Lara Trump: Uprkos izvještajima, ”nema planova” da Trump bude vraćen na mjesto predsjednika SAD do avgusta

Lara Trump
9 komentara

Ranije ove nedjelje novinarka New York Timesa Maggie Haberman tvitovala je da je bivši američki predsjednik Donald Trump poručio saveznicima da će biti vraćen na funkciju američkog predsjednika do avgusta. Izvještaj je stigao zajedno sa sugestijom bivšeg savjetnika za nacionalnu bezbjednost Michael Flynna da bi se u SAD “trebao dogoditi” puč kao u Myanmaru.

Lara Trump, voditeljica Real News Update kompanije Trump Productions, ogradila se od navoda da će njen svekar biti vraćen na funkciju predsjednika SAD.

“Koliko znam, ne postoje planovi da Donald Trump bude u Bijeloj kući u avgustu. Možda postoji nešto što ja ne znam”, rekla je Lara Trump, koja je takođe saradnik Fox Newsa, voditeljima “Fox i prijatelji “u četvrtak.

„Ali ne, mislim da je tu mnogo ljudi koji se malo muče oko nečega samo zato što možda nije bilo dovoljno odbijanja, znate, sa republikanske strane“, predložila je. „Dakle, ne, nisam čula za nikakve planove da Donald Trump bude postavljen u Bijeloj kući u avgustu.“

Izvještaj se može naći na tviteru Maggie Haberman.

„Trump je rekao mnogim ljudima sa kojima je u kontaktu da očekuje da će biti vraćen na posao do avgusta (ne, to ne funkcioniše tako, već jednostavno dijelim informacije)“, tvitovala je ona.

Tvit reporterke Timesa citira video isječak CNN vijesti o nedavnim Flynnovim komentarima o vojnom puču.

„Želim da znam zašto ono što se dogodilo u Myanmaru ne može da se dogodi ovdje?“, pitao je prisutne na događaju koji su organizovale pristalice QAnona. “Nema razloga. Mislim, to bi se trebalo dogoditi ovdje.”

Flynn je u međuvremenu porekao da podržava takav čin.

„Ne postoji nijedan razlog za bilo kakav državni udar u Americi, niti sam i u jednom trenutku pozvao na bilo kakvu akciju te vrste“, napisao je bivši savjetnik za nacionalnu bezbjednost na Telegramu.

Donald TrumpLara TrumpSAD
Pretplatiti se
Obavijesti o
9 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ukleti Holandjanin
2 godine prije

Petljao je oko Kosova i Metohije,pa propao,.I njegova djeca su ubijala zivotinje u Africi i slikali se.Znaci odlazi u ropotarnicu povijesti.Harre Krishna.

Čudan lik
2 godine prije

Novinarka New York Times-a je tvitala??? Hmmmm… Samo još jedan dosadan novinarski spin, zabava za naivne mase. Zašto ta “novinarka” ne proganja Fauci-a & co.? Zašto ne istražuje i informira ljude o posljedicama vakcina? Zašto ta novinarka ne istražuje teme o migrantima, inflaciji, nezaposlenosti…? Zato što nesmije a izmišljanje laži o Trumpu je uvijek napredno i progresivno.

Zagten
2 godine prije

Naravno da nema. To je teza i antiteza. Svi sluze istog gazdu. Qanon je tezak spin. Price o oslobadjanju djece su laz. Tocno je da svijetom vladaju bolesnici koji rade najgnusnije stvari, ali rade ih i dalje, Trump nije ucinio nista.

2 godine prije zadnji put uredio Zagten
Stara kuka
2 godine prije

Trump derangement syndrome nastavlja jahati iako Donald Trump više nije predsjednik, a američko mainstream “novinarstvo” pada na sve niže i niže grane. Ovaj proziran pokušaj da se Donalda Trumpa prikaže kao pomahnitalog i prolupanog luđaka koji živi u iluzijama da će se nekako vratiti i na vlast je zaista dno dna. A a čemu se on temelji? Na kojoj vijestii na kojem izvoru? Na Trumpovoj izjavi? Na nekom priopćenju njegovih suradnika. Ne. Temelji se na tvitu Maggie Haberman, židovske novinarke NYT-a i CNN-ove “analitičarke”. Spomenuta je cijelo vrijeme Trumpovog mandata lešinarila na njemu kao “dopisnica” iz Bijele kuće, pa je čak za svoje “izvještavanje” o Trumpovoj administraciji dobila i Pulitzerovu nagradu. A znamo na koji način su NYT i CNN “izvještavali” o radu Trumpove administracije. I sada je ta lešinarka izmislila nekakvu besmislicu, stavila to na Tviter i odjednom mediji na osnovi samo i isključivo te njene izmišljotine na Tviteru… Čitaj više »

2 godine prije zadnji put uredio Stara kuka
Zvrk
2 godine prije

primijetih da su gospođe Trump pretežno visoke bjondine s nekakvim iskustvom u modelingu

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI