Hrvatski policajac je zbog humora ZLOČINAC, a zapadni zbog zločina HEROJ

Hrvatska policija
126 komentara

Ne komentiramo često dnevna događanja u zemljama bivše Jugoslavije, međutim oštru osudu hrvatskih policajaca koji su “natjerali” migrante da skandiraju “Dinamo Zagreb”, a što je vrlo oštro osudio Centar za mirovne studije, nismo mogli ignorirati. Portal Logično nastoji biti logičan, objektivan i na strani pravde.

Hrvatski policajci su u Cetingradu zaustavili migrante koji su pokušali ilegalno ući u Republiku Hrvatsku. Tom su prilikom nagovorili migrante da skandiraju “Dinamo Zagreb“. Nakon što je snimka ovog “strašnog maltretiranja” ugledala svjetlo dana, MUP Hrvatske, stisnut Centrom za mirovne studije želi disciplinski kazniti hrvatske policajce, a policajcu koji je snimao događaj uručiti otkaz.

Portal Logično je vrlo kritičan prema radu policije. Nije nam drago kada štite sustav ili nelegalne deložacije u Republici Hrvatskoj. Kritiziramo ih kada vide samo ono što im je dozvoljeno da vide. Ovaj put smo ipak na njihovoj strani.

Pogledamo li pažljivo snimku vrlo lako ćemo vidjeti da se ne radi o nikakvom maltretiranju, čak što više neki od migranata imaju osmjeh na licu. Sve jasno govori da maltretiranje vidi samo Centar za mirovne studije čija će percepcija uništiti život jednog mladog policajca koji se želio samo našaliti.

Brza reakcija Ministarstva unutarnjih poslova Hrvatske na mig jedne udruge, doista iznenađuje. Dok vlasti Francuske brane svoje policajce, čak i onda kada su učinili kaznena djela, Hrvatska Policija se baca pred noge jedne udruge, jer Bože moj ipak su to jadni migranti koji skandiraju strašne riječi i to još uz osmijeh.

Ipak da pogledamo kako francuski policajac može mirno spavati iako njegova djela ne izazivaju osmjeh na licu onoga koga “nagovaraju” da bude miran. Do sada niti jedan policajac za slična zlodjela nije kažnjen, a kamoli suspendiran.

Francuski policajci pronađene migrante izbacuju iz kamiona i tuku ih. Policija se pravda da su migranti sami padali i da je policija i pored dokaza postupala po zakonu, te da nije tukla migrante.

Premlaćivanje Žutih prsluka u Parizu. Niti jedan policajac nije kažnjen.

Da članak ne završimo morbidno, nudimo vam par sličnih “rasističkih maltretiranja” koje nitko normalan ne može osuditi:

Jedna nogometna gdje se “maltretiraju” afrička djeca

Žalosno je vidjeti kako MUP Hrvatske efikasno reagira i na najmanju šalu, dok zapadna ministarstva ne reagiraju i onda kada je to prijeko potrebno. Za izbijene oči, slomljene vilice, ubojstva i otkinute ruke, Zapad ima opravdanja. Svi koji nešto kažu protiv takvog ponašanja su pobornici teorija zavjere. U Hrvatskoj će za humor policajac dobiti otkaz, a na Zapadu medalju.

Voljeli bih čuti što Centar za mirovne studio misle o agresivnom ponašanju zapadne policije. Hoće li uputiti prosvjednu notu ili pak pokrenuti peticiju za smjenu ministra Francuske.

Policija
Pretplatiti se
Obavijesti o
126 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Siniša
5 godine prije

Čuj šala, neka se tako šali sa tatom svojim!!!

Brave new world
5 godine prije

Portal Logično, koje su to nelegalne deložacije štitili hrvatski policajci?
Budite precizni molim!

RoPe
5 godine prije

Centar za mirovne studije?! Jel ih plaća Soros ili iz proračuna?

Zax
5 godine prije

Ovom sto je snimao momentalno dat otkaz. Ovi sorosevi paraziti jedva cekaju i najmanji razlog za sotoniziranje policije jer zaustavlja jadne imigrante. Trebao je bit pametniji. Kad bi imali politicare s kicmom onda bi mogli izbaciti taj sljam iz drzave pa neka negdje drugdje sire svoju bolesnu ideologiju. Ali to je znanstvena fantastika

Zvrk
5 godine prije

Pa jasno da je maltretiranje da uzvikuju Dinamo Zagreb. Pa ne bi ime te pokvarene mafijaške prćije izgovara ni da je zadnje na svijetu. Može biti da je policajac jedan od mnogobrojnih “kumčeta” koji su za slobodno vrijeme tukli ‘ulgane.

Ako ste već spomenuli policajce, mogli ste spomenuti onog sirotog momka koji se zafrkavao na bećarcu. Policajki je bilo neugodno, ali ne toliko da bi tužila. Ali kad su se digle mnogobrojne udruge, onda je i ona stavljena na gotov čin. Epilog: momak mora platiti globu. Po meni više to zaslužuje temu, ali ja sam samo obični električni impuls koji iz dana u dan čita svoj omiljeni portal. 🙂

GanicusPrvi
5 godine prije

Lijepa ona stara Jugoslovenska policija u toj sluzbi morao si dobro voditi racuna kako ces upotrijebiti silu protiv obicnih ljudi.To su bili humanitarci naspram ovih demokratskih zapadni.

jezevakucica
5 godine prije

Centar za mirovne studije navija za strani klub?

Bruno
5 godine prije

Tzv. nevladine organizacije se u Rusiji moraju registrirati kao strani agenti zato jer za svoj politički rad primaju novac iz inozemstva. Država ih strogo drži pod nadzorom. To su najveći paraziti društva i moralni otpad čovječanstva, zajedno sa svim neradničkim propalicama koje država financira za njihov nerad, “znanstvenicima” iz ovih ili onih društvenih studija, ovim ili onim “ugroženim” manjinama, kvazi – umjetnicima, kvazi – kulturnjacima, i ostalim parazitima. Raditi i plaćati porez da se hrani ovakav ološ i ljudski otpad…

djosip
5 godine prije

Ljudi koji ovo vide kao incident ili maltretiranje i sad zahtijevaju ostro kaznjavanje policajca trebaju znati sljedece…
Ako trazite od policajaca da se ne smiju, da nemaju osjecaj za humor, da postupaju iskljucivo profesionalno i po zakonu bez koristenja mozga i srca, vrlo brzo cete imati robote koji ce vas nauciti sto znaci strogoca i drzanje slova zakona koji nije bez greske. Jednoga dana cete ici po kruh, a u glavu ce vas *legalno* pogoditi ampula suzavca ili ce vam neki policajac bez osmijeha na licu *profesionalno*, onako kako su ih ucili, poravnati rebra.
Njihovi sefovi i gazde su vec ucinili i previse da odvoje policiju od naroda, a vi to jos pogorsavate.

Po principu price o Isusu – neka prvi kamen baci onaj tko je bez grijeha, pitam vas koliko vas misli da ste cijeli zivot radili tako profesionalno da na svojem radnom mjestu nikad nije zasluzili kakvu pokudu.

Laki Topalović
5 godine prije

Ovo je glupost, kakvo maltretiranje. Sad vikali su Dinamo Zagreb, pašta, što se mene tiče mogli su i Crvena Zvezda , bar bi bio veći hit na netu, RH policajac i migranti navijaju zajedno za Zvezdu. 🙂

alan ford
5 godine prije

pa zato sto CMS pripada ciohazarskoj dubokoj drzavi, koji je vlasnik i gospodar Hrvatske
pogledjte tko financira CMS: Sorosevo Otvoreno drustvo, EU, European Union Agency for Fundamental Rights, UNHCR (Visoki komesarijat UN-a za ibjeglice)… itd
Hrvatska jer zadnja rupa na svirali a Plenkoviceva vlada su cionisticke pudlice. Ta djubrad su potpisala marakeski sporazum, i sve sto gospodaro traze od njih. Nitko zapravo ne zna koliko migranta baulja po Hrvatskoj, o tome se suti, citao sam na neovisnim portalima, da svakog tjedna slovenska policija sa granice vrati najmanje 60-70 migranata u Hrvatsku, pa sad racunajte, 52 tjedna u godini x 60, a stalno novi dolaze iz propale drzave BiH.

Math
5 godine prije

Centar za mirovne studije, jesu li to oni koji su pozivali na mirno okupljannje za “spas” oslobođenog Aleppa krajem 2016.

https://www.logicno.com/politika/cms-hrvatske-i-novi-apel-za-spas-oslobodenog-aleppa.html

Stvarno dobra i humana ekipa, samo kad su dobrota i humanost trendovski i dobeo se placaju. Cekam da pozovu na mirno okupljanje za stradale u Jemenu uslijed agresije Saudijske Arabije.

PS. nadam se da nece biti provjere vlastitog linka

Duki
5 godine prije

U poremećenom društvu,vlasti i institucija ,bez imalo moralnih ljudskih i sistemskih skrupula,čak se i ova šaljiva epizoda upotrebljava za skretanje pažnje sa suštinskih problema ove naše devastirane države !
Do kada će biti tako ? Pa sve dok na voljenojHrvatskoj ima mesa za glodanje tj.dok je od pretjerane ljubavi ne izglođu do kosti !
A nisu razmislili da će prekosutra (četvrtak)
Ako Dinamo prođe Benficu po zagrebačkim birtijama ti isti koji daju otkaze urlati Dinamo
Dinamo-zagreb !!

Tadmur Palmirovic
5 godine prije

Ko sve nosi uniformu nije ni čudo kakvom seljakluku i amaterizmu svjedocimo.Dakle ,ti si profesionalac,štitiš državne granice i ustavni poredak zemlje ,štitiš njene građane ,ne da glumiš komediješa dok si na radnom mjestu i kačiš to na fejs ili gdje već.a Ekipa je prekršila zakone tvoje zemlje ,zna se procedura : vrati ih nazad ili natovari u kombi i vozi ,pod uslovom da počinitelji nisu nasilni.Ukor i kazna da ali otkaz nikako.

Krešimir
5 godine prije

Portal Logično mi je sa ovim člankom dokazao da stvarno vode brigu o zdravoj pameti i logici.Svaka čast i dalje tako nastavite i ukazujte i na “lijeve” i na ” desne” nebuloze.

Alphonse Gabriel Capone
5 godine prije

Uvijek sam za dobru šalu ali nije trebao snimati jer sad će imati problema. U Jugi bi za pokušaj ilegalnog prelaska granice mogao komotno dobiti metak što je sasvim opravdano ali eto ovo je jako strašno što su uzvikivali ime nogometnog kluba umjesto da se rafalno djelovalo u zaštiti granici. Baš me zanima što će FIFA i UEFA reći na ovaj skandal jer nogomet je pod njihovom ingerencijom. Ako su ovako ostrašćeni kao Sorosevska udruga još će Dinamo popušiti kaznu u švicarskim francima i koju utakmicu bez publike.

Emiliano Zapata
5 godine prije

A sto su trebali? Isukati pendreke pa da se ovi razbjeze? Barem kad bi ovako i nogometne hooligane hapsili uz pjesmu bez upotrebe sile…

kremit
5 godine prije

Masoni se sprdaju sa nama pudlicama malim. To vam je EU.

Pixi
5 godine prije

L.R. žao mi je, ali meni ovo njie smijesno.

Wtf
5 godine prije

Ti zapadnjaci non stop djele neke lekcije a daleko su od Balkana. A mi to pušimo i pušimo.

Ana
5 godine prije

Bilo je puno policajaca koji su pretukli građane do skoro na smrt i oni nisu udaljeni. Udaljeno je ovo žrtveno janje s ciljem pokazivanja da smo društvo prava, a jedina prava koja imamo je slijepo slijediti obrasce ponašanja koje su nam nametnuli i živjeti s misli da smo slabi, siromašni i bezvrijedni.

Rokokoko
5 godine prije

Centar za sirenje kaosa i sukoba u drustvu je jedna iz jata nevladinih udruga Otvorenog drustva iza kojeg stoji Soros.To su paracentri stranih centara moci koji vrseci pritisak na legalne institucije,zapravo provode agendu tih centara moci.Njih se mora zabraniti i protjerati iz drzave iako u porobljenoj drzavi kao sto je RH to i nije realno,barem u dogledno vrijeme.

Rokokoko
5 godine prije

Da je Al Capone imao priliku konzumirati nas kazneni zakon,nikad ne bi umro u zatvoru niti bi bio osudjen.

Amater
5 godine prije

Pa ipak se tu radi o vojnicima zapadnih partnera i njhovih službi ….čiji dignitet naravno , kao iskreni vazali ,moramo štititi … 🙂 🙂 🙂

Ivica T
5 godine prije

Ma šala ljudi,daj Bože da ima sve više sporta,da sport povezuje ljude i da se o sportu priča.Ako je u pitanju samo ovo onda je ok.Zapad,a ko ih pita za ovakve malenkosti,pa nemogu se mešati baš u svaki detalj svakodnevnog života…

Quake
5 godine prije

Uhljebi na našim jaslama..nek se prime motike..niš koristi

Ko to tamo kurcu svira
5 godine prije

Ljudska bića, pročitajte “PAŽLJIVO”jer “OVO” ću napisati samo jednom!!! Svi vi ljudska bića nešto palamudte i pametujuete i kenjate i mlatite praznu slamu, i … Zašto se ne zapitate kako to da nas sistem kara, a mi ne možemo ništa? Samo prepucavanja ko je u pravu više, ja ili ti?! Odgovor na “ono o karanju” je taj da u državi od 3miliona stanovnika ima 1milion kojima je”dobar život” a oni su predstavnici vlasti, sudstva, zdravstva, i ostalih ustanova i oni su vodeće pozicije… A ostala 2milona ili 2/3 zemlje su ovi ostali koji se ili uvlače u guzice ovima na vrhu ne bi li im bilo bolje, i oni koji se bore sa životom svakodnevnim. Riješenje postoji ali ove 2/3 ljudskih bića su moralne pizde u pravom smislu te riječi, znači kukavice i seronje.. Šonje.. A da bi bilo bolje svima a ne samo njima postoji samo jedno riješenje, a… Čitaj više »

Prvoslav
5 godine prije

U ovom specifičnom slučaju ne radi se o nikakvom omalovažavanju niti vrijeđanju, niti maltretiranju izbjeglica radi se o humoru, sprdačini a policajcima je to bilo smiješno po najviše kako izgovaraju oni kao navijači, kada su vidjeli kako se policajci njima smiju i oni su se počeli smijati, dakle svima je to bila duhovita sprdačina što se vidi i na snimku, tu se nevide nikakvi prekršaji za sankcioniranje ovih policajaca.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI