Američki mediji pišu: Biden i NATO su spremni napasti Rusiju Bill Gatesovim zaraženim komarcima

Gates - Komarci - Biolosko ratovanje
129 komentara

Pogledajte, gore na nebu, to nisu ptice ili avioni, to su genetski modificirani komarci. Naravno, čuli ste za oružje za masovno uništenje, ali ništa slično prije. Vojna policija Kremlja nabrijana je zbog jasne vjerojatnosti da Bill Gates i njegovi globalistički miljenici planiraju napasti Moskvu, rusku prijestolnicu (i pritom pokušati ubiti Putina), s genetski mutiranim komarcima opremljenim virusima za dobivanje funkcije izmišljeno u laboratorijima, slično kao Covid-19, ali još gore.

Je li to paranoja ili samo sljedeća faza podmuklog saveza SAD-a i NATO-a za rasplamsavanje Trećeg svjetskog rata? Sada je tvrda činjenica da postoji kolumbijska tvornica komaraca koju financira podmukli Bill Gates, u kojoj znanstvenici svaki tjedan uzgajaju najmanje 30 milijuna komaraca zaraženih virusom. Koristeći zaražene komarce poput oružja za masovno uništenje, SAD i NATO bi ih mogli osloboditi iz bespilotnih letjelica ili katapultirati sa zapadne granice Ukrajine u Rusiju i doslovno izbrisati milijune Rusa u nekoliko tjedana ili mjeseci.

Naravno, farmaceutski kontrolirani masovni mediji u Americi samo bi rekli da su neki teroristi upali u laboratorij u Ukrajini, ili da je netko pojeo drugog zaraženog šišmiša na ruskoj tržnici hrane, ili bi to možda jednostavno nazvali “Skito-23” varijantom Covid-19 . Pusti Skito-Kraken! – izjavio bi Biden, izgovarajući tihi dio naglas, kao što to često čini.

“Kraken” je skandinavsko folklorno biće sposobno uništiti čitave legije brodova i odvući mornare u smrt. Umjesto toga, GMO komarci Billa Gatesa samo bi letjeli po Rusiji, grizući civile, vojsku i Putina, zarazivši ih Covidom-23, “najsmrtonosnijim” i “najzaraznijim” oblikom Wuhanskog virusa dosad.

Biološko ratovanje dolazi u mnogim oblicima, uključujući genetski modificirane komarce

Ne, smanjenje populacije nije teorija zavjere. To se događa tisućama godina, a mnogi psihopatski diktatori i tiranski vođe prilično su se uspješno time bavili. Današnji globalisti nisu ništa drugačiji, osim što koriste cjepiva, viruse za dobivanje funkcije i čekaju na to… virusom prožete, genetski mutirane komarce. Možda će GM kukci ubrizgati šiljaste proteine u stanovništvo Rusije i natjerati ih da pate od miokarditisa i iznenadnih “neobjašnjivih” srčanih udara. Samo će vrijeme pokazati.

Bill Gates je već uložio nekoliko stotina milijuna kako bi podigao tvornicu komaraca u epicentru svog WMP-a (Svjetski program protiv komaraca). Gates voli zaraziti zemlje i nacije trećeg svijeta, poput Indije, Brazila i Afrike, svojim eksperimentima genocida, pretvarajući se da ih pokušava spasiti od gladi, bolesti i nenatalne plodnosti. Sjećate se cjepiva protiv zike, svinja i (sprej za nos) poliomijelitisa?

Možda će GM-Gates-Mosquitoes samo ubrizgati kemikalije za neplodnost u mase, kako bi pomogli s klimatskim promjenama. Već znamo da je Bill “Smanjenje populacije” Gates dao sinopsis svoje operacije WMP o tome kako će razmnožavati i puštati komarce zaražene bakterijom Wolbachia da ubije druge divlje komarce koji možda prenose viruse, što ima otprilike jednako smisla kao i bacanje benzina na vatru da pokuša ugasiti. Naravno, stvorite novu smrtonosnu populaciju komaraca kako biste pokušali smanjiti drugu smrtonosnu populaciju komaraca. Opet, pusti Krakena da ubiješ drugog Krakena!

Naravno Bill. Zvuči kao briljantan plan. Umjesto oružja za masovno uništenje, Bidenov režim se udružuje s Billom Gatesom i NATO-om kako bi koristili WMP za ubijanje onih dosadnih Rusa koji nastavljaju uništavati američko-NATO laboratorije za dobivanje funkcije u Ukrajini.

Bill GatesBiološki ratKomarcirusijaSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
129 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Miko
10 dana prije

Širenje straha i povećavanje osjećaja bespomoćnosti u najvećoj brzini do sad.

lulu
10 dana prije

Kao što smo u životu okruženi smrću,
tako smo i u zdravlju našeg razuma okruženi ludošću.
Ludwig Wittgenstein

Nekoime
10 dana prije

Da li Sarmat uništava komarce?

Hahahaha
10 dana prije

Rusi razvijaju genetski promjenjene šišmiše i lastavice koji jedu genetski promjenjene komarce ( ako ćemo se zajebavat).

Eehhhh
10 dana prije

Od kad mi vjerujemo americkim medijima???

lulu
10 dana prije

Ne boj se, jer ja sam s tobom;
ne obaziri se plaho, jer ja sam Bog tvoj.
Ja te krijepim i pomažem ti,
podupirem te pobjedničkom desnicom. Izaija 41, 10

Gjuro1977
10 dana prije

Mogu oni Stojana podimit

BlueZg
10 dana prije

Pa već su ih ovdje prosuli. Od kada postoji malarija u Zagrebu?!?!

nastran
10 dana prije

a komarci ne mogu natrag do amerike???

Max
10 dana prije

Čudovišno ali nije nemoguće.

držnedaj
10 dana prije

Znam obsrvaterus, sta moš ?! osnovat jedan, pravo slobodni portal, koji se isključivo financira donacijom korisnika i nekih kojima je bitna slobodna riječ, dostojanstvo, sloboda.. i to je to! sve ostalo je pušiona. sad u zadnje vrijeme pimjećujem uz ‘sportdamu, nepitajme, nema ni
iiistine, primata, evo i maria i još…. živio!

StrucLJak
10 dana prije

Jbg..Sha je,tu je.nazalost,Nece se nish promijeniti jer onome tko drzi kljuceve,odgovara takav narativ.i nije Luce jedina prvoborkinja..samo ima najpoganiji jezik.imbexova skola,hehehe..hvala,stari.

Gregor Samsa
10 dana prije

GMO komarci Billa Gatesa samo bi letjeli po Rusiji, grizući civile, vojsku i Putina, zarazivši ih Covidom-23, “najsmrtonosnijim” i “najzaraznijim” oblikom Wuhanskog virusa dosad.”

Jedina sreća u cijeloj priči je što “wuhanski virus” nikad nije postojao, kao ni bolest koju navodno izaziva po imenu “Covid-19”. Tako da Rusi s te strane mogu biti mirni. Što uopće ne znači da zapadni “demikrati” i “filantropi” neće posegnuti za biološkim oružjima ako se situacija počne po njih nepovoljno razvijati. Dovoljno su perverzni i zli, (a postaju i sve očajniji) da to učine. Ipak vjerojatno će to najprije pokušati u Donbasu ili na Krimu, prije nego napadnu direktno samu Rusiju.

Darko
10 dana prije

Pitam se kada će Rusi konačno istresti Sotone na ovu smrdljivu trulu Ameriku?

Istina
10 dana prije

Postoji jedna narodna da svoj svoga najbolje poznaje.
Jednom ne tako davno bio je jedan kaplar koji je rekao da su najveće zlo Židovi. Također je i stari Rim to shvatio i zamalo ih istrijebili pa su se ovi prebacili u židovsku sektu kršćana i glumili da nemaju ništa sa klasičnim Židovima.
Kada ovo gore pročitaš tada shvatiš da povijest najbolje prikazuje budućnost

But
10 dana prije

Za vrijeme prvog hladnog rat USA su bacali Rusima krumpirove zlatice na polja iz aviona, ubacivali su I’m i zarazne bolesti…

Jomla
10 dana prije

Micro&Soft Bill je veoma težak slučaj mentalnih bolesti (ne jedne!), a “znanstvenici” koji rade za njega (i slične: npr apple…) su također teški slučajevi mentalnih poremećaja! To sve treba u najstrožu karantenu, bez kontakta unutar ili vani, dok se ne odluči kako ih eliminirati.

lulu
10 dana prije

Cilj nije znati svaki detalj budućnosti,
nego držati se za ruku Onoga koji je jedini poznaje i ne puštati tu ruku.

Гавран
10 dana prije

Za period 2-3 generacije koliko pamtim pojavili su se krpelji zaraženi lajmskom bolešću, kemtrejlsi, ambrozija, uragani na mediteranu, najezda nebinarnih (verovatno povezano sa ishranom), glad maskirana lažnom hranom, ljudi su prestali da uživaju u klasičnoj muzici ili folkoru, počeli su da prizivaju demone i mrtve kroz crnačku muziku a sada rep. Humoristički filmovi su izumrli došao je horor.

10 dana prije

Ma kakvi virusi, kakav bioloski rat – eto, ja dobijo milijon minusa pa naucijo…

Pero
10 dana prije

Od Židova psihopata možeš svašta očekivat,iako je za normalno ljudsko razmišljanje to neshvatljivo,ali ponavljam ponovo on je Židov i psihopat.

lulu
10 dana prije

Ovo što se događa nije slučajno, to je djelo onih koji se pokoravaju naredbama zla u pripremi onoga šta je potrebno za apsolutnu dominaciju nad svim ljdskim bićima. Zlo ubrzano preuzma čovječanstvo, čineći ga neosjetljivim i neprepoznatljivim u neposlušnosti prema Bogu.
Božja pravda bit će gora od dana sveopćeg potopa.

Mir svima dobre volje.

Udovoljite formatu
10 dana prije

Pametni znaju čemu služe repelenti.

Schwarze Hunderte
10 dana prije

Od Lockheed Martin F-35 Lightning ( nestao 🙄 ) do …. Komaraca 😳 ?! Ebem ti i takovu vojsku i takovu državu 🤮 !!!! Eno se Rusi naoružavaju !!! Kupuju mreže za komarce i … Insecticide Sprays 🙄 !

Mamu im *bem americku-satanisticku
10 dana prije

HAHA, vic do kraja (20-30)

Rimtutituki
10 dana prije

Rokaj dok je jos vrijeme,rokaj

Lucija, prva
10 dana prije

“Naravno da virus ne postoji.
Ako ne postoji, ne može se ni prenijeti ni prenositi.
Ne postoji ni gain of function.

I nikom nije čudno da je virus svinjske kuge skočio iz Portugala u – Gruziju.

U kojoj je onaj poznati laboratorij.

Nije nikako mogao stići niti ukrajinskom pšenicom.”

Kopija mog komentara sa zadnjeg teksta o svinjskoj kugi.
Dovoljno. I previše.

Lucija, prva
10 dana prije

🙂🙂 Kraken nije mitsko čudovište.

Nego džinovska lignja.
Koja vrlo rijetko dođe na površinu, živi u velikim dubinama, – ali, – dođe.

Osobno me naučio da treba vjerovati posrednim dokazima.
Kao što su otisci / tragovi od velikih krakova na kitovima.

C.F.
10 dana prije

A Rusi spremni..

Državna duma upozorila je da će SAD organizirati novu epidemiju Covida u Ruskoj Federaciji. Zamjenik Yevgeny Fedorov rekao je za @Putin_Tg_Russia o tome.

“Covid je oružje proizvedeno u američkim laboratorijima, uključujući Ukrajinu i Kazahstan.” To oružje je usmjereno protiv Rusije i, u manjoj mjeri, tiče se Sjedinjenih Država. Amerikanci su ponovno lansirali ovo oružje.
A već zaštita od tog oružja, naša Vlada, kada je uvela režim maski, štiti se od toga”, rekao je zamjenik.

Trola Putin Ruse malo zesce..
Bockom i maskom protiv Zapada !!!

Bogo
10 dana prije

E oni će napast a Tomašević ih kupuje da ih pusti u Zagreb

Captain
10 dana prije

Ko onda napada komarcima na Kopačkom Ritu.
Kakvu sve debilanu nam prodaju 🤣🤣🤣.

Ruža
10 dana prije

Na sve su spremni i sve je moguće… No, vidimo tko je Knez ovog svijeta i kako vuče svijet i čovječanstvo za sobom u propast, postalo je neuhvatljivo i juri da odvuče šta više ljudi. Međutim, tako to i mora biti jer smo u zadnjim vremenima. I velika je utjeha šta još uvijek nije prekasno…Još Bog daje priliku slijepima i nevjernicima.
Psalmi 33:20 ” Duša se naša uzda u Jehovu, on je pomoć naša i štit naš”.

hiber
10 dana prije

Što sve moramo čitati. Kakvi komarci. Genetski modificirani Patuljak predao je Sultanu Armeniju na nedavnom sastanku u Sočiju. Upravo traje azarbejđanski napad na armensku enklavu dok mi čitamo o komarcima. Jos jedan potez u unistenju i rastakanju nekadašnjeg sovjetskog područja.

dona
10 dana prije

a da Rusi smaknu Gatesa , to bi bila najbolja varijanta i za njih i za sve nas a onda sve one koji misle tako nešto napraviti + sve pripadnike NATOa ,treba se fokusirati na te bolesnike iz Amerike a ne na EU

Lucija, prva
10 dana prije

Evo vam za …: “KORONA NE POSTOJI! To je trovanje iz aviona! CHEMTRAILS! Ja sam bila otrovana i još sam se kretala u blizini 5G ANTENE. 2 puta mi je doktorica htjela poslati Hitnu, ali nisam dozvolila da dođu po mene” (po ovome znate da je trol laže; ako te hoće ubiti, ne šalju ti hitnu). “Koknuli bi me jer sam u mirovini već nekoliko godina. Izliječile me MMS KAPI! OČISTILA SAM PLUĆA S NJIMA i tuširanjem pluća s malo toplijom vodom 2-3 puta dnevno. I evo me žive i zdrave! Medicinari su postali egzekutori i vratimo se alternativi i prirodnoj medicini.” Svakako dodati HRVATSKA DOO. Trol je napisao 3-4 takva komentara. ZVONO ISTINE ZVONO ISTINE Dođe, po.sere se na portal. Nekoliko puta. I reklamira drugi. I to – PROLAZI. O svinjskoj kugi i dalje ne zna nitko ništa. To se traži. Zbilja mislite da imate neku šansu?? K’o i… Čitaj više »

Ringo10.
10 dana prije

Pa I Rusi mogu napravit zarazene komarce

Alex Keller
10 dana prije

A Rusija će uzvratiti zasjemenjivanjem oluja,koje će te iste komarce otpuhati na Zapad,ili na istok prema Kaliforniji, ovisno o stanju stvari.

Schroder
10 dana prije

COVJEK JE DEMON REPTIL :TO JE ONAJ KOJI JE BIO 27 PUTA KOD PEDOFILA EPSTAJNA

Steve
9 dana prije

A ovi će njima zauzvrat cvrčke u Iskanderu – ,,from Russia with love,,…

lulu
9 dana prije

Ej  ‘držnedaj’  tražio si objašnjenje za ‘ispraznost nad ispraznostima sama ispraznost’
pročitaj gornja mudrovanja pa ćeš dobit odgovor.

Zdrav i vesel bio.

Ma nije nego
9 dana prije

Jeste a oni su vrabci pa će Gejts da ubije milion Rusa na foru.

dfgfttkkklluuiopp
7 dana prije

To se unas zove tomaševićevi pederski komarci….neki sitni….kamikaze i odmah plik i svrbi 6 dana…

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI