Jill Biden smatra „smiješnim“ preispitivanje mentalnog zdravlja njenog muža

Joe Biden i Jill Biden
21 komentar

Prva dama dr Jill Biden odbacila je zabrinutost zbog mentalnog zdravlja svog supruga Joea Bidena, opisujući američkog predsjednika kao „vječnog optimistu“, koji radi „skoro 24 sata dnevno“.

U intervjuu za CBS koji će u cijelosti biti emitovan 12. decembra, supruga američkog predsjednika je rekla da „on radi skoro 24 sata dnevno na stvaranju odnosa sa republikancima, kao i sa demokratama kako bi unaprijedio svoj rad”.

 

Kada je dopisnica Rita Braver ukazala na nedavne ankete koje pokazuju da „priličan broj Amerikanaca ima pitanja o trenutnoj mentalnoj sposobnosti predsjednika“, Jill Biden je odmahnula glavom, kako je preneo The Hill.

„Mislim da je to smiješno“, rekla je ona.

Prema novembarskom istraživanju Politico/Morning Consult, 46 % ispitanika vjeruje da je 79-godišnji predsjednik, o čijim se višestrukim gafovima naširoko raspravlja na internetu i u medijima, zapravo „mentalno sposoban“, dok 48 % misli suprotno .

Jill Biden je takođe razgovarala o sopstvenoj ulozi, rekavši da se ispostavilo da je “malo teža” nego što je zamišljala i da “nije kao posao, već stil života” koji živi 24 sata dnevno.

BidenJill Bidenmentalno zdravljeSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
21 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sparkling
2 godine prije

Ha,ha. Pa naravno da je smiješno. I sama pomisao kako je došao na mjesto predsjednika je komična a kako se Gospođa našla uvrijeđenom i iznenađenom, isto ništa čudno.
Od kada vam Rusi ne namještaju izbore, ne možete ni normalnog predsjednika izabrati.
Mislim da bi vam Vlado više odgovarao od ovog senilnog starca. Taj ne može više ni s blesimetra pročitati dvije rečenice a da nešto ne z.sere.
Lp

Slonica
2 godine prije

Možda bi bilo bolje da su napravili studiju o mentalnom sklopu birača koji izabiru starca za predsjednika i onda očekuju britkog i sposobnog vođu.

apa khabar
2 godine prije

gospođa kaže ,navodno, da DŽEJ-BI radi 24 sata dnevno. u realnom svijetu ne plaća se prekovremeni rad nego učinak u zadanom radnom vremenu iliti efektiva.

Sun
2 godine prije

Americki politicki sistem je postao tako neefikasan, krut, manipulativan iza zavjese od strane deep state da se nitko nije mogao suprostaviti Trumpu 74 god. u vrijeme izbora ] nego Biden koji je onda imao 78 godina.
Toliko o demokraciji.
Ako nije dovoljno, uzmite u obzir da cak i Palestinci ucestvuju u ovom cirkusu izbori.
Prije dva dana je izaslo 400 000 Palestinaca da izaberu covjeka koji ce upravljati s njiman na zahtijev Izreala.

Kažun
2 godine prije

Puštao “plinove” na prijemu kod Kraljice…ili Kamile ?

Dragan
2 godine prije

I meni je smiješno! Zbog njega će na Air Force 1..staviti pokretne stepenice.. 🙂 Ovog momenta potpisujem za sebe .. Njegovu starost!! Makar crko od ne cijepljenosti!! Čitam danas u Istri umro pacijent sa pridruženim bolestima?? 1936 godište.. loš sam u matematici 🙂 Koliko godina je imao??? cca 90?? Hmm.. U cvijetu zrelosti? Naravno .. 🙁 I za tu osobu mi je žao ;(

petar schroder
2 godine prije

Ovoga su farma i Bill Gates postavili u Bjelu kucu.Covjek je bolestan i star.Mislim da momentalno farma vlada svijetom

vbk
2 godine prije

Da u Americi biraci ista odlucuju, nemoje mi reci da ne bi izabrali nekog mladjeg covjeka.
Ne samo da je previse star nego mu je i sin propalitetet, drogas i kur-var.
Toliko o demokraciji izbora.
Shvatite da su izbori svuda igrokaz. Cirkus i novo ime za prevaru.

tihobl
2 godine prije

Hadje ne zezajte se, amerikanci su izabrali covjeka koji im odgovara. Sjetite se demonstracija protiv trampa. Pola amerikanca je blo cvrsto za Bajdena. Sad su dobili covjeka koji prestavlja pravo lice Amerike. Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje. ja imam trakotristu jer nisam za boljeg. Ni ameri nisu za boljeg.

Max
2 godine prije

Ona je luda kao on

roberto
2 godine prije

Lets go Brandon..hehehe

nessy
2 godine prije

Naravno da je smijesno. Svakome sa pola mozga je jasno da je cica za rashod.
Sto se tice rada od 24h, to me ne cudi. Dragi Joe udje u kupatlo oprati zube, ali je zaboravio cetkicu u garazi. Ode po nju, vrati se, ali, vidi vraga, zaboravio je sto je uopce htio. Dok dodje do kalodonta, i pocne prati zube prodje par sati. A tek oblacenje? Auu…
Nije ni cudo da radi 24h. On spava u pauzama izmedju sati.
Eto, znam, nije u redu smijati se starijim ljudima i njihovim problemima, koje cemo mozda i mi imati. Ali, stariji ljudi (pogotovo bidan Biden) bi trebali biti svjesni svojih kapaciteta, i ne dovoditi se u ovakve situacije.

davor
2 godine prije

Trump nije dobio nijedne izbore, to je jedan običan hohštapler. Dok je Joe dobio bar jedne.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI