Elon Musk nazvao je židovskog časnika američke vojske ‘lutkom i lutkarom’

Elon Musk - Twitter
10 komentara

Muskov tweet – namjerno ili ne – evocirao je antisemitsku izjavu da Židovi kontroliraju položaje moći.

Elon Musk nazvao je židovskog američkog umirovljenog časnika američke vojske pukov. Alexandera Vindmana “lutkom”, a što je bio odgovor na Vindmanovo dijeljenje copypaste (kopirani i zalijepljeni tekst podijeljen na internetu) koji sugerira da je Musk “lutav” i previše moćan sada kada posjeduje Twitter .

“Vindman je i marioneta i lutkar. Pitanje je tko vuče njegove konce…?” Musk je tvitao.

Muskov tweet bio je odgovor na još jedan tweet glavnog tehnološkog direktora časopisa Tablet Noama Bluma koji se rugao copypasti, koji je rekao da je “Malo čudno da @elonmusk odlučuje kako će pola milijarde ljudi komunicirati. Previše moći za jednog nepredvidivog pojedinca, zar ne?”

Muskov tweet – namjerno ili ne – izazvao je antisemitski osjećaj da su Židovi lutkari koji potajno drže vlast nad raznim institucijama ili da su marionete izraelske vlade.

Tko je potpukovnik Alexander Vindman?

Vindman je bio direktor za europska pitanja američkog Vijeća za nacionalnu sigurnost. U javnosti je postao poznat nakon svjedočenja pred Kongresom u vezi s skandalom Trump-Ukrajina, uključujući quid pro quo koji je tadašnji predsjednik Donald Trump navodno ponudio ukrajinskom predsjedniku Volodymyru Zelenskom.

Elona Muska napadaju sa svih strana. EU, Demokrati, ljevičari,… Sada mu prišivaju antisemitizam, što je ultimativna ucjena tj. upozorenje koji bude već pripremljene spavače Sayanime.

Izvor: The Jerusalem Post

elon musk
Pretplatiti se
Obavijesti o
10 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tata mata
1 godina prije

sto vise dize prasinu ,to bolje

Nekoime
1 godina prije

Jedino Židovi imaju sveto pravo i dužnost kontrolirati ostale. Tko se s time ne slaže je antisemit, fašist i negator klimatskih promjena.

nepoželjni
1 godina prije

“Vindman je i marioneta i lutkar. Pitanje je tko vuče njegove konce…?” Musk je tvitao

Isti zaključak i pitanje može se postaviti i u vezi sa Maskom….

Mask je i marioneta i lutkar. Pitanje je tko vuče njegove konce…?

Ali…, stvarno je zanimljiva ta svestranost koja ga resi, pa i moć koja mu je omogućena, tako da sa velikim zanimanjem očekujem buduće događaje koji će mi pomoći shvatiti, kako i zašto je osoba poput Maska dobila i uživa milost “Bogova” poput neke vrste (novovjekog) čudotvorca i Mesije

alexosijek
1 godina prije

Ovdje nije loše otvoriti originalni tekst u The Jerusalem Postu, iako je zaista čudno pisan, i malo popratiti komentare čitatelja – puno stvari će biti jasnije

Max
1 godina prije

Hrabre riječi.

dulebg
1 godina prije

Мусков tweet – намјерно или не – изазвао је антисемитски осјећај

Stvarno treba superkompjuter da bi povezao kako to Maskov tvit izaziva antisemitski osećaj? Jedino ako je potpuno zabranjeno kritikovati Jevreje, jer se oni rastuže?

Voltaire
1 godina prije

Sva ova mraka 4 rajha digli se na dvije noge. Muskov samo ih deri i smaci planetu 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI