Namjerno sam se zarazio koronavirusom

Petar JASAK
282 komentara

Kao suosnivač i urednik portala Logično, pažljivo pazim na uređivačku politiku koju smo javno objavili i koje se držimo od prvog dana. Sve provjeravamo, pa čak i “upitne” teorije, jer istina nije uvijek tamo gdje mislimo da jeste. To nam je pomoglo da na početku korona krize propitujemo službeni narativ i statistike. Nismo pogriješili. Mnoge “teorije zavjere” su postale istina. Već 1. travnja 2020. smo posumnjali u iskrenost globalnog narativa. Otkrili smo kako Rusija surađuje s Sjedinjenim Državama kada je u pitanju korona kriza, što možete pročitati ovdje.

Na početku krize, smrtnost od koronavirusa bila je blago veća od smrtnosti obične gripe od koje već desetljećima umire na stotine tisuća starih osoba i onih kojima je imunitet ugrožen. Doista, starije osobe bile su ugrožene, kao od gripe koja je nekim čudom nestala. Prosječna dob nastradalih od koronavirusa je oko 80 godina. Zanemarit ćemo sada pristup oboljelim od koronavirusa koje nisu liječili, što priznaju zapadni mainstream liječnici. Dakle, osobno nisam imao straha, nisam se čuvao, a niti cijepio. Nisu se cijepili ni članovi moje obitelji, bez obzira na ograničenja koja smo trpjeli.

Ako me pitate zašto se nisam cijepio i zašto propitujem cijepiva, dati ću vam i konkretan odgovor. Cijela moja obitelj se redovno cijepila sve do 2000. godine, kada mi je ponuđeno cjepivo protiv HPV za 17-togodišnju kćerku. Obiteljskom liječniku sam beskrajno vjerovao i kćerku cijepio. Odmah nakon cijepljenja, došlo je do problema s mišićem gdje je ubodena. Nakon jake boli i upale, krenula je amiotrofija cijepljene ruke na kojoj se u tri mjeseca “istopio” mišić. Profesori s Univerzitetske bolnice specijalizirane za neurologiju Hôpital Bicêtre nisu znali o čemu se radi. Samo su klimali glavom i govorili “ništa ne razumijemo”.

Dijagnozu nisu znali postaviti ni drugi privatni liječnici. Ljut i razočaran, sjeo sam za računalo i u roku 24 sata pronašao dijagnozu. Radilo se o i rijetkom i malo poznatom sindromu Parsonage–Turner kojeg su opisali britanski znanstvenici Maurice John Parsonage i John W. Aldren Turner. Liječnici mi više nisu trebali. Bilo je potrebno dvije godine vježbi, kako bi se funkcija mišića kćerke povratila. Od tog dana, sve propitujem i testiram na sebi. Tako je bilo i sa koronavirusom.

Histerija oko koronavirusa nije me impresionirala. Smireno sam analizirao statistike i ljude oko sebe. Nisam se nimalo pazio. Tijekom 2020. godine sam se ponašao kao i godinu dana ranije. Masku nisam nosio i družio sam se sa svima, iako sam pomalo mizofobičan i često perem ruke. Sve do Božića 2021. nisam bio prehlađen. Supruga radi u državnoj istituciji i svakodnevno je bila u kontaktu s ljudima. Tada nam se javio sin, koji živi 400 km od Pariza s porukom da je pozitivan na koronavirus. Kada je dobio rezultat već je bio u Parizu i pitao me hoće li se vratiti kući na jug Francuske kako nas ne bi zarazio, što sam odmah odbio. Rekao sam mu da odmah dođe kući i bude s nama dok ne ozdravi. U našoj obitelji sve dijelimo – dobro i zlo.

Tada sam dobio ideju da se namjerno zarazim koronavirusom i osobno analiziram eventualni tijek bolesti. Ipak na portalu Logično svakodnevno pišemo o ovoj prehladi i šteta bi bilo neiskoristiti jedinstvenu priliku. Želio sam znati kako će sve proći. Koliko će trajati inkubacija i kada će se pojaviti prvi simptomi. Supruga se čuvala, a ja se se u potpunosti izložio kako bi se što prije zarazio koronavirusom. Rizik nije zakonom zabranjen. Naravno, nisam mijenjao navike i nisam izlazio iz kuće. Pazio sam na druge, jer se s njihovim životima ne smijem igrati i svaka ugroza tuđeg života je doista kazneno djelo.

Sin je u subotu 18. prosinca dobio prve simptome. Testirao se auto-testom koji je bio negativan. Sutra dan se ponovo testirao i autotest je bio pozitivan. Odmah je otišao u laboratoriju na PCR test koji je također bio pozitivan na Omicron soj. Pošto je bio u Parizu, odmah je došao kod nas kući.

Dok se supruga pazila i nije dolazila u kontakt sa sinom, održavala je distancu, prozračivala je stan i redovno je dezinficirala sve što joj je došlo pod ruku, ja sam sa sinom sjedio u trpezariji. Pričali smo, smijali se i radili na nekim projektima. Bez maske, naravno. Kupio sam punu kutiju auto-testova i testirali smo se svakih 6 sati.

Sin je u roku dva danas ozdravio. Više nije imao temperaturu, a ja sam nestrpljivo čekao prve simptome ili pozitivan test, jer nakon toga mogu dobiti Covid propusnicu bez da se cijepim. I to je bio jedan od ciljeva. Na moju žalost, ništa se nije događalo.

23. prosinca zove supruga iz sobe i veli “bole me leđa” i osjeća se umorno. Odmah je testiramo. Rezultat je bio pozitivan. Odlazim sa suprugom u laboratorij na PCR test – preko pljuvačke. Supruga je pozitivna, a ja i dalje negativan i razočaran. Supruga kreće s vitaminima C i D, Cink, Selenium i Quercetin. Umjesto paracetamola kojeg predlaže država, temperaturu rješavamo na starinski način. Pod tri pokrivača i preznojavanje. Sutradan, supruga je izliječena. Temperature više nema, osim što je malo bole leđa. Korona je gotova.

24. prosinca osjećam se čudno, ali nemam temperaturu ni simptome. Napravim autotest, opet negativan. Već osjećam bol u donjem dijelu leđa. Iako sam od države odmah dobio upute da ne smijem uzimati Ibuprofen jer je navodno opasan kada smo zaraženi koronavirusom, sve ignoriram jer sam provjerio niz znanstvenih studija koje govore suprotno. Ibuprofen mi pomaže da prespavam noć. Sutra otvaram zadnji autotest i kažem sebi “ako ne bude pozitivan, neću se više testirati”. Testiram se i razočarano vidim samo jednu crticu. Negativan sam. Ljut odem do kupatila i nakon deset minuta se vratim u trpezariju. Kad tamo, pojavila se i druga crtica. Sav sretan govorim začuđenim ukućanima “pozitivan sam”. Oni gledaju i vele “ovaj je lud”.

Iznova trčim u laboratoriju. Božić je i ništa ne radi. Jedva pronađem jednu laboratoriju koja radi. Testiram se i odmah kući po vitamine i oligoelemente. Preznojim se par puta i prespavam noć. 26. prosinca, sve je bilo riješeno. Sin, supruga i ja smo preboljeli koronu. Dobili smo Covid propusnice i ne trebamo se cijepiti. Prebolijevanjem smo stekli prirodni imunitet, puno efikasniji nego onaj stečen cijepljenjem.

Ako se pitate jesmo li imali kakvih posljedica, bar što se nas tiče, nismo. Malo smo bili umorni par dana, ali ništa strašno. Sada smo puni snage i svi radimo normalno. Ima jedna sitnica. Prije nego smo dobili simptome, svi smo primijetili noćno preznojavanje, što je prethodilo temperaturi i pozitivnom testu. Preznojavanje se javilo 2 dana ranije.

Svoje iskustvo ne želim završiti bez analize tvrdnji naših komentatora koji ne vjeruju u postojanje virusa ili nekih drugih patogena, kao ni u testove kojima se testiramo. Vrijeme inkubacije i pojavljivanje kliničke slike jasno govori da prijenosni patogen postoji. Kako ćemo ga nazvati, uopće nije bitno. Slučajnost je isključena, pogotovo kod testiranja aktualnih testova koji nisu previše osjetljivi. Nakon preboljevanja, nastavili smo testiranje, koje je uvijek bilo negativno, što također potvrđuje postojanje detektiranog patogena kojeg nakon preboljevanja test više ne detektira. Odličan članak Postoje li uopće virusi napisao je naš kolega Mislav kojeg vam preporučam.

Za kraj želim napomenuti bitnu stvar. Svjesno sam riskirao, iako sam bio uvjeren kako se radi o blagoj prehladi. Ovo je moje osobno iskustvo i nikome ništa ne savjetujem. Svatko ima pravo na slobodan izbor – cijepiti se ili ne. Uzimati vitamine ili paracetamol. Slušajte intelektualno poštene liječnike i propitujte sve što se tiče vašeg zdravlja. Imunitet je bitan faktor. Radite na njemu. Hranite se i živite zdravo. Priroda zna biti okrutna, ali ona nas jača. Nitko ne zna čemu koristi prebolijevanje jedne prehlade, bila ona izazvana koronavirusom ili virusom gripe. Tko zna, infekcija je možda potrebna kako bi bili spremni sljedeće godine za nove mutirane viruse? Priroda je savršena.

Uvijek sam pisao ono što mislim i što radim. Jedino tako možemo ići naprijed. Zbog toga sam se namjerno zarazio. Želio sam iz prve ruke i na sebi provjeriti ono o čemu pišemo.

Koronaviruszaraza
Pretplatiti se
Obavijesti o
282 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Otpornik
1 godina prije

Namjerno se zarazio. Sad će te covidisti proglasiti bio teroristom.

ljeto64
1 godina prije

Bravo ! POTPUNO ista stvar kao kod mene i mojih ukućana sa razlikom što moj sin nije u Francuskoj, ali ne živi sa nama. Napominjem da ja imam 58 g., KOPB (nisam nikad pušila ?! ) , bronhoektazije i astmu. Rekoh radije ću umrijet od korone nego od cjepiva. ŽIVOTA mi moga, prvi dan mi je bila temp, 37,8 , drugi dan me rasturala leđa, i tri dana ostala bez njuha i okusa. Dduše, snaga mi se povratila tek nakon 10 dana.

Tupko Glupko
1 godina prije

Dakle, glavni urednik portala Logično živi u Parizu.
Autor članaka koji su najviše čitani na Logičnom živi u Austriji.
Većina komentatora koji daju najkvalitetnije komentare isto žive izvan naših krajeva.

A što se tiče preboljevanja – nitko od navedenih nije rizična skupina 65+ gdje umire preko 90% ljudi, najrašireniji je Omicron koji ima puno blaže simptome, tako da ništa čudno što je sve dobro prošlo u nekoliko dana.

Meni nikako ne prolaze komentari gdje ukazujem na krivi protokol liječenja Covid pacijenata u Hrvatskoj neučinkovitim Remdesivirom kojeg jako skupo plaćamo.
70% ljudi koji završi na respiratoru umire.

Izgleda da je protokol liječenja oboljelih od Covida tabu tema ne samo za jedan tekst na Logičnom, već i za komentar.

preseren3
1 godina prije

Imao sreče…
Moj kolega, šta je sve radio sa svojim sinom, kad je bio pozitivan, da bi se zarazio…
Nije uspjelo.
Isto brat, živio sa porodicom normalno, bez ograničenja… Nadali se. Pa ništa…

Ime
1 godina prije

Znaci bol u ledjima, nocno preznojavanje, povisena temperatura…> auto-test+PSR test=dijagnoza-zaraza tzv. virusom sars cov2?! Kljucni alat navodne dijagnoze jeste TEST (auto?, papaja, coca cola, koza, zec…)
“Slučajnost je isključena, pogotovo kod testiranja aktualnih testova koji nisu previše osjetljivi.”
Kako autor zna da testovi nisu previse osjetljivi? I na sta su ti testovi (ne)osjetljivi? Gripu, prehladu ili tzv. sars cov2?
Simptome: bol u ledjima, nocno preznojavanje, povisena temperatura, kasalj… Osobno sam imao vise puta prije nego je postojao famozni pojam sars cov2.
Nicija iskustva, pisanja, uvjeravanja me nece uvjeriti u postojanje nove bolesti. Vjestacka, medijska pandemija jeste globalni projekat DEPOPULACIJE i KONTROLE+PREOBRAZBE ljudske vrste (transhumanizam) i drustva u drustvo digitalnih robova kontroliranih putem AI od strane elite koja se poklanja sotoni.

Joe
1 godina prije

Gdje je nesto naj 65-godišnji docent, K.C., vrli stručnjak za koronu i sve ostalo???

Ime
1 godina prije

LTranshumanizam je četvrta industrijska revolucija. Tako navodi Klaus Švab, direktor Svetskog ekonomskog foruma i glasnogovirnik Velikog reseta. Četvrta industrijska revolucija podrazumeva spajanje čoveka sa mašinom. Stvaranje interneta tela, spajanje tela ljudi na veštačku inteligenciju. To je robotiziranje ljudi. Omogućuje upravljanje ljudima na daljinu, ubacivanje misli, osećaja i namera u čoveka. Moguće je ubiti čoveka na daljinu na taj način. Postaje moguće čitati misli, osećanja, sećanja i skenirati mozak. Znati o osobi sve moguće. Da li je budan, da li spava, da li se kreće, čita, radi, bilo šta. Elita dobija mogućnost totalnog nadzora pojedinca, kontrole, upravljanja, poticanja na određeno ponašanje i stvaranje savršeno poslušnog i skladnog pripadnika komunističkog društva apsolutnih robova. Sve ovo se može postići ubrzigavanjem grafen oksida u ljudsko telo i nano-tehnologijom koja se ubrizgava sa tzv. kovid19 vakcinama. To su sve otkrili, prvo dr. Pablo Kampra sa Univerziteta Almeria u Španiji te naučnici iz španske organizacije La… Čitaj više »

Ime
1 godina prije

Na prvom mestu cilj vakcinisanja je depopulacija, jer previše ljudi ima na svetu da bi elita mogla s njima upravljati. Zato, kada se pobije dovoljan broj ljudi stalnim grafenisanjem, oni koji prežive vakcine i daljnja trovanja, će moći da uđu u novi poredak totalnog spajanja i upravljanja od strane kolektivne, zadružne, veštačke, inteligencije. Svaki onaj koji je upravljan, a bude neposlušan, će moći biti ubijen na dugme, čak sa druge strane sveta, pa da se i sakrije u rupu duboku sto metara ili da se popne na Mont Everest, on je mrtav na dugme kad god elita to poželi. Lebdeće oko na DARPA logu se na kraju ovaploćava u stvarnost. To je totalna vlast i totalna kontrola. To je pokazatelj koje su prave namere elite. A onda će proglasiti ljude slobodnim i ravnopravnim (iako su robovi) kao što je bio cilj iluminata od početka. To je moguće, nakon genocida, ukidanje… Čitaj više »

apa khabar
1 godina prije

među normalne civilizacijske navike moja dodatna higijenska navika je ta da ne gledam Dnevnik-e.

Labrador
1 godina prije

Cilj je boriti se protiv Covid potvrda, a ne se radovati zbog njihova posjedovanja jer na taj način samo idemo u korist njima, ali nažalost danas mnogi to ne shvaćaju. Lp

Mölltaler
1 godina prije

E moj Petre znači i ti si prihvatio ausvajse. Kakvo razočaranje. I još se hvališ kako si dobio propusnicu. Jesi li svjestan da si time pristao na cijelu agendu? Šta ćeš za pola godine kad ti istekne? Hoćeš li uspjeti opet dobiti gripu usred ljeta? Ili ćeš se pelcovat da bi produžio kovid pass? Što bi braća Srbi rekli ušao si u vrzino kolo iz kojeg nema van.

Šele
1 godina prije

Ovo što nazivaju corona, ja sam imao 2020,poćetkom devetog mjeseca, bio je četvrtak, otišao na posao ujutro, sve bilo u redu, oko 12_13 sati, iznenada sam osjetio promjenu, drhtavica, malaksalost, nemoć, ponavljam iznenada, do 12 bilo sve u redu, u14 sati morao sam otići sa posla, pobjeći, tri noći sam imao temperaturu, morao sam naći položaj za ležanje, ništa leđa, ništa na stranu, samo skupljen savijenog stomaka, nisam povraćao, imao sam temperaturu, ali imao sam gripu i ranije, ovo nije bila gripa, neznam vaše stanje i vjerujete u virus i patogene, ok, patogen da, ja u viruse koji se prenose i zaražavaju druge ne vjerujem, patogen otrov koji sam negdje u toku tog dana pokupio, radio sam taj dan sa kolegom koji je na isti način obolio i isto stanje ko u mene, dok drugi koji nisu taj dan bili sa nama, niko se nije zarazio, zato ja iz svog… Čitaj više »

Stipe
1 godina prije

Jadan

Nina
1 godina prije

Ima ljudi koji ne veruju u teorije zavere. Oni veruju u bezgranicnu ljudsku dobrotu. Nikada niko nije pravio planove, kazu oni, da bi nastetio drugim ljudima. Nikada se u ljudskoj povijesti nije dogodilo da bi neko iskoristio svoju moc i znanje da bi stekao korist na stetu drugih ljudi, smatraju protivnici teorija zavere. Pa sad vidite ko je tu lud. A autoru svaka cast na eksperimentu! Tako rade pravi znanstvenici.

ZriBra
1 godina prije

Što je s nama koji se ne čuvamo,i ne zaražavamo a tretira nas se kao bioteroriste.Neki dan mi član obitelji nezaposlen mora izdvojiti 70kuna da bi pridigao osobnu iskaznicu u Mupu..ili u Poštanskoj banci ne možeš dignuti svoj novac bez PRC testa……….prepušten si na “milost i nemilost “nekom ustrašenom redaru ili službenici. koja te može ali i ne mora maltretirati.Eto to je pravi test(ljudskosti ) a ne ovi kojim nas se ucijenjuje i ponižava.Nažalost više manje se većina tih “ovlaštenih nesretnika”pridržava naputaka koje uz minimalan rizik mogu i ne primjenjivati.Dakle i u ovom sukobu najdeblji kraj će izvući ponosni i (relativno) siromašni.

A neg.
1 godina prije

Rezim na planeti Zemlji je jedan. Ovi koji ”ruju” iznutra su najbolji vojnici rezima. Ja sam jedan od onih koji se zahvalio vrlom starom svijetu a vrli novi svijet me ne zanima nimalo. Nisam se testirao, nisam se cijepio, ne zanima me znanost a jos manje stavovi malih ljudi.

tihobl
1 godina prije

…HPV za 17-togodišnju kćerku…

Koliko se sjecam to je vakcina za sterilitiet.

Wolfcanislupus
1 godina prije

Razgovor s liječnicom

Navodno se sva cjepiva povlače iz upotrebe uskoro. Zbog sigurnosnih razloga.

Wolfcanislupus Bitchute

Starina
1 godina prije

Bolest se ne prenosi virusima, virusi nisu živi organizmi, virusi su somatoide tj otpadni zatrovani dio stanice koju je naš obrambeni mehanizam odvojio i odbacio od zdravog dijela stanice, da bi cijela stanica mogla preživjeti. Kad bi teorija mikroba bila istina nikad se čovječanstvo ne bi namnožilo do 8 milijardi, nit bi bilo živog čovjeka na Zemlji. Bolest dolazi od zatrovanja hranom, vodom, zrakom, EM zračenjem i stresom. U zimskom periodu oko praznika ili nakon ludih vikenda, svadbi, proslava kada se ljudi dodatno zatruju šećerom, alkoholom i nespavanjem je baš dokaz da zakiseljavanje organizma stvara instant upale. Imate knjigu Alkaliziraj ili umri pa se informirajte. Rijetki koriste vodu sa limunom i sodom koja alkalizira prganizam i poništava pretjerano zakiseljavanje. Drugi razlog je nedostatak nutrijenata, jer ljudi jedu mrtvu hranu punu aditiva a bez živih Enzima, vitamina i minerala. Rješenje je čim više sirove organske hrane. I koncentrirani dodaci prehrani kao… Čitaj više »

LGx5
1 godina prije

Nedavno prebolio jaču prehladu (temp i opća slabost) 2 dana trajalo i ko nov sam. Nikad se nisam testirao niti planiram. Taman i da mi potvrda sleti u krilo nebi ju koristio.

BTK
1 godina prije

Ja ne mislim kao neki drugi, da je Petar testiranjem pristao na agendu. Kao sto nisam pristao ni ja. Imao sam slicno iskustvo u 12/20, nisam se testirao, prošlo mi za 3 dana. Po ozdravljenju dan-dva sam osjećao misice. Sada, u 12/21 sam opet bio prehlađen, mislim da je bila prehlada s upalom sinusa. Tada sam se testirao prvi i jedini put, u nadi da će nepouzdani test ili njihova želja za sta većim brojem slučajeva učiniti da budem pozitivan i riješim ausvajs pola godine, za najosnovnije potrebe. Bio negativan. Možda bih, da sam se prehladio nakon 3 kralja, imao vise sreće. Nema pravo nitko drugome osuđivati postupke i izbore, postoji bezbroj ljudskih situacija, vrsta pritisaka. Nakon skoro 2 godine ovog stanja u svijetu, svih dostupnih podataka.., ja, koji od prvog dana ne vjerujem u agendu, još uvijek čekam da se ljudi trgnu iz sna/more, a u međuvremenu treba opstati.

SlučajniČitatelj
1 godina prije

Problem je što svjetski Kabal covidisti svjesni da gube utrku sa zdravim razumom, ppribježu novoj suldoj taktici – smanjivanju trajanja potvrde stečene prebolijevanjem ili čak, ukidanjem potvrde na temelju prebolijevanja!!?? Kao što je napravio mađarski prodani diktatorčić prije par dana. Ja vjerujem da će i većina cijepjenih nakon ove pljave i perfidne igre napokon progledati ali oni, kabalisti, sada idu na sve ili ništa. Druga je mogućnost da vide kako ih verzija koju zovu omkiron gazi naglim širenjem i da postanu svjesni kako ovu bitku ne mogu dobiti i odustanu od suludog covdiotstičkog plana cijepjenja, iako sumnjam u to, ali vjetar nama sada ide u leđa.Iz prve ruke, iz užeg kruga rodbine, zarazili su se ovih dana više nego skupa od početka tzv pandemije. Svi su imali simptome od blažih i skoro nikakvih do jače grlobolje i umora. Naime sadašnja verzija kineskog virusa je na razini prehlade, i ne mogu… Čitaj više »

Primat
1 godina prije

…nit je studen, nit je vruc, nit je baba nit je deda…

Praetorian
1 godina prije

I ja sam se namjerno zarazio, clan obitelji nam je donio iz Hrvatske kada se vracao za Njemacku, dolje se na Novu godinu zarazio, svo njegovo drustvo isto, zatim su dosli inkognito u Njemacku i mi smo se zarazili. Evo sad preboljevamo.
Jedino sto nas ovi nacisti skracuju za jos 3 mjeseca potvrde sve koji smo preboljeli a nismo pelcani. Jer previse je ljudi zarazeno i sad njima ne pase da imamo kolektivni imunitet a nisu nam ubrizgali mrna supstance koje zovu vax
Ministar zdravstva Lauterbach je javno na televiziji rekao da oni ne e dozvoliti da se s omicronom pandemija zavrsi, da ce oni to sprijeciti

Banana
1 godina prije

Ista stvar kod nas u kući: isti simptomi, 2 dana fibre do 37.5, antigen test pozitivan kod mene, kod zeta negativan, a on kuri 39 tri dana. 😆 Svi smo za 3 dana bili dobro, priča završena. Mislim da je ista stvar pokosila sve. Mi smo u Nizozemskoj. Kolege iz USA imaju iste simptome. Stvarno “čudno” da svi imaju iste simptome na obje strane Atlantika, u isto vrijeme. Test smo napravili iz zezancije, pljunuvši na štapić, a djeca ih u školi dobiju besplatno. Sigurno ne bi na to novce bacili.

pero
1 godina prije

Ajde da se i ja javim. Godinama nisam bio bolestan (imam 60g.) i prije 8 mj me uhvatilo …temp do 39 – 2 dana i nekoliko dana oko 37-38. Gadno me bacilo u krevet. Kašalj ili bolovi ništa. Slabost, lupocet i sumamed. Supruga i dijete malo njuh i okus. Mene je gadno udarilo, ali sve 5. Nismo se i nećemo cijepiti. Vili…jebi se, ti i tvoja ekipa pa i istomišljenici!

Scorpiorex
1 godina prije

Bravissimo, malo ti zanosi članak na autopromociju? Teško je ego držati na uzdi,koliko god se mi trudili. Dobar je portal,redovno ga čitam,a za tvoj slučaj,zapamti,niski let,ispod radara.

mislim
1 godina prije

znanstvenici su rekli:
smislili smo novo normalno ,
staro normalno je ostarilo .
a pijesma kaže : bolje biti pijan nego star.
in vino veritas!

ledeno doba
1 godina prije

– kada se ne testira, bolest se naziva gripa
– kada se testira, bolest se naziva kovid

Soy
1 godina prije

Pozorno citajuci, cilj zaraze zapravo je bio “dobiti Covid propusnicu bez da se cijepim” ( bez obzira sto pise “jedan od”) – cestitam frende sve si fino upakirao u masu teksta koja se moze skratiti!

Ovaj portal iz nekog meni cudnog razloga vec u nekoliko predhodnih clanaka poprilicno otvoreno navija/podrzava te nudi savijete i nacine kako doci do covid propusnice – umijesto da se bori protiv istih i diskriminacije te segregacije drustva na one koji su dali guze na ovaj ili onaj nacin i pokorili se prihvativsi nesto sto nalikuje ” zigu zvijeri “

Čistokrvni
1 godina prije

E jbg. Ja već duže vrijeme pokušavam, pa ništa. Dvaput sam u međuvremenu imao prehladu, jednom i povišenu temperaturu (trajalo 1,5 dan) ali i onda sam bio negativan. Istina ne na PCR testu jer se njime još hnisam nikad testirao nego na antigenskom. Danas gledam redove uza testiranje, kao da se dijele bomboni. Svi žele što prije ispasti pozitivni pa dobiti ausvajs. Samo bojim se, kad bude previše takvih da će psihopati iz stožera donijeti odluka da on više ne vrijedi 6 nego dva ili tri mjeseca ili će odrediti da se prebolijevanje više ne računa. Jedini cilj koji si moramo zadati je trenutno, potpuno i bezuvjetno ukidanje bilo kakvih “kovid potvrda” i “putovnica”, trenutno, potpuno i bezuvjetno ukidanje obaveza socijalnog distanciranja, “samoizolacije” i maski i zakonska, pa i ustavna zabrana bilo kakvog oblika diskriminiranja na osnovi statusa cijepljenja jednako kao što su ustavom i zakonima zabranjeni i neki drugi… Čitaj više »

Zekonja
1 godina prije

Isto tako, noćno preznojavanje trajalo 3 dana, temperatura 37.4-37.8 i fertik. PCR pokazao pozitivu kao i ja što sam u životu pozitivan. Sve 5 kao i mojoj djeci. Nikakve šprice.. samo vitamini i to je to.

Yugo 45
1 godina prije

Jučer sam pisao o tome kako bi ovakav portal trebao imati više istraživačkog duha NARAVNO KOMENTAR ODMAH IZBROSAM i evo danas upravo takav članak
ČESTITAM

Nikola
1 godina prije

Cijela naša obitelj je dobila koronu, jedino sam ja išao isprobati Ivermektin. Prvi dan temperatura mi je išla do 39,drugi dan isto blizu 39. testiranje = pozitivan. Do tada sam lekadolima regulirao temperaturu, ali nije išla ispod 38. Drugi dan uzimam ivermektin prije ručka i tek ujutro vidim drastično poboljšanje. Žena i kćer cijelo vrijeme na kauču, a ja: ručak, roba, sudje, čistim kuću, zdrav potpuno.

Гавран
1 godina prije

Hvala gospodinu Jasaku na poštenom otvorenom i emotivnom tekstu.

ledeno doba
1 godina prije

Vedrana Rudan u intervjuu za blic ; “….Poznata sam kao žena koja je vjerovala u cjepivo. Triput sam se cijepila Sinopharmom, srećom ne idem u Australiju, jer bi i meni zatvorili vrata. Zbog toga ne mogu niti do Trsta. Koliko god veliki broj svjetskih medija naglašava kako je Đoković bahat i kako je trebao poštivati pravila, mislim da on moćnicima smeta iz sasvim drugih razloga. Đoković pruža otpor i postavlja upite. Danas se više nego ikad cijeni poslušnost. Svi građani svijeta imaju demokratsko pravo i dužnost da ne misle svojom glavom. Zato Đokoviću treba skinuti glavu. Vjerujem u njega. Ne bi se našao u ovoj situaciji da je bahat glupan. Glupani smo mi koji bespogovorno slušamo. Ja sam slijepo vjerovala u cjepivo, epidemiolozima, teorijama o sojevima. Danas sam sigurna da je samo u igri ogroman novac, koji ide u džepove nekolicine razbojnika iz farmaceutske industrije. Kako da si objasnimo mi… Čitaj više »

SRT
1 godina prije

Ovaj omikron je obična viroza.
Oni prošli sojevi su bili puno opasniji.

čudila se aman ja
1 godina prije

…NEmam ausvajs- napisala na komadu žute tkanine, prikvačila iglama-sigurnicama na jaknu , eto, minimum truda za sudjelovanje – ohrabriti manje hrabre sugrađane.

ledeno doba
1 godina prije

81% svih simptomatičnih slučajeva omikrona u Njemačkoj – su potpuno cjepljeni!! to je vidljivo na osnovu službenih podataka iz zadnjeg izvještaja Instituta Robert Koch-RKI (njemački HZJZ) od 13. 1. Iako su oni pokušali, to nekako frizirati, zamuljiti, zakukuljiti. Tako što su u RKI-ju namjerno izostavili podatke o postotcoma , a cjepljene sada umjetno dijele na “osnovno imunizirane” i “busterovane”, To su novi eufemizmi bandita u Njemačkoj. Dakle, ono što je dosada bilo “potpuno cjepljeni”, 2x cjepljeni, ne važi više- već se takvi sada nazivaju “osnovno imunizirane”, a ovi koji su dobili i treću dozu, “booster”, oni se nazivaju “busterovani”. Ovaj dakle lupeški eufemizam “”osnovno imunizirani”,- hoće reći da su oni dobili tek osnovnu, bazični imunizaciju (vakcinu), i sugerira da to nije dovoljno, ono kao kad netko ima završenu samo osnovnu školu i ništa više. Međutim, neovisni aktivisti su na osnovi tih vlastitih podataka RKI-ja iz tog zadnjeg izvještaja 13. siječnja,… Čitaj više »

Pokret Otpora
1 godina prije

Ja sam imao također neku čudnu prehladu, drugačiju od svih ostalih u proteklih 45 godina. Prvi dan temperatura 37.7, drugi dan temperatura i curenje iz nosa, noću učestalo buđenje svakih pola sata, znojenje, sutradan ujutro prozirni ispljuvak, navečer bol u plućima i teškoće pri disanju, pri svakom naporu simptomi se pogoršavaju, kašalj, znojenje, i za tri do četiri dana se povuče. Drugačije je brzina napredovanja bolesti, i spuštanje po respiratornom sistemu, nos, grlo, pluća, s time da je bilo malo curenja iz nosa, i malo ispljuvka, dok su pluća baš boljela. Tri i pol mjeseca nakon preboljenja, ponovo se vratila bolest, i nakon neprospavane noći, sutradan, večer prije nego je trebalo prijeći na pluća, učinio sam provjerenu terapiju opijanjem. Došao sam u kafić sav nikakav, ali prisilio sam se popiti nekoliko piva, i odmah su simptomi počeli nestajati. Pio sam do fajrunta, 10-15 velikih piva popio, popušio kutiju cigareta, kući… Čitaj više »

Trt
1 godina prije

“Odmah je otišao u laboratoriju na PCR test koji je također bio pozitivan na Omicron” G. Jasak, PCR testovi su potpuno nevalidno i obmanjujuće pseudodijegnostičko sredstvo koje ne može razlikovati gripu od koronavirusa pa tako i od navodnog covid -19 virusa, a kamoli razlikovati podtipove koronavirusa unutar tog klastera. Da bi se to moglo, ti testovi bi trebali biti konstantno revidirani i unaprjeđivani istraživanjima na velikim uzorcima testiranih te nakon obrade rezultata testova statističkim metodama odrediti koja je njihova dijagnostička valjanost, pouzdanost, osjetljivost i diskriminativnost. Taj postupak bi trebalo ponoviti kod svakog navodnog soja virusa jer svaki novi predmet mjerenja (soj virusa) treba biti zahvaćen novom obradom rezultata testova koji ga nastoje mjeriti, a iz razloga da bi se jasnim numeričkim indikatorima (koeficijentom korelacije ili izraženim postocima) moglo odrediti koji soj se u najvećoj mjeri registrira testom (npr. 76% alfa, 14 % delta i 10 % omikron recimo). Stoga –… Čitaj više »

Ibra
1 godina prije

Žali se cigo Milojko da mu idu suze na oči i ode kod okuliste. Kada je ušao u ordinaciju počeo da se skida, a doktor mu govori ne treba se skidati ja sam doktor za oči. Milojko znam doktor ali vidiš ovi brabonjci, kada čupam oti brabonjci idu mi suze na oči.
Ko zna što sve ima veze sa Coronom, možda isto brabonjci.

Kresimir
1 godina prije

Obrisali ste mi komentar. Je li problem u tome što je u komentaru bio link ili ste postali poput drugih medija?
Odlomak iz prve studije kojom je počelo ovo ludilo, o tome kako su odredili taj genom ili RNA od virusa: “we collected bronchoalveolar lavage fluid (BALF) and performed deep meta-transcriptomic sequencing”.
Znači nisu odvojili virus od okoline odnosno ljudskih stanica niti su pročistili taj uzorak kako bi dobili koncentrat “virusa” nego su samo uzeli uzorak ljudske sluzi i onda su nekakvom “meta” tehnikom odredili genom ili RNA od virusa. Meta znači nešto što je izvan spoznajne stvarnosti.
Drugim rječima, to je jedna računalna i matematička izmišljotina.

Sardelino
1 godina prije

Prvo poluvrijeme je završeno.
U prvom poluvremenu teoretičari zavjere, zahvaljujući svojoj upornosti i poznavanju teorije ostali su necijepljeni a time i lišeni zloćudnih posljedica cijepiva.
U drugom poluvremenu cijepljeni će proučavati teorije zavjera i pokušati dokučiti
Kako da umanje zloćudne posljedice cjepiva.

Ivan Grozomorni
1 godina prije

Evo ja sam preko 70, rizična skupina, dijabetičar, srčani problemi 4 premosnice, peacemaker. Nisam se se cjepio niti imam namjeru dok me pamet služi kada pamet otkaže i ja ću se možda priključiti vakcinastima. Jedino što sam poduzeo je da pojačam imunitet, dnevno kapsulu “D” vitamina (3000 jedinica) zatim tabletu Cinka i kapsulu 2000 mg Kurkume, žličicu dvije meda, povećanu upotrebu češnjaka u prehrani, i stara navada barem tri voćke dnevno. Svaki dan poslije večere čaša vina a prije večere žestica. I da spavam cijelo vrijeme pored otvorenog prozora. I eto nitko tko me upozna ne vjeruje da imam više od 50 godina. Sin 45 godina bio 28 dana u bolnici sa Coronom, snaha preležala doma tjedan dana, unuke obadvije po tjedan dana doma u postelji. Sin 40 godina prvi u redu za cjepljenje. Sva sreća između nas je oko 4000 km. Masku nosim u Đepu i stavim je kada… Čitaj više »

ledeno doba
1 godina prije

podravski.hr/crni-dan-umrle-cetiri-osobe-u-bolnici-dvije-su-bile-cijepljene/

@Crni dan: Umrle četiri osobe u bolnici, dvije su bile cijepljene @

Wolfcanislupus
1 godina prije

Dr. Sucharit Bhakdi NOVO UPOZORENJE. Dijelite kome možete. Ako ne žele gledati sami su si krivi.

Wolfcanislupus Bitchute

bruegel the elder
1 godina prije

P.J. – pošto sam ja “neprijatelj” – skidam ti kapu !!!!Ja sam riješio na sličan
način.Samo što nisam išao na Pcr.Usput,zaboravio si uzeti jedno jako
bitnu stvar N** .Dobro,svako ima svoje iskustvo,bez zamjerki.Sin bio pozitivan,a
a ja gloopan nisam išao na test.Sve najbolje želim.

Max
1 godina prije

Korona je specijalna operacija biološkog rata.

Lara
1 godina prije

Nakon dvije godine njihove “brige za nase zdravlje”, doslo je do toga da zdravlje vise nije ideal (zdravlje je najvece bogatstvo, sve se moze kupiti osim zdravlja i sl) nego ideal postaje bolest. Djeca u skoli nakon sto “dobiju koronu” medjusobno se natjecu tko ce zaraziti vise ostalih, ne zbog medinsko-eksperimentalnih razloga nego zbog potvrde. Zdravlje postaje valuta koja se prodaje da bi se ostvarila neka materijalna korist i stekle beneficije za pristup na drustvena dogadjanja, ulazak u institucije, putovanja… Nesto je trulo u drzavi Danskoj.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI