Finska idući mjesec ukida sve mjere

Finska ukida ogranicenja
26 komentara

KOPENHAGEN (AP) – Finska će sljedeći mjesec ukinuti sva ograničenja u vezi s COVIDOM-19, izjavila je u ponedjeljak premijerka Sanna Marin.

Marin je rekla da će njezina vlada predvođena socijaldemokratima pregovarati s ostalim strankama u Parlamentu o rasporedu ukidanja ograničenja.

Istodobno, granične kontrole na unutarnjim granicama između Finske i ostalih schengenskih zemalja završavaju u ponedjeljak. To ograničenje uvedeno je krajem prosinca kako bi se usporilo širenje omikronske varijante. Putnici koji dolaze izvan EU nastavit će ispunjavati granične kontrole najmanje do 14. veljače, rekao je finski emiter YLE.

U susjednoj Danskoj ograničenja bi trebala biti ukinuta u utorak, uključujući dopuštanje Dancima da uživaju u slobodnom pristupu restoranima, kafićima, muzejima i noćnim klubovima, dok će korištenje maski prestati biti obvezno.

Ograničenja su izvorno uvedena u srpnju, ali su uklonjena oko 10 tjedana kasnije nakon uspješne akcije cijepljenja. Ponovno su uvedena kada su infekcije porasle.

Švedska je prošlog tjedna rekla da će produžiti vlastite mjere za još dva tjedna, a ministrica za socijalna pitanja Lena Hallengren izjavila je da zemlja, koja se prije isticala među europskim državama po svom relativno jednostavnom odgovoru na pandemiju, ima “izuzetno rekordno veliko širenje zaraze .”

IZVOR: apnews.com

CovidFinskaKorona mjereograničenja
Pretplatiti se
Obavijesti o
26 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
@Email (nije ...)
2 godine prije

Imunitet krda je pobijedio.

mmm
2 godine prije

Ljudi,
Njihov glavni cilj je bio zaprašivanje zemlje iz zraka toksinima, metalima, parazitima, a ove sve igrarije u medijima su samo za zabavljanje javnosti

Max
2 godine prije

Došlo je do previranja i sve se vraća na staro. Ali pitanje je koliko dugo.

Slonica
2 godine prije

Idući mjesec??
Imaju čarobnu kuglu
Brzinom kojom se mijenjaju stvari, mjesec je jako puno vremena.
Raspored ukidanja mjera.
Uzmi odjednom vraćaj na rate s kamatama.

Zoran
2 godine prije

Oni znaju kad dolazi i kad odlazi virus. Komedija za 🤡🤡🐑🐑🐑

Emiliano Zapata
2 godine prije

Svi nesto najavljuju a niko da zaparavo ukine…

darijoman
2 godine prije

I još će sada propagirati kako je to smeće od cjepiva uništilo virus haha.

A neg.
2 godine prije

Sanna Marin je ucenica Clausa Schwaba. Guja u finskim njedrima.

Promatrač
2 godine prije

Nastavak slijedi u vidu nestašice hrane i energenata, poskupljivanjima i klimatskih promjena do pojavljivanja sparsa i pune operativnosti 5G i 6G

Alariks
2 godine prije

Prijatelj iz Finske mi je rekao da se baš previše ne nada jer ova njihova premijerka već prije takve stvari najavljivala, pa opet vratila sve na staro zbog novih sojeva il kojekakvih drugih gluposti. On očekuje da će se sve vratiti u normalu, ali negdje u listopadu će izmisliti novi soj pa će se opet vratiti ovaj novonormalni cirkus.

Armagedon
2 godine prije

Sve je to samo igra.Sada će “naši” znalci reći sljedeće-oni imaju veću procjepljenost pa si mogu to dozvoliti, na taj način će opet dovesti u zabludu tj. prevariti ljude.
ZAPAMTITE sljedeće, svaka osoba na planetu MORA primiti tehnologiju ili će biti izopćena iz društva.Sve se događa radi VELIKOG RESETA, 4. ind. revolucije, ulazak u transhumanizam, totalna kontrola, uvođenje kreditnog statusa-uzoran građanin,uvođenje digitalne valute te ukidanje keša.
Pogledajte što se događa sa cijenama repromaterijala za poljoprivredu?-oni su nam rekli da se nećemo hraniti mesom nego crvima i povrćem,itd….itd..
Ima dobar razgovor sa Trudoovim polubratom, dobro ga poslušati…

2 godine prije

Izvor je neki apnews koji piše o Finskoj i “susjedu” Danskoj.
Ne bi me začudilo da pišući o Hrvatskoj ne pomenu i susjeda Makedoniju.
Švedska…
Nije uzalud bila promjena u vladi. Premjer, iz čista mira, dao ostavku i razgulio.
Nasljednica, bivša ministrica finansija, sada izigrava čvrstu ruku.
Samo jedna stranka u Parlamentu je, stidljivo, protiv mjera…bivši komunisti.

abc
2 godine prije

Samo da narod malo primiri ljutnju, oni nastavljaju dalje. Taktika covid-kabale je dva koraka napred, jedan korak nazad. Posle tristo koraka, kabala je sto koraka izpred naroda.

Daniel S
2 godine prije

Sad ih ukida pa ce ih ponova uvesti, to je svuda tako,malo ti popuste da pomislis sad je kraj pa te opet spucaje, jos duplo vise.

Red Dog
2 godine prije

Do leta ce ih ukinuti svi.
Hrabar pokusaj, ali izgubili su protiv virusa.
Sad je toliko rasprostranjen da mere nemaju vise smisla.

DEDA
2 godine prije

AJDE KONAČNO KRAJ PLANDEMIJI I NEPISMENOSTI.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI