Povratak pandemije i ostale manipulacije

Danijel Klaic - Indigo ratnik analiza

Nakon bizarnog ljeta u kojem smo bili izloženi brutalnim vremenskim prilikama, koje su bile popraćene čestim potresima i po svoj vjerojatnosti umjetno izazvane, ulazimo u jesen u kojoj nam manipulatori već najavljuju novi soj Covida i nove runde nošenja maski i lockdowna, te naravno novih cjepiva.

Uništavanje Europske ekonomije se nastavlja punom parom, kroz besmislene sankcije Rusiji, dok EU istovremeno priprema ogroman paket kupnje oružja, (navodno za Ukrajinu ali tko zna gdje će stvarno završiti) u nevjerojatnom iznosu od čak 20 milijardi Eura.

Za to vrijeme u našoj regiji se i dalje uništavaju obiteljska mala gospodarstva kroz besmisleni pokolj svinja i kokoši, kako bi se uništila mogućnost domaće proizvodnje hrane i pripremio teren za umjetno meso Billa Gatesa i ukusne insekte Klausa Schwaba.

Osim ovih već skoro pa standardnih priča, još puno toga zanimljivoga u novoj epizodi podcasta Indigo Ratnik:

CovidIndigo RatnikmanipulacijaPlandemija
Pretplatiti se
Obavijesti o
165 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najviše komentiran
Inline povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Marko
7 mjeseci prije

sve me je strah da su prejaki, a ogromna masa ljudi oko nas preglupi… toliko su duboko usli u svaki aspekt, svaki dijelic, svaku poru sa svojim zlom… da se vise niti sakrivaju, javno govore sta ce nam napraviti, a ljudima je nemoguce, jednostavno J**** nemoguce to uturiti u svoju glupu tvrdoglavu programiranu glavu… svi cemo N zbog njihovog maloumnja…

Marko
7 mjeseci prije

i daaaaa… opaaaa Beroš i ekipa se dižu iz pepela! dugooooo ih nismo vidjeli, normalno dok ljeto traje i nema prehlada nema niti njih

Ruža
7 mjeseci prije

Naravno, opet sve ispočetka, no s novim dodacima ovaj put, a i svaki sljedeći put i samo nam bude sve gore i teže. Nevjerojatno je kako psihopati uspješno manipuliraju masama! Ropstvo straha je ljude zastrašilo od razmišljanja no utješno je znati da uvijek ima budnih…

Podsjetnik
7 mjeseci prije

Maxim po diviziji… guglati za detalje…

Mrčikola
7 mjeseci prije

Nova “pandemija”, ako krene, dat će odgovor na pitanje; na čijoj su strani Putin i “Rusija”…da zemaljska sirotinja, napokon, zna na čemu je…i jeli “navijačka” strast bila uludo potrošena energija.

Magefun
7 mjeseci prije

Umjetno izazvane vremenske nepogode i potresi hahahahahahahahahaha pošto znam na kaj pucate ( HARP) što je prije hrapa izazivalo prirodne nepogode, potrese, erupcije vulkana? Pošto je HARP napravljen tamo nekih 70tih godina? Znači, sve prirodne nepogode koje su bile prije 1970tih, tko je njih stvorio i s čime? Stvarno treba nekim ljudima zabraniti da se smiju koristiti internetom i da usta smiju otvoriti!

Magefun
7 mjeseci prije

Također, debela večina ovih kaj HARPom plaše ljude, su vam ravnozemljaši!

Max
7 mjeseci prije

Tjeraju na put bez povratka. Hoćemo li mi to dopustiti?

Max
7 mjeseci prije

Ja sjebivo nisam primio i neću.

jelka
7 mjeseci prije

Užas što rade ljudima,cijepila se nisam ,a sad i pogotovo

bojans
7 mjeseci prije

laseru su po mojem mišljenju montirani na Muskovim satelitima i on to dobro zna…

Schroder
7 mjeseci prije

DANAS SLUSAM NA JEDNOM NJEMACKOM KANALU DA JE JEDNA AGENCIJA U AMERICI ZA HRANUI LIJEKOVE IZJAVILADA CE NOVI VIRUS DOBITI SVI KOJI SU DOBILI VAKCINU –GEIMPFTE ANFALLIGER FUR NEUE C19 VARIANTE ALSUNGEIMPFTE –

Valter
7 mjeseci prije

Potpuno se isključite iz tog židovskog bućkuriša:

  • varijante
  • virusi
  • pandemije
  • mjere

Nemojte uopće upadati u detalje njihovih mentalnih konstrukta. To je zamka. Onaj tko je shvatio, je shvatio od ožujka 2020.

Napravite vlastito simboličko polje izvan njihovog te samo recite: “Ne sudjelujem u sotonističkim ritualima.”

Ja sam ateist ali oduvijek sam shvaćao sotonizam kao židovsku inverziju stvarnosti.

Pravda
7 mjeseci prije

To kao SODOMU I GOMORU SREDITI….centri moći zna se gdje su…i TKO je na vrhu piramide…

Schwarze Hunderte
7 mjeseci prije

Hmmm .. Jeli ikomu od vas možda palo na pamet , uzet batinu u ruke 🤔 ?

Lucija, prva
7 mjeseci prije

“The Epoch Times (republikanci, USA) Раскринкао рад агенције која од 2018. године дели „оцене истинитости“ свим медијима, друштвеним мрежама и свим изворима информација. И, не само у Сједињеним Државама јер послује у светским размерама. Зове се THE NEWS GUARD. А са њом су повезани и Пентагон, и Мајкрософт, и Светски економски форум * За ову структуру постоје само ставови либералне „дубоке државе“, а све остало су погрешна мишљења.  The News Guard носиоцима погрешних чињеница и размишљања снижава рејтинг. Понекад им пишу и захтевају да уклоне „погрешан материјал“ са сајта, уз обећање да ће им оцена бити враћена * „Чувари вести“ су, захваљујући својим „везама до неба“, потписали уговоре са ГЛОБАЛНИМ РЕКЛАМНИМ АГЕНЦИЈАМА. Мало људи зна за њих, али замислите да само једна агенција – Publicis управља пласирањем реклама за корпорације као што су Disney, Verizon, Bank of America, Pfizer… Ко добије лоше оцене од The News Guard неће добити НОВАЦ ОД РЕКЛАМА од ових и других корпорација * У управном… Čitaj više »

Captain
7 mjeseci prije

Tresla se zemlja cijeli dan;
Ne znaš s kim igra ko;
Čudna šuma je to.

C.F.
7 mjeseci prije

Nova pandemija dolazi, udruzeni igraci su danas puno jaci.
Biti ce utrka koji blok ce se vise naoruzat cjepivima.
Padat ce rekordi a kad zapadni filantropi budu vidjeli kako BRICS velikodusno daruje siromasne morat ce se ukljuciti i isprsiti.

Emiliano Zapata
7 mjeseci prije

E kad sam pisao da ce se plandemija nastavit sve do giljotina, nazivali me defetistom i pesimistom.

7 mjeseci prije

Evo, danas na vijestima čujem kako Ćmarkotićka najavljuje novi soj corona virusa i nova cjepiva. Ništa neočekivano. Ali brine činjenica zbog čega je Hrvatska primila 11 milijardi dolara (ili eura) od WEF-a, taj Klauna Schwaba?
Slijedi li nam gora tortura nego prije???

Biti-ili-ne-biti
7 mjeseci prije

Dok mladići pokušavaju da pobegnu od ukrajinske prinudne regrutacije, ministarstvo odbrane zemlje se čudno „hvali“ da… „U svojim 50-im, 60-im i 70-im, ovi ukrajinski vojnici prkose svojoj poodmakloj dobi tako što predano izvršavaju borbene zadatke“.

7 mjeseci prije

zasto indigo? po onoj uvucenoj djeci koje roditelji zele vidjeti supermocnima?

onaj najglu...Dalton
7 mjeseci prije

Vijesti iz povijesti…

29.09.21.
Znaš kakvi su, kad ih ni virus neće…
Od korone jedino ne umiru političari.

P.S.
A samo da su nastavili tvrdit da nema cjepiva.
Da se ne moš cijepit ako nemaš dobru vezu…
Do danas bi 78,2% Hrvata uvatilo vezu.

I Alemka bi svoju mater cijepila preko veze…

Biti-ili-ne-biti
7 mjeseci prije

NASA je nedavno s najvećom raketom lansirala u svemir platformu s najjačim laserima.
Sada se zabavljaju paleći sve i svašta – sada doslovno imaju Zvijezdu Smrti.
Vojni avioni i brodovi odavno imaju jake lasere, ali ovaj najnoviji NASA model je spržio Havaje, Grčku, Kanadu s puno jačom i širom laserskom zrakom.

Prije 7-8 godina su u autu laserom spržili novinara koji je prijetio objavom knjige o američkoj vladi s vrlo nezgodnim detaljima – auto je bio doslovno istopljen, a njegovo tijelo nikakva obdukcija ne može prepoznati.
Novinar je pokušavao pobjeći laserskoj zraci lijevo-desno, ali i zraka se kretala lijevo-desno po cesti prateći njegov auto.
Gradska kamera je sve to snimila i jasno se vidjela laserska zraka koja je pratila njegov auto.

Jim Stone kaže da sada svakog neprijatelja njihove agende mogu tako spaliti direktno u autu, na ulici ili u njegovoj kući.

ufffgtr
7 mjeseci prije

“…i pripremio teren za umjetno meso…” Tvornica umjetnog mesa se gradi u Srbiji i to ce biti za cijeli Balkan. Tako ce nas Srbija “hranit”.

Rudar
7 mjeseci prije

Pandemija dolazi od kuda?
Sad ću je u pravoj maniri teoretičara zavjereništva blebnuti, iz zraka, spec op samoleti zaprašuju širu zonu pa kuda padne i na koga, sasvim svejedno.
Jedino tako mogu biti objašnjivi simptomi gripe u nekoj državi, kakava jebena transmisija čovjek-čovjek.

Slow Motion
7 mjeseci prije

Nista maske..nista pikanja..nista lockdown..
Mislim da je kriticne mase dovoljno da im to ovaj put nece proci..barem ne na balkanu..
Al to je moja glava..nije me se ticalo prvi put pa nece ni bilo koji drugi..

Pozdrav svim teoreticarima logike..

anik
7 mjeseci prije

Zlo se uvjek voli prikazivati kao sve-močno. To je njegova osnovna karakteristika.

goran
7 mjeseci prije

kod mene na poslu ima 50% cijepljenih ali kad su vidjeli koliko njih ima probleme a i oni sami su to iskusili sad govore da se nijedan više neće cijepit tako da mislim da se njih 40% osvijestilo.
1000 djece je nestalo na havajima i nijedan msm nije objavio o tome ništa,i to je njihova sramota,jer ta vijest je preogromna za cijeli svijet,1.000 nestale djece.

goran
7 mjeseci prije

500.000 mrtvih ukrajinaca dosad ima,ali nijedan msm kod nas u hrv to nije rekao,niti će ikad reči,sramota još jedna.

goran
7 mjeseci prije

treba lovit sve inspektore i veterinare koji su ubijali naše životinje,nas 500 se skupi i po jednog svakome doma pred stan ili kuću i tražit odgovore,pa kad vidi koliko je rulje došlo bi im se guzice stisle mater im plačenićku sve ih treba prebit na mrtvo ime

Miko
7 mjeseci prije

Neznam po čemu je ovo ljeto bilo bizarno. Ovo je bilo jedno od uobičajenijih ljeta, nije bilo ni nešto posebno sušno ni kišovito kao na primjer ljeto 2014. Neverini u granici normale po učestalosti i po intezitetu. Ni Genovska ciklona na samome kraju 8 mjeseca nije omanila. To šta su mediji ludovali sa raznim meteoalarmima u crvenim i ljubičastim bojama problem je onih koji ih prate.
Ja ništa neznam o pandemiji i uopće se ne bojim jer i korona, maske i cijepiva postoje samo u medijima. Nisam se testirao, nisam nosio masku i nisam se cijepio, a nisam jedini i svi oni koji to nisu neće ni opet to napravit. Neznam čemu ovo plašenje.

Milan
7 mjeseci prije

Da li neko zna ?
1.da li ima klimatskih promena sa superćelijskim olujama u Ukrajini i Belorusiji ?
2da li neko zna zašto Rusi ne ogole Zapad i ne osude najbrutalnije zaprašivanje* nad exYu i Harpove veštine ,s tim bi svakako stekli simpatije naroda na ovim prostorima ?
Veli pozdrav za Danijela iz Novog Sada Milan Brankin suprug

Miko
7 mjeseci prije

Radim u turizmu i znam kako se turisti ne razlikuju od ostalih pasmina ovaca. Njih treba šišat i kožu im oderat jer oni zato dolaze. Oni koji rade u turizmu znaju ako ovcu ne odereš danas ko zna oćeš li moć sutra.

Dokurčilomi
7 mjeseci prije

Znači opet 45-icu moram vratiti u automobil kako bih zaštitio sebe i obitelj.

Marija preloznjak jurcevic
7 mjeseci prije

I poplave, požari i suše
I chemtrailsi što te iz zraka guše
I virusi i taj potres što trese te
Znaj to sve veliki reset je.

Stvaranje krize,
Opća kontrola
Marburg i ebola.

Muško je žensko,
A žensko je muško.
Sve je poludilo,
Postalo je normalno to transgender ludilo.

Nestašica lijekova i hrane
Iznenadne smrti rane.

Karcinomi, neplodnost
Srčani udari i transrodnost.

Sve je poskupilo,
Mozak ispran sve se zaglupilo.

Al žalosno je što neki pored zdravih očiju i dalje ne vide
Kuda sve to ide.

Rimtutituki
7 mjeseci prije

Danas na njemackom radiu,ministar zdravlja” od 23 .09.2023 spremne Pfizer i novivak za novu varijantu korone,nije zajebancija.

ante
7 mjeseci prije

U bolnici mi već guraju masku u ruke. Zar ne znate da je kovid ušao kod nas???

Andreja
7 mjeseci prije

Kakav glupan! Umjesto da pohvali Hrvate koji žive od svoje imovine i svog rada, koji ne ovise o državi tj o novcima poreznih obveznika, ovaj se svrstava na stranu politike i medija i demonizira male iznajmljivače i ugostitelje i radi na daljnjoj podjeli društva. Svaka čast! Stvarno si pametan Klaiću.

noExcuse
7 mjeseci prije

Od konstatiranja po internetu nema ništa.
Protivnici su vrlo vrlo inteligentni ljudi koji ama baš ništa ne prepuštaju slučaju.
Uskoro bi mogli udariti sa nametima za CO² dok paralaleno poskupljuju proizvodnju hrane, s pandemijama mogu krenit kad god a gotovine je sve mamje, znači sutra nisi podobam isključe te ka u Kini.
Ljudi krenite se micat na selo, krenite stvarat svoju hranu i proba bit šta manje ovisni o matrixu. Nije zgodno ali je moguće, neće oni ništa preko noći ali u periodu od 5 do 10 godina ne piše nam se baš lipo.
Iako će većina reć pokorno da i jest skakavce i B G. meso.

Tim
7 mjeseci prije

Opet ćemo planinariti, ići u lov, štedjeti na gorivu, družiti se. Ok, ja i svi moji spremni. Naravski, ništa od cijepljenja za nas. Drugima bilo po volji. Silom nas nitko neće primorati na cijepljenje, jer sila silu rađa.

Pera Detlic
7 mjeseci prije

Kad bih bio planer ovako bih napravio: Prvo bih ponovi sve isto od prošle pandemije zato jer znam da neće proći lako. Otpor će biti velik. Dosta ubodenih je najebalo ili ima problema. Međutim imam pripremu. Sateliti i tornjevi. Naravno tu je i špricung Al i ostalih teških metala. Naj jači adut su mi već ubodeni. Oni šire što ne treba i kontaminiraju okolinu. Međutim primili su premalo doza da bi postali totalno upravljivi. Kad bukne otpor i nitko ne bude vjerovao koristim zeca iz rukava – nabodene. Kako Billy reče bit će druga i neće proći nezapaženo. Oni će biti osnov za novu plandemiju i realno umiranje. Masovno će umirati tako da će i nevjernici povjerovati u novu bolest. Ta nova bolest će se “otključati” u nasađenim korona kvočkama. Tagiran je Marburg, a moguće joj jedan ili dva uspavana sjemena. Ostali će ako su nakrcani aluminijem ili spike proteinom… Čitaj više »

© 2023 – Portal Logično

POVEZANE VIJESTI