Lukašenko obećava nove izbore nakon ustavnih promjena

Aleksandar Lukasenko i Vladimir Putin
41 komentar

Predsjednik Lukašenko je upravo najavio mogućnost održavanja novih predsjedničkih izbora nakon što se usvoje nove ustavne promjene, javljaju ruski mediji.

“Novi predsjednički izbori mogli bi se održati u Bjelorusiji, ako narod glasa za novi Ustav, izjavio je bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko 17. kolovoza ispred radnika u Minsku.

Predsjednik Lukašenko, očito želi uhvatiti u klopku pro zapadne prosvjednike, koji silom žele na vlast dovesti pro zapadnu profesoricu engleskog jezika, kojoj narod nije ukazao povjerenje.

Svjestan što se dogodilo Ukrajini i s kakvim susjedima ima posla, Lukašenko vjerojatno želi ušutkati zapadne medije, koji pokušavaju stigmatizirati bjeloruskog predsjednika.

Aleksandar LukašenkoBjelorusijaIzbori
Pretplatiti se
Obavijesti o
41 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Ringo10
3 godine prije

Lukav je Brko …

Tbilisi
3 godine prije

Ruski naftovod će biti obranjen po cijenu bio čega. Sve drugo su kolateralne žrtve, pa i Lukašenko.

Marko9
3 godine prije

Svako smece novinari trpaju pod to “zapad”.
Kao da je “zapad” postao sinonim za grabez, pljacku i revolucije.

Siniša
3 godine prije

Tako je to kada ugrizeš ruku koja te hrani.

Stara kuka
3 godine prije

Prilično razumno. Lukašenko pokušava dobiti na vremenu da se situacija malo primiri. Ionako su za tri mjeseca oni glavni svjetski izbori, pa se uskoro više nitko neže baviti Bjelorusijom. Ili Tajlandom koji isto ima svoju verziju narančaste revolucije.

A radnici tih poduzeća su još jednom pokazali da su radnici, uz studente najgluplja grupacija u stanovništvu. Unatoč primjerima kojih imaju na tisuće u baš svim bivšim socijalističkim zemljama, oni jednostavno nisu svjesni da bi ako blogeri i supruge budu dovedeni na vlast u roku od par mjeseci ostati i bez posla i bez tvornica i bez egzistencije. A ionako ih je vjerojatno polovica višak i posao imaju samo zahvaljujući državnoj politici koju sada žele rušiti.

Petar
3 godine prije

Niko, pa ni Lukašenko ne spominje ponovno prebrojavanje glasova? Ja, da sam na njegovom mjestu, to bih ponudio, naravno, ako krađe nije bilo! Ovako samo se ponižava, prvo od tvrdog stava, a sad polako sa popuštanjima…mislim da je ova igranka za njega izgubljena, al po meni je puno važnije da Bjelorusija ne izgubi! Učinio je on mnogo dobra za Bjelorusiju i bjeloruse, al ne možeš ti vladati tolike godine, narodu to dosadi, pa guranje raji prsta u oko sa tim malim (najmlađim sinom), pa i budali je jasna namjera da ga mali zamijeni!!! Ali, malom je tek 15 godina, pa koliko ti čoveče kontaš vladati? I na kraju, nije Bjelorusija Carevina, a ti Car, da te sin nasleđuje?! E tu je on, izgubio bodove kod naroda!

Max
3 godine prije

Dobiva legitimet i vrijeme.

Marko9
3 godine prije

Svako sm-ece novinari trpaju pod to “zapad”.
Kao da je “zapad” postao sinonim za grabez, pljacku i revolucije.

MNK
3 godine prije

Bolje je zivjeti u Ukrajini nego u Srbiji. Bolje u zapadnoj Europi nego u Rusiji. Jeli tako?

Zadranin
3 godine prije

Nešto Rusima ne idu ove revolucije. Makedonija i Srbija propale pa idemo sad u Bjelorusiju.
P***!

Boris
3 godine prije

Ako ih ponovo pobedi, neka pusti vodu da g*vna odu.

Novak
3 godine prije

100% ne podrzavam revolucije nigdje u svijetu.
Mislim da ce Rusija dozvoliti “sve” u Bjelorusiji osim da budu stacionirani strani vojnici.
Ako bjelorusko rukovodstvo danasnje ili buduce ima imalo pameti, ako im je imalo draga ta zemlja i taj narod moraju izglasati zakon, ustav o potpunoj neutralnosti. Malo jace nego syo ima Austrija.

Zigi
3 godine prije

Možda mu je netko trebao odmah savjetovati da smanji krađu jer je ovako ipak pretjerao i od prijetnji “neću ja nikada . bla bla bla” dolazimo do onoga ‘možda bi i mogli ponoviti’. Podsjeća me na tukija! Lukašenkovci šta sad da kažemo????

Zigi
3 godine prije

Dobar mi je naslov na portalu “ŠAH MAT – ZAPAD izgubio bitku u Bjelorusiji, a mediji šute” jer me podsjeća na prerano slavlje u nogometu pa primiš par gajbi u sudačkoj nadoknadi. Autoru članka skromno poručujem : Malo više ozbiljnosti , a manje navijanja! Probajte ostati objektivni!

Tom
3 godine prije

Veliki strateg Putin gubi na svim frontovima.Nato mu dolazi u dvoriste a on nista ne poduzima.Amerikanci bi razbucali svakoga i na drugom kraju planete da neko ubija njihove drzavljane a Putin suti na etnicko ciscenje rusa u ukrajni

Enes
3 godine prije

Možeš moju kitu popušiti

Derim
3 godine prije

Zaigrao se Luki. Šurovao sa Zapadom da namagarči Putina ali umjesto da on iskoristi njih, oni iskoristili njega a umjesto Putina on ispao magarac. No to je ništa šta će ispasti Bjelorusi. Ista priča kao u Ukrajini, oni će u EU i u NATO, kako da ne. Mogli bi proći gore nego Ukrajina.

Bojan
3 godine prije

Vjesti koje su se danas pojavile su da je WHO u prvom kontaktu nudila Brki 90 miliona evra da zakljuca Bjelorusiju i proglasi pandemiju.No Brko je odbio.Onda je usledila druga ponuda od strane MMF i vecih Europskih zemalja od 900 miliona eura da sprovede ponovljeni zahtev.Brko je ponovo odbio.Onda na scenu stupa Kanvas i Srdja Popovic i po drugi put krece u rusenje Brke.Takozvana plisana revolucija.Lokalci sa Balkana su prihvatili ponude agende iz Davosa.Da je sprovode do kraja.Kanvas i Antifa su direktno umesani u dogadjajima u SAD.
Nista nije slucajno rasplet tek sljedi.

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI