fbpx

Dolaze li bolesti na nas iz drugih živih bića ili iz nas samih?

Sretna osoba

Muče li vas često prehlada i gripa? Upale grla i sinusa? Crijevne “viroze” i probavni problemi? Kako smanjiti učestalost prehlade i gripe i poboljšati imunitet? Da li se razbolimo jer zločesti virus skoči s nekoga na nas ili postoje drugi razlozi?

Ja sam se osobno oslobodila konstatnih prehlada, upala sinusa i težih oblika gripa kada sam poduzela neke MJERE, ali naravno ne one fašističke mjere koje nemaju veze niti sa zdravljem niti sa zdravim razumom. Već neke sasvim druge mjere. U daljnjem tekstu ću objasniti kako.

Pa krenimo redom. Koga je najlakše isprepadati i uvjeriti u postojanje nove strašne bolesti? Čini mi se da je to najlakše napraviti onima koji su u životu imali tu sreću da nisu nikad iskusili FLI (Flu like illness ilitiga po naški gripu).

Takvi sretnici možda nisu nikad doživjeli kako teži oblik GRIPE zna izgledati i kako se osjećaš dok je imaš. Takvi možda nisu nikad zbog gripe ležali malaksalo u krevetu danima, u febri, u bolovima kostiju, zglobova, kože, grla, glave, dok ne mogu niti jesti, niti gutati, niti pričati, dok ne mogu spavati, dok povraćaju, muka im je, zima, groznica, buncaju, tresu se, ne mogu ni ustati da bi pošli do wc-a.

A da ne pričam o KAŠLJU, koji je toliko dugotrajan i naporan da ti ošteti grlo i ždrijelo te onda ni juhu ni čaj ne možeš gutati jer je osjećaj kao da klizi preko otvorene rane. Pa se onda taj kašalj poteže još tjednima i nikako da prođe.

Pa se onda to višetjedno mučenje pretvori u UPALU PLUĆA. Pa onda ide antibiotik, pa onda stomakobolja i dodatni pad imuniteta od antibiotika…

I kad takvi sretnici koji ne znaju kako to izgleda napokon dobiju FLI ilitiga po naški gripu, i to u nekom težem obliku sa svim simptomima gore nabrojanim, takvi ostaju potpuno ŠOKIRANI količinom boli, simptoma i užasa kroz koje tijelo prolazi za vrijeme gripe, te onda takvi lako povjeruju da je to neka NOVA EGZOTIČNA bolest nastala 2020-e koja te pokosi i radi koje treba provoditi fašizam.

Ja sam nažalost prošla takvih gripa puno kroz život, a danas takvu bolest “stručnjaci ” više ne nazivaju gripa već isključivo KORONA.

Isto tako danas ti stručnjaci većinu bolesti i simptoma trpaju pod koronu da bi tako podržavali lažni pandemijski narativ i protokole korumpirane lažljive farmaceutske korporacije koja sebe naziva Svjetska zdravsstvena organizacija.

Jer gripa je po njihovom “stručnom” plaćeničkom mišljenju SLUŽBENO NESTALA zadnjih godinu ipo dana.Pa zar je moguće da takva struka koja je proglasila nestanak gripe preko noći može tražiti ikakav respekt javnosti, a kamoli povjerenje?

Iako sam je prije imala kroz cijeli život, sad već godinama nemam gripu, a prehlada me uhvati puno rijeđe nego prije. Upale sinusa također desetkovane.

Zanimljivo je da teži oblik FLI nisam imala niti ovih zadnjih godinu ipo za vrijeme ove “nove strašne pandemije”, a masku ne nosim, ne ubrizgavam u svoje tijelo toksične koktele, družim se s ljudima kad god mogu.

Kako je to moguće ako “znanstvenici” tvrde da mali zločesti virus vreba, skače, čeka u zasjedi, leti, vozi, surfa, grize, mutira, ubija? I da kad se približiš drugom živom biću te napadne? Da li je virus zaista mali opasni TERORIST koji ubija ili je to jos jedna slatka obmana u nizu obmana?

Kako smanjiti učestalost prehlade i gripe, u čemu je TAJNA?

Tajna nije ni kakvom čudotvornom farmaceutskom pripravku u igli, niti u protuustavnim mjerama, već u slijedeće 3 stvari:

Prvo i osnovno je TOKSIKACIJA ljudskog tijela. Ona uzrokuje najviše svih bolesti današnjice.

Masovno smo toksicirani lijekovima, ubrizgavanjem toksina u krv, toksinima iz hrane/vode/zraka, teškim metalima, hormonalnih disruptorima i štetnim kemikalijama iz sredstava za dezinfekciju, pesticida, herbicida, sredstava za čišćenje, iz deterđenata i omeksivaca, kozmetike…itd.

DETOKSIKACIJA tijela, ponajviše JETRE, crijeva i cjelokupnog probavnog sustava je temelj povratka zdravlja ako ste bolesni, i temelj održavanja zdravlja ako ste zdravi. I naravno izbjegavanje unosa toksina svih vrsta u tijelo kroz PREHRANU, kroz KOŽU (koža je najveći organ u ljudskom tijelu) i kroz IGLU.

Ubrizgavanje toksina iglom direkt u tijelo je jedan od najtežih oblika toksikacije jer se zaobilazi osnovni prirodni tjelesni sustav za detoks i prva linija obrane te toksini odmah kolaju kroz krvotok trujući cijelo tijelo i mozak. Međutim i ostali farmaceutski pripravci, tzv. lijekovi , koji se uzimaju kroz usta itekako mogu toksicirati tijelo i uzrokovati bolest.

Meni je osobno imunitet i zdravlje bio jako narušio jedan LIJEK (ne znam zašto ih zovu lijek kad najčešće ne liječe ništa) kojeg su mi struka i medicina prepisali za dugoročno liječenje gastritisa i refluksa.

Ne samo da taj lijek nije izliječio navedene probleme, već je stvorio jos dodatnih zdravstvenih i još većih probavnih problema! Radi se o INHIBITORU PROTONSKE PUMPE, lijeku koji smanjuje želučanu kiselinu. Ovaj koji su meni dali se zove NEXIUM, ali ima im raznih naziva.

Davati ljudima dugoročno lijekove koji se temelje na SUSPENZIJI STVARANJA ŽELUČANE KISELINE je, prema mom osobnom mišljenju i iskustvu, trovanje i pokušaj ubojstva iz nehaja! Ti lijekovi uzrokuju neuhranjenost i pad imuniteta jer bez zelučane kiseline se ne može probaviti hrana niti apsorbirati NUTRIJENTI iz nje, što automatski dovodi do pada imuniteta, do dodatnih bolesti probavnog sustava, do narušenog zdravlja, a samim time posljedično i više prehlade i gripe.

A također ti lijekovi/otrovi, osim opasnog nedostatka nutrijenata kojeg uzrokuju, omogućuju da bez prisustva zelučane kiseline u probavnom sustavu dođe do DISBIOZE u probavnom traktu što onda dovodi do dodatnih probavnih bolesti, dodatno otežava rad jetre, te dodatno smanjuje imunitet.

Kada sam se razbolila zbog tog lijeka i tražila pomoć liječnika nisu IMALI POJMA što mi je ni kako mi pomoći. Znali su mi prepisati farmaceutski pripravak ali nisu znali niti prepoznati niti liječiti njegove nuspojave???

Lijek je toliko opasan da čak i u nuspojavama stoje navedene: hipomagnezijemija, hipokalcijemija, hiponatrijemija, gastrointestinalne infekcije, nedostatak vitamina B12, čak i lupus! I još puno, puno toga.

Sve lijepo piše, ali čitaju li BIJELE KUTE to? Sumrak moderne medicine i zdravog razuma! Uglavnom, RIJEŠILA SAM SE TIH PROBLEMA kada sam stvari preuzela u svoje ruke, detoksicirala tijelo i jetru, te povratila nutritivni status kvalitetnom hranom i suplementima koji su bili potrebni.

Internisti i gastroenterolozi nažalost NE ZNAJU liječiti probavne probleme. Ali nažalost znaju i moraju prema protokolima korumpirane lažljive korporacije Wh0 prepisivati pripravke milijardera farmaceuta kojima je u interesu da smo vječno bolesni tako da vječno kupujemo njihove “lijekove” koji ne liječe.

Moderna (alopatska) medicina nažalost ne zna puno ni o bolesti, ni o zdravlju. Jer inače ne bismo svi masovno bili bolesni, već zdravi. Ali to nismo!

Današnja (alopatska) medicina forsira svakakve farmaceutske pripravke, ne prema zdravlju, nego prema indoktrinaciji, zaradi i korupciji.

Moderna (alopatska) medicina tijelo ne tretira kao zatvoren sustav i savršen mehanizam, već tretira sve organe odvojeno i izolirano iz sustava “liječeći” ih preparatima koji samo supresiraju simptome, a ne mijenjaju uzrok problema niti uklanjaju problem.

Farmaceuti milijarderi su preuzeli politiku, znanost, medije, obrazovne ustanove. Liječnici su postali TAOCI vlastite indoktrinacije i neznanja, a narod ŽRTVA.

Sva sreća da uvijek ima iznimaka, malo ih je ali su tu, ima liječnika koji razmišljaju i istražuju, vode se logikom, razumom i humanošću, a ne farmaceutskim protokolima i zaradom.

Ali premalo ih je. Zato je na nama da krenemo u potragu za zdravljem.

MI smo VLADARI naših tijela i života. Liječnici su naši savjetnici koji nam nude USLUGU u zamjenu za novac. Zanimanje kao i svako drugo. Ni više ni manje. Mi tu uslugu možemo a i ne moramo koristiti.

Medicina niti smije niti ima PRAVA išta nam nametati, uvjetovati, ucjenjivati, prijetiti ili siliti!

Drugo, ali ne i manje učinkovito za narušavanje zdravlja i za učestalost prehlade i gripe, je NEUHRANJENOST.

Neuhranjenost ne znači mršavost jer i debeli ljudi mogu biti neuhranjeni, već neuhranjenost znači kronični NEDOSTATAK nutrijenata, vitamina i minerala bez kojih tijelo ne može održavati dobar imunitet i funkciju svih organa.

Kako sam pod brojem jedan već napomenula, neki farmaceutski pripravci i toksikacija tijela mogu uzrokovati neuhranjenost, ali neuhranjenost može nastati i zbog NEKVALITETNE ili PREOSKUDNE PREHRANE. Ili kombinacijom svega navedenoga.

Magnezij, Cink, selen, jod, kalcij, natrij, vitamini C, D, E, K, A, vitamini B skupine, svi nutrijenti, svi elementi u tragovima, vitamini topljivi u mastima, vitamini topljivi u vodi…. Ima toga jako puno, a sve se to nalazi u HRANI!

Hrana je krucijalna za zdravlje. Ali koja hrana?

NE ona hrana koja može u plastičnom pakiranju stati na polici trgovačkog centra 10 godina bez da se pokvari.

NE ona hrana koja je genetski modificirana i /ili natopljena visokotoksičnim pesticidima, herbicidima, fungicidima, antibioticima, hormonima, konzervansima, umjetnim okusima, bojama…

Već visokonutritivna, domaća, lokalna, prirodna, raznovrsna, svježa i poželjno organski uzgojena hrana, starinske sorte (ne gmo!). To je najbolji recept za dobru UHRANJENOST koja donosi jak imunitet i dobro zdravlje.

Kupujte što više lokalno, što više domaće i što više iz organskog uzgoja. Kupujte starinske domaće sorte, čuvajte i razmjenjujte starinsko sjeme, uzgajajte i sadite sami ako imate priliku.

Ne dopustimo im monopol na hranu i da nas razboljevaju prisilom na jedenje samo nekvalitetne toksične neprirodne hrane, koju naravno oni proizvode. BIG PHARMA u rukama ima puno toga, ne samo lijekove.

Posljednje, ali ne i najmanje bitno za jak imunitet i dobro zdravlje su društveni, duševni i prirodni ASPEKTI našeg svakodnevnog života:

  • Znate onu staru “Smijeh je lijek”? Smanjivanje STRESA ima važnu ulogu u zdravlju. Stres dokazano negativno utječe na imunitet i zdravlje. Sam stres moze uzrokovati bolesti čak i uz dobru prehranu. Osim financijskih, obiteljskih, poslovnih i ostalih životnih problem, također i neuhranjenost, boravak u zatvorenom, strah i samoća mogu tijelo držati u stanju stresa i samim time ga razboljeti.
  • Čest boravak na SUNCU i u prirodi doprinosi zdravlju i sreći. Vitamin D koji se sintetizira u koži za vrijeme izlaganja suncu je krucijalan za imunitet i dobro raspoloženje. A prirodno okruženje je ono od čega smo potekli i čemu se trebamo vratiti. Betonski zidovi, klima i umjetno svjetlo nisu pogodni za isključivi i svakodnevni cjelodnevni boravak ljudskog bića. Pronađimo zlatnu sredinu.
  • Druženje s ljudima je bitno za zdravlje. Ljudi su društvena bića te IZOLACIJA doprinosi smanjenju imuniteta, povećanju stresa i rastu degenerativnih procesa u tijelu!

Garantirano se nakon primjene svega gore navedenoga jača imunitet i smanjuje broj prehlada i gripa koje ćete iskusiti. A i mogućnost stvaranja drugih teških i kroničnih bolesti se smanjuje.

Međutim STOŽER ne želi da to znate, njima odgovara da se bojite blizine drugih ljudi i “nevidljivih mikro terorista koji ubijaju” jer kako bi inače uveli fašističko – političko – korporativnu diktaturu?

Zanimljivo je da FAŠISTI nisu nijednom u ovih godinu ipo dana preporučili ljudima kroz svoje mjere NIJEDNU od gore navedenih stvari!

Već su radili potpuno SUPROTNO i prisilno nam nametali: boravak u zatvorenom, u izolaciji i samoći, pod stresom i strahom, uz toksikaciju tijela sredstvima za dezinfekciju i buckurisima iz igle.

Tako nam oni žele omogućiti zdravlje i ojačati nam imunitet?? Da li je njima u interesu da mi budemo bolesni ili zdravi? Budimo odgovorni i pobrinimo se za sebe!

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.


Posjetite naš novi video kanal na platformi Odysee i obvezno se registrirajte, kao i najveću arhivu alternativnih video snimaka Jubitu.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
293 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Timerosal
Gost
Timerosal
9 mjeseci prije

Malo da nas razbudi, otvorite oči
https://www.youtube.com/watch?v=kEJxyotQMv4&t=290s

Žvuž
Gost
Žvuž
9 mjeseci prije

Ovo je jedan od najboljih i najvažnijih članaka koji su ikad objavljeni na ovom portalu. Svaka čast redakciji i veliki respekt autorici.

Novi kolac
Gost
Novi kolac
9 mjeseci prije

Odlicno stivo uz jutarnju kafu.👍

Samo da dodam da je tv sistemataki godinama od ljudi napravio hipohondre,a takve nije ni potrebno ubjedjivati da su bolesni,i savrsena su meta za farmaceutsku mafiju,za koju su juznoamericki karteli kamilica.

Pero Kotero
Gost
Pero Kotero
9 mjeseci prije

Odličan tekst, sve je potpuna istina. Treba samo dodati da se nikako nesmije zanemariti životna energija, dobro je naučiti koristiti ju, vrlo je jednostavno. Postoji i savršeni način kvantnog lječenja, traje 23 minute, barem se informirajte, proguglajte Quantum K ljekovita meditacija, i budite zdravi!

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
9 mjeseci prije

“…Ubrizgavanje toksina iglom direkt u tijelo je jedan od najtežih oblika toksikacije jer se zaobilazi osnovni prirodni tjelesni sustav za detoks i prva linija obrane …” Ček’, ček. Kako i zašto postoji taj “tjelesni sustav”? Zbog “toksina” u zraku? KOJIH? Koji je kemijski sastav tih toksina? Pa kako su se… Pročitaj više »

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
9 mjeseci prije

“FLI, (Flu like illness ilitiga po naški gripu).”

NE. Po naški – prehlada.

Gripa je puno teža bolest i poseban virus.

Prehlade uzrokuju rinovirusi (100 vrsta), korona virusi (4), adenovirusi, …

Lucija, prva
Gost
Lucija, prva
9 mjeseci prije

Cochrane

“Učinak dugoročne primjene inhibitora protonske pumpe na pojavnost promjena želuca koje bi mogle postati zloćudne (prekanceroznih promjena)”

Gaga
Member
Gaga
9 mjeseci prije

Potpisujem! Dodala bih kako su mjere detoksikacije u zdravom tijelu gotovo nepotrebne, no u našim uvjetima života, bez obzira na sve opisano u članku, nismo baš u mogućnosti izbjeći indirektan unos toksina. Stoga makar 2 puta godišnje nije loše organizam očistiti uz pomoć zeolita, zelene gline, ili tijekom godine uzimati… Pročitaj više »

onaj najglu...Dalton
Gost
onaj najglu...Dalton
9 mjeseci prije

Čitam i osim specifičnih dijelova, imam osjećaj kao da sam ovo sam pisao. Čestitke i pozdrav autorici. 🙂 Što se tiče gripe, cijepio sam se jednom kao osamnaestogodišnjak. Iako, rano je još o tome jer poučen koronom, ne znam kakva će priča biti oko cjepiva za gripu, ove godine razmišljam… Pročitaj više »

Moka1
Gost
Moka1
9 mjeseci prije

Imam seboricni dermatitis vlasista,naravno pijem tablete. jer je to kao upalni unutarnji proces, a sad neke velike pomoci jos nema.doktor mi je savjetovao inekcije kostikosteroid u vlasiste,ali na to ne pristajem,nikakve inekcije!!pitam od cega to dolazi, kazu mi, medicina nezna.

Jadranka S
Gost
Jadranka S
9 mjeseci prije

Kada ste budni (upaljeno svijetlo) vi ste toliko zdravi da vam ne trebaju lijekovi.
Automatski cete ih baciti.

otpisani
otpisani
9 mjeseci prije

Ovo je dobar članak o postizanju imuniteta (zdravlja) putem prehrane i načina života i prvi put da nemam primjedbe, već samo nekoliko dodatnih pojašnjenja. Nije svaki čovjek isti da bi se ljudima moglo ponuditi univerzalni recept za hranjenje koji će garantirati njegovo zdravlje, zato što sva hrana, iako može biti… Pročitaj više »

sebastian
Gost
sebastian
9 mjeseci prije

Ne bih se baš sa svime u članku složio.Imao sam značajnih zdravstvenih problema pa sam ih pokušavao godinama rješavati sa zdravom,eko,izbalansiranom prehranom uz isključenje hrane životinjskog porijekla.Sve je to jedan veliki mit.Također i nutricionizam s dovoljnim unosom ovoga ili onoga u organizam.Ma od kuda ljudima uopće ideja da mogu znati… Pročitaj više »

Sven
Gost
Sven
9 mjeseci prije

Nema recepta za zdravlje. Pogledajte ljude oko sebe , svi su toliko slicni ali toliko razliciti. Neki jedu smece i zdravi su i izgledaju super. A drugi su stalno po doktorima i cuvaju se svega pa su opet u banani. Nasa priroda i dnk je ono sto nas cini ispod… Pročitaj više »

DobrotaJeIzbor
Gost
DobrotaJeIzbor
9 mjeseci prije

Obratite pozornost na određene prehrambene brendove; zadnjih godinu dana na svim svojim proizvodima navode modificirane sastojke (modificirani škrob, pšenica), a istovremeno navode i dodatne sastojke koje prije nisu koristili (titanijev dioksid, nekakvi naftni derivati i još ponešto). Zasad san to primijetio kod Ledo i Dukat, može bit da se nađe… Pročitaj više »

dis
Gost
dis
9 mjeseci prije

Vrlo sadržajno, gotovo znanstveno predavanje i pri tome baš tako i mislim. Osobno, drago mi je da se netko potrudio dati određene, pa recimo to tako – recepte/savjete u svezi razbistrivanja ove situacije u kojoj se nalazimo i zato – hvala autorici. No, poznato je da, što se zdrave prehrane… Pročitaj više »

Jadranka S
Gost
Jadranka S
9 mjeseci prije

Zdravo u skladu sa prirodom se hraniti i zivjeti je ZDRAVO.
Svo to znanje i iskustvo je fantasticno, spoznajte da je to samo odskocna daska za SVJESNOM SPOZNAJOM DA STE SVIJESNOST.

Bečki konjušar
Gost
Bečki konjušar
9 mjeseci prije

Za sve su krivi paraziti. Take the parasite pill:
ht://archive.is/iJJXb#selection-1769.0-1771.20

Jadranka S
Gost
Jadranka S
9 mjeseci prije

Imam jedno pitanje. Zasto (ako ovaj clanak naginje o zdravoj temi i ako je portal koji naginje istini) je stavljena slika koja je subliminalna?

Simon
Gost
Simon
9 mjeseci prije

Sve lijepo piše i sve je točno, međutim problem je puno širi tako da se po mojem mišljenju na pitanje iz naslova nemože odgovoriti samo s da ili ne jer čovjek nije digitalno već analogno biće. Ima puno utjecaja koji utječu na fizičko stanje čovjeka, a ti utjeaji nisu isključivo… Pročitaj više »

Metabaron
Gost
Metabaron
9 mjeseci prije

Jos jedan odlican tekst koji treba iskopirati I lijepiti svuda , po busnim I tramvajskim stanicama I ubacivati ljudima u kaslice , pa doprijet ce NEKOME iz guzice u glavu , a jedan osvijesteni VISE za nas je jedan zombirani MANJE za njih …Pa nek se informacija dijeli ….

Odronfon
Gost
Odronfon
9 mjeseci prije

evo jednostavno objašnjenje teorihje virusa i aids prerevare i 93 godine. ttps://odysee.com/@halloftruth:c/germ-theory-with-alex-loglia-hour-of-the-time:f

Greven
Gost
Greven
9 mjeseci prije

Potpisujem. Takozvani Kovid 19 je obicna gripa koja se zloupotrebljava u svrhu dresure sitnozubih.

emii
Gost
emii
9 mjeseci prije

DA, odlicno razmisljanje.

Max
Member
Max
9 mjeseci prije

To je točno

PeroTunguz
Gost
PeroTunguz
9 mjeseci prije
lisac
Gost
lisac
9 mjeseci prije

Ovaj članak – prava poslastica.

Krle
Gost
Krle
9 mjeseci prije

Dosadan i tendenciozan tekst, nepotrebno dug. Ima korisnih savjeta, iako su već objavljeni zilion puta i podijeljeni kroz lična iskustva. Što se pitanja iz naslova tiče valjda je jasno da su neke bolesti isključivo posljedica neurednog života, smanjenog ili pak pretjeranog konzumiranja pića i/ili hrane. Isto tako, neke bolesti su… Pročitaj više »

Mucke
Gost
Mucke
9 mjeseci prije

Odlican clanak ,ponavljajte ga svake sedmice ,mozda sranjstvenici nauce nesto iz ove lektire.
Podsjeca na “Carevo Novo Ruho”.

Greven
Gost
Greven
9 mjeseci prije

>>> za dugoročno liječenje gastritisa i refluksa. <<<

Kažu da kiseli kupus, nepasterizirani, čuda čini.

Zax
Gost
Zax
9 mjeseci prije

Sjajan članak. Otvara nam oči svima. Interesantno je da sam prošle godine dobio iste lijekove kao i autorica. Ista dijagnoza, ista priča, isto nestručno vođenje liječnika. Kad sam skužio, bacio sam lijekove, počeo jesti samljevene sjemenke lana sa domaćim kefirom koji radim sam (nabavio gljivice) i osjećam se izvrsno. Preporuka… Pročitaj više »

Istražuj
Member
Istražuj
9 mjeseci prije

“… Zanimljivo je da FAŠISTI nisu nijednom u ovih godinu ipo dana preporučili ljudima kroz svoje mjere NIJEDNU od gore navedenih stvari!…” Clanak je odlican! Samo mali dodatak… Ovi danas koji stoje iza genocida kurtonom – stajali su i ranije iza svih “revolucija” – a cini mi se da ove… Pročitaj više »

Neću ti reć
Gost
Neću ti reć
9 mjeseci prije

Dolazi sa neba. Koje je evo jutros išarano. Uskoro eksplozija oboljelopozitivnoslucajevnih.

Bonbon
Gost
Bonbon
9 mjeseci prije

Sjajan članak! Bravo!

POVEZANE VIJESTI

Izbornik