fbpx

🔥 EKSKLUZIVNO: Putin i Rusija su prevareni

Vladimir Putin ozbiljan

Koronakriza je raskrinkala mnoge kontradikcije više nego svi mediji i napisane knjige. Raskrinkavanje još nije gotovo. Tek smo na početku. Ovaj put ćemo nešto reći o čudnoj promijeni uređivačke politike izmanipuliranih ruskih medija, te njihovoj participaciji u prijevari Rusije i predsjednika Vladimira Putina.

Na samom početku koronakrize, ruski mediji su izvještavali objektivno. Često preuzmemo njihove vijesti jer su lupom zapada i samo se čeka pogrešan korak da im se zabrani rad. Sputniku u RT-u je u nekim zemljama zabranjen pristup svim presicama. Oba ova medija se financiraju iz državnog proračuna Rusije, kao što se financiraju BBC i France 24. Nema razlike. Portal Logično također plaća vrlo simboličnu pretplatu za skidanje i prikazivanje video zapisa RuplyTV-a, kojem je sjedište u Berlinu. Vrijedne “cure” koje vode ovu RT filijalu su vrlo simpatične i profesionalne. Tehnička podrška se nalazi u Kazahstanu. Mladi tim radi profesionalno i nemamo im što prigovoriti. Želimo reći da znamo kako dišu ruski mediji.

Međutim, nakon prvog vala koronakrize, primijetili smo da u vijestima nešto ne štima. Ruski mediji koji informiraju iz europskih prijestolnica, su preko noći počeli “zaboravljati” što kaže druga strana. Pojavljuju se mainstream epiteti koji bacaju sumnju na osobe koje propituju koronakrizu. Nismo samo mi u redakciji Logično to primijetili, nego naši čitatelji i komentatori također.

Francuski profesor Didier Raoult, preko noći, od vrhunskog znanstvenika za koronavirus, za ruske medije postaje kontroverzna osoba, iako se ništa nije promijenilo u njegovim izjavama. Drugi primjer je bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko koji je svima odlučno rekao NE, te odabirao svoj put u rješavanju koronakrize bez karantene pod motom “rad i sport”.

Rezultat svega: 40 puta manja smrtnost u Bjelorusiji nego u zemljama koje su karantenom izbezumile svoj narod.

I ovaj put ruski mediji su prešutjeli. Lukašenko je sve rjeđe krasio naslovnice ruskih medija. Neki su pokušali lažnim informacija diskreditirati bjeloruskog predsjednika. Nije im uspjelo, jer argumenata nema, osim subjektivnih insinuacija. Informacije nije više moguće prikriti. Logika sve izbistri. Što se onda dogodilo?

Kako su Rusija i Putin prevareni?

Kao i sve druge zemlje, Rusija 12. svibnja izlazi iz karantene. Brojčano najveći grad u Europi, Moskva je bila najviše “pogođena” epidemijom koronavirusa. Prekid karantena će započeti otvaranjem industrijskih poduzeća.

Od samog početka koronakrize gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin bio je protiv totalne karantene, što je javno rekao 8. travnja, međutim samo dva dana kasnije, 10. travnja, “promijenio” je mišljenje.

Pobornik karantene i veliki kritičar gradonačelnika Moskve, bio je svima poznati zapadno orijentirati ljevičar Aleksej Navalni, tvrdeći da poduzete mjere nisu dovoljne.

“Mislim da će se karantena produžiti do ljeta. Dinamikom kojim napreduje koronavirus, zasigurno se neće završiti u svibnju. Vidimo da naša vlada polako ukida auto-izolaciju i karantenske mjere. Sve više i više tvornica u moskovskoj regiji radi, pogotovo one strane. Oni žele ukinuti mjere karantene, jer ne žele ljudima davati novac. Žele ih natjerati da rade u vrijeme kada se borimo protiv epidemije. Mislim da to nije dobra ideja, jer niti u jednoj zemlji karantena nije ukinuta, zbog toga ona treba biti produžena do ljeta”, odgovara na pitanje svojih poklonika Aleksej Navalni, 9 . travnja u video snimci.

Navalnom i njegovim zapadnim sponzorima očito odgovara karantena. Otvoreno kritiziraju što Rusija ne dijeli “helikopterski novac“, već želi nastaviti put gospodarskog razvoja koji je Rusiju izvukao iz kaosa prije Vladimira Putina.

Prijevara – korak po korak

Sada kada je već sve gotovo, već se zna da je na odluku gradonačelnika Moskve Sergeja Sobjanina utjecao Neil Ferguson sa svojim upitnim matematičkim modelom. Neil Ferguson je nedavno podnio ostavku, jer je smatrao da je karantena dobra za druge, ali ne i za njega. Matematički model Ferguson po kojem su SAD, Rusije, Engleska i druge zemlje uvele striktnu karantenu, pokazao se upitnim.

Kada smo pisali o ostavci Neila Fergusona, tada nismo znali tko je ustvari ova osoba. Sada znamo malo više. Neil Ferguson je savjetnik WHO (Svjetske zdravstvene organizacije), Europskoj uniji, Svjetskoj banci, britanskoj i drugim vladama. Postoji veza i s Bill Gatesom. Kratko rečeno, primjer globalističkog moždanog sklopa.

Fergusonu se priključili prozapadni ruski znanstvenici tvrdeći da dnevna progresija zaraze iznosi 33% u periodu od 18. do 29. travnja. Upozoravali su da će svakih 60 sati u Rusiji biti duplo više zaraženi i da će Ruse ubrzo stići sudbina Italije i Francuske. Kao što to rade manipulatori, “zaboravili” su reći da se radi o povećanju zaraženih sa 106 na 160 tj. 54 više zaraženih na 12.000.000 Moskovljana.

Prema ovoj intelektualnoj manipulaciji, samo u Moskvi bi danas imali više od 9.000.000 zaraženih. Danas smo 11. svibanj, a broj zaraženih u cijeloj Rusiji iznosi 209.688. Matematički model Fergusona i drugih eksperata se pokazao totalno pogrešnim. Možda ipak Ferguson nije dao ostavku zbog posjete ljubavnici, već zbog kardinalne greške i štete koju je učinio?

Pod pritiskom prozapadnih ljevičarskih medija, koji su svakodnevno tražili čvršću izolaciju i masovno testiranje, gradonačelnik je izašao s novom estimacijom od 300.000 zaraženih, što je bio šok. Čak se i Aleksej Navalni pitao koju je matematičku formulu koristio gradonačelnik Moskve jer rezultat ne odgovara stvarnosti. Tog dana gradonačelnik Moskve, pod utjecajem medija i statistika koje su se temeljile na vrlo malom broju zaraženih, vjerojatno je podlegao propagandi.

Objašnjenje: Zamislite da danas imate jednu zaraženu osobu, a nakon tri dana dodatne dvije osobe. Dakle povećanje je 33% svaka dva i pol dana. Po ovom matematičkom modelu cijeli Planet bi bio zaražen za manje od 3 mjeseca.

Nagla promjena strategije

29. travnja pod utjecajem gradonačelnika Moskve, predsjednik Vladimir Putin mijenja strategiju. Više nitko od ruskih dužnosnika ne izlazi u javnost. Iako Rusija ima najbolji sustav za biološku zaštitu na svijetu, Rusija preuzima francuski i talijanski model kojeg promoviraju WHO (Svjetska zdravstvena organizacije) i mainstream stručnjaci.

Primjenom pro-zapadne strategije, Rusija u očima WHO postaje dobar učenik, što smo osjetili i mi na portalu Logično, čitajući agencijske vijesti s ruskih državnih portala. Tada nam je već bilo jasno da promjena komunikacijske strategije nije slučajna.

Rusija je, kao dobar učenik WHO, druga na svijetu s 5.448.463 urađenih testova. Na žalost Navalnija i zapadnih autoriteta, rezultati otkrivaju pogrešne matematičke modele zapadnih eksperata i WHO (Svjetske zdravstvene organizacije). Izgleda da koronavirus nije tako ni zarazan, kako se u početku uvjeravalo. Rusija ima vjerojatno najmanju stopu smrtnosti u odnosu na sve zapadne zemlje koje su primijenile stroge mjere izolacije.

Laži ruskih autoriteta ili neznanje?

Rusi autoriteti su se počeli gubiti. Smatrali su da Rusija nije doživjela vrhunac epidemije. Ruski mediji su pisali da vrhunca epidemije neće biti i da je stanje stabilizirano, što nema veze sa znanošću. Epidemija bez početka, vrhunca i kraja ne postoji. Statistike su ipak otkrile pravu istinu. Dok su mediji i autoriteti pisali o stabilizaciji, vrhunac epidemije je već prošao dva tjedna ranije tj. 19. travnja kada je u Rusiji detektirano 3.700 novozaraženih, a maksimalni broj mrtvih smo imali 29. travnja kada je umrlo 67 osoba.

Tijekom ovog perioda, mediji su vršili pritisak na autoritete da pristupe što većem broju testiranja. Nesvjesno ili svjesno su održavali epidemiju u životu, tražeći što masovnijim testiranjem već davno prošli vrhunac zaraze.

Kako opravdati ovu grešku?

Svjesne svoje greške, vlasti sve više govore o epidemiji bez vrhunca, kako bi opravdale nametnute rigorozne mjere rusom narodu. Ruski Ministar zdravlja, znajući da nema epidemije bez vrhunca zaraženih, ne želi o tome pričati, nego govori o odnosu zaraženih i ozdravljenih.

Kod prozapadnih ljevičara, koje predvodi Aleksej Navalni, nastala je panika. Nisu se ostvarila apokaliptična predviđanja koja su predviđali pobornici striktne karantene, a što bi vjerojatno ugrozilo prosperitet Rusije i ruskog naroda.

Hoće li ruska vlast priznati ili ne, grešku o uvođenju pretjeranih mjera, koje su im perfidno nametnuli zapadni eksperti i WHO, totalno je nebitno. Bitno je ne upasti iznova u istu klopku kod novih eventualnih epidemija u budućnosti.

Lukašenko – Putin 2 : 0

Najteže će biti predsjedniku Vladimiru Putinu koji je morao otkazati javnu Paradu pobjede 9. svibnja, dok su Bjelorusija na čelu s Aleksandrom Lukašenkom odlučila suprotno. Kako će predsjednik Vladimir Putin objasniti svom narodu da je političko i ekonomsko upravljanje krize u Moskvi totalni neuspjeh, znajući da je bez karantene u Bjelorusiji od koronavirusa umrla 121 osoba, veliki je upitnik?

Bjeloruski model smeta, čak i ruskim medijima. Tijekom parade u Minsku 9. svibnja, ruski mediji su učinili strašan gaf, u stilu zapadnih mainstream medija. Tijekom vojne parade, jedan ruski medij je realizirao reportažu s groblja intervjuirajući osobe koja su došle urediti grobove svojih bližnjih, navodeći da je Bjelorusija učinila grešku što svoj narod nije stavila u karantenu. Bjelorusija je odmah reagirala i izbacila ovaj ruski medij iz svoje zemlje.

Pogledajte pažljivo Paradu pobjede u Minsku kako biste odmah shvatili koliko je koronavirus “opasan”, uključujući i za osobe preko 80-90 godina.

Propast ideje pro zapadne globalističke ljevice

Projekt ruskih ljevičara da Rusiju stave u totalnu karantenu i nametnu univerzalna primanja koja bi ispraznila ruske rezerve, nije uspio. Ruski Ministar financija Siluanov objasnio je 6. svibnja zašto “helikopterski novac” u Rusiji nije rješenje. “Rublja nije rezervna valuta što znači da nema mogućnosti kontinuirane emisije.” Izjava Ministra Siluanova daje nadu, jer Rusija nije upala u klopku Zapada.

Pouka za sve

Rusija će se sigurno izvući iz ove krize, zahvaljujući rezervama koje su stvorene za vrijeme predsjednika Vladimira Putina. Vjerojatno je naučila lekciju za buduće eventualne krize. Ako smo mi, mali i nebitni Balkanci, shvatili manipulaciju, zasigurno je shvatila i Rusija, koja će znati kako se ponašati u sličnim situacijama. Jučer smo pisali kako je Kina odgovorila na krizu. Prvo je krenula stazama zapadnih zemalja, ali se odmah adaptirala situaciji. Očito je shvatila manipulaciju i karantenu ograničila samo na Wuhan. Kako objasniti logičnoj osobi da je strašni koronavirus iz Wuhana zarazio cijeli svijet, a poštedio karantene državu Kinu koja broji milijardu i pol ljudi? Vjerujte nam, nikako,  jer logike nema.

Portal Logično je od samog početka sumnjao na manipulaciju zvana “koronakriza”. Nije nam bilo lako, jer je pritisak bio strašan. Zahvaljujemo se alternativnim medijima i pojedincima koji su izdržati pritiske i cenzuru pro-karantenskih skupina, koje su cenzurirale i brojale mrtve. Vršili su pritisak na preplašenu populaciju. Ne smijemo zaboraviti ni komentatore s našeg portala. Među njima imamo vrlo mudre i pronicljive osobe koje su također shvatile manipulaciju. Posnosni smo na njih, jer su naš korektiv. Pratimo dalje izlazak iz izolacije i pamet u glavu. Stižu burna vremena, koja treba spoznati i na ispravan način reagirati.

Izvori: RT | Le Monde | Kremlin | Xavier Moreau


Neil Ferguson: Savjetnik za koronavirus u Velikoj Britaniji podnosi ostavku poslije kršenja pravila o zaključavanju

KORONAVIRUS – Tko i s kojim ciljem stvara paniku, pita se predsjednik Lukašenko (Video)

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
295 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Bane
Gost
Bane
1 godina prije

Lukašeko je izdominirao.

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  Bane

Putin je predložio Lukašenku karantenu. Lukašenko je Putina pitao što se “valja” iza korona igrokaza?!? Putin mu to nije htio kazati, jer očigledno predstoje krupne stvari, koje nisu za svačije uši, osobito za pik zibnere kao Lukašenko. E, onda je Lukašenko, kao suveren, a ne klimoglavac, kazao Putinu: “ U… Pročitaj više »

Milanče
Gost
Milanče
1 godina prije
Reply to  Ico

To ti mislis, vidjeti ces uskoro, Tko je pogresio Putin ili Lukasenko

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  Milanče

Putin želi Bjelorusiju Ruskoj Federaciji, pa stoga mora uvažavati ponašanje kurčevitog Lukašenka, jer Lukašenko “ ima muda”! Ali, postoji staroslavenska izreka:”Tko ima muda, taj može i dobiti po mudima”!
Ne brinite za Rusiju, dok je vodi Putin, Risija će napredovati!

dulebg
Gost
dulebg
1 godina prije
Reply to  Ico

Gladili su ga Ukrajincima 25 godina – pa vidi šta su dobili?!

kum
Gost
kum
1 godina prije
Reply to  Ico

U rusijim se postavljaju kakmere za prepoznabanje lica ko u kini. Putin je izdajica sve je prevara. Sve vlade svjeta se nore protiv svog naroda svjeta. Dolazi do kozmickih oromje a mjenja se frekvencija i zlo ce se miporat povuc. Zelinse sto vise dusa povuc sa sobom u bezdan

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Milanče

Lukašenku bolje stoji uniforma i kapa nego Putinu. Što znači da je Lukašenk već u borbeom rasporedu.

EU dismr
Gost
EU dismr
1 godina prije
Reply to  Milanče

Milanče, šta bi sa majdanom i raspadom RF ? e moj “blogeru” ..

dulebg
Gost
dulebg
1 godina prije
Reply to  Ico

Uveren sam da iza Putina postoji Savet staraca, i to ne nekh mudraca, već ozbiljnih nosilaca uticaja.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Ico

JBG dao si autogol.

Milanče
Gost
Milanče
1 godina prije
Reply to  Bane

Má kojí mrtví, koronavirus Kao virus nepostoji, globalno kazaliste za naivně ovce

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Milanče

Dovoljno je reci da je laz,ako nema obdukcije tijela nego sve spaljuj da ne ostanu dokazi, na kraju svako zlo za svoje dobro, u drzavama se otkrilo ljudima tko je fukara, i za cije babe zdravlje radi,ucijena je isla iz of.sor kompanija i sada se vidi koji Presednici su fukare… Pročitaj više »

Kvočka
Gost
Kvočka
1 godina prije
Reply to  Milanče

Ovce su pre inteligentne za pusace korone

Budimo vjerodostojni
Gost
Budimo vjerodostojni
1 godina prije
Reply to  Bane

San Marino -> 1,208
Belgium -> 747
Andorra -> 621
Spain -> 569
Italy -> 505
UK -> 469
France -> 404
Sint Maarten -> 350
Sweden -> 319

dulebg
Gost
dulebg
1 godina prije

A znaš – ljudi nisu krompiri, da se pitaš: koliko mrtvih mi paše?

U prolazu
Gost
U prolazu
1 godina prije

Trebalo bi tu znati i starosnu strukturu umrlih, i od koliko kroničnih bolesti su bolovali. Kao uzrok smrti navodi se za javnost corona-virus, a ljudi su umirali oduvijek zbog starosti i raznih bolesti. NEMA UPOREDNIH PODATAKA, TO SE KRIJE, a puno govori. Netko tu debelo manipulira i koristi situaciju za… Pročitaj više »

alex roth
Gost
alex roth
1 godina prije

nauci prvo da pises pa onda lupaj i dalje tim mutavim latinskim jezikom koji vam je naturen odavno od pape.svi ste vi
papski vazali jos od vaseg papskog kneza.

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Bane

Direktor svemira pa prevaren?

Sardelino
Gost
Sardelino
1 godina prije
Reply to  komentar

To șto se dogodilo sa podatcima o mrtvima u Italiji objasnio je jedan od članova njihovog parlamenta.
U mrtve od covida ubrojeni su I oni koji nisu umrli od njega ili sa njim.
Parlamentarac je dao I razlog zašto je to učinjeno.

Miki80
Gost
Miki80
1 godina prije
Reply to  Bane

Iako se vole Skandinavci identificirati kao disciplinrani narodi, mislim da je kod zaraznih bolesti naš sistem koji se zasniva na strašenju od bolesti kroz generacije uspješniji. Mi i od propuha radimo nauku, a da ne bi od zaraze.

mislim
Gost
mislim
1 godina prije
Reply to  Miki80

da da i ja sam čuo od nekog amera da oni nemaju propuh, samim tim ni propuhovska bolovanja.
propuh postoji smo kod nas!
jeli to istina?

Istrian
Gost
Istrian
1 godina prije
Reply to  mislim

Više manje, propuh postoji u jezicima većine zemalja Mediterana…

Subotica
Gost
Subotica
1 godina prije
Reply to  Miki80

Malo sale:od cega se Srbi najvise boje,od promaje,sedenja na betonu i plivajuceg zamajca

crna guja
Gost
crna guja
1 godina prije
Reply to  Bane

lukija za prisidnika who

Željko
Gost
Željko
1 godina prije
Reply to  Bane

Svi “veliki” imaju istog “šefa”! Poređenje, u BiH se “kolju” SNSD, SDA i HDZ, isto kao što se “veliki brat kolje” sa Rusijom i Kinom i čim nekome treba pomoć ona druga dva mu bacaju pojas za spašavanje!

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Bane

Sam si dao odgovor.

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Bane

Putin mi je nešto mršav na slici, da nije preležao kinesku coronu.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
1 godina prije
Reply to  Bane

Tacno.
I stvarno velicanstvena parada.

Kvočka
Gost
Kvočka
1 godina prije
Reply to  Bane

Pusi duvanluciferov

Rijeka-9
Gost
Rijeka-9
1 godina prije

Malo ste dodirnili svasta i niste se fokusirali. Kad ste poceli o ruskim novinama ocekivao sam vise detalja a to je izostalo. Sto je ispalo s onom velikom engleskom globom RT? Mogli ste opisati, izvuci iz arhive kako se progonu ruski novinari po zemljama koje su americki sateliti mogli ste… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije
Reply to  Rijeka-9

Poštovani Rijeka-9,

Tema nisu novinari nego prijevara svjetskih razmjera koju smo od prvog dana najavljivali.

Mainstream i državni novinari pišu što im se kaže, jer drugog izbora nemaju.

Ovaj put su odigrali ključnu ulogu u plašenju naroda.

Ugodno čitanje.

Redakcija

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  L. R.

R. L., koja je pozadina “korona igrokaza”?!?

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije
Reply to  Ico

Poštovani Ico,

Pipkamo po mraku punom poturenih nagazih mina. 🙂

Uskoro ćemo znati što žele. Budimo strpljivi.

Svako dobro.

Redakcija

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  L. R.

@L.R. :
Niste znali ?
Ferguson (Perkins)=motori za traktore itd .

Prilikom ”pipkanja” po mraku punom poturenih nagaznih mina,
pripazite da ne uhvatite za jaja bombaša samoubojicu !

Algoritam Bluz
Gost
Algoritam Bluz
1 godina prije
Reply to  Umpah Pah

Buummmmo
videli..

jezevakucica
Gost
jezevakucica
1 godina prije
Reply to  Umpah Pah

Umpy,
Ili možda ježa za jajca?

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi
1 godina prije
Reply to  L. R.

Svak masovna operacija ,ovog puta u obimu koji je dosad nepoznat osim u WW1/WW2 u pravilu ima nekoliko ciljeva od velikog značaja i puno manjih.No čini mi se da je globalna ekipa sa ovim izašla nedovoljno spremna i da glavna proba prije centralnog događanja nije prošla kako su očekivali.

Davor
Gost
Davor
1 godina prije
Reply to  L. R.

Otkrivenje 16:13-16 Eto što žele postići lažnom propagandom…imajte u vidu da je “zmaj”/sotona…”divlja zvijer”/UN…”lažni prorok”/ AngloAmerička svjetska sila. Cilj je gomilanje svjetskih problema(ekonomski,ekološki,zdravstveni,politički problemi…),kako bi se otvorila potreba za stvaranjem Svjetske Vlade ,pri UNu. U jednom trenutku,vrlo skoro,će vlade svijeta prebaciti svoje ovlasti na East River. Tad će se ispuniti… Pročitaj više »

Martin
Gost
Martin
7 mjeseci prije
Reply to  Davor

malo vise bibliotecapleyades.net weekly news

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Ico

Ico ako do sada to nisi shvatio , onda i neces.
Rusenje Trampa i Putina i svih ko ih podrzava
Rusemje starog poretka i dovodenje NWO
POtpuna kontrola ljudi i ukidanje “Demokracije”
Cijepijenje Kao pred uslov cipiranja i kontrolom cijeloga svijeta
Rusenje svih protivnika NWO

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Pvi put im nije upalilo sa Tamiflu svinjskim virusom iz meksika, sada nešto malo sa kineskim covidom. Treba sačekati još desetak godina da dođe neki treći virus, vjerovatno iz zemaja koje okružuju Rusiju.

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Putina je nemoguće srušiti, vjerujem ni Trumpa. Trump je legenda!

Joker
Gost
Joker
1 godina prije
Reply to  Ico

Znas li ko je trenutno savjetnik Donalda Trumpa. Imas istinu pred ocima i ne vidis. Redakcija onaj decko koji se nedavno svadjao.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Ico

Vakcina 75 mil.stanovnika zemaljske kugle,u talu ih ima mnogo,procitati zakon koji je donesen u subotu u Skupstini Srbije.
Koga sve treba vakcinisati.

dulebg
Gost
dulebg
1 godina prije
Reply to  L. R.

Mainstream i državni novinari pišu što im se kaže, jer drugog izbora nemaju.

imaju: da daju otkaz i rade partizanski
al to nije za svakoga
nego ako voliš da jedeš, a ne umeš da zaradiš – onda jedi iz ruke!

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  dulebg

Naravno siromasni novinarcici rade kod gazda ima da kusuju,a za samodostatne i obdareni za posao im kruha gdje prstom ubodu,pametni ce u roku hitno napisati divne Knjige i reportaze za samostalne medije.

Zarson
Gost
Zarson
1 godina prije
Reply to  L. R.

Sto se ne zarazite tom coronom onda,kad sve znate i kad ste frajeri

asdfgh
Gost
asdfgh
1 godina prije
Reply to  Rijeka-9

Čudno da je takav iskusni lisac kao Putin “nasjeo” na te trikove. Genijalan strateg. šahista, obavještajac po pozivu i da tako jeftino popuši priču ?! Teško. Nešto je drugo u pitanju. Ali šta ? Prije sam mislio da je veliki reset u USA pravi razlog korone. Sad više nisam siguran… Pročitaj više »

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  asdfgh

asdfgh
Virus je pobjegao iz kineskog laboratorija jer su radili na bio oružju, ostalo je samo predstava kako farmaceuti mogu što više zaraditi love.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
1 godina prije
Reply to  komentar

Komentar – nije istina. Radili su na cjepivu protiv HIV-a. I to je bio joint venture jer su SAD potpomgle labos u Wuhanu sa 3,7mi usd.

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Suze Roni

Suze Roni
Slažem se tobom. Evo ja radim nosač aviona za SAD i to je joint venture, jer su me SAD potpomgle sa 10mi usd. Već sam napravio pola sekcija u marini Borik. Na jesen ide porinuće.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  komentar

@komentar :
Virus je pobjegao iz kineskog laboratorija (zbog nepodnošljive diktature)
i spas pronašao u ”demokracijama” ?

Švercer
Gost
Švercer
1 godina prije
Reply to  asdfgh

I čuj “Kina je prepoznala manipulaciju”” ! Pre bih rekao da je zajedno sa Bil Gejcom,SZO(WHO) kreator manipulacije,i na ovaj tekst gledam samo kao način da se “operu” sramni potezi kineskih i ruskih vlasti prema svojem narodu !

tiami
Gost
tiami
1 godina prije
Reply to  Švercer

Kineske veze sa Hatesom su neupitne!!

Ray Luca
Gost
Ray Luca
1 godina prije
Reply to  asdfgh

Znali su i Njemci za dolazak corone još 2018.

Busola
Gost
Busola
1 godina prije

Na ruskoj internet sceni je zavladala velika rasprava s pitanjem da li Putin u ovoj koronakrizi uopće upravlja zemljom. Nemojte misliti kako u Rusiji ne postoji jedna vrsta preslike američkog Deep state-a s elitama. Jedan dio vojnog vrha javno govori kako netko namjerno destabilizira zemlju umjetnim virusom, dok milijarderi usko… Pročitaj više »

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  Busola

Citam da mu je pala popularnost na 28% . S obzirom da je imao 87% popularnost za vrijeme izbora ne mogu da vjerujem u ovaj podatak, ali ko zna sve je moguce ….

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Z.A.

Mislim da mu je i 28% – previse! Treba mu suditi : za veleizdaju i tajni rad sa neprijateljem – na unistenju – Ruskog naroda. . Mozda ce biti teksko, ali morace kad tad. Bice dovoljno da – krenu sa tuzbama za nanosenje najvece sramote RUSKOM narodu u zadnjih 75… Pročitaj više »

Željko
Gost
Željko
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem da se skoro svi mi koji smo se redovito “klali” oko skoro svake teme, konačno da se slažemo oko ove teme, radujem se tome, znači ima još nade za sve nas!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  Željko

@Istražuj :
Ma ne,pituravam !
Samo ti meni dovedi Putina i ostale u ježevu kućicu .

.nk
Gost
.nk
1 godina prije
Reply to  Željko

Oooo. Nekis su ubjek govorilio putinu cionisti

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Citam (mislim da je portal Kurir u pitanju ) u Rusiji pala tri zdravstvena radnika sa prozora bolnica i poginula. Radi se o dvije doktorice i jednom medicinskom tehnicaru a njemu se bore za zivot . Veza izmedju ova tri incidenta je da su se sve troje nastradalih opirali i… Pročitaj više »

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Z.A.

haha…
Bravo ZA,
Kolega – ima li kakav link za to vijest?

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  istrazuj

istrazuj nemam link i slucajno sam ovo procito presao bih preko tog clanka nego me zaintrigiralo u podnaslovu da su poispadali svi kroz prozor pa sam mislio da se radi o zezanciji . A daleko od zezancije ove dvije doktorice su vrhunski priznati strucnjaci ….

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  istrazuj

istrazuj
“Kolega – ima li kakav link za to vijest?”
Naravno da ima to je ukrajinski recept leta iznad kukavičijeg gnjijezda.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  Z.A.

@Z.A. :
Postavlja se sumnja u njihovu stručnost ?
Nije zdravo pasti sa prozora bolnice i poginuti ?

Mutirani virus stekao toliku snagu da bolničko osoblje izbacuje kroz prozor (ako isključimo istovremeno samoubistvo triju obrazovanih osoba ) ?

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  Umpah Pah

Ajde nezaje*aji se . … Zena vise nema…

Zoot
Gost
Zoot
1 godina prije
Reply to  Z.A.

Kurir😂

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
1 godina prije
Reply to  istrazuj

@Istražuj :
Primjeniti zakon spojenih sudova ?

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Evo vidim – ima puno ljudi koje smatraju da nisam u pravu… Mislim da ih ima – sokantno previse! OK. Evo – neki dan je Logicno spomenulo predsjednika Tanzanije – i nacin na koji su Afrikanci prevarili bandu iz WHO! Dakle, posto nisu bogata zemlja, testove su im radili stranci… Pročitaj više »

Petar
Gost
Petar
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Ajde ne lupaj!

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Istrazitelj ….polako , mnogo puta se je slicno dogosilo i onda se sve vratilo na staro. A moda nece …ko zna Nesto je snazno zakocilo Putina , neka sila , mislim da je odredena sila oligaha koji su vrlo jaki , a koji su utijecani na tajne sluzbe, ili vojsku,… Pročitaj više »

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Busola

“… popularnost Putina je jako pala…” Busola, Tacno kolega. To je i ono sto sam nekoliko puta ranije takodjer tvrdio, medjutim to jos nije sve…. Moshiah ben David – ce morati (prije nego kasnije!) – jasno i glasno da kaze: 1. KO je taj koji stoji iza lazne pandemije korona?… Pročitaj više »

Trt
Gost
Trt
1 godina prije
Reply to  Busola

Očito da je Putin ograničen u djelovanju nekim višim silama, jasno da zna da je sve prevara od početka ali…očito je morao slijediti WHO priču i probati manevrirati unutar te priče ali to sve na isto dođe – laž,prevaru i maltretiranje naroda. Članak pokušava objasniti prevru kao ali nije ništa… Pročitaj više »

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  Trt

trt-mrt, Putin nije ničim ograničen!

Mirk
Gost
Mirk
1 godina prije
Reply to  Busola

Znaci stavljenjem Putina pod kontrolu i zadnja nasa nada u bolje sutra je ugasena…

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  Busola

Busolal, nekakvog “dualizma” u vladanju Rusijom je sigurno bilo. Još bi večini trebalo biti u sjećanju da je Putin malo prije korona krize smijenio Medvedeva i predložio ustavne promjene. Time što je očistio redove i učvrstio vlast neposredno prije ove krize, meni osobno govori da se “kriza” odavno dogovorila između… Pročitaj više »

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  Mrčikola

Mrcikola ti i ja smo tu negdje ista generacija dok pamtis Cobija . Nismo vise puteri …

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  Z.A.

Z.A. izgleda da jesmo, a i po “pameti” smo na sličnoj frekvenciji sudeći po komentarima.
Sad, koliko je i tebi i meni i nekim komentatorima ovdje ta “pamet” pametna u ovom materijalističkom svijetu…Bog zna, ali izgleda da drukčije nemožemo i neznamo.

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  Mrčikola

Mrcikola ni ovaj minus ne moze uticati na moje prijateljstvo s tobom iako je virtualno .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  Z.A.

Z.A. virtualna prijateljstva na prvo čitanje ne pucaju lako, a ovaj minus bi mogao značiti da nas neko “posmatra” i stoga moramo biti dvostruko oprezni.
Samo moramo paziti da ne postanemo paranoidni ko” Ilija Čvorović i žena mu Dragica.

Petar
Gost
Petar
1 godina prije
Reply to  Busola

Ima jedna fotografija na netu, gdje zajedno hodaju i pričaju Putin i Šojgu, i gdje su jako ozbiljni i jako, jako zabrinuti!

Argamedon
Gost
Argamedon
1 godina prije
Reply to  Busola

Nesto se je dogodilo sa Putinom , Ne tvrdim ali mozda su promine nastale u momentu kada se nije pojavjivao u javnosti , Ali da je suportira jednu osobu kojoj ni vrag nije ravan, strah me je i pomisliti, Necu izlaziti sa info jer nije potvrdeno , ali ako to… Pročitaj više »

viktor
Gost
viktor
1 godina prije

U pravu ste. Stizu burna vremena.

Semafor
Gost
Semafor
1 godina prije
Reply to  viktor

…i to zadnjih 3.000 godina tako uzastop.

apolo
Gost
apolo
1 godina prije

Ja sam u pocetku epidemije pisao da mi obicni radnici u Lombardiji, idemo normalno jesti u restoran, niko nema zastitnu masku niti rukavice. Onda kad se desio pomor staraca u starackim domovima u Bergamu. Kasnije se doslo do informacije da su zarazeni sa korona virusom smjesteni namjerno u staracke domove,… Pročitaj više »

emi
Gost
emi
1 godina prije
Reply to  apolo

Bilo bi jako poželjno ako biste možda jednom napisali jedun duži tekst o svom viđenju “corone” u Lombardiji, naročito o svemu onome o čemu kontrolirani mediji u Italiji ne izveštavaju. Pozdrav.

apolo
Gost
apolo
1 godina prije
Reply to  emi

Naravno, mogu pisati o virusu kojeg sam i sam prebolio. Imao sam nesto oko 7 dana temperaturu 38-39, suvi kasalj, nije bilo upale, nije bilo nikakvog razumnog objasnjenja sta se desava. Ja sam to pobijedio rakijom i bjelim lukom, i ne znajuci da se radi o opasnom virusu. Tek kasnije,… Pročitaj više »

Željko
Gost
Željko
1 godina prije
Reply to  apolo

@apolo Ne razumijem, za što se moralo platiti 750 eura?

apolo
Gost
apolo
1 godina prije
Reply to  Željko

Za spalivanje pokojnika.

Z.A.
Gost
Z.A.
1 godina prije
Reply to  apolo

apolo junace nek si ti nama zdrav i ziv …

Semafor
Gost
Semafor
1 godina prije
Reply to  apolo

To je talijanska aljkavost. Zar stvarno mislis da su svi doktori toliko zlobni da svijesno sire zarazu???

apolo
Gost
apolo
1 godina prije
Reply to  Semafor

Naravno, aljkavost moze biti. Ali ne moze se desiti dva puta za redom.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Semafor

Licenca,posteni napuste posao.

Kvočka
Gost
Kvočka
1 godina prije
Reply to  Semafor

Ne svi samo ini kojisu u masonima

Željko
Gost
Željko
1 godina prije
Reply to  apolo

@apolo Osobno želim vam brz oporavak djeteta!!

apolo
Gost
apolo
1 godina prije
Reply to  Željko

Hvala Zeljko.

alex
Gost
alex
1 godina prije

Imperija uzvraća udarac. Na pomolu je drugi val. Bit će i trećeg, ako razni Bill Gates- i odluče da nisu dovoljno profitirali.

Busola
Gost
Busola
1 godina prije
Reply to  alex

Uopće nije pitanje profita toga oni imaju odavno dovoljno , pitanje je uspostave kontrole nad cjelokupnim čovječanstvom kako bi npr. se ubili prosvjedi , svoje razmišljenje i zaključivanje. Metode praćenje, nadzor, eliminiacija nepodobnih iz društva blokiranjem putem digitalnog financijskog sistema. Tada će se puno teže boriti protiv ovih vragova što… Pročitaj više »

Busola
Gost
Busola
1 godina prije
Reply to  Busola

Još uvijek imaš keš i sa kešom si svoj čovjek, čekaj samo vrijeme kada če računi i poslovanje cjelokupno biti elektronsko tada će mali čovjek postati pravo rob. Ti danas možeš stvoriti hrane i prodati je za keš, a u novom društvu to ti neće biti omogućeno… U svoj ovoj… Pročitaj više »

žrec
Gost
žrec
1 godina prije
Reply to  Busola

Busola, lako za blokade zbog dugova. Što ćeš kada ti bude blokada zbog stavova?

Željko
Gost
Željko
1 godina prije
Reply to  Busola

@Busola Iz toga razloga, vjerovali ili ne, meni i mojima je bolje u BiH nego u Hrvatskoj jer , nadam se da ne griješim, ti NWO “zakoni” će posljednji doći u BiH!

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  Busola

Busola@profita njima nikad nije dovoljno.Ako se u prvoj fazi mogu prodati testovi,antivirusni lijekovi,respiratori(gotovo u cijelom svijetu)-i tu je već dobra zarada koje se nitko neće odreći(pa ma koliko već imali).Dionice tvrtki koje obećavaju cjepivo su nezaustavljivo rasle dok su sve ostale padale-tu je zarada i prije nego su išta proizveli.Sad… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  nonwo

nonwo Neće. Mada su ostvarili glavne ek.ciljeve: – dodatno zaduživanje, – uništavanje malih i srednjih poduzeća. Zašto neće? Nigdje se ne priča o poboljšanju sustava javnog zdravstva,- što bi bilo logično, – ne rade se analize. Npr Capak je rekao da čeka…što? Da ga Szo …pogladi po glavi? “Slovačka, naprimjer,… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Busola

žrec

😂😂 ovako se nisam nasmijala tjednima… Ma neće valjda i sekire zabraniti…
Mada…to bi bilo za one: “ništa ne jedem, a debeo sam” 😊

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  alex

Bill Gates je u odnosu na Donalda Trampa “ pičkin dim”!

SamoPitam
Gost
SamoPitam
1 godina prije
Reply to  alex

@guest_418664
Dok ne dođe vakcina sa čipićem može ih 5 biti, a dok ona dođe ljudi neće znati kako se zovu, samo daj nešto da agonija prestane, a ovi će maestralno da bodu sve redom.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  alex

Mislim da nema drugog vala,jer ce nastati tarapana.U Srbiji su ljudi napadali preko drzavnih mreza cijeli stab i Vucica.
U Bg u jednu banku su usli penzici po penzije bez distance,kada ih je obezbedenje opomenulu oni su im rekli,zacepi ili hoces da nemas gdije raditi,vidi autobuse.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

Idemo svi u Bjelorusiju (ko bude im’o para) na godisnji 🙂 …kod njih nije bilo virusa :), Sto se Rusije tice nema dovoljno informacija na nasem trzistu da bi se moglo donijet neki valjan zakljucak…..RT Sputnjik to je vise namjenjeno vanjskom trzistu..ne govore previse o losim stvarima u Rusiji, ali… Pročitaj više »

Busola
Gost
Busola
1 godina prije
Reply to  Bosanac

Virus postoji i uredno Bjelorusija o tome izvještava , ali od toga ne pravi paniku i histeriju… Virus je umjetan i pušten od elita koje i inače drmaju svijetom. Dovoljno je pratiti put virusa kako “slučajno” nije zakačio nijednu elitnu obitelj dok se oni zadovoljno smješkaju putem linkova kao Bill… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije
Reply to  Busola

Busola,
Nemoj sve bukvalno shvatit, vidis smajlije..necu knjigu pisat da bi bio precizan :)….to je bio moj kompliment za Bjelorusiju, jer jedini od Slavenskih naroda nisu podlegli globalnoj prevari

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Bosanac

Bravo Bosanac!!!

Semafor
Gost
Semafor
1 godina prije
Reply to  Bosanac

Nije bilo virusa… samo drasticno povecana smtrnost od upale pluca. Sasvim slucajno ;-D

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Semafor

Hoces reci da su sahranjivali vise i gore od Italijana, pa Bijelorusiju su promatrali iz svemira pod mikroskopom, a spijuna je bilo svuda po drzavi. 9,5 mil stanovnika.

Boro
Gost
Boro
1 godina prije
Reply to  Bosanac

Lukasenko ispade najveci demokrata za svojnarod.i isao je logikom zdravog razuma. A ovi drugi svi slusali svoje epitemiologe koji su pod nadzorom szo inemisle svojom glavom nego rade po jednom receptu. To je sistem francize . Citam danas na sajtu od Trumpa gdje kaze virus nestaje i da nece biti… Pročitaj više »

Molim pravoslavnu diktaturu
Gost
Molim pravoslavnu diktaturu
1 godina prije

Polly Boiko je i u ime RT-a suptilno ponizila David Ickea, ne želeći objaviti učinjeni intervju s njim. Na kraju ga je tako prisilila da sam sudjeluje u gaženju svog karaktera, jer kad te ne žele objaviti ni oni s kojima dijeliš povjerenje, s tobom stvarno nešto nije u redu,… Pročitaj više »

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije

Ova Polly Bojko, mi se – zgadila – nakon ovog! Genaralno – cijela RT mi se zgadila tokom ove lazne pandemije – a i Logicno je vec pisao o tome. Dovoljno je reci da su nakon izvjesnog vremena – ukinuli komentiranje na clancima. Naprosto – zgadili su se cijelom svijetu… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  istrazuj

RT -Ispali su iz gledanosti,sami sebi pucaali u nogu,misleci da ih prate ovce.E pa sada neka se sami sebi dive,kako su ispali pametni sa uredivackom politikom.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Koja fekalija ova Bojko, ponizio je sam sebe Ajk, kako ga je isfolirala, najbolji je komentar odmah na početku, dolje…………

Ivan
Gost
Ivan
1 godina prije

Moja punica ima 92 godine i živi u jednoj europskoj zemlji gdje je eutanazija legalna i u kojoj se ne brine previše o zdravlju starijih ljudi. Jednostavno prekidaju liječenje i puštaju da ljudi umru ili im u tome pomognu. Nakon operacije (koju su odobrili zbog prijetnje tužbom) našla se u… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
1 godina prije
Reply to  Ivan

Ivane to je mozda jedino iskustvo za tebe ali od neprocjenjive vrijednosti za sve nas. Samo govori o kvaliteti ‘Savremene Medicine’ i akone mas s njima posla ozdravit ces prirodno . Eto dokle je ta medicinska mafija dovela da moramo bjezati od njihovih ‘tretmana’. A narocito bjezite od ‘vakcine’.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  PlanetB

Afrikanci imaju to iskustvo,gdje god se pojave doktori,kao neke kontrole oni tutanj u grmlje,ni crnim dr ne vijeruju. Zakon izglasan u SRbiji je upravo to nes moci raditi,tamo i tamo, ljeciti se od 1000 bolesti,pa ako moram da umrem necu u njihovim bolnicama pa neka jedu i puse ono.Neka im… Pročitaj više »

Kamil
Gost
Kamil
1 godina prije
Reply to  Ivan

Ja znam. Moj ujak i njegov sin( narodski receno, brat od ujaka). Sin se zarazio na proslavi rodjendana u kaficu koji je organizovao njegov drug poslije povratka sa skijanja u Italiji. Zive u istoj kuci pa zarazio i oca. Ujak je bio vrlo aktivna osoba stara78 godina. Imao problem sa… Pročitaj više »

Ivan
Gost
Ivan
1 godina prije
Reply to  Kamil

Hvala na informaciji. Ima li još tko?

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Ivan

Bravo Ivane.
Hvala za podjelu ove – izuzetno vazne informacije!
Svu srecu zelim…

Algoritam Bluz
Gost
Algoritam Bluz
1 godina prije
Reply to  Ivan

Nikoga!
Od 10000 poznanika!
Samo par slučajeva >zbog< Morona virusa,jer hitna pomoć (ne)dođe nakon5 sati…operacije se odgađaju…
Sad nas čeka ili totalitarizam i puzanje,ili borba i Referendum,još uvijek ustavom zajamčeno pravo naroda na odluku!

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  Ivan

Ivan@ u cc četiri mjeseca SVI pacijenti s upalom pluća(cc 30 tak,većinom preko 50 god.,ali ima i par mlađih,…dvoje djece) su ozdravili uz antibiotsku terapiju i ostanak u kući,čak i oni s težim kroničnim bolestima u podlozi.Tako je otprilike i u svakoj sezoni gripe ranijih godina.Lakših respiratornih infekata je bilo… Pročitaj više »

Milanče
Gost
Milanče
1 godina prije

Glavni ako mogu otvoreno reci Gazda kojí stvara informacijsko polje drzavne politike prema svijetu je Kiseljov kojí nije uopce običan novinar.On je predsjednik novinářskou portala Rusija danas.Prema onom sto pratim i razumijemo,Rusiji situacije uopce nije dobrá.Ogromni otpor prema Putinu je u drzavnim organima, u národů sto je Putin uveo diktaturu… Pročitaj više »

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  Milanče

milanče, nadrobio si hrpu besmislica.
Putin nikada neće izdati interese Rusije!

EU dismr
Gost
EU dismr
1 godina prije
Reply to  Milanče

Milanče, jel’ baš 31.7. ili 32.7. ..? Da, molim te, koliko će koštati cjepivo i jel’ će moći da se naruči preko neta ..?

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Milanče

Milanče je u pravu! Sve je to kazalište i borba za vlast nas slabijim.

preseren3
Gost
preseren3
1 godina prije

Tačno, primječuje se… Ali ima pozadine. Jedan komentator na Sputniku je objavio, da je Sputnik prodao 30 posto dionica američkoj kompaniji. Zašto? Jer Sputnik i RT suočavaju se sa blokadama rada pojedinih država po čitavom svijetu. Sa prodajom poboljšavaju finansijsku sliku i olakšavaju si rad na zapadu. To ih košta… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
1 godina prije
Reply to  preseren3

preseren3 dobro zapazanje i analiza! To je i moj dojam sto se tice RT pa i sputnik. bas su puno u zadnje vrijeme zapadni trolova ubacili a mnogi se vrsni komentatori povukli..

Abe IV.
Gost
Abe IV.
1 godina prije
Reply to  preseren3

Nema medija, to su pr plaćenici. Kao i političari ili influenceri, što su viđeniji ili više praćeni, što su prisutniji – bolje naplaćuju. Sve je biznis. Mi vidimo da netko npr. nominalno zarađuje plaću kao zastupnik ili ministar, a taj čovjek je ušao u sve to upravo da trguje utjecajem.… Pročitaj više »

SamoPitam
Gost
SamoPitam
1 godina prije
Reply to  preseren3

Trolova je mnogo i ja sam to primjetio na pojedinim portalima, ovim putem skrenuo bih pažnju redakciji, a u slučaju invazije trolova da naprave komentiranje vijesti putem foruma (ovo je dobar primjer kako to funkcionira bug .hr), hoćeš komentirati, logiraš se i pišeš. Na taj način nema krađe nickova, lakše… Pročitaj više »

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije
Reply to  SamoPitam

Poštovani SamoPitam,

Sve se polako sprema. Uskoro ćemo vam predstaviti interesantnih novina.

Svako dobro.

Redakcija

tongo
Gost
tongo
1 godina prije
Reply to  L. R.

Mislim da ovaj “SamoPitam” izigrava nekog Robespjera, odnosno pod nekom krinkom cistunstva bi zelio uvesti diktaturu, kontrolu. Lako je komentirati po hrvatskim i slicnim europskim novinama ako pljesces rezimu…Postovani L.R. uzmite u obzir da ljudi zivu u strahu i ja sam jedan od njih. Ja sam jedan od njih koji… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
1 godina prije
Reply to  tongo

Tongo fasisticki facebook se treba napustiti i nikada se vise ne vratiti tamo. Postoji alternativa. kao gab.com a postoji i ruski facebook. CIA facebook je tiranija. Tko zeli biti dio tiranije.? Mazohisti ili tirani.

SamoPitam
Gost
SamoPitam
1 godina prije
Reply to  tongo

Uh @guest_419068 nije tebi lako ukoliko je istina to što si napisao, ali kao i u svemu uvijek postoji rješenje, pa i za strah. Ne, ja nisam nikakav diktator, čistunac i slično, ja sam redakciji dao jedan od prijedloga u slučaju invazije, ovo što smo viđali kao komentatori (administracija pretpostavljam… Pročitaj više »

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi
1 godina prije
Reply to  SamoPitam

SamoPitam, ovo funkcioniše vrlo dobro, trolova i tvorova se neikad nećeš riješiti, validacija radi solidno. Srećom pa nisi spomenuo logiranje preko fejsbuka, to bi bio vrhunac gluposti. Najbolje da se uvede logiranje kao e-građanin, kao za dobivanje e-propusnice pa da vidimo koliko će posjeta portal imati. ako ćemo o logiranju… Pročitaj više »

SamoPitam
Gost
SamoPitam
1 godina prije
Reply to  Potres u glavi

@guest_418900 Valjda funkcionira, ne znam kako je podešen sustav. Da, nema riješavanja, kako god da napraviš opciju za komentiranje oni se kao i svi normalni mogu priključiti i djelovati, samo ih se može suzbiti i brže djelovati. Šta ti nije jasno iz ovoga dijela da pojasnim “Onima što je prioritet… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  preseren3

Naravno ovo je informacijski rat na globalnom nivou, dobra stvar na selo i planine,gdje nema zime za mozak.

Bilo kuda, Kiki svuda
Gost
Bilo kuda, Kiki svuda
1 godina prije
Reply to  preseren3

Prešeren3,
24 (K)ur je kuca ludih komentatora več godinama. Tamo prosječni čovjek nema sta tražiti, ako nije mazohista.

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  preseren3

preseren Ne samo moralni; – razumski zid. Nedavno mi je Moreno rekao da mi vjeruje što se tiče Covida iako nisam stručnjak. Ali – ja sam svoja mišljenja zasnivala na stručnim mišljenjima. Kojim? Tamo gdje piše ime i prezime. I tamo gdje se to mišljenje uklapa u ne samo u… Pročitaj više »

guzičetinica
Gost
guzičetinica
1 godina prije
Reply to  Lucija

..cilj im je istina…uvijek. jesi li proučila Antoinea Beuchampa?

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 godina prije

Ako je meni od samog početka bilo jasno da se radi o prevari onda je to sasvim sigurno moralo biti jasno i ruskom rukovodstvu. E sad zašto su oni svejedno uvodili karantenu stvarno ne znam. Moguće je da, kao što kaže subaru, su jednostavno i oni globalni igrači. Postoji i… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Mölltaler

Mölltaler.. Velike su igre i ulozi u pitanju . Rat koji je u punom jeku iza kulisa a koji je u razini nuklearnog rata. Ovo se sve moze svesti na vrlo jednostavan nivo samo sto ima jako kompliciran razvoj . Borba za vladanje svijeta izmedu dvije politicke strukture. Putin je… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Logicno sto sam ja to napisa da zasluzivam Valdaciju …istinu?

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Poštovani Armagedon,

Validacija nije zbog vas, nego osobe koja ima sličan IP broj kao i vi.

S poštovanjem,

Redakcija

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi
1 godina prije
Reply to  L. R.

LR.- ne znam da li je netko već stavio ovo na komentiranju,Ako nije,svakako pogledati.Izvrsna analiza korupcije u WHO.Sjajan analitički uradak lijepe i pametne Polly.A ima I drugih tema u obradi od istog autora.
https://www.youtube.com/watch?v=1Z5VYqJqrtI&feature=youtu.be

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Jole Prvi

Jole, Ova me lijepa zena odusevila sa kolicinom informacija i poveznica! Naprosto je genijalno povezala poprilican dio ove kabale – koja stoji iza lazne pandemije! I to je uradila prakticno – javnim i NJIHOVIM DOKUMENTIMA! – … sto je i najvaznije, jer je jos uvijek sve dostupno i nama “stoki… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
1 godina prije
Reply to  istrazuj

Istrazuj, dok god ima struje mi imamo masine i mi imamo pravo izaci na internet i izreci nase misljenje bilo pisanom rjecju, bilo videom ili audio file-om. I onda tu je Amerika sa jos uvjek prvim amandmanom u Ustavu kojim je sloboda govora zagarantirana. Sto vise zabrana sto vise nasilja… Pročitaj više »

nonwo
Gost
nonwo
1 godina prije
Reply to  Jole Prvi

Jole@dobar!Nacionalna medicinska akademija financirana od ?Naših starih poznanika.
U devetoj minuti videa…Follow the money…Najbolji trag do istine.

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Hehe,imamo to u povijesti,kada je Irod-Herodot ratovao za Antonija, pa ovaj ubijen Irod je napunio galije zlatom i srebrom pa pravac Rim,a ovaj u Rimu kafica rostilj i slusa poniznog Iroda i pristane da ovaj vlada i dalje ,i makar je poludio i svoju porodicu poceo ubijati. Glavno da je… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Mölltaler

Ma 100%, Putinovo carstvo je palo na ispitu. Dobra ta korona ,sve je otkrila.
E sada kome opanci kome obojci.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
1 godina prije
Reply to  Mölltaler

Moltier, tko tebe može prisiliti ako imaš nukleus??? Priznajte sebi samima vi koji ste vjerovali, neću vam se smijati…………….

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 godina prije

Imao je i SSSR nukleus pa je svejedno pao bez ispaljenog metka, a kamoli nukleusa. Rekao sam da postoji mogućnost da si ti u pravu, ali sa druge strane niko od nas ne zna šta se događa iza scene tako da možda postoji logično objašnjenje za sve ovo. I jedna… Pročitaj više »

ioefbonweunewurnewurngwuergw
Gost
ioefbonweunewurnewurngwuergw
1 godina prije
Reply to  Mölltaler

Oni koji su kreireli CCCP ko i koronu su isti i uništili kad su to odlučili, svi koji su vladali Rusijom uvijek su bili hazarifikusi, počev od onog što ga zovu veliki a podmetnut-zamjenjen je rusima. Ivan veliki nije bio njihov pa su ga zato sotonizirali u slikama i skoro… Pročitaj više »

čitalac
Gost
čitalac
1 godina prije

Još jednom se pokazalo kako Putin i njegova ekipa ipak ne vladaju Rusijom 100%, kako se općenito misli
I nije mi jasno kako su mogli dopustiti da ih tako naivno “pređu”?
Bojim se da će ih sljedeći put opet.

Kkk
Gost
Kkk
1 godina prije

Nek paze na vojsku da im se ne desi iranski slucaj,evo iranci potopili svoj brod sa raketom 18 mrtvih,na vojnoj vjezbi.Luda kuca .

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Kkk

Kkk
Iranska revolucionarna garda u siječnju je slučajno srušila ukrajinski putnički zrakoplov blizu Teherana i pritom ubila 176 ukrainaca, odnosno sve putnike. hamnei se nikada nije ispričao. To je kultura stara tisućama godina.

Mišo
Gost
Mišo
1 godina prije

Virus je stvaran, u to nema sumnje. Također je stvarno da je prisutan u populaciji i da nije sezonskog karaktera već projektovan kao stalna, latentna opasnost sa kojom se može u svakom trenutku manipulisati. Svakako da ima nelogičnosti u skoro svim donošenim mjerama. Mene posebno iritira policijski sat/čas..ne vidim previše… Pročitaj više »

komentar
Gost
komentar
1 godina prije
Reply to  Mišo

Mišo
Pošalji račun kineskoj ambasadi.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
1 godina prije
Reply to  Mišo

Krajnja namjera je preko ove kazališne predstave do borga bukvalno!!!

Sale
Gost
Sale
1 godina prije

Ako sam dobro razumeo, Putin, zajedno sa celom njegovom obaveštajnom mrežom, veze s vezom nema šta se zaista zbiva na planeti Zemlji, dok redakcija portala Logično to savršeno dobro zna. U zaglavlju piše da je ovaj tekst analiza.

Antikontradikcija
Gost
Antikontradikcija
1 godina prije
Reply to  Sale

Sale slušaj službe i izoliraj se.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
1 godina prije
Reply to  Sale

Još jedan koji vjeruje u glumu, samo nastavi…………..

Rijeka-9
Gost
Rijeka-9
1 godina prije

Imam jedno pitanje , a pitam zato jer odgovora nemam.
Zasto u nekoj drzavi bude samo 1% mrtvih na broj bolesnih kao Rusija
a negdje bude i do 12% kao Belgija?

Logika
Gost
Logika
1 godina prije
Reply to  Rijeka-9

Zbog načina liječenja. Afrika je najbolji primjer. Tamo su koristili klorikin i azitromicin, dva stara lijeka koji djeluju. U Belgiji su testirali 6 novih lijekova + respiratore.

tiami
Gost
tiami
1 godina prije
Reply to  Logika

zbog broja testiranja i statistickih manipulacija

istrazuj
Gost
istrazuj
1 godina prije
Reply to  Logika

Logika, Afrika je najpametnija ispala… Gore mozete naci video na Tanzanijskog predsjednika – koji sam postavio… Prosto je nevjerovatno, kako su namagarcili ovu kabalu. Poslali su im kojekakve tecnosti, a izmedju ostalog i krv koze , zeca, plepelice , antilope, sok papaje, ulje od starog automobila itd…. Naravno – svaka… Pročitaj više »

TaU
Gost
TaU
1 godina prije
Reply to  Rijeka-9

Rijeka-9 Sve zavisi koliko WHO I bill gstes ima utijecaja u toj drzavi . ako ima veliki utijecaj mrtvih ko u prici zasto …jer preporucivaju jako agresivno ljecenje sa respiratorim,a sa kemislim svojstvom kao da ti ubaci atomsku u tijelo sto starije osobe ne mogu fizicki izdrzati Zatim G5 s… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije

Zaplet nije jos poceo , sve se zakuhava prema tome , ali skriveni igraci su na terenu i to je najvise osijetila Rusija. Sama Rusija je imala skrivene igrace u svojim redovima , iako je mislilada su eliminirani i to je sad kosta , zato je morala zaigrati drugaciju taktiku… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Armagedon sjajne su ti analize, potkrijepio bih to sa cinjenicom da je Trump u relativno boljoj poziciji jer ima podrsku naroda i zbog kakve takve dozvoljene slobode medija ( prvi amandman) mediji koji podrzavaju Trumpa kao infowars ili ‘https://banned.video’ se ogorceno bore jer znaju da je ovo pokusaj da se… Pročitaj više »

Abe IV.
Gost
Abe IV.
1 godina prije
Reply to  Armagedon

Citajuci te, pomislio sam da si šumadinac.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
1 godina prije
Reply to  Armagedon

A…..a, prije 16 godina, znaš gdje, čudio si se kad sam dovodio Nosferatua u pitanje, tko je bio u pravu, ja koji sam ga negirao ili ti koji si vjerovao u njegovu glumu za braću mu?

cro crv
Gost
cro crv
1 godina prije

OVAKO ILI ONako SVJET CITAV JE IZMANIPULISAN I IZMAJMUNISAN. NA ZALOST STO JE TAKO. ISPADA DA IPAK VUHANSKI EKSPERIMENT NIJE ISKLJUCIVO BIO ODGOVOR KAKO SMANJITI ISLJUCIVO BROJ KINEZA. VEC KAKO SMANJITI I BROJ OSTALIH STANOVNIKA NA ZEMLJI.A ODGOVOR JE OVAJ PRIMJER.BITI CE TU JOS SVAKAKVIH EFEKATA.A PROBLEMA TEK. NECE SE… Pročitaj više »

suma
Gost
suma
1 godina prije

“Objašnjenje: Zamislite da danas imate jednu zaraženu osobu, a nakon tri dana dodatne dvije osobe. Dakle povećanje je 33% svaka dva i pol dana. Po ovom matematičkom modelu cijeli Planet bi bio zaražen za manje od 3 mjeseca. ”
?????

Abe IV.
Gost
Abe IV.
1 godina prije

“Hoće li ruska vlast priznati ili ne, grešku o uvođenju pretjeranih mjera, koje su im perfidno nametnuli zapadni eksperti i WHO, totalno je nebitno. Bitno je ne upasti iznova u istu klopku kod novih eventualnih epidemija u budućnosti.” Kako je nebitno otpisati vlastiti sustav i slijepo slijediti strani u prošlosti… Pročitaj više »

Greta Thunberg
Gost
Greta Thunberg
1 godina prije

A šta ako je Putin prodao dušu đavlu ? A šta ako je N. Babić prodao dušu đavlu ? moga bi đava i po nas skoro doć?!?!!! POKAJTE SE , KRAJ JE BLIZU !!!!!!!!!!

Algoritam Bluz
Gost
Algoritam Bluz
1 godina prije
Reply to  Greta Thunberg

Lipi te đavo odnija..

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Greta Thunberg

Kraj je uvijek blizu.

Pero
Gost
Pero
1 godina prije

Kako to da je Putin podlegao?
Moram proznati da me cudilo cijelo vrijeme kako to da se na iati nacin rijesava korona kriza u Rusiji kao i u svim ostalim zemljama.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije

1. Jeste li vi videli kako se umire od Korone? Kao riba na suvom. Kazu da su stari srecnici jer umiru rano, pre nego sto im bivaju unistena pluca. Jeli Johnson laze u opisu svoje bolesti? 2. RT ima vlasnika i kao takva radi sta joj kaze vlasnik. l Al… Pročitaj više »

PlanetB
Gost
PlanetB
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Red Dog ne plasi ljude. I ima stvari koje su nama vaznije i od nasih fizickih egzistencija. Mi volimo slobodu jer smo kompletna ljudska bica i necemo se dati ucjenjivati tamo nekim monstrumom kao Bill Gates koji kad govori s onim piskutavim glasom zvuci jadno, badava mu sve te milijarde… Pročitaj više »

dulebg
Gost
dulebg
1 godina prije

Ali mislim istina je da ljudi, pogotovo stariji, umiru sa uništenim plućima? Kako spojiti njihovu zaštitu i slobodu kretanja. Da li je trebalo samo njih izolovati?

Asma
Gost
Asma
1 godina prije

Mislim da su veći stratezi shvatili da je pandemija podesnija
za rešavanje nagomilanih problema, nego rat.
U tom postupku Putin ih je gospodski ispratio uz odgovarajući
podnošljiv gubitak Rusije i njegov lični na planu autoriteta.

Zigi
Gost
Zigi
1 godina prije

Dva pitanja:
1.gdje je problem sa “helikopterskim novcem” ?
2.Zašto vjerovati Lukašenkovim tvrdnjama da nema oboljelih, i on je samo jedan od političara koji koristi kreativne statistike?

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Zigi

Rekao je da ima,ali mali broj.I rekao je da se raditi mora jer ce sutra umrijeti od gladi.Nece imati od koga kupiti hranu.

Pero
Gost
Pero
1 godina prije

Ministar zdravstva Beroš je u nekoliko navrata rekao da se ne umire od korone nego sa koronom. Pametnom dosta.

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Pero

Jeste. Dosta da se vidi da nisi shvatio. Conditio sine qua non. Ako imas slabo srce i umires od toga kroz dve godine si umro od slabog srca. Ako imas slabo srce i Coronu i umires sada je Corona uslov bez kojeg ne bi umro sada. Corona je bila odlucujuca.… Pročitaj više »

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Red Dog, ako imaš slabo srce i dobiješ prehladu sa jakim kašljem, kašalj je napor, srce slabo, umreš. Da li si umro od prehlade ili slabog srca?

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Potres u glavi

Prema takvoj definiciji ne postoji Korona uopste.
Ni prehlade, ni druge bolesti. Umire se od „istrosenja materijala“ 🙂

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Red Dog

@rd Ti protokoliraš smrt? Da nisi petom-u-koloni zaglavio,dok čekaš sabah sa šejtanom?! Umire se i od lošeg zraka…po tebi, nebi trebali (bez filtera) disati? Iliti što kuga reče vođi karavane uokolo Damaska , odoh do grada uzet 100 života. Nakon što je obavila posao,susretnu opet karavanu,a vođa reče… Odnijela si… Pročitaj više »

Mikojan
Gost
Mikojan
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Red Dog, pa ko kaže da ne postoji, korona skupina virusa je virus prehlade i gripe, možda još koje narodne bolesti, pa sad zamisli prehlađen si, najobičnija prehlada a testovi kažu da si pozitivan na covid-19, šta tad ? Druga stvar, kažu pozitivan si a tebi nije ništa, šta je… Pročitaj više »

Žvuž
Gost
Žvuž
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Kao i od manje-više bilo koje zaraze uzrokovane virusom iz skupine corona, što znači prehlade i gripe.

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Sereš! Umro si od nedostatka rezona kroz život nakraju istog? Viru§… je ništa novo. Najopasniji je za ; Ustavne slobode građana,kontrola kontrola kontrola…kad jedeš ,šta sereš…istovremeno? Kad imaš Sex kad ne,koliko imaš $0$ ispod madraca koliko u bunkeru…šta govoriti/misliti smiješ,a šta ne… Ekonomiju globalnu resetiraju upravo onako kako im odgovara…žele… Pročitaj više »

istina boli
Gost
istina boli
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Ispravak netocnog navoda kolega….umro si od korone ili poslijedica tretmana/lijecenja korone? Mislim da je ovo drugo i sve vise doktora javno govori o pogresnom pristupu.

Arkaj
Gost
Arkaj
1 godina prije

Sad su svi pametni. Kao i uvjek, nakom bitke nema običnih boraca nego su svi generali i svi se srde na glupost onog ko je bitku izgubio jer da se njih pitalo pobjeda bi bila naša. Meni se čini da stvari ipak nisu ni sad jasne. Niti su rusija i… Pročitaj više »

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  Arkaj

Amin. Neko rece da je Korona prva internet-pandemija. Mozda bi je ignorisali da nije bilo takve aktivnosti na internetu. Onda se je desilo isto sta i sa toalet papirom; ako kupuju svi, kupujem i ja. Ne znajuci zapravo zasto. Svedska, kakva-takva, je bila stabilna. I skrenulo se je od toga… Pročitaj više »

preseren3
Gost
preseren3
1 godina prije
Reply to  Arkaj

Uz + da ti dodam priznanje, što si vratio sve na početak. Nije korona, ekonomska propast zapada je… Jer nema isprike, zašto je 10 godina nakon zadnje krize, gdje su našli žrtveno jagnje, sada jagnjeta nema. I virus je prikladno rešenje. Za svakog, čak Rusija i Kina prihvačaju. S time,… Pročitaj više »

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  preseren3

Zapadni medji pokusavaju diskreditirati kinesku pomoc time sto „kinezi imaju skrivene namere“.
Mnogi konzumenti nasedaju sigurno, ali ima i onih koji dizu kineske i ruske zastave.
Meni se samo prevrce stomak od patetike.

Kihot
Gost
Kihot
1 godina prije
Reply to  Red Dog

Citiram te Crveno Pseto:”Nije postojalo nikakvo planiranje, nikakva zavera, u osnovi, vec rade to onako u hodu, kao sto to lobiji rade uvek. ” I uništavam ti plaćeno trolanje s dvije riječi. EVENT 201. Na kojem je onako usput bio i kineski glavešina wuhanskog laboratorija. Nakon sto su dogovorili sve… Pročitaj više »

Ico
Gost
Ico
1 godina prije
Reply to  Arkaj

Duboka država u Ruskoj Federaciji?!? Kaj god

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  Arkaj

Arkaj

“…nepoduzimanje nikakvih mjera moglo bi se shvatiti kao nebriga za živote građana.”

Točno tako. To sam i ja napisala pred koji tjedan kao odgovor Subaruu.

Keko
Gost
Keko
1 godina prije
Reply to  Arkaj

Jako dobro sve rečeno…bravo!

kremit
Gost
kremit
1 godina prije

Jedan pijani stari mason je rekao svome dobrom prijatelju; ima nas u svakoj državi i ljuljamo vlade kako hočemo. Rotschild sve plača i kupuje. Ne radi se o novcu više nego kontrola. Kad se utipka Roschild dobijemo more gadosti na internetu. Sve glavne novine svijeta su njegove . Uzmite im… Pročitaj više »

Red Dog
Gost
Red Dog
1 godina prije
Reply to  kremit

E, u tom slucaju je pametnome dosta.
A ko hoce da im uzme novac? Komunci.
Dobrodosao u Partiju, druze 😀

Zax
Gost
Zax
1 godina prije

Epidemija je laz. Tko stoji iza te lazi? Samo pratiti novac.

Makedonac
Gost
Makedonac
1 godina prije

Liberalizam je bio samo planirana etapa globalizacije, sada ga ruše. Kako što kaze Dugin: “Neće mi faliti taj nečovečni sistem, treba ovo da vidimo kako šansa da krenemo na pravom putu!” Pri velike depresije u Americi sazdaju FED, nakon drugog svetskog rata imamo Breton Vudski sistem, sa tih klauzula gospodari… Pročitaj više »

mozart
Gost
mozart
1 godina prije

Sta kaze kabala Conchita Wurst queen? Ima li ona virus medjunoge?

The Beatles
Gost
The Beatles
1 godina prije

Molio bih urednika da obradi ovu temu (ako možda nije već, ne znam) https://www.youtube.com/watch?v=N8Qz1pk3Xec&t=1338s interesantna je što baca novo svjetlo uopće na postojanje virusa, gdje se kaže da su to ustvari tzv. EGZOZOMI, ćelijski obrambeni sustav RNK struktura koji pod različitim utjecajima (otrovi, stres, strah elektromagnetno zračenje…) ispušta ćelija kao… Pročitaj više »

Lucija
Gost
Lucija
1 godina prije
Reply to  The Beatles

A Beatle 😃 egzosomi ! “…što je najzanimljivije oni na slikama s elektronskog mikroskopa izgledaju identično kao COVID 19 ” Vrlo zanimljivo. A …što je s drugim virusima? Izgledaju li i oni kao – egzosomi (btw, riječ ima DVA značenja kao dio stanične građe). I, još zanimljivije. Kako “teorija egzosoma”… Pročitaj više »

crodaemon1
Gost
crodaemon1
1 godina prije

Kad sam ja upozorava da je vas novinar B priko noci prominija pismu onda sam bija negativac. Nesto ga i nema zadnjih dana?