Ekonomija i društveni kaos

Ekonomija
9 komentara

“V Virus” navodno je odgovoran za val bankrota i nezaposlenosti. To je laž. Ne postoji uzročna veza između (mikroskopskog) SARS-2 virusa i ekonomskih varijabli.

Moćni financijeri i milijarderi stoje iza ovog projekta koji je pridonio destabilizaciji (u cijelom svijetu) realnog gospodarstva. I postoji dovoljno dokaza da će odluka o zatvaranju nacionalnog gospodarstva, koja rezultira siromaštvom i nezaposlenošću, neizbježno utjecati na obrasce morbiditeta i smrtnosti.

Od početka veljače 2020. super-bogati su unovčili milijarde dolara.

Opširno je dokumentirano da je to najveća preraspodjela globalnog bogatstva u svjetskoj povijesti, popraćena procesom osiromašenja diljem svijeta.

COVID-19društvoEkonomijaKaosPandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Itd
2 godine prije

Bogatstvo naroda.

Otvori oči
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/YMsNXJJFllnK/

Šta se tiče novca i njegovog vlasništva, pogledat (ima prijevod), tko još nije vidio. Stvari nakon gledanja puno jasnije!

Emiliano Zapata
2 godine prije

Zar zbilja ima jos netko da prati dogadaje i da je iznenaden ovime?

Kadni Bomro
2 godine prije

Što veći kaos rade, dublju si jamu kopaju.
“I svjetlo u tami svijetli
i tama ga ne obuze.”
Hvala “im” na potpomaganju globalnog buđenja svjetla istinskog.

ivan sever
2 godine prije

Staro je pravilo ekonomske forenzike SLIJEDITE TRAG NOVCA I DOĆI ĆETE DO ODGOVORA o UZROCIMA; NAČINIMA, AKTERIMA i POSLJEDICAMA.

Scorpiorex
2 godine prije

Kada ” narodi” nisu bili u stanju odmah na pocetku pomesti ove varalice,ovi su uspjeli uzet lopatom tako he yo 2009 i 2013 sa svinjskom i SARS, narodi su uspijeli zaustavit sranhe,ili oojedinci vidi ( Wolfgang Wodrag) ovaj put nisu,ima i razlog,onda nije bio svak ovisan na internetu,eto vam sad internet u gujicu metnite, trebala je ovde krv pkivati ulicama,sad je to late

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI