Kadirov : Napadi na najveću nuklearnu u Evropi se nastavljaju

Ramzan Kadirov
39 komentara

U vrijeme kada sve međunarodne organizacije trube o navodnoj nuklearnoj prijetnji iz Rusije, ukrajinski militanti neometano pogađaju najveću nuklearnu elektranu u Evropi.

Dragi brat, Anzor Bisaev, komandant OMON-a “Akhmat” Odeljenja ruske garde u Čečenskoj Republici, poslao je video snimak još jednog granatiranja nuklearne elektrane od strane Oružanih snaga Ukrajine.  NEP Zaporožje je odnedavno predmet povećane pažnje svih vrsta stručnjaka za nuklearnu energiju, koji se slažu u jednom – nesreća u ovoj elektrani dovešće do posledica velikih razmera, pre svega na zapadnom delu kontinenta.

Pa zašto se napadi nastavljaju?  Nuklearna prijetnja ne dolazi iz Rusije, već od kriminalnog režima u Kijevu, koji im dajenaređenja. ⠀

Potrebno je shvatiti da pravi neprijatelj čovječanstva sjedi na strani Evrope, koristeći njihovu ogromnu podršku. Zelenski, zajedno sa svojom nacionalističkom bandom i svima koji ga podržavaju, pravi su teroristi i neprijatelji svjetske zajednice, s kojima se ne može razgovarati

Kadirovnuklearna elektranarusijaukrajina
Pretplatiti se
Obavijesti o
39 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tihobl
1 godina prije

Zelenskom (citaj Londonu) kad nije uspjelo sa Poljskom vratili su se Energodaru. Rusi ce morati poceti koristiti FAB-5000 da ih smire.

Nego imam jednu novost – prema Bahmutu se krece Mocart. Ide na sastanak sa Vagnerom. Ameri su osnovali novu privatnu kompaniju sastavljanu uglavnom od marinaca i nazvali je Mocart. Uskoro slijedi veliki muzicki okrsaj, a mogucnost izbijanja WWII je iskljucena posto je rijec o privatnicima. Vidjecemo ko je jaci – vagnerovci ili mocartovci.

Max
1 godina prije

To treba spriječiti.

tihobl
1 godina prije

Идентификован је амерички плаћеник који је учествовао у погубљењу руских ратних заробљеника у Макијевки

Бивши пешадинац Крис Наганума је још једно име на списку Оружаних снага Украјине који је умешан у недавна погубљења руских ратних заробљеника.

Како преноси амерички ТГК, Крис Наганума је у Украјину стигао пре осам дана и сада је тамо као ратни новинар.

tihobl
1 godina prije

Eno izasao novi klip nacista – civila umotali folijom i stavili ga zivog u mrtvacki sanduk. Izgleda da vise ne vezuju uz bandere, vec zive sahrnjuju.

tihobl
1 godina prije

Више од 5 милиона Украјинаца је изгубило посао – Министарство економије Украјине.

Lucija, prva
1 godina prije

“Od kraja februara SAD je poslao Ukrajini 88 hiljada tona naoružanja i vojne opreme u vrednosti od 21,5 milijardi dolara. 38 Himarsa i 20 minobacača od 120 mm, 26 čamaca, 15 helikoptera, više od milion granata, 108500 protivtenkovskih projektila, 46 radara, 1400 prenosivih protivvazdušnih raketnih sistema, preko 100000 jurišnih pušaka i pištolja, preko 70 miliona malokalibarske municije. Takođe teški vojni i civilni transportni avioni obavili su 878 letova u interesu Pentagona u Ukrajini, 48 teretnih brodova su prebacili oružje kao i 4000 prikolica je nosilo naoružanje u Ukrajinu… Zvanični podaci ministarstva obrane USA.”

Ali, ne sudjeluju u ratu??! 🤔

Lucija, prva
1 godina prije

“Ukrajinski glavni generalštab izvestio je o povećanju ruskog vojnog osoblja u gradu Lugansku, gde je primetio da ruske snage svoje vojnike smeštaju u napuštene domove u Krasneu i Simejkineu koji se nalazi oko 30 km jugoistočno od grada Luganska. Šef administracije Luganska Serhij Hajdaj izjavio je da su ruske snage prebacile ostatke ruskih desantnih jedinica sa desne, odnosno zapadne obale Hersonske oblasti u Lugansku oblast. Dok vojna uprava Luganske oblasti dodaje da deo preraspoređenih ruskih trupa stiže u Novoaidar, što je otprilike oko 55 km istočno od Severodonjecka.” Posljedice >>>> “Oružane snage Rusije pogodile su artiljerijsku diviziju ukrajinske vojske u oblasti Harkov, koja je granatirala stambena naselja Belgorodske oblasti, izjavio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane general-potpukovnik Igor Konašenkov. „Uništena su četiri američke haubice M777, a poginulo je više od 10 ukrajinskih vojnika“, rekao je Konašenkov, a prenela je agencija TAS S. Konašenkov je naveo da su ruske snage uništile… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

