Intervju: Ivan Pernar kroz razgovor s palestinskim veleposlanikom otkriva tragediju naroda Palestine

Intervju Ivan Pernar i palestinski veleposlanik 1
15 komentara

Jučer u komentarima na portalu Logično netko je mesijanski napisao: “ne bi čudilo da uskoro počne onaj Pernar tu pisati neke svoje nebuloze”. Odlučili smo mu ispuniti želju, ne zbog Ivana Pernara, nego zbog rijetko viđenog intervjua s palestinskim veleposlanikom Mohammedom Nabhanom u kojem se otkriva više istine, nego u svim člancima mainstream medija. Nije to običan intervju, jer to svatko zna napraviti. Radi se o intervjuu gdje jedan hrvatski političar postavlja prava pitanja na koja dobiva direktne i informativne odgovore. Mislite da je to lako? Pokušajte tražiti od jednog mainstream novinara njegovo mišljenje o Palestini, Izraelu ili Siriji? Najvjerojatnije ćete naići na zid. Ne na “Živi zid”, nego na zid autocenzure i intelektualnog nepoštenja. Nećemo više pametovati, uključite zvučnike i poslušajte niz detalja o Palestini i tragediji kojoj svi svjedočimo.


 

IntervjuMohammed Nabhan
Pretplatiti se
Obavijesti o
15 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Crodaemon
6 godine prije

Kme kme kme ja bi tekst verziju ne volim gledat vec citat

Majk Majers
6 godine prije

Na zalost nemogu pogledat video (proxy). Morat cu spremit link za nekoliko tjedana kasnije…ako isti bude jos postoja, naravno

Kenan
6 godine prije

Otvoreno pismo veleposlanstvu SAD-a u Zagrebu povodom napada na Siriju. Htio sam ovo pismo započeti sa uvaženi gospodine Kohorst, ali ću zbog politike vaše države napisati samo Kohorst. Ne cijenim ni vas, ni onoga koji vas je imenovao – Donalda Trumpa. Znao sam od početka da je on prijevara i da neće zastupati interese građana koji su ga izabrali nego vlade u sjeni. Vlade za koju većina građana SAD-a ne zna, a koju zapravo čine strukture koje upravljaju Federalnim rezervama, vašom ili bolje rečeno njihovom središnjom bankom i koje će natjerati bilo kojeg američkog predsjednika da uđe u rat sa samo jednim ciljem – Očuvanjem američke dominacije na Bliskom istoku jer samo ona jamči prodavanje nafte za dolare, a samim time i vrijednost vaše valute. Zahvaljujući umjetno danoj vrijednosti dolaru vi iskorištavate resurse cijelog svijeta, dugom ga porobljavate, imate vojne baze u više od 30 država i neprekidno vodite ratove… Čitaj više »

Laki Topalović
6 godine prije

Šta će jadni Pernar, ali se pretjerano bavi Palestinom, iako je to pohvalno, no navući će bijes ciofašista i uništit će ga na jedan ili drugi način.

alan ford
6 godine prije

Pernara će za ovoga i zbog otvorenog pisma američkom ambasadoru Kohorstu, Danijel Majić vjerojatno opet cinkariti hazarima. Danijel Majić pripada onim njemačkim novinarima onih njemačkih korporativnih medija, koji pišu hvalospjeve Merkelici, hvale EU, migraciju, multikulturalnost, liberalizam, LGBT udruge, itd.. i na svakom koraku tragaju za fašistima i rasistima. A fašisti i rasisti su svi oni koji se protive tome. Majić piše za korpoartivni dnevni list, Frankfurter Rundschau. Majić, koji je pajdaš sa Sorosevim Indexom i sa bivšim Sorosevcima iz Ferala, Dežulovićem i Ivančićem, špijunira Hrvate i hrvatske organizacije u Njemačkoj i onda svoja izvješća prosipa po ljevičarskim korporativnim njemačkim medijama. Ali, Majić ne samo da je cinkario katoličke i konzervativne hrvatske udruge u Njemačkoj, već je cinkario i Ivana Pernara. Cinkario ga je hazarskoj i pro-izraelskoj organizaciji u Njemačkoj “Honestly concered. Koja se bavi javnim denunciranjem i demoniziranjem svakoga onoga, tko je negdje rekao neku i najmanju kritiku na račun… Čitaj više »

Stephen
6 godine prije

Pernara za predsjednika, vjerujem da će puno više gledati za interese Hr od svih dosadašnjih predsjednika.

Crni žutokljunac
6 godine prije

Onda neki vele da je lakrdijaš,egoista,da ima psihićke probleme i sl..Ovim drugim finim političarima ili koji se takvi prave,ne pada na pamet govorit o ovakvim stvarima.A u biti sve istina.Pa rađe bi bio za zadnju budalu koja govori istinu,neg za glumce koji se prave fini,lijepo govore i po nalogu svojih gospodara,ili za svoj džep, nas vode ravno u propast.

Nedim Dino Atic
6 godine prije

Svaka cast Pernaru. Usudio se dirati tamo gdje dosada niko nije.

Imam
6 godine prije

Prenar zaboravio spomenuti da oni Srbi koji bi se vratili su bili ubijeni,a oni koji se nisu vratili imovina je “zakonom” oduzimana. Zaboravio je tudjamnov govor Brioni

mate
6 godine prije

Palestinski narod je određen da se istrijebi od strane Euro cionista ,Britanija je tvorac izraela -Pernar ocito nije još naucija kako se maskiraju interesi a jedan interes na Balkanu je vješto maskiran,a to je interes dviju imperijalnih sila Otomanskog i Britanskog imperija koji su pokrovitelji velike srbije

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI