Faučijev šef podstiče špekulacije o “lažnom videu“ bizarnim Covid-19 nastupom

Francis Collins
18 komentara

Odlazeći direktor američkog Nacionalnog instituta za zdravlje (NIH), dr Francis Collins, izazvao je čuđenje nakon što je ove nedjelje izveo obradu pjesme „Somewhere Over the Rainbow“ (Negdje iznad duge) o temi Covid-19 na oproštajnom događaju.

Nakon što se američko Ministarstvo zdravlja i ljudskih službi (HHS) zahvalilo Collinsu na njegovoj službi u gradskoj vijećnici u utorak, direktor NIH je izvukao gitaru i mikrofon i najavio da će izvesti „veliko finale“ za Amerikance koji „prolaze kroz ovu pandemiju i pokušavaju da zamisle kako će se osjećati kada to konačno prođe.”

Collins – koji je bio direktor i šef dr Entonyja Faucija od 2009. – počeo je da pjeva: „Negdje poslije pandemije, kada budemo slobodni. Postoji život kojeg se sjećam, pun aktivnosti.”

„Negdje poslije pandemije, maske će se skinuti. Nema više potrebe za brisom nosa svaki put kada kašljemo“, nastavio je.

Neki korisnici društvenih medija zapitali su  se da li je performans bio lažni video koji je generisala vještačka inteligencija, pozivajući na provjere činjenica, koje su, međutim, potvrdili da se performans zaista dogodio.

Nije to bio prvi put da je Collins uhvaćen kako izvodi pjesmu sa temom korona virusa, pošto je prethodno snimio sebe kako pjeva parodiju na „Puff the Magic Dragon“ pod nazivom „Puf, coronavirus“.

Collins je u oktobru najavio da će se povući sa svoje funkcije do kraja godine, nakon što je služio tri američka predsjednika tokom 12 godina – što je najduža vladavina bilo kog direktora NIH kojeg imenuje predsjednik.

U tadašnjoj izjavi, Collins je rekao da je bila „nevjerovatna privilegija voditi ovu veliku agenciju više od decenije“, dodajući da je odluka „da se povuče bila teška“.

„Međutim, suštinski vjerujem da nijedna osoba ne bi trebalo da služi predugo na toj poziciji i da je vrijeme da se dovede novi naučnik koji će voditi NIH u budućnost.“

Anthony FauciCovidFrancis CollinsNIH
Pretplatiti se
Obavijesti o
18 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Brk Adolfa H
2 godine prije

Koji cirkusanti, smiju nam se u facu, dok se ovce bodu ko da sutra ne postoji

Toni
2 godine prije

Visoki svećenik poganskog boga Baala s gitarom (na slici gore).

Bosanac
2 godine prije

Je#u boraniju, ne vade

Ich
2 godine prije

Znate da ste fulali ceo fudbal s teorijama.

Simpozij NOVO
2 godine prije

Dr. Sucharit Bhakdi, govor na otvaranju interdisciplinarnog simpozija ll, održan prije nekoliko dana…..https://www.bitchute.com/video/WwH0Qp86t58e/

ledeno doba
2 godine prije

pogledajte mu samo facu… koliko je taj sudjelovao u adrenokromu Kabalin genetičar, ustvari bolje rečeno eugeničar, koji je desetljećima radio na polju proučavanja genetike i ljudskih RNK i DNK. Osim ravnateljstva NIH-a, bio je ravnatelj i jedan od vodećih (eu)genetičara u Human Genome Project, — kofol međunarodni projekt sa ciljem da se otkrije tajna ljudskog genoma. A ustvari je u pozadini konce vukla kabala na čelu sa rokefelkerima. Projekt je utemeljen 1990. i trajao više godina, a u njemu su sudjelovali i Njemačka, Indija, Kina, Japan i Britanija.. Inače je kao ravnatelj NIH-a, zajednmo sa štakorskim pajdom Faučijem, imao svoje zločinačke prstiće u suradnji sa kineskom kabalom u Wuhanu.-.. o tome čak nešto piše i u njegovoj biografiji na politički korektnoj mainstream vikipediji: "..Beginning in 2014, the NIH provided multi-year grants to EcoHealth Alliance, which studied bat coronaviruses, including genetically engineering bat coronaviruses called WIV1, in collaboration with the Wuhan… Čitaj više »

Boba Lazarević
2 godine prije

Car Neron pozdravlja gestu.

nessy
2 godine prije

Steta! Bas steta, covjek je promasio karijeru. Da je postao muzicar, ostali bismo uskraceni za jednog pudlicu birokrata, dobili bi podprosjecnog guzicara.
On i njemu slicni zive, i idu u penziju, neoptereceni zlom koje su radili, i rade. Evo, da mu pozelim, od srca, da se cijepi sto vise i sto cesce, i da na svojoj gusterskoj kozi osjeti sve one nuspojave koje su ‘rijetke, i prednosti cjepiva ih nadmasuju’. Za pocetak, barem miokarditis, i perikarditis za prilog. Fuj!

Simpozij NOVO
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/WwH0Qp86t58e/

Dr.Bhakdi, novi video sa simpozija, ima prijevod.

BanOvan
2 godine prije

Poje ko žaba na lopoču. Muppet show – Kermit iz svojih najgorih dana

Antinwo HR
2 godine prije

Pluća mu napunili koronavirusom đubre kabalino prokleto.Stari uskoro u pakao

Smokva
2 godine prije

Prije Covida obojica smo bili idioti. Idioti vole druge idiote. Živite u društvu punom idiota. Poruke su napravljene za idiote, tako da se možete svađati s drugim idiotima. Filmovi su za idiote (99% sretan kraj). Promocija je za idiote da idioti znaju što kupiti. Idioti uzimaju lijekove koji imaju nuspojave, a zatim uzimaju druge lijekove koji imaju nuspojave. Sada sam ja covidiot, a ti si još uvijek idiot.

abc
2 godine prije

Dabogda sutra crko u najgorim mukama…….Eh, da mi ga je propustiti kroz šake…

Dabljuhite
2 godine prije

Neron

Scorpiorex
2 godine prije

Uhititi ga na brzinu,dzubre,svinja, odvlaci pozornost od okupacije open space

Otvori oči
2 godine prije

h ttps://www.bitchute.com/video/f85jutkgPZU1/

Fauci…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI