fbpx

FDA dokumenti o vakcini protiv COVID-19 otkrivaju smrt + 21 ozbiljno stanje kao moguće štetne ishode

Covid-19 - Vakcina

Javna rasprava i dokumenti otkrivaju da FDA zna da bi hitne COVID-19 vakcine na tržištu mogle da izazovu širok spektar opasnih po život neželjenih efekata, uključujući smrt.

Ukoliko javnost ne bude upoznata sa njihovim stvarnim efektima i ako joj se ne da izbor, njihova široko rasprostranjena prisilna promocija kao „sigurne i efikasne“ i „neophodne“ krši medicinski etički princip informisanog pristanka.

Sastanak savjetodavnog odbora američke Uprave za hranu i lijekove pod nazivom „Vakcine i srodni biološki proizvodi“, predstavljen na mreži 22. oktobra 2020. godine, obuhvatio je prezentaciju PowerPoint od 27 slajdova dr Steve Anderson-a, direktora MPP, Kancelarije za biostatistiku i epidemiologiju, Centra za Procjenu i istraživanje bioloških lijekova (CBER). Slajd 16 ove prezentacije sadržao je „NACRT radne liste mogućih ishoda neželjenih događaja“ povezan sa skorim uvođenjem COVID-19 vakcina koje podležu nadzoru bezbjednosti FDA, pokazujući tu smrt, kao i 21 drugi ishod (od kojih je većina možda prijetnja po život), navedene kao mogući neželjeni ishod vakcina protiv COVID-19.

Implikacije ove prezentacije su vrlo zabrinjavajuće. Osoblje FDA je jasno svjesno mogućih smrtonosnih neželjenih efekata vakcina protiv COVID-19 i unaprijed se priprema da bude na oprezu za takve neželjene ishode kroz „postmarketinško prevladavanje“. Ovaj pristup krši princip predostrožnosti, koji zahtjeva da se medicinska intervencija pokaže bezbjednom prije puštanja na tržište. Ako se unaprijed zna da proizvod može nanijeti štetu, a posebno smrt, i dalje se pušta bez da javnost bude u potpunosti obaviještena o tim rizicima, to predstavlja grubo kršenje medicinskih etičkih principa utvrđenih Nirnberškim kodeksom u cilju sprečavanja kršenja ljudskih prava.

Dva poziva na hitnu akciju

  1. SADA je trenutak da se zauzmete za svoja osnovna ljudska zdravstvena prava i zahtijevate od svojih zakonodavaca i izabranih zvaničnika da COVID-19 (i sve vakcine) budu dobrovoljne i da nisu obavezne.
  2. Postoje dva predstojeća roka za savjetodavni odbor FDA za komentare javnosti na tokove vakcina protiv COVID-19 10. i 17. decembra.

Sviđa vam se portal Logično?
LAJKAJTE NAŠU STRANICU

(samo jednom, ako kliknete drugi put, Facebook će smatrati da nas ne volite)
Pretplati se
Obavijest
guest
Zaštitite svoje ime u komentarima... REGISTRACIJA
56 Komentara
najstariji
najnoviji najviše ocjenjeniji
Inline Feedbacks
View all comments
Mali Mujica
Gost
Mali Mujica
4 mjeseci prije

Navodno se razmatra prijedlog da se bez Covid 19 proputovnice onemoguci dizanje novca iz banke. Pozuri narode digni sto je moguce prije sve osim 10 kuna da ne ugase racun.

Patriot
Gost
Patriot
4 mjeseci prije
Reply to  Mali Mujica

Polako, trebati će im 2 godine za pelcovanje. Do tada će ukinuti gotovinski novac.

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Što polako, pa novac sa bankovnih računa je trebalo podići jučer.
Sugeriraš upravo ono što vladari žele, a to je da oni povlače poteze, a da mi čekamo trenutak kad ono što smo mogli napraviti više ne budemo mogli. Umjesto da sad i odmah poduzmemo protumjere.
Svjestan ti toga ili ne, tvoj komentar je pisao agent matrixa.

Patriot
Gost
Patriot
4 mjeseci prije
Reply to  Simon

Nisam sugerirao da se treba čekati 2 godine za podizanje gotovine. Podići novac i držati ga u madracu ne znači da si se osigurao. Svejedno ćeš ga morati predati banci u zamjenu za virtualnu valutu ako se misliš njime koristiti. Savjet svima je-ulagati gotovinu u vrijedne metale,stvarati rezerve suhe hrane i sjemena, kupiti obradivu zemlju i domaće životinje, preseliti se iz grada na selo.
Nadam se da u ovome ne vidiš agente Matrixa.

hfhziigghh
Gost
hfhziigghh
4 mjeseci prije
Reply to  Mali Mujica

više će vrijediti polje krumpira i par kokoški nego kompletna ušteđevina na računu.meni je djed pričao.1945. mjesečna plaća 5000 kuna vrijedila je kutiju cigareta.

indy
Gost
indy
4 mjeseci prije
Reply to  hfhziigghh

zato su uništili poljoprivrdu.Nije u interesu da narod samostalan/nacija/država.

nessy
Gost
nessy
4 mjeseci prije
Reply to  Mali Mujica

Ako je tebi ovo smijesno, onda imas osmjeh oko glave 24 sata. Sto ti je uopce smjesno? Da mi je samo biti na tvom mjestu, bar na kratko.

tihobl
Gost
tihobl
4 mjeseci prije

Ne kontam cemu frka – ionako potpisujes da primas vakcinu na sopstvenu odgovornost.

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Pa oni koji malo teže kontaju uvijek na kraju skontaju, ako i ne skontaju bivaju skontani.
Za raditi konat treba imati pristup računu banke gdje se onima koji kontaju pušta energija za kontanje. U trenutku kad im za pristup računu bude uz osobnu potreban i osobni certifikat cijepljenja oni koji kontaju skontati će kako su skontani.

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije
Reply to  Simon

Ahahahaha, pa ovdje se iz čista mira ničim izazvani pojavljuju oni koji su linkove o pojavi korone 2020 tražili u 2018.
Njima i danas kad se puste linkovi o prevari sa svinjskom gripom, Rockefellerovom “lock stepsima” iz 2010, eksperimentima u Wuhanu 2015 . . . nije išta jasno, ali trolanje ih ide kao da su se vratili iz budućnosti.
Kako nam je došla korona doći će i nova monrtarna politika, a mi molimo svevišnjeg da nam glad ne dođe.

Busola
Gost
Busola
4 mjeseci prije
Reply to  Simon

Nisu oni troleri u tom smislu , oni su plaćeni Simon da trolaju u ime vlasti i i elita… Nevažno odakle i gdje rade, strane agencije, provjeravači istine, strane fondacije, ambasade, SOA, POA , vojska , stranački pisari…

U biti najveći jadnici …

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije
Reply to  Busola

Neznam jesu li ovakvi primjerci ičim plaćeni. Ovakvo trolanje je kontraproduktivno i nevjerujem kako itko troši novac da bi se gubulo vrijeme na trolanje. Simpatično je kad je nešto duhovito, pa makar to bilo i trolanje, ali ni to nije u ovom slučaju.

nessy
Gost
nessy
4 mjeseci prije
Reply to  Busola

Imas pravo. Naravno da nisi placen. Da bi bio placen, moras znati spojiti nekoliko recenica u smislenu cjelinu. A tebi je to nemoguca misija. Ti samo trolas, samoinicijativno, sto je jos gore.

Peki zmb
Gost
Peki zmb
4 mjeseci prije
Reply to  Simon

Ti doktori lobisti koji pricaju da se treba vakcinisati nikada nepricaju o nezeljnim efektima. Na zapadu nema puno takvih lobi doktora oni vecinom rade prljave stvari za osiguravajuce kuce i dobro su placeni da lazu i obavljaju prljav posao. A ovdje na balkanu to postaje za njihove bolesne umove unosan biznis. Trebalo bi da se istrazi toksicnost tih vakcina jer oni ih imaju vise vrsta. . Vjerovatno ce ovim starima davati najtoksicnije te vakcine (zalosno) pravi bolesnici. Mislim da nece da stanu dok god neko od njih nedobije po njusci i nebude strpan u zatvor .

Mölltaler
Gost
Mölltaler
4 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Ne bi bila nikakva frka da vakcina nije obavezna.
Dakle s jedne strane je obavezna (odnosno biti će uskoro) , a sa druge moraš potpisati da je na vlastitu odgovornost. Zanimljiva situacija.

nonwo
Gost
nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  tihobl

The UK government has taken the “precautionary step” to add the emergency authorised covid-19 vaccine to the Vaccine Damage Payments Scheme that limits payments to £120,000 for proven vaccine damage

In advance of a rollout of an authorised COVID-19 vaccine and in line with other immunisation programmes, the government is taking the precautionary step to ensure that, in the very rare possibility where someone is severely disabled as a result of taking a COVID-19 vaccine, they can access financial assistance through the Vaccine Damage Payments Scheme (VDPS).

Ozbiljno oštećeni cjepivom u UK-a obraćaju se VDPS-u.Naravno da slijedi dokazivanje kauzalnosti i trakavica od pravne bitke.
Čak i kad se dobije isplata,oštećeni se zapravo naplaćuju od UK poreznih obveznika jer VDPS je državni proračun.Pfizeru ostaje enorman profit, a državi/građanima ide naplata štete.

nonwo
Gost
nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  nonwo

Pfizer – VIDEO4. prosinca 2020.
https://2012-transformacijasvijesti.com/cjepiva-istina-o-cjepivima/pfizer-video

O vjerodostojnosti prodavača-izvrstan video.
Pa sad ti kupi od takvoga.

U prolazu
Gost
U prolazu
4 mjeseci prije
Reply to  tihobl

Zašto prvo ne kažu da možeš “odapeti” ako primiš vakcinu ?

mislim
Gost
mislim
4 mjeseci prije
Reply to  U prolazu

pa kažu.
ali na dnu, sitnim slovima.

nessy
Gost
nessy
4 mjeseci prije
Reply to  U prolazu

Zato jer je “mala” vjerojatnost. Ako ipak odapnes, sorry, upao si u onaj “mali” postotak.

shumadinac
Gost
shumadinac
4 mjeseci prije

NE! Sada je poslednji momenat da zaustavimo sve radnje štetne po društvo a ne pojedinačne kao što su štetne vakcine i lekovi, GMO i štetni aditivi prehrambene industrije, štetni društveni trendovi kao forsiranje transrodnosti i LGBT (kako god) – spisak je neverovatno dug a mi ubismo celu godinu oko vakcine i još najmanje jednu ćemo dok ostale agende bujaju. Onda će druga agenda doći u centar pažnje i tako se neprestano vrtimo u krug pri čemu je ukupni učinak negativan.

Društvo trune, urušavaju se temelji na kojima bi nešto još uvek mogli da izgradimo. Naravno, uvek postoki opcija da krenemo iznova ali je neverovatno da zbog komformizma sada nećemo reagovati a jasno je da ćemo to “iznova” mnogo više platiti – u komforu sasvim sigurno…

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Tako je, samo obrati pažnju na terminologiju. Većina se nalazi u koNformizmu, a ne koMformizmu.
Da, i korištenje trenutačnog komfoa je konformizam, ona daj da mi je dobro danas, a sutra što i kako bude. Ma zadužimo se, nije bitno tko i kad će vratiti – to je ono što sustav od nas traži, konformisti idu uz sustav, a oni koji bi htjeli izaći iz konformizna opiru se sustavu.
Golim očima je vidljivo kojih je više, zato sam u gornjem komentaru pisao o interferenciji valova financija i korone.

shumadinac
Gost
shumadinac
4 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Ja se nadam koleginice da će doći vreme u kome ćemo cojones koristiti čemu i služe a da za rešavanje problema konačno upotrebimo mozak 😉

indy
Gost
indy
4 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

nemoj zamjerati,svak se nosi i bori kako najbolje zna i osječa se,nismo svi isti.Eto ponavljam osobno građanski neposluh,neču i neželim više fizički,a i vidim da više boli mirno nego da krenem fizički.By.i razni razlozi tu kad mi murija kaže da nisam žensku osobu smio branit,bio u civilki,sa ratišta došo a ovi mlati prvo njega bez pretjeranoga znam postupak i došla murja ja kriv,šta žensku osobu nešto,reko došo sa ratišta na par dana odma zovi vojnu policiju,ma kad ih postrojila.Ja ko naratištu branim a oni da ja nešto,i par ljudi okoli svjedoci.I za kraj pito dije lik na terenu,ma nije radi,jer nesposoban za rat/gardu.Od onda nikakve fizikalije,jer murja namene potegla a kreten jedini put bez oružja.Poanta pomogneš naježio si,nepomogneš nisi čovjek.E Bože prosvjetli.

indy
Gost
indy
4 mjeseci prije
Reply to  shumadinac

Ima nas,svak se odupire kako zna,dalje neču jer su admini makili prvi odgovor što stavio,je nikog nisam vrjeđao,al puno pretjerao u prvom izbrisanom komentaru,uglavnom ima nas.

Patriot
Gost
Patriot
4 mjeseci prije

Jedna Američka savezna država razmatra nagrade u visini 1500$ za sve one koji prime 2 doze cjepiva.
Ne sumnjam da će beskućnici, narkomani, pijanice lutalice i socijalno najugroženiji pohrliti po nagradu.

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Patriot

A zaborvio si najmoćniju i najbrojniju skupinu – MATRIX VJERNIKE . Kabalini vjernici, to je problem svih problema!

nonwo
Gost
nonwo
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

U videu na Indexu matrix vjernici već navijaju za cijepljenje.Treba im posvuda nalijepiti FDA popis mogućih neželjenih reakcija na C0VID-19 cjepivo ● Guillain-Barréov sindrom ● Akutni diseminirani encefalomijelitis ● Poprečni mijelitis ● Encefalitis / mijelitis / encefalomijelitis /meningoencefalitis / meningitis /encefolapatija ● Konvulzije / napadaji ● Moždani udar ● Narkolepsija i katapleksija ● Anafilaksija ● Akutni infarkt miokarda ● Miokarditis / perikarditis ● Autoimuna bolest ● Smrt ● Utjecaj na ishod trudnoće i porođaj ● Ostale akutne demijelinizirajuće bolesti ● Neanafilaktičke alergijske reakcije ● Trombocitopenija ● Diseminirana intravaskularna koagulacija ● Venska trombembolija ● Artritis i artralgija / bolovi u zglobovima ● Kawasakijeva bolest ● Multisistemski upalni sindromkod djece ● Pogoršanje bolesti izazvano cjepivom *FDA – Food and Drug Administration  https://www.cdc.gov/…/slides-2020-10/COVID-Anderson.pdf vidi slajd 16 Upoznati primaoce cjepiva da je Pfizerova procjena 3,8% ozbiljnih nuspojava. “With the Pfizer vaccine, nearly 4% of people suffered from severe – or Grade 3 – adverse events. These grade 3 adverse events aren’t a walk in the park – they’re just one category down from grade 4 adverse events that are described as “potentially life threatening events” that require hospitalisation and critical care.” To je na milion ljudi cc 40 000 ljudi s potencijalno težim nuspojavama. Nakon toga… Pročitaj više »

Diego
Gost
Diego
4 mjeseci prije
Reply to  Patriot

Sinoć je Joe Biden objavio svoj prvi cilj koji po ustoličenju 20.01. treba obaviti.Za prvih 100 dana dužnosti,plan je vakcinisati 100 miliona ljudi.Jedan milion dnevno.
Tamo će stvarno biti ozbiljan pomor ogromnog broja ljudi.O teškim bolestima da ne pričamo.Ne znam,ako im to sve prođe,ako toliko ljudi stvarno dođe na klanje,onda su reči suvišne.Bojim se da klizimo u provaliju nezadrživo.

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Diego

Znam nonwo pročitao sam na tvom komentaru jučer. i na postu sto sam juče stavio sa linka upravo je to tema bila. Inače vas dame tu na logično cjenim i podržavam kao i vaš trud i komente. samo pohvale koliko ste borci i prave ratnice!! pozz

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  Diego

evo nwo ovaj najnovij prilog od danas: vrlo važno za vas žene kad su mafijaske firme u pitanju… :”Žene koje će dobiti cjepivo COVID-19 od Pfizera neće moći dojiti niti zatrudnjeti dva mjeseca nakon cijepljenja. Sigurnosni vodič koji je izdala vlada Velike Britanije navodi da se djeca i trudnice ili dojilje ne smiju cijepiti cjepivom. Vodič je također spomenuo da su bilo kakvi učinci na plodnost kandidata za cjepivo lijeka bili “nepoznati”. U Reg 174 informacijama za Ujedinjeno Kraljevstvo na 10 stranica Britanski zdravstveni radnici opisuju kako treba čuvati, razrijediti i primijeniti Pfizerovo mRNA cjepivo BNT162b2, razvijeno s njemačkom tvrtkom BioNTech. Odjeljak 4.6 vodiča, koji pokriva plodnost, trudnoću i dojenje, kaže: “Cjepivo COVID-19 mRNA BNT162b2 se ne preporučuje tijekom trudnoće … [i] ne smije se koristiti tijekom dojenja”. Također je upozorio žene u rodnoj dobi da “trudnoću treba isključiti prije cijepljenja” i “da izbjegavaju trudnoću najmanje dva mjeseca nakon druge doze”. Prije stvaranja sigurnosnog vodiča, dva medicinska stručnjaka obratila su se Europskoj medicinskoj agenciji da zaustave ljudske eksperimente. Liječnici Wolfgang Wodarg i Michael Yeadon primijetili su u svom pismu od 1. prosinca da bi neka od cjepiva koja se testiraju, uključujući Pfizerova, mogla spriječiti ‘posteljicu’ da se sigurno razvija u… Pročitaj više »

piždro
Gost
piždro
4 mjeseci prije
Reply to  piždro

Isprika Diego ovaj komentar je bio upućen za nonwo ..

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije

Cijepljenje ide kako god. U Hrvatskoj su se posvađale dvi vrste znanstvenika. Prva vrsta je onih koji su bliži globalnim financijama, a druga vrsta su oni bliži proračunu RH.
Jedni i drugi vesele se cijepivu i jedva čekaju da cijepljenje počme. Oko čega se oni svađaju da mi je znati.
Za to vrijeme ona treća vrsta znanstvenika je uredno odstranjena i sad o njima više nitko i ne priča, a oni mogu pričati koliko hoće poštujući mjeru ‘ostani doma’.
Nitko također više ne priča ni o vezi financijskih i korona valova. Velika je distrakcija pozornosti stoke sitnog zuba raznim senzacijama i bombastikama.
Dok se mi zabavljamo čini se kako stvari idu upravo onako kako je od vladara svijeta bilo i predviđeno da idu.

Simon
Gost
Simon
4 mjeseci prije
Reply to  Simon

A evo odgovoriti ću ti, inače na komentare koji izgledaju kao da su pisani od osoba s posebnim potrebama u pravilu ne odgovaram.
Pa evo, prvi su katolibani i soroščad, a drugi su Papa i Soros iznad kojih je skrivena reptilska kabalčad. Nadam se kako ti se sviđa odgovor i kako će ti ovo biti snažan poticaj za još ljuće trolanje.

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
4 mjeseci prije
Reply to  Simon

Guten Morgen !
Red Bull daje ti krilaaaaa.

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
4 mjeseci prije

Kako napreduju Kinezi sa svojim cjepivom ?
Nisam baš u ovoj gužvi primjetio neku informaciju o tome..

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
4 mjeseci prije

“Danas je 289 dan od pojave virusa u Hrvatskoj. U zadnja 24 sata imamo 4520 novih slučajeva. Broj pozitivnih do danas je ukupno 159372. Od početka epidemije testirano je 837619 osoba. U zadnja 24 sata imamo 12596 testova, što daje postotak pozitivnih od 29.96 posto. 2703 je hospitaliziranih, a zaprmlijenih je 377. Na respiratoru je 277, to je 23 nova u odnosu na jučer Iz bolnica je optušteno 268 osoba. I u protekla o2 sata imamo 69 preminulih, što daje brojku od 2367 preminulih od početka”, rečeno je na Stožeru.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
4 mjeseci prije
Reply to  Kažun d.d.

Hvala na obavijesti.
Inače ne pratim msm da ne bi slušao i gledao takve informacije.
Probaj nas poštedjeti ubuduće.

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
4 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Ja pratim sve što me zanima,a tebi
ako smeta,možda postoji opcija da
isključiš moje komentare ili proslijeđene tekstove.

Oprosti,gospodine Bože,nisam Te prepoznao!

Mölltaler
Gost
Mölltaler
4 mjeseci prije
Reply to  Kažun d.d.

Čemu ljutnja?
Ne razumijem svrhu prenošenja ovakvih informacija kad mogu otvoriti bilo koji portal, pogledati bilo koji tv kanal, poslušati bilo koji radio program da bih došao do tih informacija, a upravo to izbjegavam.

Pod ono “probaj nas” mislio sam i na druge čitatelje portala, a ne samo na sebe pošto vjerujem da nas ima više ovdje sa ovakvim načinom razmišljanja.

Pozdrav i sve najbolje

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
4 mjeseci prije
Reply to  Mölltaler

Ništa osobno,trebao sam na kraju dodati “sarkazam”.
Pozz

hfhzii
Gost
hfhzii
4 mjeseci prije
Reply to  Kažun d.d.

to ti prevedeno znači da imaju 220 leševa koje po potrebi odspoje sa pingalice da popune dnevnu kvotu.

proamerican
Gost
proamerican
4 mjeseci prije

Vi proruski portal financiran iz ambasade Rusije netreba da brinete,jer ce vam kamaradi poslati cijepivo koje nema nus pojava.

Busola
Gost
Busola
4 mjeseci prije

Samo 21 popratna sitna pojava među kojima je i trenutna smrt 🙂

To je kao da ja prodajem hranu i ustvrdim kako kupnjom moje hrane kupac preuzima svu odgovornost ali zaključujem kako postoje moguće popratne pojave koje dovode do trovanja i smrti…

Kažun d.d.
Member
Kažun d.d.
4 mjeseci prije
Reply to  Busola

Ma,to ti funkcionira kao f-35,izbaciš na tržište i
onda u hodu rješavaš 1000 malih i 10 većih grešaka!

AlanisM
Gost
AlanisM
4 mjeseci prije

Tugo moja, čitam komentare “muškaraca” sa topica i plače mi se.

Farree
Gost
Farree
4 mjeseci prije

Daleko više što zabrinjava je da su Britanska (ali i američke) tajna služba je uključena u pomromiđbu vakcine

https://www.thetimes.co.uk/article/gchq-in-cyberwar-on-anti-vaccine-propaganda-mcjgjhmb2

Cyber warfare se sastoji od kreiranja pozitivnih “mišljenje” o vakcini. Vjerojatno je i većina komentara koje se odnosi na to kako je vakcina (čak i ova mRNK) totalno pozitivna dio ovog rata (koriste se Sock Puppets software tako da ih umjetna inteligencija automatski kreira), U ovom slučaju navijajju za vakcinu kojim sa mijenja tvoj genetski sustav da se odbrani od “virusa”, nešto poput gen promijenje soje i Monsanta.

Ovim se zapadne službe stavljaju u službu privatnih korporacija i slijede skrivenu agendu

hfhzii
Gost
hfhzii
4 mjeseci prije

Kary Banks Mullis izumitelj Pcr testa praktično uklonjen prošle godine u augustu u Kaliforniji.Smrt u 74 godini.uzrok srce/ upala pluća.mrtva usta ne govore.

fenix
Gost
fenix
4 mjeseci prije
Reply to  hfhzii

++++ jebena info … !!

Max
Member
Famed Member
Max
4 mjeseci prije

Otpora će biti i već ga ima. Unatoč svom pranju mozga 40 % ljudi se ne želi cjepiti.

pera lozac
Gost
pera lozac
4 mjeseci prije
Reply to  Max

Ma da hoce vise da kazu, “obavezno i kraj, ko nece u logor”.
Ovo stanje mi je gore nego da znam da ce mi zujat oko usiju cim pomolim nos napolje.
Pun mi ku*ac ovoga, kad je bal nek je maskenbal i kom obojci kom opanci.

indy
Gost
indy
4 mjeseci prije

Isto nekad zvali genocid i zločin protiv čovječanstva.i opet nismo znali krivo.Svi vide svi sudjeluju.Samo pitanje,oče večina humano postupit il nehumano.

Tim Kunić
Gost
Tim Kunić
4 mjeseci prije

Ako misle bosti na silu bit će rata.

Mölltaler
Gost
Mölltaler
4 mjeseci prije
Reply to  Tim Kunić

Između koga?

Anonimno
Gost
Anonimno
4 mjeseci prije

Ne znam zasto mi komentar sa linkom nije odobren, stoga cu citirati “Britanska Regulatorna agencija za lijekove i zdravstvenu skrb (MHRA) izdala je upozorenje za građane koji imaju povijest jakih alergijskih reakcija da ne primaju Pfizer/BioNTechovo cjepivo protiv COVID-19 do daljnjega. …. Četiri sudionika kliničkih testiranja koji su primili Pfizerovo cjepivo doživjeli su reakciju u obliku paralize lica, izvijestio je američki ured za hranu i lijekove (FDA). Iz FDA su isto tako rekli da je potreban daljnji nadzor obzirom da je Pfizerovo cjepivo već u primjeni i da je sve šire dostupnije. Ovi potencijalno zabrinjavajući slučajevi otkriveni su u trenutku dok Pfizer očekuje hitno odobrenje FDA za njihovo cjepivo u SAD-u. Prema FDA, riječ je o privremenom obliku paralize lica, poznatom kao Bellova paraliza. Efekt te paralize sličan je posljedicama moždanog udara, jer se pacijentu dio lica samo odjednom opusti i pacijent tu ništa ne može nego samo čekati da paraliza prođe. U nekim vrlo rijetkim slučajevima, obje strane lica postanu paralizirane. Nije pouznato što uzrokuje Bellovu paralizu. Prema izvješću FDA, nuspojave su česte i imalo ih je 84 posto sudionika testiranja, no sve su bile blagog oblika. Nakon primanja cjepiva, 63 posto sudionika se žalilo na umor, a 55… Pročitaj više »

Anonimno
Gost
Anonimno
4 mjeseci prije
Reply to  Anonimno

Da bude jasno dvoje je imalo nuspojave u vidu alergije.. a jos 4 privremenu paralizu lica.
I da ostavim po strani svoja dosadasnja razmisljanja ovo mi ne zvuci dobro. Ako postoji strucniji ovdje nek razjasni slobodno jer ovako laicima ne zvuci dobro.

POVEZANE VIJESTI

Izbornik