KORONAVIRUS – Tko i s kojim ciljem stvara paniku, pita se predsjednik Lukašenko (Video)

Predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko Razgovarat ćemo kada korona stane
82 komentara

“Ovom psihozom smo sada praktično zaustavili ekonomiju cijelog svijeta. Ruska Federacija, koja u mnogočemu sliči nama i mi njoj, te praktično živimo u istim uvjetima, je također smanjila proizvodnju. Vidite što se događa u gospodarstvu.

Kada su Sjedinjene Američke Države, što sam kritizirao danas, kada je Trump proglasio izvanredno stanje u Americi…otvorenu ću reci de je to po meni iznimna kratkovidnost i glupost rukovodstva SAD. Ali Trump koje se bavio Businessom se brzo preorijentirao i njegova posljednja izjava meni se jako dopala. Rekao je “Ako se polako ne vratimo u poduzeća i ne počnemo s radom, bez posla će umrijeti puno više Amerikanaca nego od koronavirusa.

Sada shvaćate zašto nisam zatvorio poduzeća. Glavni savjetnik administracije je prisutan i može potvrditi, da nam je savjetovano da zatvorimo granice, da zatvorimo sva poduzeća i sve stavimo u karantena i tada sam donio tešku odluku. To ćemo raditi kada bude potrebno. Ne razumijem zašto bismo zatvorili poduzeća.

A za virus sam već rekao. Mi svakog proljeća imamo virus i sad je tu neki koronavirus. Dva mjeseca sam osobno analizirao stope smrtnosti slučajeva u Bjelorusiji. Usporedio sam siječanj (januar) i veljaču (februar) iz 2018. i 2019. s 2020. godinom.

Imamo opći pad stope smrtnosti za 15 posto. A od upale pluća i koronavirusa kod nas nitko nije umro za dva mjeseca.

Pa zašto se onda zatvaramo i dižemo buku? Kada se završi ovo s koronavirusom, ne samo s virusom, već i psihozom, dosta toga imam interesantno da vam ispričam. Jaku puno. A vi razmislite o dva pitanja.

Prvo pitanje: Je li je infekcija koronavirus rukom stvorena ili se slučajno pojavila u zraku? Kome je taj virus bio potreban?”

Drugo pitanje:  još nećemo odgovoriti na njega. Kažite mi, u svijetu, počevši od mojih kolega političara pa naniže i drugih, jesu li probali da ovu virusnu bolest i psihozu iskoriste za svoje ciljeve i interese? Razmislite o pitanjima. Kome je ovo potrebno da bi iskoristio? Tko je objavio da je ovo vojna stvar? Treba Žute prsluke maknuti s ulice. Kod nekog su razlog izbori, kod nekog nešto drugo.

Svatko nešto uvija, zamotava, igra se s vatrom. Na tu temu ćemo porazgovarati kad se ovo završi”, zaključuje svoju izjavu predsjednik Bjelorusije Aleksandar Lukašenko.

Radi se o predsjedniku države koja posjeduje najviše bolničkih kreveta po 1000 stanovnika u svijetu i koja pored svega odluči totalno ignorirati koronavirus. Prijedlog predsjednika Lukašenka da razmislimo o svemu nije za odbaciti.


Aleksandar Lukašenko, predsjednik Bjelorusije, o koronakrizi i interesnim skupinama:

Aleksandar LukašenkoKoronavirus
Pretplatiti se
Obavijesti o
82 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Fabijan
4 godine prije

.

SamoPolako
4 godine prije

Uskoro će letjeti perje. 🙂

crna guja
4 godine prije

bravo lukasenko ne pijes naftu nego votku zivija luka

Busola
4 godine prije

Napasti će ga 100%…

Iza su ekipe Rockfellera, Rotschilda, Winsdora, Gates, Dupont…

Posjedujem original PDF dokument (na više od 50 stranica…) Rockefeller fondacije kako preko virusa se moraju donijeti mjere za ograničit slobode i manipulirati ekonomijom! Doslovno točka u točku je posve ista , nevjerojatna podudarnost.

https://www.youtube.com/watch?v=5ZC0NOljRWQ&feature=emb_logo

Joža
4 godine prije

Ima jedna zanimljiva snimka iz 2015 godine o Koronavirusu iz Italije. Prijatelj mi poslao link…Ako zna tko nešto više o ovome može napisati…Hvala

https://youtu.be/_KJEe3WB_iU

Armagedon
4 godine prije

Lukusenko je sve tocno reka da ne moze boje , istina Francuskoj smetaju zuti prsluci , demokratima Tramp , Trampu kinezi , EU talijani , dubokoj drzavi Putin i Tramp, skupa itd. Istina je da je ko sezonska gripa i da je ova panika i vika koja je stvorila kaos nisu potrebna . E sad je problem , Zasto su medi pokrenuli reklamu o Koronu , sa panikom koja je ravna smaku svita, a zna se ko stoji iza medija Zasto Umiru najvise penzioneri ? Zasto se krivo ljecilo , (ali neko se nasao da to i rece)? Zasto Rusi hocu kolaps cijena nafte . Nije se ni Tramp puno cuo osim “Nadamo se da ce se Rusija i S.Arabije dogovoriti.” Zasto Demokrati koce na sve moguce nacine borbu protiv Korone i pomoc Amerikancima? Zasto su Rusi medu prvim zatvorili granice i onda tisina. Malo neobicno za Ruse. …ali pomazu… Čitaj više »

Armagedon
4 godine prije

Posto je moj komentar na valdaciji doda bi jos i ovo a sto dodatno cijelu ovu situaciju cini jos vise kompleksnu izjavu koju je dao presijednik Putin a koja nije potnuna vec sam skinu samo pocetak Putinov predlog deklaracije o globalnoj solidarnosti – u pravom trenutku Predlog, koji je na virtuelnom savetu G20 izneo ruski predsednik Vladimir Putin u potpunosti odgovara osećanjima potrebe za zajedničkom akcijom svetskih razmera koje će preći preko svih podela i problema u ime očuvanja ljudskog roda, dodaje on ističući da je virus korona planetarni potres tektonske prirode koji podjednako pogađa sve zemlje, uključujući ekonomiju, zdravlje, školstvo, politku i sve ostale društvene pojave, napominje Jovanović. Prema rečima našeg sagovornika, zaboravljanje na podele značilo bi omogućiti svim zemljama da se protiv pandemije bore oslobođenih ruku i nogu. po meni je u suprostnosti sa izjavom Lukusenka koji pokusava ukazati da ovo nije nikakva pandemija vec sezonska bolest koja… Čitaj više »

shumadinac
4 godine prije

Glupo je sada prepucavati se, vreme će da pokaže. Lukaženko se kocka životima stanovništva, ostali se kockaju njegovim strpljenjem – videćemo ko ima bolje karte.
Pojavila se interesantna informacija, da vakcina protiv tuberkuloze pomaže i protiv korone. Za sada je u pitanju samo statistika, u državama koje su imale obaveznu vakcinaciju protiv tuberkuloze ima znatno manje obolelih od korone. Bilo bi dobro da se ovo potvrdi.

Istrazuj
4 godine prije

“…Prijedlog predsjednika Lukašenka da razmislimo o svemu nije za odbaciti….”

Ne da nije za odbaciti, nego ke to jedina iskra razuma u ovom kruto kontrolisanom totalitarnom sistemu.

Son of Alerik
4 godine prije

Opa, jutros imam na glavi šljem(na avataru), ovaj je onih koji valjda štite mozak od 5G, misli koji se odašilju odnekud na frekvenciji mozga. Znači da bih danas mogao, osim gomile tuđih misli pronaći i poneku svoju. Možda je bolje ipak Lukašenkovu. Lik je na čelu valjda najbogatije države na svijetu, a koja se nalazi iza željezne, olovne, pa izolator, pa opet olovo i željezo – zavjese, što se informacija o toj državi tiče. Jedna Lukašenkova je bitna – je li u svijetu svatko ovu virusnu bolest i psihozu iskoristio za svoje ciljeve i interese? Netko za skidanje žutih prsluka, netko za micanje migranata, netko za premještanje bogatstva… I još jedno pitanje – nije li ovaj najmasovniji kućni pritvor u povijesti idealna prilika za rješavanje (ne starih i nemoćnih) svih onih pojedinaca koji smetaju u izgradnji zamišljenog (nacionalnog, kontinentalnog ili svjetskog) poretka? Samo ga označiš kao zaraženog virusom, strpaš u… Čitaj više »

Dejan
4 godine prije

Evo još jednom, vredi pogledati ovaj video sa profesorom o korona virusu nemačkim projekcijama u vezi istog. Zanimljivo je da je do sada sve bilo po scenariju, osim vojnog suda. Kad se proglasi vojni sud on prevazilazi zakon zemlje u kojoj važi. Kada se proglasi vojni sud tada ustav više ne važi. A sve je to nemačka predvidela u scenariju pandemije virusa 2012 godine.

https://www.youtube.com/watch?v=kzpQx-LsBck&t=15s

RENEW
4 godine prije

Ker nimajo dovolj za jest. Naši pa mislijo, da bomo mi imeli jeseni mi dovolj za jest. Toda Lukašenko ima prav, naši se pa motijo. Zato bodo Lukašenkovi imeli jeseni dovolj za jest, naši bodo pa jeseni in pozimi umirali od lakote in mraza.

basso
4 godine prije

Cilj panike je da amerika bankrotira i da dolar izgubi vrijednost.Kina i Rusija su pripremljeni za privremeno zaustavljanje ekonomija,ali amerika nije i nece to moci izdrzati.Tramp je zato rekao da privreda mora raditi bez obzira na sve,i da je recesija opasnija od corone.Za neko vrijeme ce list toalet papira vise vrijediti od jedne novcanice dolara,i onda je to kraj americkoj superiornosti.

KKK
4 godine prije

Kad miris iziđe iz poljskog cvijeća,kad milost iziđe iz čovjeka,kad rijeke izgube svoje zdravlje,…j Ondakar će nastupiti najveći opšti rat… -Tarabići

Kihot
4 godine prije

samim početkom 2 mjeseca bratića mi firma naglo vraća natrag iz Južne Koreje nakon što je tamo bio duže od 4 mjeseca. Firma mu je outsourcana da radi za samsungovu tvornicu. poslali su ga doma kad su ljudi bivali u tvornici potvđeni da imaju famozni sars cov 2. on se vraća i kakav inače je. jebe se njemu za bolest,nekakvu prehladu. srećemo se kod bake od 95 godina. oboje u posjeti. grlimo se pričamo, kad ono neki korona virus ga potjerao doma. inače državu je tad još bolio kiflić za koronu. kakva samoizolacija. naravno da ja znam već tad o svemu što se u kini događa i u to vrijeme sam sklon vjerovati u službene priče koliko je opasan. pitam pa jesi bio bolestan. ne, kaže on. za par dana. zove, kaže imao je groznicu i temp, jedan dan samo, a sad kašlje ko konj i ništa više. dobro. Ubrzo… Čitaj više »

Dejan
4 godine prije

Evo i mišeljnja pripadnika elite Bill Gatesa o situaciji. Opisuje šta bi po njemu trebalo da se radi. Nema sumnje da su Sjedinjene Države propustile priliku da idu korak ispred novog koronavirusa, i spreče njegovo širenje. Ali prostor za donošenje važnih odluka nije zatvoren. Izbori koje imamo i biramo sada, imaće ogroman uticaj na to koliko će se slučajeva virusa u budućnosti smanjivati, koliko dugo će ekonomija ostati ugašena i koliko će Amerikanaca morati da sahrani voljenu osobu, napomenuo je Bil Gejts, za Vašington post. Iz razgovora sa brojnim stručnjacima i liderima u Vašingtonu i širom SAD zaključio je, da je potrebno preduzeti tri koraka. Prema njegovim rečima, potreban je dosledan nacionalni pristup u rešavanju problema, kao i povećanje obima testiranja i kao treće jedinstvena baza podataka, zasnovana na nauci iz koje će se raditi na razvoju vakcine. “Uprkos pozivima stručnjaka i zvaničnika u nekim državama plaže su i dalje… Čitaj više »

Pipistrella
4 godine prije

Ne znam puno o geopolitičkim odnosima u svijetu, ali budući da su me sad prisilno izolirali od mog mikrosvijeta druženja, posla i putovanja, imam više vremena promotrit svijet oko sebe i počet učiti neke stvari. U svakom dreku treba nać vitamina, ne? Zapravo, nemam pojma što se dešava. Od svih tih informacija i dezinformacija s kojima nas bombardiraju, teško je ostati realan i priseban. Kako god, kao što je i već primjećeno, svaka strana izvlači neku svoju korist iz ovog kaosa. Recimo u HR, vladajućima uvelike raste popularnost. Baš uoči ovog svega, smijenili su ministra koji nije znao beknuti dvije pametne rečenice i kojem su eto baš u tom trenu našli par aferica i namjestili staloženog i elokventnog kojeg starci obožavaju jer “lepo priča”, a klinci crtaju ko superheroja. Novo “manje zlo” poništi sve ono staro,a kokoši imaju kratku pamet, to je već odavno znano, tako da im je vlast… Čitaj više »

asdfgh
4 godine prije

Živi bili – pa uskoro vidjeli. Sve će nam se samo kasti. Ako u slijedećih par mjeseci do pola godine, budemo svjedočili slomu američke burze, strmoglavom padu dolara i velikom rastu cijene zlata, onda ćemo znati kome je i zašto trebala cijela ova predstava.

Abe 04 RemiLou
4 godine prije

Je li istina da sve umrle kremiraju?

Palo mi je napamet koja je možda korist od praćenja mobitela. Kada naraste kritična masa ljudi koji su protiv “ostani doma” i više ne puše strah, to je slijedeća faza u kojoj će neki htjeti protestirati na zabranjenim ulicama. Komunikacija, dijeljenje informacija će biti praćeno u cilju ranog onemogućavanja uzbunjujućih glasova, a u odmakloj fazi možda i onemogućeno. I f##ktograf tada može ubaciti u petu. Ideja praćenja je kao i sve po diktatu gazde izvana, a domaći se znoje da to opravdaju.

La_fiera
4 godine prije

Bravo Lukašenko!

Bosanac
4 godine prije

Predlozio bi prtal Logicno da i oni naprave neki intervju s ljudima strucnim sa ovih prostora. (danas se to sve moze od kuce), a Lukasenko racionalan po mom misljenju.

mmne
4 godine prije

Batka je pamketan! Ne grijesi….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI