Investicijska tvrtka Billa Gatesa pristaje kupiti kontrolni udio u hotelima Četiri godišnja doba

Bill Gates
7 komentara

Cascade Investment, investicijsko i holding društvo koje kontrolira osnivač Microsofta Bill Gates, dogovorilo se o kupnji kontrolnog udjela u hotelskom lancu Four Seasons (”Četiri godišnja doba”), navodi se u priopćenju koje je ta hotelska kompanija objavila u srijedu.

„Four Seasons Hotelsand Resorts, vodeća svjetska luksuzna ugostiteljska tvrtka, danas je objavila da je njen dugogodišnji dioničar, podružnica Cascade Investment, L.L.C. (zajedno, “Cascade”), sklopila je definitivni ugovor o stjecanju kontrolnog udjela u Društvu”, kažu iz Four Seasons.

Cascade će proširiti svoj trenutni udio sa 47,5 posto na 71,25 posto kupnjom polovice udjela u vlasništvu podružnice Kingdom Holding Company, dugoročnog investicijskog partnera Cascadea, po cijeni od 2,21 milijardi dolara.

Izvršni direktor Four Seasons John Davison rekao je u priopćenju da su podrška i partnerstvo dioničara poput Cascadea i dalje ključni za rast te da tvrtka s povjerenjem gleda u budućnost luksuzne ugostiteljske industrije.

Bill GatesCascade Investment
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Kristijan
2 godine prije

Kill Bill

Emiliano Zapata
2 godine prije

Kad sam pisao kako je citavo vrijeme na Maldivima bio otvoren 4S,mnogi mi nisu vjerovali,kao ni da su gosti bili Rihana i ekipa…
Nitko od gostiju nije morao nositi maske ni testirati se a osoblje hotela svakih 7dana…

Sven
2 godine prije

Mozda Bill postane bozanstvo sa svojom piramidom na cijem ce vrhu pravednom rukom tapsati svoje ljubimce ljude 😁. Koliko ono kosta karta do marsa u jednom pravcu.

ledeno doba
2 godine prije

u hotelu “4 godišnja doba” u Mikenu, 1919. je osnovano okultno društvo Thule, kojemje imalo utjecaj na vodeće naciste i samog Hitlera

Bonbon
2 godine prije

Crkni čim prije i čim bolnije, i svi tvoje vrste govnarske.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI