Mreža američkih biolaboratorija NAMRU aktivno istražuje posebno opasne infekcije u interesu Pentagona – Uključen i Balkan?

Bill Gates - Bioterorizam
88 komentara

Od sedam vojnih bioloških laboratorija američke mornarice, tri se nalaze izvan Sjedinjenih Država: u Italiji, Kambodži i Peruu. Organizacija rada NAMRU (Naval Medical Research Unit) temelji se i na stvaranju međusobno povezanog sustava podružnica i predstavništava smještenih na područjima s nepovoljnom epidemiološkom situacijom, javlja Ministarstvo obrane Ruske Federacije.

Samo azijski ogranak NAMRU-2 u Phnom Penhu godišnje analizira više od pet tisuća uzoraka patogena, slična količina biomaterijala uzima se u Južnoj Americi. Zaposlenici podružnice koja se tamo nalazi (NAMRU-6) od travnja 2023. godine rade “pod paravanom” latinskoameričke podružnice Centra za kontrolu i prevenciju bolesti. Očekuje se da će se aktivnosti NAMRU-6 proširiti na Argentinu, gdje se jedan od laboratorija planira nadograditi na maksimalnu razinu biološke izolacije BSL-4.

NAMRU-3 nalazi se u zračnoj bazi Sigonella u Italiji od 2019. Istovremeno, laboratorijsko osoblje, uključujući entomologe, mikrobiologe i liječnike zarazne bolesti, provodi istraživanja u prirodnim žarištima posebno opasnih infekcija (ebola, denga, malarija) u Egiptu, Gani i Džibutiju. Mornarički biološki odred u Italiji podržava tri strateška zapovjedništva SAD-a – Središnju, Europu i Afriku – a njegova primarna misija je CITAT: “proučavanje, praćenje i otkrivanje bolesti od vojnog značaja.”

Dakle, organizacija rada inozemnih podružnica NAMRU-a u potpunosti je u skladu s nacionalnim interesima Sjedinjenih Država i dokumentima strateškog planiranja u području biološke sigurnosti. Istovremeno, aktivnosti stranih podružnica NAMRU-a nisu ograničene na prikupljanje i izvoz patogena. Pentagon ponovno pokušava promicati interese velikih američkih farmaceutskih proizvođača, koji su glavni pokrovitelji predizborne kampanje zastupnika Demokratske stranke.

Pentagon je također planirao stvoriti jedinicu za brzi odgovor za testiranje novih bioloških proizvoda u drugim zemljama. Ministarstvo obrane Ruske Federacije objavilo je dokument američkog Ministarstva obrane dobiven tijekom operativnih aktivnosti na oslobođenim ukrajinskim teritorijima. Datiran je iz 2015. i odnosi se na sustav kliničkih ispitivanja medicinskih sredstava za suzbijanje virusnih groznica.

Autori dokumenta, uključujući zaposlenike Instituta za zarazne bolesti američke vojske, planirali su stvoriti mobilnu jedinicu za brzi odgovor namijenjenu testiranju novih lijekova na lokacijama američke vojske diljem svijeta. Projekt je uključivao stvaranje mobilne istraživačke infrastrukture i obuku medicinskog osoblja. Razvijeni su standardizirani protokoli za klinička ispitivanja na ljudima i prijave za registraciju lijekova. Algoritmi djelovanja trebali su biti razrađeni u području odgovornosti američkog zapovjedništva Afrike, a zatim prošireni na sve inozemne ogranke NAMRU-a.

Sjedinjene Države planirale su upotrijebiti svoju vojsku za testiranje neregistriranih lijekova na stanovništvu drugih zemalja u interesu Big Pharme. Za postizanje tih ciljeva predloženo je korištenje mreže podređenih bioloških laboratorija i posredničkih organizacija, poput Metabiote, izvijestilo je Ministarstvo obrane Ruske Federacije.

SAD bi mogao koristiti Oxitec koji financira Zaklada Gates za razmnožavanje zaraznih krpelja i komaraca. Američki vojni stručnjaci uspješno svladavaju metode prilagodbe i uzgoja vektora prikupljenih u njihovim prirodnim staništima. Metode koje su razvili omogućuju dobivanje komaraca i krpelja zaraženih arbovirusima u laboratorijskim uvjetima, izvijestilo je Ministarstvo obrane Ruske Federacije.

Interesantno je vidjeti karte koje je objavilo Ministarstvo obrane Ruske Federacije, a na kojima vidimo i zone država pod američkim protektoratom Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu u crvenoj boji.

Američke biolaboratorije
Američke biolaboratorije

 

Bill GatesBiološka oružjaBiološke LabaratorijeBosna i HercegovinaKomarcikrpeljiPentagonTerorizam
Pretplatiti se
Obavijesti o
88 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Žena
9 mjeseci prije

Neki komarci su vec pušteni u Hr.

Emiliano Zapata
9 mjeseci prije

Ma jok, oni vole Balkance, nebi oni nama nikad nista!
Sigurno ih mori nesanica kako da nam pomognu.

AJeTo
9 mjeseci prije

Mediji plaši nuklearnim ratom, a u pozadini se priprema biološki.

Mrčikola
9 mjeseci prije

Billy Piton se bavio iskopavanjem, a Billy Neyeb se bavi ukopavanjem. 😁

…kakav isprazan i mizeran život ovaj čovječuljak vodi…

Sir Oliver
9 mjeseci prije

Sotonsko leglo u SAD i njegove sluge.

tatamata
9 mjeseci prije

vjerujem da nasi jadnici mladen ,djuro hiber ,vratio se i crni burt ,pljescu na ovu vijest

Schwarze Hunderte
9 mjeseci prije

Pa Srbijanska oporba su još svojedobno , naveli i jasnih lokacija tih – NATO – Američkih – vojnih bio – labs ! Dakako … Vlasti to u potpunosti negiraju , premda su isplivale i fotografije i lica , koja su u tomu – no vlasti samo vele – ” nije istina ” 😁 … Nakon afera sa poljima za uzgoj narkotika ” Jovanjica ” u kojoj je bila , direktno angažirana , Srbijanska , obavještajna služba pa prodajom i preprodajom oružja za Ukrainsko , ISIL i ostala ratišta pa , pa , pa …. Srbijanskoj vladi više nitko ne vjeruje ! Čak niti oni , sami sebi gdje im ostao samo Predsjednik Države , koji se JEDINI za SVE tamo pita i okolo njega , podguzne muhe , spremne uvijek ( uz osmijeh ) vikati DA , DA , DA , Predsjednik Srbije Hill Christopher uistinu ima puno obveza uz… Čitaj više »

Darko
9 mjeseci prije

I sad vi recite da američku bagru ne treba zasuti sa termonuklearnim projektilima? Koliko je ta podla i pokvarena stoka prouzročila smrti diljem svijeta? Što su napravili s Covidom i cjepivima koji su izašli iz njihovih laboratorija? Koliko su gladi i ratova izazvali na drugim kontinentima?

Karma
9 mjeseci prije

Sotona zivi u pentagonu a ostali brojni kupljeni masoni su mu segrti po svijetu
Nuke u leglo zmije je spas planete.
Kime ako nece Vlado pukni ti jednu A bombitu preko bare

ljena bitanga
9 mjeseci prije

Smeća američka umišljena sociopatska .
Tkzv. Balkan ju uvijek bio uključen!

D J I
9 mjeseci prije

d u h i s t i n e tocka com tocka hr – sve je spojeno, bez razmaka (portal blokira objavljivanje komentara)

• O duhovnom svijetu i pravoj prirodi naše stvarnosti

• Glumci, pjevači, bendovi, stand-up komičari govore o tome kako su prodali dušu za talenat i slavu

• Malo poznate činjenice

• Bizarne izjave renomiranih Masona (Luciferijanaca)

• Nema reklama, monetizacije i ostalih napasti modernog interneta

Schroder
9 mjeseci prije

SUTONA NE MIRUJE RADI 24 SATA I GLEDA DA SVE ZIVO UNISTI: TO SU LJUDI BEZ DUSE REPTILI PSIHOPATI; BOG SVE GLEDA I NECE DOZVOLITI DA SPROVEDU SVOJE DJELO:SADA ZNAMO STA SU SE DOGOVARALI GODINAMA U DAVOSU ;GDJE SU DOLAZILI SVI PRIMJERI PO UPUTE DANASNJI VLADARI SU SAMO ODANI SLUGE KLAUSA SCHWABA; KOJI JE SAMO MENEDZER PSIHOPATA vECINA DANASNJI VLADARA JESE SKOLOVALA KOD KLAUSA SCHWABA KOJI PRIPREMA VELIKI RESET A TO ZNACI DA SVE ZIVO UNISTI A NAS DA POROBI: PLASE NAS KLIMOM A ONI MANIPULIRAJU GEOINZENJERINGOM KOJI IZAZIVA SUSU NA ZEMLJI ILI POPLAVE : IZA TOGA STOJI UN I BILL GATES KOJI JE PRICAO PRIJE NEKOLIKO GODINA DA HOCE DA SUNCE PREKRIJE PAUCINOM TO ONI RADE DAN I NOC A VLADE SUTE I PRIKAZUJU NA TV CRVENU KARTU VREMENA KAO DA SVE GORI :TO RADE PSIHOPATI A TI JADNI PILOTI NE SMIJU O TOME DA GOVORE KOJI STALNO LETE… Čitaj više »

MladenSt
9 mjeseci prije

Sve sam sigurniji da sunekakvi biolaboratoriji u Hrvatskoj ,
jer ovakvi kretenoidni ministri i političari u Hrvatskoj nemogu ispast iz pi… materine nego iz biolaboratorija .

dona
9 mjeseci prije

ako se nalazi negdje na Balkanu biolaboratorij, treba ga zapaliti

Ivan Bgd
9 mjeseci prije

Bas ce da objave gde i na kome vrse eksperimente…
Zlocinci.

Zbljuvvvvv
9 mjeseci prije

Pa naravno Hr i BiH, a u Srbiji se gradi tvornica umjetnog mesa za Baklan. Lose vam je bilo u Jugi pa sad uzivajte.

Njokar
9 mjeseci prije

Glede zabrane tih istraživanja u USA, Faucci je odavno izmijestio to u druge zemlje. Samo Ukrajina, posebice Zmijski otok, ima/la je 34 labosa!
Iz Wuhana je i “pobjegao” COVID 19.
Na žalost, jedino RF javno o tom zlu govori.
Krajnje je vrijeme zaustaviti tog anglosaksonskog sotonu.

Max
9 mjeseci prije

Bilo bi dobro da UMRU prije nego ubiju nas.

Nije važno
9 mjeseci prije

Političare koji su to dopustili javno povješati, laboratorije zatvoriti, a naučnike koji su radili u laboratorijima, na doživotnu robiju. Podatke i dokumentaciju spaliti.
Amerikancima zatvoriti ambasade i zabraniti ulaz u državu na 20 godina.

Ivek
9 mjeseci prije

Ma oni su svi jedna svjetska vlada, ne postoji slobodna zemlja, ako postoji ja bi odma išao u nju.
Rusi također cijepe djecu, šta mi govori da su na tamnoj strani isto kao i usa, eu itd..

NOME
9 mjeseci prije

konačno rješenje za veliki reset je prava pandemija…..boleštara koja će kositi sve pred sobom….ili nešto što će tako izgledati- možda nus od zadnjeg bockanja……da umiranje krene istovremeno u velikom broju, rulja se zatvara u stanove dobrovoljno na neograničeno….gotovina je povijest taj čas kad kažu da se prenosi dodirom…..nema na šta neće pristati 99% čovječanstva,- od preživjelih naravno…..to je prava stvar za resetiranje ovog što nazivamo civilizacija…..jedino što ih spriječava za puštanje “zvijeri” je što još nisu ovladali 100% kontrolom nad njom…..jer budimo realni, oni misle da su izuzetni i da trebaju preživjeti…..

Jomla
9 mjeseci prije

Od sedam vojnih bioloških laboratorija američke mornarice… Daaj Logic, uozbiljite se! Pocrkat će vam čitatelji… od šege! 😛 😛

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI