Upozorite javnost širom svijeta na ozbiljni državni kriminalitet i njegovo prikrivanje

Koronavirus
16 komentara

Po mom mišljenju, a iskusan sam liječnik, nikada nije bilo (i još uvijek nema) nikakvog medicinskog opravdanja za ekstremne mjere poduzete širom svijeta, u ime jednog jedinog neznačajnog koronavirusa (koji nikada nije bio nov, kako se tvrdi).

Navodna sadašnja pandemija uvijek je navodno bila medicinski problem. Liječnici su obučeni (ili bi trebali biti) za rješavanje medicinskih problema.

Potrebne su godine intenzivnog treninga i iskustva kako bi se izradili kompetentni liječnici. Činjenica da su liječnici izbačeni iz slike (i da su sramotno dopustili da postanu tehnološki višak) u rješavanju medicinskog problema govori vam sve što trebate znati što je uslijedilo.

Pravilnu medicinsku praksu namjerno su iskvarili političari i pseudoznanstvenici, a nastali kaos, zbunjenost i strah (uz zloćudnu pomoć psihologa u ponašanju) izravna su posljedica toga.

Sada javnost nije u stanju razlikovati dobre i loše znanstvenike.

Vjeruju političarima, kojima do nedavno nisu vjerovali!

Jedini ljudi koji su sposobni izvesti (i osposobljeni su za izvođenje) javnost iz Stockholmskog sindroma, kognitivne disonance, posttraumatskog stresnog poremećaja, teške depresije (izaberite) koja je rezultat dulje od godinu dana teške psihološke torture propagandom straha i “Samovolje” (namjerno stvaranje zabune s pomiješanim porukama itd.) su iskreni liječnici.

Javnost očajnički želi vjerodostojan izlazak iz ovog očitog pseudo-medicinskog kaosa. Javnost će vjerovati liječnicima za koje smatraju da su iskreni i slijedit će njihov primjer.

Liječnici imaju etičku dužnost osigurati to vodstvo, a hitno liječnici moraju zaustaviti program cijepljenja podizanjem alarma – ponovno. Ogroman broj smrtnih slučajeva zbog “cjepiva” i prijevara / zataškavanje što odsutnost postmortema tako očito čini.

Pozitivan PCR test koji se nikada nije poistovjećivao sa „slučajem“, a „smrtni slučajevi“ su na prijevaru stvoreni krivotvorenjem smrtnih listova, kako bi se prestrašilo stanovništvo, kako bi uzelo opasno, neadekvatno testirano cjepivo na genskoj osnovi, koje je bilo neučinkovito i koje im nije trebalo tijekom navodna izvanredna situacija koja očito nije bila hitna situacija (Ioannidis).

Uvijek se sjetite prijevare WHO-a s pandemijom svinjske gripe iz 2009. godine. Koliko razumijem, tu je epizodu medicinskih gluposti zaustavio gotovo sam liječnik, dr. Wolfgang Wodarg, koji je nakon toga iznudio službenu istragu u Vijeću Europe koja je uredno utvrdila da je WHO kriv po optužbi za prijevaru. Svi su zaboravili!!!

Suočen s eklatantnim širokim odsustvom uobičajenih zaštitnih mjera i transparentnosti i krajnje razine prisile, mislim da liječnici moraju zaključiti (iz najboljih podataka kojima raspolažemo) da se masovno ubojstvo od strane država i njihovo zataškavanje, odvija širom svijeta i da će se nastaviti.

U takvim lošim okolnostima, mi liječnici imamo profesionalnu i etičku dužnost da hitno upozorimo javnost na izuzetno ozbiljnu državnu kriminalnost, koja je u tijeku.

Teret dokazivanja leži na državama, koje moraju dokazati da griješimo.

To neće moći učiniti jer su sa zločinačkom namjerom prikrivali masovna ubojstva sustavnim prikrivanjem i uništavanjem dokaza o masovnom ubojstvu.

Dolazi do točke kada ogroman broj lažnih oslobađajućih izjava ukazuje na namjeru počinjenja kaznenog djela.

Puno se toga još može reći, ali ovo su moje početne, pomalo užurbane misli.

CovidKoronavirusPCRwho
Pretplatiti se
Obavijesti o
16 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
RENEW
2 godine prije

En kaj se dogaja z varnostjo cepiv? ttps://www.openvaers.com/covid-data

RENEW
2 godine prije

Prav nobenih dolgoročnih raziskav. Veliko sreče ovce rabile jo boste. ttps://www.thailandmedical.news/news/new-published-study-by-researcher-from-mit-warns-about-possible-consequences-from-covid-19-mrna-vaccines-a-must-read-for-all

2 godine prije

Neko namerno kreira haos!
Taj i računa na reakciju savesnih lekara jer će pojačati pritisak preko MSM i političara i tako stvoriti još veći haos.

Vrlo neobična i teška situacija – ako se krene na osvešćavanje naroda (mislim na prave stvari, ne na ravnu Zemlju) bar polovina neće prihvatiti pravu istinu i doći će do konfrontacije.
A ako se ćuti… potonusmo.
———————
Iz lenjosti i glooposti smo dozvolili ovako stanje iako je odavno očigledno da ide u lošem smeru. Koliko god bio protiv nasilnog rešavanja to će po svoj prilici biti jedina opcija – znači ponavljanje istorije (na našu štetu) po ko zna koji put. Ono što bi moglo biti pozitivno je da se ovaj put ne dozvoli pun krug već da se ludilo prekine dok još postoji šansa. A sve to podrazumeva još nekoliko izgubljenih generacija…

Max
2 godine prije

Nikad neću doznati od čega mi je umrla Baka.

Čudan lik
2 godine prije

Lijepo je čuti da još postoje SAVJESNI liječnici.
E pa, gospodo savjesni liječnici, izvolite pokažite svoju savjest tako što ćete uništavati cjepivo a ljudima davati placebo. Kada već do sada niste ništa udruženo poduzeli, nemojte sada propuštati priliku za davanjem ljudima lažnih potvrda da su cijepljeni. Pokažite da vi niste dio ekipe pseudoliječnika, pokažite da vam je stalo do zdravlja ljudi…

Pelcovani koronator
2 godine prije

Predsjednik Milanović je rekao što misli o Plandemiji. Plenkoviću daj shvati da ne moraš sve što ti narede iz komisije prihvatiti. Pokaži barem malo razuma i razjuri stožer, zašto se Vlada krije iza stožera. Odstupite ako vas je strah. Nije vrijeme za kukavice. Hrvatska treba državni aparat s mudima

2 godine prije

Sve ovi doktor dobro govori osim onoga kako su doktori jedini koji nas mogu izvuć iz ovoga sranja . . . jebiga, ne razumi on kako stvari zapravo stoje . . . on jednostavno ne razumi kako ovome kontrolnome sistemu nema popravka . . .

2 godine prije zadnji put uredio TROLL
Scorpiorex
2 godine prije

Wolfgang Wodrag jos placa cijenu za 2009,na sta su sve spremni,zli osvetoljubivi

Jerkk
2 godine prije

Istina ce izaci na vidjelo.

Pero
2 godine prije

Jadno je i žalosno gledati iživljavanje medicinara prema pacijentima u vrijeme ove grupe. Privatne ordinacije zgrću ogromne količine novca i sve se može, a državne ustanove ne rade skoro ništa i ovo i ovakvo stanje im odgovara…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI