Idući naraštaj jasno kaže ”zbogom” Europi Ursule von der Leyen

Ursula von der Leyen
47 komentara

Vozeći se natrag u svoj ured jedne rujanske večeri prošle godine, zaustavio sam se kako bih fotografirao ovaj golemi poster, koji je krasio bočnu stranu zgrade EU Berlaymont.

Zgrada EU

Na prvi pogled, mislio sam da najavljuje distopijsku budućnost europske djece, koja svake godine dobivaju neku vrstu “nadogradnje” od obilato hvaljenih eksperimentalnih genetskih proizvoda, koje su razvile tvrtke poput BioNTecha, novcem koji pritječe iz programa biološkog ratovanja dvostruke namjene, koji su raštrkani diljem svijeta i ojačani fanaticima bio-međupovezanosti, koje podržavaju akteri koji se okupljaju oko organizacija poput Svjetskog ekonomskog foruma.

Ispostavilo se da je to bila javna najava ambicioznog projekta, +/- 820 milijardi eura koje se EU zadužuje na duži period, počevši od kraja svibnja 2020., kako bi pomogla nadoknaditi ogromne gubitke, koje su europski građani pretrpjeli tijekom Covid sezone, koja je započela u ožujku 2020. godine.

Bez sumnje će igračima na međunarodnim financijskim tržištima poput BlackRocka ili Vanguarda biti nadoknađen tako što će Europljani plaćati poreze, uključujući buduće poreze na emisiju ugljičnog dioksida i hipotetske dobitke od uvođenja 5G i povezivanja cijele Europe u cyber-oblake informacija, na radost velikih tehnoloških tvrtki, kao što su Google, Amazon, Facebook i Apple (GAFA). Ali moj prvi predosjećaj bio je nažalost nagovještaj onoga što je bilo u nizu užasnih događaja, kojima svi moramo HITNO stati na kraj. To će biti zadatak našeg sljedećeg naraštaja Europljana.

1 . prosinca 2021., tri tjedna nakon što se predsjednica Europske komisije Ursula von der Leyen vratila sa svog sastanka u Atlantskom vijeću u Washingtonu, gdje je šarmirala glavnog izvršnog direktora Pfizera Alberta Bourlu dodijelivši mu “Nagradu za istaknuto poslovno vodstvo” za grčko-američki hrabri potez veterinara, koji su doveli do golemog financijskog uspjeha njegove tvrtke (od čega profitira i njezin suprug), izrazila je svoje olakšanje što Pfizer-BioNTech ima pedijatrijske doze novog eksperimentalnog genetskog proizvoda, koje sprema ubrizgati u europsku djecu od 5 do 12 godina do sredine prosinca 2021.

Od tada se ne mogu pomiriti s time kako je ova majka sedmero djece, bivša liječnica opće prakse, mogla toliko duboko utonuti u korupciju u javnom uredu da je izgubila svaki trag o ukorijenjenoj zakletvi svog dobro obrazovanog liječnika koja kaže da ne smije činiti ništa nažao i uz to je nastavila promovirati eksperimentalne genetske injekcije za njihovu upotrebu na nevinoj djecu, u korist svojih prijatelja u političkom i poslovnom svijetu. Iznenadio sam se kad sam saznao da ona tijekom tjedna živi u stanu pokraj svog službenog ureda, koji se nalazi na jednom od najviših katova one prikazane Berlaymontove zgrade.

Nedavno je viđena u institucijama u Bruxellesu, kako glasno podržava ustrajne i glasne zahtjeve predsjednika Volodimira Zelenskog u vezi sa slanjem pomoći u naoružavanju zapadnih Ukrajinaca tijekom rata protiv istočne manjine koja govori ruski jezik i koju podržava Rusija. Dana 24. veljače, Rusija je pokrenula posebnu vojnu operaciju prvenstveno usmjerenu na vojnu neutralizaciju zapadne Ukrajine, koja se spremala za potpuniji napad na istok, koji je rusko govorno područje. Drugi navedeni cilj ove operacije bio je “denacificikacija” Ukrajine. Iako nije problem koji se često susreće u Europi, povijest Ukrajine puna je sljedbenika Stepana Bandere, čije je neprijateljstvo prema Rusima dobro poznato.

Američka karijerna veleposlanica Victoria Nuland objasnila je 2014. da su SAD odvojile 5 milijardi dolara tijekom prethodna dva desetljeća, kako bi pomogle Ukrajini u pridruživanju atlantskom bloku. Zamislivo je da je veliki dio ove vrste novca došao iz blagajne kao što je “Black Eagle Trust”, američki politički akcijski fond osnovan pod predsjednikom Trumanom za borbu protiv komunizma. Osim korumpiranja političkih procesa u korist američkih (političara) prijateljskih ishoda, ova vrsta fonda također distribuira čvrstu valutu i zlato NATO tajnim vojskama tipa Gladio. U (Zapadnoj) Ukrajini, novac je mogao teći za jačanje inherentne snažno nacionalističke percepcije o sebi i preko određenih oligarha, financiranje niza borbenih skupina nadahnutim nacističkom ideologijom, s više od trideset takozvanih dobrovoljačkih bataljuna poput Aidara i Azova.

Kad je riječ o bivšoj republici SSSR-a, s kojom je zemlja bila u potpunosti integrirana, Rusi bi razumljivo željeli obeshrabriti ustanak tipa onaj kojeg je pokrenuo Stepan Bandera, jer taj pokret nije dobar za demokraciju u Ukrajini niti plodonosan za održavanje dobrosusjedskih odnosa s ukrajinskom braćom i sestrama, koji govore ruski. Prije pobune na Majdanu 2014., koju su podržale SAD, 70 % ukrajinske gospodarske razmjene odvijalo je s Rusijom, a većina ukrajinskih vojnika bila je solidarna prema svojim ruskim kolegama.

Prije nego što se gospođa Ursula von der Leyen doslovno uselila u zgradu Berlaymont, sjećam se da sam vidio najavu velikog događaja koji je krasio i zgradu: Europska unija je dobila Nobelovu nagradu za mir za šest desetljeća napretka mira, pomirenja, demokracije i širenja ljudskih prava u Europi deset godina prije, u listopadu 2012.

Mnogi moji pacijenti rade u Europskoj uniji i dok su tada bili jako ponosni na tu prestižnu nagradu, prema sadašnjoj čenici EU osjećaju se sasvim drugačije.

Nakon 60 godina napretka na polju mira, pomirenja, demokracije i ljudskih prava, vatreni stav Ursule von der Leyen prema ukrajinskoj vladi, koju su nacisti podržavali “poslije Majdana”, postavile su SAD što je bio velik propust za Europu. Samo po sebi je jasno da je Europa trebala biti mnogo proaktivnija i zaštitnički nastrojena prema sporazumima iz Minska, umjesto da naoružava Ukrajinu do zuba i ohrabruje nastavak ratovanja, a osobito njihove nacističke prijateljske elemente, Europa bi trebala raditi više na integraciji odmetnutih regija Luganska, Dobasa i Krima. Ursula von der Leyen i Josep Borell izjavili su da je rat Ukrajine protiv “ruskih osvajača” rat Europe. U čije ime oni govore? U ime Europe ili NATO-a? Je li to isto? U svakom slučaju, oni ne predstavljaju moj izbor predstavnika, a pogotovo ne sljedeći naraštaj građana EU.

U biti, Rusija je istočni susjed s kojim Europa ima sve dobre razloge za ostajanje u dobrim odnosima, ali s NATO-om, koji je kontroliran iz Washingtona, Europa je postupno natjerana na stvaranje vlastite željezne zavjese, kako bi se odvojila od svog istočnog susjeda. Čineći to, sabotiran je svoj pristup jednom od najuzbudljivijih rastućih ekonomskih tržišta u nadolazećim desetljećima.

Podrška EU-a režimu Zelenskog samo će produžiti rat u Ukrajini. Približno 50.000 mladih ukrajinskih vojnika umrlo je od 24. veljače 2022., a mnogo ih je više osakaćeno ili pati od PTSP-a. Gdje su europski mirovni posrednici, ovi Nobelovci, nagrađeni vođe u unapređenju mira, pomirenja, demokracije i ljudskih prava?

Ukrajinski rat, koji traje od 2014. sve do 2022. mogao se izbjeći da je Europa bila pažljivija i da nije dopustila Washingtonu i Londonu vođenje stvari. Samo dodjeljivanje Nobelove nagrade za mir odavalo je lažan osjećaj mudrosti i sigurnosti. Do danas se nijedan mudar vođa nije zauzeo za istinske interese Europe koji, kako bi Olof Palme ili Charles De Gaulle istaknuli, nisu nužno u skladu s interesima SAD-a. Današnji naraštaji, uključujući sadašnjeg nevaljalog predsjednika EU-a, ne samo da su propustili mnoge važne prilike za pomirenje sa svojim kritično važnim istočnim susjedom, već su uspjeli srušiti svoje mostove do buduće elektrane svoje ekonomije. Uskoro ćemo mi biti ti koji mole za priliku da ponovno uspostave živahno gospodarstvo, ali ne postoje laka ili brza rješenja za preokret, nakon toliko štete koja je učinjena.

Zajedno s našim idućim naraštajem, imat ćemo dovoljno vremena za razmišljanje o tome gdje smo pogriješili. Moramo hitno započeti ovaj proces.

Šef Europske unije koji uručuje nagradu “Atlantskog vijeća” u Washingtonu trebao bi zazvoniti na uzbunu na kojem se geopolitičkom teritoriju nalazimo. Davanje osobnom poznaniku, nakon što je njegovoj tvrtki dao narudžbu vrijednu više milijardi dolara koristeći novac europskih poreznih obveznika, trebalo bi podići razinu upozorenja na crveno. Sasvim je moguće da su namjere gospođe Ursule von der Leyen bile autentične, s ciljem da osigura ono što je vjerovala da su donekle učinkovita cjepiva za europsko tržište. Također bi mogla smatrati digitalne Covid potvrde prekrasnim izumom, koji vodi do financijske racionalizacije, s dugoročnim ekonomskim koristima za Europu, kao što je Svjetski ekonomski forum želi vjerovati.

Problem je u tome što mi Europljani plaćamo cijenu; ne samo svojim poreznim novcem, nego što je još više zabrinjavajuće našim osobnim tjelesnim integritetom i našim zajedničkim zdravljem.

Nadalje, planirano bezgotovinsko društvo s ugrađenim QR kodom lišilo bi Europljane svake fizičke autonomije, dok bi ih podvrglo algoritmima informacijske tehnologije (GAFA!) i dodacima koji ovise o 5G poput mobilnih telefona i računala.

Iako to možda ne zna, predsjednica EU-a rasprodaje europske građane kao stado stoke, dok Svjetska banka ubacuje dobru milijardu eura osiguravajući digitalni ID s vašim “bio-sigurnosnim” nadogradnjom protiv novopronađenih ili izumljeno biološko oružje bit će potrebno za vašu kupovinu. Čini se da Ursula von der Leyen vjeruje propagandi koju dobavljači digitalnog pristupa svojim građanima, poput prodajnog slogana Pfizera “Znanost će pobijediti”, ali nitko ne preuzima odgovornost za ono što se događa s tjelesnim i mentalnim zdravljem pojedinaca u njezinom stadu koje, bez sumnje, ima potpuno drugačiji koncept o tome što najviše koristi njihovom zdravlju i dobrobiti.

Nigdje ne možete jasnije vidjeti njezino opasno iluzivno ponašanje nego kad ova liječnica koja je postala političarka vapi zbog toga što joj je laknulo što su Pfizerove injekcije (eksperimentalne genske terapije) konačno dostupne za 5-godišnju malu djecu.

Ove posljednje Covid-godine pokazale su nam kakvo će društvo naš idući naraštaj s pravom odbaciti:

  • Tjelesne ozljede od nesigurnih lijekova: sve agencije i institucije medicinske etike koje su šutjele dok su prenositelji “prijevare” Covida iznosili svoju “stručnost” trebale bi biti pažljivo revidirane od vrha do dna, kako bi se osiguralo da nikada više ne dopuste nešto tako otrovno kao što su ove često naložene injekcije mRNK i ekonomski suicidalna “zaključavanja”.
  • Farmaceutske tvrtke čiji se poslovni model sastoji od stvaranja opasnih bolesti i zatim zarađivanja milijuna navodno kako bi nas zaštitile od biotoksičnih agenasa na koje same drže patente. (Na primjer: Moderna, koja nikada u svojoj povijesti nije napravila odobreno cjepivo, razvila je svoje cjepivo protiv Covida na temelju patenta koji je već posjedovala na šiljasti protein SARS-CoV-2 2016.).
  • Ne liječnici koji inzistiraju da znaju bolje od vas o vašem osobnom zdravlju. Uzmimo za primjer francuskog milijardera, izvršnog direktora Moderne, Stéphanea Bancela, koji je nedavno rekao da očekuje da će njegova “cjepiva” biti ponuđena poput godišnjih “nadogradnja” na iPhoneima. Bancel, naravno, nije liječnik, kao što vrijedi za drugog stručnjaka za “napredovanje”, računalnog štrebera koji je postao svjetski “stručnjak” za cijepljenje Bill Gates. Ni šef Svjetske zdravstvene organizacije koji sebe voli nazivati ​​doktorom Tedrosom nije liječnik. Gospodin Tedros Adhanon Ghebreyesus bivši je član gerilske organizacije koji je unaprijeđen na najvišu “medicinsku” poziciju u svijetu kao rezultat toga što je bio štićenik računalnog štrebera, istog onog Billa Gatesa koji je odlučio da se cijeli svijet treba cijepiti, jer to koristi njegovom filantropskom poslu i dionicima kojima je obećao novac i pristup informacijama.
  • Svjetski ekonomski forum obučavao je političare koji su manipulirali masama da plate pijune “Stake Holders” WEF-a, kojih ima mnogo. Odvjetnik Reiner Füllmich pokrenuo je suđenje Narodnom sudu u Nürnburgu-2 kako bi se javno dokumentirali WEF-ovi zločini protiv čovječnosti, kao što je kazneno nametanje eksperimentalnih genetskih tretmana bez dovoljno podataka o sigurnosti ili učinkovitosti protiv virusa koji je prošao smrtonosnu i nezakonitu “dobitak Funkcija” poboljšanje za pojavu u ljudskoj populaciji. (Pogledajte članak iz ožujka 2016. dr. mikrobiologa Ralpha S. Barica sa Sveučilišta North Carolina Chapel Hill “SARS-like WIV1-CoV spreman za pojavu kod ljudi”).
  • Ostali političari, koji su u svojoj političkoj karijeri imali iskustva s korupcijom ili koji su tijekom Covid razdoblja gurali izrazito totalitarne i neutemeljene mjere za širenje straha i kažnjavanje građana koji nisu htjeli poduzeti tzv.cijepljenja protiv Covida.
  • Baš kao što su njemački državni službenici upozoreni da ne koriste Facebook i Gmail jer ove informacije filtrira američka NSA, svi europski građani trebali bi slijediti primjer i biti vrlo oprezni prema svemu što bi Big Tech mogao ugroziti.

Većina Šveđana svakodnevno komunicira putem Facebooka, a Facebook cenzurira i manipulira svojim stranicama prema geopolitičkim algoritmima koje odobrava Atlantsko vijeće. Kada se spontani razgovori građana ugađaju na ovaj diktirani način, a Reuters i AFP šalju samo vijesti koje njihovi vlasnici i razni “sudionici” žele da čujete, postaje dječja igra utjecati na kolektivnu svijest Šveđana koji, nakon što dugoj povijesti iznenađujuće dobronamjerne demokracije, ne shvaćaju da su njihove vladine institucije kompromitirane.

Kad pogledate građane Švedske koji se žele pridružiti NATO-u, paktu o kolektivnoj ”obrani” koji je nedavno sudjelovao u nekoliko ratova po izboru nakon što je članak 5. stupio na snagu na temelju nedokazane tvrdnje da je Al Qaeda napala SAD 11. rujna, jedan mora se zapitati što bi tu zemlju natjeralo da odustane od svojih dugogodišnjih načela nesvrstanosti i neutralnosti. Švedska susjedna članica NATO-a Danska prošla je 200 godina bez rata prije 11. rujna 2001. Trudeći se ispuniti svoje obveze prema NATO-u, Danska je izgubila, po glavi stanovnika, više vojnika u skandaloznim i nepotrebnim “ratovima protiv terorizma” nakon 11. rujna nego SAD je izgubio u cijelom Vijetnamskom ratu.

  • Mediji koji su poticali strah od Covida i pobrinuli se da cenzuriraju sve vijesti o učinkovitom liječenju protiv njega, osim onih “učinkovitih i sigurnih” “prevencija” koje su im vlada i Big Pharma rekli da veličaju.
  • To je isti onaj medij koji gura samo zapadnu atlantističku verziju rata u Ukrajini, dok one novinare koji točno izvještavaju o ratnim zločinima iz Donbasa kriminaliziraju* europske vlade, a svi ruski kanali, kao i službeno rusko ministarstvo Foreign Affairs, prešućena je diljem Europe. Kako se europski građani mogu informirati u ovoj vrsti pristranog i kontroliranog medijskog okruženja? (*Pogledajte intervju Maxa Blumenthala s njemačkom slobodnom novinarkom Alinom Lipp 13. srpnja 2022.)
  • Kako se bliži 21. godišnjica Državnog zločina protiv demokracije (SCAD) 11. rujna, moramo podsjetiti našu europsku mladež da Zapad još uvijek nije ozbiljno istražio ubojstvo 3000 građana u New Yorku, Washingtonu i Pennsylvaniji 11. rujna 2001.

Budući da su se pravi kriminalci do sada izvukli s takvim gnusnim SCAD-om, oni i mediji koji su im pomogli u zataškavanju bit će ohrabreni učiniti daljnju štetu ako zajednički ne odlučimo razotkriti očite laži koje nastavljaju ponavljati u vezi s ovim događanja. Trebat će nam neka vrsta ”Komisije za istinu i pomirenje” da se oslobodimo, kao narod, prepune septičke jame laži koja Europljane drži privrženima lažnoj slici stvarnosti, čineći zdrav razum i istiniti diskurs kvazi-nemogućim.

  • Nijedan inženjer koji poštuje sebe ili sveučilišni akademik ne bi trebao prihvatiti očiglednu nemogućnost koju je član Atlantskog vijeća Philipp Zelikov napisao u Izvješću Komisije za 11. rujna na čijem je čelu, da su dva zrakoplova 11. rujna srušila tri nebodera s čeličnim okvirima.
  • Niti jedno medicinsko sveučilište ne bi dopustilo da se eksperimentalni genetski tretmani guraju na njegove studente ili populaciju u generativnoj dobi u budućnosti. Svako sveučilište ili medicinska ustanova koja je to učinila treba temeljito ispitati kako bi se osiguralo da se ovo više nikada ne dogodi.
  • Lavina totalitarnih apsurda koje smo bili prisiljeni proživjeti u ove posljednje dvije Covid godine ima srebrnu podlogu da se ljudi bude svjesni činjenice da ispod krova te Berlaymontove zgrade postoji nešto trulo, a ti su apsurdi mogući samo zahvaljujući pod teškom rukom GAFA-e (Google Amazon Facebook Apple tipa Big Tech) i medija koji slijede odabranu korumpiranu elitu kako bi utjecali na to kako vidimo stvarnost.
  • Također, nepostojanje istinske forenzičke kriminalističke istrage masovnih državnih zločina protiv demokracije 11. rujna prije 21 godinu i danas ima slabiji učinak na sposobnost europskih ljudi da jasno razmišljaju i donose odluke temeljene na stvarnosti i zdravom razumu.

Zajedno srdačno pozdravimo ovu Europu sljedeće generacije. Nakon tako bliskog susreta s totalitarizmom prošlosti, uskrsnimo Europu kakvu smo poznavali i cijenili.

Da bismo to učinili, trebat ćemo raščistiti zle utjecaje, zablude i otvorene laži koje su sadašnju europsku generaciju učinile nesposobnom za donošenje najboljih odluka za vlastitu budućnost.

Europo idućeg naraštaja, STIŽEMO!!

Autor: Dr. Eric Beeth
EvropaPfizerUrsula von der Layen
Pretplatiti se
Obavijesti o
47 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
ANTIFŠISTA
1 godina prije

Ja bih ovu Frau Usrulju von der Korupt nagradio sa jedno 25 godina smještaja i hranu u nekom od zatvora za kurve da teoretski usavrši zanat.

Tupko Glupko
1 godina prije

Tu novu generaciju, na žalost, zaboli kiki i minđa za to što se događa.

Njihove potrebe zadovoljavaju virtualni prijatelji, Facebook statusi, share-anje TikTok filmića, nogomet, šminkanje i slične stvari.

Što reći o tinejdžerima koji se svojevoljno cijepe opasnim eksperimentalnim genetski modificiranim cjepivima protiv bolesti koja ih uopće ne ugrožava samo zato da bi zadovoljili potrebu otputovati u druge države na nekoliko dana?

Kladim se da mlađi od 25 godina ne čine ovdje niti 10% komentatora.
A i to sam previše rekao.

Benty20
1 godina prije

Ona je odradila svoj dio posla i tu je priči kraj! Nitko je od ovih vrlih i moralnih ljudi oko nje nije u tome spriječio i sad će upravo oni, hrabri vitezovi, preuzeti stvari u svoje ruke!? Na kakvim temeljima? Na temeljima koje je postavila Ursula!!! Jer niti mogu, niti žele mijenjati temelje,mogu samo napraviti dekorativne promjene, a sustav ide dalje upravo kako je planirano. Ursula je u tome ionako potrošni materijal i svakako joj vrijeme ističe…

Dokurčilomi
1 godina prije

NE! KRIVO! Nema otkaza. Nema puštanja u mirovinu. Nema ostavki. Nema izbora pa ćemo slijedeće. Optužnice pa na klupu i suđenje.

Valter
1 godina prije

Samo par ispravaka: 

  • Šef Pfizera, Bourla, nije grko-amerikanac već židov isto kao i šef Moderne i ostali Big Pharma entiteti
  • Zelenski je židov
  • Victoria Nuland, koordinatorica Ukrajinksog puča 2014 je židovka, iz židovskog state departmenta
  • 80% vodstva BlacRocka su židovi, na čelu sa Larry Finkom
  • osnivači Googla i Facebooka su židovi
  • Sve glavne svjetske info-zabavne korporacije su židovske 
  • glavni financijeri obiju partija u Americi su skoro svi židovi

Itd, itd. Nije lijepo da zamagljujete srž problema u ovom kasnom trenutku igre. Extremno je abnormalno da 0.15% populacije kontrolira sve civilizacijske punktove.

Zapadna civilizacija sada plaća poraz od internacionalnog židovstva u drugom svjetkom ratu, baš kao što su upozoravali brojni intelektualci i prije samog prvog svjetskog rata.

Bane
1 godina prije

Ah, nista novo. Samo novi zahtevi sirotinje, ni manje ni vise nego pise Amerkanac… Pazi da nam ne ispune.

Lucija, prva
1 godina prije

Ovdje se spominje jedan zanimljiv pojam: SCAD DRŽAVNI ZLOČIN PROTIV DEMOKRACIJE. Notions that democracy is imperilled do not elicit much gainsaying these days. Diminished civil liberties chill dissent, from town hall meetings to full throated Occupy protests. .. A STATE CRIME AGAINST DEMOCRACY, (SCAD) is a term introduced by Lance deHaven-Smith. He defined SCADs as “concerted actions or inactions by government insiders intended to manipulate democratic processes and undermine popular sovereignty.” Many deep events are SCADs. “Until recently, scholarly research on political criminality has given little attention to antidemocratic conspiracies in high office, focusing instead on graft, bribery, embezzlement, and other forms of government corruption where the aim is personal enrichment rather than social control, partisan advantage, or political power. However, SCADs are far more DANGEROUS to democracy than these other, more mundane forms of political criminality because of their potential to SUBVERT POLITICAL INSTITUTIONS and entire governments or branches of government.” Selected Examples As… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Izvrsno objedinjene zadnje dvije godine. A ukazano i na ishodište. 11.9. Izgleda da ovim doktoru nije baš jasno da se navedenih 5 milijardi za Ukrajinu vratilo u USA zavojitim putevima…. da Gladio nije vojska nego operacija, velikim dijelom financirana Cijom, a koja je u to vrijeme već imala dozvolu da se financira trgovinom drogom. – da EU države neće dobiti te novce, 820 milijardi, za korona krizu, jer je rečeno da to ide za energiju. Pred koji mjesec. One za koje se anemija hvalio kako ih je dobio, a dodijeljeni su svima… Poljska je već digla dreku. Tko zna kada je pisan članak. Ali evo gdje je vrli doktor u pravu: – za QR kodove i ID građana. – Za kontrolu i cenzuru medija; ne samo uskraćivanje pristupa informacijama, već izravno manipuliranje građanima, čija je jedna od žrtava i Švedska. – te definitivno za: “Samo po sebi je jasno da… Čitaj više »

1 godina prije

” Zajedno s našim idućim naraštajem, imat ćemo dovoljno vremena za razmišljanje o tome gdje smo pogriješili. Moramo hitno započeti ovaj proces. ”

I tako , barem jednom , nerijetko i dva puta u stoljeću mladi evropljani se moraju presabrati i razmisliti gdje su pogriješili..
I onda opet prave iste greške…

Sve dok jednom više ne bude vremena za razmišljanje niti će biti ko da misli..

1 godina prije

i što reći na ? = odgovornost prilog sa foruma: Ljudi se često pitaju jesu li Zvjezdana djeca, jer se osjećaju drugačijima od drugih ili imaju druge takve tragove. Je li to poseban status i što znači biti Zvjezdano dijete na dnevnoj bazi? Zemlja je preplavljena Zvjezdanom djecom, koja se inkarniraju na Zemlji ili djeluju kao Walk-Ins, njihov broj je jednak broju reinkarniranih duša rođenih na Teranu – jedna milijarda svaka. Prisutni su u svim slojevima društva, u svim kulturama, a njihova je povijest raznolika kao i njihove trenutne inkarnacije. Postoji očekivanje i aura koja okružuje Zvjezdanu djecu, od koje se očekuje da budu nježni i mudri poput Gandi, duboki i hrabri poput Isusa, te dugotrajni i ponizni poput Majke Tereze. Ipak, oni dolaze na Zemlju sa svojim vlastitim nizom slabosti i poviješću neuspjelih lekcija, te s vrlo različitim pristupima kako se nositi sa životnim izazovima. Ukratko, u bilo kojoj… Čitaj više »

Spaceman
1 godina prije

Ako pogledamo kako stvari stoje, a stoje tako da Brisel sa uvaženom gospođom podržava sve što ona i njezini gospodari zaprdnu…I to se provodi u svakoj zemlju članici EU…zašto članovi parlamneta to podržavaju? zato što su to hebene kukavice, koje da ga malo pljusneš otrčao bi plačući mamici za haljinu…..takvi ljudi nam sjede u parlamentu i dižu ruke kako im gospođa naredi. I dok za to dobiju lijepu svoticu eurića. NEMA muda da oni ustanu i usprotive se ovim glupostima. Europa je prodana duša…i mi smo nažalost žrtve ovog sranja i sistema. Ahh…

ogo
1 godina prije

Svi ce oni na kraju zavrsiti na vjesalima uz uzivo prenos na medijima kojim ih danas sluze

Max
1 godina prije

Zlo će se očistiti.

Otpornik
1 godina prije

Očekujem da će zelenski dobiti slijedećeg nobela za mir, a usrulja za ekonomiju.

Genije2022
1 godina prije

Koji iduci naraštaj? Na siku su nas uvukli u tu karcolinogenu tvorevinu i mora se raspasri prije..dik smo mi živi da ne ostavljamo drek sljedecim generacijqmq.

Genije2022
1 godina prije

Kancerogenu tcorevinu..kao što je E U…sorry..mobitel.je kriv

Darko
1 godina prije

Ne jednom, ovu ludu kravu treba barem deset puta izvesti pred streljački vod za štetu koju je napravila cijeloj Europi.. I to bi bila preblaga kazna..

tihobl
1 godina prije

…још дирљивије настојање Европе да шаље свету поруке о својој моћи. Као кад пијанац настоји да покаже како може да иде по линији. Кад успева, аплаудира сам себи, а кад то не иде – настоји да то представи као „није ни важно“.

Oli
1 godina prije

Baba ludara

dona
1 godina prije

to g…o od žene torpedirati u pakao

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI