fbpx

🔥 EKSKLUZIVNO: Putin i Rusija su prevareni

Vladimir Putin ozbiljan

Koronakriza je raskrinkala mnoge kontradikcije više nego svi mediji i napisane knjige. Raskrinkavanje još nije gotovo. Tek smo na početku. Ovaj put ćemo nešto reći o čudnoj promijeni uređivačke politike izmanipuliranih ruskih medija, te njihovoj participaciji u prijevari Rusije i predsjednika Vladimira Putina.

Na samom početku koronakrize, ruski mediji su izvještavali objektivno. Često preuzmemo njihove vijesti jer su lupom zapada i samo se čeka pogrešan korak da im se zabrani rad. Sputniku u RT-u je u nekim zemljama zabranjen pristup svim presicama. Oba ova medija se financiraju iz državnog proračuna Rusije, kao što se financiraju BBC i France 24. Nema razlike. Portal Logično također plaća vrlo simboličnu pretplatu za skidanje i prikazivanje video zapisa RuplyTV-a, kojem je sjedište u Berlinu. Vrijedne “cure” koje vode ovu RT filijalu su vrlo simpatične i profesionalne. Tehnička podrška se nalazi u Kazahstanu. Mladi tim radi profesionalno i nemamo im što prigovoriti. Želimo reći da znamo kako dišu ruski mediji.

Međutim, nakon prvog vala koronakrize, primijetili smo da u vijestima nešto ne štima. Ruski mediji koji informiraju iz europskih prijestolnica, su preko noći počeli “zaboravljati” što kaže druga strana. Pojavljuju se mainstream epiteti koji bacaju sumnju na osobe koje propituju koronakrizu. Nismo samo mi u redakciji Logično to primijetili, nego naši čitatelji i komentatori također.

Francuski profesor Didier Raoult, preko noći, od vrhunskog znanstvenika za koronavirus, za ruske medije postaje kontroverzna osoba, iako se ništa nije promijenilo u njegovim izjavama. Drugi primjer je bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko koji je svima odlučno rekao NE, te odabirao svoj put u rješavanju koronakrize bez karantene pod motom “rad i sport”.

Rezultat svega: 40 puta manja smrtnost u Bjelorusiji nego u zemljama koje su karantenom izbezumile svoj narod.

I ovaj put ruski mediji su prešutjeli. Lukašenko je sve rjeđe krasio naslovnice ruskih medija. Neki su pokušali lažnim informacija diskreditirati bjeloruskog predsjednika. Nije im uspjelo, jer argumenata nema, osim subjektivnih insinuacija. Informacije nije više moguće prikriti. Logika sve izbistri. Što se onda dogodilo?

Kako su Rusija i Putin prevareni?

Kao i sve druge zemlje, Rusija 12. svibnja izlazi iz karantene. Brojčano najveći grad u Europi, Moskva je bila najviše “pogođena” epidemijom koronavirusa. Prekid karantena će započeti otvaranjem industrijskih poduzeća.

Od samog početka koronakrize gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin bio je protiv totalne karantene, što je javno rekao 8. travnja, međutim samo dva dana kasnije, 10. travnja, “promijenio” je mišljenje.

Pobornik karantene i veliki kritičar gradonačelnika Moskve, bio je svima poznati zapadno orijentirati ljevičar Aleksej Navalni, tvrdeći da poduzete mjere nisu dovoljne.

“Mislim da će se karantena produžiti do ljeta. Dinamikom kojim napreduje koronavirus, zasigurno se neće završiti u svibnju. Vidimo da naša vlada polako ukida auto-izolaciju i karantenske mjere. Sve više i više tvornica u moskovskoj regiji radi, pogotovo one strane. Oni žele ukinuti mjere karantene, jer ne žele ljudima davati novac. Žele ih natjerati da rade u vrijeme kada se borimo protiv epidemije. Mislim da to nije dobra ideja, jer niti u jednoj zemlji karantena nije ukinuta, zbog toga ona treba biti produžena do ljeta”, odgovara na pitanje svojih poklonika Aleksej Navalni, 9 . travnja u video snimci.

Navalnom i njegovim zapadnim sponzorima očito odgovara karantena. Otvoreno kritiziraju što Rusija ne dijeli “helikopterski novac“, već želi nastaviti put gospodarskog razvoja koji je Rusiju izvukao iz kaosa prije Vladimira Putina.

Prijevara – korak po korak

Sada kada je već sve gotovo, već se zna da je na odluku gradonačelnika Moskve Sergeja Sobjanina utjecao Neil Ferguson sa svojim upitnim matematičkim modelom. Neil Ferguson je nedavno podnio ostavku, jer je smatrao da je karantena dobra za druge, ali ne i za njega. Matematički model Ferguson po kojem su SAD, Rusije, Engleska i druge zemlje uvele striktnu karantenu, pokazao se upitnim.

Kada smo pisali o ostavci Neila Fergusona, tada nismo znali tko je ustvari ova osoba. Sada znamo malo više. Neil Ferguson je savjetnik WHO (Svjetske zdravstvene organizacije), Europskoj uniji, Svjetskoj banci, britanskoj i drugim vladama. Postoji veza i s Bill Gatesom. Kratko rečeno, primjer globalističkog moždanog sklopa.

Fergusonu se priključili prozapadni ruski znanstvenici tvrdeći da dnevna progresija zaraze iznosi 33% u periodu od 18. do 29. travnja. Upozoravali su da će svakih 60 sati u Rusiji biti duplo više zaraženi i da će Ruse ubrzo stići sudbina Italije i Francuske. Kao što to rade manipulatori, “zaboravili” su reći da se radi o povećanju zaraženih sa 106 na 160 tj. 54 više zaraženih na 12.000.000 Moskovljana.

Prema ovoj intelektualnoj manipulaciji, samo u Moskvi bi danas imali više od 9.000.000 zaraženih. Danas smo 11. svibanj, a broj zaraženih u cijeloj Rusiji iznosi 209.688. Matematički model Fergusona i drugih eksperata se pokazao totalno pogrešnim. Možda ipak Ferguson nije dao ostavku zbog posjete ljubavnici, već zbog kardinalne greške i štete koju je učinio?

Pod pritiskom prozapadnih ljevičarskih medija, koji su svakodnevno tražili čvršću izolaciju i masovno testiranje, gradonačelnik je izašao s novom estimacijom od 300.000 zaraženih, što je bio šok. Čak se i Aleksej Navalni pitao koju je matematičku formulu koristio gradonačelnik Moskve jer rezultat ne odgovara stvarnosti. Tog dana gradonačelnik Moskve, pod utjecajem medija i statistika koje su se temeljile na vrlo malom broju zaraženih, vjerojatno je podlegao propagandi.

Objašnjenje: Zamislite da danas imate jednu zaraženu osobu, a nakon tri dana dodatne dvije osobe. Dakle povećanje je 33% svaka dva i pol dana. Po ovom matematičkom modelu cijeli Planet bi bio zaražen za manje od 3 mjeseca.

Nagla promjena strategije

29. travnja pod utjecajem gradonačelnika Moskve, predsjednik Vladimir Putin mijenja strategiju. Više nitko od ruskih dužnosnika ne izlazi u javnost. Iako Rusija ima najbolji sustav za biološku zaštitu na svijetu, Rusija preuzima francuski i talijanski model kojeg promoviraju WHO (Svjetska zdravstvena organizacije) i mainstream stručnjaci.

Primjenom pro-zapadne strategije, Rusija u očima WHO postaje dobar učenik, što smo osjetili i mi na portalu Logično, čitajući agencijske vijesti s ruskih državnih portala. Tada nam je već bilo jasno da promjena komunikacijske strategije nije slučajna.

Rusija je, kao dobar učenik WHO, druga na svijetu s 5.448.463 urađenih testova. Na žalost Navalnija i zapadnih autoriteta, rezultati otkrivaju pogrešne matematičke modele zapadnih eksperata i WHO (Svjetske zdravstvene organizacije). Izgleda da koronavirus nije tako ni zarazan, kako se u početku uvjeravalo. Rusija ima vjerojatno najmanju stopu smrtnosti u odnosu na sve zapadne zemlje koje su primijenile stroge mjere izolacije.

Laži ruskih autoriteta ili neznanje?

Rusi autoriteti su se počeli gubiti. Smatrali su da Rusija nije doživjela vrhunac epidemije. Ruski mediji su pisali da vrhunca epidemije neće biti i da je stanje stabilizirano, što nema veze sa znanošću. Epidemija bez početka, vrhunca i kraja ne postoji. Statistike su ipak otkrile pravu istinu. Dok su mediji i autoriteti pisali o stabilizaciji, vrhunac epidemije je već prošao dva tjedna ranije tj. 19. travnja kada je u Rusiji detektirano 3.700 novozaraženih, a maksimalni broj mrtvih smo imali 29. travnja kada je umrlo 67 osoba.

Tijekom ovog perioda, mediji su vršili pritisak na autoritete da pristupe što većem broju testiranja. Nesvjesno ili svjesno su održavali epidemiju u životu, tražeći što masovnijim testiranjem već davno prošli vrhunac zaraze.

Kako opravdati ovu grešku?

Svjesne svoje greške, vlasti sve više govore o epidemiji bez vrhunca, kako bi opravdale nametnute rigorozne mjere rusom narodu. Ruski Ministar zdravlja, znajući da nema epidemije bez vrhunca zaraženih, ne želi o tome pričati, nego govori o odnosu zaraženih i ozdravljenih.

Kod prozapadnih ljevičara, koje predvodi Aleksej Navalni, nastala je panika. Nisu se ostvarila apokaliptična predviđanja koja su predviđali pobornici striktne karantene, a što bi vjerojatno ugrozilo prosperitet Rusije i ruskog naroda.

Hoće li ruska vlast priznati ili ne, grešku o uvođenju pretjeranih mjera, koje su im perfidno nametnuli zapadni eksperti i WHO, totalno je nebitno. Bitno je ne upasti iznova u istu klopku kod novih eventualnih epidemija u budućnosti.

Lukašenko – Putin 2 : 0

Najteže će biti predsjedniku Vladimiru Putinu koji je morao otkazati javnu Paradu pobjede 9. svibnja, dok su Bjelorusija na čelu s Aleksandrom Lukašenkom odlučila suprotno. Kako će predsjednik Vladimir Putin objasniti svom narodu da je političko i ekonomsko upravljanje krize u Moskvi totalni neuspjeh, znajući da je bez karantene u Bjelorusiji od koronavirusa umrla 121 osoba, veliki je upitnik?

Bjeloruski model smeta, čak i ruskim medijima. Tijekom parade u Minsku 9. svibnja, ruski mediji su učinili strašan gaf, u stilu zapadnih mainstream medija. Tijekom vojne parade, jedan ruski medij je realizirao reportažu s groblja intervjuirajući osobe koja su došle urediti grobove svojih bližnjih, navodeći da je Bjelorusija učinila grešku što svoj narod nije stavila u karantenu. Bjelorusija je odmah reagirala i izbacila ovaj ruski medij iz svoje zemlje.

Pogledajte pažljivo Paradu pobjede u Minsku kako biste odmah shvatili koliko je koronavirus “opasan”, uključujući i za osobe preko 80-90 godina.

Propast ideje pro zapadne globalističke ljevice

Projekt ruskih ljevičara da Rusiju stave u totalnu karantenu i nametnu univerzalna primanja koja bi ispraznila ruske rezerve, nije uspio. Ruski Ministar financija Siluanov objasnio je 6. svibnja zašto “helikopterski novac” u Rusiji nije rješenje. “Rublja nije rezervna valuta što znači da nema mogućnosti kontinuirane emisije.” Izjava Ministra Siluanova daje nadu, jer Rusija nije upala u klopku Zapada.

Pouka za sve

Rusija će se sigurno izvući iz ove krize, zahvaljujući rezervama koje su stvorene za vrijeme predsjednika Vladimira Putina. Vjerojatno je naučila lekciju za buduće eventualne krize. Ako smo mi, mali i nebitni Balkanci, shvatili manipulaciju, zasigurno je shvatila i Rusija, koja će znati kako se ponašati u sličnim situacijama. Jučer smo pisali kako je Kina odgovorila na krizu. Prvo je krenula stazama zapadnih zemalja, ali se odmah adaptirala situaciji. Očito je shvatila manipulaciju i karantenu ograničila samo na Wuhan. Kako objasniti logičnoj osobi da je strašni koronavirus iz Wuhana zarazio cijeli svijet, a poštedio karantene državu Kinu koja broji milijardu i pol ljudi? Vjerujte nam, nikako,  jer logike nema.

Portal Logično je od samog početka sumnjao na manipulaciju zvana “koronakriza”. Nije nam bilo lako, jer je pritisak bio strašan. Zahvaljujemo se alternativnim medijima i pojedincima koji su izdržati pritiske i cenzuru pro-karantenskih skupina, koje su cenzurirale i brojale mrtve. Vršili su pritisak na preplašenu populaciju. Ne smijemo zaboraviti ni komentatore s našeg portala. Među njima imamo vrlo mudre i pronicljive osobe koje su također shvatile manipulaciju. Posnosni smo na njih, jer su naš korektiv. Pratimo dalje izlazak iz izolacije i pamet u glavu. Stižu burna vremena, koja treba spoznati i na ispravan način reagirati.

Izvori: RT | Le Monde | Kremlin | Xavier Moreau


Neil Ferguson: Savjetnik za koronavirus u Velikoj Britaniji podnosi ostavku poslije kršenja pravila o zaključavanju

KORONAVIRUS – Tko i s kojim ciljem stvara paniku, pita se predsjednik Lukašenko (Video)

5 4
Ocijenite članak
Pretplati se
Obavijest
guest
299 Comments
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Bane
Gost
Bane
5 mjeseci prije

Lukašeko je izdominirao.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije

Dobro, zanimljivo je to sa belorusijom…samo, probali su u svedskoj pa nije islo…previse mrtvih….nadam se da su beloruski podaci tocni… 🤔

Milanče
Gost
Milanče
5 mjeseci prije

Má kojí mrtví, koronavirus Kao virus nepostoji, globalno kazaliste za naivně ovce

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Dovoljno je reci da je laz,ako nema obdukcije tijela nego sve spaljuj da ne ostanu dokazi, na kraju svako zlo za svoje dobro, u drzavama se otkrilo ljudima tko je fukara, i za cije babe zdravlje radi,ucijena je isla iz of.sor kompanija i sada se vidi koji Presednici su fukare i gdje drze pare.Ili ih globalisti-vakcinasi drze za haja

Kvočka
Gost
Kvočka
5 mjeseci prije

Ovce su pre inteligentne za pusace korone

Budimo vjerodostojni
Gost
Budimo vjerodostojni
5 mjeseci prije

San Marino -> 1,208
Belgium -> 747
Andorra -> 621
Spain -> 569
Italy -> 505
UK -> 469
France -> 404
Sint Maarten -> 350
Sweden -> 319

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije

Budimo verodostojni?….po podacima worldmetra je u svedskoj cca 3200 umrlih zaradi korone…..malo cudno, odakle ti podaci?

Budimo vjerodostojni
Gost
Budimo vjerodostojni
5 mjeseci prije

Malomorgen, kada nekoga kritiziraš moraš biti potkovan.

Ukupni broj mrtvi ništa ne znači, jer ovisi o broju stanovnika.

Ovo gore je broj mrtvih na milijun osoba. Tako to treba gledati.

Malomorgen
Gost
Malomorgen
5 mjeseci prije

Budimo verodostojni…..ne kritiziram….319 na milijun, puno…..gledam moju sloveniju 50 na milijun, karantena……a susjeda italija?…..kaj je bolje?

dulebg
Gost
dulebg
5 mjeseci prije

A znaš – ljudi nisu krompiri, da se pitaš: koliko mrtvih mi paše?

U prolazu
Gost
U prolazu
5 mjeseci prije

Trebalo bi tu znati i starosnu strukturu umrlih, i od koliko kroničnih bolesti su bolovali. Kao uzrok smrti navodi se za javnost corona-virus, a ljudi su umirali oduvijek zbog starosti i raznih bolesti. NEMA UPOREDNIH PODATAKA, TO SE KRIJE, a puno govori. Netko tu debelo manipulira i koristi situaciju za vlastiti profit. Pretpostavljam da je za uvođenje karantene bila razmatrana i sigurnosna situacija i zakulisne geopolitičke igre. Da je kojim slučajem Rusija odustala od karantene, kao i Bjelorusija, zapadni mediji bi ih optužili da su puni zaraze, da kriju broj oboljelih, da je tamo jako opasno ići idućih 10 god. i slična podmetanja, kako smo dosad vidjeli 100 x od zapadnih mainstreama. A to bi bilo plodno tlo za izazivanje unutarnjih nemira i panike. Dakle taktika se može u prenesenom smislu opisati izrekom: “kud svi Turci, tud i mali Mujo”. Na kraju krajeva, bar se sve detaljno opralo (i manje više, dezinficiralo) u svim zemljama, što se nebi napravilo u idućih 100 god. u normalnim okolnostima.

alex roth
Gost
alex roth
5 mjeseci prije

nauci prvo da pises pa onda lupaj i dalje tim mutavim latinskim jezikom koji vam je naturen odavno od pape.svi ste vi
papski vazali jos od vaseg papskog kneza.

Sparkling
Gost
Sparkling
5 mjeseci prije

@Malomorgen
Šta to nije išlo u Šveckoj? S kojim ti informacijama raspolažeš? Daj podijeli da i mi znamo ISTINU.
Previše mrtvih???? Šta je napravljena obdukcija nad tima što su umrli u Šveckoj i ustanovilo se da su umrli od Covida-19????

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Sam si dao odgovor.

Miki80
Gost
Miki80
5 mjeseci prije

Iako se vole Skandinavci identificirati kao disciplinrani narodi, mislim da je kod zaraznih bolesti naš sistem koji se zasniva na strašenju od bolesti kroz generacije uspješniji. Mi i od propuha radimo nauku, a da ne bi od zaraze.

mislim
Gost
mislim
5 mjeseci prije

da da i ja sam čuo od nekog amera da oni nemaju propuh, samim tim ni propuhovska bolovanja.
propuh postoji smo kod nas!
jeli to istina?

Istrian
Gost
Istrian
5 mjeseci prije

Više manje, propuh postoji u jezicima većine zemalja Mediterana…

Subotica
Gost
Subotica
5 mjeseci prije

Malo sale:od cega se Srbi najvise boje,od promaje,sedenja na betonu i plivajuceg zamajca

Kvočka
Gost
Kvočka
5 mjeseci prije

Pusi duvanluciferov

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

Putin je predložio Lukašenku karantenu. Lukašenko je Putina pitao što se “valja” iza korona igrokaza?!? Putin mu to nije htio kazati, jer očigledno predstoje krupne stvari, koje nisu za svačije uši, osobito za pik zibnere kao Lukašenko. E, onda je Lukašenko, kao suveren, a ne klimoglavac, kazao Putinu: “ U Bjelorusiji igrokaza korona i karantene neće biti”.
Uglavnom, Putin nije “ pik zibner”, Putin stvari drži pod kontrolom!
R. L., ne brinite za politiku Putina, sve ide predviđenim tokom

Milanče
Gost
Milanče
5 mjeseci prije

To ti mislis, vidjeti ces uskoro, Tko je pogresio Putin ili Lukasenko

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

Putin želi Bjelorusiju Ruskoj Federaciji, pa stoga mora uvažavati ponašanje kurčevitog Lukašenka, jer Lukašenko “ ima muda”! Ali, postoji staroslavenska izreka:”Tko ima muda, taj može i dobiti po mudima”!
Ne brinite za Rusiju, dok je vodi Putin, Risija će napredovati!

dulebg
Gost
dulebg
5 mjeseci prije

Gladili su ga Ukrajincima 25 godina – pa vidi šta su dobili?!

kum
Gost
kum
5 mjeseci prije

U rusijim se postavljaju kakmere za prepoznabanje lica ko u kini. Putin je izdajica sve je prevara. Sve vlade svjeta se nore protiv svog naroda svjeta. Dolazi do kozmickih oromje a mjenja se frekvencija i zlo ce se miporat povuc. Zelinse sto vise dusa povuc sa sobom u bezdan

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Lukašenku bolje stoji uniforma i kapa nego Putinu. Što znači da je Lukašenk već u borbeom rasporedu.

EU dismr
Gost
EU dismr
5 mjeseci prije

Milanče, šta bi sa majdanom i raspadom RF ? e moj “blogeru” ..

dulebg
Gost
dulebg
5 mjeseci prije

Uveren sam da iza Putina postoji Savet staraca, i to ne nekh mudraca, već ozbiljnih nosilaca uticaja.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

JBG dao si autogol.

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Direktor svemira pa prevaren?

Sardelino
Gost
Sardelino
5 mjeseci prije

To șto se dogodilo sa podatcima o mrtvima u Italiji objasnio je jedan od članova njihovog parlamenta.
U mrtve od covida ubrojeni su I oni koji nisu umrli od njega ili sa njim.
Parlamentarac je dao I razlog zašto je to učinjeno.

crna guja
Gost
crna guja
5 mjeseci prije

lukija za prisidnika who

Željko
Gost
Željko
5 mjeseci prije

Svi “veliki” imaju istog “šefa”! Poređenje, u BiH se “kolju” SNSD, SDA i HDZ, isto kao što se “veliki brat kolje” sa Rusijom i Kinom i čim nekome treba pomoć ona druga dva mu bacaju pojas za spašavanje!

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Putin mi je nešto mršav na slici, da nije preležao kinesku coronu.

Istrazuj
Gost
Istrazuj
5 mjeseci prije

Tacno.
I stvarno velicanstvena parada.

Rijeka-9
Gost
Rijeka-9
5 mjeseci prije

Malo ste dodirnili svasta i niste se fokusirali.
Kad ste poceli o ruskim novinama ocekivao sam vise detalja a to je izostalo.
Sto je ispalo s onom velikom engleskom globom RT?
Mogli ste opisati, izvuci iz arhive kako se progonu ruski novinari po zemljama koje su americki sateliti
mogli ste se i nadovezati i na proganjanje novinara iz Kine.
Ima puno materijala, nikad necete ostati bez teme.

L. R.
Admin
Famed Member
5 mjeseci prije

Poštovani Rijeka-9,

Tema nisu novinari nego prijevara svjetskih razmjera koju smo od prvog dana najavljivali.

Mainstream i državni novinari pišu što im se kaže, jer drugog izbora nemaju.

Ovaj put su odigrali ključnu ulogu u plašenju naroda.

Ugodno čitanje.

Redakcija

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

R. L., koja je pozadina “korona igrokaza”?!?

L. R.
Admin
Famed Member
5 mjeseci prije

Poštovani Ico,

Pipkamo po mraku punom poturenih nagazih mina. 🙂

Uskoro ćemo znati što žele. Budimo strpljivi.

Svako dobro.

Redakcija

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
5 mjeseci prije

@L.R. :
Niste znali ?
Ferguson (Perkins)=motori za traktore itd .

Prilikom ”pipkanja” po mraku punom poturenih nagaznih mina,
pripazite da ne uhvatite za jaja bombaša samoubojicu !

Algoritam Bluz
Gost
Algoritam Bluz
5 mjeseci prije

Buummmmo
videli..

jezevakucica
Gost
jezevakucica
5 mjeseci prije

Umpy,
Ili možda ježa za jajca?

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi
5 mjeseci prije

Svak masovna operacija ,ovog puta u obimu koji je dosad nepoznat osim u WW1/WW2 u pravilu ima nekoliko ciljeva od velikog značaja i puno manjih.No čini mi se da je globalna ekipa sa ovim izašla nedovoljno spremna i da glavna proba prije centralnog događanja nije prošla kako su očekivali.

Davor
Gost
Davor
5 mjeseci prije

Otkrivenje 16:13-16
Eto što žele postići lažnom propagandom…imajte u vidu da je “zmaj”/sotona…”divlja zvijer”/UN…”lažni prorok”/ AngloAmerička svjetska sila.
Cilj je gomilanje svjetskih problema(ekonomski,ekološki,zdravstveni,politički problemi…),kako bi se otvorila potreba za stvaranjem Svjetske Vlade ,pri UNu. U jednom trenutku,vrlo skoro,će vlade svijeta prebaciti svoje ovlasti na East River. Tad će se ispuniti riječi iz navedenog Otkrivenja,jer će se ljudi naći u situaciji zvanoj Harmagedon. Daljnja konfrotacija s Bogom je opisana u Otkrivenju 17 poglavlje i Ezehijel 38,39 poglavlje,gdje će se Svjetska Vlada okrenuti protiv religija svijeta, ali u tom čišćenju neće znati raspoznati što je Bogu po volji,a što nije. I tad će početi Sudnji Dan.

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Ico ako do sada to nisi shvatio , onda i neces.
Rusenje Trampa i Putina i svih ko ih podrzava
Rusemje starog poretka i dovodenje NWO
POtpuna kontrola ljudi i ukidanje “Demokracije”
Cijepijenje Kao pred uslov cipiranja i kontrolom cijeloga svijeta
Rusenje svih protivnika NWO

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Pvi put im nije upalilo sa Tamiflu svinjskim virusom iz meksika, sada nešto malo sa kineskim covidom. Treba sačekati još desetak godina da dođe neki treći virus, vjerovatno iz zemaja koje okružuju Rusiju.

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

Putina je nemoguće srušiti, vjerujem ni Trumpa. Trump je legenda!

Joker
Gost
Joker
5 mjeseci prije

Znas li ko je trenutno savjetnik Donalda Trumpa. Imas istinu pred ocima i ne vidis. Redakcija onaj decko koji se nedavno svadjao.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Vakcina 75 mil.stanovnika zemaljske kugle,u talu ih ima mnogo,procitati zakon koji je donesen u subotu u Skupstini Srbije.
Koga sve treba vakcinisati.

dulebg
Gost
dulebg
5 mjeseci prije

Mainstream i državni novinari pišu što im se kaže, jer drugog izbora nemaju.

imaju: da daju otkaz i rade partizanski
al to nije za svakoga
nego ako voliš da jedeš, a ne umeš da zaradiš – onda jedi iz ruke!

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Naravno siromasni novinarcici rade kod gazda ima da kusuju,a za samodostatne i obdareni za posao im kruha gdje prstom ubodu,pametni ce u roku hitno napisati divne Knjige i reportaze za samostalne medije.

Zarson
Gost
Zarson
5 mjeseci prije

Sto se ne zarazite tom coronom onda,kad sve znate i kad ste frajeri

asdfgh
Gost
asdfgh
5 mjeseci prije

Čudno da je takav iskusni lisac kao Putin “nasjeo” na te trikove. Genijalan strateg. šahista, obavještajac po pozivu i da tako jeftino popuši priču ?! Teško. Nešto je drugo u pitanju. Ali šta ? Prije sam mislio da je veliki reset u USA pravi razlog korone. Sad više nisam siguran u to. Možda je cilj većinu država na svijetu natjerati na novi ciklus zaduživanja ?
Koji god da je skriveni cilj, velika trojka USA, Rusija i Kina je unaprijed znala za korona scenario.

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

asdfgh
Virus je pobjegao iz kineskog laboratorija jer su radili na bio oružju, ostalo je samo predstava kako farmaceuti mogu što više zaraditi love.

Suze Roni
Gost
Suze Roni
5 mjeseci prije

Komentar – nije istina. Radili su na cjepivu protiv HIV-a. I to je bio joint venture jer su SAD potpomgle labos u Wuhanu sa 3,7mi usd.

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Suze Roni
Slažem se tobom. Evo ja radim nosač aviona za SAD i to je joint venture, jer su me SAD potpomgle sa 10mi usd. Već sam napravio pola sekcija u marini Borik. Na jesen ide porinuće.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
5 mjeseci prije

@komentar :
Virus je pobjegao iz kineskog laboratorija (zbog nepodnošljive diktature)
i spas pronašao u ”demokracijama” ?

Švercer
Gost
Švercer
5 mjeseci prije

I čuj “Kina je prepoznala manipulaciju”” ! Pre bih rekao da je zajedno sa Bil Gejcom,SZO(WHO) kreator manipulacije,i na ovaj tekst gledam samo kao način da se “operu” sramni potezi kineskih i ruskih vlasti prema svojem narodu !

tiami
Gost
tiami
5 mjeseci prije

Kineske veze sa Hatesom su neupitne!!

Ray Luca
Gost
Ray Luca
5 mjeseci prije

Znali su i Njemci za dolazak corone još 2018.

Busola
Gost
Busola
5 mjeseci prije

Na ruskoj internet sceni je zavladala velika rasprava s pitanjem da li Putin u ovoj koronakrizi uopće upravlja zemljom. Nemojte misliti kako u Rusiji ne postoji jedna vrsta preslike američkog Deep state-a s elitama. Jedan dio vojnog vrha javno govori kako netko namjerno destabilizira zemlju umjetnim virusom, dok milijarderi usko surađuju i to naglašavaju s elitama iz Londona, SAD…

Osjeća se velika doza nezadovoljstva što se sluša zapadne mainstream medije i popularnost Putina je jako pala. Sam Putin puno manje daje izjave i komentira cijelu situaciju…

Vrlo čudna situacija u kojoj ruski oligarsi vode glavnu riječ… a ne vojska , Putin, narod…

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

Citam da mu je pala popularnost na 28% . S obzirom da je imao 87% popularnost za vrijeme izbora ne mogu da vjerujem u ovaj podatak, ali ko zna sve je moguce ….

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

Mislim da mu je i 28% – previse!
Treba mu suditi :
za veleizdaju i tajni rad sa neprijateljem – na unistenju – Ruskog naroda.
.
Mozda ce biti teksko, ali morace kad tad.
Bice dovoljno da – krenu sa tuzbama za nanosenje najvece sramote RUSKOM narodu u zadnjih 75 godina!
Dakle neka krenu od ukidanja Dana Pobjede 9 maja….
(sve bazirano – na lazi – za koju je i Moshiah 100% znao da je LAZ!)
Posljie ce izaci drugi podatci…

Željko
Gost
Željko
5 mjeseci prije

Čitam komentare i ne mogu da vjerujem da se skoro svi mi koji smo se redovito “klali” oko skoro svake teme, konačno da se slažemo oko ove teme, radujem se tome, znači ima još nade za sve nas!

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
5 mjeseci prije

@Istražuj :
Ma ne,pituravam !
Samo ti meni dovedi Putina i ostale u ježevu kućicu .

.nk
Gost
.nk
5 mjeseci prije

Oooo. Nekis su ubjek govorilio putinu cionisti

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

Citam (mislim da je portal Kurir u pitanju ) u Rusiji pala tri zdravstvena radnika sa prozora bolnica i poginula. Radi se o dvije doktorice i jednom medicinskom tehnicaru a njemu se bore za zivot . Veza izmedju ova tri incidenta je da su se sve troje nastradalih opirali i iznosili sasvim drugacije argumente u vezi Korona virusa u odnosu na ponudjena rijesenja od strane aktualne vlasti , i na taj nacin su dosli u sukob sa organima vlasti . Iz daljnjeg iscitavanja teksta, u Rusiji se sumnja da su ovi zdravstveni radnici fizicki eliminisani .Cudna stvar da sve troje ispadnu kroz prozor , svakom normalnom bi ovo stvorilo sumnju .

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

haha…
Bravo ZA,
Kolega – ima li kakav link za to vijest?

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

istrazuj nemam link i slucajno sam ovo procito presao bih preko tog clanka nego me zaintrigiralo u podnaslovu da su poispadali svi kroz prozor pa sam mislio da se radi o zezanciji . A daleko od zezancije ove dvije doktorice su vrhunski priznati strucnjaci ….

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

istrazuj
“Kolega – ima li kakav link za to vijest?”
Naravno da ima to je ukrajinski recept leta iznad kukavičijeg gnjijezda.

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
5 mjeseci prije

@Z.A. :
Postavlja se sumnja u njihovu stručnost ?
Nije zdravo pasti sa prozora bolnice i poginuti ?

Mutirani virus stekao toliku snagu da bolničko osoblje izbacuje kroz prozor (ako isključimo istovremeno samoubistvo triju obrazovanih osoba ) ?

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

Ajde nezaje*aji se . … Zena vise nema…

Zoot
Gost
Zoot
5 mjeseci prije

Kurir😂

Umpah Pah
Gost
Umpah Pah
5 mjeseci prije

@Istražuj :
Primjeniti zakon spojenih sudova ?

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

Evo vidim – ima puno ljudi koje smatraju da nisam u pravu…
Mislim da ih ima – sokantno previse!
OK.
Evo – neki dan je Logicno spomenulo predsjednika Tanzanije – i nacin na koji su Afrikanci prevarili bandu iz WHO!
Dakle, posto nisu bogata zemlja, testove su im radili stranci (mislim iz EU fasisticke tvorevine)…
Onda je predsjednik – poslao uzorke:
koze, majmuna, papaje, antilope, zeca, motornog ulja starog automobila … itd itd…
Svim uzorcima su dali IME I PREZIME – nepostojecih ljudi!

I sta su experti “zakljucili”? 🙂 😉
Ma to je – komedija – NEVIDJENA!!!
Evo to nevjerovatne komedije – koja je bukvalno RASTURILA – i “modernu virusologiju” a bogami i Moshiah ben Davida takodjer! (tekst je na engleskom, a swimultani prevod na njemackom!)
https://www.youtube.com/watch?v=7X4BRK18Bg4
Papaja je – definitivno POZITIVNA 😉
Zec – NEODREDJEN (i jedno i drugo)
Koza – POZITIVNA… 😉
Ma ludilo! 🙂 🙂 🙂
Ako je predsjednik Tanzanije – jedno 100 puta losije obavjesten od Moshiah ben Davida, pa prije nego sto je uveo zlocinacku karantenu svom narodu – PROVJERIO je sta mu to stari kolonizatori (satanisti) namjeravaju sa narodom, zar to nije znao i Moshiah ben David?

Dajte ljudi – ne budite naivni…

Petar
Gost
Petar
5 mjeseci prije

Ajde ne lupaj!

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Istrazitelj ….polako , mnogo puta se je slicno dogosilo i onda se sve vratilo na staro. A moda nece …ko zna
Nesto je snazno zakocilo Putina , neka sila , mislim da je odredena sila oligaha koji su vrlo jaki , a koji su utijecani na tajne sluzbe, ili vojsku, ili oboje.
Nepoznanica je kako su ga usporili ili ukocili , i niko od nas nezna pojedinosti , a kad neznamo ne mozemo ni suditi ni zakjucivati pravilno jer nas to tek onda odnese u krivom smijeru.

Sijetimo se kako se samo bombardira Sirija a on je nemocan da to zaustavi osim da kaze da je zabrinut , zamisli cak tamo di su najveci interesi Rusa, vijerojatno neko iz iste ekipe ima h-ebeno jak utijecaj.

Bit svega je ocigledan i jednostavan ali cijeli proces je prekompliciran i nezamo ko koga drzi za m-u-d-a da ne moze mrdnut vise nego mu se dozvoli.
Vijerujem da i Kinezi takoder imaju veliki utijecaj na Putina i cijelu Rusku ekonomiju, kojoi vijerojatno vrsi pritisak radi Trampa,
tu je sijeverni tok sa Njemcima koji se koprcaju u svojoj nemoci jer ih Soros cvrsto drzi za onu stvar skupa sa Merkericom i compani,
pa Turska , reklo bi se igrac sam po sebi , opali koga stigne , moras uvik cuvat leda ,sa sultanom ,
Iran prica za sebe , dodatno komplicira stvar….
Libija u kojoj se takoder trose resursi i ima problema posebno sa Turcima
Rusi gledaju i prema Venecueli iz koje su se povukli Ruske naftne kompanije …..Zasto , ne pise se bas puno o tome ….
I onda se pojavi Kil Gates sa reptilom Xi Jingom koji se medusobno lizu i uzdisu njegujuci svoje kopile od Korone .
Vijerojatno sve kontrolirajuci iz neke kabine pod zemljom sa G 5 mrezon .
Smijuci se i slaveci kako su uspili ukrotit cili svit bez ispaljenog metka …
A nafta ….
A proizvodnja … kako naprid , brzo ce nestat hrane ….
A ima toga jos koliko hoces i u samoj Rusiji koja je na granici strpljenja kao i svuda u svijetu
A mozda se sve mijenja posto su vidili da ovo nece proci bez svijetskog rata …

jedno je sigurno …jako opasna situacija di se ne vidi jos nista a moze biti svasta!

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

“… popularnost Putina je jako pala…”
Busola,
Tacno kolega. To je i ono sto sam nekoliko puta ranije takodjer tvrdio, medjutim to jos nije sve….

Moshiah ben David – ce morati (prije nego kasnije!) – jasno i glasno da kaze:
1. KO je taj koji stoji iza lazne pandemije korona?
(U konacnici – znaju svi sada – ON … ali ako “nije ON” – onda ce morati otkinuti glavu “ekspertima” iz kojekakvih idiotskih “kriznih stabova Rusije”!…. a onda ce klupko lazi jos brze da se odmota!…)
2. ZA ciji je racun lagao RUSE?
(Ranije samo rekao – uzdam se u Yakutiju, a u Americi u Michigan 😉 Morace “neoruzanom narodu” objasniti “par stvari”… )
3. STA je bio – CILJ -ovih njegovih lazi?
Dakle, ovo ce biti najtezi dio, jer ce morati Moshiah ben Davida
– da razapnu,
– te da mu “lahkim” metodama …
… naprave da mu nekako lazljivi jezik – konacno proprica istinu,….. tj da prvo RUSI, a onda i cijeli Svijet saznaju – “STA je bio cilj ove lazne pandemije?”

Misljenja sam da se ovo nece tako lako i brzo zavrsiti, kao sto bi Moshiah ben David i njegove gazde htjele, u pripremanju novog napada na Ljudsku rasu…
Cak se nadam i prizeljkujem da se tzo NE zavrsi tako brzo po ovu bandu!
.
Da neko ne bi pogresno shvatio, ja ni na koji nacin ne mogu svariti pricu da Moshiah ben David “nije imao pojma” o ovoj velikoj prevari!
Ni na koji!
Kada je cak nekoliko komentatora ovdje od samog pocetka – pricalo i vidjelo – da se ovdje radi o “novoj svinjskoj pandemiji” – to je bez ikakve dvojbe – morao znati – i Moshiah ben David! Pogotovo ON i puno vise od toga!
Ta nije dzaba bio sef KGB? A KGB je prakticno isto sto i CIA! …
Isto…! … Samo drugo ime. ISTI – gazda!
Znaci
Moshiah je ZNAO i IGRAO je kao i svi “izabrani predsjednici” na Svijetu – istu igru!

Trt
Gost
Trt
5 mjeseci prije

Očito da je Putin ograničen u djelovanju nekim višim silama, jasno da zna da je sve prevara od početka ali…očito je morao slijediti WHO priču i probati manevrirati unutar te priče ali to sve na isto dođe – laž,prevaru i maltretiranje naroda. Članak pokušava objasniti prevru kao ali nije ništa bitno otkrio…

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

trt-mrt, Putin nije ničim ograničen!

Mirk
Gost
Mirk
5 mjeseci prije

Znaci stavljenjem Putina pod kontrolu i zadnja nasa nada u bolje sutra je ugasena…

Mrčikola
Gost
Mrčikola
5 mjeseci prije

Busolal, nekakvog “dualizma” u vladanju Rusijom je sigurno bilo.
Još bi večini trebalo biti u sjećanju da je Putin malo prije korona krize smijenio Medvedeva i predložio ustavne promjene.
Time što je očistio redove i učvrstio vlast neposredno prije ove krize, meni osobno govori da se “kriza” odavno dogovorila između Kine, Rusije, SAD-a i FED-a i da nikakve prevare o kojoj govori naslov, nije ni bilo.
Cilj promjena je vjerojatno bio da Rusija bez unutrašnjih trvljenja uđe u ono što god da se trebalo rješavati u pozadini korone.
O tome što je u pozadini svega, pokušali su komentatori već odgonetnuti kroz mnoge scenarije.
Od mogučeg kontroliranog ispuhivanja ekonomskog balona, preko uvođenja obaveznog cijepljenja pa do nove podjele svijeta zbog ekonomskog i vojnog uzleta Kine i Rusije.
Uglavnom, što god da se iz ove krize izrodi bit će, kao i uvijek do sada, na opću “dobrobit” Zemljana.

Evo pade mi na pamet jedna prigodna današnjem trenutku, od starog dobrog Čobija: “Tužna su zelena polja”, bit će da jesu, al nismo ti ni mi nešto veseli, moj Čobi.

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

Mrcikola ti i ja smo tu negdje ista generacija dok pamtis Cobija . Nismo vise puteri …

Mrčikola
Gost
Mrčikola
5 mjeseci prije

Z.A. izgleda da jesmo, a i po “pameti” smo na sličnoj frekvenciji sudeći po komentarima.
Sad, koliko je i tebi i meni i nekim komentatorima ovdje ta “pamet” pametna u ovom materijalističkom svijetu…Bog zna, ali izgleda da drukčije nemožemo i neznamo.

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

Mrcikola ni ovaj minus ne moze uticati na moje prijateljstvo s tobom iako je virtualno .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
5 mjeseci prije

Z.A. virtualna prijateljstva na prvo čitanje ne pucaju lako, a ovaj minus bi mogao značiti da nas neko “posmatra” i stoga moramo biti dvostruko oprezni.
Samo moramo paziti da ne postanemo paranoidni ko” Ilija Čvorović i žena mu Dragica.

Petar
Gost
Petar
5 mjeseci prije

Ima jedna fotografija na netu, gdje zajedno hodaju i pričaju Putin i Šojgu, i gdje su jako ozbiljni i jako, jako zabrinuti!

Argamedon
Gost
Argamedon
5 mjeseci prije

Nesto se je dogodilo sa Putinom , Ne tvrdim ali mozda su promine nastale u momentu kada se nije pojavjivao u javnosti , Ali da je suportira jednu osobu kojoj ni vrag nije ravan, strah me je i pomisliti, Necu izlaziti sa info jer nije potvrdeno , ali ako to bude istina ….nije dobro.

Uskoro cete mozda i vi cuti , ja jos to ne virujem jednostavno mi je to nemoguce ali iz kojih izvora dolazi , nesto sigurno nije u redu.
Ko zna ruski neka malo prosvrlja po njihovim forumima. samo mogu rec da je to doslo iz krugova koji otvoreno napadaju duboku drzavu, otvoreno se o tome govori ka da se je uvik govorilo o tome .
Po meni je to dokaz da je otvoreni rat u pozadini svih ovih dogadaja sa Koronom i da je Korona samo alat za postizanje NWO. Dr. Feruci bi danas ili u narednim danima mogao dobiti otkaz . Fox news ga je dobro protresao ova dva dana unazad. Takoder mislim da se steze obruc oko Killa Gatesa.
Sve u svemu jako puno iznenadujucih i sokantnih novosti sve vise izlazi u javnost.Od kojih neki obaraju sa noga .

viktor
Gost
viktor
5 mjeseci prije

U pravu ste. Stizu burna vremena.

Semafor
Gost
Semafor
5 mjeseci prije

…i to zadnjih 3.000 godina tako uzastop.

apolo
Gost
apolo
5 mjeseci prije

Ja sam u pocetku epidemije pisao da mi obicni radnici u Lombardiji, idemo normalno jesti u restoran, niko nema zastitnu masku niti rukavice. Onda kad se desio pomor staraca u starackim domovima u Bergamu. Kasnije se doslo do informacije da su zarazeni sa korona virusom smjesteni namjerno u staracke domove, i da je to izazvalo pomor. Kasnije sam i ja podlegao pricama iz zvanicnih medija. Uglavnom, moja kcerka je testirana na virus, i zarazena je. Ima sve simptome koje opisuju mediji. Doktori je stalno zovu na nekakve pretrage u bolnicu. Odveze je hitna, zatim dok ceka rezultate, stave je u prostoriju medju ljude koji nisu zarazeni. Zlobnici bi pomislili da to rade namjerno, da se sto vise naroda zarazi.

emi
Gost
emi
5 mjeseci prije

Bilo bi jako poželjno ako biste možda jednom napisali jedun duži tekst o svom viđenju “corone” u Lombardiji, naročito o svemu onome o čemu kontrolirani mediji u Italiji ne izveštavaju. Pozdrav.

apolo
Gost
apolo
5 mjeseci prije

Naravno, mogu pisati o virusu kojeg sam i sam prebolio. Imao sam nesto oko 7 dana temperaturu 38-39, suvi kasalj, nije bilo upale, nije bilo nikakvog razumnog objasnjenja sta se desava. Ja sam to pobijedio rakijom i bjelim lukom, i ne znajuci da se radi o opasnom virusu. Tek kasnije, su uvedena testiranja i onda je broj zarazenih se strasno povecao. Mogu navesti par primjera. Npr. hitna pomoc koja upali sirene, iako nema za to objasnjenje, ceste su puste svi su zakljucani, niko ne izlazi vani, a oni po citavu noc sirene samo urlaju. Da podigne paniku na veci level. Onda, vojni kamioni kako odvoze leseve jer su groblja pretrpana, udarni termini na tv, strucnjaci pricaju kako se treba ponasati, i onda nakon mjesec dana, svima koji su izgubili svoje voljene, koji su spaljeni, tko zna iz kojih razloga, dolazi faktura da plate u prosjeku 750 e, troskova sto je imala drzava jer je rijesila problem. Civilna zastita, koja na svoja kola namontira zvucnike i hladno pusti ezan u gradu koji je u karantenu. Mi kad smo isli kupovati kruh, krili se ko partizani od Svaba, na ulazu ima ciko sa aparatom koji mjeri tjelesnu temperaturu, djeca koja ne mogu u park, jer je virus opasan. Svi koji se ogluse o naredbe kriznog stozera, dobiju kazne 400 e. Imas posebne ausvajse da skoknes i kupis hranu. Karanten je doveo do propasti niza malih preduzeca. Porastao je puno broj samoubistava, ljudi koji nisu mogli izdrzati. Drzava je nas zatvorila, ja ne radim treci mjesec, ona je obecala pomoc, do danas sam dobio 0 eura.

Željko
Gost
Željko
5 mjeseci prije

@apolo Ne razumijem, za što se moralo platiti 750 eura?

apolo
Gost
apolo
5 mjeseci prije

Za spalivanje pokojnika.

Z.A.
Gost
Z.A.
5 mjeseci prije

apolo junace nek si ti nama zdrav i ziv …

Semafor
Gost
Semafor
5 mjeseci prije

To je talijanska aljkavost. Zar stvarno mislis da su svi doktori toliko zlobni da svijesno sire zarazu???

apolo
Gost
apolo
5 mjeseci prije

Naravno, aljkavost moze biti. Ali ne moze se desiti dva puta za redom.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Licenca,posteni napuste posao.

Kvočka
Gost
Kvočka
5 mjeseci prije

Ne svi samo ini kojisu u masonima

Željko
Gost
Željko
5 mjeseci prije

@apolo Osobno želim vam brz oporavak djeteta!!

apolo
Gost
apolo
5 mjeseci prije

Hvala Zeljko.

alex
Gost
alex
5 mjeseci prije

Imperija uzvraća udarac. Na pomolu je drugi val. Bit će i trećeg, ako razni Bill Gates- i odluče da nisu dovoljno profitirali.

Busola
Gost
Busola
5 mjeseci prije

Uopće nije pitanje profita toga oni imaju odavno dovoljno , pitanje je uspostave kontrole nad cjelokupnim čovječanstvom kako bi npr. se ubili prosvjedi , svoje razmišljenje i zaključivanje. Metode praćenje, nadzor, eliminiacija nepodobnih iz društva blokiranjem putem digitalnog financijskog sistema.

Tada će se puno teže boriti protiv ovih vragova što drmaju svijetom, npr. ako biraš između posla , egzistencije i primanja cjepiva većina ljudi će birati cjepivu da jednostavno prežive na ovom svijetu. Vrlo vrlo opasna agenda se iza svega ovog valja…

Kako će moj prijatelj npr. usprostaviti se na poslu u zdravstvu kako je ovo velika manipulacija ako će mu biti naređeno ili se moraš cjepiti ili otkaz i marginaliziranje ?

Busola
Gost
Busola
5 mjeseci prije

Još uvijek imaš keš i sa kešom si svoj čovjek, čekaj samo vrijeme kada če računi i poslovanje cjelokupno biti elektronsko tada će mali čovjek postati pravo rob.

Ti danas možeš stvoriti hrane i prodati je za keš, a u novom društvu to ti neće biti omogućeno…

U svoj ovoj situaciji na Balkanu da nisam imao keša već bi bio vani ili postao pljačkaš, jer biti protiv iii vansistema bez keša = SMRT! Nedostatak keša uz nepravdu mnoge ljude je natjerao van.

Kada dođeš npr produžiti vozački , a država ti blokira produženje zbog dugova koji nisu tvoji tada ti sve postane jasnije…

žrec
Gost
žrec
5 mjeseci prije

Busola, lako za blokade zbog dugova. Što ćeš kada ti bude blokada zbog stavova?

Željko
Gost
Željko
5 mjeseci prije

@Busola Iz toga razloga, vjerovali ili ne, meni i mojima je bolje u BiH nego u Hrvatskoj jer , nadam se da ne griješim, ti NWO “zakoni” će posljednji doći u BiH!

nonwo
Gost
nonwo
5 mjeseci prije

Busola@profita njima nikad nije dovoljno.Ako se u prvoj fazi mogu prodati testovi,antivirusni lijekovi,respiratori(gotovo u cijelom svijetu)-i tu je već dobra zarada koje se nitko neće odreći(pa ma koliko već imali).Dionice tvrtki koje obećavaju cjepivo su nezaustavljivo rasle dok su sve ostale padale-tu je zarada i prije nego su išta proizveli.Sad prikupljaju milione/bilione na donatorskim konferencijama-i to nije za baciti…
Ideja čipa obavezno znači i veću kontrolu nad populacijom-sigurno nije iz prozaičnih razloga tobožnje koristi za gojime.
Živi bili pa vidjeli hoće li na tome INZISTIRATI i s kojim uspjehom?.
Pitanje je jesu li “elitni” bili spremni na otpor masa prema pandemijskoj manipulaciji/lock downu,prisilnom cijepljenju uz ideju čipiranja .Oni su navikli vidjeti gojime kako slijepo slijede pravila matrixa(prihvaćanje imigranata,rodne ideologije etc),i vjerojatno su iznenađeni time što i “kumice s placa” već znaju, ako ništa drugo da je “pandemijski filantrop” Kill Bill bad guy i da tu nisu čista posla.
Konstanta u koju se možemo pouzdati u killuminata je upornost/ne odustajanje od cilja.Svinjarije možeš raditi toliko dugo koliko ti bude dozvoljeno(to duže što je otpor manji).Ne budu li se tenzija/strah održavali dovoljno dugo(a već uveliko popušta)-sistem problem,reakcija ,rješenje će zakazati.Rješenje u vidu “spasonosnog” cjepiva (pogotovo uz uvjet čipiranja)postati će sve manje primamljivo(čak i gojima koji u to vjeruju).Ostaje da se “filantropi”(u slučaju jačeg otpora) fokusiraju na nešto manje nasilnu varijantu-event. dobrovoljno cjepivo po cijelom svijetu za one koji još spavaju(a i tih je čisto pristojan broj za dobro zaraditi).Njima može i s čipom-još će ga i sami tražiti.Nije Bill zabadava financirao cc sedam različitih pogona za cjepivo a da ni ne zna koji će pogon biti upotrijebljen-s obzirom na varijantu cjepiva koja se uspije “dotjerati do faze proizvodnje”.
Ova je “pandemija” ispit zrelosti za Zemljane.Jesu li ovce koje mirno idu “na klanje” ili-čovjek/ljudi-“kako to gordo zvuči”.
I gripa može biti “smrtna” bolest za iscrpljene i starije,i POSTOJI (“spasonosno”)cjepivo koje SVEJEDNO ne želi primiti veliki broj ljudi.Vidjeti ćemo da li će i ova štorija o koroni finiti jednako kao štorija o “pandemiji” svinjske gripe- kao jedna od najvećih “medicinskih svinjarija” stoljeća-kako je rekao Wolfgang Wodarg(eu zdravstveni chef toga doba).

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

nonwo

Neće.
Mada su ostvarili glavne ek.ciljeve:
– dodatno zaduživanje,
– uništavanje malih i srednjih poduzeća.

Zašto neće?
Nigdje se ne priča o poboljšanju sustava javnog zdravstva,- što bi bilo logično,
– ne rade se analize. Npr Capak je rekao da čeka…što? Da ga Szo …pogladi po glavi?

“Slovačka, naprimjer, ima samo 1429 potvrđenih slučajeva i 25 smrti, što je 5 na milijun stanovnika. Susjedna Austrija, koja ima oko 3,5 milijuna stanovnika više nego Slovačka, ima 10 puta više zaraženih (15.684) i 20 puta više umrlih – 608, odnosno 68 na milijun stanovnika.

… Švedska, koja ima 10 milijuna stanovnika, dakle oko milijun više od Austrije, ima 23.216 zaraženih i 2854 umrla (291 na milijun stanovnika).

Belgija, koja ima oko 11 i pol milijuna stanovnika, ima čak 50.781 zaraženog i 8339 umrlih (720 na milijun ljudi). S druge strane, Grčka, koja ima nešto manje od 11 milijuna stanovnika, ima 2642 zaražena i samo 146 umrlih (14 na milijun ljudi).

Najteže pogođene europske zemlje su, naravno, Italija, Španjolska, Francuska i Velika Britanija. Velika Britanija, koja ima oko 66,5 milijuna stanovnika, nedavno je prestigla Italiju i sada ima 29.427 umrlih (433 na milijun stanovnika) prema stranici Worldometers i službenoj stranici britanske vlade coronavirus.data.gov.uk. Međutim, prema podacima britanskog Ureda za nacionalnu statistiku koji ubraja i žrtve iz domova za starije i nemoćne u Engleskoj i Walesu, koje se ne broje u službenoj evidenciji, broj umrlih u toj zemlji je 32.313.

U Italiji je pak od početka pandemije, bar prema službenoj evidenciji, zaraženo 213.013 ljudi, a umrlo 29.315 ljudi (485 na milijun stanovnika). U Španjolskoj je službeno potvrđeno 253.682 zaražena i 25.857 umrlih (553 na milijun stanovnika). U Francuskoj je broj zaraženih 170.551, a broj umrlih 25.531, što je 391 na milijun stanovnika.

Hrvatska je pak među europskim zemljama s najmanjim brojem zaraženih (2119) i umrlih (85, odnosno 21 na milijun stanovnika)… Mađarska ima 3111 zaraženih i 322 umrla, što je 39 na milijun stanovnika. Srbija pak ima 9791 zaraženog i 203 umrla, odnosno 23 na milijun stanovnika. Češka… 24 na milijun stanovnika.

Poljska 19 umrlih na milijun stanovnika, susjedna Njemačka 83…”, index.hr

“Guardian navodi … : istočna Europa, kao manje razvijeni dio kontinenta koji se još oporavlja od pola stoljeća komunističkog uređenja, i dalje ima niži životni vijek, što znači i manje starih stanovnika…”, naravno, autor članka P. Stošić

Ha. To znači da je kod njih depopulacija – počela ranije.
Odnosno mi imamo više mlađeg stanovništva…oni su morali uvoziti neke… točnije, u komunizmu je bili bolje razmnožavanje.

Zapad ima:
– zagađenu hranu i zagađeni zrak
– sustavi javnog zdravstva uništeni liberalizmom ( u drugim koment.)

Da nije možda istina da komunizam nije toliko iscrpljivao radnike?

Dvije analize rađene o Istoku eu govore o:

– genetici, tj polimorfizmu ACE1 receptora,
– ” be- se- že” cjepivu.
Ako ovome pridodamo i relativno rijetku naseljenost, imamo pristojan okvir za dalje analize.
Kojih za sada – nema.
Vjerojatno slijede manipulacije brojem umrlih.
A sa krivim statistikama – nitko neće moći ništa zaključiti.

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

žrec

😂😂 ovako se nisam nasmijala tjednima… Ma neće valjda i sekire zabraniti…
Mada…to bi bilo za one: “ništa ne jedem, a debeo sam” 😊

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

Bill Gates je u odnosu na Donalda Trampa “ pičkin dim”!

SamoPitam
Gost
SamoPitam
5 mjeseci prije

@guest_418664
Dok ne dođe vakcina sa čipićem može ih 5 biti, a dok ona dođe ljudi neće znati kako se zovu, samo daj nešto da agonija prestane, a ovi će maestralno da bodu sve redom.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Mislim da nema drugog vala,jer ce nastati tarapana.U Srbiji su ljudi napadali preko drzavnih mreza cijeli stab i Vucica.
U Bg u jednu banku su usli penzici po penzije bez distance,kada ih je obezbedenje opomenulu oni su im rekli,zacepi ili hoces da nemas gdije raditi,vidi autobuse.

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije

Idemo svi u Bjelorusiju (ko bude im’o para) na godisnji 🙂 …kod njih nije bilo virusa :),

Sto se Rusije tice nema dovoljno informacija na nasem trzistu da bi se moglo donijet neki valjan zakljucak…..RT Sputnjik to je vise namjenjeno vanjskom trzistu..ne govore previse o losim stvarima u Rusiji, ali sumnjam da tamo nisu znali ..jesu svi pomalo navuceni na epidemiju i na zapadu i na istoku…ali da li je to svjesno ili nesvjesno vidjet cemo u bliskoj buducnosti

Busola
Gost
Busola
5 mjeseci prije

Virus postoji i uredno Bjelorusija o tome izvještava , ali od toga ne pravi paniku i histeriju… Virus je umjetan i pušten od elita koje i inače drmaju svijetom. Dovoljno je pratiti put virusa kako “slučajno” nije zakačio nijednu elitnu obitelj dok se oni zadovoljno smješkaju putem linkova kao Bill Gates naglašavajući kako čipovi, cjepiva i kontrola su rješenje…

Bosanac
Gost
Bosanac
5 mjeseci prije

Busola,
Nemoj sve bukvalno shvatit, vidis smajlije..necu knjigu pisat da bi bio precizan :)….to je bio moj kompliment za Bjelorusiju, jer jedini od Slavenskih naroda nisu podlegli globalnoj prevari

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Bravo Bosanac!!!

Semafor
Gost
Semafor
5 mjeseci prije

Nije bilo virusa… samo drasticno povecana smtrnost od upale pluca. Sasvim slucajno ;-D

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Hoces reci da su sahranjivali vise i gore od Italijana, pa Bijelorusiju su promatrali iz svemira pod mikroskopom, a spijuna je bilo svuda po drzavi. 9,5 mil stanovnika.

Boro
Gost
Boro
5 mjeseci prije

Lukasenko ispade najveci demokrata za svojnarod.i isao je logikom zdravog razuma. A ovi drugi svi slusali svoje epitemiologe koji su pod nadzorom szo inemisle svojom glavom nego rade po jednom receptu. To je sistem francize . Citam danas na sajtu od Trumpa gdje kaze virus nestaje i da nece biti potrebna vakcina. I odma ga napadaju poslje te izjave. Ko sto je Kon napao djokovica. Vjerovatno imace manju zaradu od prodaje vakcina .

Molim pravoslavnu diktaturu
Gost
Molim pravoslavnu diktaturu
5 mjeseci prije

Polly Boiko je i u ime RT-a suptilno ponizila David Ickea, ne želeći objaviti učinjeni intervju s njim. Na kraju ga je tako prisilila da sam sudjeluje u gaženju svog karaktera, jer kad te ne žele objaviti ni oni s kojima dijeliš povjerenje, s tobom stvarno nešto nije u redu, zar ne? Sve zbog opasnih stavova o cijepljenju i tobože agresivnog naknadnog ponašanja.
https://www.rt.com/op-ed/487910-david-icke-censorship-interview/

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

Ova Polly Bojko, mi se – zgadila – nakon ovog!
Genaralno – cijela RT mi se zgadila tokom ove lazne pandemije – a i Logicno je vec pisao o tome.
Dovoljno je reci da su nakon izvjesnog vremena – ukinuli komentiranje na clancima.
Naprosto – zgadili su se cijelom svijetu – koji ih je nekad citao kao objektivnu novinsku kucu!

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

RT -Ispali su iz gledanosti,sami sebi pucaali u nogu,misleci da ih prate ovce.E pa sada neka se sami sebi dive,kako su ispali pametni sa uredivackom politikom.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
5 mjeseci prije

Koja fekalija ova Bojko, ponizio je sam sebe Ajk, kako ga je isfolirala, najbolji je komentar odmah na početku, dolje…………

Ivan
Gost
Ivan
5 mjeseci prije

Moja punica ima 92 godine i živi u jednoj europskoj zemlji gdje je eutanazija legalna i u kojoj se ne brine previše o zdravlju starijih ljudi. Jednostavno prekidaju liječenje i puštaju da ljudi umru ili im u tome pomognu. Nakon operacije (koju su odobrili zbog prijetnje tužbom) našla se u ustanovi za rehabilitaciju.

Prije mjesec dana počela je kašljati i imala je visoku temperaturu. Testiranje je pokazalo da je zaražena corona virusom. Nisu je htjeli liječiti niti su je poslali u bolnicu. Samo su je izolirali i čekali da umre. Ali, ona je potpuno ozdravila, osim kroničnih problema sa srcem koji su i dalje prisutni.

Meni se čini da ju je NE liječenje spasilo. Nije bila na respiratoru iako je teško disala i nisu joj davali otrovne koktele koje su davali ljudima u Italiji.

To je moje jedino osobno iskustvom s covid-19 virusom. Nisam čuo, niti poznajem jednu jedinu osobu koja je bila relativno zdrava ili mlada da je umrla od ove takozvane epidemije. Da li vi znate nekoga?

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Ivane to je mozda jedino iskustvo za tebe ali od neprocjenjive vrijednosti za sve nas. Samo govori o kvaliteti ‘Savremene Medicine’ i akone mas s njima posla ozdravit ces prirodno . Eto dokle je ta medicinska mafija dovela da moramo bjezati od njihovih ‘tretmana’. A narocito bjezite od ‘vakcine’.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Afrikanci imaju to iskustvo,gdje god se pojave doktori,kao neke kontrole oni tutanj u grmlje,ni crnim dr ne vijeruju.

Zakon izglasan u SRbiji je upravo to nes moci raditi,tamo i tamo, ljeciti se od 1000 bolesti,pa ako moram da umrem necu u njihovim bolnicama pa neka jedu i puse ono.Neka im bolnice zvrlje prazne.
Inace moja komsinica ima pritisak i kod dr. ceka na termin,a ona u apoteku kupi ljek i doma,mirna Bosna.

Kamil
Gost
Kamil
5 mjeseci prije

Ja znam. Moj ujak i njegov sin( narodski receno, brat od ujaka).
Sin se zarazio na proslavi rodjendana u kaficu koji je organizovao njegov drug poslije povratka sa skijanja u Italiji. Zive u istoj kuci pa zarazio i oca.
Ujak je bio vrlo aktivna osoba stara78 godina. Imao problem sa diabetom koji je odlicno kontrolisao 20-ak godina. Brat u ratu “zaradio” bolest kostiju koju je lijekovima drzao pod kontrolom i zivio normalan zivot ali sa oslabljenim imunitetom.
Da se nisu zarazili danas bi bili zivi.
Razlika izmedju humanizma i slijepog sebicluka je u odnosu prema onima koji imaju nekakvu slabost: fizicku, mentalnu, zdravstvenu, materijalnu…
Karantini i izolacija su zbog njih a drug stvar je sto razne prouve svih boja i lakova pokusavaju da love u mutnom.
Kakav god bio ulov.

Ivan
Gost
Ivan
5 mjeseci prije

Hvala na informaciji. Ima li još tko?

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

Bravo Ivane.
Hvala za podjelu ove – izuzetno vazne informacije!
Svu srecu zelim…

Algoritam Bluz
Gost
Algoritam Bluz
5 mjeseci prije

Nikoga!
Od 10000 poznanika!
Samo par slučajeva >zbog< Morona virusa,jer hitna pomoć (ne)dođe nakon5 sati…operacije se odgađaju…
Sad nas čeka ili totalitarizam i puzanje,ili borba i Referendum,još uvijek ustavom zajamčeno pravo naroda na odluku!

nonwo
Gost
nonwo
5 mjeseci prije

Ivan@ u cc četiri mjeseca SVI pacijenti s upalom pluća(cc 30 tak,većinom preko 50 god.,ali ima i par mlađih,…dvoje djece) su ozdravili uz antibiotsku terapiju i ostanak u kući,čak i oni s težim kroničnim bolestima u podlozi.Tako je otprilike i u svakoj sezoni gripe ranijih godina.Lakših respiratornih infekata je bilo najmanje dvostruko.Tko je ili nije imao covid se ne može znati jer se nisu testirali(vanbolnički protokol je do nedavno bio samo kontakti i prekogranični prijelazi).Sigurna saznanja (tko je prebolio covid)se mogu imati samo uz serološko testiranje na antitijela(ovisno o točnosti testova),ukoliko to uopće nekome bude interesantno.Ako bude veliki broj s prisutnim antitijelima -što će im cjepivo.Osim ako ne izmisle novu mantru-da ta antitijela “ne valjaju”/ne štite od ponovnog infekta…A i to je moguće nakon svega čega smo se naslušali.

Medo
Gost
Medo
5 mjeseci prije

Nema ljutiš ali ovu analizu kao da je radio petogodišnji klinac. Bjelorusija i Rusija ekonomski neusporedivo. Rusija aktivna na tri žarišta. Kako objasnit populaciji moguće domace žrtve dok su trupe po svjetu. Pa sami Ameri su dokaz. Pola flote u lukama, po vašim objavama sele trupe iz Iraka i Sirije, smanjuju nazočnost u SA. Sva događanja bi ipak trebalo gledat kroz malo širu sliku.

Milanče
Gost
Milanče
5 mjeseci prije

Glavni ako mogu otvoreno reci Gazda kojí stvara informacijsko polje drzavne politike prema svijetu je Kiseljov kojí nije uopce običan novinar.On je predsjednik novinářskou portala Rusija danas.Prema onom sto pratim i razumijemo,Rusiji situacije uopce nije dobrá.Ogromni otpor prema Putinu je u drzavnim organima, u národů sto je Putin uveo diktaturu izmisljenog koronavirusa.Projekat koronavirus ima za cilj likvidacija Ruskog globalnog utjecaja i Kineskog.Mogu reci dá sú u tome uspjeli.Uz své to cilj koronavirusa je bio disciplinirati Rusiju i Kinu i smanjiti njihov utjecaj kód nové podjele svjeta, nové Jalte kojá ce bití uskoro.Kazaliste koronavirus definitivno zavrsava 31.7 a Onda ide cjepljenje, cipiranje itd.

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

milanče, nadrobio si hrpu besmislica.
Putin nikada neće izdati interese Rusije!

EU dismr
Gost
EU dismr
5 mjeseci prije

Milanče, jel’ baš 31.7. ili 32.7. ..? Da, molim te, koliko će koštati cjepivo i jel’ će moći da se naruči preko neta ..?

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Milanče je u pravu! Sve je to kazalište i borba za vlast nas slabijim.

preseren3
Gost
preseren3
5 mjeseci prije

Tačno, primječuje se…
Ali ima pozadine. Jedan komentator na Sputniku je objavio, da je Sputnik prodao 30 posto dionica američkoj kompaniji.
Zašto?
Jer Sputnik i RT suočavaju se sa blokadama rada pojedinih država po čitavom svijetu.
Sa prodajom poboljšavaju finansijsku sliku i olakšavaju si rad na zapadu. To ih košta u objektivnosti, po kojoj su bili poznati.
Mene je toliko iznerviralo, da sam čak pisao Sputniku pitanje, što to rade… Imaju li izdajice?
Ali dolazi pakao… Mediji su zaoštrili svoju ulogu. Pojavljuje se hiljade plačenih trolova, koji upropaštavaju čitave komentatorske prostore sa idiotskim komentarima. Pogledajte 24Ur u Sloveniji. 3000 komentara, 90% su idioti. Pametan čovijek tamo ne može više spisati ništa, pojedu te živog. Nacionalni medij izbacio je sve kritične komentatore u karantin.
Ima dana, kada i ovdje primjetim neke nove, koji su nedavno registrovani i sipaju otrov…
Pa, kad Logično razmislite, i medijski prostor je ratište…. Ako je ekonomija, zašto ne bi bilo i informiranje…
Bit če potreban visoki moralni zid….

piždro
Gost
piždro
5 mjeseci prije

preseren3 dobro zapazanje i analiza! To je i moj dojam sto se tice RT pa i sputnik. bas su puno u zadnje vrijeme zapadni trolova ubacili a mnogi se vrsni komentatori povukli..

Abe IV.
Gost
Abe IV.
5 mjeseci prije

Nema medija, to su pr plaćenici. Kao i političari ili influenceri, što su viđeniji ili više praćeni, što su prisutniji – bolje naplaćuju. Sve je biznis. Mi vidimo da netko npr. nominalno zarađuje plaću kao zastupnik ili ministar, a taj čovjek je ušao u sve to upravo da trguje utjecajem. Lijevi-desni, to je promašeno. Imamo samo rubne. Svi ostali su u mašini.

SamoPitam
Gost
SamoPitam
5 mjeseci prije

Trolova je mnogo i ja sam to primjetio na pojedinim portalima, ovim putem skrenuo bih pažnju redakciji, a u slučaju invazije trolova da naprave komentiranje vijesti putem foruma (ovo je dobar primjer kako to funkcionira bug .hr), hoćeš komentirati, logiraš se i pišeš. Na taj način nema krađe nickova, lakše je blokirati trolove, lakše se vode diskusije itd itd. Onima što je prioritet privatnost, ima raznih e-mail servisa gdje se može napraviti račun bez unošenja mobilnog broja kao što to rade veliki kompanije, itd. Sve u svemu efikasnije puno, nego ovako.

L. R.
Admin
Famed Member
5 mjeseci prije

Poštovani SamoPitam,

Sve se polako sprema. Uskoro ćemo vam predstaviti interesantnih novina.

Svako dobro.

Redakcija

tongo
Gost
tongo
5 mjeseci prije

Mislim da ovaj “SamoPitam” izigrava nekog Robespjera, odnosno pod nekom krinkom cistunstva bi zelio uvesti diktaturu, kontrolu.
Lako je komentirati po hrvatskim i slicnim europskim novinama ako pljesces rezimu…Postovani L.R. uzmite u obzir da ljudi zivu u strahu i ja sam jedan od njih.
Ja sam jedan od njih koji ne nasjeda ni malo na neku demokraciju, slobodu govora i slicno.
Ja vjerujem da mi zivimo u tiraniji i vjerujem da ce nam biti jos gore, vjerujem da cemo jos vise zivjeti u strahu.
Eno vas bivsi kolega N.B. pise na FB a ljudi se boju ostaviti komentar, pa nisu ludi, da izgubi posao, da ga neki anglofil ili natovac zvizne na ulici.
A mozete pitati a zasto se on ne boji? Pa uvijek ce biti i takvih.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Tongo fasisticki facebook se treba napustiti i nikada se vise ne vratiti tamo. Postoji alternativa. kao gab.com a postoji i ruski facebook. CIA facebook je tiranija. Tko zeli biti dio tiranije.? Mazohisti ili tirani.

SamoPitam
Gost
SamoPitam
5 mjeseci prije

Uh @guest_419068 nije tebi lako ukoliko je istina to što si napisao, ali kao i u svemu uvijek postoji rješenje, pa i za strah.
Ne, ja nisam nikakav diktator, čistunac i slično, ja sam redakciji dao jedan od prijedloga u slučaju invazije, ovo što smo viđali kao komentatori (administracija pretpostavljam vidi više, jer ne znam točno kako je podešen sustav za blokiranje u slučaju trolanja/spamanja) ovdje je kap u moru kad se poredi sa drugim sajtovima. Stotinu puta mi se dogodilo da napišem nešto kontra kako ti kažeš režima i paff, u roku par sati hrpa neargumentiranih komentara, pritom stanem neko vrijeme i postavim pitanje da mi netko odgovori bez vrijeđanja/izvrtanja riječi/skretanja na trivijalne komentare, ali dobijem još jedno identično rafalanje kao i prvi put. Znači blago rečeno podvio rep i kliknuo X da ugasim tab.

100 ljudi, 100 ćudi.

Nastavak odgovora ide malo niže kod “Potres u glavi”.

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi
5 mjeseci prije

SamoPitam, ovo funkcioniše vrlo dobro, trolova i tvorova se neikad nećeš riješiti, validacija radi solidno. Srećom pa nisi spomenuo logiranje preko fejsbuka, to bi bio vrhunac gluposti. Najbolje da se uvede logiranje kao e-građanin, kao za dobivanje e-propusnice pa da vidimo koliko će posjeta portal imati. ako ćemo o logiranju to je jedini pravi način sve ostalo je lažnjak, fake, trol što ti paše. Znači, ne talasaj.

SamoPitam
Gost
SamoPitam
5 mjeseci prije

@guest_418900
Valjda funkcionira, ne znam kako je podešen sustav. Da, nema riješavanja, kako god da napraviš opciju za komentiranje oni se kao i svi normalni mogu priključiti i djelovati, samo ih se može suzbiti i brže djelovati.
Šta ti nije jasno iz ovoga dijela da pojasnim “Onima što je prioritet privatnost, ima raznih e-mail servisa gdje se može napraviti račun bez unošenja mobilnog broja kao što to rade veliki kompanije”, i što spominješ “sreću” za login preko FB?
Vidiš e-građanin kažeš, retoričko pitanje koja od država to ima u regiji? Ne treba nitko, niti to portal traži da se logiraš sa svim podacima koje imaš na osobnoj iskaznici/ličnoj karti, postoji forma registracije gdje uneseš svoj e-mail, korisničko ime i šifru malo složeniju bar 8 znakova i to je sve. Na uneseni mail dobiješ potvrdu validacije, potvrdiš i time ti je omogućeno logiranje/komentiranje.
Poslije kad hoćeš komentirati upišeš korisničko ime, šifru i pišeš. Opet ponavljam postoji alternativnih e-mail servisa upišeš ime, prezime, naziv e-maila, šifru i gotovo. Time ne mislim da će značajno opasti broj komentara.
Nema tu nikakva straha kao što tongo navodi, kako god ste pristupili ovom portalu i unijeli korisničko ime, a pritom ako niste sakrili IP adresu ste otkrili portalu iz koje države pišete i iz kojeg mjesta. Vaš internet provider kome plaćate pretplatu, opet ako niste pomoću posebnih pretraživača pristupili portalu, ste detektirani.
Sad da je primjerice ovo ostalo na forumu, mogli bi izvući neku konkretnu stvar, ovako tko će koga uhvatiti, članci idu, a malo tko se vrati da nastavi gdje je stao sa diskusijom. Ne kažem da je sve sjajno i bajno, sve ima svoje prednosti i mane, pa time ni forum nije pošteđen.
Da ne duljim, ako nećete da nitko ništa ne zna šta radite od kuće na internetu, onda je najbolje da odjavite pretplatu i time ste offline i 100% u privatnosti.

I opet da ponovim, ovo je redakciji samo prijedlog bio i to je sve, nikakvo maskiranje ili interes, šta će portal poduzeti, to je na njima na volju.
Hajte u zdravlje.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Naravno ovo je informacijski rat na globalnom nivou, dobra stvar na selo i planine,gdje nema zime za mozak.

Bilo kuda, Kiki svuda
Gost
Bilo kuda, Kiki svuda
5 mjeseci prije

Prešeren3,
24 (K)ur je kuca ludih komentatora več godinama. Tamo prosječni čovjek nema sta tražiti, ako nije mazohista.

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

preseren

Ne samo moralni; – razumski zid.
Nedavno mi je Moreno rekao da mi vjeruje što se tiče Covida iako nisam stručnjak.

Ali – ja sam svoja mišljenja zasnivala na stručnim mišljenjima. Kojim? Tamo gdje piše ime i prezime. I tamo gdje se to mišljenje uklapa u ne samo u moje osnovne spoznaje i logiku, nego i ono što se saznalo u širim istraživanjima o korona virusima.
Znanost jest i mora biti osnovno polazište.

J E D I N O se znanstvenici i liječnici tipa Didiera nalaze između nas i totalne propasti.
Htjela sam reći kaosa, ali to bi bilo pogrešno; postoje “gospodari kaosa” i dobro im ide.

Tako da, ako netko i to pod tekstovima o Didieru ili Gajskici priča samo i isključivo o korumpiranim znanstvenicima ( a ima ih ohoho, svi ‘stožeraši’, naši i njemački), i pljuje cijelu znanost i osnovne postavke znanosti, štoviše, cijele znanstvene grane ( genetiku, virusologiju), smatra lažnima koji je njegov cilj?

guzičetinica
Gost
guzičetinica
5 mjeseci prije

..cilj im je istina…uvijek. jesi li proučila Antoinea Beuchampa?

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije

Ako je meni od samog početka bilo jasno da se radi o prevari onda je to sasvim sigurno moralo biti jasno i ruskom rukovodstvu. E sad zašto su oni svejedno uvodili karantenu stvarno ne znam. Moguće je da, kao što kaže subaru, su jednostavno i oni globalni igrači. Postoji i mogućnost da su na neki način bili prisiljeni (ucijenjeni?) na uvođenje izvanrednog stanja.

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Mölltaler.. Velike su igre i ulozi u pitanju . Rat koji je u punom jeku iza kulisa a koji je u razini nuklearnog rata.
Ovo se sve moze svesti na vrlo jednostavan nivo samo sto ima jako kompliciran razvoj .
Borba za vladanje svijeta izmedu dvije politicke strukture.
Putin je pokusao ajmo rec nekakau pravdu za svih ali je izdan u odredenom momentu , dok Lukusenko nije jos toliko vazan i uspije izbijeci taj dio .
U Rusiji se trenutno odvija pravi politicki rat , koji se ne vidi isti rat koji se odvija u USA.
Cijela civilizacija se krece po rubu provalije , ko ce prev;ladati znat ce mo uskoro.
Male drzave kao Hrvatska , Srbija etc, produziju glavne odluke jer ne znaju ko ce pobijediti .
Prodane duse cekaju pobijednika da mu se samo priklone i nista dobro od njih ne mozemo ocelivati .
jednom rijecju , Cijeli svijet se krece po ivici provalije , cekajuci glavnog pobijednika di ce se sve vlade svijeta samo prikloniti i ponizno slusati.
Da , jako teska vrrimena nas cekaju .

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Logicno sto sam ja to napisa da zasluzivam Valdaciju …istinu?

L. R.
Admin
Famed Member
5 mjeseci prije

Poštovani Armagedon,

Validacija nije zbog vas, nego osobe koja ima sličan IP broj kao i vi.

S poštovanjem,

Redakcija

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi
5 mjeseci prije

LR.- ne znam da li je netko već stavio ovo na komentiranju,Ako nije,svakako pogledati.Izvrsna analiza korupcije u WHO.Sjajan analitički uradak lijepe i pametne Polly.A ima I drugih tema u obradi od istog autora.
https://www.youtube.com/watch?v=1Z5VYqJqrtI&feature=youtu.be

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

Jole,
Ova me lijepa zena odusevila sa kolicinom informacija i poveznica!
Naprosto je genijalno povezala poprilican dio ove kabale – koja stoji iza lazne pandemije!
I to je uradila prakticno – javnim i NJIHOVIM DOKUMENTIMA! – … sto je i najvaznije, jer je jos uvijek sve dostupno i nama “stoki za klanje”!

Preporucujem svima video, koji je nekoliko kolega do sada vec postavilo na diskusije!
Predpostavljam da ce i ovaj video vrlo brzo skinuti sa svih platformi!
Zato ko moze neka pogleda sto prije.
Po meni – NAJINFORMATIVNIJI – video koji je do sada objavljan na mrezi!

Nadam se da ce @Redakcija Logičnoovdje reagovati promptno, te sto prije prevesti i objaviti i prakticno “osigurati” za javnost – takodjer ova javna dokumenta i poveznice – prije nego sto se satanisti organizuju i poskidaju ih!

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Istrazuj, dok god ima struje mi imamo masine i mi imamo pravo izaci na internet i izreci nase misljenje bilo pisanom rjecju, bilo videom ili audio file-om. I onda tu je Amerika sa jos uvjek prvim amandmanom u Ustavu kojim je sloboda govora zagarantirana. Sto vise zabrana sto vise nasilja u vidu cenzure NWO gomila ( manjina ) sama sebi kopa rupu u koju pada.
Dole NWO , Zivjela Sloboda Govora.!

nonwo
Gost
nonwo
5 mjeseci prije

Jole@dobar!Nacionalna medicinska akademija financirana od ?Naših starih poznanika.
U devetoj minuti videa…Follow the money…Najbolji trag do istine.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Hehe,imamo to u povijesti,kada je Irod-Herodot ratovao za Antonija, pa ovaj ubijen Irod je napunio galije zlatom i srebrom pa pravac Rim,a ovaj u Rimu kafica rostilj i slusa poniznog Iroda i pristane da ovaj vlada i dalje ,i makar je poludio i svoju porodicu poceo ubijati.
Glavno da je on redovno slao zlato, a ostalo mu dao na volju.

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Ma 100%, Putinovo carstvo je palo na ispitu. Dobra ta korona ,sve je otkrila.
E sada kome opanci kome obojci.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
5 mjeseci prije

Moltier, tko tebe može prisiliti ako imaš nukleus??? Priznajte sebi samima vi koji ste vjerovali, neću vam se smijati…………….

Mölltaler
Gost
Mölltaler
5 mjeseci prije

Imao je i SSSR nukleus pa je svejedno pao bez ispaljenog metka, a kamoli nukleusa. Rekao sam da postoji mogućnost da si ti u pravu, ali sa druge strane niko od nas ne zna šta se događa iza scene tako da možda postoji logično objašnjenje za sve ovo. I jedna stvar koju su svi zaboravili : Lukašenko se stvarno drži za svaku pohvalu u ovoj situaciji, ali on to nikad nebi mogao da nema rusku zaštitu iza leđa.

ioefbonweunewurnewurngwuergw
Gost
ioefbonweunewurnewurngwuergw
5 mjeseci prije

Oni koji su kreireli CCCP ko i koronu su isti i uništili kad su to odlučili, svi koji su vladali Rusijom uvijek su bili hazarifikusi, počev od onog što ga zovu veliki a podmetnut-zamjenjen je rusima. Ivan veliki nije bio njihov pa su ga zato sotonizirali u slikama i skoro ga ne spominju u “povjesnim” lažnim hazarikus knjigama osim u negativnom kontekstu. Nukleusom (na čitavoj planeti) upravlja onaj tko ga je stvorio i dao zemljanima a ne onaj na čijem je teritoriju.

čitalac
Gost
čitalac
5 mjeseci prije

Još jednom se pokazalo kako Putin i njegova ekipa ipak ne vladaju Rusijom 100%, kako se općenito misli
I nije mi jasno kako su mogli dopustiti da ih tako naivno “pređu”?
Bojim se da će ih sljedeći put opet.

Kkk
Gost
Kkk
5 mjeseci prije

Nek paze na vojsku da im se ne desi iranski slucaj,evo iranci potopili svoj brod sa raketom 18 mrtvih,na vojnoj vjezbi.Luda kuca .

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Kkk
Iranska revolucionarna garda u siječnju je slučajno srušila ukrajinski putnički zrakoplov blizu Teherana i pritom ubila 176 ukrainaca, odnosno sve putnike. hamnei se nikada nije ispričao. To je kultura stara tisućama godina.

Mišo
Gost
Mišo
5 mjeseci prije

Virus je stvaran, u to nema sumnje. Također je stvarno da je prisutan u populaciji i da nije sezonskog karaktera već projektovan kao stalna, latentna opasnost sa kojom se može u svakom trenutku manipulisati. Svakako da ima nelogičnosti u skoro svim donošenim mjerama. Mene posebno iritira policijski sat/čas..ne vidim previše smisla u tome..sada će krenuti komercijalna testiranja za putovanja, pa onda farmacija sa svojim obaveznim cjepivom i eto brdo para. Za koga? Nije teško pogoditi. U svakom slučaju prvo poluvrijeme se bliži kraju, u drugom ćemo vidjeti sastav timova, taktiku igre i rezultat. Svijet sigurno više neće biti isti u svom karakteru i ponašanju..to i jeste krajnja namjera.

komentar
Gost
komentar
5 mjeseci prije

Mišo
Pošalji račun kineskoj ambasadi.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
5 mjeseci prije

Krajnja namjera je preko ove kazališne predstave do borga bukvalno!!!

Sale
Gost
Sale
5 mjeseci prije

Ako sam dobro razumeo, Putin, zajedno sa celom njegovom obaveštajnom mrežom, veze s vezom nema šta se zaista zbiva na planeti Zemlji, dok redakcija portala Logično to savršeno dobro zna. U zaglavlju piše da je ovaj tekst analiza.

Antikontradikcija
Gost
Antikontradikcija
5 mjeseci prije

Sale slušaj službe i izoliraj se.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
5 mjeseci prije

Još jedan koji vjeruje u glumu, samo nastavi…………..

Rijeka-9
Gost
Rijeka-9
5 mjeseci prije

Imam jedno pitanje , a pitam zato jer odgovora nemam.
Zasto u nekoj drzavi bude samo 1% mrtvih na broj bolesnih kao Rusija
a negdje bude i do 12% kao Belgija?

Logika
Gost
Logika
5 mjeseci prije

Zbog načina liječenja. Afrika je najbolji primjer. Tamo su koristili klorikin i azitromicin, dva stara lijeka koji djeluju. U Belgiji su testirali 6 novih lijekova + respiratore.

tiami
Gost
tiami
5 mjeseci prije

zbog broja testiranja i statistickih manipulacija

istrazuj
Gost
istrazuj
5 mjeseci prije

Logika,

Afrika je najpametnija ispala…
Gore mozete naci video na Tanzanijskog predsjednika – koji sam postavio…
Prosto je nevjerovatno, kako su namagarcili ovu kabalu.
Poslali su im kojekakve tecnosti, a izmedju ostalog i krv koze , zeca, plepelice , antilope, sok papaje, ulje od starog automobila itd…. Naravno – svaka tecnost je imala lazno ime “covjeka/zene”!

Ovi idioti iz EU “naucnih vakcinskih analiticara” – su im vratili “rezultate – koji su bili bukvalno porazni!
Idioti tzv “naucnici/virolozi” – pronasli su nekoliko tih laznih uzoraka “POZITIVNIM”…
Izmedju ostalog – papaja i koza su bili POZITIVNI!
Tu stoku “naucnike/virologe” – bi trebalo odmah strpati u zatvor , zajedno i sa onim “ekspertima iz stozera”.
Dovoljno je vidjeti ovaj film o “testovima na koronu”!

TaU
Gost
TaU
5 mjeseci prije

Rijeka-9 Sve zavisi koliko WHO I bill gstes ima utijecaja u toj drzavi . ako ima veliki utijecaj mrtvih ko u prici
zasto …jer preporucivaju jako agresivno ljecenje sa respiratorim,a sa kemislim svojstvom kao da ti ubaci atomsku u tijelo sto starije osobe ne mogu fizicki izdrzati
Zatim G5 s kojim sve kontroliraju ……jako jako opasna tehnologija.
a trece propaganda
cetvrto …oni zele sto vise mrtvih a ne zivih osoba .

Armagedon
Gost
Armagedon
5 mjeseci prije

Zaplet nije jos poceo , sve se zakuhava prema tome , ali skriveni igraci su na terenu i to je najvise osijetila Rusija.
Sama Rusija je imala skrivene igrace u svojim redovima , iako je mislilada su eliminirani i to je sad kosta , zato je morala zaigrati drugaciju taktiku nego sto smo navikli . To ce se uskoro vidijeti ,
Za sada je Tramp u najvecoj prednosti iako i njemu visi sikira iznad glave ali je uspio veliki dio Americke javnosti privuci na svoju stranu.
Mislim da u narednim danima dolaze velike odluke za cijelo covijecanstvo , Za sada je Lukusenko po mom misljenju odigrao najbju partiju saha u svim zivotu , dali ce u tom uspijeti do kraja , pokazat ce se u dolazecem uskoro.
Sile zla su u ofenzivi , kako ce to zavrsiti , mozemo samo nagadati.
Budite spremni na radikalne poteze svijetskih elita protiv covijecanstva.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Armagedon sjajne su ti analize, potkrijepio bih to sa cinjenicom da je Trump u relativno boljoj poziciji jer ima podrsku naroda i zbog kakve takve dozvoljene slobode medija ( prvi amandman) mediji koji podrzavaju Trumpa kao infowars ili ‘https://banned.video’ se ogorceno bore jer znaju da je ovo pokusaj da se Amerika gurne u provaliju. Takodjer tu su drugi neustrasivi medijski borci pa cak neki iz mainstream-a ( Fox) koji tocno znaju sto se dogadja istina mali igraci ali ne manje vazni. A Rusija toga nema i tko ce stati i braniti Putina koji je po meni svih ovih godina vukao briljantne poteze u borbi protiv NWO zlikovaca.

Abe IV.
Gost
Abe IV.
5 mjeseci prije

Citajuci te, pomislio sam da si šumadinac.

aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
Gost
aiefviaeirviaewrfvaewfvrnaewfrvaenwrfvae
5 mjeseci prije

A…..a, prije 16 godina, znaš gdje, čudio si se kad sam dovodio Nosferatua u pitanje, tko je bio u pravu, ja koji sam ga negirao ili ti koji si vjerovao u njegovu glumu za braću mu?

cro crv
Gost
cro crv
5 mjeseci prije

OVAKO ILI ONako SVJET CITAV JE IZMANIPULISAN I IZMAJMUNISAN. NA ZALOST STO JE TAKO. ISPADA DA IPAK VUHANSKI EKSPERIMENT NIJE ISKLJUCIVO BIO ODGOVOR KAKO SMANJITI ISLJUCIVO BROJ KINEZA. VEC KAKO SMANJITI I BROJ OSTALIH STANOVNIKA NA ZEMLJI.A ODGOVOR JE OVAJ PRIMJER.BITI CE TU JOS SVAKAKVIH EFEKATA.A PROBLEMA TEK. NECE SE ZNATI BROJ ONIH LJUDI KOJI CE IMATI PROBLEMA. NO SA VREMENOM TI PROBLEMI CE SE I SAKRIVATI. PORASCE BROJ SERIJSKIH SLUCAJEVA RAZNORAZNOG TIPA.SVE SAMO S CILJEM ZNA SE KOJI JE NE TREBAMO DA GA NI IMENUJEMO.TOTALNa depopulacija stanovnistva znaci ko se rodio rodio se ostat ce.A UBUDUCE NECE BITI BRAKOVA. SLOBODNOG BRAKA S TIM DA SE NE RADJAJU DJECA BIT CE.JASNO JE STA ONDA SLEDI.

suma
Gost
suma
5 mjeseci prije

“Objašnjenje: Zamislite da danas imate jednu zaraženu osobu, a nakon tri dana dodatne dvije osobe. Dakle povećanje je 33% svaka dva i pol dana. Po ovom matematičkom modelu cijeli Planet bi bio zaražen za manje od 3 mjeseca. ”
?????

Abe IV.
Gost
Abe IV.
5 mjeseci prije

“Hoće li ruska vlast priznati ili ne, grešku o uvođenju pretjeranih mjera, koje su im perfidno nametnuli zapadni eksperti i WHO, totalno je nebitno. Bitno je ne upasti iznova u istu klopku kod novih eventualnih epidemija u budućnosti.”
Kako je nebitno otpisati vlastiti sustav i slijepo slijediti strani u prošlosti već kompromitirani? Jedna Rusija?

Greta Thunberg
Gost
Greta Thunberg
5 mjeseci prije

A šta ako je Putin prodao dušu đavlu ? A šta ako je N. Babić prodao dušu đavlu ? moga bi đava i po nas skoro doć?!?!!! POKAJTE SE , KRAJ JE BLIZU !!!!!!!!!!

Algoritam Bluz
Gost
Algoritam Bluz
5 mjeseci prije

Lipi te đavo odnija..

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Kraj je uvijek blizu.

Pero
Gost
Pero
5 mjeseci prije

Kako to da je Putin podlegao?
Moram proznati da me cudilo cijelo vrijeme kako to da se na iati nacin rijesava korona kriza u Rusiji kao i u svim ostalim zemljama.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

1. Jeste li vi videli kako se umire od Korone?
Kao riba na suvom. Kazu da su stari srecnici jer umiru rano, pre nego sto im bivaju unistena pluca. Jeli Johnson laze u opisu svoje bolesti?
2. RT ima vlasnika i kao takva radi sta joj kaze vlasnik. l Al Jazeera je krenula kao sveza, objektivna. Dok joj bisu naredili da gradi kulise Tripolia u Dohi da snima „demonstracije protiv Gadafija“. RT se je ukakila vec kod „silovanja u Kölnu“. Valjda joj naredili da podrzi Pegidu.
3. Bilo je naglih skretanja i kod Logicnog. Posto je Logicnom Navalni levica, od koga se primaju instrukcije sada? Od Bannona?

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Red Dog ne plasi ljude. I ima stvari koje su nama vaznije i od nasih fizickih egzistencija. Mi volimo slobodu jer smo kompletna ljudska bica i necemo se dati ucjenjivati tamo nekim monstrumom kao Bill Gates koji kad govori s onim piskutavim glasom zvuci jadno, badava mu sve te milijarde on je prodana dusa.
Down with the NWO. Zivjela Sloboda, misljenja i akcije. mi cemo ovo prezivjeti ak ne fizicki e onda spiritualno jer
i Bog je uz nas !
Imali smo i Hitlera i Staljina i kako je to zavrsilo? Da ne nabrajam druge krvoloke.
Smrt NWO sloboda narodima!
Bolje grob nego NWO rob !

dulebg
Gost
dulebg
5 mjeseci prije

Ali mislim istina je da ljudi, pogotovo stariji, umiru sa uništenim plućima? Kako spojiti njihovu zaštitu i slobodu kretanja. Da li je trebalo samo njih izolovati?

Asma
Gost
Asma
5 mjeseci prije

Mislim da su veći stratezi shvatili da je pandemija podesnija
za rešavanje nagomilanih problema, nego rat.
U tom postupku Putin ih je gospodski ispratio uz odgovarajući
podnošljiv gubitak Rusije i njegov lični na planu autoriteta.

Zigi
Gost
Zigi
5 mjeseci prije

Dva pitanja:
1.gdje je problem sa “helikopterskim novcem” ?
2.Zašto vjerovati Lukašenkovim tvrdnjama da nema oboljelih, i on je samo jedan od političara koji koristi kreativne statistike?

tedi
Gost
tedi
5 mjeseci prije

Rekao je da ima,ali mali broj.I rekao je da se raditi mora jer ce sutra umrijeti od gladi.Nece imati od koga kupiti hranu.

Pero
Gost
Pero
5 mjeseci prije

Ministar zdravstva Beroš je u nekoliko navrata rekao da se ne umire od korone nego sa koronom. Pametnom dosta.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Jeste. Dosta da se vidi da nisi shvatio.
Conditio sine qua non. Ako imas slabo srce i umires od toga kroz dve godine si umro od slabog srca.
Ako imas slabo srce i Coronu i umires sada je Corona uslov bez kojeg ne bi umro sada. Corona je bila odlucujuca. Umro si od Corone.

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi
5 mjeseci prije

Red Dog, ako imaš slabo srce i dobiješ prehladu sa jakim kašljem, kašalj je napor, srce slabo, umreš. Da li si umro od prehlade ili slabog srca?

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Prema takvoj definiciji ne postoji Korona uopste.
Ni prehlade, ni druge bolesti. Umire se od „istrosenja materijala“ 🙂

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

@rd
Ti protokoliraš smrt? Da nisi petom-u-koloni zaglavio,dok čekaš sabah sa šejtanom?!
Umire se i od lošeg zraka…po tebi, nebi trebali (bez filtera) disati?

Iliti što kuga reče vođi karavane uokolo Damaska ,
odoh do grada uzet 100 života.
Nakon što je obavila posao,susretnu opet karavanu,a vođa reče…
Odnijela si 5000 života ,a rekla si 100!!
Ja sam 100 uzela ,reče KUGA, ostale je odnijo strah!
Ko laže???
kuga?
Vođa karavane?
Ti?
ja?

Mikojan
Gost
Mikojan
5 mjeseci prije

Red Dog, pa ko kaže da ne postoji, korona skupina virusa je virus prehlade i gripe, možda još koje narodne bolesti, pa sad zamisli prehlađen si, najobičnija prehlada a testovi kažu da si pozitivan na covid-19, šta tad ? Druga stvar, kažu pozitivan si a tebi nije ništa, šta je to? Dakle, manipulacija kojoj je granica samo mašta.

Žvuž
Gost
Žvuž
5 mjeseci prije

Kao i od manje-više bilo koje zaraze uzrokovane virusom iz skupine corona, što znači prehlade i gripe.

CAN
Gost
CAN
5 mjeseci prije

Sereš!
Umro si od nedostatka rezona kroz život nakraju istog?
Viru§… je ništa novo.
Najopasniji je za ;
Ustavne slobode građana,kontrola kontrola kontrola…kad jedeš ,šta sereš…istovremeno?
Kad imaš Sex kad ne,koliko imaš $0$ ispod madraca koliko u bunkeru…šta govoriti/misliti smiješ,a šta ne…
Ekonomiju globalnu resetiraju upravo onako kako im odgovara…žele da putuju/trguju samo imuni na slobodu i vlastito mšljenje…ne misli,to ja radim za tebe,poruka je na kraju balade…
Stani malo…jeli obvezno ( zakon donešen (91?) u Hr. )cijepljenje za SVIJU kad Billy von šuplji kurton,izbaci nove osobne karte u digital.formi?
Hoće li Frau Ferkel za 3.dana objavit (tajne) Dokumente u kojima je zakon “prilagođen” novovalnoj situaciji…
Ili u napad,ili u napad…
3.nema.
Lijep Pozdrav itd

istina boli
Gost
istina boli
5 mjeseci prije

Ispravak netocnog navoda kolega….umro si od korone ili poslijedica tretmana/lijecenja korone? Mislim da je ovo drugo i sve vise doktora javno govori o pogresnom pristupu.

Arkaj
Gost
Arkaj
5 mjeseci prije

Sad su svi pametni. Kao i uvjek, nakom bitke nema običnih boraca nego su svi generali i svi se srde na glupost onog ko je bitku izgubio jer da se njih pitalo pobjeda bi bila naša. Meni se čini da stvari ipak nisu ni sad jasne. Niti su rusija i Putin prevareni od Navalnog i zločestog zapada. Putin ipak ne vlada u Ruskoj Imperiji niti u SSSRu i ne može zanemariti stav javnosti. Zapadni političari i Putin moraju imati podršku javnosti za politike koje vode a nepoduzimanje nikakvih mjera moglo bi se shvatiti kao nebriga za živote građana. Ako to javno mnijenje na Zapadu i u rusiji mijese vlasnici masovnih medija koji su dio “duboke države” onda treba objasniti kako to da je i Kina uvela karantenu kao mjeru u borbi protiv covid – 19. Barem koliko mi je poznato kinesko rukovodstvo ima čvrstu kontrolu nad svojim masovnim medijima.
Da zaključim: ako su karantene bile pogrešna mjera onda do njih nije došlo zbog zavjere marsovaca ili ljudi guštera već nesposobnosti političara da donesu odluku u uvjetima nesloge stručnih savjetnika. Kad je jednom odluka o karanteni donesena širila se od države do države na uobičajeni način, oponašanjem, kao što to ljudi i druge životinje koje žive u većim grupama već ćine kad osjete nepoznatu opasnost. Mentalitet krda prevlada svako razumno ponašanje pojedinca i svi bjesomučno trče prema provaliji. Uostalom pogledajte naše hrvatske ili ako hoćete srpske političare na mjestima gdje se donose ključne odluke. Zar zaista mislite da su sposobni donosit racionalne odluke u teškim situacijama koje se ne tiču njihove osobne sudbine a da su “protiv struje”? Pogledajte njihove parnjake u drugim evropskim državama i zapitajte se da li su uistinu bitno različiti od ovih naših?
Jedina logika koja donekle opravdava razmičljanje o covid 19 kao lažnom ili pravom uzroku na koji se reagiralo pretjeranim mjerama je njegovo korištenje kao dimne zavjese za raspad svjetske ekonomije. Ovaj model kapitalizma bio je potrošen i na koljenima ne samo zbog rivalstva pojedinih djelova, poput USA, Kine, EU i geopolitičkkog trvenja, već i nemogućnosti kapitalizma da osvaja i eksploatira novi prostor. Nema više djevičanskog prostora na kojima se može uspostavit kapitalističko tržište i osigurat novi profit, cijela planeta je jedno kapitalističko tržište. Osiguranje profita u tim uvjetima moguće je samo daljnjim smanjenjem cijene rada lokalno kako bi se proizvedena roba i usluge mogle prodati ondje gdje to još nije napravljeno pa postoji kupovna moć za tu robu i usluge. Dakle spiralna utrka prema dolje, prema sve gorim uvjetima za ogromnu većinu ljudi, naročito na Zapadu koji je povjesno imao privilegiran položaj. Da li će ovaj virus bit dovoljna dimna zavjesa i opravdanje za nastavak obezvrijeđivanja rada i nefunkcioniranja dosadašnjeg kapitalističkog sistema za golemu većinu ljudi koji sve više postaju korporativni robovi ostaje da se vidi. Pri tome je uloga Putina, Trumpa, Xia nesumnjivo istaknuta ali oni ne kontroliraju struju, kao i niko drugi, samo plivaju u njoj….

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Amin.
Neko rece da je Korona prva internet-pandemija. Mozda bi je ignorisali da nije bilo takve aktivnosti na internetu. Onda se je desilo isto sta i sa toalet papirom; ako kupuju svi, kupujem i ja. Ne znajuci zapravo zasto.
Svedska, kakva-takva, je bila stabilna. I skrenulo se je od toga da je Svedska zlocinac na to da je heroj. A promenio se je svet, ne Svedska.
Pitao sam se kakve ce biti posledice. Sad ih vidim. Ono sta kazes. Zapad je menjao sisteme po svetu sok terapijom, a kuci smenom generacija. Sad menja i kod kuce sok terapijom.
Nije postojalo nikakvo planiranje, nikakva zavera, u osnovi, vec rade to onako u hodu, kao sto to lobiji rade uvek.

preseren3
Gost
preseren3
5 mjeseci prije

Uz + da ti dodam priznanje, što si vratio sve na početak. Nije korona, ekonomska propast zapada je…
Jer nema isprike, zašto je 10 godina nakon zadnje krize, gdje su našli žrtveno jagnje, sada jagnjeta nema.
I virus je prikladno rešenje. Za svakog, čak Rusija i Kina prihvačaju. S time, što Kina opet prva izvlači ekonomsku dobit, a Rusija je izvukla političku, jer je pružila pomoč nekim….
A odgovara i sa tog vidika, jer i Rusi i Kinezi, dokazuju da mogu. Kinezi sa odlučnim reagovanjem, Rusi sa neverovatno niskim procentom smrtnosti. Pitanje je sada, da li če mediji iz tih zemalja znati koristiti tu prednost…
Ima još tu više, ali ne možeš sve u par redova…. Zdravstveni sistemi, pare, medijsko uništavanje stručnjaka…..

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

Zapadni medji pokusavaju diskreditirati kinesku pomoc time sto „kinezi imaju skrivene namere“.
Mnogi konzumenti nasedaju sigurno, ali ima i onih koji dizu kineske i ruske zastave.
Meni se samo prevrce stomak od patetike.

Kihot
Gost
Kihot
5 mjeseci prije

Citiram te Crveno Pseto:”Nije postojalo nikakvo planiranje, nikakva zavera, u osnovi, vec rade to onako u hodu, kao sto to lobiji rade uvek. ” I uništavam ti plaćeno trolanje s dvije riječi. EVENT 201. Na kojem je onako usput bio i kineski glavešina wuhanskog laboratorija. Nakon sto su dogovorili sve korake igra je mogla poceti i u stvarnosti.

Ico
Gost
Ico
5 mjeseci prije

Duboka država u Ruskoj Federaciji?!? Kaj god

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

Arkaj

“…nepoduzimanje nikakvih mjera moglo bi se shvatiti kao nebriga za živote građana.”

Točno tako. To sam i ja napisala pred koji tjedan kao odgovor Subaruu.

Keko
Gost
Keko
5 mjeseci prije

Jako dobro sve rečeno…bravo!

kremit
Gost
kremit
5 mjeseci prije

Jedan pijani stari mason je rekao svome dobrom prijatelju; ima nas u svakoj državi i ljuljamo vlade kako hočemo. Rotschild sve plača i kupuje. Ne radi se o novcu više nego kontrola. Kad se utipka Roschild dobijemo more gadosti na internetu. Sve glavne novine svijeta su njegove . Uzmite im novac nema ih više. Pametnome dosta.

Red Dog
Gost
Red Dog
5 mjeseci prije

E, u tom slucaju je pametnome dosta.
A ko hoce da im uzme novac? Komunci.
Dobrodosao u Partiju, druze 😀

Zax
Gost
Zax
5 mjeseci prije

Epidemija je laz. Tko stoji iza te lazi? Samo pratiti novac.

Makedonac
Gost
Makedonac
5 mjeseci prije

Liberalizam je bio samo planirana etapa globalizacije, sada ga ruše.
Kako što kaze Dugin: “Neće mi faliti taj nečovečni sistem, treba ovo da vidimo kako šansa da krenemo na pravom putu!”
Pri velike depresije u Americi sazdaju FED, nakon drugog svetskog rata imamo Breton Vudski sistem, sa tih klauzula gospodari kapitala su ekspandirali do današnjeg sveta.
Post liberalni svet po njihovom scenariju je taj u bibliji, antihrist preuzima svet, beleg zvera… Pitanje je kolko su silni, dali je moguće da pokore sve drzave, vlade, armije i sazdaju to ropstvo?
Nova etapa zlikovaca biće, “Pomoć” svima posle globalnog bankrota, ali za opredeljene “reforme”, kao i ranije sa MVF, ali sada reforme su u pravcu digitalizacije, degradacije omladine, obrazovanja, veganstvo, da daće nam hleba, moze i da reše kriminal, ali cena če biti velika. Etapa nije vezana vremenom, obično trebaju minimum 2 generacije /40 godina po KOB/. Tako da nova etapa če biti ideološka, glavna cilj da nestanu ljudi, muškarci i postane jedno veliko stado ovca koje pase travu i razume se oni postanu glavni ovčar -Bač,
Sada o novini šta misli i radi mister Putin?
Videćemo, ako je i Putin mason, glup, isto i Tramp, CIA, KGB, FSB, FBR, i svi generali u svetu i da bez borbe predaju svet antihristu, onda smo zaslužili svoju sudbu, da nam slažu znak zvera i da umiremo ko stoka.
Mislim da tih stotinak kabalista, gospodari novca, neće uspeti pokoriti svet, ljudi spremni da budu vazali antihrista ima. U Makedoniji osobeno je poznato selo Murtino, tamo od “čovekoljubija” samo za jedno tapšanje po ramenu se raduju da če da rade za antihrista. Mislim da takvih ima i u Hrvatsku, Bosnu, pa i svugde u svetu.
Po Hazinu i Fursovu, korona histerija igra ulogu svetskog rata, zlo računa da napravi sledeći stadij globalizacije, ali moze i da ne uspeju, dovoljno je da Tramp i Putin i Si, tu su i indijci, neće da rade za antihrista, u njih je oružje, sa sto “Kalibra” i “Partiota” moze da nestanu za jednu noć te sto kabalista- gospodari novca.
Putin odavno radi na nezavisnost Rusije, za dvadeset godina je nanovo sabrao armiju, import zamena, svoj kompjuteri, svoj operativan sistem, svoje socijalne mreže, te testove za totalnog odeljivanja interneta od inozemstva, ko i šta če raditi u izolaciji, šta neće da se preradi…
Mislim da za sada mu ostaje da reformira banke i skine liberale, jasan signal je novi film Nikite Mihajlova ” БесогонTV «У кого в кармане государство”, u kome tačno imenuje te ruske zlotvore, ja lično očekujem do kraja meseca da ih smeni.
Ako ima nešto gore i recimo Vanđa dobije informacija od tamo, primer “Kursk če propasti pod vodu”, treba da ima neki smisao da neko šalje neke poruke odozgo. Neke nastane treba da se dese, i da legitimišu proroka, da mu ljudi poveruju, a cilj drugih je da ti sprečiš da se proročanstvo desi. Recimo fundamentalno proročanstvo Vanđe, na pitanje biče li trećeg svetskog rata, Vanđa odgovara: “Ne plaši se rano je, Sirija nije pala još”.
Ako vidimo da se Asad gotovio da napusti Damask, ostalo mu je manje od mesec do kapitulacije, i tada se pojavljuje “Gospodar Sveta” i pušta Kalibre i mu pomaže. Protumačimo situaciju, Vanđa ti kaže da češ umreti u avionsku katastrofu, i ti je ne poslušaš i pogineš, ili i poveruješ i nikad ne koristiš avion, tada nećeš umreti. Ako Vladimir nije razumeo te “stvari”, ne bi pomogao Asadu, posle Sirije na red je bila Turska, Posle Kavkaz , na kraju Rusija i Ujguri u Kinu se bore sa ISIS-om. Mnogo je interesantna izjava Al Bagdadija, njegovi ga pitaju ga kada če rešiti to zlo Izrael? Kaze- na kraju, prvo da stigne do Kavkaza i Kinu, razume se za to vreme dobija oružje od Izraela i ih liječe u njihovim bolnicama;).
Ubeđen sam da deo istinitih proročanstva je ot gore sa ciljem da spreči neki scenarij, cilj samog “Apokalipsa” u bibliji je da se sve to ne desi. Ako pogledamo i Koran, tamo isto priznaju proroka Isusa, tamo isto tako govore o satani, đavola, sudnji dan “dađalja”, ko ga pravilno interpretiše moze nači mnogo korisnih proročanstva, recimo sura Alju Imran, ajat 54: “Nevernici su lukavili, i Alah je lukavio, ali Alah je naj veči lukavac”
Tako da spavam mirno sa optimizmom, verujem u boga, gore dole razumem šta se dešava, takvih smo milione, sve če se nači ljudi sa znanjima i sile da pobedimo to zlo.
Da imamo previd da kada treba Bog šalje znanje nekom proroku, Zašto da taj nije Tramp ili Putin ili Si ili svo troje.

mozart
Gost
mozart
5 mjeseci prije

Sta kaze kabala Conchita Wurst queen? Ima li ona virus medjunoge?

The Beatles
Gost
The Beatles
5 mjeseci prije

Molio bih urednika da obradi ovu temu (ako možda nije već, ne znam)
https://www.youtube.com/watch?v=N8Qz1pk3Xec&t=1338s
interesantna je što baca novo svjetlo uopće na postojanje virusa, gdje se kaže da su to ustvari tzv. EGZOZOMI, ćelijski obrambeni sustav RNK struktura koji pod različitim utjecajima (otrovi, stres, strah elektromagnetno zračenje…) ispušta ćelija kao mehanizam obrane i što je najzanimljivije oni na slikama s elektronskog mikroskopa izgledaju identično kao COVID 19 također sa slika elektronskog mikroskopa.

Lucija
Gost
Lucija
5 mjeseci prije

A Beatle

😃 egzosomi !
“…što je najzanimljivije oni na slikama s elektronskog mikroskopa izgledaju identično kao COVID 19 ”

Vrlo zanimljivo. A …što je s drugim virusima?
Izgledaju li i oni kao – egzosomi (btw, riječ ima DVA značenja kao dio stanične građe).

I, još zanimljivije. Kako “teorija egzosoma” objašnjava – zaraznost, za početak?

Nema frke. Ovdje je najmanje jedan komentator koji će ti to objasnit. 😃

crodaemon1
Gost
crodaemon1
5 mjeseci prije

Kad sam ja upozorava da je vas novinar B priko noci prominija pismu onda sam bija negativac. Nesto ga i nema zadnjih dana?

ventilator
Gost
ventilator
5 mjeseci prije

NISAM NIKAKAV ANALITIČAR.ČAK ŠTO VIŠE MISLIM DA SAM OBIČAN LAIK KOJI NE RADI NA FREKVENCIJI SPORTA PA UMJESTO TOGA ETO PRATIM PRVENSTVENO VANJSKU POLITIKU POČEVŠI JOŠ OD UBISTVA LUMUMBE, PREKO LIKVIDACIJE ALJENDEA, ODNOSNO PUČA U ČILEU, ZA KOGA JE KISINĐER MRTAV HLADAN NAKON TRIDESETAK GODINA PRIZNAO DA JE OVAJ PUČ SKUHAN U KUHINJI AMERIČKE CIA-e .KOLIKO JE VODE OD TADA DO DANAŠNJIH DANA PROTEKLO DUNAVOM I SAVOM NEMOŽEMO NI ZAMISLITI. KOLIKO JE SVJETSKA SITUACIJA BREMENITA RAZNIM DOGAĐAJIMA OD TADA POVIJEST ĆE IMATI O ČEMU PISATI, A NEKA TREZVENIJA BUDUĆA POKOLJENJA ĆE SE PITATI KAKO SU SE NA DASNAŠNJEM STUPNJU TEHNOLOKOG I DUHOVNOG NAPRETKA TAKVE STVARI MOGLE DOGAĐATI. MOGLE SU JER JE NEOLIBERALNI KAPITALIZAM A POGOTOVO DANAS OVOM SVIJETU PODMETNUO DVIJE NAJVEĆE PODVALE. U PRVOM REDU TO JE FACEBOOK I NJEGOVI PRATEČI PROIZVODI I SADA OVU PODVALU SA KORONA VIRUSOM. ZAŠTO FACEBOOK PA ZATO ŠTO JE TO ZAMJENA ZA RADIO-MILEVU, A PREKO KOJEGA AMERI ZNAJU U TANČINE KAKO SVIJET DIŠE, POČEV OD KUMICA NA PIJACAMA PA DO EMINENTNIH ZNANSTVENIKA, JER SE PREKO NJEGA NA ODREĐEN NAČIN SVI ISPOVIJEDAJU, A TO SVE PRATI VELIKI BRAT, KAO ŠTO TO RADE POPOVI NA ISPOVIJEDI.DRUGA PODVALA JE , KAO ŠTO TO POLAKO UVIĐA SVE VEĆI BROJ LJUDI, OVA SITUACIJA SA KORONA VIRUSOM, GDJE I JEDAN PUTIN KOJI JE U SVOM DOSADAŠNJEM PREDSJEDNIKOVANJU VUKAO VRLO ODMJERENE POTEZE NASJEO UČMALOJ ELITI AKADEMIKA, KAO ŠTO SU I OVI NAŠI U HRVATSKOJ, TE JE KAO OZBILAN POLITIČAR IMAO HRABROSTI PRIZNATI POGREŠKU, A ŠTO NIJE SLUČAJ SA NAŠOM BIROKRACIJOM U RH.OČITO JE DA ĆE PUTIN MORATI UBUDUĆE PONEKI PUT OTIĆI PO SAVIJET KOD LUKAŠENKA.
PS
ZABAVE RADI PREPORUČIO BIH NEKIMA DA PROČITAJU KNJIGU DIGITALNA TVRĐAVA/DIGITAL FORTRESS/ OD PISCA DAN BROWNA.
DOBRA ZA ZABAVU ALI I ZA DUBOKO RAZMIŠLJANJE……I NEMOJTE SE SMIJATI NA ONO…JA I MAŠTA MOŽEMO SVAŠTA, JER MNOGE STVARI KOJE SU BILE MAŠTA PRIJE DVADESETAK GODINA DANAS SU VEĆ ZASTARIJELE.

Joker
Gost
Joker
5 mjeseci prije

Pozzz za B. Nek si im odgovorio. 🙂

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Aleksej Navalni je ljubitelj Sorosa i ostalih Globalista sa zapada.
To je dokazano sumanutom propagandom zapadnih medija za vrijeme proslih izbora u Rusiji kada su svi
globalisticki zapadni mainstream mediji hvalili tog Navalnija na sva usta. Srecom navaljivanje Navalnija
je uspjesno odbaceno i Rusija i dalje ima Putina.
I karantena je samo u Moskvi ostatak Rusije uziva slobodu.

Ante
Gost
Ante
5 mjeseci prije

Današnja industrija lijekova je najunosnija industrijska grana u svijetu. Zamislite samo da se netko dobije prava za proizvodnju lijeka za ovaj virus, kolika bi to bila zarada kada bi sve države svijeta bile obavezne da cijepe svoje građane. Zato su se određen bogataši uključili u ovo, neću ih spominjati valjda svi znamo o kojim je ljudima riječ.

PlanetB
Gost
PlanetB
5 mjeseci prije

Da da ima jedan neslavni ‘filantrop’ koji bi htio ‘pomoci’ svojim vakcinama, I time je privukao nevidjenu kolicinu mrznje citavog svijeta.
Taj dobrotvor je krivicno gonjen u Indiji radi se oko pola milijuna djece i Keniji streilizirane zene.

Jole Prvi
Gost
Jole Prvi
5 mjeseci prije

Pogledajte na YT izvrstan analitički uradak izvjesne “Amazing Polly pod nazivom “The Global Health Mafia Protection Racket ” Sjajna analiza podjele utjecaja mafijaških obitelji u globalnom zdravstvu.

sobravia
Gost
sobravia
5 mjeseci prije

Guzopapiraši, brašnari i kvascoskladištari na aparatima. Napokon.

Davor drugi
Gost
Davor drugi
5 mjeseci prije

L.R.
Piasalo je ovdje i o stvarima i proročanstvima nakon Korone u smislu da vise ništa neće biti isto kao prije, ida se očekuju velike promjene itd., sve sam to dvojio i ništa spektakularno tada kao ni sada, a tako i u post Korona vremena ne očekujem, kako sam tada naveo da je Korona ipak jedna gripa na koju tek trebamo razviti, kao društvo u cijelini, imunitet.
Međutim:
“Portal Logično je od samog početka sumnjao na manipulaciju zvana “koronakriza”. Nije nam bilo lako, jer je pritisak bio strašan”.
Postoji li ikakva mogućnost za još malo detalja po tom pitanju?
Živi i zdravi bili.

L. R.
Admin
Famed Member
5 mjeseci prije