Joe Biden je svom sinu plaćao račune za prostitutke

Hunter Biden
22 komentara

Podaci pronađeni na laptopu Hantera Bajdena otkrivaju da je sin američkog predsjednika potrošio više od 30.000 dolara na pratnju iz “agencije za modele” s uredima u Kijevu i Moskvi, objavio je Washington Examiner u ponedjeljak. 

Prema izvještaju, Hunter Biden je nagomilao svoj petocifren račun između novembra 2018. i marta 2019. godine, između mandata Joea Bidena kao potpredsjednika i predsjednika SAD-a. Tokom ovog perioda, Joe Biden je svom sinu poslao ukupno 100.000 dolara kako bi mu pomogao da plati račune, iako je nejasno da li je stariji Bajden znao na šta njegov sin troši novac.

Tekstualne poruke na čvrstom disku Hunterovog laptopa navodno su prikazivale razgovore sa ”Evom”, zaposlenicom “ekskluzivne agencije za modele” pod nazivom ”UberGFE”. U jednoj razmjeni u februaru 2019., Hunter je rekao Evi da ima problema sa slanjem novca zbog nje korištenje ruske .ru adrese e-pošte.

Hunter je rekao da je ovu adresu “označila” njegova banka, što je rezultiralo blokadom njegovog računa.

Prije razmjene s Evom, Joe Biden je Hanteru poslao 5.000 dolara putem CashAppa, tri sata prije nego što je Hanter snimio sebe kako se svađa sa pratnjom oko plaćanja. Kako se činilo da Hunter nije mogao platiti 9.500 dolara za 16 sati u djevojčinom društvu, ona mu je poslala poruku da traži preostali iznos šest sedmica, do razmjene sa ”Evom”, navodi se u izvještaju.

Između novembra i marta, ”Eva” je navodno uputila Huntera da izvrši uplate na račune koristeći .ru adrese e-pošte 11 puta. Za to vrijeme, Hunter je također tražio “ruske pratnje” na svom iPhoneu, tvrdi se u članku.

UberGFE vodi web stranicu koja oglašava svoje usluge u SAD-u, Londonu, Parizu i Dubaiju. Prema Washington Examineru, starija verzija stranice koristila je za popis adresa u Moskvi, Sankt Peterburgu i Kijevu. Stranicu su navodno kreirali programeri u Kijevu.

U vrijeme svojih druženja sa prostitutkama, Hunter Biden je sjedio u upravnom odboru Burisme, ukrajinske energetske kompanije koja mu je plaćala do 50.000 dolara mjesečno uprkos njegovom nedostatku iskustva u industriji.

Prema mejlovima i tekstualnim porukama dobijenim sa njegovog laptopa, koji je ostavio u radionici za popravku kompjutera u Delaveru u nekom trenutku pre oktobra 2020., Hunter je prodavao pristup svom ocu sa klijentima u Ukrajini i Kini. Tokom potpredsjedničkog mandata njegovog oca, Hunter je sklapao ugovore u kojima je porodica Bajden stajala da zaradi desetine miliona dolara „samo na osnovu upoznavanja“, a drugi koji su uključivali povrate „velikom tipu“ – što se očigledno odnosi na Joea Bidena.

Kada je New York Post prvi put izvijestio o sadržaju laptopa nekoliko sedmica prije predsjedničkih izbora 2020., Bidenova kampanja je prvobitno otpisala izvještaje kao dio kampanje “dezinformacija” , koja je potencijalno uključivala Rusiju. Međutim, autentičnost kompjutera je naknadno nezavisno provjerena, a New York Times i Washington Post sada priznaju da su mejlovi mlađeg Bajdena originalni.

Hanter Bajden nije opovrgao sadržaj priče Washington Examinera, već je poslao poruku novinama da kaže
“šta nije u redu s tobom?”

Hunter BidenProstitutkeSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Lucija, prva
1 godina prije

Ma koje prostitutke. Nebitno.
Ovo je bitno:
“…Hunter je prodavao pristup svom ocu sa klijentima u Ukrajini i Kini. Tokom potpredsjedničkog mandata njegovog oca, Hunter je sklapao ugovore u kojima je porodica Bajden stajala da zaradi desetine miliona dolara „samo na osnovu upoznavanja“, a drugi koji su uključivali povrate „velikom tipu””.

Nije samo Ukrajina i Burisma. Kina.

Dokurčilomi
1 godina prije

Ma to su ruske dezinformacije. Ukoliko želite istinu samo slušajte i gledajte CNN.

Brdo
1 godina prije

On prolazi dobro zato jer mu otac gura svijet u rat I recesiju.

Schwarze Hunderte
1 godina prije

He , he , he … Dobar tata .. Dobro te bar voli zene . Nije od ” onih ” .. Jednom se zivi a ni mis ne ide vjecito u istu rupu …..

Herc
1 godina prije

Da li je stari umočio, nije baš sve jasno iz izvještaja ali pošto bi stalno službeno i neslužbeno skoknuo do Ukrajine vrlo vjerojatno

sokre
1 godina prije

oba su ljudske prostitutke

FATIH
1 godina prije

SIN LIDERA SLOBODNOG SVIJETA……..
…………????!!!!!

MKD
1 godina prije

Ahaa, otac placao svom sinu muske prostitutke, hahaha

Ko To Tamo
1 godina prije

‘I tata bi sinko’

Vadran
1 godina prije

Ma da, toliko su naprdili o bajdenovom sinu i laptopu da je izgledalo kao da ce se srusiti bijela kuca nakon objave sadrzaja…. na kraju lik jebe jednu/dvi kurve, pusi krek kao i debeli dio Amerike i to je to.
Ja se osobno zgrazavam na njegovog cacu debila a, sincic napaljeni narkoman nije bitan, samo jedan od tatinih sinova…pa u lijepoj nasoj ima takvih na kubike

Đetić
1 godina prije

Kakve to ima veze?
I ja svome sinu plaćam trebe, vrlo važno. Bitno je da su nam đeca aktivna.

Max
1 godina prije

Kakav otac takav sin.

Rimtutituki
1 godina prije

Koja obitelj degenerika

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI