Marine Le Pen: “EU gubi dah. Potrebno je uništiti iznutra”

Marine Le Pen - ispred zastave
22 komentara

Čelnica francuske stranke “Nacionalna fronta” Marine Le Pen je u subotu, 16. prosinca, na konferenciji takozvanih “euroskeptičnih” stranki u Pragu izjavila da Europska unija “gubi dah” i da je vrijeme da se EU “uništiti iznutra”.

“Europska unija gubi dah. Nadam se da ćemo EU uništiti iznutra. Moramo se ponašati kao osvajači”, rekla je Le Pen.

Prema njezinu mišljenju, Europska unija je katastrofalna institucija koja Europu vodi u smrt.

“Europske zemlje se moraju osloboditi okova EU”, rekla je Marine Le Pen na konferenciji za novinare nakon sastanka.

Le Pen je također citirala organizatora Praške konferencije, čelnika češkog pokreta “Sloboda i izravna demokracija” Tomia Okamuru.

On vjeruje da je budućnost Europe povezana s političkom i ekonomskom decentralizacijom, a Europska unija kontinent sada pokušava pretvoriti u “jedinstvenu totalitarnu državu”, što su nedavno najavili čelnici EU, koji su rekli da treba ići u smjeru stvaranja Sjedinjenih Europskih Država.

“Zainteresirani smo za blisku suradnju suverenih europskih zemalja na temelju uzajamne koristi i odbacujemo diktate sadašnje nadnacionalne strukture koja parazitski živi na ujedinjenju europskih naroda”, rekao je Okamura.

Njemačka dobiva vladu – Stvaranje monstruma Sjedinjenih Europskih Država ide dalje

NATO
Pretplatiti se
Obavijesti o
22 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Laki Topalović
6 godine prije

Kako je krenulo, puca po dva šava, sjever – jug, radi novca i zapad – istok zbog svjetonazora, iako se tom istoku sad pridružila Austrija. Sve ide ka urušavanju, a marine le Pen ili netko drugi ili treći će samo gurnut prvu domino kockicu.

Vidoje Kakic
6 godine prije

I ova bi da digne nepismenu stoku da kolje a ona da se obogati kao i nasi 90ih

davor
6 godine prije

ovakva AMEROGUZOLIZAČKA Eu stvarno iritira , ali ne bi imali ništa protiv EU u snažnom partnerstvu s Rusima….i da potpuno , ali stvarno potpuno odjebu amerikURCE….ZAUVIJEK

DeProggy
6 godine prije

kao odgojeni antifašista nikad nisam mislio, da će mi se svidjeti tipovi poput Marine, Orbana, Farragea….
Tkzv. ljevičari prodali su svoju dušu globalističkom soroševskom ološu…Fuj, fuj….
Smrt cioatlantističkoj gamadi, sloboda narodima Evrope!

Ana
6 godine prije

Nema vise nista od Marine LePen. Satrli su ju. Trajala je dok je trebala.

17 novembar
6 godine prije

kad je covjek pogleda moze i ona dati ruke

Georgij Žukov
6 godine prije

Drug Vidoje Kakic pise istinu , uhljebe i eu birokraciju zele zamjeniti nacizmom , nece moci ove noci 🙂
zgazit cemo vas jos vise i jos jace nego li 1945 .

Mucke
6 godine prije

Zbunjen sam izjavama “ljevicara” koji navijaju za sadasnju EU,dakle za daljnje smanjivanje radnickih i socijanih prava i degradiranje porodice kao temelja naseg postojanja.Nije ni cudo da se takve stranke raspadaju i nigdje ne mogu dobiti izbore sa takvim stavovima.

Perun
6 godine prije

Raspast će se EUnija sama od sebe samo ne možemo reći kad i s kakvim posljedicama. Stabilna je kao kula od karata. A kontinent Europa će ostati i u njemu države koje mogu sklapati dogovore na korist sviju. Ako moraš prihvatiti diktate iz Bruxellesa onda tu nema bitne razlike od Hitlerovog 3. Reicha ili Staljinove ere u SSSR-u jedino što ovdje nema kulta ličnosti već sve nekakvi bezlični birokrati i luda baba Merkelova. Raspad EU ne mora značiti nacionalizam i samoizolaciju država. Evo mi na Balkanu da smo pametni mogli bi naći neki model međusobne suradnje jer ekonomija trpi zbog propasti zajedničkog tržišta a domaći proizvodi su na Zapadu nepoznati i nemaju puno šanse za proboj. Ne mora biti državna zajednica ali kad bi pametni ljudi vodili državice sigurno bi našli zajedničke interese i prostor za suradnju. Bolje je sve od statusa kolonije. Na ravnopravnim osnovama može se surađivati sa… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI