🔥 EKSKLUZIVNO: Putin i Rusija su prevareni

Vladimir Putin ozbiljan

Koronakriza je raskrinkala mnoge kontradikcije više nego svi mediji i napisane knjige. Raskrinkavanje još nije gotovo. Tek smo na početku. Ovaj put ćemo nešto reći o čudnoj promijeni uređivačke politike izmanipuliranih ruskih medija, te njihovoj participaciji u prijevari Rusije i predsjednika Vladimira Putina.

Na samom početku koronakrize, ruski mediji su izvještavali objektivno. Često preuzmemo njihove vijesti jer su lupom zapada i samo se čeka pogrešan korak da im se zabrani rad. Sputniku u RT-u je u nekim zemljama zabranjen pristup svim presicama. Oba ova medija se financiraju iz državnog proračuna Rusije, kao što se financiraju BBC i France 24. Nema razlike. Portal Logično također plaća vrlo simboličnu pretplatu za skidanje i prikazivanje video zapisa RuplyTV-a, kojem je sjedište u Berlinu. Vrijedne “cure” koje vode ovu RT filijalu su vrlo simpatične i profesionalne. Tehnička podrška se nalazi u Kazahstanu. Mladi tim radi profesionalno i nemamo im što prigovoriti. Želimo reći da znamo kako dišu ruski mediji.

Međutim, nakon prvog vala koronakrize, primijetili smo da u vijestima nešto ne štima. Ruski mediji koji informiraju iz europskih prijestolnica, su preko noći počeli “zaboravljati” što kaže druga strana. Pojavljuju se mainstream epiteti koji bacaju sumnju na osobe koje propituju koronakrizu. Nismo samo mi u redakciji Logično to primijetili, nego naši čitatelji i komentatori također.

Francuski profesor Didier Raoult, preko noći, od vrhunskog znanstvenika za koronavirus, za ruske medije postaje kontroverzna osoba, iako se ništa nije promijenilo u njegovim izjavama. Drugi primjer je bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko koji je svima odlučno rekao NE, te odabirao svoj put u rješavanju koronakrize bez karantene pod motom “rad i sport”.

Rezultat svega: 40 puta manja smrtnost u Bjelorusiji nego u zemljama koje su karantenom izbezumile svoj narod.

I ovaj put ruski mediji su prešutjeli. Lukašenko je sve rjeđe krasio naslovnice ruskih medija. Neki su pokušali lažnim informacija diskreditirati bjeloruskog predsjednika. Nije im uspjelo, jer argumenata nema, osim subjektivnih insinuacija. Informacije nije više moguće prikriti. Logika sve izbistri. Što se onda dogodilo?

Kako su Rusija i Putin prevareni?

Kao i sve druge zemlje, Rusija 12. svibnja izlazi iz karantene. Brojčano najveći grad u Europi, Moskva je bila najviše “pogođena” epidemijom koronavirusa. Prekid karantena će započeti otvaranjem industrijskih poduzeća.

Od samog početka koronakrize gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin bio je protiv totalne karantene, što je javno rekao 8. travnja, međutim samo dva dana kasnije, 10. travnja, “promijenio” je mišljenje.

Pobornik karantene i veliki kritičar gradonačelnika Moskve, bio je svima poznati zapadno orijentirati ljevičar Aleksej Navalni, tvrdeći da poduzete mjere nisu dovoljne.

“Mislim da će se karantena produžiti do ljeta. Dinamikom kojim napreduje koronavirus, zasigurno se neće završiti u svibnju. Vidimo da naša vlada polako ukida auto-izolaciju i karantenske mjere. Sve više i više tvornica u moskovskoj regiji radi, pogotovo one strane. Oni žele ukinuti mjere karantene, jer ne žele ljudima davati novac. Žele ih natjerati da rade u vrijeme kada se borimo protiv epidemije. Mislim da to nije dobra ideja, jer niti u jednoj zemlji karantena nije ukinuta, zbog toga ona treba biti produžena do ljeta”, odgovara na pitanje svojih poklonika Aleksej Navalni, 9 . travnja u video snimci.

Navalnom i njegovim zapadnim sponzorima očito odgovara karantena. Otvoreno kritiziraju što Rusija ne dijeli “helikopterski novac“, već želi nastaviti put gospodarskog razvoja koji je Rusiju izvukao iz kaosa prije Vladimira Putina.

Prijevara – korak po korak

Sada kada je već sve gotovo, već se zna da je na odluku gradonačelnika Moskve Sergeja Sobjanina utjecao Neil Ferguson sa svojim upitnim matematičkim modelom. Neil Ferguson je nedavno podnio ostavku, jer je smatrao da je karantena dobra za druge, ali ne i za njega. Matematički model Ferguson po kojem su SAD, Rusije, Engleska i druge zemlje uvele striktnu karantenu, pokazao se upitnim.

Kada smo pisali o ostavci Neila Fergusona, tada nismo znali tko je ustvari ova osoba. Sada znamo malo više. Neil Ferguson je savjetnik WHO (Svjetske zdravstvene organizacije), Europskoj uniji, Svjetskoj banci, britanskoj i drugim vladama. Postoji veza i s Bill Gatesom. Kratko rečeno, primjer globalističkog moždanog sklopa.

Fergusonu se priključili prozapadni ruski znanstvenici tvrdeći da dnevna progresija zaraze iznosi 33% u periodu od 18. do 29. travnja. Upozoravali su da će svakih 60 sati u Rusiji biti duplo više zaraženi i da će Ruse ubrzo stići sudbina Italije i Francuske. Kao što to rade manipulatori, “zaboravili” su reći da se radi o povećanju zaraženih sa 106 na 160 tj. 54 više zaraženih na 12.000.000 Moskovljana.

Prema ovoj intelektualnoj manipulaciji, samo u Moskvi bi danas imali više od 9.000.000 zaraženih. Danas smo 11. svibanj, a broj zaraženih u cijeloj Rusiji iznosi 209.688. Matematički model Fergusona i drugih eksperata se pokazao totalno pogrešnim. Možda ipak Ferguson nije dao ostavku zbog posjete ljubavnici, već zbog kardinalne greške i štete koju je učinio?

Pod pritiskom prozapadnih ljevičarskih medija, koji su svakodnevno tražili čvršću izolaciju i masovno testiranje, gradonačelnik je izašao s novom estimacijom od 300.000 zaraženih, što je bio šok. Čak se i Aleksej Navalni pitao koju je matematičku formulu koristio gradonačelnik Moskve jer rezultat ne odgovara stvarnosti. Tog dana gradonačelnik Moskve, pod utjecajem medija i statistika koje su se temeljile na vrlo malom broju zaraženih, vjerojatno je podlegao propagandi.

Objašnjenje: Zamislite da danas imate jednu zaraženu osobu, a nakon tri dana dodatne dvije osobe. Dakle povećanje je 33% svaka dva i pol dana. Po ovom matematičkom modelu cijeli Planet bi bio zaražen za manje od 3 mjeseca.

Nagla promjena strategije

29. travnja pod utjecajem gradonačelnika Moskve, predsjednik Vladimir Putin mijenja strategiju. Više nitko od ruskih dužnosnika ne izlazi u javnost. Iako Rusija ima najbolji sustav za biološku zaštitu na svijetu, Rusija preuzima francuski i talijanski model kojeg promoviraju WHO (Svjetska zdravstvena organizacije) i mainstream stručnjaci.

Primjenom pro-zapadne strategije, Rusija u očima WHO postaje dobar učenik, što smo osjetili i mi na portalu Logično, čitajući agencijske vijesti s ruskih državnih portala. Tada nam je već bilo jasno da promjena komunikacijske strategije nije slučajna.

Rusija je, kao dobar učenik WHO, druga na svijetu s 5.448.463 urađenih testova. Na žalost Navalnija i zapadnih autoriteta, rezultati otkrivaju pogrešne matematičke modele zapadnih eksperata i WHO (Svjetske zdravstvene organizacije). Izgleda da koronavirus nije tako ni zarazan, kako se u početku uvjeravalo. Rusija ima vjerojatno najmanju stopu smrtnosti u odnosu na sve zapadne zemlje koje su primijenile stroge mjere izolacije.

Laži ruskih autoriteta ili neznanje?

Rusi autoriteti su se počeli gubiti. Smatrali su da Rusija nije doživjela vrhunac epidemije. Ruski mediji su pisali da vrhunca epidemije neće biti i da je stanje stabilizirano, što nema veze sa znanošću. Epidemija bez početka, vrhunca i kraja ne postoji. Statistike su ipak otkrile pravu istinu. Dok su mediji i autoriteti pisali o stabilizaciji, vrhunac epidemije je već prošao dva tjedna ranije tj. 19. travnja kada je u Rusiji detektirano 3.700 novozaraženih, a maksimalni broj mrtvih smo imali 29. travnja kada je umrlo 67 osoba.

Tijekom ovog perioda, mediji su vršili pritisak na autoritete da pristupe što većem broju testiranja. Nesvjesno ili svjesno su održavali epidemiju u životu, tražeći što masovnijim testiranjem već davno prošli vrhunac zaraze.

Kako opravdati ovu grešku?

Svjesne svoje greške, vlasti sve više govore o epidemiji bez vrhunca, kako bi opravdale nametnute rigorozne mjere rusom narodu. Ruski Ministar zdravlja, znajući da nema epidemije bez vrhunca zaraženih, ne želi o tome pričati, nego govori o odnosu zaraženih i ozdravljenih.

Kod prozapadnih ljevičara, koje predvodi Aleksej Navalni, nastala je panika. Nisu se ostvarila apokaliptična predviđanja koja su predviđali pobornici striktne karantene, a što bi vjerojatno ugrozilo prosperitet Rusije i ruskog naroda.

Hoće li ruska vlast priznati ili ne, grešku o uvođenju pretjeranih mjera, koje su im perfidno nametnuli zapadni eksperti i WHO, totalno je nebitno. Bitno je ne upasti iznova u istu klopku kod novih eventualnih epidemija u budućnosti.

Lukašenko – Putin 2 : 0

Najteže će biti predsjedniku Vladimiru Putinu koji je morao otkazati javnu Paradu pobjede 9. svibnja, dok su Bjelorusija na čelu s Aleksandrom Lukašenkom odlučila suprotno. Kako će predsjednik Vladimir Putin objasniti svom narodu da je političko i ekonomsko upravljanje krize u Moskvi totalni neuspjeh, znajući da je bez karantene u Bjelorusiji od koronavirusa umrla 121 osoba, veliki je upitnik?

Bjeloruski model smeta, čak i ruskim medijima. Tijekom parade u Minsku 9. svibnja, ruski mediji su učinili strašan gaf, u stilu zapadnih mainstream medija. Tijekom vojne parade, jedan ruski medij je realizirao reportažu s groblja intervjuirajući osobe koja su došle urediti grobove svojih bližnjih, navodeći da je Bjelorusija učinila grešku što svoj narod nije stavila u karantenu. Bjelorusija je odmah reagirala i izbacila ovaj ruski medij iz svoje zemlje.

Pogledajte pažljivo Paradu pobjede u Minsku kako biste odmah shvatili koliko je koronavirus “opasan”, uključujući i za osobe preko 80-90 godina.

Propast ideje pro zapadne globalističke ljevice

Projekt ruskih ljevičara da Rusiju stave u totalnu karantenu i nametnu univerzalna primanja koja bi ispraznila ruske rezerve, nije uspio. Ruski Ministar financija Siluanov objasnio je 6. svibnja zašto “helikopterski novac” u Rusiji nije rješenje. “Rublja nije rezervna valuta što znači da nema mogućnosti kontinuirane emisije.” Izjava Ministra Siluanova daje nadu, jer Rusija nije upala u klopku Zapada.

Pouka za sve

Rusija će se sigurno izvući iz ove krize, zahvaljujući rezervama koje su stvorene za vrijeme predsjednika Vladimira Putina. Vjerojatno je naučila lekciju za buduće eventualne krize. Ako smo mi, mali i nebitni Balkanci, shvatili manipulaciju, zasigurno je shvatila i Rusija, koja će znati kako se ponašati u sličnim situacijama. Jučer smo pisali kako je Kina odgovorila na krizu. Prvo je krenula stazama zapadnih zemalja, ali se odmah adaptirala situaciji. Očito je shvatila manipulaciju i karantenu ograničila samo na Wuhan. Kako objasniti logičnoj osobi da je strašni koronavirus iz Wuhana zarazio cijeli svijet, a poštedio karantene državu Kinu koja broji milijardu i pol ljudi? Vjerujte nam, nikako,  jer logike nema.

Portal Logično je od samog početka sumnjao na manipulaciju zvana “koronakriza”. Nije nam bilo lako, jer je pritisak bio strašan. Zahvaljujemo se alternativnim medijima i pojedincima koji su izdržati pritiske i cenzuru pro-karantenskih skupina, koje su cenzurirale i brojale mrtve. Vršili su pritisak na preplašenu populaciju. Ne smijemo zaboraviti ni komentatore s našeg portala. Među njima imamo vrlo mudre i pronicljive osobe koje su također shvatile manipulaciju. Posnosni smo na njih, jer su naš korektiv. Pratimo dalje izlazak iz izolacije i pamet u glavu. Stižu burna vremena, koja treba spoznati i na ispravan način reagirati.

Izvori: RT | Le Monde | Kremlin | Xavier Moreau


Neil Ferguson: Savjetnik za koronavirus u Velikoj Britaniji podnosi ostavku poslije kršenja pravila o zaključavanju

KORONAVIRUS – Tko i s kojim ciljem stvara paniku, pita se predsjednik Lukašenko (Video)

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
309 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Bane

Lukašeko je izdominirao.

Rijeka-9

Malo ste dodirnili svasta i niste se fokusirali. Kad ste poceli o ruskim novinama ocekivao sam vise detalja a to je izostalo. Sto je ispalo s onom velikom engleskom globom RT? Mogli ste opisati, izvuci iz arhive kako se progonu ruski novinari po zemljama koje su americki sateliti mogli ste… Pročitaj više »

Busola

Na ruskoj internet sceni je zavladala velika rasprava s pitanjem da li Putin u ovoj koronakrizi uopće upravlja zemljom. Nemojte misliti kako u Rusiji ne postoji jedna vrsta preslike američkog Deep state-a s elitama. Jedan dio vojnog vrha javno govori kako netko namjerno destabilizira zemlju umjetnim virusom, dok milijarderi usko… Pročitaj više »

viktor

U pravu ste. Stizu burna vremena.

apolo

Ja sam u pocetku epidemije pisao da mi obicni radnici u Lombardiji, idemo normalno jesti u restoran, niko nema zastitnu masku niti rukavice. Onda kad se desio pomor staraca u starackim domovima u Bergamu. Kasnije se doslo do informacije da su zarazeni sa korona virusom smjesteni namjerno u staracke domove,… Pročitaj više »

alex

Imperija uzvraća udarac. Na pomolu je drugi val. Bit će i trećeg, ako razni Bill Gates- i odluče da nisu dovoljno profitirali.

Bosanac

Idemo svi u Bjelorusiju (ko bude im’o para) na godisnji 🙂 …kod njih nije bilo virusa :), Sto se Rusije tice nema dovoljno informacija na nasem trzistu da bi se moglo donijet neki valjan zakljucak…..RT Sputnjik to je vise namjenjeno vanjskom trzistu..ne govore previse o losim stvarima u Rusiji, ali… Pročitaj više »

Molim pravoslavnu diktaturu

Polly Boiko je i u ime RT-a suptilno ponizila David Ickea, ne želeći objaviti učinjeni intervju s njim. Na kraju ga je tako prisilila da sam sudjeluje u gaženju svog karaktera, jer kad te ne žele objaviti ni oni s kojima dijeliš povjerenje, s tobom stvarno nešto nije u redu,… Pročitaj više »

Ivan

Moja punica ima 92 godine i živi u jednoj europskoj zemlji gdje je eutanazija legalna i u kojoj se ne brine previše o zdravlju starijih ljudi. Jednostavno prekidaju liječenje i puštaju da ljudi umru ili im u tome pomognu. Nakon operacije (koju su odobrili zbog prijetnje tužbom) našla se u… Pročitaj više »

Milanče

Glavni ako mogu otvoreno reci Gazda kojí stvara informacijsko polje drzavne politike prema svijetu je Kiseljov kojí nije uopce običan novinar.On je predsjednik novinářskou portala Rusija danas.Prema onom sto pratim i razumijemo,Rusiji situacije uopce nije dobrá.Ogromni otpor prema Putinu je u drzavnim organima, u národů sto je Putin uveo diktaturu… Pročitaj više »

preseren3

Tačno, primječuje se… Ali ima pozadine. Jedan komentator na Sputniku je objavio, da je Sputnik prodao 30 posto dionica američkoj kompaniji. Zašto? Jer Sputnik i RT suočavaju se sa blokadama rada pojedinih država po čitavom svijetu. Sa prodajom poboljšavaju finansijsku sliku i olakšavaju si rad na zapadu. To ih košta… Pročitaj više »

Mölltaler

Ako je meni od samog početka bilo jasno da se radi o prevari onda je to sasvim sigurno moralo biti jasno i ruskom rukovodstvu. E sad zašto su oni svejedno uvodili karantenu stvarno ne znam. Moguće je da, kao što kaže subaru, su jednostavno i oni globalni igrači. Postoji i… Pročitaj više »

čitalac

Još jednom se pokazalo kako Putin i njegova ekipa ipak ne vladaju Rusijom 100%, kako se općenito misli
I nije mi jasno kako su mogli dopustiti da ih tako naivno “pređu”?
Bojim se da će ih sljedeći put opet.

Kkk

Nek paze na vojsku da im se ne desi iranski slucaj,evo iranci potopili svoj brod sa raketom 18 mrtvih,na vojnoj vjezbi.Luda kuca .

Mišo

Virus je stvaran, u to nema sumnje. Također je stvarno da je prisutan u populaciji i da nije sezonskog karaktera već projektovan kao stalna, latentna opasnost sa kojom se može u svakom trenutku manipulisati. Svakako da ima nelogičnosti u skoro svim donošenim mjerama. Mene posebno iritira policijski sat/čas..ne vidim previše… Pročitaj više »

Sale

Ako sam dobro razumeo, Putin, zajedno sa celom njegovom obaveštajnom mrežom, veze s vezom nema šta se zaista zbiva na planeti Zemlji, dok redakcija portala Logično to savršeno dobro zna. U zaglavlju piše da je ovaj tekst analiza.

Rijeka-9

Imam jedno pitanje , a pitam zato jer odgovora nemam.
Zasto u nekoj drzavi bude samo 1% mrtvih na broj bolesnih kao Rusija
a negdje bude i do 12% kao Belgija?

Armagedon

Zaplet nije jos poceo , sve se zakuhava prema tome , ali skriveni igraci su na terenu i to je najvise osijetila Rusija. Sama Rusija je imala skrivene igrace u svojim redovima , iako je mislilada su eliminirani i to je sad kosta , zato je morala zaigrati drugaciju taktiku… Pročitaj više »

cro crv

OVAKO ILI ONako SVJET CITAV JE IZMANIPULISAN I IZMAJMUNISAN. NA ZALOST STO JE TAKO. ISPADA DA IPAK VUHANSKI EKSPERIMENT NIJE ISKLJUCIVO BIO ODGOVOR KAKO SMANJITI ISLJUCIVO BROJ KINEZA. VEC KAKO SMANJITI I BROJ OSTALIH STANOVNIKA NA ZEMLJI.A ODGOVOR JE OVAJ PRIMJER.BITI CE TU JOS SVAKAKVIH EFEKATA.A PROBLEMA TEK. NECE SE… Pročitaj više »

suma

“Objašnjenje: Zamislite da danas imate jednu zaraženu osobu, a nakon tri dana dodatne dvije osobe. Dakle povećanje je 33% svaka dva i pol dana. Po ovom matematičkom modelu cijeli Planet bi bio zaražen za manje od 3 mjeseca. ”
?????

Abe IV.

“Hoće li ruska vlast priznati ili ne, grešku o uvođenju pretjeranih mjera, koje su im perfidno nametnuli zapadni eksperti i WHO, totalno je nebitno. Bitno je ne upasti iznova u istu klopku kod novih eventualnih epidemija u budućnosti.” Kako je nebitno otpisati vlastiti sustav i slijepo slijediti strani u prošlosti… Pročitaj više »

Greta Thunberg

A šta ako je Putin prodao dušu đavlu ? A šta ako je N. Babić prodao dušu đavlu ? moga bi đava i po nas skoro doć?!?!!! POKAJTE SE , KRAJ JE BLIZU !!!!!!!!!!

Pero

Kako to da je Putin podlegao?
Moram proznati da me cudilo cijelo vrijeme kako to da se na iati nacin rijesava korona kriza u Rusiji kao i u svim ostalim zemljama.

Red Dog

1. Jeste li vi videli kako se umire od Korone? Kao riba na suvom. Kazu da su stari srecnici jer umiru rano, pre nego sto im bivaju unistena pluca. Jeli Johnson laze u opisu svoje bolesti? 2. RT ima vlasnika i kao takva radi sta joj kaze vlasnik. l Al… Pročitaj više »

dulebg

Ali mislim istina je da ljudi, pogotovo stariji, umiru sa uništenim plućima? Kako spojiti njihovu zaštitu i slobodu kretanja. Da li je trebalo samo njih izolovati?

Asma

Mislim da su veći stratezi shvatili da je pandemija podesnija
za rešavanje nagomilanih problema, nego rat.
U tom postupku Putin ih je gospodski ispratio uz odgovarajući
podnošljiv gubitak Rusije i njegov lični na planu autoriteta.

Zigi

Dva pitanja:
1.gdje je problem sa “helikopterskim novcem” ?
2.Zašto vjerovati Lukašenkovim tvrdnjama da nema oboljelih, i on je samo jedan od političara koji koristi kreativne statistike?

Pero

Ministar zdravstva Beroš je u nekoliko navrata rekao da se ne umire od korone nego sa koronom. Pametnom dosta.

Arkaj

Sad su svi pametni. Kao i uvjek, nakom bitke nema običnih boraca nego su svi generali i svi se srde na glupost onog ko je bitku izgubio jer da se njih pitalo pobjeda bi bila naša. Meni se čini da stvari ipak nisu ni sad jasne. Niti su rusija i… Pročitaj više »

kremit

Jedan pijani stari mason je rekao svome dobrom prijatelju; ima nas u svakoj državi i ljuljamo vlade kako hočemo. Rotschild sve plača i kupuje. Ne radi se o novcu više nego kontrola. Kad se utipka Roschild dobijemo more gadosti na internetu. Sve glavne novine svijeta su njegove . Uzmite im… Pročitaj više »

Zax

Epidemija je laz. Tko stoji iza te lazi? Samo pratiti novac.

Makedonac

Liberalizam je bio samo planirana etapa globalizacije, sada ga ruše. Kako što kaze Dugin: “Neće mi faliti taj nečovečni sistem, treba ovo da vidimo kako šansa da krenemo na pravom putu!” Pri velike depresije u Americi sazdaju FED, nakon drugog svetskog rata imamo Breton Vudski sistem, sa tih klauzula gospodari… Pročitaj više »

mozart

Sta kaze kabala Conchita Wurst queen? Ima li ona virus medjunoge?

The Beatles

Molio bih urednika da obradi ovu temu (ako možda nije već, ne znam) https://www.youtube.com/watch?v=N8Qz1pk3Xec&t=1338s interesantna je što baca novo svjetlo uopće na postojanje virusa, gdje se kaže da su to ustvari tzv. EGZOZOMI, ćelijski obrambeni sustav RNK struktura koji pod različitim utjecajima (otrovi, stres, strah elektromagnetno zračenje…) ispušta ćelija kao… Pročitaj više »

crodaemon1

Kad sam ja upozorava da je vas novinar B priko noci prominija pismu onda sam bija negativac. Nesto ga i nema zadnjih dana?

ventilator

NISAM NIKAKAV ANALITIČAR.ČAK ŠTO VIŠE MISLIM DA SAM OBIČAN LAIK KOJI NE RADI NA FREKVENCIJI SPORTA PA UMJESTO TOGA ETO PRATIM PRVENSTVENO VANJSKU POLITIKU POČEVŠI JOŠ OD UBISTVA LUMUMBE, PREKO LIKVIDACIJE ALJENDEA, ODNOSNO PUČA U ČILEU, ZA KOGA JE KISINĐER MRTAV HLADAN NAKON TRIDESETAK GODINA PRIZNAO DA JE OVAJ PUČ… Pročitaj više »

PlanetB

Aleksej Navalni je ljubitelj Sorosa i ostalih Globalista sa zapada. To je dokazano sumanutom propagandom zapadnih medija za vrijeme proslih izbora u Rusiji kada su svi globalisticki zapadni mainstream mediji hvalili tog Navalnija na sva usta. Srecom navaljivanje Navalnija je uspjesno odbaceno i Rusija i dalje ima Putina. I karantena… Pročitaj više »

Ante

Današnja industrija lijekova je najunosnija industrijska grana u svijetu. Zamislite samo da se netko dobije prava za proizvodnju lijeka za ovaj virus, kolika bi to bila zarada kada bi sve države svijeta bile obavezne da cijepe svoje građane. Zato su se određen bogataši uključili u ovo, neću ih spominjati valjda… Pročitaj više »

Jole Prvi

Pogledajte na YT izvrstan analitički uradak izvjesne “Amazing Polly pod nazivom “The Global Health Mafia Protection Racket ” Sjajna analiza podjele utjecaja mafijaških obitelji u globalnom zdravstvu.

sobravia

Guzopapiraši, brašnari i kvascoskladištari na aparatima. Napokon.

Davor drugi

L.R. Piasalo je ovdje i o stvarima i proročanstvima nakon Korone u smislu da vise ništa neće biti isto kao prije, ida se očekuju velike promjene itd., sve sam to dvojio i ništa spektakularno tada kao ni sada, a tako i u post Korona vremena ne očekujem, kako sam tada… Pročitaj više »

zeus

Sva čast portalu LOGIČNO , da je zadržao objektivnu distancu na ovaj masaker zdrave pameti zapada . Što se tiče Putina , čini mi se da je što se tiče ove epidemije u početku nekako izgubio ,,kompas ,, ali sam uvjeren u njegovu zdravu pamet u buduče . U ostalom… Pročitaj više »

tihobl

Postovana redakcijo clanak je los. Uopste niste ni pomenuli da se Rusija (i Bjelorusija) opredjelila za za bolnicko lijecenje umjesto ambulantnog kao na zapadu. Razlika u pristupu je ogomna po troskovima, ali i po rezultatima. I Kina je isla sa istim modelom. Putin je odlicno reagovao – zatvorio je granicu… Pročitaj više »

Tutankamen

Bravo uredništo, super članak. Tu je rečeno ono šta ja zadnjih 20 godina pišem po komentarima. Ima jedna igra, predstava ili igrokaz kako vam drago koji se odvija globalno na razini cijelog svijeta. nešto kao ameri su loši ali tu je putin i rusija koja će ga dovesti u red… Pročitaj više »

Son of Alerik

Postoje dva bitna momenta u cijeloj priči. Jedan se odnosi na Trumpa – do podne je govorio kako virus nije opasan, kako neće biti karantene, niti čega sličnoga, a onda je imao sastanak i nakon sastanka promijenio priču. Zaključao državu. Isto se dogodilo Putinu. Imao sastanak pa promijenio priču. Pravi… Pročitaj više »

tedi

Predsednik Tanzanije,51 mil. stanovnika, Džon Magufuli, je zatrazio testove od SZO i testirao koze,papaju i ovce,naravno sa ljudskim imenima i dobio da su svi zarazeni.Covek je stvarno mudar i ima m…a. Preuzeo odgovornost na sebe kao Predsijednik drzave. Po dobijanju rezultata proterao je sve agencije SZO iz zemlje,da mu vodu… Pročitaj više »

Red Dog

Leave Mr Putin alone!
On je uradio svoje. 2007 je objavio da ce srusiti unipolarni svetski poredak, 2017 je objavio da je srusen. Sada je stafeta predata NR Kini za izgradnju novog multipolarnog sveta.
Geroj Mira. Sada se odmara. Zasluzio je.
Neka se drugi bakcu sa sitnicama.

Jasamja

Jos strasnije ako je Putin necija pudlica. Uglavnom ne znam da li znate, ali Woodstock je odrzan za vrijeme “pandemije” hong-kongske gripe. Koja bi stavljena u kontekst danasnje napuhanog brojanja zrtava bila smrtnosnija. Tada nije bilo lock-downa, urusavanja ekonomija i drustva jer par ljudi nije drzalo sve medije na planeti.… Pročitaj više »

SamoPitam

Zadnji put sam pisao na nekom članku o broju umrlih od koronavirusa u BiH, to je bilo točno 11.04., pa evo mjesec dana poslije ažuriranih podataka: Ovakvo je stanje za BiH po mojoj analizi, s napomenom da su informacije preuzete sa raznih portala: Trenutno 113 umrlih (uspio sam pronaći podatke… Pročitaj više »

Greta Thunberg

Putin i Tramp su odradili svoje. Sad smo mi na redu. Uspraviti se na zadnje noge, uspraviti kičmu i probuditi iz zimskog sna. Ako nas ne bude masa, nece nam ni Putin ni Tramp moci pomoći, jer ne mogu ni oni sami protiv Zla

Max

Hvala moje drago Logično to se zove kičma i pamet.

MissingLink

Razgovaraju Mujo i Haso preko Skypa:

Kako se ti Haso bolan držiš vezano za sva ova sranja oko Pandemije?
Koje Pandemije?
Pa Korona virus
Koji Korona virus?
Pa gdje ti bolan živiš?
U Bjelorusiji…

Zelim zivjeti dostojno, Bozji dar. Smrt sotoni

Masonerija i nevladine udruge ( strane sluge) u zemljama rovare i demontiraju stabilnost gore od svih virusa poznatih zajedno. Kuga prodanih dusa koje za malo skuda i novcica prodaju sve sto stignu Rotchildu,Rockfelleru i drugim na drogu novca navucenih staraca. Cak je i Putin ovdje malo popustio. Lukasenko je svoj… Pročitaj više »

Tadmur Palmirovic

Da neko tek tako prevari lika kao Putin je nemoguće. Prevaren je ruski narod kao i mi a prevara se zove V. V. Putin(bar po pitanju korone) inače je mnogo dobroga Uradio ali sada je debelo zas”r..

kardinale

Stotine tisuca ljudi u svijetu umire dnevno od cancera, gladi, tlaka, mozdanih,srcanih udara a oni u WHO bleju o virusicima. Urlaju na sva zvona o brizi za iste ljude koji umiru od gladi i polugladi. Ljudi koji gube poslove i nemaju novaca za privatne elitisticke klinike. Medicinu. Sada se pokapamo… Pročitaj više »

Drago

Ovaj virus je obična gripa, čak i malo slabija od prosjeka. Cijeli projekt Covid je napravljen da se uvježba globalna diktatura i da nam se nametne cjepivo jednog srednjoškolca, koji svoje softvere nije znao sačuvat od virusa. Od cjepiva iz Bill Gatesovih laboratorija već ima previše oboljelih po Africi i… Pročitaj više »

Meštar

Dobro je da redakcija ima odmak od mainstreama. Ali jednom sam već napisao komentar: hrvatski admiral Domazer Lošo je o svemu ovome kazao sve prije dva mjeseca. Zaboravih jel u emisiji Bujica ili Podcast Velebit. On je tada rekao da virus ima novu sekvencu i sve što se planira s… Pročitaj više »

...i još malo

portalu Logično skidam kapu i duboki naklon, za sav trud i hrabrost koju ulažete u raskrinkavanje manipulacija i laži,

KGB agent

wz.de/politik/inland/putins-stasi-ausweis-in-dresdner-unterlagenbehoerde-entdeckt_aid-35049015

Brainstorm

premda o koroni nemam definitivan stav paznju mi izaziva moc izazivanja nemira. kao sto su arapaska proljeca organizrali putem drustvenih mreza, agenti bi se ubacili u fb grupe i vikali “ajmo, ajmo, svi” tako postoji i moc psiholoskog utjecaja na citave narode da se izazove stanje panike i nespokojnosti. bit… Pročitaj više »

Saladin

Aman..pa sta bi s druga Putina 🙂
Bas je zanimljivo pratiti kako su jedni dobri…pa postanu losi. A postanu losi onog trena kad izadju iz nekih bogznacijih projekcija stvarnosti.
Sve ono za sto optuzujete “drugu stranu” sami cinite ( npr. diskreditiranje onih sa cijim stavovima i pogledima se ne slazete).

ivi.tz

Svaka cast redakciji za tekst. Ja licno sam znao da cim zapadni mediji i who tvrde ovo oko korone.znao sam sto posto da to nije istina.samo kontra od njih je negdje istina.

ivi.tz

Svaki DAN u svijetu umre od GLADI mnogo mnogo vise ljudi nego od korone. Ima li u tim zapadnim medijima ili od te who glasa o tome. To je i vise nego dovoljno koliko im se moze vjerovat.

fićo

Pa današnja Rusija je namagarčena kad je poverovala u kapitalizam i ljudska prava,nije ovo ništa novo.

Duje

Vaše logično mi nije logično. Koliko sam dobro pohvatao virus je krenuo iz Kine koja je udarila totalnu karantena, manipulirala brojkama zaraženih i umrlih i kako ispada manipulirala mnogčim. Zapad je napravio istu grešku kao i Rusija i sada stoji pred kolapsom i u svemu najbolje prošla Kina s toga… Pročitaj više »

Pero

Komentari su trošenje vremena na grozote na koje ne možeš utjecati,ne treba o ovakvim stvarima pisati.Hrvatska je zbog politike okrenuta prema “mrtvacima” a ne prema životu.Crkva, blejburg, Tuđman, rat……pljačka, podjela,mržnja, što je puno veće od policijskog slučaja.Mi smo slučaj a ne oni.

Sidartha

Navaljni … ljevičar?!? Dajte molim Vas…

Martin

MOZE LI ITKO VISE RASVIJETLITI:
HAITI SIROMASNI KARIPSKI OTOK NEMA NOVACA ZA ZASTITU OD CORONE.
11 000 000 STANOVNIKA ZA GODINU DANA 252 MRTVA.
BEZ MASKI, DISTANCIJE, LOCKDOWN-a ,VAKCINE.
//covid19.who.int/region/amro/country/ht
Hvala

Гавран

To što su bliznakinje 11 septembra srušene kontrolisanim eksplozijama ne znači da bliznakinje nisu srušene. To što smo napadnuti konglomeratom hemijskih, bioloških i psihičkih agensa ne znači da nismo napadnuti. Politički sistemi Belorusije, Rusije , Kine, Koreje su različiti i brane se u skladu sa svojom strukturom i intenzitetom napada.… Pročitaj više »

Vesna Šipuš

Vlasti u Hrvatskoj i dalje pozivaju građane na cijepljenje protiv korona virusa premda je i malom djetetu jasno da to uopće ne postoji. Kao i uvijek, ljudi umiru od starosti, raznih bolesti, nesreća, genetske strukture, netko ranije, netko kasnije. I od gripe se može umrijeti, od upale pluća, srčanih i… Pročitaj više »

LAKI

Vidiš ti šta OKULTNA OLIGARHIJA radi, ruske novinarke ne žele iz Berlina otići u Kazastan, već ih je OLIGAHIJA kupila, A mala Hrvatska manje od 4 000 000 stanovnika ima više mrtvi i zaraženih od Covida nego Rusija.

Kritičar

Zašto je Rusija tj Putin dozvolio letove ,zaprašivača nad Rusijom c19

Olaf

Nije mi jasan vas komentar o Kini kako je karantenu ograničila samo na Wuhan kada gledamo nikad gore blokirane cijele milionske gradove i to u vrijeme kada je cijeli svijet odustao od karantina.

POVEZANE VIJESTI