LGBT – Strani agenti – Bošnjaci podupiru Milorada Dodika

Milorad Dodik prijeti
49 komentara

Neki dan smo pisali o priprema zakona u Republici Srpskoj koji za cilj imaju sriječiti LGBT propagandu u školama, a takozvane nevladine organizacije, koje financiraju strane vlade, staviti na svoje mjesto i proglasiti ih stranim agentima, što one u principu i jesu. Govorimo o obavještajnoj zajednici koja podriva sve države Balkana i šire.

Milorad Dodik nastavlja borbu protiv LGBT aktivista i stranih agenata. Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, danas se nakon ceremonije dodjele stanova raseljenim licima u banjalučkom naselju Ada obratio novinarima pri čemu se još jednom obrušio na američkog veleposlanika i članove LGBT zajednica.

“Nismo prekinuli suradnju s Amerikom, nego s američkim veleposlanstvom i veleposlanikom. Ja ne slušam glazbu kao američki veleposlanik. Sve što je rekao je apsurdno. Mislim da su on i osoblje veleposlanstva protiv srpskog naroda…

Svim aktivistima te skupine treba zabraniti pristup školama za propagiranje ovakvih stvari, sadržaje ove vrste treba izbaciti iz udžbenika, pa čak i pokušati vidjeti kako to regulirati na mrežema, jer prisutnost ovakvih sadržaja postaje sve ekspanzivniji i mislim da zagađuje javni prostor. To treba eliminisati”, rekao je Dodik.

Rekao je da nema ništa protiv LGBT osoba, ali da je protiv “nametanja tih vrijednosti”.

“Sada odlučujem i protiv toga sam, možda jednog dana oni preuzmu vlast i vrate je u udžbenike i škole, a ja na to neću moći utjecati. Ne treba ih nitko zbog toga dirati, ali ja sam apsolutno protiv toga da nam nameću te vrijednosti. I dalje ostajem protiv tih ljudi, odnosno protiv onoga što propagiraju. Nemam ništa protiv tih ljudi, slobodni su da rade što hoće u svom privatnom životu, pa i tužiti me”, zvšio je Dodik.

Drugo čudo se dogodilo, nakon prvog. Ispod članaka bosansko-hercegovačkih medija, Bošnjaci komentarima daju potporu Miloradu Dodiku, bar što se tiče ova dva problema, pogubna za sve narode Bosne i Hercegovine.

O Miloradu Dodiku mislimo kao i o svim političarima. Međutim, ovo je jedan važan problem za sve narode. Riječi Milorada Dodika imaju dodanu snagu u odnosu na riječi običnih ljudi.

LGBTMilorad Dodikstrani agenti
Pretplatiti se
Obavijesti o
49 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
tatamata
1 godina prije

znamo svi da se kozojeb iz drnisa se ne slaze sa Dodikom ,bilo bi lijepo cuti svjeze misljenje sa Promine

Max
1 godina prije

Neprijatelj im je isti.

Ivan Bgd
1 godina prije

“Bošnjaci komentarima daju potporu Miloradu Dodiku, bar što se tiče ova dva problema, pogubna za sve narode Bosne i Hercegovine.”
To je problem za sve narode na svetu! LGBTQ+ su operativci koji rade za satanisticku elitu i sprovode njihovu agendu zla.
Nazalost vecina ljudi nije svesna da se tu radi o velikom zlu i da je nephodno pruziti otpor, posebno su zene zavedene jer ih smatraju luckastim, dragim, otkacenim i simpaticnim “drugaricama”, a u stvari su prikriveno zlo.

Cane
1 godina prije

Dodik uvek jedan korak napred

zoran.
1 godina prije

Nece nista drugo uraditi vec ce prepisati isti zakon koji su donijeli Amerikanci, a poslije ce se oni buniti protiv toga, jer taj isti zakon moze vaziti samo kod njih i nigdje drugo.

tihobl
1 godina prije

Gudo nevidjeno – NVO sektor i nezavisni novinari su otkrili da Dodik ima vise vila i jahti od Putina. Jos da objave da je umro i da je ovo njegov klon.

Rimtutituki
1 godina prije

Lgbtq = sata isti,ko je protiv,kakav god je sa njim smo

Jomla
1 godina prije

U Islamu, to što čine oni iz abecedne+ populacije, je haram (blago rečeno: jako loše). Eto…

Weteran
1 godina prije

Priroda uvek pobeđuje!

Hogar
1 godina prije

Americki ambasador moze skakati na dildo u ambasadi ali vani zgrade nema sta guzonja raditi i pricati o homo zabavama to mu i hrvati, bosnjaci i srbi govore . Jebale ih agenda i karanje u guze.

Kardinale
1 godina prije

Izopacenost i sotonizam je vidljiv vec na kilometre. Zamolit usa ambasadora da se vrati poslu ne ko koga kako kara u guze ili pike.
Prekinite sa sodomom i gomorom. Islam, kriz i krst skupa tu. Nek se vole kuci ne na ulici i medijima. Amen

Kardinale
1 godina prije

Znaci cenzura na logicno? Ok amo ovako onda…
Zivila americka ambasada i LBGTTRDERED pokret

Kardinale
1 godina prije

Hrvati, bosnjaci i srbi znaju na Balkanu kako se djeca prave i ne treba nam nikakav BTGREDTYEA pokret za pricu u krevetu.

Krescencije
1 godina prije

Sad čekamo da se oglase svi iz “ugrožene” skupine LGBTXYZ-itd. i proglase Dodika homofobom… A zapravo, oni (“groženi”) ugrožavaju čitav svijet svojim agendam od koji normalnom čovjeku pamet staje!

Emiliano Zapata
1 godina prije

Super, samo da i on poput Putina ne napada LJIGEBT+/- zbog toga da bi se prikazao drugcijim a da iza leda uvodi ko Putin 15minutne gradove, digitalnu valutu i socijalne bodove…

Мунгос
1 godina prije

Чујте и почујте, лепа вест из Босне и Херцеговине: Бошњаци дају потпору Милораду Додику.
„Drugo čudo se dogodilo, nakon prvog. Ispod članaka bosansko-hercegovačkih medija, Bošnjaci komentarima daju potporu Miloradu Dodiku, bar što se tiče ova dva problema, pogubna za sve narode Bosne i Hercegovine“.
Значи да је хомофобија ујединила Србе и Бошњаке.
Када би мало боље то простудирали, видели бисмо да им се придружују и Хрвати. И све националне мањине у Војводини.
Само сам скептик што се Војвођанера тиче, они су загрижени хомољуби.

Ivan
1 godina prije

Na kraju je ispalo da je Dodik deset pura pametniji od naseg briselskog pedera i dupelisca Plenkovica koji je Hrvatsku doceo na prosjacki stap i socijalnuu pomoc.

zeus
1 godina prije

to , da su lgbt nevladnici s rukom u ruci sa soroš organizacijama glavni akteri američkog neo libero globalizma je več duže poznato . Ono što je neverojatno je da zapad mirno guta taj ,,otrov,, ….

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI