Italija će snažno ograničiti aktivnosti prosvjednika protiv Covid certifikata

Italija protest protiv Covid putovnica
71 komentar

Talijanska ministrica unutarnjih poslova Luciana Lamorgese ograničila je aktivnosti prosvjednika za putovnice protiv cjepiva, zabranivši im izlazak u povijesne jezgre i prometne ulice.

Talijanska vlada predlaže nova ograničenja u navodnim nastojanjima da se zaustavi moguće nasilje na budućim prosvjedima protiv Green Passa, talijanskog sustava putovnica za cjepivo protiv koronavirusa.

Prosvjednicima će bit zabranjen pristup povijesnim središtima talijanskih gradova, što je potez koji je već poduzela lokalna vlast u gradu Trstu koja je zabranila prosvjede na središnjem trgu Piazza Unità d’Italia ranije ovog mjeseca do kraja godina.

Ministar Lamorgese je o svojoj odluci već obavijestio talijanske župane diljem zemlje, prenosi Il Giornale, a nove mjere stupit će na snagu idućeg vikenda.

“Takozvane demonstracije protiv Passa paraliziraju svake subote, tjednima, povijesne jezgre mnogih gradova, stvarajući neugodnosti građanima i trgovcima, kao i stvarajući okupljanja među necijepljenima”, rekao je podtajnik unutarnjih poslova Carlo Sibilia.

“Kako bi prevladali te neugodnosti, Ministarstvo unutarnjih poslova pokrenulo je i uspostavilo stroga nova pravila: dopuštena su samo sjedenja izvan povijesnih središta. S obzirom na porast zaraze, pojačat će se i kontrole na Green Passu”, dodao je Sibilia.

Gradonačelnik Trsta Roberto Dipiazza, koji je stajao iza zabrane prosvjeda u središtu svog grada, rekao je da pozdravlja potez ministra unutarnjih poslova.

“Ako je stvarno tako, odčepit ću šampanjac”, rekao je i dodao, “kao u vrijeme Crvenih brigada: posebni zakoni. Tada je bila vanredna situacija zbog terorizma, danas je pandemija, ali vremena su uvijek ozbiljna. Očajna vremena zahtijevaju očajničke mjere.”

U sjevernoj autonomnoj regiji Južni Tirol, vlasti razmatraju ograničenja ne samo za prosvjednike protiv Passa, već i za sve koji nisu cijepljeni protiv koronavirusa.

Uz jednu od najnižih stopa procijepljenosti u Italiji od samo oko 60 posto, Južni Tirol navodno razmišlja o kopiranju susjedne Austrije i provedbi izolacije svih stanovnika koji nisu cijepljeni.

Austrijska vlada je u ponedjeljak objavila da će necijepljenim osobama biti odbijen ulazak u restorane, frizerske salone i događaje, navodeći i da negativan test na koronavirus neće biti dovoljan za ulazak u objekte.

“Moramo podići stopu procijepljenosti. Stoga ćemo morati zategnuti uzicu necijepljenima”, komentirao je austrijski kancelar Alexander Schallenberg.

IZVOR: Breitbart

Anti-VaxxerscjepivoCovidCovid putovnicaItalijaprotestvakcina
Pretplatiti se
Obavijesti o
71 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
nonwo
2 godine prije

https://rumble.com/vov8nz-strana-svjedoenja-o-zloinu-nad-cijepljenima-u-sad-u.html

“O ovome užasu nećete čuti u našim medijima jer vas ti gadovi mame da učinite isto što ovi nesretni ljudi.”
Vlasti se igraju vatrom.

2 godine prije zadnji put uredio dzabaludin
Trsje
2 godine prije

Ništa se u Njemačkoj u periodu 1933-45. nije radilo van zakona, zločini države bili su legitimni. Ne postoji zakon, ni Božji, ni ljudski, koji može opravdati neljudskost i dati za pravo zločincima. Strepite zločinci, sluge Sotone, sud se bliži!

Zagor
2 godine prije

Talijani se barem bune. Kod nas policija hapsi i to 2 pandura na neznam koliko ljudi.
Jbt, da smo ja i moja ekipa mlađi, trebala bi doći najmanje interventna!!!!
Pa što su naši mladi stvarno toliko u kurcu?

2 godine prije

znate sto, svaki koji se razboli nakon cijepljenja, naka izadje na ulicu i propovijeda. samo nek se pokazuje ljudima. to je najmanje kako im se mozes individualno osvetiti.

xxx
2 godine prije

moze info o ovom robertu, pa on je preuzeo logicno

BTK
2 godine prije

Raduje me jačanje represije. Sad se čeka da satjerana mačka skoči u oci.

Max
2 godine prije

To je gušenje otpora

Ben Hur
2 godine prije

Ovo je nevjerojatno da u 21. stoljeću usprkos svim demokratskim načelima i zakonima, koji čovjeku priznaju slobodu i pravo na rad, netko može ignorirati jasne poruke sa prosvjeda i zaključiti da treba “…zategnuti uzicu necijepljenima” !!! Kao da se radi o psima.
Mislim da ovo ne može drugačije završiti nego na ružan i krvav način., a tome se nije za čuditi jer ako politika više ne prizna zakone koji štite ljudska prava, onda to ne trebamo ni mi ostali.

Otpornik
2 godine prije

Hahaha, čega se boje vlastodršci u Italiji kad su se hvalili da im je nacija 85% popikana? Inače, do pred 10-ak dana naši covid propagandisti maltretirali su nas sa malim brojem zaraženih u Italiji, što je kao bio krunski dokaz kako cjepivo djeluje. Danas, evo gledam worldometar i prešli su 10000. Cjepivo NE djeluje. Nazdravlje!

BTK
2 godine prije

Kažu hiterovi mediji da je 33-godišnja učiteljica nasilno pokušala uci u školu. Iznervirana postupanjem policije pala je na trik remećenje j. reda i mira za sto će dobiti prijavu. Prava je istina da je njoj nasilno zapriječen ulazak na posao! Ženo, bori se, istina je s tobom i naplati sve!

Praetorian
2 godine prije

Aha, samo u getima mozete provjedovat, samo nemojte uznemiravat burzoaziju i turiste

21212121212121212121
2 godine prije

Sturgis USA 2021 South Dakota Motorcycle Rally>1 milion posjetitelja>nitko! ne nosi masku> https://www.youtube.com/watch?v=LKm5hU63n-8

miro mirić
2 godine prije

ja još uvijek čekam da mi se maloumni vakseronje ispričaju za ponižavanja. sve što sam im rekao se obistinilo. ipak, ne treba se nadati ničemu – od gluposti je jača samo nemogućnost glupana da priznaju da su glupi.

Perun
2 godine prije

“Gdje su sad europski birokrati? Ljudima braniti da izađu na ulice? To je fašizam”, rekao je predsjednik Milanović……P.S…Izgovorio je to u vatikanu a Plenkovic trenutno pegla robu za Remetinec i sprema se za duzi boravak u buxi

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI