Kolakušić: Mini Covid Hitleri uskoro bi mogli dobiti odgovor građana diljem slobodne Europe

Mislav Kolakušić
61 komentar

Mini Covid Hitleri niču diljem EU, zabranjuju djeci da idu u školu, ljudima da toče gorivo, dolaze na svoj posao, kupuju hranu, koriste zdravstvene usluge… Imajte na umu da se 300 milijuna ljudi u Europi nije cijepilo i ako ovo još potraje, adekvatan odgovor građana bi mogao brzo uslijediti diljem slobodne Europe. Prema podacima Our World in Data 15. 09. 2021. barem jednom dozom cijepljeno je 55,42% građana Europe, a u Europi prema podacima iz 2018. živjelo je 746.419.440 stanovnika

Obvezno pogledaje obraćanje Mislava Kolakušića:

euHitlerMislav KolakušićPlandemijaUrsula von der Leyen
Pretplatiti se
Obavijesti o
61 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Max
2 godine prije

I Daj Bože

Maslina-Želja
2 godine prije

Hvala Bogu da ima još ovakvih ljudi!!!

Martin
2 godine prije

a=h. attps://www.logicno.com/politika/zaustavite-covid-19-holokaust.html

buga
2 godine prije

Svaka čast Mislave.

BordoDNK
2 godine prije

Bravo, Mislave, otpor kabalističkoj gamadi je jedina solucija.

Metabaron
2 godine prije

Kolakusic cini ono sto moze ali SAM ne moze puno- on zastupa NAS, dakle, nista bez NAS …

Tupko Glupko
2 godine prije

Kolakušić se kandidirao za predsjednika Republike Hrvatske prije nepune dvije godine.

Ispred ovakve ljudine glasači su dali prednost Milanoviću, Kitarovićki i Škori:

Milanović – 29,55%
Grabar-Kitarović – 26,65%
Škoro – 24,45%
Kolakušić – 5,87%
Juričan – 4,61%

Sljedeći puta će hrvatski narod valjda biti pametniji, i početi glasati napokon glasati za ljude, a ne stranke.

Miljac
2 godine prije

Možete li staviti link na izjavu gdje Kolakušić govori “Mini Covid Hitleri uskoro bi mogli dobiti odgovor građana diljem slobodne Europe…” kao u naslovu, jer u ovom linku toga nema.
Hvala

Irina
2 godine prije

Bravo, Mislave!

Greven
2 godine prije

S obzirom na ozbiljnost zločina, doživotna robija minimalno.

ledeno doba
2 godine prije

sve više liječnika u njemačkoj, odustaju od cjepljenja, zbog sumnje u štetnost cjepiva ukupno 52.000 liječnička u svojim liječničkim ordinacijama u njemačkoj, su bili uključeni u kampanju cjepljenja i cjepili su u svojim ordinacijama. Ali , u kolovozu, je njih oko 23.000 (oko 45%) odustali i objavilo da više ne žele cjepiti ljude- to je objavilo službeno njemačko Federalno udruženje liječnika kojih plaćaju bolesnička osiguranja (KBV). O tome je izvjestio i mainstream list Die Welt. Pokušavši kofol nači razloge, zašto mnogi liječnici ne žele više cjepiti. Jedan od tih liječnika, je i dr. Johannes Weiffenbach iz Stuttgarta. On je na portalu svoje liječničke ordninacije osobno to soapćio u kratkom članku pod naslovom “Izlazak iz vakcinske kampanje protiv kovid-19”. U tom članku on je obrazložio zašto je to učinio, rekavši, između ostaloga: “Korist cjepljenja protiv kovida je za teško bolesne ili stare pacijente, vjerojatno viši nego rizik, za sve ostale ljude… Čitaj više »

Tupko Glupko
2 godine prije

Evo tipičnog primjera propagande u mainstream medijima: BiH prva u Europi po broju preminulih od COVID-19 na milijun stanovnika – Večernji.hr (vecernji.hr) Ovdje se spominje da je BiH prva po broju preminulih u Europi, a Mađarska druga sa takoreći istim brojem umrlih po glavi stanovnika (3.134, odnosno 3.128 na milijun stanovnika). Službeni podaci: Cijepljeni BIH – 12,9% stanovništva Cijepljeni Mađarska – 56,9% stanovništva Kako to da taj podatak nije spomenut u tekstu – 4,5 puta više cijepljenih u Mađarskoj, a isti broj umrlih po glavi stanovnika u BiH i Mađarskoj od Covida? Kako to da nitko u mainstream medijima ne spominje afričke zemlje gdje je procijepljeno oko 3% ljudi, a smrtnost im je manja nego u Europi? Eto nekoliko: Kenija (1,6% cijepljenih) – 3.484 na 18,3 milijuna, tj. 190 umrlih na milijun stanovnika Zambija (1,6% cijepljenih) – 4.149 na 53,8 milijuna, tj. 77 umrlih na milijun stanovnika Egipat (4,2% cijepljenih)… Čitaj više »

ledeno doba
2 godine prije

svi mini kovid hitleri su samo marionete na koncu, glavnih “hitlera”- Crvenoštitića i Kamenka
I adolf je u principu bio njihova marioneta
jučer je ovdje objavljen članak zaustavite kovid holokaust
poanta je da su oni koji su iz poazdine, iz sjene, iz mraka (oni su uvijek u sjeni i marku), vukli konce iza onoga holokausta u 2. sv. ratu, iste osobe, koje vuku i sada konce iza ovog “kovid holokausta” danas

neznanje
2 godine prije

Ne valja miješati ljudska prava s pravom pojedinca (pogotovo za jednog pravnika koji je nedavno želio postati predsjednik republike)

Jery
2 godine prije

Hrvatski narode budimo ponosni da imamo takve ljude! Kolakušić i Sinčić bravo za vaše nastupe!

Protucjepivaš
2 godine prije

Poštovani,

ovim putem želim vašem portalu dati punu podršku pa makar ona bila moralna. Što se tiče tragične pogibije košarkašice Žane Lelas, ona je podrijetlom iz vrličkog kraja kao i ja. Svi tamo već znaju kako je ona nažalost počinila samoubojstvo bacanjem sa balkona. Ostavila je oproštajno pismo u kojem navodi kako nakon druge doze cjepiva protiv Covid 19 ima nuspojave u obliku halucinacija i kako ih više ne može podnijeti. Također, napisala je kako želi biti pokopana u Vrlici, ali joj želja nije ispunjena. Naravno, to plaćenički mediji neće objaviti, ali zato imamo vas.

S poštovanjem,

Greven
2 godine prije

Postoji, postoji! Postoji i demokratija! Na papiru. Papir trpi svakakve bajke.

Josip Skok
2 godine prije

Bravo za vas L.R. i gospodina Kolakušića. Na idućim predsjedničkim izborima moramo svi dati glas g. Mislavu. Ovi naši u vladi i na Pantovčaku su mlaki brbljavci koji SE ne usude suprotstaviti nalozima vođa iz EU, tj. reći popu da je pop i bobu da je bob. Pazite ovo; nitko ne postavlja pitanje sastava sekvenci viirusa sars 2 cov porijekom iz Kine, ili drugih labosa, Nitko ne pita za sastav vakcine protiv covida, djelovanje, nuspojave, rizike primjene, odgovornost za smrti i invalidnost? Pa to je abeceda posla farmaceuta. Gdje ste apotekari i magistri farmacije? Zar vam je maca popapala jezike? Toliko o pameti naših doktora znanosti koji su se sakrili u mišju rupu. Treba vam mahom poništiti doktorske diplome i doktorate kao lažnjake. Ljudi, informirajte se što su rekli neki sumnjivi pametnjakovići, npr. dr Kissinger, dr Schwab, dr Drosten,dr Fauchi i dr. o smanjenju stanovništva, kontroli putem straha i vakcine,… Čitaj više »

Jery
2 godine prije

Poštovani g. Kolakušić biče toga 100% i to jako brzo! Puna su jim usta demokracije i vladavine prava a ponasaju se kao neuspjeli pokus velikih tirana! Stara poslovica kaže “nikome nije do zore gorili” e boga ni njima neče! Dosli su pompozno a otiči če u krvavoj tišini!

Jery
2 godine prije

Vec je doslo vrijeme kada sljedbenici ove prljave igre nesmiju otiči među ljude kao što to čini ostali dio stanovništva. Zaboravili su da če ubrzo nestati sa scene vladajuče elite. E onda bi jih volio vidit i malo sa njima predebatirati o slobodama građana! Neče se imati gdje sakriti! Pogotovo kada se pokažu konkretni rezultati ove njihove prljave igre i sudjelovanja sa ubicama!

B7ranko Spehar
2 godine prije

Žalim što nisam za tebe glaso misleći da nemam za koga oprosti .

Perun
2 godine prije

Plandemija corona virusa je samo dimna zavjesa pred stvarnim problemom ,problemom rasta ekonomija tzv.treceg svijeta …Neokolonijalizam ima i lice i nalicje , ali mirise samo na porobljavanje i kolonijalizam ….Neke gologuze kolonijalne sile ne shvataju da nemaju nista na sebi ,osim poderanog( procijepljenog ) politickog haljetka koji vise otkriva nego skriva …P.S…Postovani portal Logicno Hr.(citaj ikona informisanja kako regionalnog tako i svjetskog glasa i ugleda ) bi trebao objasniti u cemu je razlika kad vakcinu primis u dup..e ili u rame ….Ta Briselska govedja pijaca odavno nije vidjela pravo politicko grlo ,jasno i glasno…

pero
2 godine prije

Koja odvratna, korumpirana kokoš, obična.

Jery
2 godine prije

Predlažem da prestanemo plačati poreze. To je jedini pravi način da se riješimo gamadi koja sebe ima za absolutnu vlast! “Nema novca, nema muzike”! Pa da onda vidimo kako ce šupci dalje funkcionirati!

frenkknez
1 godina prije

Bravo Kolakusicu..kratko i jasno

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI