Hunter Biden plaća 20.000 dolara mjesečno izdržavanje djece

Hunter Biden
6 komentara

Hunter Biden pojavio se u ponedjeljak na sudu u Arkanzasu kako bi smanjio isplate alimentacije od 20.000 dolara mjesečno Lunden Roberts, majci jednog od njegove djece.

Prema advokatu Hantera Bajdena, “nezaposleni” sin predsednika platio je 750.000 dolara alimentacije od 2019. godine, kada se Hanter Bajden prvobitno nagodio sa Robertsom za 2,5 miliona dolara nakon što je DNK test pokazao da je dete Hunterovo.

“Gospodin. Biden plaća 20.000 dolara mjesečno”, rekao je  sudiji Abbe Lowell, Hunterov moćni advokat  .

Hanter Biden je u septembru ponovo otvorio ugovor o očinstvu tvrdeći da je pretrpeo “značajnu materijalnu promjenu” u svojim prihodima i da više ne može priuštiti pozamašne isplate alimentacije, navodeći “nema mjesečnih prihoda”.

Podnesak koji je Robertsov pravni tim podnio prije saslušanja u ponedjeljak otkrio je da Hunter  svojim advokatima plaća  855 dolara po satu naplate kako bi smanjio svoje isplate alimentacije. Pravni stručnjaci procjenjuju da bi Hunter mogao plaćati više od 100.000 dolara mjesečno za moćne pravne usluge kako bi se branio od poreske istrage Ministarstva pravde i istrage Kongresa o porodici Bajden.

Prošle sedmice, Hunteru je naređeno da prisustvuje saslušanju u ponedjeljak u Arkanzasu zbog zabrinutosti da nije uspio prenijeti finansije majci svoje kćeri u slučaju očinstva. Tokom saslušanja, sudija je naložio Hunter Biden da odgovori na pitanja o svojim sumnjivim finansijama i da sedne na razgovor pod zakletvom. Sudija je takođe zakazao suđenje za jul kako bi se utvrdila Hunter isplata alimentacije.
Pravna dilema mogla bi proizvesti informacije o tome koliko je Hunter Biden zaradio od svog interesa za BHR Partners, kineski državni investicijski fond  osnovan  samo nekoliko dana nakon što su Hunter i predsjednik Joe Biden posjetili Kinu 2013. Hunter je držao deset posto udjela u BHR Partners preko entitet pod nazivom Skaneateles LLC.

Dokumenti do kojih je u petak došao Breitbart News  otkrivaju  da je Skaneateles LLC pod kontrolom Kevina Morisa, Hunterovog glavnog advokata, koji je također  platio  Hunterove dugove poreskoj upravi.

Vrijednost udjela od deset posto  procjenjuje  se na između 420.000 i 20 miliona dolara.

AlimentacijaHunter BidenSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
6 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marmel
11 mjeseci prije

Droga poskupila,pa su financije knap, prasac

Max
11 mjeseci prije

Još će ispasti da je sirotan,

Schwarze Hunderte
11 mjeseci prije

Eto meni jeda i za sutra 😪😪😪.. 😄

Kaki
11 mjeseci prije

Ovaj je ludak na kub

Ivan
11 mjeseci prije

Pa jel je onaj krmak Biden mogao napraviti nesto pametnije?

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI