Max Igan kakvog niste upoznali

Danijel Klaic intervju Max Igan

Max Igan jedan je od najcenzuriranijih osoba na planeti. Radi se o Australcu koji je uz Davida Ickea i Alexa Jonesa jedan od najpoznatijih i najdugovječnijih istraživača zavjere. Max već desetljećima iznosi svoja istraživanja i upozorava na ono što dolazi. Njegove „video-šetnje“ koje je objavljivao iz prelijepih lokacija u Meksiku, gdje trenutno živi, smo već prenosili na ovom portalu.

Ovaj put imao sam čast da ga osobno upoznam s obzirom da se Max trenutno nalazi na turneji po Hrvatskoj gdje drži predavanja u različitim gradovima, njih čak desetak. Upoznali smo se u Rijeci, gdje sam imao prilike u „kućnoj“ atmosferi popričati sa njime o temama koje su me zanimale.

Teme o kojima Max priča poznate su svima koji prate njega ili portal Logično ili kanal Indigo Ratnik. Ali osim tih „teških“ tema o kojima već puno znamo, zanimalo me saznati više o Maxu; kako je postao tako poznat, koji su mu izvori informacija, kakva su mu duhovna uvjerenja, kakvu prehranu koristi itd.

Koliko sam u tome uspio, pogledajte u videu:

Danijel KlaićIndigo RatnikMax Igran
Pretplatiti se
Obavijesti o
89 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Metabaron
13 dana prije

Ovaj Indigo ratnik trebao bi intervjuirati Bena Davidsona sa kanala Suspicious0bservers na YouTube,a redakcija Logicno bi taj intervju trebala postaviti ovdje…Mozda bi tada vise ljudi shvatilo sto se i zasto dogadja u posljednjih sto godina…

throne
13 dana prije

Bilo mi je uzivanje slusati ovaj kratki intervju sa Max Iganom, ovo je osvjezilo stranice malo na logicnom. Inace dobro sam upoznat sam sa njegovim radom i aktivnostima. Jos jednom bravo na ovome valjda ce jos neke osobe koje to budu gledale probuditi iz dubokog matrix sna.

lp.

Ivan Bgd
13 dana prije

Malo komican intervju, voditelj postavi pitanje odakle Maxu izvor informacija, kako i od koga ih dobija, i Max mu direktno odgovori, ali neprobudjeni voditelj ponovo postavlja isto pitanje od koga dobija informacije i vec postaje smesno, jadan Max kad mora nesto da crta da bi bilo shvaceno… ali on je sasvim cool lik, tako da je bio pravi dzentleman. Ako znate sta im je krajnji cilj, onda sve sto se desava, i svaka informacija u medijima ukazuje na cemu rade i sta trenutno planiraju i sprovode. To neki mozda teze shvataju ali je tako, nema potrebe za insajderima i kontaktima sa osobama na visokim pozicijama koje donose znacajne odluke, sve se vidi i ovako, naravno ko moze to do sagleda, a moze ako stalno imate na umu sta im je krajnji cilj – onda se sve uklapa kao puzzle i lako vidite sta ce biti na mestima koja jos nisu… Čitaj više »

Podsjetnik
13 dana prije

Svakakvi danas u Hrvatsku dolaze….
Samo nas pametni zaobilaze….

Metabaron
12 dana prije

Neobicne li slucajnosti – Max Igan iz Meksika trenutno je u Hrvatskoj a ja pak iz Hrvatske trenutno u Meksiku ! Sto se tice samog intervjua,prilicno je kratak i ne bas dubok, pretpostavljam da su njegova predavanja uzivo puno opsirnija …Govoreci o djeci vjerojatno je mislio na takozvane Vlakove sirocadi(Orphan trains), tajanstvene vlakove s kraja 19.stoljeca,prepune djece bez roditelja,nepoznatog porijekla, vlakovi koji su se odjednom pojavili i razvozili djecu posvuda,naseljavajuci ih po slabo razvijenim podrucjima Amerike i Evrope,bez ikakvog suvislog objasnjenja odakle su dosla sva ta silna djeca te sto se zbilo s njihovim roditeljima. Tu su takodjer i djeca iz inkubatora,predstavljena na Svjetskim sajmovima pocetkom 20.stoljeca a koju su potpuni stranci mogli usvojiti bez ikakve provjere na licu mjesta,bez ikakvih papira,dokumenata ili dozvola. Tu su i cudne razglednice iz tog vremena,prilicno jezivi prikazi malene djece kako iznicu iz polja kupusa(?),pa su cak i prikazana u prvim nijemim filmovima,poput klonova… Čitaj više »

trolling queen
12 dana prije

Eto – ja ću ovdje prigodno dodati — izuzetna mi je čast i izuzetno mi je drago što je moju zemlju u ova gadna vremena posjetio Max Igan, a ne Xi Xinping…..Spirit is in the People……

Jadranka S.
12 dana prije

Hvala gospodine Max Igan.
S poštovanjem,
Jadranka S.

Max
12 dana prije

Dobro poznat iskren i otvoren čovjek. Gledao sam mnogo puta.

Shox
12 dana prije

Danijel, svaka čast Maxu, ali puno toga na ovim našim ex-Yu prostorima ne bi se desilo (glede proboja info) da nije bilo takvih osoba kao što si ti…veliko hvala na svemu što činiš putem priloga za Logično i komentara na svom kanalu. Svako dobro svima koji te prate, ipak se svjetlo na kraju tunela nazire…

Ivan Bgd
11 dana prije

Vest nije direktno vezana za Maxa Igana, ali indirektno pokazuje da se uvodi Orwelova 1984: Trudoov režim je uvodi novi zakon pod nazivom Online Harms Bill C-63, koji će policiji dati ovlašćenje da retroaktivno pretražuje internet u potrazi za kršenjem „govora mržnje“ i hapsi prestupnike, čak i ako se delo dogodilo pre nego što je zakon postojao. Ovaj novi zakon ima za cilj da zaštiti mase od takozvanog „govora mržnje“. Revolver.news izveštava: Pravi šok u ovom zakonu je alarmantni retroaktivni aspekt. U suštini, šta god da ste rekli u prošlosti sada može biti oružje protiv vas prema današnjim drakonskim standardima. Istoričarka dr Mjurijel Blejv je ocenila ovaj drakonski zakon, označivši ga potpuno „ludim“. Ona ističe kako to bukvalno pljuje u lice svim zapadnim pravnim tradicijama, a posebno onoj o kažnjavanju samo ako prekršiš zakon koji je važio u vreme izvršenja krivičnog dela. Sve ono sto ste nekad smatrali “teorijom zavera”… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI