fbpx

Programirani reset svjetskog gospodarstva – Armagedon 21. stoljeća je pred nama?

Vladimir Putin i Donald Trump - Game Over

U novije doba sve treba čitati između redova – riječi, slike i ljude.  “Verbalna alegorija” je postala pravilo. Nitko više nije iskren, pa čak ni naša djeca koja znaju prikriti stvarne želje. Zamislite sada na što su sve spremni odrasli i kakve posljedice slične verbalne manipulacije mogu imati na naš život i naše bližnje.

Idemo prvo prenijeti jednu agencijsku vijest koju smo pronašli na ruskom portalu Sputnik, a nakon toga ćemo je analizirati?

Vijest sa Sputnika: “Rusi šalju medicinsku pomoć Americi”

Ruski zrakoplov koji bi prevozio medicinsku opremu u Sjedinjene Države mogao bi poletjeti prije srijede, najavio je glasnogovornik Kremlja Dmitri Peskov.

Prema njegovim riječima, ruska strana preuzela je inicijativu ponuditi pomoć Washingtonu u pozadini teške epidemiološke situacije.

Donald Trump je sa zahvalnošću prihvatio ovu humanitarnu pomoć”, rekao je glasnogovornik.

Predsjednik je ranije najavio da će ruske vlasti u Sjedinjene Države poslati “veoma velik zrakoplov napunjen medicinskom opremom” za borbu protiv koronavirusa. Sa svoje strane, Peskov je rekao da polaže nade u Sjedinjene Države kada bude zatrebala pomoć Rusiji.

Sjedinjene Države danas su zemlja koju je najviše pogodio Covid-19 u svijetu, sa 177.452 potvrđenih slučajeva i 3.440 smrtnih slučajeva, prema procjenama Sveučilišta Johns-Hopkins (opet oni).

U nedjelju, 29. ožujka, Donald Trump je rekao da će smrtnost od koronavirusa u njegovoj zemlji dostići vrhunac “vjerojatno” za dva tjedna. Prema dr. Anthoniju Fauciju, savjetniku američkog predsjednika za pandemiju, Covid-19 bi mogao ugroziti “između 100.000 i 200.000 osoba” u ovoj prvoj svjetskoj sili. (Prijevod: Mislav P.)

Geopolitička idila ili prikrivanje nečega drugog?

Na prvi pogled vrlo lijepa vijest. Konačno dvije velike sile surađuju. Povezala ih je pandemija i došlo je vrijeme mira. Ratovi su stali i svi se opametili. Međutim, ne živimo u svijetu cvjetića i leptirića. Naprotiv, okruženi smo egoizmom, mediokritetom znanstvenika i političara, lažima i prevarama, perfidnošću i okrutnošću – svijetu bez skrupule. Vuk dlaku mijenja, ali ćud nikada, odavno znamo.

Zašto je ova vijest čudna?

Je li moguće da prva gospodarstvena i vojna sila svijeta prihvaća pomoć svog najvećeg i najopasnijeg geopolitičkog suparnika? Nije valjda da Sjedinjene Američke Države nemaju pet zrakoplova medicinske opreme i trebaju čekati na Ruse? Gdje je sada američki ponos i America First? Nema nikakve logike. Osim ako…

A što ako ruski zrakoplovi predstavljaju simbol svjetskog dogovora gdje sve zemlje djeluju koordinirano? Pogledamo li usklađene aktivnosti oko koronavirusa, čini se da nismo daleko od istine. Ipak, malo je vjerojatno da koronavirus, osjetno opasniji od gripe, može biti jedini povod za navedenu geopolitičku idilu na koju nismo navikli, a koja nikada nije postojala u povijesti.

Za period pandemije koronavirusa u svijetu je preminulo 8.000.000 osoba (minimalna estimacija) u što su uključene sve žrtve koronavirusa koje predstavljaju 0,005% preminulih. Zašto nitko nikada nije stvarao sličnu paniku za 99,995% preminulih u svijetu, a što su uzrokovali: ratovi, glad, druge bolesti, siromaštvo, cigarete, alkohol, samoubojstva, aditivi, pesticidi, herbicidi, industrijska hrana, mobing i loše odluke sociopata…?

Nećemo se upuštati u nagađanja jer nismo vidoviti Milan, ali sve zemlje Balkana moraju biti oprezne. Pokriva li korona pandemija neku veću krizu za koju mali čovjek ne vidi, veliko je pitanje. Nešto slično kao u filmu 2012., gdje globalna populacija tek par sati ranije sazna da će biti žrtva Armagedona. Ne zaboravite nikada da “kvalitetno urađeni” američki filmovi često oslikavaju našu budućnost. Nerijetko nas pripremaju na ono što će se dogoditi. Ciljano ili slučajno? O tome drugi put.

Zamislimo za trenutak da smo na mjestu predsjednika Trumpa, Putina i Jinpinga. Sjednemo za stol i shvatimo kako je gospodarski kolaps pred vratima. Propadne li Amerika, propast će i Kina, a time i Rusija. Male zemlje su također bitne, jer zajedno participiraju u cijelom procesu cirkulacije i stvaranja novca kroz proizvodnju i konzumaciju. Što biste vi odlučili? Biste li okrenuli leđa i ignorirali sve? Sigurno ne. Sve je bolje nego globalni rat, gdje pobjednika ne može biti. Analiziramo li ovu skromnu hipotezu, odgovor je i više nego očit. Pametan će sjesti, zakopati ratne sjekire i dogovoriti najbolji način za izlaz iz krize. Ratove će ostaviti za bolja vremena. Logično!

Reset svjetskog gospodarstva –  Mogući Armagedon 21 stoljeća

Europski čelnici više ne kriju da do reseta mora doći. Kako će se to odviti, pitanje je metodologije. Na listi je više mogućnosti: štednja, ekonomski rast, rat, inflacija, otpis dugova, otkup dugova… Angela Merkel ne želi korona obveznice, a Europska Središnja Banka, preko privatnih banaka, ubrizgava silan novac koji nema nikakvog pokrića u robama i uslugama jer su gotovo sve banke pred kolapsom, a ubrizgani novac služi za plaćanje starih kredita i kamata.

O proračunskom deficitu ispod 3% više nitko ne govori, iako svakog dana slušamo obećanja kako će države financirati gubitke uzrokovane korona pandemijom. Odakle novac, narod ne zna, jer su ga do jučer uvjeravali da novaca nema i da treba štedjeti. Odjednom se novac pojavio u “izobilju”. Za poduzeća, bolnice, doprinose, javnu upravu i tko zna za što još. Za Europsku uniju, državni proračuni članica EU su oduvijek bili problem, a ne rješenje. Kako vidimo, danas su rješenje.

Mogući tijek reseta

Koronakriza je idealan instrument za dobiti vrijeme. Populacija je za trenutak smirena, a svi ekonomski postulati neoliberalizma su blokirani dok se ne pripremi reset. Granice nacionalnih država se zatvaraju tj. sve se konsolidira zbog lakše realizacije reset projekta.

Moguća su dva scenarija: brzi i spori. Brzi scenarij bi prouzrokovao slom većine poduzeća na burzama i banaka koje su već pred kolapsom. Zemlje čije se mirovine temelje na kapitaliziranoj štednji bi bile u većoj krizi nego zemlje Balkana. Fondovi bi izgubili novac, a zaposlenici mirovne. Štednja građana do 100.000 € u EU nije upitna jer za nju jamči država tj. sami građani koji čine državu. Ovaj način štiti od hiperinflacije, ali iza sebe ostavlja spaljenu zemlju. Kriza bi se brzo vratila – jača i pogubnija.

Spori način realizacija globalnog reseta je vjerojatniji. Dok je narod u izolaciji, državnici vjerojatno dogovaraju tijek sporog reseta. Europske banke već odgađaju rate kredita za 6 mjeseci, dajući do znanja da se rasplet očekuju krajem godine. Nude se novi krediti za poduzeća s kamatama do 0,5%, a čija visina ovisi o prometu poduzeća.

Odgovorni razmišljaju o “helikopter novcu” kojeg će podijeliti direktno građanima na ruke, kako bi održali gospodarski život. Svaka osoba u Europi bi trebala dobiti oko 400-500 eura mjesečno, a što predstavlja blizu 2000 milijardi eura godišnje. Građani bi time preuzeli ulogu banke jer bi novac trošili na hranu, stan i energiju, te time regulirali monetarnu kreaciju. Banke bi u ovom slučaju postale samo posrednik za transakcije.

Korona bond – Korona obveznice

25. ožujka 9 članica EU su zatražile stvaranje Korona obveznica, a što su odmah odbacili Njemačka i Nizozemska. Angela Merkel je izjavila da to nije koncept kojeg preferira. Sasvim Logično. Obveznice u ovoj situaciji ne mogu nikome pomoći, jer prihodi od istih nikada neće pokriti aktualni i budući deficit.

Otkup svih dugova od strane Europske centralne banke

Kada bi ECB (Europska središnja banka) otkupila sve dugove članica EU koji iznose 20.000.000.000.000 € (BDP EU / estimacija od prošle godine), inflacija u Europskoj uniji bi iznosila samo 5%, a sve države bi prodisale punim plućima. Poslodavci bi se otimali za radnike, a radnici bi mogli od svoje plaće živjeti i više nego kvalitetno. Čak bi i našim medijskim “neoliberalima” mogli spustiti porez na dobiti i dohodak, a koji bi iznosio samo 10%. Radi se o vrlo razumnom rješenju jer tečaj eura u odnosu na dolar nije fiksan i često je padao više od 10% od svog uvođenja.

Propast banka i otpis kredita

Strane banke u našim zemalja nisu u krizi, što nije slučaj s njihovim središnjicama. Neke su već napustile naše zemlje. Na primjer, francuska banka Société Générale, stisnuta problemima kod kuće, rasprodala je filijale s naših prostora.

Postoji mogućnost da građani svoje računa iz stranih i privatnih banaka prebace u Hrvatsku Poštansku Banku koja je u vlasništvu države tj. građana i time zaštite sebe i državu koja, kako smo gore naveli, jamči za uloge do 100.000 €. Strane i privatne banke bi preko noći morale zatvoriti vrata te napustiti Hrvatsku.

Ipak da se ne lažemo i da ne zaboravimo, odgovornost za sve dosadašnje krize je na monetarnoj kreaciji koja, bez obzira na proizvodnju i usluge, stvara monetarnu depresiju u kontinuitetu.

Hoće li se ovo sve ostvariti na ovaj način ili ne, vidjet ćemo, ali krizu nećemo moći izbjeći.

Pošto sam vječiti optimist, na sve gledam vrlo pozitivno. Zatvaranje država će probuditi lokalnu proizvodnju. Zaustavit će se kupovina nepotrebnih stvari nametnutih društvenim pritiskom i reklamama. Za trenutak, dok stroj ne krene iznova po starom, ljudi će se okrenuti sebi i svojim istinskim problemima. Male zemlje su u prednosti u odnosu na velike. Bitno je samo da kriza ne završi ratom. Sve ostalo ćemo prebroditi.


Ekonomska kriza je strogo kontrolirani proces koji uvijek završava ratom

VAŽNA PORUKA ZA LOGIČARE

Vrijeme uvjeravanja prolazi. One koji ne shvaćaju što se događa, treba ignorirati i ne gubiti vrijeme na njih. Poštene, empatične i logične osobe se trebaju okupiti, bez obzira na osobna uvjerenja i svjetonazore. Osim raskrinkavanja, dolazi vrijeme djelovanja brojnim i legalnim sredstvima u gospodarstvu, zdravlju, autonomiji… U protivnom, sve će nas porobiti.

Pitate se što učiniti nakon čitanja ovog teksta? Jednostavno, šaljite i dijelite tekst poštenim, empatičnim i logičnim osobama. Informirajte bližnje o postojanju portala Logično. Priključite nam se na našem Telegram kanalu tako što ćete kliknuti na Vijesti.  Od danas možete komunicirati i pisati nam u Telegram grupi Zajednica. Budimo složni, mudri i jaki.

Svidio vam se članak i
pitate se što možete napraviti?
PODIJELITE ga s PRIJATELJIMA

*Stavovi izneseni u kolumnama su osobni stavovi autora i ne odražavaju nužno stav redakcije portala Logicno.com

Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
153 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
crna guja
Gost
crna guja
1 godina prije

dobar je i vruci grah s mesom i hladni rat nego hladni grah bez mesa a vruci rat zivia hladni rat

guzičetinica
Gost
guzičetinica
1 godina prije
Reply to  crna guja
guzičetinica
Gost
guzičetinica
1 godina prije
Reply to  crna guja

ok – intelligence weforum org – pa klikneš na covid19 i SVE ZNAŠ

guzičetinica
Gost
guzičetinica
1 godina prije
Reply to  crna guja

dakle, svi igraju IGRU.

crna guja
Gost
crna guja
1 godina prije
Reply to  guzičetinica

da li je papa katolik

Jablan u zitu
Gost
Jablan u zitu
1 godina prije
Reply to  crna guja

Prividno jeste .

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije
Reply to  crna guja

Zna papa da je dobitna kombinacija; Bogu se molit,zlu se priklonit.

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije
Reply to  crna guja

Papa je lažni prorok, igrač Kabale

gosca
Gost
gosca
1 godina prije
Reply to  crna guja

Vaš komentar:…jos vam nije jasno. vatikan je na vrhu piramide !.

Kreni
Gost
Kreni
1 godina prije

Signal je dat.

Potres u glavi
Gost
Potres u glavi
1 godina prije
Reply to  Kreni

na 1. april
🙂

basso
Gost
basso
1 godina prije

Ekonomski rat je sigurno u toku,a corona virus je bio samo okidac.Kina,Rusija i jos neke zemlje se vec odavno pripremaju za ovaj scenario,pokusaj preuzimanja svjetskog No.1,sto je do sada bila amerika.Amerikanci odavno znaju da se ove dvije zemlje spremaju da preuzmu svijetsku palicu,ali nisu nista mogli uraditi.Pokusali su ustvari nesto… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  basso

basso ko kaže da nećemo saznati da li virus iz laboratorije ili je prirodno pušten? To je tvoja duboka analiza? A šta bi trebalo da se desi da saznamo istinu o virusu? Koji su to dokazi da bi ih ti prihvatio? Javilo se više naučnika i ispričalo da je virus… Pročitaj više »

Pera
Gost
Pera
1 godina prije
Reply to  Dejan

Procitaj jos jedanput gluposti koje si napisao, pa ces odgovoriti sam sebi : sta bi bilo i kada bi se otvoreno reklo – tko, gdje i kada je ‘patentirao’ virus korone. Znam da smo svi +pod naponom’, ali malo ‘taktologije’ ne bi nam skodilo, zdravlja i ‘cistoce’ radi.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Pera

Pera ako si ocenio da ja pišem gluposti onda veruješ da ti pišeš pametne stvari. A u tvom postu se ništa pametno nije ni pročitalo a i post ti je haotičan pa se pitam šta je pisac hteo da kaže. Hajde uzmi vazduh, smiri se pa taktički i smisleno napiši… Pročitaj više »

Stojzin
Gost
Stojzin
1 godina prije
Reply to  basso

Svaka cast za napisano, ali vodeci policajac sigurno nece predat palicu bez ispaljenog metka. Tog se ja najvise bojim. Ako budu padali, za sobom ce povuci mnoge.

bumbar
Gost
bumbar
1 godina prije
Reply to  Stojzin

“Vodeći policajac” ima nametnika na svom tkivu koji je uzurpirao vlast u SAD-u i u ime SAD-a vodi beskonačne ratove po svijetu. To su bankaroidi, vlasnici FED-a i ostalih centralnih banaka koje nisu u vlasništvu svojih nacionalnih država. Osvješteni američki patrioti žele ih skinuti s vrata, kao i ostali narodi… Pročitaj više »

Patriot
Gost
Patriot
1 godina prije
Reply to  bumbar

Trump kreće u bitku protiv Kabale! Mnogi slobodarski portali pišu da je vojska počela sa masovnim uhićenjima. Pogledaj na portalu Istinom protiv Laži ili na Slobodari članak.. O gašenju interneta… Molimo za pobjedu!

Acrobat
Gost
Acrobat
1 godina prije
Reply to  Patriot

Patriot@ Još nisam vidio boljeg igrača Kabale od samog Trampa. Još u predizbornoj kampanji je u AIPAC -u kazao da će njegova kći od sada rađati Jevreje. Zato je i mogao pobijediti.

Marshal
Gost
Marshal
1 godina prije
Reply to  bumbar

Ja od pocetka tvrdim da je Tramp Putinov igrac, ako Tramp osvoji drugi mandat mislim da ce zajednickim snagama stati zmiji na glavu.

noExcuse
Gost
noExcuse
1 godina prije
Reply to  Marshal

@guest_396677 pa vidis da se sile mraka bore protiv toga od pocetka, njima se Trump nije smia dogodit, to ih je unazadilo godinama, a Trumpu Putin cuva ledja. Ljudi znaju samo 1% ma niti. Mislim da je FED na aparatima, njegova uloga uskoro ce bit marginalizirana , samo tko moze… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
1 godina prije
Reply to  basso

@basso Bilo bi mi jako drago kad bi se tvoje želje kako si ih naveo u tekstu ostvarile. Pa mislim i večini stanovništva na ovoj planeti. Ali svi vi zaboravljate da imate posla s jednom super silom. Iako joj je moć u nedvosmislenom opadanju, ne ide to preko noći. Nisu… Pročitaj više »

Pero
Gost
Pero
1 godina prije
Reply to  Sparkling

Nece Izrael pustiti uzde ovoj trojci, zaboravite to.

noExcuse
Gost
noExcuse
1 godina prije
Reply to  Pero

Nece ga se ni pita.

basso
Gost
basso
1 godina prije
Reply to  basso

Mislim da vise i nije vazno da li je virus covjecijom rukom napravljen ili je majka priroda umijesala prste.Amerika u ovoj situaciji ne moze nista napraviti,ako se ispali metak to ce biti u samoj americi koja vec odavno ima unutrasnje napetosti.Tramp nije spreman na samounistenje,zeli spasiti sto se spasiti moze,zato… Pročitaj više »

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  basso

basso I te kako ima veze sa FED-om. FED je danas još uvik najjača institucija na svitu, jača i od američke vojske sa kojom upravlja. Trenutno je tako, šta će bit u budućnosti ja neznan.

guzičetinica
Gost
guzičetinica
1 godina prije
Reply to  basso

basso Sve je u planu svjetskog ekonomskog foruma. možeš to pročitati na njihovoj stranici. interaktivna je. klikaj malo po toj baš čudnoj slici sheme organizacije SVEGA I NA SVIM NIVOIMA (izgleda, dakle, upravo kao korona virus??) i otkrit ces 200-tinjak slojeva organizacije. do detalja.. dakle, ljudi, na njihovoj stranici… ništa… Pročitaj više »

woerfvnqwefrnwierfniuqenrfuqerfqew
Gost
woerfvnqwefrnwierfniuqenrfuqerfqew
1 godina prije
Reply to  guzičetinica

Dobro vidiš.

Mrčikola
Gost
Mrčikola
1 godina prije

Subaru,Subaru, Sunce li Ti Nostradamovsko. Naklon….a što reći.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije

Reset se sprema i to u režiji elite a spremni za odstrel će biti narodi širom sveta. Ulazimo u doba globale diktature. Elita je krenula da sprovodi agendu 2030. Ova pandemija je mogla da se iskoristi u svrhu pravde i istine, odnosno da Putin i Siđiping zajedno izađu i objave… Pročitaj više »

Vuk
Gost
Vuk
1 godina prije
Reply to  Dejan

fino si to objasnio Dejane

žrec
Gost
žrec
1 godina prije
Reply to  Dejan

Gluposti. Drži se ti Aye radije.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  žrec

žrec
vrlo glup komentar ali od tebe se to i očekuje. A opet ja ovde iznosim svoja iskustva i podelim neka svoja znanja sa drugima. A tvoj doprinos je nikakav a voliš da provociras. Jadan si

Pera
Gost
Pera
1 godina prije
Reply to  Dejan

@Dejan Ž. Ocigledno je da te podrzava ‘admin’ : ja sam ti dao ‘minus’ i istog trenutka je on udari 7 ‘pluseva’ . Nije potrebno objasnjenje za malu djecu. Voema si uobrazen , uz to bezobrazan i vjerovatno mislis da ti ‘vanzemaljska’ iskustva daju pravo da svima pametujes. Djete, pamet… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Pera

e ovo je prava teorija zavere, Pera mi dade minus i ja istovremeno dobih od admina 7 pluseva. Moram da popričam sa adminom da ne bude toliko providan već da mi odsad daje po jedan plus na svakih sat vremena. Šta sve neću da pročitam ovde. Pero smešan si kao… Pročitaj više »

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Pera

Pero, dok ti uđeš na tekst, isčitaš ga zajedno sa komentarima, drugi ljudi čine to isto i ocenjuju. Kako mnogo ljudi dnevno poseti ovaj portal. Mnogi u isto vreme, na istom članku. Kad ti oceniš komentar, on pokaže stanje od momenta tvog ulaska na stranicu, tj. sve one pluseve i… Pročitaj više »

žrec
Gost
žrec
1 godina prije
Reply to  Dejan

Dejan, kad neko nadrobi hrpu gluposti kreiranih isključivo u vlastitoj mašti, ne da mi se ići u nikakve debate. Samo ukratko, na jednu istinitu “teoriju urota” idu jedno pet lažnih. U ovo vrijeme sigurno i više. Tvoje je da uspiješ razaznati istinu od ubačenih poluistina i da ne spamaš komentarski… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  žrec

žrec
sve što si meni rekao važi i za tebe

Neće
Gost
Neće
1 godina prije
Reply to  Dejan

Ja bi svu tu elitu poslao na radne akcije, recimo pruga Šamac-Sarajevo, ili Brčko-Banovići, onda im više takvo što neće pasti na pamet.

SamoPitam
Gost
SamoPitam
1 godina prije
Reply to  Neće

@neće
Rad je stvorio čovjeka, a nerad gospodina.

Jurica
Gost
Jurica
1 godina prije
Reply to  Dejan

Sve što si napisao je manje-više istina, ali ja sam ipak optimist po pitanju rješenja ovog zakuhanog sranja od strane elite. Nekako mi se čini da nisu baš svi moćnici svijeta članovi te elite, kao što nisu ni pod njihovom kontrolom. Strpimo se još koji mjesec, ovo je tek početak… Pročitaj više »

noExcuse
Gost
noExcuse
1 godina prije
Reply to  Dejan

Nebi se slozia, Mislim da gledamo meč, Putin & Co.vs NWO. I da ce lagano dobit u jaketu NWO. NWO vec 50 godina pokusava uspostavit tehnokraciju, ali nikako ne uspijevaju. Danas je jako puno osvještsnih ljudi, informacije se prošire i prije nego se stignu cenzurira vec su na whatsupu, viberu… Pročitaj više »

Sparkling
Gost
Sparkling
1 godina prije

Dokle god imamo jednog neodgovornog hegemona kojemu iza leđa stoji FED s svojim beskrajnim štampanjem $, ništa se bitno ne može i neće promijeniti. A ako se to promijeni na način da država počinje kontrolirati FED, onda budite sigurni da bez rata (možda samo unutarnjeg) ne može proči. A pošto… Pročitaj više »

Vuk
Gost
Vuk
1 godina prije
Reply to  Sparkling

Tako je Sparking

posmatrac
Gost
posmatrac
1 godina prije
Reply to  Sparkling

-..da države koje budu imale viziju da svom stanovništvu obezbijede sve osnovne namirnice iz vlastite proizvodnje u vrijeme recesije koja dolazi, imat će velike šanse da prođu s neznatnim “ozljedama”, Sto znaci da cu ja biti u onoj drugoj grupi koji ce biti ozbiljno povredjeni(ozlijedjeni). ..bem ti zivot, sto sam… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  posmatrac

Ajd ne beri brigu, netko ce se vec pobrinuti da ti pomogne,tako se mora ,jer da nebude ona nakraju nikoga nije bilo da pomogne meni,2WW kako je Njemac morao da zavoli Naciste.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije

Like za tekst.

Alen
Gost
Alen
1 godina prije

Ako se ide na reset , ali stvarni reset a ne kozmetički koji bi se vratio kao bumerang , kao sto se vraća i onaj iz 2008 , inda se definitivno mora mijenjati kompletan monetarni sistem zasnovan na štampanju papira i neiphodno je uvesti zlatni standard.. Sve ostalo su šuplje… Pročitaj više »

Hogar
Gost
Hogar
1 godina prije
Reply to  Alen

Potpuno se slažem, koliko to vredelo. “Elite” su uhvaćene spuštenih gaća a razlog što se iza scene domunđavaju nije nikakva svetska zavera da nas porobe već što nemaju pojma šta da rade. Hteli bi da sačuvaju guzice a nisu sigurni kako. Svetska elita je i UN, i EU i MMF… Pročitaj više »

Alen
Gost
Alen
1 godina prije
Reply to  Hogar

Dobro rečeno hogare..

Dalibor milohnic
Gost
Dalibor milohnic
1 godina prije
Reply to  Hogar

Zaboravio si i svjetsku zdravstvenu organizaciju

Neće
Gost
Neće
1 godina prije
Reply to  Alen

Gasi struju, idemo na reset.

Jurica
Gost
Jurica
1 godina prije
Reply to  Alen

Može malo pojašnjenje oko tog zlatnog standarda nama koji smo laici po pitanju ekonomije? Uvijek se spominje taj zlatni standard koji je vrijedio prije uvođenja petrodolara sedamdesetih godina 20. st. i da je dotad svaka država mogla imati u opticaju novca (papira) koliko je imala podloge u zlatu (ispravite me… Pročitaj više »

neznanac
Gost
neznanac
1 godina prije
Reply to  Jurica

Tako je Jurica…Apsolutno je štetno implementirati zlatni standard…
Ukupna količina radova, roba i usluga u nekom određenom vremenu treba biti podloga za novac uz
malo veću monetarnu masu,odnosno beskamatni deficit

mislim
Gost
mislim
1 godina prije
Reply to  Alen

ali da se to htjelo to bi bilo uradjeno i prije korone …
nije moglo prije korone jer ja mislim ovakio ti onako
a sad smo svi jednaki

gost
Gost
gost
1 godina prije

A možda je odgovor puno jednostavniji a to je da mogućnost da se jako brzo broj žrtava korone može znatno multiplicirati i predstavljati 50% od svih umrlih od svih mogućih razloga 🙂

Sparkling
Gost
Sparkling
1 godina prije
Reply to  gost

@gost
Isprali su mozak mnogima s koronom. Osvjestite se. Korona je mala beba naspram onoga što će se ekonomski dogoditi svima nama.

pera lozac
Gost
pera lozac
1 godina prije
Reply to  Sparkling

Ziva istina ali jbg burazere u Italiji deluje kao da se neumire niodcega drugog samo korona,korona i opet korona.

Alen
Gost
Alen
1 godina prije

Btw , konačno da se počelo pisati na Logično o šumi iza korone , bravo gazda , nastavite u tom pravcu..

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Alen

btw
a komentatori koji pišu o šumi iza korone već danima i nedeljama se ne računaju… Je li Alene šta znaju komentatori… bitno je ono što napišu gazde…

Alen
Gost
Alen
1 godina prije
Reply to  Dejan

Ko je to pisao o šumi ? 99% komentara se odnosilo samo na koronu .. Babić se jučer vrstio u vinklu a evo i s ovim tekstim P.J. tek otvara temu.. Njihovo je da otvore širom oči i da skeniraju šta se dešava iza korone a mi komentatori smo tu… Pročitaj više »

Bezuhov
Gost
Bezuhov
1 godina prije

Bas sam razmisljao o ovom drugom secnariju, o sporom i dugorocnom resetu, to bi verovatno pretpostavljalo uvodjenje elemenata planske ekonomije, sto znaci u krajnjoj instanci komunisticke i socijalisticke ideologije. Nacionalizacije i drzavni nadzor nad strateskim privrednim granama i subjektima,pre svega u energetici . Nacionalne banke i stampanje novca u drzavnom… Pročitaj više »

Hogar
Gost
Hogar
1 godina prije

Sve ove teorije zavere su vrlo zabavne ali mislim da nemaju veze sa stvarnošću (da ne kažem pameću). Nikad ne pripisujte zlobi ono što se lako može objasniti nesposobnošću. (edit) Svetske “elite” su *nesposobne*. To je gomila odrtavelih (mada zlih) staraca i starica koje se oslanjaju na palamuđenje raznih umišljenih… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Hogar

Danas? Sve!
Trećina bi pukla ko sijalica pod opterećenjem nakon 20 dana offline.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Hogar

Hogar
biće dana…a nas biti neće…no tu je reinkarnacija pa ćemo opet iz početka 🙂

Hogar
Gost
Hogar
1 godina prije
Reply to  Dejan

Ovakvi kakvi smo… ne znam koliko bi to bilo tragično. Nema nas po ulicama 15 dana a životinje se već vraćaju u gradove. Natera te da se zamisliš da li je ljudska rasa baš toliko bitna. Da se ogradim, nisam nikakav eko-ratnik, samo konstatujem da je najveći problem za ekosferu… Pročitaj više »

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Hogar

Bravo, Hogar. Za sve napisano.

Dalibor milohnic
Gost
Dalibor milohnic
1 godina prije
Reply to  Dejan

Zato treba krenuti tunelom prema maraku a ne prema svjetlu kako nas uce i subliminarno usmjeravaju. Jer znamo tko nosi svjetlo jeli?!

mislim
Gost
mislim
1 godina prije

lucifer

tiami
Gost
tiami
1 godina prije
Reply to  Hogar

….kaze covjek iz kucnog pritvora?

Pero
Gost
Pero
1 godina prije
Reply to  Hogar

Njemacka i Hitler, ako bas zelis da ti se navede.
Nikada, u povijesti covjecanstva nije covjek bio sretniji u svojoj zemlji nego njemac pod Hitlerom.
Jel bila politicja drzava? Pa je, kada imas protivnika koji vreba na svakom koraku.

Tink
Gost
Tink
1 godina prije
Reply to  Hogar

Hogar, znate nije sloboda da mozete j. bati meter predsedniku drzave koji se ionako ne pita za nista, ili glasati na izborima koji ne donose nista novo ili lutati po svetskim turistickim destinacijama i praviti selfije. Cesto je slobodniji onaj u okovima od onog vani.

Becki
Gost
Becki
1 godina prije

U vecini napisanog ima smisla. I osobno sam optimista i razmislajm ili zelim da je sitaciju moguce razrijestiti kao u clanku. Ali na drugu stranu pesimisti trebamo biti ne zbog istinitih teorija urote i sl. nebuloza vec upravo suprotno jer je 99,8 % populacije debilno na zdrave oci. Veliki dio… Pročitaj više »

The Beatles
Gost
The Beatles
1 godina prije

Da elita, kad se spomene ta riječ nama se već tresu gaće, ali nisu oni baš tako jaki kako se predstavljaju. Gledam ovu predstavu od koronavirusa kao da je režira dijete iz osnovne škole, toliko propusta, ishitrenih reakcija, smiješnih vijesti, vidim da po internetu kruže iste slike koje su navodno… Pročitaj više »

Mölltaler
Gost
Mölltaler
1 godina prije
Reply to  The Beatles

Nisu oni smotani i nesposobni nego se nemaju potrebe više truditi. Ovce ionako vjeruju onom što vide na tv. Zašto bi se trudili fotošopirati 500 slika bolnica iz cijelog svijeta ako 5-6 slika obavlja posao. Ljudi su jednostavno racionalni.

Piretis
Member
Piretis
1 godina prije

Armagedon je sigurno pred nama. Ako zanemarimo filmove i knjige koji se prodaju koristeći ovaj pojam i pogledamo otkuda nam taj pojam i što znači (a pojam je iz Ivanovog Otkrivenja) jasno je da nikakva pandemija ili financijska kriza nisu i ne mogu biti okidač za ovaj događaj. Dakle, gospodarstvo… Pročitaj više »

asdfgh
Gost
asdfgh
1 godina prije

Corona je samo sredstvo, cilj je veliki reset.

Vidux
Gost
Vidux
1 godina prije

Sve je to jedan osmišljen scenarij dok ljudi šute prihvaćaju novi poredak iznad njihovih glava događa se presedan u svijetu ljudskih prava .što je laž veća to če ljudi bolje vjerovat a onaj tko govori istinu bit če proglašen budalom .

Mate
Gost
Mate
1 godina prije

Naravno! Ali tek nakon masovnih ovrha kada ljudi budu spavali po ulicama i kada banke ovrše SVE što mogu. E tada se sve resetira i počinje na novo ali po još gorem scenariju od sadašnjeg. Pa tko bi pametan pomislio da će banke djelovati kao altruisti to jest da neće… Pročitaj više »

tedi
Gost
tedi
1 godina prije
Reply to  Mate

A zamisli,mozda ce bas sad bankari biti oguljeni do gole koze,zar mislis da se to ne bi moglo dogoditi?
Rusija vise ne kupuje zlato vec ga daje u prodaju? Zasto.

mislim
Gost
mislim
1 godina prije
Reply to  Mate

niko neče na ulicu

Abe 04 RemiLou
Gost
Abe 04 RemiLou
1 godina prije

Istina, skoro nitko više nije iskren i umoran sam od toga. Ima još prijatelja, ali kad se umiješa neki interes.. Ili gdje je poslovni ili službeni odnos, tu se trguje informacijama, pozicijom.. za razne vrste profita.

Batina
Gost
Batina
1 godina prije

Zanima me sto urednistvo i komentatori misle o ulozi Bill Gates-a, i poveznicu njegove fondacije sa Event-om 201, GAVI-em, i Agendom ID2020. Ukoliko neko nije upoznat s ovim terminima proguglajte, proucite njihovu medusobnu isprepletenost i firme koje su “Founding partners” GAVI-a i ID2020. Na ovaj komentar bih samo dodati jos… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Batina

Batina
komentatori su danima unazad pisali o Bill Gatesu i eventu 201 i svim vezanim dogadjajima uz to.

Batina
Gost
Batina
1 godina prije
Reply to  Dejan

Nisam popratio. Pa eto ako ko ima volje nek napise svoje misljenje. Prvenstveno me zanima misle li da sve te “promjene” koje se spremaju imaju za cilj sacuvati nas od toga da se medusobno poubijamo i unistimo planetu do neprepoznatljivosti, ili im je za cilj nas totalno porobiti.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Batina

Evo ja ću ti reći moje lični moišljenje u najkraćem… virus je elita pustila kao vid rata protiv čovečanstva. Cilj je uspostavljanje mnogo veće kontrole nad ljudima a kao kruna svega je čipovanje ljudi. Sve sam ja to opširno pisao u ranijim postovima. Čipovanje ljudi nije samo zbog praćenja ili… Pročitaj više »

mislim
Gost
mislim
1 godina prije
Reply to  Dejan

Dejane odavno smo mi marionete

otpisani
Famed Member
otpisani
1 godina prije
Reply to  Dejan

Dejan Dobro, a kako misliš da će nas čipovati, na silu, na prevaru, ili ćemo ih mi sami tražiti da nas čipuju?… ne kužim? (prisilno, masovno čipiranje stada bi moglo izazvati stampedo u kome bi pastiri mogli nastradati ?) Mislim da je čipiranje (ipak) već malo zastarjela tehnologija. Do momenta… Pročitaj više »

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  otpisani

otpisani Aj daj umisto da se odma ideš kontreštavat najprij razmisli malo. Jeli se spominje helicopter money, je, šta triba napravit oni koji oće dobit tu lovu na račun . . . aj promisli malo umisto kad pročitaš bilo koji komentar odma ideš u destrukciju . . . čipiranje ne… Pročitaj više »

otpisani
Famed Member
otpisani
1 godina prije
Reply to  Moreno

Moreno Ja sam samo postavio pitanje Dejanu i izrekao svoje mišljenje a tebe nisam vukao za pogani jezik -“aj promisli malo umisto kad pročitaš bilo koji komentar odma ideš u destrukciju . . . ” Što ti ovim svojim komentarom misliš postići ? …možda da ispadneš mislečiji od mene ?… Pročitaj više »

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  otpisani

otpisani Vidi, samo san primjetija kako ideš bez veze pitat kako će se to čipirat . . . a znan da nisi toliko glup pa da neznaš . . . samo je kontreštavanje bilo jače od tebe i nije ti dopustilo promislit prij nego počmeš pisat . . . Svrha… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  otpisani

Otpisani čipovanje je tek u povoju a ti već kažeš da je to prevazidjena i zastarela tehnologija? Ti manje invazivni i efikasni načini postoje i sada a to su novac, medijska propaganda, lažno učenje o svemu i svačemu, sistem vrednosti koji je potpuno izikrenut od ljudskog. A čipovanje ide prvo… Pročitaj više »

CAN
Gost
CAN
1 godina prije
Reply to  Batina

@Batina
Imaš link o zakonu koji je već usvojen u svezi tvojih pitanja i teme,na službenoj stranici eu parlamenta, ili preleti komentare od jučer prekjučer,pa nađeš cijeli dokument,pdf.

fićo
Gost
fićo
1 godina prije
Reply to  Batina

ovo drugo..vrlo jednostavno!

Jurica
Gost
Jurica
1 godina prije
Reply to  Batina

Uredništvo vjerojatno o ovome neće puno pisati jer spada u jaču teoriju zavjere, a to ipak još nije društveno prihvatljivo, čak ni među čitateljima Logičnog

Moreno
Member
Moreno
1 godina prije
Reply to  Jurica

Jurica Bull shit, koja teorija zavjere je Event 201 koji se dogodija i svi to vidili . . .

L. R.
Admin
Famed Member
1 godina prije
Reply to  Jurica

Poštovani Jurice,

Pisali smo o Bill Gates puno, samo morate potražiti.

Evo jedne vrlo interesantne:

https://www.logicno.com/hrana-zdravlje/misterija-kineska-epidemija-a-mozda-i-nije-njihova-cija-je-onda-i-stoji-li-netko-iza-svega-mozda-idemo-vidjeti.html

S poštovanjem

Stock
Gost
Stock
1 godina prije

Bravo Petre! Ja sam jedan od onih koji na sve ovo gledaju ruzicastim naocalama, a da ni sam ne znam zasto. Nemam apsolutno nikakave podatke, informacije ili nesto slicno sto bi bilo razlog tome. Osim… da jednostavno osjecam, koliko god to glupo bilo, da se sve ovo desava u cilju… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Stock

Stock
Pitaš šta to istina menja u suštini? I iz toga proizilazi za tebe da istina ništa ne menja i da nije ni bitna?

Stock
Gost
Stock
1 godina prije
Reply to  Dejan

Ko je kriv-ko je prav sam napisao, ne zeleci ulaziti u filozofske rasprave o istini. A danas Dejane, necemo dobiti tu informaciju o krivcu tako da i tebi preporucujem da svu svoju pozitivnu energiju utrosis na pozitivne stvari. Samo to sam zelio reci. A ako ti, kojim slucajem, dodjes do… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Stock

Stock prvo veruj samom sebi. Istina je u tebi. Istina je u nama samima davno je rečeno. Glavni krivac je nadnacionalna elita, satanistički kult koji upravlja ovom planetom hiljadama godina. Kako to znam? na osnovu raspoloživih informacija i sklapanja mozaika. Kakav bi ti dokaz hteo pa da te uveri da… Pročitaj više »

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  Dejan

Svi mi, nesposobni da se odupremo sopstvenim egzistencijalnim ili drugim racionalnim i iracionalnim strahovima, robovanju svojim nagonima, smo odgovorni za sve što nam se dešava u životu. Bilo na ličnom ili kolektivnom planu. To večito upiranje prstom u druge, prebacivanje odgovornosti na druge, ne shvatanje da smo mi odgovorni za… Pročitaj više »

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Helena

Helena potpisujem svaku tvoju reč.

mislim
Gost
mislim
1 godina prije
Reply to  Helena

bravo Helena močan je putin močan je tramp moćan je xiping močni su mnogi,viš ili manje. kako da sve te močnike natjeraš da se ponašaju “razumno” pa čak se dogovaraju što će i kako će preko telefona.? pa korona virusom! plus pošto svi današnji gurui govore da nemoš mjenjati nikog… Pročitaj više »

Helena
Gost
Helena
1 godina prije
Reply to  mislim

Svi se mi menjamo kroz ceo život i fizički i duhovno. Samo što neki to čine nekontrolisano, neki smisleno. A sa tim se menja i svet.

Dejan
Gost
Dejan
1 godina prije
Reply to  Helena

A pitam se koji je ovaj jado & bedo koji je dao Heleni minus na tako odličan komentar

Alex
Gost
Alex
1 godina prije

Spas će biti i opet u coroni…Ako makne koju milijardu ljudi sa ovoga svijeta😂😂😂

otpisani
Famed Member
otpisani
1 godina prije
Reply to  Alex

Alex
Ne vidim logike u tamanjenju ljudi jer bi ti ljudi, uz dobru organizaciju, bili puno korisniji kao živi.
…možda se sada upravo dešava globalno organizacijsko preslagivanje (na bolje)… pa sam po pitanju toga blizak razmišljanjima @Stocka i ovoga dolje @ Mozarta.

Mozart
Gost
Mozart
1 godina prije

Uhvatite se sela i bliske proizvodnje hrane, manite se turizma i bazena jedno ljeto puno turista drugo ljeto puno virusa u bazenu. Ostavite se cijelodnevnih ispijanja kava po kaficima,kladionicama, stanga barovima. Disite u prirodi i sa prirodom. Stari americki indijanci su bili geniji i imali su harmoniju sa majkom prirodom… Pročitaj više »

woerfvnqwefrnwierfniuqenrfuqerfqew
Gost
woerfvnqwefrnwierfniuqenrfuqerfqew
1 godina prije
Reply to  Mozart

Tvoje rijeći su ko Mocartova glazba.

asdfgh
Gost
asdfgh
1 godina prije
Reply to  Mozart

Da … samo dok nije došao pijanac s mitraljezom, indijanska plemena su međusobno ratovala i sami sebi remetili ovu idilu koju ti opisa.

Spektator
Gost
Spektator
1 godina prije

Maske su pale i teško će SAD-VB spriječiti da EU ne shvati tko joj je prirodni partner i skine Rusiji sankcije. Ako se to ne desi onda smo u velikom problemu.

Psihijatar
Gost
Psihijatar
1 godina prije

Kada Ljudi gledaju samo zlo I crno…
Ne mogu prihvatili da drugi nisu Takvi. ..

Uno
Gost
Uno
1 godina prije

🙂

shumadinac
Gost
shumadinac
1 godina prije

Reseta će biti. Iako sam napisao tekst na tu temu kasnije sam shvatio da nemam pojma kako će to ići. Za svaku varijantu imam realne kontraargumente. Uostalom, logično je da bude na način koji će sve da nas iznenadi – pa i nas koji mislimo da znamo više. Ova pomoć… Pročitaj više »

Bluebird
Gost
Bluebird
1 godina prije
Reply to  shumadinac

Ako Trump uspije, Amerika više neće ratovati u cijelom svijetu.
Ako Trump ponekad učini suprotno, to znači da štiti svoj manevarski prostor.
Trump zna da Amerika nema drugog izbora.

otpisani
Famed Member
otpisani
1 godina prije
Reply to  shumadinac

shumadinac Kada bi u cijelu priču uključio stvarne vladare planeta i ljudskog stada (nazvati ću ih “Entitet” jer “Bogovi” bude averziju;), tada bi ti sve postalo logično i objašnjivo. Mnogo sam puta ovdje iznosio moje viđenje za koje nemam materijalnog dokaza ali imam čvrstu vjeru i viziju. Dakle, taj Entitet… Pročitaj više »

Komentar
Gost
Komentar
1 godina prije
Reply to  otpisani

Otpisani,apsolutno si u pravu…da ti samo malo izbrusim viziju,entitet ,kako ga ti nazivaš,pokrenuo je ovo sve na planeti Zamlji otprilike prije 200 godina,nešto manje..a polovinom ovog stoljeća će se sve završiti( što neznači da će toliko dugo ovo što je sada trajati,već za 7 godina od sada, na Zemlji neće… Pročitaj više »

Pi-zdro
Gost
Pi-zdro
1 godina prije
Reply to  otpisani

bravo za komentar-tesko pojmljivo nekima kojima SZ strune dnk nesvjesno skroz sprzena..

CAN
Gost
CAN
1 godina prije

Nema nazad. Zašto?. Zato što je globalni ulog,all in. Par glavonja je skontalo da zvijezde stoje dobro za akciju,a “migracija svijesti ” dovedena u bezsvijesno stanje pojedinca u masi. Hoćemo li svi stati na stranu pobjednika,kako vrijeme prolazi? Bar pokušati,spasit se k’o riba na suvom… Bit ćemo zaštićeni od neprijatelja(susjeda,rodbine,… Pročitaj više »

Anica Rendulic
Gost
Anica Rendulic
1 godina prije

OVAKVE INFORMACIJE SU VRLO KORISNE I INTERESANTNE – ZA RAZMIŠLJANJE – BEZ OBZIRA KOLIKOGOD ONE BILE LAŽNE ILI ISTINITE…

Anica Rendulic
Gost
Anica Rendulic
1 godina prije

Ovakve informacije su vrlo korisne i interesantne za razmišljanje – bez obzira kolikogod one bile lažne ili istinite…

Derim
Gost
Derim
1 godina prije

I šta je sad autor zaključio? Šta i zašto je Rusija poslala, to što je poslala, ako je poslala, u SAD?

Kkk
Gost
Kkk
1 godina prije

Poslije ovog rata na prijestolje svijeta doci ce jedan plemenit i dobrodusan ridji coek.On ce biti duga vijeka i vladace sve do smrti svoje od Boga date. Tarabici.

jean valjean
Gost
jean valjean
1 godina prije

Prvi april!! Hahhahaja.. dobra 🙂

Ringo10
Gost
Ringo10
1 godina prije

Itar Tass javlja da će Institut u Novosibirsku razviti lijek iz krvi izlijičenih za 30 dana

https://tass.com/science/1138593

To bi bilo fenomenalno

Je li to ono što je Putin najavljivao prije 10tak dana da će se ovo sve završiti za dva do tri mjeseca..

On nešto zna ili …

Kkk
Gost
Kkk
1 godina prije

A znas li ti kume sta je ljudska pamet prema volji i znanju Bozijem?To nije ni jedna kap vode u najvelikackijem moru! Tarabici

woerfvnqwefrnwierfniuqenrfuqerfqew
Gost
woerfvnqwefrnwierfniuqenrfuqerfqew
1 godina prije

Eto ne spomenu ja jučer Petra, dođe nam i on u goste…………

Son of Alerik
Gost
Son of Alerik
1 godina prije

Dobar tekst. Napisan samo na osnovu promatranja stvari oko sebe. Šteta što u njemu nema i insajderskih informacija do kojih je autor možda mogao doći preko logičnoga. Da je ovo presedansko zatvaranje granica i doslovno zatvaranje ljudi u njihove stanove, kuće, gradove, otoke i to u cijelom svijetu napravljeno zbog… Pročitaj više »

Argamedon
Gost
Argamedon
1 godina prije

Dobra analiza ali posto nemam dovoljno informacija sto se u srcu moci dogada mozemo samo pretpostavjati Podimo od cinjenice da navece korporacije drze silu koja vlada svijetom i da im je to izvor snage i moci . (Pretpostavka) Posto je ta sila krenula i na Putina a i na Trampa… Pročitaj više »

Armagedon
Gost
Armagedon
1 godina prije
Reply to  Argamedon

Update…. moram dodat , da posli skoro 24 sata od kad sam pisa ovaj komentar , slusam doktora iz Amerike koji kaze da je pocetak kraja Korone virusa ….pronasli su nacin kako je zautavit …A rat izmedu Trampa i demokrata danas je nastavjen i izgleda da ide tako daleko ,… Pročitaj više »

Joža
Gost
Joža
1 godina prije

Ja sam optimist! I za svake kiše posije sunce! Budimo iskreni, ovo nam je svima trebalo! Ljudi su se posvetili svojim obiteljima, priroda i životinje su zaživjele…shoping centrovi su prazni…mir i tišina… Ali ne…opet su nam krive elite, masoni, sotonisti, samo mi ne…mi smo žrtve! Dobro, možda i jesu…ja ne… Pročitaj više »

Mercury
Gost
Mercury
1 godina prije

1.) “…shvatimo kako je gospodarski kolaps pred vratima…” Kako se onda u tu sliku uklapa Naftni rat koji je Rusija objavila usred pandemije, ako oni odjednom surađuju? 2.) “Odjednom se novac pojavio u “izobilju”” – ništa čudnoga. Kvantitativno popuštanje nije uspjelo pogurati inflaciju i ovo može biti samo malo drugačiji… Pročitaj više »

Derim
Gost
Derim
1 godina prije

Ako bude reseta sigurno neće biti hotimični. Zamislite da cijeli dan nešto radite na kompjuteru i odjednom stane, zaglavi se. Ako se resetira ode sve u 3PM. Sve probaš da ga odglaviš ali ne ide. Zoveš Peru, nisi nešto dobar s njim ali zna s kompjuterima. Pero je dobar, hoće… Pročitaj više »

tutlek
Gost
tutlek
1 godina prije

I šta da sad radi mali čovjek u iščekivanju globalnog reseta? Recimo netko ko ima 30000E ušteđevine u jednoj zapadnoj (austrijskoj banci), nešto dionica HT-a i nešto ušteđevine u trećem mirovinskom stupu. Da li globalni reset uključuje i gubitak/brisanje svega ovoga preko noći? Šta raditi?…da li dići lovu iz banke… Pročitaj više »

StaniMalo
Gost
StaniMalo
1 godina prije
Reply to  tutlek

Država ti pokriva do 100.000 €. Drži novac u domaćoj banci i mirna Bosna.

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije
Reply to  StaniMalo

Drzi novac pod jastukom…i miran san

tutlek
Gost
tutlek
1 godina prije
Reply to  StaniMalo

StaniMalo to vjerojatno vrijedi ako tu ili tamo kihne neka banka. U tom slučaju država može pokriti tih par štediša. Ali ako kihne čitav sustav, uključujući i sve banke, kako banke majke, tako i njihove kćeri koje posluju u RH, čisto sumnjam da tu i dobri Bog može pomoći, a… Pročitaj više »

Bosanac
Gost
Bosanac
1 godina prije
Reply to  tutlek

Ko ima zemlju moze nesto posadit u nju, ko ima pare moze ih brojat ako su kod njega

POVEZANE VIJESTI

Izbornik