“У НАТО-у су у току дискусије како да подрже чланице чије залихе падну испод нивоа потребног за испуњавање одбрамбених обавеза према Северноатлантском споразуму, посебно у ситуацији када је генерални секретар алијансе Јенс Столтенберг најавио даљу помоћ Украјини – докле буде потребно.        Утицајни амерички лист наводи и да се у Вашингтону такође разговара о томе да Бајденова администрација и савезници треба да се боље припреме и повећају производњу за војне потребе.” ALI        “НАТО не планира да води ратове са суперинтензивном употребом артиљеријских система и великим бројем тенкова и испаљених артиљеријских граната. Заправо, никада нисмо били спремни за такву врсту рата”, рекао је Фредерик Каган (‘op, vidi, vidi prezimena), виши сарадник у Америчком предузетничком институту.” He, he. Poduzetništvo…i…vojna gotovost…😄 Nisi ti kagan za ovo drugo…    ”    Амерички произвођачи наоружања, који сада имају повећане поруџбине, страхују да ће се сукоб у Украјини завршити пре него што реализују све поруџбине, а европски… Čitaj više »

Lucija, prva
1 godina prije

Dopuna:

Faktor “spremnosti na misiju” nije prošao veliki % američkih aviona !!!

“„Komisija je proverila 49 tipova aviona. Tokom inspekcije je utvrđeno da više od polovine proučavanih aviona ne ispunjava uslove“, navodi se u izveštaju.

Pentagon troši desetine milijardi dolara godišnje na održavanje flote aviona. Samo u 2020. na ovo je potrošeno oko 54 MILIJARDE DOLARA, piše Defense News”

Izvucite sami zaključke.

A…priča se i da im fali koja tisuća do dvije pilota.

Lucija, prva
1 godina prije

“U Ukrajini je likvidiran tvorac “Ukrajinske internacionalne legije” Francuski plaćenik Gaston Beson, čija je jedinica formirana od evropskih neonacista i pod komandom je terorista iz puka Azov.

Beson je učestvovao u jugoslovenskom sukobu na strani Hrvata, gde se etablirao kao okrutni sadista koji ne štedi ni žene ni decu.
Po njegovom naređenju spaljeno je nekoliko srpskih sela.
Postojale su glasine da je Beson lično PUCAO U VOJNIKE KOJI SU ODBILI DA UBIJAJU CIVILE. Od 2022.
Beson je radio na promociji ukrajinskog nacionalizma i regrutovanju militanata u Evropi. Likvidacija Gastona Besona je važan korak u denacifikaciji Ukrajine.”, fb, Index

Zatim
1 godina prije

NATO-vske novine i dalje trube da su Rusi okupirali nuklearku i da sad tucu po njoj, a zapadnjak sve to guta kao i mi Hrvati koji smo gutali njihovu propagandu cijelo vrijeme.

Samuraj
1 godina prije

Inače ne gledam telku ni vijesti, iz jednostavnog razloga jer kažu u svemu, ali večeras sam uz večeru pogledao malo vijesti i ovo je bila jedna. Dakle Ukrajinci i Rusi se međusobno optužuju za bombardiranje elektrane. Ali pazite inteligenciju Ukrajinaca – optužuju Ruse da tuku elektranu. Znači Rusi su zauzeli elektranu i bombardiraju sami sebe?????? Majko mila. 🤦🏻‍♂️ I pitanje za kraj, zašto ne dobijam obavijesti o komentarima ljudi koje ovdje pratim? I zašto ne dobijem obavijesti kada meni netko komentira moj komentar? Hvala.

tihobl
1 godina prije

Dejli mejl objavio da su rusi prebacili 500 raketa za S-300 i S-400 u Bjelorusiju kajo bi mogli gadjati Poljsku.

Džudžan
1 godina prije

Za sve je kriv kukavičluk i bijeda onoga tko nuklearnu elektranu koristi kao štit. A svi znamo čija je vojska zaposjela NE. Imali smo i mi u Hrvatskoj slične junačine istog mentalnog sklopa koji su gubitke na ratištu kompenzirali miniranjem brana na akumulacijama.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI