Srušio se Helikopter u kome se nalazio Iranski predsjednik

Ebrahim Raisi
29 komentara

Prema nepotvrđenim izvještajima iranske državne televizije i drugih medija, helikopter u kojem je bio putnik iranski predsjednik Ebrahim Raisi imao je “tvrdo slijetanje” u nedjelju.

Iranski ministar unutrašnjih poslova Ahmad Vahidi je navodno potvrdio da je helikopter s Raisijem u avionu teško sletio u grad Jolfa u sjeverozapadnoj iranskoj provinciji Istočni Azarbajdžan.

Nekoliko drugih visokih zvaničnika, uključujući ministra vanjskih poslova Hosseina Amir-Abdollahiana i guvernera istočnog Azarbajdžana Maleka Rahmatija, putovalo je s predsjednikom, tvrde izvještaji. Otprilike sat vremena nakon incidenta, spasilačke ekipe su navodno uspjele doći do tog područja i započele akciju potrage koja je trenutno u toku.

Maglovito vrijeme i neprohodnost tog područja otežali su operacije potrage, piše IRNA.

Ubrzo nakon prvih izvještaja o incidentu, novinska kuća Mehr javila je da je predsjednik dobro i da je automobilom putovao u kolonu u Tabriz, glavni grad provincije. Međutim, kasnije je izbrisao ovo ažuriranje.

U Raisijevom konvoju bila su tri helikoptera, piše Tasnim, usred oprečnih izvještaja. Dva aviona, u kojima su bili neki ministri i zvaničnici, bezbedno su stigla na odredište. Agencija tvrdi da su neki od zvaničnika koji su bili uz predsjednika u vrijeme incidenta uspjeli kontaktirati ono što je Tasnim opisao kao “centar”, što može ukazivati ​​na to da incident nije rezultirao ozbiljnim ozljedama.

Prema riječima Mohsena Mansourija, zamjenika predsjednika za izvršne poslove, jednog od službenika Raisijevog helikoptera i člana letačke posade mogli su kontaktirati nakon što se incident dogodio.

“Ovo je bila jedna od tačaka nade u ovome. To pokazuje da težina incidenta nije bila velika jer su dvije osobe koje su bile na letu kontaktirale naše ljude u nekoliko slučajeva”, rekao je zvaničnik koji vodi potragu na mjestu događaja, prenijela je državna televizija. .

Ebrahim RaisiHelihopterincidentiran
Pretplatiti se
Obavijesti o
29 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Tonto
2 mjeseci prije

Izgleda da je imao tvrdu kohabitaciju sa cia i mossad.
Želi li se itko kladiti da iza svega upravo stoje cia i mossad?
Hazarima je cilj šta više ratova po svijestu da se ne vidi kako oni ISTRIJEBLJUJU Palestince, to je sukus svega.
Imam neki loš predosjećaj!!!
FREEDOM FOR PALESTINE

Vlatko
2 mjeseci prije

Iza toga su Englezi

Tucker
2 mjeseci prije

Sruseni helikopter pronadjen..jos nema informacija o raisijevom stanju..valjda traže dovoljno smirenu osobu koja Ce priopćiti lose vijesti!!hvala.

Glue
2 mjeseci prije

Gdje je vise bilo ratova i zlocina za vrijeme socijalizma/komunizma ili kapitalizma?

goran
2 mjeseci prije

aha a mi smo budale hahahahahaha
budite bar jednom iskreni pa recite da su iranskog predsjednika napali izraelci

Babilon
2 mjeseci prije

Vrlo lako moguće da Mossad ima prste u ovome .

Plenkovič II
2 mjeseci prije

ko i fiču, cija ga je pokušala smaknuti! čekamo sad da orbanu otkažu kočnice!

Max
2 mjeseci prije

Izvjesto sam o tome na prethodnoj temi, Težak udarac za Iran. Dao Bog da su svi dobro .

Max
2 mjeseci prije

Možda je riječ o sabotaži ili napadu. Ali ne bih trčao pred rudo. Pričekajmo još informacija.

tuf
2 mjeseci prije

Vjerojatno nema mjesta teorijama zavjere jer bi mogli sličiti Poljacima koji su godinama politički eksploatirali ekvivalentan događaj u Rusiji (nedavno su tek priznali da su vremenski uvjeti i greška pilota bili krivci).
No malo mi je čudna objava da su bili u tel. kontaktu sa sudionicima nesreće – a da nije prenešeno stanje predsjednika Raisija. Jedini standardni razlog zbog kojega se ta informacija – zasigurno razmijenjena tijekom razgovora – ne prenosi javnosti je zato što se radi o lošoj vijesti. Alternativno, mogu zamisliti jedino da se detalji filtriraju iz sigurnosnih razloga da se Mossadu&Co. ne olakšava posao lociranja i eksploatacije stanja van sigurnosne razine.

Upitnik
2 mjeseci prije

Kako to da su se dva helihoptera uspjesno vratila, nisu se okrenula u potragu za glavnim, i jos su u glavnom bili svi najvažniji dužnosnici? Sve miriši na atentat, cudno da su se u tjedan dana dogodila dva atentata na “neposlusne”.. Zapad i Izrael se koriste terorističkim akcijama iz ocaja da sruše međunardni poredak jer su, kao i sssr odlucili iznutra unistiti postojeci poredak (socijelizam pa sad kapizalizam) jer je neodrziv i potreban je reset. Ovo ce dovesti cijene nafte i svega u nebesa i ubrzat ce se pucanje “balona”, a mozd i ne, mozda je samo bilo nevrijeme

Gad
2 mjeseci prije

Nije nikakvo teško, niti tvrdo slijetanje, nego je srušen. Ili je pao. I da ga ne mogu pronaći DESET SATI nakon pada je prilično uznemirujuće. U današnje vrijeme kada se iz satelita vidi kada lik pali cigaretu u mrklom mraku. Iznimno mutan događaj.

tihobl
2 mjeseci prije

A kako je ajatolah?
Koga briga za zamjenjivim predsjednikom sa kratkotrajnim mandatom.

Quest
2 mjeseci prije

Putin nesmi letjeti preko oceana zato jer ce mu Avion srusiti zapadni demokrati a onda ce biti kao s plinovodom ispod Baltika

Robert
2 mjeseci prije

Zapad ima dugu povijest sabotaza, atentata, subverzija…. I prirodnih nesreca, skakanja kroz prozor i pucanja samom sebi metak u glavu a onda poziv policiji….

Treton
2 mjeseci prije

Zna se tko je to napravio, u proslosti su ubijani iranski Generali, znastvenici, Iran je bezpomocan, vlasti moraju stiti ili dati krive informacije

NOB
2 mjeseci prije

Robert Fico, Ebrahim Rasi…. Tko ce biti treci?

Franjo
2 mjeseci prije

Poginuo je iranski ministar vanjskih poslova. Iran je clan organizacije SCO a ivo je isijecak iz TASS……., TASS

 ASTANA, 19. svibnja. /TASS/. Ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov stigao je u Astanu gdje će 20. i 21. svibnja sudjelovati na ministarskom sastanku Šangajske organizacije za suradnju (SCO), izvijestio je dopisnik TASS-a….

Tomislav Matanić
2 mjeseci prije

Američko – kanadske sotonjare skupa sa englesko- francuskim sotonjarama kuhaju 3. svjetski rat.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI