FDA dokumenti o vakcini protiv COVID-19 otkrivaju smrt + 21 ozbiljno stanje kao moguće štetne ishode

Covid-19 - Vakcina
56 komentara

Javna rasprava i dokumenti otkrivaju da FDA zna da bi hitne COVID-19 vakcine na tržištu mogle da izazovu širok spektar opasnih po život neželjenih efekata, uključujući smrt.

Ukoliko javnost ne bude upoznata sa njihovim stvarnim efektima i ako joj se ne da izbor, njihova široko rasprostranjena prisilna promocija kao „sigurne i efikasne“ i „neophodne“ krši medicinski etički princip informisanog pristanka.

Sastanak savjetodavnog odbora američke Uprave za hranu i lijekove pod nazivom „Vakcine i srodni biološki proizvodi“, predstavljen na mreži 22. oktobra 2020. godine, obuhvatio je prezentaciju PowerPoint od 27 slajdova dr Steve Anderson-a, direktora MPP, Kancelarije za biostatistiku i epidemiologiju, Centra za Procjenu i istraživanje bioloških lijekova (CBER). Slajd 16 ove prezentacije sadržao je „NACRT radne liste mogućih ishoda neželjenih događaja“ povezan sa skorim uvođenjem COVID-19 vakcina koje podležu nadzoru bezbjednosti FDA, pokazujući tu smrt, kao i 21 drugi ishod (od kojih je većina možda prijetnja po život), navedene kao mogući neželjeni ishod vakcina protiv COVID-19.

Implikacije ove prezentacije su vrlo zabrinjavajuće. Osoblje FDA je jasno svjesno mogućih smrtonosnih neželjenih efekata vakcina protiv COVID-19 i unaprijed se priprema da bude na oprezu za takve neželjene ishode kroz „postmarketinško prevladavanje“. Ovaj pristup krši princip predostrožnosti, koji zahtjeva da se medicinska intervencija pokaže bezbjednom prije puštanja na tržište. Ako se unaprijed zna da proizvod može nanijeti štetu, a posebno smrt, i dalje se pušta bez da javnost bude u potpunosti obaviještena o tim rizicima, to predstavlja grubo kršenje medicinskih etičkih principa utvrđenih Nirnberškim kodeksom u cilju sprečavanja kršenja ljudskih prava.

Dva poziva na hitnu akciju

  1. SADA je trenutak da se zauzmete za svoja osnovna ljudska zdravstvena prava i zahtijevate od svojih zakonodavaca i izabranih zvaničnika da COVID-19 (i sve vakcine) budu dobrovoljne i da nisu obavezne.
  2. Postoje dva predstojeća roka za savjetodavni odbor FDA za komentare javnosti na tokove vakcina protiv COVID-19 10. i 17. decembra.
COVID-19FDAvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
56 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Mali Mujica
3 godine prije

Navodno se razmatra prijedlog da se bez Covid 19 proputovnice onemoguci dizanje novca iz banke. Pozuri narode digni sto je moguce prije sve osim 10 kuna da ne ugase racun.

tihobl
3 godine prije

Ne kontam cemu frka – ionako potpisujes da primas vakcinu na sopstvenu odgovornost.

shumadinac
3 godine prije

NE! Sada je poslednji momenat da zaustavimo sve radnje štetne po društvo a ne pojedinačne kao što su štetne vakcine i lekovi, GMO i štetni aditivi prehrambene industrije, štetni društveni trendovi kao forsiranje transrodnosti i LGBT (kako god) – spisak je neverovatno dug a mi ubismo celu godinu oko vakcine i još najmanje jednu ćemo dok ostale agende bujaju. Onda će druga agenda doći u centar pažnje i tako se neprestano vrtimo u krug pri čemu je ukupni učinak negativan.

Društvo trune, urušavaju se temelji na kojima bi nešto još uvek mogli da izgradimo. Naravno, uvek postoki opcija da krenemo iznova ali je neverovatno da zbog komformizma sada nećemo reagovati a jasno je da ćemo to “iznova” mnogo više platiti – u komforu sasvim sigurno…

Patriot
3 godine prije

Jedna Američka savezna država razmatra nagrade u visini 1500$ za sve one koji prime 2 doze cjepiva.
Ne sumnjam da će beskućnici, narkomani, pijanice lutalice i socijalno najugroženiji pohrliti po nagradu.

3 godine prije zadnji put uredio Patriot
Simon
3 godine prije

Cijepljenje ide kako god. U Hrvatskoj su se posvađale dvi vrste znanstvenika. Prva vrsta je onih koji su bliži globalnim financijama, a druga vrsta su oni bliži proračunu RH.
Jedni i drugi vesele se cijepivu i jedva čekaju da cijepljenje počme. Oko čega se oni svađaju da mi je znati.
Za to vrijeme ona treća vrsta znanstvenika je uredno odstranjena i sad o njima više nitko i ne priča, a oni mogu pričati koliko hoće poštujući mjeru ‘ostani doma’.
Nitko također više ne priča ni o vezi financijskih i korona valova. Velika je distrakcija pozornosti stoke sitnog zuba raznim senzacijama i bombastikama.
Dok se mi zabavljamo čini se kako stvari idu upravo onako kako je od vladara svijeta bilo i predviđeno da idu.

Kažun d.d.
3 godine prije

Kako napreduju Kinezi sa svojim cjepivom ?
Nisam baš u ovoj gužvi primjetio neku informaciju o tome..

Kažun d.d.
3 godine prije

“Danas je 289 dan od pojave virusa u Hrvatskoj. U zadnja 24 sata imamo 4520 novih slučajeva. Broj pozitivnih do danas je ukupno 159372. Od početka epidemije testirano je 837619 osoba. U zadnja 24 sata imamo 12596 testova, što daje postotak pozitivnih od 29.96 posto. 2703 je hospitaliziranih, a zaprmlijenih je 377. Na respiratoru je 277, to je 23 nova u odnosu na jučer Iz bolnica je optušteno 268 osoba. I u protekla o2 sata imamo 69 preminulih, što daje brojku od 2367 preminulih od početka”, rečeno je na Stožeru.

proamerican
3 godine prije

Vi proruski portal financiran iz ambasade Rusije netreba da brinete,jer ce vam kamaradi poslati cijepivo koje nema nus pojava.

Busola
3 godine prije

Samo 21 popratna sitna pojava među kojima je i trenutna smrt 🙂

To je kao da ja prodajem hranu i ustvrdim kako kupnjom moje hrane kupac preuzima svu odgovornost ali zaključujem kako postoje moguće popratne pojave koje dovode do trovanja i smrti…

AlanisM
3 godine prije

Tugo moja, čitam komentare “muškaraca” sa topica i plače mi se.

Farree
3 godine prije

Daleko više što zabrinjava je da su Britanska (ali i američke) tajna služba je uključena u pomromiđbu vakcine

https://www.thetimes.co.uk/article/gchq-in-cyberwar-on-anti-vaccine-propaganda-mcjgjhmb2

Cyber warfare se sastoji od kreiranja pozitivnih “mišljenje” o vakcini. Vjerojatno je i većina komentara koje se odnosi na to kako je vakcina (čak i ova mRNK) totalno pozitivna dio ovog rata (koriste se Sock Puppets software tako da ih umjetna inteligencija automatski kreira), U ovom slučaju navijajju za vakcinu kojim sa mijenja tvoj genetski sustav da se odbrani od “virusa”, nešto poput gen promijenje soje i Monsanta.

Ovim se zapadne službe stavljaju u službu privatnih korporacija i slijede skrivenu agendu

hfhzii
3 godine prije

Kary Banks Mullis izumitelj Pcr testa praktično uklonjen prošle godine u augustu u Kaliforniji.Smrt u 74 godini.uzrok srce/ upala pluća.mrtva usta ne govore.

Max
3 godine prije

Otpora će biti i već ga ima. Unatoč svom pranju mozga 40 % ljudi se ne želi cjepiti.

indy
3 godine prije

Isto nekad zvali genocid i zločin protiv čovječanstva.i opet nismo znali krivo.Svi vide svi sudjeluju.Samo pitanje,oče večina humano postupit il nehumano.

Tim Kunić
3 godine prije

Ako misle bosti na silu bit će rata.

Anonimno
3 godine prije

Ne znam zasto mi komentar sa linkom nije odobren, stoga cu citirati “Britanska Regulatorna agencija za lijekove i zdravstvenu skrb (MHRA) izdala je upozorenje za građane koji imaju povijest jakih alergijskih reakcija da ne primaju Pfizer/BioNTechovo cjepivo protiv COVID-19 do daljnjega. …. Četiri sudionika kliničkih testiranja koji su primili Pfizerovo cjepivo doživjeli su reakciju u obliku paralize lica, izvijestio je američki ured za hranu i lijekove (FDA). Iz FDA su isto tako rekli da je potreban daljnji nadzor obzirom da je Pfizerovo cjepivo već u primjeni i da je sve šire dostupnije. Ovi potencijalno zabrinjavajući slučajevi otkriveni su u trenutku dok Pfizer očekuje hitno odobrenje FDA za njihovo cjepivo u SAD-u. Prema FDA, riječ je o privremenom obliku paralize lica, poznatom kao Bellova paraliza. Efekt te paralize sličan je posljedicama moždanog udara, jer se pacijentu dio lica samo odjednom opusti i pacijent tu ništa ne može nego samo čekati da… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI