Kim Jong-un poručio Obami: “Ne gubi vrijeme na ljudska prava, nego pakuj torbe!”

Kim Jong
7 komentara

“Žao mi je zbog patnji i nesreća koje je uzrokovao za toliko Amerikanaca”, odgovor je vođe Sjeverne Koreje, Kim Jong-una, na novo nametanje sankcija od strane Obamine administracije.

Sjeverna Koreja je odgovorila na odluku američkog predsjednika Baracka Obame da sankcionira sestru vođe Kim Jong-una i preporučila američkom predsjedniku da se pobrine za svoj odlazak iz Bijele kuće, izvještava AFP, citirajući državnu novinsku agenciju se Sjeverne Koreje, KCNA.

“Obami bi bilo bolje da se prestane baviti ljudskim pravima drugih i da se, umjesto toga, preostalo vrijeme u Bijeloj kući usredotoči da pakiranje svojih torbi”, priopćila je sjevernokorejska agencija, komentirajući odluku američkog Ministarstva financija da sankcionira sedam državljana Sjeverne Koreje, među kojima je i Kim Yo-jong, sestra predsjednika koja se na “crnoj listi” našla zbog navodnih “kršenja ljudskih prava”.

“Tijekom svog mandata je Obama ljudska prava u Sjedinjenim Državama doveo u najgore stanje. Žao nam je zbog patnji i nesreća koje je uzrokovao za toliko Amerikanaca i za druge narode svijeta”, piše KCNA.

Novi predsjednik Donald Trump je samo djelomično najavio svoju politiku prema Sjevernoj Koreji, rekavši da se nuklearni program ove azijske zemlje “neće ostvariti”.

Pjongjang je nedavno priopćio kako Washington nastoji izolirati Narodnu Republiku i intenzivirati sukob između dviju Koreja.

KCNAKim JongKim Yo-jong
Pretplatiti se
Obavijesti o
7 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Majkl Đordan
7 godine prije

Čak se i ova diktatorčina s pravom sprda s Klempom.

f46
7 godine prije

Mene interesira iz koliko drzava su se nasli ljudi na americkoj listi sankcija i koje su to zemlje?
Onda bih mogao dati neki pametni komentar.

Georgij Žukov
7 godine prije

Mali debeli ima nuklearku i boli ga pimpek za obamine sankcije , nek napadnu ako imaju muda 🙂

Georgij Žukov
7 godine prije

Raketa “Topolj M” uspješno lansirana s Plesecka: Pogodila cilj na Kamčatki
17. siječnja 2017. 🙂

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI