanja „dobitka funkcije“  na tvorovima u Wuhanu u Kini. Fauci je bio toliko predan kontroverznom radu da je još 2011. godine napisao članak u časopisu The Washington Post pod naslovom “Rizik od virusa gripe vrijedan preuzimanja”, gdje energično brani istraživanje “Dobitka funkcije”.

No, nešto se vrlo zanimljivo dogodilo neposredno prije Obaminog moratorija na “Dobitak funkcije”.

Doktor Fauci naručio je studiju za procjenu rizika od pojave novih koronavirusa od divljih životinja. Fauci je želio vidjeti koji virusi mogu zaraziti životinje i ljude. Direktiva koja stoji iza istraživanja i napisana u sažetku projekta bila je manipulacija „Dobitak funkcije“.

Ali Obamin se administrator uplašio zbog programa.

Dok su mnogi u znanstvenoj zajednici (poput Faucija) bili vrlo uzbuđeni istraživanjem „Dobitka funkcije“, ono je postajalo popularnije, i dobivalo je sve više pažnje pa su postavljena značajna sigurnosna pitanja. Na kraju, bilo je previše kontroverze i 2014. Sjedinjene Države su se povukle.

Portal NPR je izvijestio da je Obamina administracija zabrinuta zbog bilo kakvih istraživanja koja bi viruse mogla učiniti opasnijima, pa su ih htjeli zaustaviti i pregledati studije kako bi utvrdili mogu li ove mikrobe učiniti sposobnima da izazovu više bolesti ili se lako proširiti zrakom.

Ovo je službeno američko priopćenje o prestanku financiranja istraživanja “dobivanja funkcije”.

Studije o dobivanju funkcije ili istraživanja koja poboljšavaju sposobnost patogena da uzrokuje bolest pomažu u definiranju temeljne prirode interakcija čovjeka i patogena, omogućujući tako procjenu pandemijskog potencijala zaraznih uzročnika u nastajanju, informiranje o naporima javnog zdravlja i pripravnosti, i unapređivanje razvoja medicinske protumjere. Studije dobivanja funkcije mogu sadržavati biosigurnosne rizike; stoga se moraju procijeniti rizici i koristi od istraživanja dobivanja funkcije, kako u kontekstu nedavnih američkih incidenata biološke sigurnosti, tako i u kontekstu održavanja koraka s novim tehnološkim razvojem, kako bi se utvrdilo koje vrste studija trebaju ići naprijed i pod kojim uvjetima.

 U svjetlu nedavnih zabrinutosti u vezi s biološkom sigurnošću, koje stupaju na snagu odmah, američka vlada (USG) zaustavit će nova američka financiranja za istraživanja dobivanja funkcije virusa gripe, MERSa ili SARSa, kako je definirano u nastavku. Ova stanka u financiranju istraživanja bit će na snazi ​​dok se ne dovrši opsežan i jasno promišljen postupak koji rezultira usvajanjem nove politike istraživanja SAD-a o dobivanju funkcije 1. Ograničenja za novo financiranje primjenjivat će se na sljedeći način: Novo USG financiranje neće biti objavljeno za istraživačke projekte s dobivanjem funkcije za koje se opravdano može očekivati ​​da daju atribute virusima gripe, MERS-a ili SARS-a, tako da bi virus mogao imati pojačanu patogenost i/ili prenosivost kod sisavaca respiratornim putem. Stanka za financiranje istraživanja ne bi se odnosila na karakterizaciju ili ispitivanje virusa gripe, MERS i SARS koji se javljaju u prirodi, osim ako se opravdano očekuje da će testovi povećati prenosivost i / ili patogenost.

Ali dr. Fauci nije prestao financirati “Dobitak funkcije”.

Ta mala lasica je nastavila kopati…

Fauci je održavao istraživanje na životu pametnim podugovaranjem rada s njujorškom udrugom nazvanom “Eco-Health Alliance” (Eko-zdravstveni savez), koju je vodio zoolog Peter Daszak. Daszak se proslavio otkrićem veze između šišmiša i SARS-a.

Fauci je uplatio tri milijuna dolara “Eco-Health Allianceu” i istraživanje se nastavilo.

Ali sad dolazi najluđi dio.

Prema bombastičnom izvještaju Stevea Hiltona, “Eco-Health Alliance” se zatim okrenuo i podugovorio dio “Dobivanja funkcije” Faucijevog istraživanja natrag na Institut za virusologiju Wuhan.

Hilton kaže da papirologija iz Wuhana sadrži “referentni broj” koji vodi izravno natrag do sredstava koja je Fauci uplatio “Eco-Health Allianceu”.

Sve ceste vode natrag do Wuhana, a Fauci vozi automobil.

Nije tajna da je Fauci financirao laboratorij u Wuhanu, puno je izvještaja o njegovom “općem financiranju”. Međutim, izvještaj Stevea Hiltona otkrio je krvave detalje o specifičnom poslu koji se radio, a o kojem do sada nitko nije izvještavao.

Prema dokumentaciji iz Wuhana koju je gospodin Hilton preuzeo, laboratorij je prikupio izmet šišmiša iz špilje u Kini i u uzorcima otkrio mnoge slučajeve novog koronavirusa. Istraživači su analizirali i sekvencirali svoje genetske informacije, a zatim su od tih uzoraka izgradili nove viruse i njima zarazili ljudske stanice. To istraživanje otkrilo je da bi se njihovi umjetni virusi zapravo mogli ponašati točno poput “prirodnog virusa”.

Ali upravo je ono što su istraživači otključali najstrašnije od svega.

Prema izvješću, stvaranje i istraživanje virusa u laboratoriju otključalo je vrlo specifičan “prolaz” u ljudsko tijelo. A još je zagonetnije i užasnije da virus COVID-19 s kojim danas imamo posla ima upravo iste karakteristike “gatewaya” (prolaza).

Vjerujete li u slučajnosti? Ja ne…

Virus COVID-19 lijepi se na stanice 10-20 puta jače nego virus SARS, a to je ono što COVID-19 čini tako nevjerojatno zaraznim.

Pogledajte što se događa kada COVID uđe u tijelo:

Koronavirus ulazi u tijelo kroz nos, usta ili oči. Kad uđe u tijelo, ulazi u zdrave stanice i koristi pogon u tim stanicama kako bi stvorio više virusnih čestica. Kad je stanica puna virusa, ona se otvara. To dovodi do odumiranja stanice, a čestice virusa mogu zaraziti više stanica.

Virusi stvoreni tijekom istraživanja u Wuhanu nisu potpuno isti kao virus COVID-19 s kojim danas imamo posla. Međutim, kako ističe gospodin Hilton, provedeno istraživanje potvrdilo je da bi se COVID-19 mogao proizvoditi u laboratoriju koristeći iste tehnike koje su razvijene u projektu dr. Faucija.

Uz to, Faucijev projekt nastavio se još tri godine.

Današnji virus COVID razlikuje se od bilo kojeg drugog “prirodnog” virusa koji smo vidjeli u prošlosti. Prirodni virusi s vremenom postaju zarazniji jer prirodno mutiraju, ali današnji virus COVID već je imao tu značajku “ugrađenu” odmah pred vratima.

Dokumentacija iz projekta dr. Faucija objašnjava kako su istraživači zamijenili viruse iz šišmiša i drugih životinja kako bi napravili više zaraznih virusa za proučavanje.

A još je nevjerojatnije bilo ono što je rekla kineska virologinja Shi Zhengli – objasnila je da se “okosnica” ovog virusa COVID-19 podudara s drugim virusima koje je stvorio čovjek iz laboratorijske biblioteke Wuhan.

Prema Steveu Hiltonu, stručnjaci kažu da COVID-19 izgleda kao dva različita soja od šišmiša i još jedne neidentificirane životinje… možda opet tvora?

Pitanje je sljedeće – može li se nešto poput COVIDA-19 dogoditi prirodno? I ako je tako, zašto izgleda i djeluje tako slično virusima koje je stvorio čovjek prije samo nekoliko godina, a mnogi su iz osobnog trezora dr. Faucija?

Još slučajnosti? Sad se stvarno gomilaju.

Ne vjerujem u slučajnosti, ali isto tako ne znam kako je COVID nastao niti kako je pušten u svijet. Ali mislim da je istraga Stevea Hiltona najdublje i najuvjerljivije što smo do sada vidjeli. To definitivno stavlja Faucija u središte zbivanja na vrlo opasan način i otvara prostor za još puno pitanja.

Sve češći pozivi da se istraži Institut za virologiju Wuhan kao potencijalni izvor SARS-CoV-2 doveli su do pojačanog nadzora udruženja Eco Health Allienca.

E-mailovi koje je američki U.S. Right to Know (Pravo na znanje SAD-a) pribavio pokazuju da su izjavu u časopisu The Lancet čiji su autori 27 istaknutih znanstvenika iz javnog zdravstva a u kojoj se osuđuje “teorija zavjere koja sugerira da COVID-19 nema prirodno podrijetlo” objavili zaposlenici udruge Eco Health Alliance, neprofitne skupine, koja je primila milijune dolara američkih poreznih obveznika za genetsku manipulaciju koronavirusima sa znanstvenicima s Instituta za virologiju Wuhan.

E-mailovi dobiveni putem zahtjeva iz javne evidencije pokazuju da je predsjednik Saveza EcoHealth Alliancea, Peter Daszak skicirao izjavu za Lancet i da ju je namjeravao objaviti tako da se “ne može identificirati kao izjava koja dolazi iz neke organizacije ili od neke osobe“, već da se na nju gleda kao na “jednostavno pismo vodećih znanstvenika“. Daszak je napisao da je želio “izbjeći da djeluje kao politička izjava“.

Pismo znanstvenika pojavilo se u časopisu The Lancet 18. veljače, samo tjedan dana nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija objavila da će bolest uzrokovana novim koronavirusom dobiti naziv COVID-19.

27 autora “oštro osuđuju teorije zavjere koje sugeriraju da COVID-19 nema prirodno podrijetlo“, i izvijestili su da znanstvenici iz više zemalja “većinom zaključuju da je ovaj koronavirus podrijetlom iz divljih životinja“. Pismo nije sadržavalo znanstvene reference za pobijanje teorije virusa iz laboratorijskog podrijetla. Jedna znanstvenica, Linda Saif, pitala je putem e-pošte bi li bilo korisno „dodati samo jednu ili dvije izjave u znak podrške zašto nCOV nije virus generiran u laboratoriju i prirodno se javlja? Čini se presudnim za znanstveno opovrgavanje takvih tvrdnji!” Daszak je odgovorio, “Mislim da bismo se vjerojatno trebali držati široke izjave.”

Iako se fraza “Eco Health Alliance” pojavila samo jednom u izjavi The Lanceta, u suradnji s koautorom Daszakom, nekoliko drugih koautora također ima izravne veze s grupom koja nije prepoznata kao sukob interesa. Rita Colwell i James Hughes članovi su odbora direktora Eco Health Alliancea, William Karesh izvršni je potpredsjednik grupe za zdravstvo i politiku, a Hume Field savjetnik za znanost i politike.

Autori izjave također su tvrdili da “brzom, otvorenom i transparentnom dijeljenju podataka o ovom izbijanju sada prijete glasine i pogrešne informacije o njegovom podrijetlu“. Međutim, danas se malo zna o podrijetlu SARS-CoV-2, a istrage Svjetske zdravstvene organizacije i povjerenstva Lancet COVID-19 o njegovom podrijetlu obavijene su tajnom i zagađene sukobima interesa.

Osobno mi je vrlo teško povjerovati da su se sva ta revolucionarna istraživanja odvijala bez Obaminog znanja. On je čovjek koji voli “naoružati” stvari. U tome se sastoji cijelo njegovo nasljeđe – naoružani IRS (Internal Revenue Service), Intel i mediji.

Je li dr. Fauci skrivao istraživanje od Obame ili su Obama i dr. Fauci skrivali istraživanje od svih ostalih? I nakon svih ovih podataka koje smo upravo probavili, je li tako nategnuto pitati jesu li projekt i istraživanje dr. Faucija kasnije korišteni za nešto užasno podlo kako bi povratili moć?

Ili je sve bila samo jedna velika slučajnost?

Sve su to pitanja na koja zaslužujemo dobiti odgovor.

Anthony FauciCOVID-19eksperimentkinaKoronavirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
128 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
noman
3 godine prije

Wuhan virus je najjače kinesko oružje.

Karma
3 godine prije

ZLO u ljudskom obliku stuje sotonu i cita Talmud. Sprovodi plan i ima novaca za to.

Jack Shadow
3 godine prije

Pa kad neki virus dišnih puteva kaj korona ima genome virusa HIV-a u svom genetskom kodu,onda je kristalno jasno da nema teorije da je potekal iz prirode, podsjećam da su u WW1 osim bojnih otrova,iperita, korištene i bombe punjene virusima napravljenima u laboratorijima.

Vesna Šipuš
3 godine prije

Jeste li vidjeli na Internetu video Poraz Satane januar 2021?

Legendarni Grk
3 godine prije

Još jedna dimenzija kontrole – napredni klonovi: Montague Keen:   „Vaš svijet postaje preplavljen klonovima. Oni se lako proizvode u tvornicama koje se specijaliziraju za njihovu proizvodnju. Svi ste vidjeli klon Hillary Clinton u akciji. Oni imaju tehnologiju koja nadmašuje vašu maštu. To je namjerno tajeno od masa. Ostali su samo klonovi, u većini slučajeva. Oni koriste klonove koji se infiltriraju i mame ljude. Proizvodnja ovih klonova je usavršena i široko se upotrebljavaju. Oni koriste naprednu tehnologiju koja nije poznata običnim ljudima.“   https://www.youtube.com/watch?v=IUdf61BOLWc   Johnny Depp klon nije bio u stanju čak niti dati potpise obožavateljima, nego je više puta pao na pod. Već se i po ponašanju vidi da to nije original, nego beživotna automatizirana isprogramirana lutka. Oko klona se uvijek nalaze agenti koji eventualno priskoče u pomoć, da se ne bi ljudi previše približili i shvatili u čemu je trik. Osim toga, Johnny Depp klon nema tetovažu… Čitaj više »

Malimali
3 godine prije

Valjalo bi pomenuti da je kongres SAD Fauciju zabranio izvjesne eksperimente sa/na virusima, pa je Fauci to prenio u Kinu. O tome je mnogo prašine digao intervju sa Judy Mitkovits, ona je neko vrijeme radila u tom projektu, a kad je skužila što zapravo radi, pobunila se, naravno izgubila posao itd.

Legendarni Grk
3 godine prije

Covid-19 nije Sars CoV-2 već je genetska manipulacija Sars-CoV-2, drugim riječima to je Frankeštajn koji po svojim karakteristikama ulazi u sferu biološkog oružja. On je početak priče stvaranja lažne programirane pandemije uz konstantno nametanje ograničenja i širenja straha, od strane četverokuta „ Vlade svijeta – medicina – korporacije – mediji“ koji trebaju natjerati čovječanstvo na cijepljenje tijekom nadolazećeg razdoblja. Tim vrhunskih liječnika iz Francuske objavio je (uz svu dokumentaciju) na svojim stranicama dokument pod nazivom THE WHOLE TRUTH, COVID19, COVID 19 VACCINES. Nastajanje Covida 19 Covid-19 je rezultat nekoliko kontinuiranih genetskih manipulacija soja coronavirusa „Sars-CoV“ koje su se odvijale u Institutu Pasteur, u Francuskoj. Svaka od tih genetskih manipulacija zaštićena je patentom na nivou Europe i/ili na nivou Amerike tako da može bilo kojem čitatelju biti lako provjerljiva. Budući da su ljudi uglavnom zdravi, farmaceutski mafijaši ne bi mogli toliko zaraditi bez masovnog trovanja ljudi, kao i s ovim izmišljenim… Čitaj više »

duki
3 godine prije

Čim je ” čovjek”visok do 1,60 m znaj da neko zlo čuči u njemu,za ovoga je Mengele pič..in dim.
A ovo je rezultat enormnog bogaćenja pojedinaca! Ovce bleje a blejat’ če i dalje.
Smrtonosni igrokaz se nastavlja sada če “besplatna tranša cjepiva” odraditi svoje- suzbili će virus,ali što kada cjepivo “izgubi ” dah,kada broj zaraženih za 5-6 mjeseci počne rasti ?? Dali će cjepivo biti mukte,?e neče ,a onaj sa početka priče skupa sa svojim mentorom samo to čekaju !!
Živi bili pa vidjeli !🙉🙊🙈👹👹

3 godine prije zadnji put uredio duki
piždro
3 godine prije

Ovom na slici ni Frankenstein nemere vode polit.. jezuitska je to škola.. nedaj ti bože popit nešto od njegovi asortimana i lijekova’..

3 godine prije zadnji put uredio piždro
Drago
3 godine prije

Admiral Domazet je prije pola godine govorio o novom soju virusa, napravljenom od tvora.

admir huskic
3 godine prije

morate i vi ponekad napisati gluposti i nabuloze

Jack Shadow
3 godine prije

Taj je isto plaćenik od Rotschilda,Gatesa,buba Schwaba i sotonista iz WEF-a,zemlja će im kosti izbaciti.

Puž
3 godine prije

Autor: Sandy.
hahahahahahahahahahahah

4e 65 6b 64 6f 2e
3 godine prije

I Petar Daszak je sada član stručnog tima WHO, koji se nalazi u Wuhanu. Taj isti tim već je objavio da SARS-Cov2 sigurno nije došao iz laboratorija, nego je na čovjeka preskočio sa neke životinje, ali ne znaju još koje.

Nema kraja slučajnostima. Vjerojatno to objašnjava ogromnu popularnost “teorija slučajnosti” naspram “teorija zavjere” u medijima, znanstvenim krugovima i široj populaciji.

3 godine prije zadnji put uredio 4e 65 6b 64 6f 2e
Kardinale
3 godine prije

Okultna sotonisticka sekta crnog talmuda vodi ludilo i novi konc logor. Odakle tolika mrznja prema gojimima i pravo da se igraju ljudskim zivotima? Moze li netko ove zle degenerike privesti sudu i osuditi? Ovo je genocid i holokaust veci od onoga 1945.

Legendarni Grk
3 godine prije

Ključna prevara kod “PCR testova” – detektiraju se egzozomi, a ne virusi:

https://www.facebook.com/viktor.jagarinec/videos/2882729191999534

Mnogi virusolozi i liječnici potvrđuju da su “virusi” zapravo egzozomi.

shumadinac
3 godine prije

Moratorijum na ovakva istraživanja u civilnom sektoru nema nikakvog uticaja na vojna istraživanja.

Max
3 godine prije

Tko nakon ovoga ne progleda nikad i neće.

... ....
3 godine prije

Kako shvatiti ovaj naslov?

Kresimir
3 godine prije

Nisam citao pazljivo, ali uglavnom se ne slazem. Virusi se ne vide pod optickim mikroskopom, a pod elektronskim mikroskopom vide se samo u obliku nekog preparata, a ne u zivom stanju. Cijela ” germs teorija” je sumnjiva. Virusi su ili egsosomi ili je istina negdje izmedu. Jednom sam procitao neku studiju od, cini mi se, izraelskog znanstvenika u kojemu je pisalo da se neke vrste “virusa” ne mogu smatrati uzrocnicima bolesti. Ne mogu vise pronaci tu studiju.

3 godine prije zadnji put uredio Kresimir
ledno doba
3 godine prije

ovaj štakor na slici lijevo, je daleko veća krvopoija nego šišmiš,

Kihot
3 godine prije

youtube.com/watch?v=RD7e8mJJv6o&feature=emb_logo

Pazite ovu bolesnu propagandu. do kud to ide. A ovaj demonski gnom sada Amerikancima “preporučava” da nose 2 maske!

zerohedge.com/medical/cdc-begins-recommending-wearing-two-masks

mQstar
3 godine prije

Zašto kažu da Fauci sliči na tatu/Majku Terezu…

“mogu samo pokazati vrata…”
https://gab.com/JuliansRum/posts/105708989588583952

bole
3 godine prije

Da li je mali iskompleksirani gnom Faucci, napokon postao tvor?

Pun Kufer
3 godine prije

E, moj Sandy, novinaru nas!
Pomijesao si ti i tvorove i lasice i nerceve i vise neznas koja je krznena zivina koja.
Vidi se da si bio nepazljiv ucenik u osnovnoj skoli.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI